Jussi Wihonen, jätä valtuustopaikkasi aktiivisemmalle.

väärin äänestänyt

Valtuustossa ja kaupunginhallituksessa kyttäät ainoastaan itselles etuja.
Sinuva ei kiinnosta yhtään meitin äänestäjien asiat.
Olet kaupunginhallituksessa, yhtään kaupunginhallituksessa käsiteltävää asiaa et ole valmistellut oman PS valtuustoryhmäsi kanssa.

39

306

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kansalainen

      Eikö tämä ole aika tavallista, että valtuutetut ajavat omia etujaan, tuskinpa Wihonen on ainoa laatuaan. Valitettavasti. Enpä ole ketään tähän mennessä äänestänyt, enkä äänestä jatkossakaan.

    • voi ei

      Ja pyrkyri on ehdolla eduskuntaan!

    • ei oo mikään nero

      Kuka Joensuun valtuuston PerusSuomalaisia johtaa?

    • Oikein äänestänyt

      Jussi on mies paikallaan ja aikaansaanut järkeä päätöksentekoon tässä kaupungissa. Tämä on kai otettava puskista huuteluna. Lyöppä faktat pöytään nimim. väärin äänestänyt..

      • watuli

        Lyöpä sinä ensin Jussin vaalikauden ansiot pöytään. Ei taida tarvita kovin isoa pöytää.


    • nolo on tilanne

      Jussi on petturi PerusSuomalais äänestäjilleen.
      Tosiaan lyökääpä Jussi puolustajat faktat pöytään, mitä myönteistä hän on tehnyt.
      Vaihtakaa Jussi poikkeen kaupungin hallituksesta, tilalle sellainen jolla on älyä ja aktiivisuutta.

    • Sampsa Jääskeläinen

      Joensuun Perussuomalaisten valtuustoryhmän pj. vuonna 2014 on Eero Bogdanoff ja varapj. Jussi Wihonen.

      Jussi Wihonen on ollut erittäin tehokas kaupunginhallituksessa ja toiminut valtuustossa johdonmukaisesti suhteessa kh:n päätöksiin. Jussi ei ole pyrkyri, vaan päinvastoin toimii tehokkaasti etsiessään kuntalaisille edullisia vaihtoehtoja ilman omaa hyötymisen tarkoitusta. Henkilökohtaisesti tulen olemaan Wihosen tukena ja apuna eduskuntavaalien kampanjassa.

      Joensuun valtuustoryhmä käy asiat läpi kokouksissaan ja evästävät Jussin kaupunginhallitukseen jo aivan hänen omasta pyynnöstään. Jussiin luotetaan ja hänellä on useissa asioissa vapaus toimia parhaaksi katsomallaan tavalla.

      • Keijo Karsikosta

        Hyvä Sampsa! Asiapuhetta.


      • ihmetystä ihmetystä
        Keijo Karsikosta kirjoitti:

        Hyvä Sampsa! Asiapuhetta.

        Kuka tuo Tapsa on?


      • Suomityömies

        Wihonen on peräänkuuluttanut Suomalaisen työn tuotteita mutta minkälaiset lukemat Jussi Wihonen Oy pistää pöytään Suomalaisen työn puolesta. Kaino arvaukseni on että täysi nolla on Suomalaistuotteiden osuus Wihosen kaupassa.


      • kiiinnostunut
        Suomityömies kirjoitti:

        Wihonen on peräänkuuluttanut Suomalaisen työn tuotteita mutta minkälaiset lukemat Jussi Wihonen Oy pistää pöytään Suomalaisen työn puolesta. Kaino arvaukseni on että täysi nolla on Suomalaistuotteiden osuus Wihosen kaupassa.

        Nyt on vaaliavustaja Sampsalla mahdollisuus näyttää mikä lukema löytyy Vihosen kaupasta suomalaisen tuotteiden osuus.


    • Ärsyttääpä

      Ihmejuttuja! Kauppa on kauppa, siellä myydään tavaraa jota asiakas ostaa, hinnalla jonka asiakas on valmis maksamaan. Mitä tässä nyt merkkaa joku kotimaisuus? Paljonko k-raudassa on kotimaisuusprosentti ja mitä väliä? Toivottavasti JussiW ehdolla eduskuntaan, saa mun ääneni. Ja muuten, jussi on tavallisen kansan ja kuluttajan asialla, on tyhmää maksaa liikaa..

      • taloustieteentohtori

        Kyllä ko0timaisuus merkkaa siinä vaiheessa kun työttömiä on riittävästi ja palkasta riippumattomat verot (kulutusverot) nousee riittävän korkealle tasolle.


    • palikka^^

      Minkäs sille voi jos suomalaiset ei osta suomalaisia tuotteita kun hinnat ovat tuotannollisista syistä 30-40% kalliimpimpia? Porukka jatkuvasti puhuu kotimaisten tuotteiden perään mutta eivät ole halukkaita maksamaan niistä vähän enemmän? Ehkä syy on kuluttajissa?

      • saukonkadunsorvari

        "Minkäs sille voi jos suomalaiset ei osta suomalaisia tuotteita kun hinnat ovat tuotannollisista syistä 30-40% kalliimpimpia? Porukka jatkuvasti puhuu kotimaisten tuotteiden perään mutta eivät ole halukkaita maksamaan niistä vähän enemmän? Ehkä syy on kuluttajissa? "

        Meille varmaan pitäisi luoda toiset työmarkkinat, toisella nimellä orjamarkkinat että kustannustaso tulisi kohdalleen.Olisi ympäristöystävällisempää tuottaa paikanpäällä kuin tuoda Aasiasta.Wihonen on erikoistunut myymään ala-arvoisissa oloissa tuotettuja tuotteita jossa työntekijöillä ei ole mitään ihmisarvoa. Tällaiset kauppiaat pönkittää näitä diktatuurivaltioita. Täällä sitten pidetään näitä sankareina jos ihmisoikeusloukkauksista tunnetut valtiot pystyy hintatason pitämään alhaisina. Tässäkin tapauksessa vielä tukijoiksi tulee tyhmimmät kuten Samsa Jääskeläinen.


      • finkuluttaja

        Vastaus Palikka Sampo Jääskeläiselle. Kyllä muualla on halvempaa mutta on huomattava että niissä maissa ympäristöstä ei huolehdita mitään. Lisäksi siellä eläkeasiat on rempallaan. terveydenhuoltoa ei juuri ole. Työttömyysturva on nolla, jne. Seko on ihanne? Pitää teidän ihannoijien muuttaa näihin halpamaihin. Tukemalla mm näitä maahantuojia ja kauppiaita poljetaan samalla Suomalaisten tulevaisuus lokaan.


    • palikka^^

      Pointtini oli se, että suomalaiset ostavat sieltä mistä halvimmalla saa(todennäköisesti sinäkin) :-) ps. Jussia äänestän myös.

      • t.jahnukainen

        Kun ostaa sieltä mistä halvimmalla saa niin on myös hyväksyttävä työvoima joka on halvinta.Silloin Suomalaiset on kortistossa. Kohta siellä myös korvaus on halvempaa


    • äänetön puhelin nyt

      Onko Samsa Jääskeläinen puolueessa jonkun oikea käsi kun soittelee iltamyöhällä tuiskeessa ja on halukas neuvottelemaan sotekysymyksistä. Kannattaa jättää neuvottelut päiväaikaan ja selvinpäin. Jonkinlainen hörhö joka ei hallitse käyttäytymissääntöjä eikä ymmärrä että valtuutettuna pitää osata olla käytöstavat.

    • palikka^^

      Hohhohhhoijjaa :) Ostakaa ihmiset niitä kotimaisia tuotteita ja älkää juosko halvemman perässä, niin tuokin ongelma on ratkaistu. Aina ihmiset hokee sitä että pitää olla kotimaista, mutta sitten eivät ole valmiita maksamaan hieman korkeampaa hintaa siitä. Eeppistä :-)

    • äänestäjätuupovaara

      Puolueesta ei saa muodostua keräilyerien kokoontumisryhmä johon tulee muissa puolueissa vaikeuksiin joutuneet.

    • Fnxr

      Mitä tuupovaara tarkoitat? Persuja ja kokoomusta vai? Ja jussin siirtymistä? Jos puolueen politiikka ei ole oman ideologian mukaista, niiin tottakai saa etsiä itselleen uuden poliitisen kodin missä arvomaailma on oma!

    • Sampsa Jääskeläinen

      "Samsa Jääskeläinen" ei soittele sote-puheluja yömyöhällä tuiskeessa. Mahdollisesti "Samsa Jääskeläiselle on soitettu esim. perjantai-iltana? Kun en ole Samsa, niin en tiedä onko asialla nyt minua tarkoitettu?

      Täysi-ikäisen ihmisen kuitenkin olettaisi joskus ottavan jonkun aikuisten limpparin ja omistavan puhelimen, johon vastaa silloin kun siihen SOITETAAN! Kuka ei ole joskus suomalaista olutta maistanut, niin suosittelen. Siitä jää paljon veroja Suomen valtiolle.

      Kokonaisuutena, P-Karjalan Perussuomalaisilla on erittäin hyvä ehdokaslista ja yhtenäisinä astelemme tärkeisiin vaaleihin. Kaikki saavat minulta tukea, joku ehkä hiukan enemmän, koska kaikille ei vain aikaa riitä. Listalla on monta ehdokasta, joita voi äänestää. Kukaan ei pääse yksin läpi ja ihmisillä kun on oikeasti oma tahto äänestää ketä haluavat.

      Olen JOUKKUEPELAAJA ja etenen yhteisesti hyväksytyn taktiikan mukaisesti. Myös Joensuun PS valtuustoryhmä on loistava varajäsenineen, ja tulee juttuun. Henk.koht. olen saanut paljon tukea ryhmältä ja olen sitä myös paljon antanut.

      PS: tyhmäksikin minua saa sanoa, ja mieluiten mahdollisimman monessa paikassa. Ilmainen vaaliapu aina kelpaa ;-)

      • pers ässä

        Perusässä, mikäpä tässä. Onko sukua ritariässälle?


    • Turha puolue

      Kovasti tässä odotellaan mitä hyvää Perussuomalaiset kunnanvaltuutetut tälläkin kaudella saavat aikaiseksi. Eli ei yhtään mitään ole odotettavissa!

      • vissiin juhonen

        Mökäluuri sanoo pampampam.


    • rahtari martti

      Paraskin Suomalaisen työn puolestapuhuja Kiinalaisen roskan kauppamies Wihonen. Kun on vaalit niin puhuu Suomalaisen työn puolesta mutta heti alkaa kampittamaan Suomalaisia työpaikkoja.Varsin kaksinaamaista toimintaa

      • bos-su

        Röh röh sanoi possu. Meni sitten nukkumaan ja eli onnellisena elämänsä loppuun asti.


    • kannattaja

      Minkä takia kaikkien täytyy olettaa asioita ja haukkua toisia turhaan, kun siihen mitään syytä ei ole. Jussi Wihonen on rehti kauppias, ei valehtele tuotteidensa alkuperästä jne. Wihosella myydään kyllä Suomessa valmistettuja tuotteita, mm. Weiste. Aivan naurettavaa, että täällä mistään mitään tietämättömät aikuiset ihmiset haukkuvat toisia ilman minkäänlaista näyttöä heidän olevan oikeassa.

    • kannattaja

      Haluaisin myös kovasti nähdä, kuinka te upeasti kaikki asiat tietävät ihmiset pärjäisitte itse politiikassa ja kaupan alalla.

      • kiikkustuoli

        Kannattaja on oikeassa!


    • Soini

      Eipä päässy Jussi. Mutta yli 2000 on kova luku. Jussille tsempit! Jatka töitä! Me kannatetaan.

    • SampsaJ

      Takki ei ole Jusilla kääntynyt eikä käänny. Työn voitte lukea lehdistä. 99

      • Thenameofthecamepersut

        Ja Sampsalla se takki kääntyy puheenjohtajan mukaan, ennen yhteiskuvia Soinin kanssa, nyt Halla-ahon. Siun Sotesta "nettikiireiden" lomassa käy kuittaamassa salkkunsa kanssa kokouspalkkion Siun Soten valtuustosta.


    • vanhatjutut

      Katsokaa tämän ketjun aloitus vuosi 2014...eli vanhat jutut...minä ainakin äänestän Jussia!

    • Persunot

      Buhahhaaa Jussi voi työntää olemattomat rahansa vaalityöhön, mutta mitään mahdollisuuksia ei ole mennä läpi. Persut saa täältä yhden paikan ja se ei ole Wihoselle.

    • Vaalittulossa

      Jussi eduskuntaan!

    • Tietoanytjo

      Jussin pitää kertoa, että tekeekö se oikeasti mitään töitä! Onko, että fiksut isä ja veli rahoittaa homman? Viimeksikin oli kova vaalikampanja turhaan.

    • Feikkihommelit

      Millon nämä menestyjät on sinun hyvinvoinnistasi olleet kiinnostuneet?? Kannattaa miettiä ennenkuin ääniä antaa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      241
      2308
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      65
      1555
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      73
      1326
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      59
      1255
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      161
      1162
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      89
      1089
    7. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      86
      948
    8. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      77
      909
    9. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      57
      902
    10. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      789
    Aihe