Käykö KalPalle TAAS KalPaten?

LätkäKene

Liigakausi 2014-2015 on pian alkamassa. Viimekauden täydellisen KalPa-mahalaskun jälkeen voidaan aiheellisesti nyt kysyä, onko tästä kaudesta lupa odottaa yhtään parempaa? Onko minkäänlaista (pelillistä) edistystä tapahtunut viimekauteen verrattuna?
Kun katsoo tämänkauden KalPa-pelaajalistaa, se ei anna aihetta kovinkaan suuriin riemunkiljahduksiin, milläänmuotoa. Viimekauden suurin puute ja syy jumbosijaan, pelin viimeistelijä(t)/ratkaisija(t)/maalintekijä(t), on myös tälläkin kaudella kilpirinnoissa yhä hakusessaan.

Onko Michal Birneristä myöhempien aikojen KalPa:n maalitykki Salmiseksi, jää nähtäväksi. Kiekon siirtelijöitä ja taitoluistelijoita piruetteineen kaukalossa KalPassa on aivan tarpeeksi kuten viimekaudellakin, mutta jos ei ole sitä taitomiestä, joka viimeisenä siirtää lätkän suurella osumatarkkuudella vastustajan verkkoon, ei joukkueesta löydy, on KalPa tänäkin vuonna pulassa.

KalPan maalivahtiosasto herättää myös kysymysmerkkejä. Päämolariksi palkattu Eero Kilpeläinen on ollut kauden aluspeleissä vähintäänkin epävarma. Joku voisi jopa sanoa, että Kilpeläisen parhaimmat (molari)päivät ovat jo ohitse? Onko nuorista maalivahtinoviiseista paikkaamaan Kilpeläistä, jos Kilpeläiselle tulee liigassa usean ottelun imurointiputki (johtuen osaltaan puolustuksen tunaroinnista)?

KalPan pakkiosastokaan ei siis valitettavasti anna syytä tyytyväiseen hyrinään. Pakkikalusto on myöskin "ohut", liigan yleiseen tasoon nähden alle keskitason. Yksi Jussi Timonen(?!) ei vielä kesää tee, onko joukkueessa muka muita edes varteenotettavia puolustajia Liiga-tasolle...menestyvälle Liiga-tasolle?

EHL-tasoisista miehistä ei KalPan kohdalla voida nykyisin puhua mitään sen enempää puolustajissa, hyökkääjissä kuin maalivahtiosastossa.
Kaseperi Kapanen? Katoaako Kapanen heti alkusyksystä merten taakse NHL-ään? Entä Voutilaisen vire...KalPassa ei viimekaudella mitään ihmeellistä toimintaa, mutta Tappara-vuokra-aikana keväällä varsin ripeitä otteita kirvesrinnoissa mitalliotteluissa.

Birnerin ja K.Kapasen "tutkapari" voisi olla KalPa:n tämän kauden ainoa tehonyrkki ja pelastus (säälipleijaripaikka). Muutoin maalivahtipelin ongelmat , tehoton(?) hyökkäyspeli ja epävarma puolustuspeli vie KalPa:n jälleen liigan häntäpään osastoon tälläkin kaudella tyyliin: kauas säälipleijari paikka KalPalta karkaa...Näin ennustaa LätkäKene!

Oma lukunsa on sitten vielä uusivanha päävalmentaja Pekka Virta. Edellisellä KalPa-kaudellaan mies sai joukkueen kohtuulliseen lentoon (Pronssi 2009) , mutta siinäkin auttoi, suurimmalta osaltaan Sami Kapasen tultua joukkueeseen, aloittama KalPa-buumi, joka veti Kapasen mukana nipun huippupelaaja KalPa:aan, joten Virralla käytössä ollut pelaajamateriaali oli tuolloin aivan eri luokkaa kuin nyt.
Nähtäväksi jää, onko Virrassa tarpeeksi virtaa luotsaamaan edes kohtuulliseen menestykseen (säälipeijarit) kevyehkön materiaalin omaavaa nyky-KalPaa tulevalla liigakaudella. Ennusmerkit lupaavat varsin haasteellista työsarkaa päävalmentajalle.

Jäämme odottamaan sarjan avausta ja kehittymistä kauden aikana suurella mielenkiinnolla.

288

658

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aina paitsiossa

      Tähän kun vielä lisää sen, että isä lopetti ja poika pääsi ns. parempiin hommiin, niin mikä on jatkossa ison lompakon halu heittää rahojaan sinne kuuluisaan kaivoon?

      Entäpäs tämä Mestareiden Liiga vouhotus. Mikä ihmeen mestareiden liiga se sellainen on, missä pelaa omassa kansallisessa sarjassaan viimeiseksi jäänyt joukkue. Mallia on pitänyt väkisin ottaa jalkapallosta. Kestääkö tuote ilman urheilullista pohjaa? Kuinka paljon kiekkokansaa voi jymäyttää ja rahastaa?

      Saapas nähdä, miten kalpaten tässä tällä kertaa käy?

    • LätkäGenius

      LätkäKeneltä aika lailla asiaa.
      Birner ei ole vahvistus, Kasperista tuskin koskaan tuleekaan huippumiestä.
      Nyt on nuorena saatu osin isänsä "siivellä" jalka NHL:ään ja allekirjoitusbonus ymym.
      odottaa, kunnes todelliset kyvyt paljastuvat.

      Virta tuskin valmentaa koko kautta, mihinpä se valmennustapa olisi Turussa hävinnyt.
      Taitaa olla niin, että nykyisen omistuspohjan resurssit eivät tule riittämään laadukkaan liigajoukkueen rakentamiseen ja ylläpitämiseen.
      Kilpa pelaajista on kiristynyt niin kovaksi, ettei pikkumuskeleilla pärjätä; siihen
      vielä vouhotukset uusien hallien, hotellien jne. kanssa.

      • .,..,,

        LätkäGenius taitaa tietää paremmin kuin työkseen suuria summia draftattaviin sijoittavat täyspäiväiset ammattilaiset :) Ainahan on mahdollista, että ura lörähtää, mutta kyllä Kasperin kohdalla näyttää melkoisen hyvälle. Mikä sitten LG:n vekkauksen taustalla?


      • emäntäilona
        .,..,, kirjoitti:

        LätkäGenius taitaa tietää paremmin kuin työkseen suuria summia draftattaviin sijoittavat täyspäiväiset ammattilaiset :) Ainahan on mahdollista, että ura lörähtää, mutta kyllä Kasperin kohdalla näyttää melkoisen hyvälle. Mikä sitten LG:n vekkauksen taustalla?

        Miksi se Kalpa ravintola lakkautettiin?


      • niin siks
        emäntäilona kirjoitti:

        Miksi se Kalpa ravintola lakkautettiin?

        Kun ei kannattanut.


    • LätkäKene

      Kalpa:n päävalmentaja Pekka Virta ei lähde vaatimattomin toiven kohti Liigakautta 2014-2015:
      "KalPa voittaa runkosarjan" totesi hän.
      Kun ei ole varmuutta kuinka maistissa mies on ollut liigaristeilyllä antaessaan oheisen, sangen optimistisen lausahduksen, ei asiaa ilmeisesti voi kovin vakavasti ottaa. Hyymöriä päävalmentajan suusta.
      Tai mistäs tämän nyt sitten tietää?! Kyllähän KalPa voi tälläkaudella voittaa runkosarjan! Tämä on yhtä mahdollista kuin se, että KalPa tekee kauden kaikki maalinsa takaperin luistellen....niin että mahdollista on, vaan ei todennäköistä.

      • vierämi

        Mitäs kysyivät! Eihän se vastaajan vika ole! Kalapa kynpin sakkiin.Siinä tavotetta!


    • Ihan hyvä kausi...

      Jos sitä menestystä mitataan sijoitetulla rahalla, niin Kalpahan menestyi viime kaudellakin aivan hyvin. Samaa menestymistä on odotettavissa alkavalla kaudella myös.

    • ValiValiVene

      ei tule mistään mittään, ihan turhaa on edes yrittää. olis paljon parempi kun kaikki vaan istuttais perseellämme ja valitettaisiin. keksittäisiin kaikista asioista vain ja ainoastaan negatiiviset puolet ja valituksenaiheet. huono idea oli palkata uudelleen kaikkien aikojen menestynein kalpa-valmentaja. eihän siitä voi mitään tulla. seuran omistajatkin ovat pelkkiä piruja, jotka haluavat vain ja ainoastaan pahaa ja epäonnistumisia kalpalle ja koko kuopiolle ylipäätään. ei täällä ole kukaan osannut koskaan kiekkoa pelata, eikä tule jatkossakaan osaamaan. kupsillakin meni kausi ihan persiilleen. ei nelossijaan voi olla mitenkään tyytyväinen, vuosikymmenten pohjasakissa rymyämisen jälkeen. ei tiällä osata mitään. hyvä että minä tiedän tämän kaiken muita paremmin.

    • Sulkapallo rules

      Oon ihan sama mieltä eikä koko lätkä kiinnosta pätkääkään. Kuka nyt ihan tosissaan menisi katsomaan kun isot miehet hakkaavat toisiaan mailoilla sairaala kuntoon.

    • LätkäKene

      1300 tosi KalPa-fania on kuulemma lunastanut itselleen lätkällisen taivaspaikan syyskuun alkuun mennessä, siis kausikortin KalPa:n kotipeleihin tulevalle kaudelle. Täytyy nostaa hattua heille! Vaatii nimittäin jo jonkinasteista sisua iskeä kausikorttirahat pöytään vähemmän mairittelevan viimekauden jälkimainingeissa. Varsinkin kun tulevastakaan kaudesta ei ole kohtuullisuuden rajoissa ajateltuna luvassa mitään hurmosmarssia Liigan kärkimittelöihin, vai tapahtuisikohan tuo viimekautinen SaiPa-ilmiö tällä kaudella KalPassa?
      Ilmeisesti moni pohjaan palaneen pinttynyt KalPa-fän tuumailee, ettei sitä nyt kahta huonoa vuotta tule peräkkäin, kun on tuo sarjanousijakin Vaasan Sport heittopussina alkavassa lätkäliigassa. Nooh...olisihan tuo jo edistystä, jos KalPa ei tällä kaudella jäisi pahnanpohjimmaiseksi.

    • Sämppäri

      Sämppionsliigassa näyttää ainakin voittoja tulevan ihan solkenaan. Pelkään ja odotan jälleen suurta floppikautta.

    • tefet

      Rosina tulossa uudeksi pääomistajaksi

    • LätkäKene

      Tänään on se suuri (?!) päivä kun liigakausi 2014-2015 alkaa Kuooiossa. Viidakkorumpu on pärissyt siihen malliin, ettei Liiga-avaukseen ole tulossa suurta yleisöryntäystä. Tämä ei ole viimekauden(kausien) jälkeen mikään ihme. KalPa on pettänyt pelillisillä esityksillään maksavaa yleisöään aika rankasti ja parhaimmankin KalPa-kannattajan huumorinkukka on ollut kovasti lakastumaan päin.
      Tästä kaudesta KalPa-johto lupaa parempaa kuin edesmenneestä ja syvälle kuopatusta kaudesta 2013-2014. Olettekos kuullut seurajohtoa, joka sanoo että tulevasta kaudesta tulee huonompi kuin edeltäneestä? En ainakaan minä ole.
      KalPalle ei tästä kaudesta voi tulla huonompi kuin edeltäneestä, muuten ne uppoavat omaan paskaansa jo ennen joulua.
      Lyhyesti sanottuna: kauden on syytä alkaa heti voitolla Saipaa vastaan. Muuten alkaa spekulaatiot heti, jotta KalPa kaupittelee samaa paskaa kuin ennenkin vain uudessa repertuaarissa.

      • kuhhj

        Muuten samaa mieltä mutta ei se nyt yhdestä pelistä ole kiinni. Jos peli alkaa kulkea, unohtuu räpiköinti äkkiä.


      • vierämi

        No ny ne vahinkossa voittivat, missä paskanheitto?


    • Vierämi

      Mukavasti alko! Senppiä P.Virralle toivoisin myös!

    • LätkäKene

      Hyvä alku KalPalta. Parempi aloittaa kausi voitolla kuin tappiolla. Edessä on kuitenkin kolme tiukkaa vieraspeliä. Tsekataan tilanne niiden jälkeen...

      • Vierämi

        Ei se kausi näihin ensikierroksiin kai lopu?


      • LätkäKene
        Vierämi kirjoitti:

        Ei se kausi näihin ensikierroksiin kai lopu?

        Ei lopu. Kausi on pitkä, pitkä, pitkä...vaikka kauden ensimmäiset pelit ovat alkaneet KalPa:n kannalta hyvin, tämä ei tarkoita välttämättä sitä, että kaikki kauden 60 ottelua menee samaanputkeen. KalPa oli viime kaudella sarjajumbo ja tämä vaikuttaa alitajunnassa monen joukkueen mielessä kun pelaavat KalPaa vastaan. Suoraan sanottuna tullaan KalPa:a vastaan ns.löysinrantein, 80% teholla, jolloin KalPa pääsee yllättämään taidollisesti parempia ja materiaaliltaan leveämpiä joukkueita. Kun nämä joukkueet alkavat pelaamaan KalPaa vastaan omalla tasollaan, KalPa valitettavasti putoaa heikon pelaajamateriaalinsa johdosta kuin eno veneestä. Mikäli KalPa selviää keväällä säälipleijareihin, se on jo "Suomenmestaruus" tälle KalPan joukkueelle.


      • 1+7
        LätkäKene kirjoitti:

        Ei lopu. Kausi on pitkä, pitkä, pitkä...vaikka kauden ensimmäiset pelit ovat alkaneet KalPa:n kannalta hyvin, tämä ei tarkoita välttämättä sitä, että kaikki kauden 60 ottelua menee samaanputkeen. KalPa oli viime kaudella sarjajumbo ja tämä vaikuttaa alitajunnassa monen joukkueen mielessä kun pelaavat KalPaa vastaan. Suoraan sanottuna tullaan KalPa:a vastaan ns.löysinrantein, 80% teholla, jolloin KalPa pääsee yllättämään taidollisesti parempia ja materiaaliltaan leveämpiä joukkueita. Kun nämä joukkueet alkavat pelaamaan KalPaa vastaan omalla tasollaan, KalPa valitettavasti putoaa heikon pelaajamateriaalinsa johdosta kuin eno veneestä. Mikäli KalPa selviää keväällä säälipleijareihin, se on jo "Suomenmestaruus" tälle KalPan joukkueelle.

