pottu-paavo tarinoita

pottukoira

Kerran se huuti linkkuriasemalla lumiauralle niin että koko tienoo kaikui, toisen kerran mentiin urheilukentän ohi niin mönki kohdalla esiin ruusupuskasta nukkumasta.

Muita tarinoira?

21

2683

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Persoona

      Olin parikymppinen neitokainen,kun Paavo tarjosi kyytiä pyörän takana maitokärryssä.Kieltäydyin kohteliaasti.
      Joskus kuului,kun kadulla jotain möykkäsi,asuin silloin uimahallin lähellä.Mutta aina tosiaan vastaan tullessa oli kohtelias ja tervehti.

      • yksityishenkilö

        Yksityishenkilö, jolla omaisia, joten jättäkää rauhaan. Täällä hyeenalauma repostelee ihmisten asioilla. Jokaisen kannattaa katsoa peiliin.


      • iisalmen julkkis
        yksityishenkilö kirjoitti:

        Yksityishenkilö, jolla omaisia, joten jättäkää rauhaan. Täällä hyeenalauma repostelee ihmisten asioilla. Jokaisen kannattaa katsoa peiliin.

        Tekihän joku paikallislehtikin jutun yleisön pyynnöstä Paavosta.Vaikka hän itse ei suostunut haastattelua antamaan.


      • Hys hys!
        yksityishenkilö kirjoitti:

        Yksityishenkilö, jolla omaisia, joten jättäkää rauhaan. Täällä hyeenalauma repostelee ihmisten asioilla. Jokaisen kannattaa katsoa peiliin.

        Häpeätkö legendaarista sukulaistasi, kun noin kovasti olet hyssyttelemässä?


      • Jortsu_vaan
        iisalmen julkkis kirjoitti:

        Tekihän joku paikallislehtikin jutun yleisön pyynnöstä Paavosta.Vaikka hän itse ei suostunut haastattelua antamaan.

        Siinä sai silloinen Salmettaren päätoimittajatar kunnolla nenilleen! Olisi oikeastaan ollut kunnian - ja kotirauhanloukkaussyytteen paikka lähellä. - Tosiaan ihan tyhjänpäiväistä jauhaa yksityishenkilöstä täällä vuosikaudet.


    • e1paha

      Kantoi tuolin romua joukolankadulla oli musta sadetakki päällä, nousi seisomaan tuolin päälle kun poliisiauto ajoi ohi ja teki kunniaa käsi otsalla poliiseille kääntäen vartaloaan niin että tervehdyssuunta pysyi koko ajan liikkuva ajoneuvoa kohti.

    • ikhg

      Repi Anttilan takapihalta koivun oksat ja vastasi ihmisten huomautteluihin helvetinmoisella huutamisella. Sen jälkeen meni Anttilan etupuolelle myymään saunavastoja ja vakuutteli ihmisille "en oo varastanna...".

    • Sukunsa viimeinen

      Kyseinen Paavo on ollut joskus terve ihminen, mutta sairastunut traagisen tapahtuman yhteydessä. Näin voi käydä meistä jokaiselle, joten jättäkää toisen sairauden repostelu ja irvailu sikseen

      • Väärin käsitit

        Eihän tässä kukaan ole mitään irvaillut, vaan haikeana muistellut ehkäpä kaupungin legendaarisinta kansalaista ikinä.

        Pottu-Paavo oli ja tulee olemaankin kuuluisampi kuin yksikään hänen sukulaisistaan, olivatpa nämä sitten kuinka kermaperseitä hyvänsä jotka häpeävät sukunsa "mustaa lammasta". Mitään hävettävää ei kylläkään pitäisi olla. Hän oli suuri persoonallisuus, josta pitäisi olla ylpeä. Harmaata massaa on maailmassa jo muutenkin tarpeeksi.

        Pottu-Paavo on osa Iisalmen folklorea. Hänestä tullaan kertomaan tarinoita vielä 100 tai 200 vuoden päästäkin Ja tämän kaltaiset viestiketjut ovat sen ajan ihmisille arvokasta tietoa. Oikeastaan Pottu-Paavo ansaitsisi oman patsaan torille. On kai sitä hölmömpiäkin patsaita sinne ehdoteltu.


    • juu näin se menee

      ainakin paremman patsaan kun nämä tepi länsivuoret ym ..kerran oli lainoomassa veljeltään rahoo hyvä tulonen yrittäjä tämä veli poika,paavo kysy markan aikaan 40 kymppiä .ei oo vastas velipoika.no anna etes kakskymppiä ei oo vastas velipoika.no paavo kysy anna etes kymppi, ei oo vastas veli poika.no kyllä oot persaukinen kuittaili paavo.

      • idiots

        Joopa joo, vanha vitsi, älä jauha paskaa.


    • he55s

      Onko Pottukoira Paavon poika?

    • joht2ja

      Kuvitelkaapa omaksi veljeksenne isäksenne pojaksi.Miltä tuntuisi jos reviteltäisiin tuolla tavalla?Ei varmaan hyvältä.Mutta ei kai teilläkään muuta taida siellä iisalmessa olla kuin ne kööriaatut ja eroset ym jutut..kyllähän ne teitä kehittävät ja vievät eteenpäin...?

      • Po1ka

        Paavo on mun isä... Ja hyvältä tuntuu..


    • kondom

      kerran 80 luvulla paavo opetti meille kuinka naidaan.sitten se kutsui meidät katsomaan kun kaksi pulia nussi puuta vasten hiekkurin reunalla ja aktin jälkeen se haki kortsun ja esitteli että lemmennestettä kumitupissa.katsottiin sitä pulien naintia penkantakaa piilossa.paavokin makasi meidän vieressä kuin pikkupojat ja hihiteli

    • paavollepylväs

      Onanoitteko edes samalla ? Minä olen paavo vani ja kova onanoimaan

    • Rasvanäppi45

      Tuttu näky oli Pottu-Paavo mullekkin kun kuljin iisalmen yöelämässä! Eikös sen poika oo Pottu-Pete?

    • Pottupate

      Paavo lienee kyllä legendaarisin Iisalmen asukas ikinä. Kännissä piti meteliä ja keräsi tavaraa. Niitti heinät kaupungin pellolta, keräsi puita kaupungin metsiköistä ja lauloi virsikirjasta lauluja Kankaan montun laidalla. Joi tenttua, viskeli halkoja ja majoitti kohtalotovereita. Paavolla oli myös kätyreitä jotka majapaikkaa vastaan haalivat lisää tavaraa Paavolle. Vieremän raveihin Paavo polki aina pyörällään.

      Kaiken kaikkiaan Paavon sisällä asui kuitenkin hyvä ihminen. Oli selvinpäin aina asiallinen ja mummovainaani kertoi, että nuorempana Paavo piti jonkin sortin puotia (mahdollisesti nahkakauppa) jossain päin Iisalmea ja oli kauppiaana oikein pidetty.

      Sen jälkeen elämä heitteli Paavoa, mutta eli kuitenkin elintavat huomioiden pitkän elämän ja hakija tuli vasta muutamia vuosia sitten.

      Asuttiin aikoinaan Paavon "reviireillä" ja lähinnä minulle jäi Paavosta hyviä muistikuvia. Oli jotenkin hassuhauska puliukko. Tai ehkä tragikoominen kuvaa Paavoa vielä paremmin.

    • ölnhjulgbvgy

      Vakiovarustukseen taisi kuulua fillarin ja maitokärryn lisäksi jalkapallokengät.

    • Lapsiitsekin

      Mitä te täällä jauhatte.Asianomainen ei pysty vastaamaan,enää,omaisten mielen vain pahoitatte.Tiedän.oli originelli henkilö,ja muuttunut lapsensa kuoleman jälkeen,mutta onko tämä oikea paikka vatvoa hänen elämäänsä.Kunnioittaisitte omaisia,elossa olevia.

      • Saamitätilaa

        No jos eläessään haluaa herättää huomiota saa varautua siihen, että muisteloita riittää. Voihan sitä juopotella hissukseen omassa kotonaan tai vaikka omaisten tykönä jos ei halua muiden huomiota. Kuviakin saa ottaa ilman toisen lupaa julkisella paikalla, kunhan ei halvenna toista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1751
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe