Tarkoitus hankkia Digiboxi

Kaunis tyttönen

Hei,

mitä mieltä olette tästä, sisäänrakennetusta kovalevymallista:
http://www.verkkokauppa.com/fi/product/5258/dtrxf/HDThunder-HD6500-Smart-500-GB-HD-yhdistelmaboksi

tai tästä:

http://www.gigantti.fi/product/tv-ja-aani/digiboksit-ja-kanavapaketit/TRC1400/topfield-hd-pvr-digiboksi-trc-1400?scid=EXT_SEM_GOOGLE_IH_DSA_DIGIBOKSIT&gclid=Cj0KEQjw4uSgBRDZveXz9M-E1aoBEiQA2RMP6m8LZBwS8kvlRlTJ_NB4xx-m-SfF1QSp9gthtwOQEZIaAtCJ8P8HAQ

44

2590

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Monta vuotta digiä

      HD thunder on ilmeisesti valmis laite, kun taas Topfieldiin pitää ostaa erikseen kiintolevy. Itselläni on "ikivanha" Toppari, en tiedä kommentoida uusia. Hd eli teräväpiirtokanavat saattavat vaatia myös maksukortin ja kortinlukijan, ainakin kaupalliset. Tarkista vielä onko noissa bokseissa kortinlukija hd-valmis. Omassani ei ole,mutta siinä on paikka erikseen ostettavalle kortinlukijalle.

      • Tiedot sekavia?

        Lainaus Verkkokaupan HD Thunderin Q&A sivulta tuotepäällikön vastaus:
        Boksissa on sekä maksu-TV-korttipaikka, johon voi laittaa maksukortin suoraan, että CI -liitäntä niinkuin televisioissa. CI -liitäntää ei ole kuitenkaan boksissa aktivoitu, joten sitä ei voi käytännössä ottaa käyttöön. Lisää CI -liitännän mahdollisesta aktivoinnista voi kysyä tuotteen valmistajalta.

        Asiakaspalvelu kuitenkin väittää, että korttilinkitys vaatii CI kortinlukijan? Kannattaa ottaa selvää, ettei tule yllätystä?

        On outo juttu se, ettei http://www.hdthunder.fi/kayttoohjeet löydy tätä 6500 -mallia ja Hedengrenin sivuilla on vain maininta: Uuutuustuote HD6500 SMART-DIGIBOKSI 500GB HDThunder tulossa syksyllä!

        testatutlaitteet.fi mukaan Cable Ready HD ja Antenna Ready HD hyväksynnät on hakenut Hedengren


    • CRC-2400

      Noista en osaa sanoa mitään, mutta itselläni on noin kaksi vuotta ollut Topfield CRC-2400 teräväpiirtoboksi, jonka toiminnassa ei ole ollut pienintäkään vikaa. Siis kaapeliverkon malli.

    • Kaunis tyttönen
    • Kehitys kehittyy?

      Malli on niin uusi, ettei siitä vielä löydy käyttäjien kokemuksia. Se kuitenkin perustuu aikaisempaan malliin, joka on ollut markkinoilla jo pitempään.

      Digiboksien mainokset lupaavat liikaa, sillä 6000-malli pystyy tallentamaan vain yhtä HD-kanavaa kerrallaan ja useampia kanavia vain kahdesta kanavanipusta samanaikaisesti. Jos samanaikaisesti tallennettavat kanavat ovat levällään eri kanavanipuissa, niin kahdella virittimellä se ei onnistu. Tämä ominaisuus ei ole ongelma, mutta kun se tulee eka kerran vastaan, niin se saattaa hetken harmittaa.

      Päivityksiä luvataan tulevan pitkin syksyä ja niiden mukana tulee mm. Watson-tuki. Kannattaa tarkistaa liikkeessä CI ja kortinlukijan toiminta, eli kumpaista käytetään käyttämäsi operaattorin ohjelmakortin kanssa? Kaikkiaan, ei lienee ihan kohtuullinen hankinta?

    • poronen

      Ostin HD6500:n 1.12.2014. Vein sen huoltoon 27.12.2014, viimeiset 5 talletusta eivät ole tallettuneet kokonaan, vain 14-80%, lisäksi jokaisen näiden jälkeen laite on vaatinut IVO-buutin eli virta pois päältä. Odotan mielenkiinnolla/kauhulla huollon palautetta. Laitteeseen ei vielä ole ainakaan yleistä softapäivitystä, sehän se normaali huoltojen "ratkaisu" on. Siis muutaman viikon toimi moitteettomasti, sitten hajosi.

      • EXBOX

        HD Thunder 6500 vaikuttaa keskeneräiseltä, ei toiminut n. 1 kk. käyttöaikana kunnolla päivääkään, vaatii jatkuvaa buuttaamista ja tallenteet onnistuu satunnaisesti.
        Nyt ollut huollossa n. 2 viikkoa saa nähdä milloin saadaan jälleen käyttööön.
        Ei kannata hankkia.


      • Jummijammia tarjolla
        EXBOX kirjoitti:

        HD Thunder 6500 vaikuttaa keskeneräiseltä, ei toiminut n. 1 kk. käyttöaikana kunnolla päivääkään, vaatii jatkuvaa buuttaamista ja tallenteet onnistuu satunnaisesti.
        Nyt ollut huollossa n. 2 viikkoa saa nähdä milloin saadaan jälleen käyttööön.
        Ei kannata hankkia.

        Tuskin se vielä palautuu, mikäli softaa ei saada kunnolla toimimaan kaapeliverkoissa. Kannattaa katsoa pääsivua http://www.hdthunder.fi/

        DNA Welho: HDThunder digiboksien malleilla HD4000, HD4500, HD5000, HD6000, HD6500 on havaittu kuvan jumiutumista DNA Welhon kaapeli-TV-verkossa Pk-seudulla. Laite voi myös lakata reagoimasta kaukosäätimeen. Vika korjataan ohjelmistopäivityksellä (jota testataan parhaillaan).

        Elisa: Ohjelmistopäivityksen jälkeen maksukanavat lakkaavat näkymästä Elisan kaapeliverkossa. Maksukanavien palvelumuutokset edellyttävät päivitysversion 2.0.88 käyttämistä, mutta Elisan verkossa koodauksen purku lakkaa toimimasta. Elisa ja valmistaja tutkivat ongelmaa.


      • kake-make

        HDThunderin kotisivuille lukee seuraavaa:

        "Huomioitavaa kaukosäätimen käytössä !

        Kaukosäätimen yläosassa on kaksi vaaleaa painiketta TV ja STB. Kaukosäädin on ohjelmoitavissa digisovittimen lisäksi myös televisiolle. Mikäli kaukosäädin ei ohjaa digisovitinta niin painakaa ensin STB-painiketta jolloin säädin vaihtaa digisovitinta ohjaavaan tilaan."


    • 6+6

      "Ei kannata hankkia."

      Pari vuotta sitten, kun hankin hd-boksin, Helsingin Itäkeskuksen Expert-liikkeen myyjä totesi: "Onhan tuossa tuo Thunder, mutta kannattaako sitä harkita?" En ollut harkinnut enkä ostanut.

    • Kannattaa-lukea
    • Lukekaa-myös
    • EiHyväBoksi

      Itse ostin HD Thunder 6500:n 2015 kesällä. Laite toimi aluksi ihan hyvin, mutta kun kiintolevyllä oli tilaa vielä yli 34 % niin boksi ilmoitti että kiintolevy on täynnä. Kysyessäni asiasta Hedengreniltä, heiltä tuli pyyntö lähettää laite heille huoltoon, sillä kiintolevyn täyttyminen jo tässä vaiheessa ei ole normaalia, vaan laite on huollettava. En suosittele ainakaan HD Thunder 6500:n ostoa uutta bigiboksia harkitseville.

      • AlahuuliVäpättää

        Boxini Topfield CRC-1400 ilmeisesti laskee mukaan jo varattuja, tulevia ajastintallennuksia. Käytän paljon ennakkoon asetettuja, toistuvia tallennusaikoja. Esim. 320 Gb kiintolevyllä on 24 Gb tilaa, joka riittää noin 12 tunnin tallennukseen, niin boxi ilmoittaa, että tallennustilaa on vain 1 t 20 min.


    • kiinalaisetlaatikot

      Unohtakaa nuo "kiinalaiset" digilaatikot ja hankkikaa mieluimmin Dreambox tai Vu digiboki.

      • kannatan_edellistä

        Kannatan edellistä: Jo aiemmin mainitun lisäksi niitä myy myös http://www.satshop.fi/ josta itse ostin Vu Duo2:n. Bye bye perusboksit Topfield ja HDThunder, jotka tietysti ovat halvempia, mutta ei halvalla saa hyvää ja monipuolista laitetta.


      • tikalan

        Dreambox on ylihinnoiteltu ja rajoitettu joten ei kannata ja parempiakin on kuten panasoonikin tika


      • Halpajahyvä

      • pienestä_kiinni
        tikalan kirjoitti:

        Dreambox on ylihinnoiteltu ja rajoitettu joten ei kannata ja parempiakin on kuten panasoonikin tika

        Te köyhät hankittekin niitä HDThundereita, Wboxeja ja Topfieldejä. :-)
        Pari sataa euroa lisää, niin saa kunnollisen ja monipuolisen laitteen.


      • tikalan
        pienestä_kiinni kirjoitti:

        Te köyhät hankittekin niitä HDThundereita, Wboxeja ja Topfieldejä. :-)
        Pari sataa euroa lisää, niin saa kunnollisen ja monipuolisen laitteen.

        Minä kyllä phuin Panasonic Digasta, parempaa ei ole tehtykään, sisältää jopa bluray polttimen


      • mistä.löytyy
        tikalan kirjoitti:

        Minä kyllä phuin Panasonic Digasta, parempaa ei ole tehtykään, sisältää jopa bluray polttimen

        Mistä tuollaisen boksin saa?


      • Kauppiaat_vähissä

        Olisko Verkkokauppa yksi vaihtoehto? Digassa näyttää olevan vain kaapeliverkon HD-virittimet, mutta haitanneeko tuo? Hyvin vaihtelevia arvosteluja kyseinen laite on saanut käyttäjiltään..


    • Julbocke

      Paska mikä paska. Alusta lähtien silloin tällöin tulee ilmoitus, että kovalevy on täynnä. Vaikka tilaa on 75%. Viimeisin päivitys on asennettu. Ei auta. Asia harmittaa varsinkin silloin, kun tarvitsisi aloittaa tallennus jostain mielenkiintoisesta ohjelmasta joka on meneillään, eikä ole mahdollista katsoa loppuun asti. Ala sitten buuttailemaan laitetta. Laite on HD 6500, ostettu v 2015.

      • kuluttaja

        Tuntuu olevan yleinen vika.Laitoin oman HD 6500 huoltoon Gigantin kautta , onneks on takuuta jäljellä.On se kumma kun noita tallentavia bokseja ei osata valmistaa.Kuluttaja-asiamiehen pitäis jo puuttua asiaan.


    • sofapotatis

      Älkää nyt hyvät ihmiset vain tuota menkö ostamaan. Kaikki yllä mainitut viat löytyi ekasta koneesta. Se lähti parin viikon ikäisenä huoltoon, ei korjattu, vaan sain uuden. Se toimi kuukauden, pari lähes moitteettomasti. Nyt, noin puoli vuotta myöhemmin konetta buuttaillaan säännöllisesti. Hyvää kuvaahan se tallentaa, muttei siitä paljon iloa ole, kun lähes kaikki muu mättää. Kyllä on ikävä Humaxia...

    • parhaatpoksit
      • eiParasta

        Eihän nuo osaa edes polttaa videoita levylle


      • miksi_polttaa

        Miksi digiboksin pitäisi polttaa videoita levylle? Siirrät tiedoston Vu Duo2:sta tietokoneelle kotiverkossa tai USB-tikulla ja poltat tietokoneessa, jos on ihan pakko polttaa. Onnistuu, kun mitään tallenteita ei ole salattu.

        Ei tarvitse polttaa.


    • boksit-takaisin

      Nyt kun ensi vuonna siirrytään antenniverkossa suurimmaksi osaksi DVB-T2-tekniikka, niin digiboksithan tulevat taas ajankohtaisiksi. Ihmisillä kun on paljon muutamia vuosia vanhoja muuten toimivia ja hyviä taulutelevisioita, joita ei viitsitä uusia, mutta joissa ei ole DVB-T2-viritintä. Muutaman vuoden käy taas boksikauppa kuumana, kunnes televisiokanta alkaa olla uudistunut siinä määrin että T2-virittimet löytyy jo melkein kaikkien televisioista. Sama homma, kun aikoinaan kuvaputki-tv:iden kanssa, kun digilähetykset alkoivat. Joitain vuosia meni, niin putket olivat vaihtuneet digivirittimellisiksi taulu-tv:iksi ja ja boksikauppa tipahti käytännössä nollaan.

    • vuduo2

      On tuo vu digiboksi mahtava laite. Omistan vu duo2 ja solo SE:n. Duo2:lla katson ja tallenan ja tallenteita voin myöhemmin katsoa vu solo SE:llä vaikka se on eri paikassa! Ei toistuvia ongelmia ei mitään. "Markettidigiboksit" pitää työntää takaisin sinne mistä ne on tullut.

      • Harkinnassa.on

        Jompikumpi noista?


    • areena

      toimiiko yle areena vu laitteessa? Onko tietoa? Siinä on Hbbtv tuki, mutta mites areena?

    • Tikku64

      Vaasassa firma, aika kaukana stadista jos vaikka ei toimikaan boxit ja vaikka netin kautta ostaisikin. Itsellä ollut jo 4 vuotta Topfieldin CRC-1400 1000GB muistilla, toiminut todella hyvin.

      • Tikku64

        Myy niitä joku muukin firma näköjään..


    • vanhattikipoksit

      Ihan ensimmäiset topfield ja humax merkkiset tikipoksit olivat todella hyviä, mut nykyisillä ei tee mitään.

    • surun-valittelut

      Aiotko tosiaan sijoittaa valtavia summia laitteisiisi nähdäksesi HD:nä sitä tositv, reality, formaatti sontaa, jota varsinkin kaupalliset kanavat aamusta aamuun suoltavat, ja katsomisen arvoinen ohjelma on todella vähissä? Surunvalittelut sinulle, ja kaltaisillesi, jotka satoja jollei tuhansia euroja käytätte nähdäksenne moista roskaa hd:nä. Itse olen jo tehnyt sijoituksen hd aikaan, ebaystä ostin 5 euron usb hd tikun, ja sekin oli turhan kallis siihen nähden, mitä tarjonta on televisiossa.

    • klövskog

      satshop.fi on Klaukkalassa, mutta ei myymälää, pelkästään postimyynti.

    • kjhkhjkhtrt

      mä ostan mieluimmin myymälästä kuin netistä, siellä näkee mitä oikeasti on ostamassa.

    • olenkorobotti

      satshop.fi ei sitten palauta rahoja jos palautat viallisen laitteen

      • huomaaja

        valehtelet


    • palauttajapate

      Minä olen palauttanut yhden boksin satshoppiin kun ei toiminut speksien mukaan. Ei mitään ongelmia palautuksessa.

    • vanhajavarma

      Olen asioinut compusatin kanssa yli 10 vuotta eikä minulla ikinä ole ollut ongelmia kyseisen firman kanssa, joten suosittelen compusta.fi.

    • Anonyymi

      Pysykää kaukana Klaukkalassa toimivasta SatShopista, Suomen satelliittikauppa Oy.
      Surkeat digiboksit, kokeilu jää asiakkaan maksettavaksi ja rahoja ei palutetta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2142
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1694
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1511
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      36
      1495
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1435
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1239
    Aihe