        Mihinkähän ne KalPan rahat menevät, jos "KalPa pääsee yllättämään taidollisesti parempia ja materiaaliltaan leveämpiä joukkueita."

        Kärpät: 3 200 000 ( 200K)
        HIFK: 3 000 000 (-600K)
        Lukko: 2 800 000 ( 50K)
        Tappara: 2 625 000 ( 125K)
        JYP: 2 500 000 (-500K)
        TPS: 2 400 000 ( 530K)
        KalPa: 2 260 000 (-140K)
        Blues: 2 136 000 ( 116K)
        Pelicans: 2 100 000 ( /-0)
        Ässät: 2 050 000 (-100K)
        SaiPa: 1 800 000 ( 250K)
        Ilves: 1 800 000 (-200K)
        HPK: 1 800 000 ( /-0)
        Sport: 1 800 000 ( 450K

        http://www.iltasanomat.fi/sm-liiga/art-1288735369480.html

        Ilves on onnistunut pelaajahankinnoissa tuolla rahalla.


      • jäpäkki
        1+7 kirjoitti:

        Mihinkähän ne KalPan rahat menevät, jos "KalPa pääsee yllättämään taidollisesti parempia ja materiaaliltaan leveämpiä joukkueita."

        Kärpät: 3 200 000 ( 200K)
        HIFK: 3 000 000 (-600K)
        Lukko: 2 800 000 ( 50K)
        Tappara: 2 625 000 ( 125K)
        JYP: 2 500 000 (-500K)
        TPS: 2 400 000 ( 530K)
        KalPa: 2 260 000 (-140K)
        Blues: 2 136 000 ( 116K)
        Pelicans: 2 100 000 ( /-0)
        Ässät: 2 050 000 (-100K)
        SaiPa: 1 800 000 ( 250K)
        Ilves: 1 800 000 (-200K)
        HPK: 1 800 000 ( /-0)
        Sport: 1 800 000 ( 450K

        http://www.iltasanomat.fi/sm-liiga/art-1288735369480.html

        Ilves on onnistunut pelaajahankinnoissa tuolla rahalla.

        Siellä onkin valmentajana muuan T.Tuokkola.
        Onkohan noilla kirjoittajilla joku muu suosikki joukkue kuin Kalpa? Muuten on vaikea ymmärtää miksi eivät usko Kalpan mahdollisuuksiin.
        Itse veikkasin ennen kauden alkua Kalpan loppusijoitukseksi 7.


    • LätkäKene

      KalPa ei ole läpi historiansa onnistunut koskaan hyvin pelaaja hankinnoissaan, olipa sitten ollut käytössä rahaa pelaajiin enemmän tai vähemmän. Tästä osoituksena ainoastaan yksi hopea ja yksi pronssi Liigassa. Aina on menty metsään, Liigamestaruus on kiertänyt KalPan aina. Vai onko vika taitamattomissa valmentajissa vai peräti seurajohdossa?

      • vierämi

        Ei tuolla asenteella ainakaan mitään hyvää saa aikaan.Pitää olla tyytyväinen pieniinkin asioihin, kunhan ne on parempaan suuntaan.Taas tätä heti mulle kaikki tänne mölyämistä. LätkäKenelle Jankon Betonin terveiset!


      • LätkäKene
        vierämi kirjoitti:

        Ei tuolla asenteella ainakaan mitään hyvää saa aikaan.Pitää olla tyytyväinen pieniinkin asioihin, kunhan ne on parempaan suuntaan.Taas tätä heti mulle kaikki tänne mölyämistä. LätkäKenelle Jankon Betonin terveiset!

        Kyllä tässä sitä mestaruutta on odotettu kaudesta 1986-1987 lähtien, kun KalPa nousi SM-liigaan. Ei ole näkynyt, ei kuulunut. Ilmeisesti ei olla oltu tarpeeksi kärsivällisiä? Täytyy vielä odottaa seuraavat 30-vuotta? Naapurikaupungissa samoihin aikoihin SM-liigaan noussut JYP on ottanut kaksi mestaruutta, eikä ole koskaan pudonnut nousemisensa jälkeen liigasta kuten KalPa. Jokin mättää KalPan puuhastelussa, ja mättää valitettavasti tänä(kin)vuotena.


      • LätkäKrisu
        LätkäKene kirjoitti:

        Kyllä tässä sitä mestaruutta on odotettu kaudesta 1986-1987 lähtien, kun KalPa nousi SM-liigaan. Ei ole näkynyt, ei kuulunut. Ilmeisesti ei olla oltu tarpeeksi kärsivällisiä? Täytyy vielä odottaa seuraavat 30-vuotta? Naapurikaupungissa samoihin aikoihin SM-liigaan noussut JYP on ottanut kaksi mestaruutta, eikä ole koskaan pudonnut nousemisensa jälkeen liigasta kuten KalPa. Jokin mättää KalPan puuhastelussa, ja mättää valitettavasti tänä(kin)vuotena.

        "...ja mättää valitettavasti tänä(kin)vuotena."

        No nyt on kyllä melko aikainen linjanveto. Näkee sitten aikanaan...


      • jäpäkki
        LätkäKene kirjoitti:

        Kyllä tässä sitä mestaruutta on odotettu kaudesta 1986-1987 lähtien, kun KalPa nousi SM-liigaan. Ei ole näkynyt, ei kuulunut. Ilmeisesti ei olla oltu tarpeeksi kärsivällisiä? Täytyy vielä odottaa seuraavat 30-vuotta? Naapurikaupungissa samoihin aikoihin SM-liigaan noussut JYP on ottanut kaksi mestaruutta, eikä ole koskaan pudonnut nousemisensa jälkeen liigasta kuten KalPa. Jokin mättää KalPan puuhastelussa, ja mättää valitettavasti tänä(kin)vuotena.

        Viimeinen lause todistaa pessimistisen asenteesi vai mihin tuo perustuu?


      • LätkäAsa
        jäpäkki kirjoitti:

        Viimeinen lause todistaa pessimistisen asenteesi vai mihin tuo perustuu?

        Kene nyt on vaan peruspessimisti. En siis usko, että kyse on provosta, sillä perusprovosta poiketen kaveri kirjoittaa välistä ihan asiaa.


      • LätkäKene
        LätkäAsa kirjoitti:

        Kene nyt on vaan peruspessimisti. En siis usko, että kyse on provosta, sillä perusprovosta poiketen kaveri kirjoittaa välistä ihan asiaa.

        LätkäKene on tiiviimmin seurannut KalPa:n pelejä viimeiset 30-vuotta. Ihan ensimmäiset pelit Kene kävi katsomassa jo Niiralan montun lumihangessa, kun ei vielä ollut hallia tekojään päällä. KalPa:n nähdyssä ja koetussa taipaleessa ei ole kovinkaan montaa kohokohtaa siunaantunut. Kun KalPa pelaa Liigassa, se tarkoittaa käsittääkseni sitä, että tavoitteena on voittaa Suomen Mestaruus. Jos tavoite on joku muu, niin ei voi kuin ihmetellä. KalPa ei ole koskaan saavuttanut Suomen mestaruutta. Jos jollekin KalPa-fanille riittää se, että KalPa ylipäätään pelaa olipa sijoitus mikä tahansa, niin Hallelujaa sille! KalPa:n suurin puute on se, ettei sillä ole voittamisen kulttuuria. Kun Suomen mestaruusviirit puuttuvat hallin katosta kertoo se karua kieltä siitä, että homma ei ole pelittänyt, syystä tai toisesta. Ensimmäinen Suomen mestaruus on yleensä se kaikkein vaikein asia saavuttaa. Kun viiri on saatu kattoon, antaa se seuralle jo aivan uutta virtaa ja voittamisen kulttuuriin on päästy mukaan ja siitä on jo helpompi jatkaa uusien mestaruuksien metsästämistä. LätkäKene on syystäkin pessimistinen tämän(kin) kauden menestymisen suhteen: jos paremmallakaan lineupilla ei ole päästy mestaruuteen, niin mitenkäs tällä sitten? Tosin, eihän Se mestaruus olekaan KalPa:n tavoite, vaan pelailu. Sen on historiakin näyttänyt. LätkäKene ei vain satu pelailua arvostamaan.


      • Vierämi
        LätkäKene kirjoitti:

        LätkäKene on tiiviimmin seurannut KalPa:n pelejä viimeiset 30-vuotta. Ihan ensimmäiset pelit Kene kävi katsomassa jo Niiralan montun lumihangessa, kun ei vielä ollut hallia tekojään päällä. KalPa:n nähdyssä ja koetussa taipaleessa ei ole kovinkaan montaa kohokohtaa siunaantunut. Kun KalPa pelaa Liigassa, se tarkoittaa käsittääkseni sitä, että tavoitteena on voittaa Suomen Mestaruus. Jos tavoite on joku muu, niin ei voi kuin ihmetellä. KalPa ei ole koskaan saavuttanut Suomen mestaruutta. Jos jollekin KalPa-fanille riittää se, että KalPa ylipäätään pelaa olipa sijoitus mikä tahansa, niin Hallelujaa sille! KalPa:n suurin puute on se, ettei sillä ole voittamisen kulttuuria. Kun Suomen mestaruusviirit puuttuvat hallin katosta kertoo se karua kieltä siitä, että homma ei ole pelittänyt, syystä tai toisesta. Ensimmäinen Suomen mestaruus on yleensä se kaikkein vaikein asia saavuttaa. Kun viiri on saatu kattoon, antaa se seuralle jo aivan uutta virtaa ja voittamisen kulttuuriin on päästy mukaan ja siitä on jo helpompi jatkaa uusien mestaruuksien metsästämistä. LätkäKene on syystäkin pessimistinen tämän(kin) kauden menestymisen suhteen: jos paremmallakaan lineupilla ei ole päästy mestaruuteen, niin mitenkäs tällä sitten? Tosin, eihän Se mestaruus olekaan KalPa:n tavoite, vaan pelailu. Sen on historiakin näyttänyt. LätkäKene ei vain satu pelailua arvostamaan.

        Tämähän männöö jo vitsiosastoon!


      • LätkäKene
        Vierämi kirjoitti:

        Tämähän männöö jo vitsiosastoon!

        Mitenniin?
        Sinun mielestä KalPa:n tavoite ei ole voittaa Suomen Mestaruutta?


      • vierämi
        LätkäKene kirjoitti:

        Mitenniin?
        Sinun mielestä KalPa:n tavoite ei ole voittaa Suomen Mestaruutta?

        Kovasti yrittävät! Jos oot erimieltä,sou vat! Mikäs siinä Jypin kannattajalla!


      • vierämi
        Vierämi kirjoitti:

        Tämähän männöö jo vitsiosastoon!

        Eikai se Kalapan vika ole että kannatat Jyppiä.Ja juokset niiden viirien perässä.Täältä sitä tullaan hitaasti mutta varmasti!


      • Vierämi
        vierämi kirjoitti:

        Eikai se Kalapan vika ole että kannatat Jyppiä.Ja juokset niiden viirien perässä.Täältä sitä tullaan hitaasti mutta varmasti!

        Hyvä Kalpa!


      • Vierämi
        LätkäKene kirjoitti:

        Mitenniin?
        Sinun mielestä KalPa:n tavoite ei ole voittaa Suomen Mestaruutta?

        Mukavata yötä!


      • Vierämi
        LätkäKene kirjoitti:

        Kyllä tässä sitä mestaruutta on odotettu kaudesta 1986-1987 lähtien, kun KalPa nousi SM-liigaan. Ei ole näkynyt, ei kuulunut. Ilmeisesti ei olla oltu tarpeeksi kärsivällisiä? Täytyy vielä odottaa seuraavat 30-vuotta? Naapurikaupungissa samoihin aikoihin SM-liigaan noussut JYP on ottanut kaksi mestaruutta, eikä ole koskaan pudonnut nousemisensa jälkeen liigasta kuten KalPa. Jokin mättää KalPan puuhastelussa, ja mättää valitettavasti tänä(kin)vuotena.

        Lätkäkensu huomenna ottaa mukaan Jypin voittoviirit .


    • LätkäPauli

      Kyllä play offseihin on tänä vuonna mahdollisuudet.

    • LätkäVini

      Kalpan kertoimet on alkaneet tippua pikkuhiljaa. Vedonlyöntitoimistojen usko Kalpaan kasvaa...

    • LätkäErkki

      Ei vieläkään romahdusta...

    • 3+13`=?

      Parhaat KalPan pelaajat pelaavat SaiPassa...

      SaiPa - JyP 4 - 1

      Tommi Jokinen ja Simo-Pekka Riikola liekeissä.

      Dave Spina 1-1 (David Mcintyre, Tommi Jokinen)
      Dave Spina 2-1 (Tommi Jokinen, David Mcintyre)
      Dave Spina 3-1 (Simo-Pekka Riikola)
      Simo-Pekka Riikola 4-1 (Tommi Jokinen, David Mcintyre)

    • 15+14

      SaiPa viisi ottelua ja nelljä voittoa. KalPa viisi ottelua ja vain yksi voitto.

      KalPa: 2 260 000 (-140K)
      SaiPa: 1 800 000 ( 250K)

      Kuitenkin KalPalla melkein puoli miljoonaa euroa kalliimpi pelaajabudjetti.

      • LätkäKene

        Ei menestyminen ole pelkästään pelaajabudjetin suuruudesta kiinni. Tämän on esim. Jokerit jo aikoinaan huomanneet. Kun peli ei pelitä, niin siinä ei auta isotkaan rahat. Toisaalta pienelläkin budjetilla voi kasata menestyvän joukkueen. Tosin KalPa ei ole menestynyt (lue:saanut Suomen mestaruutta) vaikka käytössä on ollut paljon tai sitten toisaalta vähän rahaa käytettävissä pelaajapudjettiin. Persiilleen on hommat ain männynnä! Ei oo Suomen Mestaruusviiri montun laipiossa, millonkahan mahtaa olla??


      • Vierämi
        LätkäKene kirjoitti:

        Ei menestyminen ole pelkästään pelaajabudjetin suuruudesta kiinni. Tämän on esim. Jokerit jo aikoinaan huomanneet. Kun peli ei pelitä, niin siinä ei auta isotkaan rahat. Toisaalta pienelläkin budjetilla voi kasata menestyvän joukkueen. Tosin KalPa ei ole menestynyt (lue:saanut Suomen mestaruutta) vaikka käytössä on ollut paljon tai sitten toisaalta vähän rahaa käytettävissä pelaajapudjettiin. Persiilleen on hommat ain männynnä! Ei oo Suomen Mestaruusviiri montun laipiossa, millonkahan mahtaa olla??

        Jypin miäs on!


    • LätkäErkki

      Kalpalla menee kyllä tosi hyvin, kun huomioi kauden lähtöpisteen :)

      • Vierämi

        Ei ,jos mikätämäjjokumikälielätläkenen mielipidettä kuuneellaan!


      • LätkäMarko
        Vierämi kirjoitti:

        Ei ,jos mikätämäjjokumikälielätläkenen mielipidettä kuuneellaan!

        No, saahan kaverilla mielipide olla :) En tosin aina ymmärrä mitä hän noilla keskustelun avauksilla hakee (muuta kuin "mitä minä sanoin")...


    • vierämi

      Hyvin voitettu! Hyvä Kalapa!

    • vierämi

      Hyvin voitettu! Hyvä Kalapa!

    • 9+2

      KalPa johtaisi liigaa, jos ei olisi perseillyt eilen Hämeenlinnassa.

      1. SaiPa 10 6 1 3 0 19
      2. KalPa 09 4 4 1 3 19

      No KalPalla vasta yksi tappio. Tästä pn hyvä jatkaa.

      • Vierämi

        Hyvin jatkettu!!! Hyvä Kalapa!!!


      • Vierämi

        Hyvin voitettu!!! Hyvä Kalapa!!!!


    • Vierämi

      Hyvin voitettu! Hyvä Kalapa!!!

      • 17+12

        Koska KalPa voitti? Pelasi tasan Ilveksen kanssa.

        Käytännössä lahjoitti pisteen Ilvekselle.


      • 8+18
        17+12 kirjoitti:

        Koska KalPa voitti? Pelasi tasan Ilveksen kanssa.

        Käytännössä lahjoitti pisteen Ilvekselle.

        Ei mennyt noin.

        Kahden pisteen voitto on kahden pisteen VOITTO! Nykyään ei enää edes puhuta tasapeleistä, koska niitä ei ole eikä tule. On vain voittoja ja tappioita. Tasapeli varsinaisen peliajan jälkeen on pelkkä väliaikatilanne, jolla ei ole merkitystä missään muualla kuin Veikkauksen peleissä.


      • vierämi
        8+18 kirjoitti:

        Ei mennyt noin.

        Kahden pisteen voitto on kahden pisteen VOITTO! Nykyään ei enää edes puhuta tasapeleistä, koska niitä ei ole eikä tule. On vain voittoja ja tappioita. Tasapeli varsinaisen peliajan jälkeen on pelkkä väliaikatilanne, jolla ei ole merkitystä missään muualla kuin Veikkauksen peleissä.

        Hankala on voittoa häviämiseksi muuttaa! Nuo Veekkaukasen sopulipelit on sitten asia erikseen!


    • Vierämi

      Hyvin voitettu! Hyvä Kalapa!!!

    • jataas

      Taas tuli pataan.

      • vierämi

        Nokka kohti uusia tuulia!


    • ????
    • Vierämi

      Hyvin voitettu! Hyvä Kalapa!!

    • LätkäKene

      KalPa on aloittanut kauden 2014-2015 paremmin kuin LätkäKene olisi osannut aavistaakaan. LätkäKene on mielellään väärässä tässä asiassa. Tulee vain mieleen, että onko kaikki nyt ollut kiinni vain päävalmentajan henkilöllisyydestä? Tuskin sentään.
      Uudet vahvistukset ovat olleet pääsääntöisesti todella vahvistuksia. Voutilainen on palannut erinomaiseen vireeseen. Kasperi Kapanen palasi vielä vuodeksi kasvattajaseuraansa vahvistumaan. Voisiko olla niin, että Sami Kapasen vetäytyminen lopullisesti kaukaloista "puhdisti" pukukopin ilmapiiriä, ja tietyt jännitteet laukesivat? Toki hra Virta on tehnyt hyvää työtä ja voi olla, että jos kausi päättyy menestyksekkäästi KalPa ja Virta ovat "naimisissa ikuisesti".
      Nykyisen menon perusteella KalPa:n suora playoff-paikka on vähimmäisvaatimus. Mitalipeleistä ulos jääminen olisi pettymys.
      Mielenkiintoinen lätkätalvi tulossa KalPan kannalta...

      • Vierämi

        Ihan mukavasti on mennyt .Tosin ym.nimimerkki ei tyydy kuin mestaruusviireihin(JypHt).Normikannattajalle riittää kun pelikulkee.Ihan asian vierestä:Kalapalla kolme kovaa ketjua ratkomaan pelejä.Kuka tämän joukkueen rakensi?


      • 9+2
        Vierämi kirjoitti:

        Ihan mukavasti on mennyt .Tosin ym.nimimerkki ei tyydy kuin mestaruusviireihin(JypHt).Normikannattajalle riittää kun pelikulkee.Ihan asian vierestä:Kalapalla kolme kovaa ketjua ratkomaan pelejä.Kuka tämän joukkueen rakensi?

        Kimmo Kapanen?


      • 9+2

    • Vierämi

      Hyvin voitettu! Hyvä Kalapa!!!!

    • tuomarit ovat syvält

      Jo toisen kerran KalPa hävisi tuomaripeliin. Ei ihme jos Tom of Finland Laaksonen on tuomarina.

    • Vierämi

      Monen makeanvoiton jälkeen tappion karvaskalkki.No tästä se lähtöö tuas nousu ...

    • Vierämi

      Hyvin voitettu!! Hyvä Kalapa!!!!

      • pelle mikä pelle

        Hyvin voitettu..... Viikon vitsi. Taisit nähdä unta. Brent Sapergia, Wayne Thompson ja Jouni Rinne tekivät maalit.


      • Vierämi
        pelle mikä pelle kirjoitti:

        Hyvin voitettu..... Viikon vitsi. Taisit nähdä unta. Brent Sapergia, Wayne Thompson ja Jouni Rinne tekivät maalit.

        Aina kun voittaa on hyvin voitettu.Tyylistä ei pisteitä anneta.


      • JKL paska kaupunki
        Vierämi kirjoitti:

        Aina kun voittaa on hyvin voitettu.Tyylistä ei pisteitä anneta.

        Entä tänään? KalPa kompastui tuomareihin ja paskakierura voitti.

        Nykäsklässä runkataan banjon tahtiin.

        https://www.youtube.com/watch?v=Uzae_SqbmDE


      • Vierämi
        JKL paska kaupunki kirjoitti:

        Entä tänään? KalPa kompastui tuomareihin ja paskakierura voitti.

        Nykäsklässä runkataan banjon tahtiin.

        https://www.youtube.com/watch?v=Uzae_SqbmDE

        Sama pätee myös häviönhetkellä, mutta kyllä liike näytti olevan kohillaan.Ei mitään hätää. Näitä sattuu.Ojasta noustaan.


    • vittu mitä pellejä

      Jo kolmas kerta kun amatööriseeprat ratkaisivat ottelun.

      "Tuomaritoiminta puhutti Jyväskylässä: " Ei kukaan tiennyt, mitä kentällä saa tehdä" "

      "Jyväskylässä nähtiin perjantaina vauhdikas ja kiihkeä "paikalliskamppailu", jossa ottelun jälkeen suurimman huomion varastivat tuomarit."

      • LuuserFanClub

        Just joo. Dumarin vikahan se aina. Luuseri.


    • LätkäKene

      No niin...käviköhän nyt niin, että koko alkusyksyn kasvanut KalPa-kupla puhkesi iloisesti poksahtaen? Tosin euroliiga -peleistä putoaminen het alkuunsa antoi osviittaa KalPan todellisesta "taidoista" ja "osaamisesta": kiekkoa kyllä pidetään ja siirrellään nätisti pelaajalta toiselle, mutta pikkumustan maaliin saattaminen on kovin vaikeata. Missä on nyt Birnerin,Kapasen, Voutilaisen ym. tehot? Yhtään kalpalaista ei ole 20 liigan tehokkaimman pelaajan joukossa! Tämä on hälyttävää! On huomioitava, että piste marginaalit liigassa on pienet, kovin pitkiin tappioputkiin ei ole varaa, tai ollaan hetkessä säälipleijariviivan huonommalla puolella, vaikka äsken vielä oltiin kiinni sarjan johtajan paikassa. Nähtäväksi jää, löytyykö KalPasta vielä tarmoa roikkua mitallipeleihin oikeuttavilla sijoilla, vai alkaako vajoaminen viimekaudelta tutuille sijoille liigan häntäpäähän...

      • Vierämi

        LätkäKene on oikeassa. Huolestua pittää, mutta kun ottaa huomioon mitä tältä kauvelta odotettiin niin ei asiat niin huonosti ole.Joukkue on ihan OK.Nythän mitataan valmennuksen taso! Notkahdusta sai ootellakkin aikas pitkään. Kyllä se tästä taas lähtee homma luistamaan.


      • LätkäKene
        Vierämi kirjoitti:

        LätkäKene on oikeassa. Huolestua pittää, mutta kun ottaa huomioon mitä tältä kauvelta odotettiin niin ei asiat niin huonosti ole.Joukkue on ihan OK.Nythän mitataan valmennuksen taso! Notkahdusta sai ootellakkin aikas pitkään. Kyllä se tästä taas lähtee homma luistamaan.

        Toivotaan parasta, ja pelätään pahinta....


      • Mikihoki

        Yleensähän tuo mikkihiirikiekon kupla on poksahtanut vasta pleijareissa. Eiköhän mr nytkint sinne asti pärjätä.


      • Vierämi
        LätkäKene kirjoitti:

        Toivotaan parasta, ja pelätään pahinta....

        Hyvä tästä tulloo.Siellä on johdossa ja valmennuksessa kerran tai parikin kontattu, että eiköhän hyö muuta lyöntiään.Ja ei todellakaan tämän kauden alussa ollut puheita playoffsseista.Nyt vaan meinaa joiltakin mopedi keulia liikaa.


    • Vierämi

      Vähän myöhässä mutta kuitenkin Hyvin voitettu!!!!!! Hyvä Kalapa!!

    • Vierämi

      Hyvin voitettu!!! Hyvä Kalapa!!!

      • yep, yep

    • LätkäKene

      Pienen notkahduksen jälkeen KalPa:lla on taas hyvä draivi päällä, ja sarjan kärkipaikka ainakin hetken hallussa. Kuinkahan moni olisi ennen kauden alkua uskonut, että KalPa on tässä vaiheessa pelikautta sarjakärjessä? Tuskin monikaan, mukaan lukien LätkäKene. Nyt KalPa:lle on tärkeintä pitää pelillinen tasaisuus. Mikäli nykyinen taso säilyy kevääseen asti, on täysin mahdollista, että Kuopiossa vihdoin juhlitaan ensimmäistä Liiga Mestaruutta!

    • Kaikessa soi blues
      • Vierämi

        No elekeehän nyt. Eihän tällä joukkueella ja "ihmishirviö" valmentajalla pitännä pitkälle pötkiä.Nyt kuitenkin keikkuu runkosarjan kärjessä.Ollaan tyytyväisiä ja naatitaan kun kerrankin. Toki aina on parannettavaa!!!!


      • 1+10
        Vierämi kirjoitti:

        No elekeehän nyt. Eihän tällä joukkueella ja "ihmishirviö" valmentajalla pitännä pitkälle pötkiä.Nyt kuitenkin keikkuu runkosarjan kärjessä.Ollaan tyytyväisiä ja naatitaan kun kerrankin. Toki aina on parannettavaa!!!!

        Toki aina on parannettavaa!!!!

        Tuomareissa. Tuomarit ratkaisivat taas ottelun.


    • mikä kalpa?

      käy käy

    • born in savo

      Voittaako KalPa huomenna?

    • paskat tuomairt!
    • fair play meininki

      Taklaajille pitäisi antaa yhtä pitkä pelikielto kuin taklauksen kohteeksi joutunut on itse poissa peleistä

    • Vierämi

      Hyvin voitettu!! Hyvä Kalapa!!!!

      • mistä näitä sikiää?

        Seeproista huolimatta. Oli taas pillipiiparikaksikko Tampereella.


      • Vierämi
        mistä näitä sikiää? kirjoitti:

        Seeproista huolimatta. Oli taas pillipiiparikaksikko Tampereella.

        Pelillä nämä ottelut voipi voittaa! Välillä voi ottaa tukasta, mutta sama homma se on muillekkin.


    • Varma kulta

      Näin ei jääkiekko-ihmisenä on hauska seurata Savon Sanomista kalpalaisten jatkuvaa valitusta siitä, miten aina ja joka ainoassa pelissä tuomarit ovat heitä vastaan. On se vaan kumma juttu, kun noin tuomarit ja liiga ovat varmaan yhdessä päättäneet. No, sarjan kärjessä tuosta huolimatta, eli on niiiin ylivoimainen joukkue tuo Kalpa.

    • kmeb666

      pölöpölö

    • Nimimerkki viemäri

      Hyvin hävitty!!! Hyvä Kalapa!!!

    • Vierämi

      Kun hävittiin,hävittiin rehellisellä pelillä!!!

      • 10+10

        Mitä nyt tuomarit vähän auttoivat. KalPan jäähy tuli heppoisin perustein jonka aikana Lukko teki voittomaalin. Jäähy olisi pitänyt antaa Lukolle, mutta sokeat tuomarit arpoivat sen KalPalle.


    • LätkäKene

      KalPa:lle kävi Lukkoa vastaan KalPaten. Paikkoja oli tehdä lopullinen niitti peliin, eli 3-0, mutta kiakkoa ei saatu värkättyä vastustajan katiskaan. Nooh, olihan muutamia tärkeitä pelaajia sairastuvalla, kuten Voutilainen. Semmosta huhupuhetta kuuluu asiantuntia piireistä, ettei KalPa:n pelityylillä pärjätä mahdollisissa playoffseissa keväällä. Vaikka kiakkohallinta peli on nättiä ja viihdyttävää, niin perinteinen suoraviivainen rymistelypeli raa'alla voimalla vetää nättiä neitikiakkoo pellaavat kalpalaiset saparopäät kanveesiin. Saasnähhä mites siinä sitten käy...

      • Vierämi

        Onhan sitä jo kokkeiltu.Ei oo viiriä katossa!Mutta hyvä että etes runkosarjassa pärjäillään.En lankea siihen ajatukseen että Kalapa pelaa tänä vuonna Play offseissa.


    • Vierämi

      Hyvin häviää Kalapa!

    • Vierämi

      Eepä natsannu tuaskaan. Ootellaan josko se siitä lähtis. HERÄTTELYN PAIKKA!!!!

    • 14+2

      Tasainen sarja tämä vuonna:

      1. JYP 29 13 7 9 3 49
      11. SaiPa 26 8 10 8 5 39

    • 13+5

      Jaha taas sirkuksesta karannut pelle Anssi seepra Salonen kentällä.

      • Vierämi

        Olikos tämä se ,joka ajoi joskus nuoruudessaan Samin koppiin?


      • 4+17

    • Vierämi

      Hyvin voitettu!!! Hyvä Kalapa!!!!

    • 17+11
    • turhanpäiväistä

      minäkin nyt venytän tätä viestiketjua

      • Vierämi

        Ei kait sitä aina voi voittaa!!Varsinkin, kun vastassa on Pohojommaalaasten sportti!


    • :MKbhkxdmhgc.kjb

      200g jauhelihaa, niin viestiketju jatkuu, ja aloittaja on tyytyväinen.

    • LätkäKene

      Yhteenvetona KalPa:n syyskaudesta on todettava, että helvetin hyvin on mennyt kauden alun odotuksiin nähden. Marginaalit sarjassa on tällä kaudella hyvin pienet, joten kevättä ajatellen KalPa:lla (kuten ei muillakaan joukkueilla) ole varaa pitkiin tappioputkiin, tai muuten ollaan alta aikayksikön ulkona playoffseista. Playoffseissa KalPa ei ole tunnetusti ollut mikään venyjäjoukkue, vaan noutaja on tullut ja rantapallot lennelleet jäälle jo kovinkin varhaisessa vaiheessa. Joko tällä kaudella KalPa:sta on kasvanut voittaja joukkue, joka menee finaaliin ja historialliseen ensimmäiseen Suomen Mestaruuteen asti, jää nähtäväksi. Syyskaudella nähdyllä pelillä siihen ei kyllä päästä. Kaunis kiekonsiirtely ei playoffseissa riitä. Pelit muuttuvat fyysisemmiksi ja suoraviivaisemmiksi. Tällöin kysytään joukkueen maalintekijöitä, ja niitä olisi hyvä olla useampiakin kuin yksi. Mieluiten joka kentällisessä ainakin yksi varma kiekon maaliinlatoja. Sanomattakin selvää, että maalivahdin (Kilpeläinen) pitää olla playoffseissa murtumaton muuri, muuten tulee KalPa:lle suru suuri.

      • Vierämi

        Hyvä jos pläyoffsheihin piäsöö ja sielläkin pitäis pärjäillä. Eppäillä tuota soppii. On vaan hienoa tuo kalapan valamennus.Miten se nostaa nuoriapelaajia sparraamaan kokeneempia pelureita..Ja muutama molarikin on tainnu saaha vähän kantoa siipiensä alle päästessään kalapan maalivahtivalmennukseen. Ja naatitaan Kalapan menestyksestä taas kun siihen on aihetta.


      • Ja taas jatkuu
        Vierämi kirjoitti:

        Hyvä jos pläyoffsheihin piäsöö ja sielläkin pitäis pärjäillä. Eppäillä tuota soppii. On vaan hienoa tuo kalapan valamennus.Miten se nostaa nuoriapelaajia sparraamaan kokeneempia pelureita..Ja muutama molarikin on tainnu saaha vähän kantoa siipiensä alle päästessään kalapan maalivahtivalmennukseen. Ja naatitaan Kalapan menestyksestä taas kun siihen on aihetta.

        Ei hyvältä näytä:

        27.12.2014 17:00 Kärpät - KalPa
        30.12.2014 18:30 HIFK - KalPa
        02.01.2015 18:30 KalPa - JYP

        Ensi viikon jälkeen KalPa sijalla ynnä muut.

        Tänään Kärpät vie KalPaa 6 - 0


      • 20+5
        Ja taas jatkuu kirjoitti:

        Ei hyvältä näytä:

        27.12.2014 17:00 Kärpät - KalPa
        30.12.2014 18:30 HIFK - KalPa
        02.01.2015 18:30 KalPa - JYP

        Ensi viikon jälkeen KalPa sijalla ynnä muut.

        Tänään Kärpät vie KalPaa 6 - 0

        KalPa kaatui saappaat jalassa (tai luistimet) varamiehisenä. Hyvin taisteltu.

        Heti kun näki, että toinen tumari on Tom Tom Laaksonen niin ei hyvältä näytä.

        Lisäksi Kai Kantolan törkytaklauksen jäljiltä Seppälä vieläkin sairastuvalla.


      • Vierämi
        Ja taas jatkuu kirjoitti:

        Ei hyvältä näytä:

        27.12.2014 17:00 Kärpät - KalPa
        30.12.2014 18:30 HIFK - KalPa
        02.01.2015 18:30 KalPa - JYP

        Ensi viikon jälkeen KalPa sijalla ynnä muut.

        Tänään Kärpät vie KalPaa 6 - 0

        Sitäpä tämä on,taistelua tuulimyllyjä vastaan.Kovasti toivon ja uskonkin Kalapan orkanisaation hioutuneen haastavaan kevätkauteen. Ja kaikki mitä tulloo otetaan vastaan.Vaikka paskaa...


      • hehehehee
        Ja taas jatkuu kirjoitti:

        Ei hyvältä näytä:

        27.12.2014 17:00 Kärpät - KalPa
        30.12.2014 18:30 HIFK - KalPa
        02.01.2015 18:30 KalPa - JYP

        Ensi viikon jälkeen KalPa sijalla ynnä muut.

        Tänään Kärpät vie KalPaa 6 - 0

        Ja taas kävi KalPaten.

        HIFK - KalPa 4 - 3

        Heti arvasi, kun imuri Perhonen maalilla.


      • Vierämi
        hehehehee kirjoitti:

        Ja taas kävi KalPaten.

        HIFK - KalPa 4 - 3

        Heti arvasi, kun imuri Perhonen maalilla.

        Onhan tuo hörppinnä toisellainpuolella.


      • 4+8

      • Vierämi
        Vierämi kirjoitti:

        Sitäpä tämä on,taistelua tuulimyllyjä vastaan.Kovasti toivon ja uskonkin Kalapan orkanisaation hioutuneen haastavaan kevätkauteen. Ja kaikki mitä tulloo otetaan vastaan.Vaikka paskaa...

        Kalapa vaan napsii tärkeitä pisteitä "vähän" vajaamiehitykselläkin.Hienoa Kalapa!!!!!


      • 5+1+1+1+1
        Vierämi kirjoitti:

        Kalapa vaan napsii tärkeitä pisteitä "vähän" vajaamiehitykselläkin.Hienoa Kalapa!!!!!

        Ja antanut helppoja pisteitä. Sport, Blues, Pelicans, jne.

        3. KalPa 38 ottelua 64 pistettä
        4. JYP 36 ottelua 61 pistetttä
        5. Lukko 35 ottelua 60 pistettä

        Periaatteessa KalPa on sijalla viisi. JyP oh pelannut kaksi ottelua vähemmän ja Lukko kolme ottelua vähemmän.


    • 5+5

      "Kun Kilpeläinen loukkaantui, ensimmäinen reaktio oli, että "herranjestas, miten tästä nyt selvitään", päävalmentaja Pekka Virta hymähti.

      KalPa heitti jopa verkot vesille ja haki uutta varavahtia Kilpeläisen loukkaannuttua, mutta Perhosen kovat näytöt muuttivat suunnitelmia.

      - Nyt meillä on kaksi maalivahtia, Virta sanoi."

      http://www.iltasanomat.fi/sm-liiga/art-1288746936619.html

      No huomenna Perhosella on tuhannen taalan paikka näyttää taitonsa.
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Samu_Perhonen

    • 20+20

      Imuri Perhosesta huolimatta KalPa voitti 4 - 2 tuurilla ja onnella JyPin.

      Enemmän tuo oli JyPin huonoutta kuin KalPan paremmuutta.

      • ??????

        Viimeksi Lahdessa:

        Maalivahdin vaihto: #43 Samu Perhonen ulos, #37 Eero Kilpeläinen sisään

        Kun KalPa oli 3 - 1 häviöllä. Nyt ei ole kehen vaihtaa.

        Toivottavasti KalPa löytää jostain maalivahdin äkkiä


    • .......

      Vitun Perhonen antakaa sille menolippu Huitsin Nevadaan ilman paluulippua.

      KalPan paskin maalivahti kautta aikain Samu Perhonen. Mikä imuri.

    • 2+12

      Ilves hengittää jo KalPan niskaan:

      5. KalPa 36 15 8 13 5 58
      6. Ilves 34 15 4 15 3 52

      Ilves pelannut kaksi ottelua vähemmän ja voittanut 15 ottelua kuten KalPa.

    • 18+12
    • yep yep

      Ihan hyvin KalPalla menee vaikka taulukko valehtelee

      3. KalPa 37 16 8 13 5 61
      4. Lukko 34 14 14 6 3 59
      5. JYP 35 15 9 11 4 58
      6. Ilves 35 15 5 15 4 54

      KalPa on jostain syystä tahkonnut 37 ottelua kaikista eniten.

      • Rusnak

        Kapanen jr ego tarvii näköjään enemmän lepoaikaa,kun esin Lyytinen samoista kisoista paremmalla suorituksella tuli auttamaan Kalpaa. Näitä työntekijöitä jääkiekko kaipaa niin nuorissa kuin vähän vanhemmissakin.
        Jotkut ovat syntyneet kultalusikka suussa,ja tekevät töitä vain oman egonsa pönkittämiseksi,ei koko joukkueen.


    • LätkäKene

      Odotan innolla sitä hetkeä, jolloin Perhonen saa siivet selkäänsä ja lähtee kesken pelin lentoon maaliltansa kohti oluenmyyntikojua, vetää pillillä parit imut ja palaa torjumaan kiekon maalilleen....
      No niin, Se hupijutuista ja sitten asiaan. Antaisivat nyt pojan, siis tämän Perhosen pojan pelata maalilla ykkösvahtina kauden loppuun. Siihen nähden, että Perhonen on varsin kokematon nuarimiäs liigavahtina, on hän pelannut varsin mallikkaasti KalPa:n tolppien välissä. Pojassa on selvästi ainesta, ja paineessa Se timanttikin hioutuu. Paskapelejä imurointineen tulee kaikille molareille esimerkkinä vaikka tämä Rask tuolla NHL-jäillä, niin että anna Virta pelillistä luottoa Perhoselle. Pitemmän päälle on vaan KalPa:lle hyvä, kun saadaan Perhosesta monivuotinen luottomaalivahti kun pääsee tällä kaudella nyt kunnolla sisäänajetuksi KalPa:an. Tosin taitaa Se Perhonenkin pörräillä KHL-tai NHL jäille kunhan KalPa käy liian pieneksi seuraksi pohjaan taidoille iän karttuessa.

    • ???

      Ei KalPa pelkällä Perhosella pärjää. Entä jos Perhonen loukkaantuu? Kuka laitetaan maalille?

      Piste-erot liigassa on sen verran pieniä, että jokainen piste on arvokas. Ilman Perhosen imurointeja KalPa johtaisi runkosarjaa.

      KalPahan oli viime viikolla huippuvahdin perässä, mutta ehti tehdä sopimuksen Pohjois-Amerikkaan aikaerosta johtuen.

      Mika Järvinen pelaa jossain Saksassa. Kyllä Järä voisi tulla takaisin Kuopioon.

    • 6+13

      Käy. Se oli Perhosen maali. Sport - KalPa 1 - 0

      Toivottavasti KalPa löytää maalivahdin tuon ....... tilalle.

    • 9 pistettä

      No eikö kukaan kommentoi KalPan murskavoittoa TePSukoista?

      1. Kärpät 38 21 8 9 4 75
      2. HIFK 39 19 9 11 7 73
      3. KalPa 40 18 8 14 5 67

      Ilman Perhosen lahjoittamia pisteitä KalPa johtaisi runkosarjaa.

      • Vierämi

        No elä kuse housuus tai anna männä.


    • LätkäKene

      KalPa:lla menee nyt hyvin. Suora playoff-paikka tuntuu jo varmalta. "Hiukan" eri menoa KalPa:lla kuin vuosi sitten tähän aikaan. Ykkösmaalivahdiksi Kilpeläisen loukkaannuttua joutunut Samu Perhonen on ollut erinomainen, ottaen huomioon että hänellä on vain alle 10 liigapelin kokemus takanaan. Kolme(3)nollapeliä on näin kokemattomalle molarille erinomainen saavutus tähän mennessä. Maalivahtipeliin ei ainakaan KalPa:n pelit playoffseissa tule tyssäämään. Kysymys kuuluukin, kuinka mies saadaan pidettyä KalPa:ssa vielä jatkossakin. On täysin selvää, että playoffseissa KalPa:n täytyy suoraviivaistaa peliään, ja jättää kaunoluistelu vähemmälle. Äijiä täytyy löytyä maalintekopaikoille maalin luokse, eikä vain kieppua vastustajan kulmissa ja laukoa "toivotaantoivotaan"-kiekkoja kohti vastustajan maalia. Toivon Kasperi Kapasen yltyvän NHL-kandidaatin veroiseen pistetehtailuun kevään ratkaisupeleissä.

      • 15+20

        Seeprat taas vauhdissa Lahdessa. Mistä noita pellejä sikiää?


      • Vierämi

        Minkähän takija Kalapalla männöö hyvin?
        Jos sattuskin käymäänkin niin että päästäis pleijareihin, tarvitaan toinenkin hyvä mokke Samun lisäksi.


      • ...........

        Tosiasiassa KalPa on sijalla ynnä muut:

        3. KalPa 41 19 8 14 5 70
        4. JYP 39 17 11 11 4 66
        5. Lukko 39 14 18 7 5 65
        6. Ässät 38 15 11 12 4 60

        JyP ja Lukko on pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin KalPa.


    • 19+18

      KalPalla menee lujaa.

      KalPa - Ilves 0 - 2

      Ilveksellä ei edes koko joukkuetta matkassa. Naurettavaa perseilyä KalPalta.

      • ????

        Ei Hyvää Päivää:

        KalPa - Ilves 0 - 3 Mitä vittua siellä tapahtuu?


    • 20+20

      Pekka Virta: "Kauden surkein esitys"

      • LätkäKene

        Ilmeisesti voitot Turussa ja Lahdessa siivittivät KalPa-jengin uskomaan helppoon nakkiin vastustajasta nimeltä Ilves. Olipa vetelää katsottavaa KalPa:n tämän iltainen peli. Joka ukko niin nukuksissa pelin aikana, että olisi voinut kärrätä koko sakin pukuhuoneeseen patjoille torkuille, ja laittaa KalPa:n naiset pelaamaan äijien puolesta. Akoiltakin olisi löytynyt tänä iltana enemmän munaa kuin ukoilta. Noh, joskus tällaisia pelejä tulee, parempi nyt kuin playoffseissa.


    • jep, jep

      Ja kylmä kyyti jatkuu:

      ti 20.01.2015 18:30 HPK - KalPa
      pe 23.01.2015 18:30 KalPa - JYP
      la 24.01.2015 17:00 JYP - KalPa
      ti 27.01.2015 18:30 KalPa - Ässät
      pe 30.01.2015 18:30 JYP - KalPa

      JyP kohdataan kolme kertaa ja yhdeksän pistettä Jyväskylään.

      • 17+7

        Hörps ja taas Perhonen imuroi

        HPK - KalPa 0 - 2

        Missä se KalPan maalivahti viipyy?


    • mikä paska

      Olisipa KalPalla Juuse Saroksen tasoinen maalivahti.

      Perhonen voisi kävellä takaisin Hämeenlinnasta Kuopioon.

    • Paska valinta
      • Vierämi

        Pessimisti se ei vaan pety, mutta kertokee paremmin tietävät , onko Kalapalla ollu aiemmin ulkomaalaista mokkea?


      • 14+10
        Vierämi kirjoitti:

        Pessimisti se ei vaan pety, mutta kertokee paremmin tietävät , onko Kalapalla ollu aiemmin ulkomaalaista mokkea?

        Perhosella on taas se ilta.

        Imuri täydellä teholla ja kaikki menee sisään. Ei Andy voi olla huonompi.


      • ..............
        14+10 kirjoitti:

        Perhosella on taas se ilta.

        Imuri täydellä teholla ja kaikki menee sisään. Ei Andy voi olla huonompi.

        Seeproilla veikkauksessa Jypin voitto?

        Vitun dumarit meinaavat lahjoittaa voiton Jypille.


    • Vierämi

      Hienosti luistin näytti kulkevan Kalapalla. Hienoa Kalapa! Hyvin voitettu!

      • ????????????????????

        Mitähän ottelua olet katsonut vai unta nähnyt?


    • 20+8

      Pekka Virran lottokone pyörinyt taas:

      http://www.savonsanomat.fi/urheilu/jaakiekko/kovavireinen-kalpa-on-suosikki-jyvaskylassa/1973846

      Janne Keränen – Jaakko Rissanen – Kasperi Kapanen
      Michal Birner – Jukka Voutilainen – Jonne Tammela
      Sami Mutanen – Mikael Ruohomaa – Jyri Junnila
      Janne Kolehmainen – Arttu Ilomäki – Tomas Kubalik

      Yleensä voittavaa joukkuetta ei vaihdeta. Mutta pitihän primadonna Kapanen saada ykköskenttään. Kapanen ei pelannut eilen ja KalPa voitti. Miten tänään? Hiihteleekö Kapanen taas omia latujaan?

      • 3+20

        Ja Tom Tom Laaksnen Show menossa Jyväskylässä.

        Ja arvotaan seuraava jäähy.


      • 20+3
        3+20 kirjoitti:

        Ja Tom Tom Laaksnen Show menossa Jyväskylässä.

        Ja arvotaan seuraava jäähy.

        Tom Laaksonen Show jatkuu tänään Kuopiosta. Tuolta pillipiiparilta on odotettavissa mitä tahansa.


        "- Pöytä oli katettu hienoon iltaan, mutta surullista, miten tuomariporukka pilasi taas koko paskan, KalPa-luotsi Pekka Virta täräytti."


    • .................

      Se oli siinä KalPa tippui kuuden sakista.

      Jostain syystä KalPa on tahkonnut jo 46 ottelua. Eniten koko liigassa.

      Lukko ja Tappara ovat pelanneet 44 ottelua ja Ässät ja SaiPa 43 ottelua.

      4. KalPa 46
      5. Lukko 44
      6. Tappara 44
      7. SaiPa 43
      8. Ässät 43

    • Vierämi

      Hyvin voitettu! Hyvä Kalapa!

      • KalPaten

        Olihan tuo tärkeä voitto tyylipisteistä huolimatta. Tiukkaa tekee päästä kuuden sakkiin. Sieltä tulee useampi joukkue ohi.


      • käyttäjätunnus22

        Tänään HIFK voittaa HPK:n, Lukko Tapparan, Ässät Pelicansin, Blues TPS:n ja SaiPa Ilveksen. KalPa tippuu jo sijalle viisi.


    • sfdsfsdfsdfsd

      KalPan alamäki jatkuu vaikka ei pelannut tänään:

      4. Lukko 46 ottelua 77 pistettä
      5. KalPa 47 ottelua 77 pistettä
      6. Tappara 46 ottelua 73 pistettä
      7. Ässät 45 ottelua 72 pistettä

    • dflödfsöfösfsödl
    • Vierämi

      Hyvin voitettu! Hyvä Kalapa!!!!!

      • yeeep

        Tiukkaa tekee mahtua kuuden joukkoon. Huomenna KalPaa ei kiinnosta pelata Sportia vastaan ja Sport ryöstää pisteet 3 - 1


    • LätkäKene

      KalPa-HIFK -pelin eka erä oli todellakin aivan erinomainen erä KalPa:lta. Mikäli KalPa pystyy/haluaa pelata ensimmäisessä erässä nähdynlaista kiekkoa, ei mitallipeleissä ole hätäpäivää. Kysymys kuuluukin, mitenkä tuollainen mahtava intensiteetti saadaan pidettyä yllä täydet 60min? KalPalla on semmottinen ongelma, että johtoasemassa aletaan löysäilemään, ja vastustajalle annetaan siinä tilanteessa turhan paljon siimaa peliin takaisin pääsyyn. Tämä on asenne ongelma, ja valmennusjohdon on syytä teroittaa pelaajille, että vaikka johdetaan ottelua 2-0, niin pelataan kuitenkin kuin oltaisiin häviöllä 1-2. Minkäänlaista "puolustuskiekkoa" ei ole syytä alkaa pelaamaan johtoasemassa, vetäytyä omalle puolustus alueelle, ja päästää vastustajan vapaasti alkaa vyörymään omalle maalille. Kyllä vastustaja jostain maalin värkkää kun tarpeeksi usein maalin lähelle lasketaan kiekkoilemaan. Harvemmin vastustaja maalin tekee omalta puolustusalueeltaan tai keskialueelta! Kun KalPa vaan pitää pelin enimmäkseen vain vastustajan puoliskolla, kuten HIFK- pelin eka erässä, niin hyvin männöö jatkossa KalPa:lla.

    • Menee_hyvin
    • 3_13
    • Vierämi

      Hyvin voitettu!!! HyväKalapa!!!!

      • 4_19

        Oli kyllä unettava peli.


      • LätkäKene

        Totta. Harvoin näkee näin löysää peliä kuin KalPa-Sport. Eipä ollut suurta tunteenpaloa kummallakaan joukkueella pelissä. KalPa teki tarvittavat maalit erikoistilanteessa, ja otti tärkeät pisteet. KalPa varmistelee paikkaansa playoffseihin, Sport taas jännittää jääkö se viimeiseksi sarjassa. Luultavasti KalPa iskee suuremmalla tsempillä Saipan kimppuun lauantaina Lappeenrannassa, ainakin pitäisi, jos pisteet kiinnostaa. Toivottavasti seuraava kotipeli TPS:iä vastaan tiistaina ei mene taas löysäilyksi. Tässä vaiheessa kautta jokainen piste on THE piste, etenkin kun sarja on niin tasainen.


      • Virta_vie

        Pelicans - KalPa 3-1
        Pelicans - KalPa 3-1
        KalPa - Ilves 1-2
        KalPa - Ilves 0-4
        TPS - KalPa 2-1
        KalPa - TPS 3-4
        Sport - KalPa 3-2
        Sport - KalPa 4-2

        8 ottelua X 3 pistettä/ottelu = 24 pistettä heitetty hukkaan. Jos edes osa noista otteluista olisi voitettu niin tilanne olisi huomattavasti valoisampi.


      • LätkäKene

        Jokainen joukkue menettää välillä pisteitä, kukaan ei voita jokaista peliään. KalPa:n tilanne on nyt erinomainen, etenkin kun verrataan siihen missä oltiin vuosi sitten tähän aikaan sarjataulukossa!


      • Vierämi

        Lätkäkene on asian ytimessä!


    • Vittu_mitä_paskaa

      Jaha taas KalPa lahjoitti pisteen SaiPalle. Ensi viikko ei näytä hyvältä:

      ti 17.02.2015 18:30 Supersaver KalPa - TPS Kausikorttilaisten etupeli
      pe 20.02.2015 18:30 Classic KalPa - Pelicans

      Molemmat pelit kotona pitäisi voittaa, mutta KalPa perseilee totuttuun tapaan. Nolla pistettä.

    • LätkäKene

      Ihan ookoo peli KalPa:lta Saipaa vastaan. Ylivoimapeli etenkin vieraskaukaloissa pitäisi saada paremmaksi. Tänäänkin se oli tehotonta, samoin kuin koko peli muutenkin, vauhtia ja vaarallisia tilanteita oli, mutta kiekko vain kerran varsinaisella peliajalla vastustajan maaliin (haloo, viimeistely!!). Kaksi pistettä on kuitenkin hyvä saalis joukkueen pistepussiin.
      Vaikka TPS on viimeaikoina virkistynyt, odotan kuitenkin KalPa:lta kolmen pisteen voittoa tiistaina Niiralan montusta turkulaisjoukkueesta.

      • Vierämi

        Hyvin voitettu!!!!!Hyvä Kalapa!!!!!!


      • 2....7
        Vierämi kirjoitti:

        Hyvin voitettu!!!!!Hyvä Kalapa!!!!!!

        Viikon vitsi. Paskalla pelillä tuli lottovoittona 3 pistettä.


      • LätkäKene

        KalPa ei tosiaankaan ollut virkeimmillään TPS:iä vastaan, mutta täydet 3-pistettä kelpaa kyllä, vaikka tulivat heikommallakin peli esityksellä. Toisinaan käy myös niin, että vaikka pelaa ihan hyvän pelin, niin käteen jää vain 0-pistettä. Perjantain Pelicans-pelistä pitäisi vielä jaksaa punnertaa täydet 3-pistettä, niin ollaan sitten jo aikalailla tiukasti kiinni playoffsien kotiedussa.


      • 13_17

        Mutta se ei ole KalPan käsissä. Vain yhdeksän ottelua jäljellä:

        pe 20.02.2015 18:30 KalPa - Pelicans
        ti 24.02.2015 18:30 Lukko - KalPa
        to 26.02.2015 18:30 Ässät - KalPa
        la 28.02.2015 17:00 KalPa - JYP
        ti 03.03.2015 18:30 Ilves - KalPa
        to 05.03.2015 18:30 KalPa - SaiPa
        la 07.03.2015 17:00 Blues - KalPa
        ma 09.03.2015 18:30 KalPa - Lukko
        to 12.03.2015 18:30 Tappara - KalPa

        Pelit JyPiä, Lukkoa, Ässiä, Tapparaa vastaan. Ei tule montaa pistettä.


      • LätkäKene

        Kyllä pleijareiden kotietupaikka on vielä täysin KalPa:n omissa käsissä. Nykykunnossaan KalPa on kuitenkin erittäin vaikeasti voitettavissa oleva joukkue kenelle tahansa liigajoukkueelle, mukaan lukien Kärpät. KalPa:n maaliin on tehty vähiten maaleja koko liigassa. KalPa:n suurin heikkous on tällä hetkellä tehoton ylivoima pelaaminen. Latomalla ylivoimalla paremmalla prosentilla maaleja sisään käännetään otteluja voitoiksi tiukoissa peleissä, kuten tulevissa playoffseissa. Voisi kuvitella KalPa:n valmennusjohdon kiinnittävän erityistä huomiota pelaajien kanssa tähän tärkeään yksityiskohtaan kevään ratkaisupelejä ajatellen.


      • Kalpalaisia

        Pleijaripaikka on Kalpan itsensä käsissä, eihän tuossa ole epäilystäkään.
        Kausi on mennyt tähän mennessä oikein hyvin, Kalpa on täyttänyt toiveet niin kannattajien kuin sponsoreidenkin puolelta.


      • Tyhjät_katsomot

        Jaa? No missä se yleisö on otteluista?


      • Kannattajat
        Tyhjät_katsomot kirjoitti:

        Jaa? No missä se yleisö on otteluista?

        Otteluyleisö on vain osa kannattajista. Kannattajia löytyy paljon muualtakin.


    • vittu_mitä_paskaa

      Hyvä KalPa, Hyvin hävitty. Mikä vattu siinä on, että näitä rupusakkeja vastaan pitää perseillä.

      Siinä meni tärkeät pisteet ja paikka kuuden joukossa.

      • Vierämi

        Käsittääkseni kuitenkin voitti? Hävitäkkö ois pitännä? Sittenkö ois hyvä? Mikä teitä vaivaa kun ei etes voitot kelpaa?


      • Vittu_saatana

        Kärpät kulkee omia polkujaan, mutta

        2. KalPa 52 24 11 17 7 90
        3. Tappara 51 23 12 16 5 86
        4. JYP 51 23 12 16 5 86
        5. HIFK 51 21 14 16 8 85
        6. Lukko 51 19 22 10 6 85
        7. Blues 51 20 13 18 10 83

        KalPa on pelannut yhden ottelun enemmän kuin takaatulijat. KalPan ja Seitsemännen sijan välillä on vain eroa Seitsemän pistettä.

        Ensi viikolla länsirannikolta Lukkoa ja Ässiä vastaan ei tule montaa pistettä jos ollenkaan.

        Arvokkaista pisteitä on paskapelillä menetetty häntäpään joukkueille Sportille, TPS.lle ja Pelicansille. Ne olisivat kultaakin kalliimpia nyt.


      • Vittu_saatana
        Vittu_saatana kirjoitti:

        Kärpät kulkee omia polkujaan, mutta

        2. KalPa 52 24 11 17 7 90
        3. Tappara 51 23 12 16 5 86
        4. JYP 51 23 12 16 5 86
        5. HIFK 51 21 14 16 8 85
        6. Lukko 51 19 22 10 6 85
        7. Blues 51 20 13 18 10 83

        KalPa on pelannut yhden ottelun enemmän kuin takaatulijat. KalPan ja Seitsemännen sijan välillä on vain eroa Seitsemän pistettä.

        Ensi viikolla länsirannikolta Lukkoa ja Ässiä vastaan ei tule montaa pistettä jos ollenkaan.

        Arvokkaista pisteitä on paskapelillä menetetty häntäpään joukkueille Sportille, TPS.lle ja Pelicansille. Ne olisivat kultaakin kalliimpia nyt.

        Olin oikeassa. Ässät - KalPa 2 - 1

        Länsirannikolta vain yksi piste. Ylihuomenna JyP hakee pisteet Kuopiosta.


    • Vierämi

      Hyvin voitettu!!!!!! Hyvä Kalapa!!!!

      • Se_oli_siinä

        2. KalPa 52 24 11 17 7 90
        3. Tappara 52 23 13 16 5 87
        4. Lukko 52 19 23 10 7 87
        5. JYP 52 23 12 17 5 86
        6. Blues 52 21 13 18 10 86
        7. HIFK 52 21 14 17 8 85

        Ero kaventui 5 _viiteen_ pisteeseen. Tiistaina Lukko voittaa kotona KalPan ja KalPa tippuu sijalle ynnä muut.


    • tttttttttttt

      Jopa Suomi24:n mittareilla oikein erityisen typeriä kommentteja täällä.Yksi vammainen kirjoittaa joka jumalan kierroksen jälkeen että kohta KalPa on sijalla ynnä muut ja toinen persereikä selittää mitenkä pleijaripaikka ei ole omissa käsissä vaikka se nimenomaan on omissa käsissä,voittamalla riittävän määrän pelejä jäljellä olevista otteluista.Onko nämä tänne kirjoittavat jyp-fanit jotain poikkeuksellisen vajaita yksilöitä vai mistä tämä johtuu?Onneksi itse en erityisemmin välitä jääkiekon kaltaisista marginaalilajeista,Veikkausliigan keskusteluissa ei tarvitse pelätä jyväskyläisten kommentteja,ovat jo huomanneet etteivät jalkapallosta mitään ymmärrä niin osaavat pitää turpansa kiinni ja keskittyvät omiin lajeihinsa,sählyyn ja pesikseen.

      • LätkäKene

        Nooh, täällä käy monenmoista porukkaa. Osa on patologisia KalPa-vihaajia, joiden mielestä KalPa:ssa ei ole mitään hyvää milloinkaan, pelasipa KalPa sitten kuinka hyvin tahansa. Mielestäni KalPa:aa saa sättiä silloin, kun aihetta on. Toisaalta, kiitostakin on jaettava silloin, kun on hyvin pelanneet.


      • Vierämi

        Onnex et erityisemmin välitä jiäkiekosta, vaan keskityt potkupalloiluun. Silti luet tätä ja vingut olevasi jotenkin kauniinpi kun möllötät potkupallon pelluuta.Hölömö!!!


      • Hyvää_yötä

        Hyvä KalPa! Hyvin hävitty!

        Miten nyt suu pannaan?

        Kaikki Sportille, TPS:lle, Pelicansille ja muille häntäpään joukkueille lahjoitetut pisteet olisivat kultaakin kalliimpia.


      • Vierämi

        Ihan vaan tiedoksi, jos et aiemmin ole huomannut, niin näihin pelihommiin kuuluu myös joskus hävitä otteluita.


      • 200_viesti
        Vierämi kirjoitti:

        Ihan vaan tiedoksi, jos et aiemmin ole huomannut, niin näihin pelihommiin kuuluu myös joskus hävitä otteluita.

        Hävitä oikeat ottelut.

        Kärpät on hävinnyt 13 ottelua ja Sport toisaalta 32 ottelua.


    • Alamäki_alkoi

      2. Tappara 90
      3. Lukko 90
      4. KalPa 90
      5. JYP 89
      6. Blues 86
      7. HIFK 85

      JyP hengittää niskaan. Eikä Blues ole kaukana.

    • LätkäKene

      Lukko-Kalpa peli todensi taas sen, mikä on KalPa:n suurin ongelma tällä hetkellä: maalitykin puute. KalPa:n paras maalintekijä Birner on tehotilastossa 18!! Maalivahti- ja puolustaja tilanne on kyllä kohdallaan, mutta jos liigan top-10 tehotilastossa ei ole ainuttakaan kalpalaista, niin eihän tämä asia voi toimia pidemmän päälle KalPa:n hyväksi, eli tulevissa playoffseissa. Playoffseissa tarvitaan nimenomaan maalintekijöitä. KalPa:n ylivoimapelaamisen huonous johtaa juurensa tästä huonosta maalintekijä tilanteesta. Valitettavasti K.Kapasesta ei ole ollut vastaamaan tähän huutoon, vaan poika on jopa taantunut kauden edetessä (liian suuret paineet?). Ongelma tässä on, että näitä maalintekijöitä ei ole oikein saatavissa, koska jokainen joukkuehan sellaisen haluaa riveihinsä, jos niitä sattuu olemaan vapailla markkinoilla saatavissa, ja hinta on tietysti sen mukainen. Eivät ole halpoja. KalPa:lla on kylläkin hyvä juniorituotanto, mutta vie oman aikansa kunnes sieltä kouliintuu pesunkestäviä liigamaalitykkejä, jos nyt sitten sattuvat jäämään KalPa:aan, eivätkä lähde muualle tyyliin Tuomas Kiiskinen, Olli Jokinen ja Teemu Hartikainen.

      • onkohankuitenkaan

        puolustaja tillanne kohdillaan, no huh huh.


    • KalPan_mahalasku

      KalPan tie käy kohti säälipelejä:

      4. Blues 91
      5. KalPa 91
      6. JYP 89
      7. SaiPa 88
      8. HIFK 85

      JyP, SaiPa ja HIFK menevät KalPan ohi.

      • 4_8

    • LätkäKene

      Kyllä KalPa pysyy 10. parhaimman joukkueen sakissa, siis pääsee ainakin säälipleijareihin. Vaikka kuinka toivoisi, niin mitallipelit on kylläkin aikalailla utopiaa tälle KalPa-joukkueelle. Tätä olen jo aiemminkin jankuttanut, mutta otetaan vielä kertaalleen: Ei ole maalintekijöitä, ei tasaviisikoin, eikä etenkään ylivoimalla. Tähän se KalPa:n taival taitaa mitallipelien suhteen katketa, valitettavasti. Kuitenkin tämä kausi on ollut parempi kuin viimekausi, että siinä mielessä kuitenkin jotakin hyvää löydettävissä kaudesta 2014-2015.

      • yepyep

        Huomenna on sitten tuhannen taalan ottelu:

        4. JYP 92
        5. KalPa 91
        6. Blues 91
        ----------------
        7. HIFK 88
        8. SaiPa 88

        Voitolla KalPa on vielä pelissä mukana ja häviöllä ulkona.


      • perseelleen_meni

        KalPan viimeiset ottelut:

        la 28.02.2015 17:00 KalPa - JYP
        ti 03.03.2015 18:30 Ilves - KalPa
        to 05.03.2015 18:30 KalPa - SaiPa
        la 07.03.2015 17:00 Blues - KalPa
        ma 09.03.2015 18:30 KalPa - Lukko
        to 12.03.2015 18:30 Tappara - KalPa

        Noista ei montaa pistettä heru.


      • LätkäKene

        Lähinnä tässä jännittää se, että kuka KalPa:a vastaan tulee säälipleijareissa, ja pääseekö KalPa sitä kautta vielä varsinaisiin playoffseihin. Tilanne näyttää nyt hiukkasen huonolta kaikin puolin, valitettavasti. Taloudellisesti KalPa:lle olisi ehdottoman tärkeätä päästä vetämään mahdollisimman monta peliä mahdollisimman täydelle Niiralan montulle playoffseissa, koska runkosarjassa on ollut niin vähän katsojia.


      • mitä_paskaa

        Mitä yhteistä on KalPalla ja lumiukolla?

        Hyvää yötä KalPa. Hannes Kapanen sammuttaa valot Niiralan montusta.

        KalPa - JyP 1 - 2


      • Vittu_mitä_paskaa

        Hyvä KalPa! Vitun hyvin hävitty!

        Aikamoinen sukellus. Kakkospaikalta ja kotiedusta kahdeksannelle sijalle.


      • LätkäKene

        Oli huono peli KalPa:lta Jyppiä vastaan. Kammottavia harhasyöttöjä ja yleistä sekoilua kentällä. Ainoastaan Andy maalilla piti KalPa:aa edes siedettävissä tappiolukemissa. P. Virralla on nyt täysi työ saada joukkue
        Mitä pikimmiten playoffs-kuosiin, muutoin käy ohraisesti heti ekalla säälipleijari kierroksella. Kauden ennätysyleisö, n. 4800 katsojaa valitettavasti eivät saaneet kotijoukkueen osalta vastinetta lipunhinnalleen. KalPa kuitenkin kiittää. Kiitos ja tervetuloa uudelleen!


      • Vierämi
        Vittu_mitä_paskaa kirjoitti:

        Hyvä KalPa! Vitun hyvin hävitty!

        Aikamoinen sukellus. Kakkospaikalta ja kotiedusta kahdeksannelle sijalle.

        Niin se vain huonosti on viime pelit männy. Jospa siellä jottain "kärmeskeittoa" tarjoilevat että loput matsit klaarattaisiin.Kuitenkin tähän asti kelpokausi Kalapalta.Hyvä Kalapa!!!


    • Käy_KalPaten

      Tänään Ilves raatelee KalPan. Kalpalaiset Toni Kallela, Tapio Laakso, Mikko Kukkonen ja Joonas Riekkinen tekevät tarvittavat maalit. Hyvä jos KalPa saa tehtyä yhden maalin.

      • Vittu_mitä_paskaa

        KalPa suli kuin lumiukko. Ilves - KalPa 2 - 1

        Käykää ostamassa Partaselta rantapallot. KalPalla alkoi kesäloma. Pelataan ne pari pakollista ottelua pois alta.


    • ik90fklög3

      to 05.03.2015 18:30 KalPa - SaiPa
      la 07.03.2015 17:00 Blues - KalPa
      ma 09.03.2015 18:30 KalPa - Lukko
      to 12.03.2015 18:30 Tappara - KalPa

      KalPa jäi 91 pisteeseen ja säälipeleihin. SaiPa hakee Jokisen ja Riikolan johdolla pisteet Kuopiosta. KalPa tekee turhan matkan Espooseen. 4 ottelua ja 4 tappiota.

      • LätkäKene

        KalPa on joka tapauksessa säälipleijareissa, vaikka häviäisi kaikki loput runkosarjan pelinsä. Kauden alussa ylioptimistisena saavutuksena tälle kaudelle pitämääni säälipleijaripaikkaa KalPa:lle on syytä nyt toteutuneena asiana pitää viimekauden tapahtumien valossa erinomaisena suorituksena. Juuri kukaan ei odottanut kauden alussa, että sijoitus olisi runkosarjassa ollut sijoja 12-13 korkeampi tällä kaudella. Joten ei kannata itkua vääntää KalPa:n runkosarjan viimeisten ottelujen tappioista. On mennyt paljon paremmin kuin on odotettu.


    • Vierämi

      Nimenomaan lähtötilanne huomioiden hyvin on mennyt, tosin juoksunaikana pitää tavoitetta kiristää, mikäli aihetta ja kuntoa löytyy! Nyt ollaan tässä ja näillä mennään.Tuli mitä tuli! Vai mitä Noutolokku?

    • LätkäGenius

      Sarjataulkollisesti kausi on ollut Kalpalle jopa hyvä, vaikka toisin alkukaudesta veikkasin.
      Sarjataulukosta näkee myös sen ongelman, tehtyjä maaleja kymmeniä vähemmän kuin muilla.
      Toki oma pääkin on pitänyt, mutta nysväämistähän se on ollut.
      Birner on ollut tehottomassa Kalpassa sittenkin vahvistus, mutta se kertoo enemmän muun hyökkäyskaluston huonoudesta.
      Kasperille kävi kuten ounastelinkin ja itseluottamus on nyt nollissa; vielä hänestä voi
      tulla kelpo pelaaja Liigaan.
      Onko hänen kohdallaan taas näin, että kotikylän poikia ei osata harjoittaa ja peluuttaa oikein ja pian joku HIFk korjaa hedelmän?

    • LätkäKene

      Näitä KalPa:n pelejä seuranneena tulee mieleen, että tämä nykyinen kiekonhallinta -pelisysteemi on vähän liian vaikea monellekin KalPa:n pelaajalle. Tämä pelisysteemi vaatii erityisen taitavia pelaajia, että se toimisi täydellä potentiaalillaan. Tai sitten joukkueen pitäisi olla muuttumattomana kasassa vuosikaupalla, että homma hioutuisi pelaajien kesken saumattomaksi yhteispeliksi. Nykyinen KalPa:n pelityyli ilmeisesti hakee esikuvaa edesmenneen Neuvostoliiton A-maajoukkueen ns."puna-koneen" pelityylistä. "klap-klap"-kiekko toimi punakoneella mainiosti, koska pelaajat olivat huippuyksilöitä jokainen, ja pelasivat yhdessä jengissä vuosikausia, joten jokainen pelaaja tunsi pelillisesti toisensa kuin omat taskunsa. LätkäKenellä oli aikoinaan mahdollisuus nähdä Neuvostoliiton A-maajoukkue Kuopiossa kahdesti pelaamassa, ja olihan se upeata katsottavaa kun Makarov-Krutov ja Larionov näytti kuopiolaisyleisölle, kuinka taitokiekkoa pelataan sillä parhaimmalla tasollaan. Valitettavasti KalPa ei ole tasoltaan NL-maajoukkue, vaikka samantyylistä kiekkoa yrittääkin pelata. Mieleen vaan tulee, että kannattaako KalPa:n yrittää väkisin pelata sellaista lätkää, johon sen taidot eivät kuitenkaan lopulta riitä? Kiekkoa siirrellä pelaajalta toiselle osaa mikä joukkue tahansa, mutta toisin kuin "puna-koneella", KalPa:lla on suuria vaikeuksia hyödyntää tätä kiekonhallintaa niin, että vastustajan verkko soi tiuhaan tahtiin, siis kieputtaa vastustajaa maalivahtineen pökerryksiin klap-klap-kiekolla. Vähän tuntuu siltä, että KalPa yrittää haukata liian suurta palaa omenasta tällä kiekonhallintapeli-tyylillään. Kun pelaajat eivät ole tarpeeksi taitavia toteuttamaan sitä, tästä pelityylistä tulee väistämättä liian haavoittuva virheitä ajatellen. Ja kun KalPa:n tasoisille pelaajille väistämättä tulee helppojakin virheitä, niin koko paska rojahtaa kasaan, ja kiekonhallinta/taitokiekko pelityyli jää vain nyhjäämiseksi ilman tuloksellisuutta. Olisikohan KalPa:ssa aika ajatella siirtymistä toisenlaiseen, KalPa:n tasoisille pelaajille paremmin soveltuvaan lätkään? Vai kuinka kauan aiotaan lyödä päätä seinään tämän KalPa:lle soveltumattoman pelityylin kanssa??

      • Vierämi

        Johan nuo pari aiempaa koutsia kokkeili toisenlaista pelityyliä. Tuloshan oli mitä oli....
        Hyvin voitettu! Hyvä Kalapa!!


      • vittu_mitä_paskaa

        Ei noista pisteistä ollut mitään hyötyä. Peli on menetty aika päivää sitten:

        "– Olemme pohtineet tiiviisti sitä kuinka paljon olemme menettäneet turhia pisteitä Sportille, Pelicansille ja TPS:lle."
        http://www.savonsanomat.fi/urheilu/jaakiekko/vaasalaiset-saavat-talla-kerralla-kovaa-kyytia-kuopiossa/1985375

        KalPa olisi paljon paremmassa asemassa ilman noita paskapelejä häntäpään joukkueita vastaan. Viimeisistä otteluista ei tule pisteen pistettä.

        la 07.03.2015 17:00 Blues - KalPa
        ma 09.03.2015 18:30 KalPa - Lukko
        to 12.03.2015 18:30 Tappara - KalPa


      • CP_tuomari

        Teemu Salminen Show menossa Espoossa.

        Koskahan Suomeen saataisiin ammattituomarit näiden idioottien tilalle?


    • N.........N

      Kylläpä täällä nyt ollaan hiljaa. Blues - KalPa 5 - 1

      4. Blues 97
      5. JYP 96
      6. SaiPa 94
      -----
      7. KalPa 94

      • LätkäKene

        Bluesilla on maalitykkejä, KalPa:lla ei. Siinä ero.


      • kevätsulattaajään
        LätkäKene kirjoitti:

        Bluesilla on maalitykkejä, KalPa:lla ei. Siinä ero.

        Kun ei osata puolustaa, niin ei osata puolustaa. Kaudesta toiseen aivan hirveitä merkkausvirheitä omassa, päästetään vastustajan pelaajat ns "avopaikoille".

        Siihen vielä maalinteon vaikeus. Jääkiekko on yksinkertainen peli, se voittaa, joka tekee enemmän maaleja, kannaattaako niitä maaleja lahjoittaa vastustajalle?


      • LätkäKene

        Jostain syystä useimmille pelaajille maalinteko ei ole yksinkertainen teko. Niille harvoille, joille se on muita helpompaa, eivät pelaa KalPa:ssa tai ylipäätään SM-Liigassa. Ne menee mieluiten NHL:ään tai ainakin KHL:ään. Siellä on paremmat liksat ja taitavammat joukkuekaverit.


      • pouiiohsg
        kevätsulattaajään kirjoitti:

        Kun ei osata puolustaa, niin ei osata puolustaa. Kaudesta toiseen aivan hirveitä merkkausvirheitä omassa, päästetään vastustajan pelaajat ns "avopaikoille".

        Siihen vielä maalinteon vaikeus. Jääkiekko on yksinkertainen peli, se voittaa, joka tekee enemmän maaleja, kannaattaako niitä maaleja lahjoittaa vastustajalle?

        Kuitenkin KalPaa vastaan on tehty vähiten maaleja 112.

        Kyllä eilen taas tuomarit katsoivat sinivalkoisten silmälasien läpi ja suosivat kotijoukkuetta.
        Kearnsin laitataklaus nähtiin vain selästä taklauksena.


    • Vierämi

      Hyvin voitettu!!!! Hyvä Kalapa!

      • Me_oon_hävitty_tää_peli

        Mikä voitto? Huomenna Bluesin pitäisi voittaa JyP ja HIFK;n Saipan. Sitten noista kahdesta pisteestä olisi jotain hyötyä.


      • Vierämi

        Jos tekkee enämpi maaleja kuin vastustaja, yleensä voittaa. Ja se kai lienee pelin tarkoitus. Mihin se riittää onkin toinen juttu!


    • Kalpaten_kävi

      KalPaten kävi. Yhdestä pisteestä jäi kiinni. Eikä JyP auttanut yhtään: JyP - Blues 4 - 2

      5. Blues 59 24 14 21 11 97
      6. KalPa 59 25 13 21 8 96
      7. SaiPa 59 23 16 20 9 94

      SaiPa - Blues
      Tappara - KalPa

      • LätköKene

        KalPa voittaa Tapparan, tai Saipa häviää Bluesille, niin KalPa on suoraan pudotuspeleissä. Helppo juttu!


      • fodfodof
        LätköKene kirjoitti:

        KalPa voittaa Tapparan, tai Saipa häviää Bluesille, niin KalPa on suoraan pudotuspeleissä. Helppo juttu!

        Lukko hävisi tahallaan Pelicansille. Dufva taktikoi KalPan vastuttajaksi. On se kiero.

        Rauman Talonmiespalvelulla on varaa lennellä Rauman ja Kuopion väliä ja KalPa köröttelee bussilla 450 kilometriä kuudessa tunnissa.


      • yepyep

        "Lukon elämisen takaa konserniyhtiö RTK-siivouspalvelu, joka on usean vuoden ajan kuitannut kiekkoseuran aiheuttamat tappiot."

        Miten muuten Rauman kokoisessa käpykylässä voi olla liigajoukkue.


    • LätkäKene

      Onnittelut KalPa:lle mainiosta sijoituksesta kauden 2014-2015 runkosarjassa! Tästä on hyvä lähteä kaatamaan Lukkoa playoffseissa. Lukko on pienoinen etukäteissuosikki, mutta täysin KalPa:n kaadettavissa, kuten muutkin pleijari-joukkueet. KalPa:n pitää nyt vain saada etenkin hyökkääjistään Birner, Kubalic, Kapanen ja Voutilainen kaikki tehot irti, jotta mahdollisuus mitalipeleihin varmistuisi. Maalivahtipeli ja puolustus on kyllä kunnossa, mutta ilman maalintekijöitä ei pelejä voiteta.

      • Vierämi

        Hyvin hoiti Kalapa runkosarjan.Mitä tältä porukalta ois pitännä tulla?


      • vituix

        KalPalla olisi ollut mahdollisuus paljon parempaan sijoitukseen, mutta kun annettiin turhaan pisteitä TPS:lle, Sportille, Pelicansille ja Ilvekselle. Jopa runkosarjan toinen paikka oli tarjolla.


      • virta_vie

        Pelicans - KalPa 3-1

        Pelicans - KalPa 3-1

        KalPa - Ilves 1-2

        KalPa - Ilves 0-4

        TPS - KalPa 2-1

        KalPa - TPS 3-4

        Sport - KalPa 3-2

        Sport - KalPa 4-2

        8 ottelua X 3 pistettä/ottelu = 24 pistettä heitetty hukkaan. Jos edes osa noista otteluista olisi voitettu niin tilanne olisi huomattavasti valoisampi.


      • LätkäKene

        Playoffit alkaa jokaisen joukkueen kohdalta nollasta, joten sillä ei ole väliä, minkä verran pisteitä on kerännyt runkosarjasta. Jokainen vastaan asettuva joukkue on voitettava vähintään neljässä ottelussa. KalPa:lla on saumat päästä mitalli-otteluihin JOS etenkin KalPa:n hyökkääjä- pelaajista saadaan enemmän tehoja irti kuin runkosarjassa, JA KalPa vie peliään asteen verran fyysisempään suuntaan.


      • 15-1
        LätkäKene kirjoitti:

        Playoffit alkaa jokaisen joukkueen kohdalta nollasta, joten sillä ei ole väliä, minkä verran pisteitä on kerännyt runkosarjasta. Jokainen vastaan asettuva joukkue on voitettava vähintään neljässä ottelussa. KalPa:lla on saumat päästä mitalli-otteluihin JOS etenkin KalPa:n hyökkääjä- pelaajista saadaan enemmän tehoja irti kuin runkosarjassa, JA KalPa vie peliään asteen verran fyysisempään suuntaan.

        Lukkoa vastaan? Älä naurata. Kakkossijalla olisi tullut kotietu ja HIFK vastaan.

        Lukko vie ja menee jatkoon.


      • LätkäKene

        Pelit on vielä pelaamatta, joten etukäteen ei voi sanoa mitään varmaa, kuten julistaa jo nyt tämän otteluparin jatkoon menijä. KalPa:lla on aivan realistiset mahdollisuudet voittaa Lukko-pelit.


      • TyytymätönREAL
        virta_vie kirjoitti:

        Pelicans - KalPa 3-1

        Pelicans - KalPa 3-1

        KalPa - Ilves 1-2

        KalPa - Ilves 0-4

        TPS - KalPa 2-1

        KalPa - TPS 3-4

        Sport - KalPa 3-2

        Sport - KalPa 4-2

        8 ottelua X 3 pistettä/ottelu = 24 pistettä heitetty hukkaan. Jos edes osa noista otteluista olisi voitettu niin tilanne olisi huomattavasti valoisampi.

        Parempihan tuo on että just noille on hävitty. Ei niitä vastaan enää tartte pelata. ;)


      • Realistiset_muka
        LätkäKene kirjoitti:

        Pelit on vielä pelaamatta, joten etukäteen ei voi sanoa mitään varmaa, kuten julistaa jo nyt tämän otteluparin jatkoon menijä. KalPa:lla on aivan realistiset mahdollisuudet voittaa Lukko-pelit.

        Hyvää yötä KalPa! Lukko - KalPa 3 - 0

        Ja tätä kärsimysnäytelmää on vielä kolme ottelua ennen kuin kesäloma alkaa.


      • Vierämi

        VOE! Kylläpä sinä kärsit vaikka olisitkin jyrsijä! Pistä mööpelit kiinni niin ei ahista! Kaikenlaista shittiä!


      • LätkäKene

        Juu, ei KalPa:n pelejä tarvitse kommentoida jos se niin koville ottaa henkisesti. Parempi on siinä tapauksessa, ettei seuraa KalPa:n pelejä ollenkaan, ei edes katso tuloksia teksti-tv:stä tai muualta. KalPa:n tämä kausi on mennyt jo nyt yläkanttiin, vaikka häviäisi kaikki playoff-pelit Lukolle, ja lentäisi ulos jatkopeleistä. Tältä materiaalilta joka KalPa:lla on tällä hetkellä, ei voi odottaa ihmeitä enää. Aina pitää verrata tilannetta siihen, minkälainen pelaajamateriaali on kulloinkin käytössä. Lukolla on kovempi jengi remmissä, joten ei ihme, että ottivat avausvoiton tässä otteluparissa. KalPa:lla toki on vielä mahdollisuutensa, vaikka ennuste ei kovin hyvä olekaan jatkoa ajatellen.


      • Vierämi

        Iloisella mielellä näitä matseja seurata pittää.Hienoa kiekkoa pellaavat! Parempi voittaa!
        Ja näille kaikenmaailmantietäjille: ?????en kehtoo ees kirjottoo.


      • huuhaajuttuja
        Vierämi kirjoitti:

        Iloisella mielellä näitä matseja seurata pittää.Hienoa kiekkoa pellaavat! Parempi voittaa!
        Ja näille kaikenmaailmantietäjille: ?????en kehtoo ees kirjottoo.

        Ei se pelityyli ratkaise vaan maalit, milloin te idiootit tajuatte sen. Ei ole mitään hyötyä pelata "hienosti", jos ei tee enemmän maaleja kuin vastustaja.

        On jotenkin kummallista kun yksinkertaisesta pelistä koitetaan väkisin tehdä niin helvetin monimutkaista.

        Huvittavaa seurata, kun oikein tusina "asiantuntijoitakin" aina analysoimassa joka vitun paitsiota ja pitkää kiekkoa. Ei paljoa eroa politikkojen höpinöistä noiden fanaatikkojen analyysit.


    • pojat_siellä_on_peli

      Jaha Lukko jatkaa siitä mihin eilen jäi. KalPa - Dufva 0 - 2

      • vittu_mitä_paskaa

        Ainut jännitys tässä on saako KalPa yhtään maalia Lukkoa vastaan.


    • LätkäKene

      No niin...se on tiistaina Raumalla pakkovoitto KalPa:lla edessä, mikäli mielivät tästä otteluparista yrittää vielä mitalliotteluihin. Vaikea homma, mutta ei mahdoton. Katsotaan...katsotaan....

      • jklsdfjsdlkf

        Mielenkiintoisia viestejä ´löytyy:

        LätkäKene
        25.10.2014 08:15

        "Nykyisen menon perusteella KalPa:n suora playoff-paikka on vähimmäisvaatimus. Mitalipeleistä ulos jääminen olisi pettymys."

        Onko pettymys???????????


      • dklfkwdrpweo

        LätkäKene

        28.11.2014 20:43

        KalPa:lle kävi Lukkoa vastaan KalPaten. Paikkoja oli tehdä lopullinen niitti peliin, eli 3-0, mutta kiakkoa ei saatu värkättyä vastustajan katiskaan. Nooh, olihan muutamia tärkeitä pelaajia sairastuvalla, kuten Voutilainen. Semmosta huhupuhetta kuuluu asiantuntia piireistä, ettei KalPa:n pelityylillä pärjätä mahdollisissa playoffseissa keväällä. Vaikka kiakkohallinta peli on nättiä ja viihdyttävää, niin perinteinen suoraviivainen rymistelypeli raa'alla voimalla vetää nättiä neitikiakkoo pellaavat kalpalaiset saparopäät kanveesiin. Saasnähhä mites siinä sitten käy...

        Mites suu nyt pannaan????


      • Vierämi

        No tota noi. Tuolla neetikiekolla piäsöö Play Offsheihin. Pari kautta kokeiltiin muuta ja tulos? Kaikki muu on tuuleen huutelua.p.s. Kenenkä Lätkä kirjuuttaa asiaa!


      • hahahahahahahaah
        dklfkwdrpweo kirjoitti:

        LätkäKene

        28.11.2014 20:43

        KalPa:lle kävi Lukkoa vastaan KalPaten. Paikkoja oli tehdä lopullinen niitti peliin, eli 3-0, mutta kiakkoa ei saatu värkättyä vastustajan katiskaan. Nooh, olihan muutamia tärkeitä pelaajia sairastuvalla, kuten Voutilainen. Semmosta huhupuhetta kuuluu asiantuntia piireistä, ettei KalPa:n pelityylillä pärjätä mahdollisissa playoffseissa keväällä. Vaikka kiakkohallinta peli on nättiä ja viihdyttävää, niin perinteinen suoraviivainen rymistelypeli raa'alla voimalla vetää nättiä neitikiakkoo pellaavat kalpalaiset saparopäät kanveesiin. Saasnähhä mites siinä sitten käy...

        Mites suu nyt pannaan????

        "kiakkoo".... LOL


      • lahjamaalit
        dklfkwdrpweo kirjoitti:

        LätkäKene

        28.11.2014 20:43

        KalPa:lle kävi Lukkoa vastaan KalPaten. Paikkoja oli tehdä lopullinen niitti peliin, eli 3-0, mutta kiakkoa ei saatu värkättyä vastustajan katiskaan. Nooh, olihan muutamia tärkeitä pelaajia sairastuvalla, kuten Voutilainen. Semmosta huhupuhetta kuuluu asiantuntia piireistä, ettei KalPa:n pelityylillä pärjätä mahdollisissa playoffseissa keväällä. Vaikka kiakkohallinta peli on nättiä ja viihdyttävää, niin perinteinen suoraviivainen rymistelypeli raa'alla voimalla vetää nättiä neitikiakkoo pellaavat kalpalaiset saparopäät kanveesiin. Saasnähhä mites siinä sitten käy...

        Mites suu nyt pannaan????

        Totuushan on se, että 0-1 ja 0-2 maalit tulivat ihan puhtaasti taas oman pään merkkausvirheistä.


      • SpittaEj
        dklfkwdrpweo kirjoitti:

        LätkäKene

        28.11.2014 20:43

        KalPa:lle kävi Lukkoa vastaan KalPaten. Paikkoja oli tehdä lopullinen niitti peliin, eli 3-0, mutta kiakkoa ei saatu värkättyä vastustajan katiskaan. Nooh, olihan muutamia tärkeitä pelaajia sairastuvalla, kuten Voutilainen. Semmosta huhupuhetta kuuluu asiantuntia piireistä, ettei KalPa:n pelityylillä pärjätä mahdollisissa playoffseissa keväällä. Vaikka kiakkohallinta peli on nättiä ja viihdyttävää, niin perinteinen suoraviivainen rymistelypeli raa'alla voimalla vetää nättiä neitikiakkoo pellaavat kalpalaiset saparopäät kanveesiin. Saasnähhä mites siinä sitten käy...

        Mites suu nyt pannaan????

        Ei tolla mikkihiirikiekolla pärjää kun pelit alkaa. Tais ruveta poikia ittiäänkin sylettämään koko touhu.


      • he-he-he-hee

    • Vierämi

      Hyvä Kalapa! Hyvin voitettu!!!!!

    • LätkäKene

      Hyvä peli KalPa:lta Raumalla. Kahden maalin tappioasemasta noustiin vielä jatkoerä voittoon. Tämä voi olla KalPa-Lukko -sarjan kulminaatiopiste. Huomenna voitto Lukosta, ja ollaan tasoissa, ja siitä sitten innolla tarvittavat voitot, niin ollaan jo mitallipeleissä. Hyvältä näyttää nyt.....

      • beidhshsj

        Ei näytä vielä hyvältä, mutta mahdollisuudet on vielä.


      • jarpasde
        beidhshsj kirjoitti:

        Ei näytä vielä hyvältä, mutta mahdollisuudet on vielä.

        Ei hyvältä näytä ei.Tuhma-Olavi tulee,vapise kuopio.


    • jjggvjk

      Hyvinhän se meni. Toivottavasti Birner on vielä pelikunnossa.

    • LätkäKene

      KalPa:lta erinomainen 4-2 peli Lukosta. KalPa:n ultrakiekollinen pelityyli alkaa vähitellen tuottaa tulosta Lukkoa vastaan: Lukon isot äijät alkavat mennä hapoille KalPa:n pyörityksessä ja vauhti hiljenee ja virheet lisääntyy mitä pidemmälle ottelusarja etenee. Mitä enemmän KalPa saa siis väsytettyä vastustajaa, sitä varmemmin Lukko alkaa tehdä typeriä virheitä, ja siinä KalPa:lla on oiva mahdollisuus niitata tarvittavat maalit ajatellen paikkaa mitallipeleihin. Katsotaan, mikä on Lukkolaisten jalan keveys huomenna Raumalla ottelussa #5.......

      • 14-3

        Raumalla KslPan pitää pelata sekä Lukkoa että tuomareita vastaan. Ilkka Mikkola teloi nuoren Tammelan sairastuvalle ja ei saanut mitään rangaistusta kuten Riikola.

        "Tiistaina Lukon Ilkka Mikkolan taklaamaksi joutunut Jonne Tammela sen sijaan ei todennäköisesti ehdi toipua tällistään." Toisaalta:

        "Nurmi harhautti keskustaan juuri ennen kontaktia ja jatkoi pelaamista jo seuraavassa vaihdossa"


    • isdjfas

      Huomenna on kulminaatiopiste ottelusarjassa. Kumpi tuon pelin voittaa vie todennäköisesti tämän sarjan nimiinsä.

      • LätkäKene

        Vaikea sanoa. Tämä ottelupari on kuitenkin ollut aikalailla tasainen, joten voi hyvinkin olla, että tarvitaan vielä se ottelu #7 tiistaina Raumalla.


      • 19-19

        Vittu mitä paska peliä taas KalPalta. Toivottavasti pelaajat kävelevät Raumalta takaisin Kuopioon.

        Maanantaina ottakaa rantapallot mukaan KalPalla alkaa kesäloma.


      • LätkäKene

        Höpö höpö. KalPa lähtee tiistaina Raumalta voittajana.


    • paska_perhonen

      Kyllä KalPa kaatui entisen huippulupauksen Perhosen imurointiin. Mitähän Virta ajatteli laittaessaan vitun Perhosen maalille. Toivottavasti Perhonen ei jatka KalPassa vaan menee jonnekin Suomi-sarjan joukkueeseen imuroimaan.

      • Vierämi

        Olipa maalissa kunpitahansa , ei se kokonaisuutta muuta.Chiodokin on hyvin hörppiny.Se se on nyt vaan sillä lailla, että Kalapalta puuttuuu se molari!


      • LätkäKene

        Perhonen on pelannut erittäin hyvin, ei voi syyttää mitenkään. Sellaista maalivahtia ei ole, joka saa kaikki kiekot napattua. Perhonen on mies paikallaan KalPa:n playoffseissa.


      • 7777

    • paskat_tuomarit

      Pekka Virran "suosikkiseepra" Timo Favorin kentällä.

    • LätkäKene

      Kaudella 2014-2015 KalPa:lle ei käynyt KalPa:ten. Erittäin hyvä kausi, vaikka mitallipelit jäivätkin (taas) vain haaveeksi. Ensikaudella sitten uusi yritys. Mikäli KalPa aikoo ensi kaudella pärjätä paremmin, jostakin täytyy löytyä seuraa pari kovaa maalitykkiä, jotka ratkaisevat pelejä niin ylivoimalla, kuin tasaviisikoilla. Birneristä, Kapasesta ja Voutilaisesta ei ollut top-10 tehopelaajiksi. Vaikea on sellaisen seuran pärjätä, jonka paras pistemies on liigan tehotilastoissa #25! Tämä kausi on nyt paketissa KalPa:n osalta, palataan asiaan taas syksyllä uuden kauden merkeissä. LätkäKene kiittää tätä palstaa seuranneita!!

      • Vierämi

        Kene, Kiitos!


    • Uhoon_kyllästynyt

      Ei auttanut vastustajalle syleksely ja polvikampit saavuttamaan savolaista utopiaa!
      Ens vuonna pikkasen vähemmän ennakko uhoa ja enemmän oikeeta pelaamista

      • perusasioita

        "Kalpan kauden päättänyt kuudennen puolivälieräottelun voittomaali oli tyypillinen kuopiolaisille tehty osuma, kilpipaitojen oman maalin edustaa ei puolustanut kukaan"

        Tuota se on ollut jo muutaman vuoden.

        Toistetaan.

        "kilpipaitojen oman maalin edustaa ei puolustanut kukaan"

        TAAS OMAN PÄÄN MERKKAUSVIRHE.

        Kun yhdistetään tämä puolustamisen- ja maalinteon vaikeus, niinpä eipä tarvitse osata paljoa ajatella, miten hommat jatkuu.


      • 11-2

        Ota se puusilmä käteen... Mitä joukkuetta vastaan tehtiin vähiten maaleja?

        KalPan maaliin tehtiin runkosarjan aikana vain 115 maalia vähiten koko runkosarjassa. Mm. JyP päästi 151 maalia ja Lukko 147 maalia. Revi siitä huumoria.


      • trolli_mikä_trolli

        "Liigan kurinpitäjä on todennut, että KalPan Jonne Tammela ei ole syyllistynyt sylkemiseen lauantaina KalPa–Lukko -ottelussa. Asiassa ei määrätä rangaistuksia."


      • puusilmäkäteenLOL
        11-2 kirjoitti:

        Ota se puusilmä käteen... Mitä joukkuetta vastaan tehtiin vähiten maaleja?

        KalPan maaliin tehtiin runkosarjan aikana vain 115 maalia vähiten koko runkosarjassa. Mm. JyP päästi 151 maalia ja Lukko 147 maalia. Revi siitä huumoria.

        Ei sillä ole mitään helvetin merkitystä paljonko menee omiin, tervitsee vaan tehdä se yksi maali enemmän kuin vastustaja.

        Mikä siinä on niin vaikeaa ymmärtää, jos päästät 5 omiin ja teet 6 vastustajalle, niin se peli on voitettu.


      • sdklöfjsdlfsdj90f

        Joku vinkui tuossa: "Kun yhdistetään tämä puolustamisen- ja maalinteon vaikeus"

        Kai puolustus toimii kun ei ole päästetty 185 maalia kuten Sport.


      • eipuolustanutkukaan

        "Kalpan kauden päättänyt kuudennen puolivälieräottelun voittomaali oli tyypillinen kuopiolaisille tehty osuma, kilpipaitojen oman maalin edustaa ei puolustanut kukaan"


      • pilkunHöylääjä
        11-2 kirjoitti:

        Ota se puusilmä käteen... Mitä joukkuetta vastaan tehtiin vähiten maaleja?

        KalPan maaliin tehtiin runkosarjan aikana vain 115 maalia vähiten koko runkosarjassa. Mm. JyP päästi 151 maalia ja Lukko 147 maalia. Revi siitä huumoria.

        Sen voi kysyä myös näin. Mitä joukkuetta vastaan ei tarvinnut tehdä enempää maaleja?


    • Vatula

      Pekka Virralta harvinaisen suoraselkäistä puhetta häviön jälkeen. Ei kuulosta ollenkaan kuopiolaisten harrastamalta selittelyltä asiassa kuin asiassa.

    • Hyvä_kausi

      Kalpalla meni kausi ihan hyvin. Pudotuspelipaikka kuitenkin saavutuksena ilman karsintaa.
      Oikeastaan vain voittaja voidaan ratkaista oikeudenmukaisesti tällaisessa sarjassa. Muut sijoitukset ovat sitten niin ja näin.

    • fanfaarit

      KALPA o paras!

      • Vierämi

        Kapserille tais käyvä Kalapaten!


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1402
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1149
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe