Mieltä Kiekko-Vantaasta?

JokuMuun

Kuinka monit ovat Kiekko-Vantaa Mestis-joukkueesta mieltä? Ainakin nähtävästi yrittävät tähtää Liigalle pääsyä, mut ei tule olemaa helppoa...

EN ole KiVa-fani, mutta kertokaa omia mielipiteitä!

110

543

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JukuriFani

      Lohi ovat paskoja ja samoin juoppo ruutanat! Ei liigalle päästä pelkällä pelaajien lainauksella! Jukurit voittaa heitä aina runkosarjoissa, sekä playoffs-peleissä XD

      • Variantti

        Jukurit pelaa muitten junnuilla, omilla eväillä lento loppuisi suurinpiirtein dinosauriaan. Hävettää, että Mäkiset on moisessa janariseurassa pelannu, siitä saataa jäädä jopa elinikäinen tahra. Ja toi ulosanti ja äidinkielen käyttö... "Lohi ovat paskoja".. siis mitä...Lohi on jotain.. Lohi ei ole olivat, se olisi Lohet... juoppo ruutanat on yhdyssana, eli juopporuutanat. Ja liigaan pääsee karsimatta kabinettisopimuksella, muuten Jukureilla ei olisi sinne mitään asiaa, KiVa ei sinne ole edes pyrkimässä, ei ole koskaan ollutkaan...2000 paikkaisella hallilla ei pääse, vaikka voittaisi kaikki mennen tullen. Niin joo, mee teini takasin kouluun, tulis tarpeeseen....


    • LohiFani

      Kiekko-Vantaa on aika selvästi HIFK-farmi ja ainakin eilinen pelissä yks yleisö huusi 2 kertaa sanoilla ''Hei Kiekko-Vantaa! Miltä tuntuu olla HIFK-farmi!?'' Minun mielestäni jätkä puhui prkl asiaa.

      Vaikka olen Lohi-fani, mutta ei tämä ole enää Kiekko-Vantaa peliä vaan tämä on selvä liiga peliä....pitäisi varmaa vaihtaa Lohi-kannustus toiseen joukkueelle...

      • Variantti

        Mites nyt noin, eihän KiVan pitäny enää tehdä yhteistyötä HIFK:n kanssa sen jälkeen, kun vetivät kaikki pelajansa yllättäen veks 2013 pleijareiden alla...mieli muuttunut?? Jokereiden kanssa ei moisia ongelmia ollut....


      • Stamania
        Variantti kirjoitti:

        Mites nyt noin, eihän KiVan pitäny enää tehdä yhteistyötä HIFK:n kanssa sen jälkeen, kun vetivät kaikki pelajansa yllättäen veks 2013 pleijareiden alla...mieli muuttunut?? Jokereiden kanssa ei moisia ongelmia ollut....

        Totta tuossa meni ja muistit aivan oikein!

        HIFK petti Kiekko-Vantaa 2012-2013 kaudessa todella rumasti ja Vantaa päätti jatkaa jokerien kanssa yhteistyön ja vielä kauteen 2014-2015 asti. HIFK ja HCK tekivät yhteistyönsopimus 2013-2014 kaudessa samalla ( tosin se kesti vain yhden kauden ).

        Kaudessa 2014-2015 tuli seuraavaksi Espoo Blues, kun Jokerit siirtyi KHL-sarjoihin. Yhteistyön toimi kauden alkuun ihan hyvin, mutta jostain syystä Blues ei enää toivotulla tavalla toiminnut ja Blues-pelaajia siirtyi TUTOihin loppukaudeksi tylysti. HIFK lainasivat toki pelaajia siinä kaudessa, mutta kumppaniksi eivät varsinaisesti ollut.

        HIFK lopulta vahvistaa kauden 2015-2016 virallinen yhteistyönsopimukseksi ja KiVa katkaisi Bluesin kokonaan siinä välissä. Onhan se tietysti outoa, että kuinka vantaa voi antaa anteeksi kaiken tämä jälkeen, mut enpä lähde kaivelemaa enempään ja Vantaa se päättää lopulta kohtaloa.


    • JukuriFani

      Jukurit tulee voittamaa lauanataina Kiekko-Vantaa helposti ja alas tulevat tippumaa XD

    • Stadi-King

      Kiekko-Vantaa - SaPKo 2-5?! No johan on surkea suoritus ikinä. Ei kyllä näistä vantaalla ole mihinkään.

    • 1988

      KiVa käyttää Rätyä ilmiselvästi rahatuksena...joten ei vittua soikoon!

      • totta56

        Meeri Räisänen on paljon parempi kuin imuri Rätyä!


    • Abe89

      Lohi paskat ovat myyneet itsensä IFK:lle ja näin heistä tuli farmi elämänsä loppuun asti. XD

    • KooKoo voittoon

      Kuka tulee voittamaan KiVa lauantaina? KOOKOO, KOOKOO, KOOKOO!!!

    • ööööö...

      Miten Kiekko-Vantaalla voi olla 4600 tykkäystä?! Ovatko jengit edes koskaa käyneet katsomassa peliä vai laitoitko ne muuten vaan säälistä tykkäyksiä. Eihän siellä käy katsomassa 300-1000 yleisöä verran eli MISSÄ LOPUT OVAT!!?? HÄH?!

      • masa18

        Ymmärrän kyllä pointisi! Eiköhän Vantaalaiset tule jonaki päivänä tippumaa suomi-sarjalle.


      • hockey79

        Tykkäys on facebookiin mukaan noin 4492! Onhan se erikoista että puolet vantaalaiset eivät edes käy katsomassa pelejä joka on aika sääli ja heikkoa.

        Samoin miten jengit hehkuttaa kovasti Aitoon Vantaalaista-peliä mutta niin kauan ei IFK on mukana pelaajarumpausta, niin minua ei kiinnosta yhtään...


      • ihmeissä

        Tällä hetkellä pyörii nyt 4507 tykkäyksellä. Miksi ihmiset laittaa tykkäyksiä kun eivät käy kuitenkaan katsomassa peliä ollenkaan. Ehkä olis parempi perustaa Anti Kiekko-Vantaa oma klubin tai jotain...


      • entykkä

        Nyt jo 4511!!?? Onko niillä joki aivovamma tai jotain, kun pitää laittaa tykkäyksiä ihan noin vaan. Ihmiset ovat suorasta typeriä väkeen ja samoin vantaalaiset :(


      • vihainentykkääjä

        Heitin pari negatiivinen viesti facebookille eli tuossa viime viikolla, mutta se poistettiin todella nopeasti ja esti minulta kommentti oikeus :( Vantaa on ilmiselvä Mikki Hiirejä kun eivät kestä totuuksia!


    • KiVantaa os surkee
    • tuto3
    • jarmo8

      Minun puolestani Kiekko-Vantaa vois painua mestis-sarjalta kokonaan! Ne eivät edes yritä nousta Liigalle ja väittävät muka rahasta oleva kiinni....PAH sanon minä.

      Toinen kysymys samalla... MITÄ HELVITISSÄ PITÄÄ OLLA KIEKKO-VANTAA ITÄ MYÖS 2-DIVARILLA??!! Mitä järkee pitää olla kaksi samalaista joukkue nimeen??!!

    • Ex-lohi

      Jaahas.... Ruutanat fanit luulevat Kiekko-Vantaa nouseva Liigalle ja viestiä on huomattu tuolla facessa sanalla " Mustan hevosen"

      En millä Ruutanat-faneille pahalla, mutta voitte kyllä ihan oikeasti unohtaa Liiga unelma kokonaan.

    • Kalle18
    • Stadimies

      Kiekko-Vantaa saa minun puolestani lähteä mestiksestä kokonaan.

    • Abe89

      Vantaa kannattajat rupevat näköjää vittuilemaa muiden kannattajia kohtaa jatkoaika-palstoissa. Ovatko ne oikeasti huonoja noin hävijöitä!? ei jumalauta :(

      Terve menoa vantaalaisille ja minulla ei tule heitä ikävä ollenkaan!

      • forssafani

        Ruutanat ovat sellaisia juoppopaskoja valitettavasti... itse muistan kun Ruutanat tulivat Forssaa 2005 aikoihin ja ottelu päättyi silloin 3-2 FPS voittoon. Ulkopuolella ne rupesivat haukkumaa meitä säälittäviä paskoiksi, tuomarinsuosimista ja lisäksi Ruutanat olivat vielä kauhea juovuksissa.

        Oli kyllä hävettävä katsoa heidän touhua ja käytöstä...


      • ruutanasuck

        Ruutanat fanikultturi on täysin vanhetunnut ja mennyt aivan perselle! Myös heidän ylimielisyys alkaa näkyä heissä peleissä turhan usein.

        Minun mielestäni Ruutanat olis parempi muuttaa uusia tapoja ja vähä vauhdilla!


      • Artimas

        Miksi Ruutanat eivät käy kannustamassa HC Vantaa ja Kiekko-Vantaa A-pelejä ollenkaan? Ovatko ne jotenkin täysin idiootteja vai?


      • asiatuntija

        Kattelin viikko sitten Ruutanan-sivulla tota lempäälä video. Kannustus oli kyllä melko heikkoa ja videossa näkyi selvästi, jossa yhellä oli puhelin korvissa ja kaksi puhuvat vielä keskenään.

        Jotain kuullut Ruutanien haastatteluvideo perusteet, että maalibiisi ei tulis ''kuulemma'' vaihtumaa ollenkaan. No omasta mielestäni maalibiisi olis hyvä pikkuhiljaa vaihtaa. Sori Ruutanat!


      • ruutanasuck

    • farssia

      Kertokaa joku ihmeessä että miks vitussa Kiekko-Vantaa jatkaa mestiksessä? Heiltä on loppunnut rahaa jo aikoja sitten ja silti saavat jatkaa mestiksessä! Tämähän on täysin käsittämätöntä :( eli....MISTÄ NEHÄN OVAT SAANEET RAHAA??!!

      plus KiVa Itä vaihtoi HC Vantaa suomi-sarjaan varten ( joka paskin nimi ikinä ) KiVa mestiksessä ja KiVa A nuorten sm-liigaan.

    • Stadi-King

      http://www.suomikiekko.com/2015/05/hifklle-mielenkiintoinen-kumppani-mestiksesta/
      Vai mielenkiintoinen kumppani... Minun mielestäni Vantaalla on ihan muutenkin liikkaa yhteistyön kumppaneita esim. Espoo Blues, HC Vantaa, IFK, Jokerit ja vielä TuusKi. Myös Vantaa jakaa mielipiteitä mm. osa vihaavat IFK ja taas osa ne IFK, mutta jostain syystä ne eivät halua tai kiinnosta puhua missään facebookissa.

      Ainakin viime kaudessa huomasin, että Kiekko-Vantaa hylkää heti oma pelaaja taakse kun Liiga pelaaja tuli lainaaksi. Muutenkin.... kyllä tää Vantaa on selvästi nyt farmijoukkue IFK:lle. Se on kyllä vantaalle ikävä totuus, jos eivät kerran uskalla puhua facebookista tuollaista.

      • faktatpöytää

        Olen kyllä saman mieltä kanssasi!

        Ruutanat ovat kyllä säälittäviä faniryhmiä jotka eivät osaa muuta sanoa kuin niitä asioita kun niitä asioita. Ruutanat vois vaihtaa nimeksi Saatanat tai jotain...

        Nähtävästi Vantaa poistaa facebookissa niitä viestejä välillä, vaikka en kyllä tajua miks sillä osa jengit puhuvat sentään totuuksia kuin verrattu vantaalaiset jotka eivät ''öhöm'' sano mitään.

        Myös Abe89 viestien lainaus tuosta... niin Ruutanat eivät todellakaan kunnioita muita vaikka näytä muiden silmissä ihan mukavilta, mutta todellisuus ne ovat kusimulkkuja.

        Minulta meni kiinnostus siitä lähtien kun Vantaa häviöputki tuli jatkuvasti ja piti silloin mennä katsomaa TuusKi pudotuspeleihin sen sijaan.


    • arteminenko

      Iossafov suuntaa Mikkeliin ensi kaudeksi.

      • iiromäntylä

        Iiro Mäntylästä on liikkunut kans huhuja että se liityis mahdollisesti tulevalle kaudelle joko Imatran Ketterään tai Tutoon.


    • fiktio

      Kiekko-Vantaa menestys on nähty ja kiinnostus mennyt vuosien ajan. Vaikka vantaalla olis nyt sitä ex-liiga pelaaja Toni Leinonen, mut tuskin se pelaa mestisessä kuin jotain 5-10 peliä ja IFK nappaa hänet loppukaudeksi. ( uskokaa pois )

      Myös suuremman osa junnuja pelaa nyt tulevana kaudessa ja voin muuten sanoa ettei tuo kyllä tule onnistumaa. Vantaa voi päästä ''ehkä'' tuurilla top. 8 tai 9 sijoille, mut riippuu onko Hermes, Tuto, Jukurit, Jokipojat, KeuPa HT ja muut siinä menneessä vahvoja ennen vantaa...

    • santeri20
      • jonnetroll

        Hyi saatana! johan on vantaalla ruma vieraspeliasu ikinä :(


      • icehockey9

        Kyllä se huomaa helposti ettei kuka tahdo huuda noista. Miks kukaa maksa Partanen pelipaidasta 100euroa, kun se oli kauhea maalivahti ja vielä imuri


      • icehockey9

        pahoittelu... piti kirjoittaa huutaa, eikä huuda!


      • eimuuallekelvannu

        no nyt on uus möyhö mokke... ei prkl...


      • entuleostamaa

        Partanen ja Kautto olivat viime kauden paskoja maalivahti ikinä ja samoin pelipaidan hinnat :(


    • kalle13

      Onko HC Vantaa kuollut? ei ole kulunnut uutisia yhtään, eikä sopimuspelaajia ole ilmoitettu ja eikä harjoitusottelusta mitään tietoa. >_<

      Haluan EVU takaisin!

      • hockey82

        Suomi-sarjassa pelata sentään aitoa lätkää kuin farmimestistä!


      • EVUfan

        Tässä on monille yllätys juttu, jonka Kiekko-Vantaa ja fanit eivät jostain syystä halunnut puhua...

        EVU teki muuten paluuta jääkiekkoseuralle kauden 2014-2015 ja pelaavat parhailla 3-divarissa. Nyt tulevana kaudessa yrittävät nousta 2-divarille, joten kaikki mukaan katsomaa ja kannustamaa aitoa vantaalaista lätkää :)

        Virallinen kotisivut:
        http://www.evu.fi ja https://www.facebook.com/EVUhockey?fref=nf


      • hockey82

        HC Vantaa luopui kuulemma suomi-sarjan paikasta kokonaan. lienee talousvaikeus tai jotain...


    • Vantaafani

      Nämä kaikki toisilleen "katkerat" K-Vantaa, HC-Vantaa, K-Vantaa-itä, EVU(K-Vantaa-länsi) fanit, sponsorit, omistajat ja muut taustajoukot kun saataisiin YHDISTÄMÄÄN voimansa voisi YHDESSÄ Vantaalainen kiekko nousta mihin asti vain!!
      Unohtakaa vanhat kaunat ja nostakaa Vantaan kiekko sille kuuluvalle tasolle!

      • hockeyVan

        Niin kauan IFK on mukana, niin K-Vantaa on edelleen farmi kutsuttuna.


      • espoolainenmikko

        Tuollainen yhdistys ei tule tapahtumaa koskaan! Kiekko-Vantaa on pellejoukkue ja ei katoa mihinkään!


    • paskajälleen

      Kävin katsomassa eka mestis harjoitusottelua ja johan oli uskomaton paskaa jälleen :( Kiekko-Vantaalla oli jälleen pelaajia lainassa eli Jani Kautto ja vielä Lassi Yrjölä joka on virallinen sopimus Ilveksen kanssa eli mitä vittua oikeasti tapahtuu!?

      KJT pelasi sentään tasokaasti ja 3-1 ei ollut paha lukema eli respect niille ja samoin faneille. Ruutanat osoitti sentään halpamaista kohtelua Sampalle ja pelaajille eli suora viestiksi PASKAT RUUTANAT!

      • Abe89

        Olin kans siellä katsomossa ja Ruutanat osoitti todella paskamaista käytöstä Sami Nousiaista kohtaan. KJT Fanit sentään ottelu ajan nätisti kuin Ruutanat, joten Hävetkää ihan oikeasti


      • MissäSanteri

        Miksi Santeri Lipiäinen ei ollut pelissä ensimmäisenä harjoituspelissä? Oliko Vantaa pakko lainailla KHL:stä tuttu imuri Jani Kauttoa ja vielä Yrjölä joka ei ole Vantaa sopimuksessa...


      • vittuilua18

      • eilinenvoittomuka

        Oliko tuo 3-1 Kiekko-Vantaa muka suurin voitto? sallikaa minun nauraa tästä XD


      • hockey67

      • hockey67

      • EVUfan

        aika hauskasti tehty ja vielä totuuden mukaisesti.


    • pitikaivaa

      Piti kaivaa tätä vanha uutista esille http://www.iltasanomat.fi/mestis/art-1422000404411.html

      miksi Kiekko-Vantaasta pitäis tehdä elokuva? eihän ne ole tehneet uran aikana mitään erikoista ja ketä oikeasti muka kiinnostaa tota Halla Group-kohutapausta. Vantaalaiselle ehkä, mutta tuskin kaikki kiinnosta loppupelissä. Todella typerää idea...

      • heittäjä

        Jos tuo tulee valkokankaalle, niin mä kiroaisin ja heittäisin tomatilla ensimmäistä näkemäni Kiekko-Vantaa julisteisiin tai vaikka Ruutanat kohti viestiksi


      • trolltroll

        Parempi vain kaataa sen happoa päälle ja pudottaa sen johokin syvään kuoppaan ja sytyttää sen tuleen lopullisesti!


    • kauttovihaaja
    • hockeyanonyymi

      Eilen kävin katsomassa Kiekko-Vantaa - Tuto peliä ja voitti 2-1. Ihan jees voitto, mutta loppupelissä aika paskalta näytti kun eivät saaneet enempään maaleja tulemaa.

      Jotenkin aavistan, että tästä alkaa taas toinen häviöputki kauden :(

    • anssipanssi

      Häviöputki edessä. Maalit työn takana, into kateissa. Hajanainen jengi, ei me-henkeä. Pelkkää suorittamista. Luusereiden hukkaputki.

      • hockey67

        Samaa mieltä olla :)


      • Abe89

        Jätkä puhuu perkele asiaa!


    • AntiVantaa
      • hockey67

        joo huomasin sen aamulla! Todella naurettava touhua että pikku vantaafanit nostaa valituksen paskaheiton takia!


      • rbvsuio

        Huomasin joo saman. Onko jotain paskamaineen puhdistusta sitten ? Emmä tiiä.


      • vantaasanoma

        Täysin naurettava tuo Vantaa Sanoma! Heillä on jonkilainen esto päällä kun en kommentoimaa sinne mitenkään. Todella vittumaista!


    • ihmeissä

      Minusta oli outoa kun olin perjantaina katsomassa Kiekko-Vantaa - KeuPa HT peliä ja yleisömäärä oli melko heikkolukuinen jotain 300 oli selvästi paikalla ( jos laskin oikein ). Tutkin ottelun jälkeen tilastoseuranta kännykkällä ja sivu väitti 493 olleen paikalla....ihmettelin tuossa vaiheissa ''Mistähän tuo isolukuinen on ilmestynyt?!''

      • pekasman

        Yleisömäärä matikkalasku perustuu siihen, kun se siellä lasketaan Trio Areenalla paikalla oleville eli työtekijöitä koskee myös. Nämä systeemi on tehty jo 90-luvusta lähtien ja tätä tehdään sm-liigassa aika usein eli se on kuulkas ihan normaali.

        Jengit ovat semmoisia kitisiviä lapsia ( jatkoaika-palsta ovat sellaisia porukkaa ), kun eivät pysty hyväksymään mistään tai nähneet muka lätkään koko elämän ajan. Näitä nähdään futiksessa esim. Sonera Stadium nähdään paikalla leikisti 10 000 yleisö ja tilasto saattaa kertoa joskus olevan alle tai yli, mutta näillä se oikeasti mennään kokoaja!


    • eivoimitx

      Aika perseestä on.

      • kiekko-shit

        niinpä, sanos muuta!


    • RoKivsVantaa

      Tänään Kiekko-Vantaa pelaa rovaniemellä RoKia vastaan! Veikkaako kukaan, että tuleeko Vantaa häviämään RoKille yllätysenä ja monella maalilla?

      • hockeyfan

        Kiekko-Vantaa häviää RoKille 1-7


    • Rätyisback
      • VantaaSuck

        Miks Kiekko-vantaa ei uutisoi facebookissa ollenkaan rätystä? NE uutisoi sentään kokoaja NHL-pelaajista esim. Teuvosta, Niemestä, mut ei Noorasta?! Ovatko Vantaalaiset paskoaja oikeesti?


      • KalleSanteri

        ihan hyvä juttu ettei se pelaa enää paska KiVa-riveissä. Nämä vantaa paskiaiset käyttivät häntä markkinoinnin hyväkseen lähes jatkuvasti ja eikä hänelle tarjottu edes peliaikaa kuin jotain 8 peliä mestiksessä....


      • hockey79

        Loistava juttu Nooralle! Tsemppiä hänelle =)


      • RÄTYvsRÄISÄNEN

        Mielikiintoinen nähdä Suomi-sarjassa kahden naismaalivahdin kohtaaminen eli tarkoitan KJT Noora Räty vs D-Kiekko Meeri Räisänen. Mahdollisesti nuo kohtaavat joko marraskuussa tuusulassa tai helmikuussa jyväskylässä.

        Suomi-sarja tekee pian historiaa ja Mestis katsoo katellisena sivussa!


    • JukuriFani

      Nooralle onnea uran jatkosta :)

    • veikkaaja

      http://www.jatkoaika.com/Uutiset/kiekko-vantaan-tähtihyökkääjä-tuomisto-hifkhon/173247 Tomi Tuomisto siirtyi HIFK-sopimukseen kahdeksi vuodeksi. Kukahan siirtyy seuraavaksi? Monet nähtävästi yhä veikkailee Toni Leinosta vai onko se joku muu? Alkaako Kiekko-Vantaa ongelma jälleen niinkuin viime kauden?

      • LeinonenIFK

        Kyllä se Leinonen siirtyy jossain vaiheissa IFK:lle loppukaudeksi!


    • EPÄILIJÄ

      mahtaako menestyy liigassa. IFK. BLUES. KIEKKO-VANTAA ASETELMA KYL KUULOSTAIS AIKA KIVALTA. JA NYT JOS BLUESILLA EI IHAN SKULAA KAUSI 2015-2016

      • höpöä

        Tuskinpa Kiekko-Vantaa nousee liigalle koskaan


      • BakaEver

        Bluesin liiga jatkosta on vaikea sanoa yhtään ja kiekko-vantaa liigalle se voi olla lähes mahdotonta. tosin blues-kiekko-vantaa paikalliskamppailu olisi mukava nähdä mestiksessä ja se toisi oikeasti vaihtelua.


      • BakaEver

        ja epäilijälle vähä selitystä että miksi Kiekko-vantaa ei pitäisi vielä nousta liigalle.

        - Sponsoria pitäisi saada kuntoon
        - Hallia pitäisi remontoida liigan mukaisesti ( liigan vaatimus mukaan 4000 )
        - Varapelaajia HC Vantaa ja KiVa A:stä jos tulee loukkaantumisia tai sairastapauksia
        - Turvajärjestelmä lisääminen
        - Taloustilanne pitää olla kunnossa
        - Kunnon pelaajia pitää olla jos meinaa oikeasti pärjäillä liigassa
        - Pitäisi olla hyvä liiga-valmentaja
        - Kiekko-Vantaa pitää toimii edustuksena, eikä farmina hifkille, bluesille tai jokerille

        Näitä listoja on ihan loputtomia mut kyllä sä ymmärrät pointtini.


    • mattiexvalkku

      Häiriköitä, joille salliittiin ihan outoja riittejä Vantaalla esim. paikallisten pientaloasukkaiden ovien potkuhakkaamiset, kivien heitto ikkunoihin jne jne...
      Päätelkää siitä, millaisia häiriköitä !

    • ALAFA

      MAHTAAKO TOI TULLA TOTEEN ET KIEKKO-VANTAA LIIGAAN

    • Kvantaa4ever

      Repeilyttää nämä kommentit täällä, huomaa että on Vantaalaiset HIFKi ja Jokerifanit taas kommentoimassa :D epävarmuus ja teiniuho paistaa noista "vitun paska lolololo XDD"- kommenteista. Kiekko-Vantaafanit osaa sentään kirjoittaa selvää suomea. Support your local team tai muuttakaa helsinkiin.

      • pissapåjokerit

        Tähän vielä lisätäkseni kun haukutte huutelevia Ruutanoita, niin kai tajuutte et niitä ja muutenkin huonosti käyttäytyviä faneja on Hifkillä ja Jokereilla monta kymmentä kertaa enemmän. Joskus vierasfanipaita päällä meinannut joku vaippaansa paskonut Jokeri-fani kun ei kestänyt oman joukkueen häviötä


      • vandadjup

        vantaalainen taitaa itse trollailla täällä kun ette osa nousta liigalle


      • BakaEver

        Sinulla on melkoinen selitys Kvantaa4ever. Eiköhän noita samalaisia viestejä löydy valitettavasti muuallaki esim. tappara, sportti, kookoo heittävät lähes joka päivä epäselvää suomenkielisellä ja vielä tarkoituksena.

        Myös ymmärtääkseni vantaa suuremman osa väestöstä ovat hifkin ja jokerien kannattajia. Selitäpäs nuo Kvantaa4ever!


      • pissapåvanda
        pissapåjokerit kirjoitti:

        Tähän vielä lisätäkseni kun haukutte huutelevia Ruutanoita, niin kai tajuutte et niitä ja muutenkin huonosti käyttäytyviä faneja on Hifkillä ja Jokereilla monta kymmentä kertaa enemmän. Joskus vierasfanipaita päällä meinannut joku vaippaansa paskonut Jokeri-fani kun ei kestänyt oman joukkueen häviötä

        Heh! Minun silmissäni vantaalaiset ovat selvästi vaippaansa paskonut. Olisiko A-juniorit parempi lopettaa nuorten sm-liigan nousua kun peli ei etene ollenkaan ja tuo ''huonosti käyttäytyviä faneja'' on kyllä valitettavasti vantaa eli haukut väärää puuta


    • exvalkku

      Mestiksessäkin on häiriintynyttä porukkaa, mutta Kiekko Vantaan junnuissa vielä sairaampaa. Eräskin Korsossa asuva jätkä pelaa edelleen Kiekko -Vantaassa, isänsä muuten pelaa myös kiekkoa. Mutta jengeissä ollaan potkuhakattu ihmisten ulko-ovia ja usutettu vierailevia jengejä kuten jokereita tai ifkiä häiritsemään ja haistattelemaan kentän pientaloasukkaita. Ja vaikka tämä ulotettiin poliisiin ja siitä ylöspäin, ei ole tekijät henkilökohtaisesti anteeksi tulleet pyytämään eikä korvaamaan vahinkoja ! Nyt kun porukka on 16 v, tilanne on kyllä rauhoittunut. Nythän vastuut on jo raskaammat ! Kiitos EI EI EI tällaiselle Kiekko- Vantaalle sen kaikissa muodoissaan ! Ja Kiekko- Vantaa voi olla saatanan varma, että tätä viestiä viedään taatusti eteenpäin.

      • BakaEver

        exvalkku puhuu asiaa.


      • expelaaja

        Joo olen samaa mieltä. Ihme nuorisorikollista jengiä pelaakin ku faijat maksaa. Ei tämmönen ole enää uskottavaa. Kaikki Artut, Jeremiakset, Jonit ja muut sikailijat saa tehdä mitä tahtoo kunhan faijat maksaa laskut, ei silti näiden häiriköiden aiheuttamia vahinkoja !


      • ehkäfutikseen

        Itsekin vedän poikaa pois noista sairaista kuvioista, joihin nimenomaan Itä- Vantaalla törmäsin. Harkat oli Tikkurilassa. Ihan sairasta sakkia. Pelaajien mutsit pyöritti jopa thaihieromalaitoksia. Saa nauraa.


    • MISSÄMENNÄÄN

      JOS KERRAN KOOKOO.SPORT JA JUKURIT 16-17 NOUSIVAT. JÄÄKÖ VANTAA SIT LAPSIPUOLEN ASEMAAN JA NOSTETAAN KAUDELLA 17-18.

    • 17-18

      MAHTAAKO NOUSTA LIIGAAN.

    • EIKOSKAAN

      SM-LIIGA 2015-2016
      KOOKOO
      SPORT
      2016-2017
      JUKURIT
      KOSKA KIEKKO-VANTAA
      2017-2018
      2018-2019

      • hohoijaa

        hohoijaa... ei sinun tarvitse toistaa noilla isolla fontilla jatkuvasti ja johan BakaEver selitti tuossa hyvän syyn, että miksi Kiekko-Vantaa ei pitäisi vielä nousta.


    • Ruuttu

      Duunissa käyville hyvä harraste porukka.

    • pissapåvanda

      Ei tuosta Jani Kautosta ole oikeasti mihinkään ja olisi parempi vaihtaa Lassi Yrjölä tilalle! Myös KiVa Valtteri Parikka sai perjantaina pari ottelukieltoa törmättyä Maalivahti Mika Norja todella pahasti ja se oli sentään parikalle oma virhe. Linkki: http://www.mestis.fi/index.php/mestis/uutisarkisto/item/2448-kiekko-vantaan-valtteri-parikalle-kahden-ottelun-pelikielto.html

      Jukurien kiusaaminen ei tuotannut tulosta ollenkaan, vaan sen sijaan Jukurit kiusasi Vantaa ihan täydellisesti ja maanantaina kesälomat kutsuvat jo.

      • Kannattaayrittääaina

        Ja nyt voitot 3-3 mited suu nyt pannaan?????


      • näänääXD
        Kannattaayrittääaina kirjoitti:

        Ja nyt voitot 3-3 mited suu nyt pannaan?????

        Jukurit voitti Kiekko-Vantaa 2-1 jatkoerillä ja Vantaa lähti kesälomille. PS: mitäs suu nyt pannaan sulle XD


    • tpr666

      Tapparafanina kommentoin että on kyllä tosi häiriintynyttä porukkaa ja epäselvää kirjoittajaa palsta täynnä niin Vantaa-fanit kuin haukkujatkin

    • Vantaa-Fani

      Mitä mieltä olette lekistä?
      joukkue hyvällä materiaalilla ja sarjassa hännillä?
      Tuntuu ettei valmennus saa mitään otetta pelaajista, sekavan näköistä touhua tuo pelaaminen, mitä olen nähnyt!
      Saapas nähdä, nähdäänkö Mestiksessä potkuja?

      • Kikkoman01010

        Farmijengi Ilvekselle, Tapparalle ja HPK:lle. Valmennuksen vaikea saada otetta pelaajista kun joukkueessa viime kaudella pelasi (vähintään yhden pelin) viitisenkymmentä eri pelaajaa. Omasta mielestäni farmijengit olisi saatava ulos mestiksestä esimerkiksi suomi-sarjaan, ja mestisjengit saisivat uusia pelaajia ja vahvistuksia esim. junnuista. Näin saisi molempia sarjoja elvytettyä. Myös mestiksen ja liiganväliset karsinnat tulisi avata, jotta saataisiin tasoeroja pienemmiksi.


    • Kiekkofanittaja

      Vanha kirjoitelma, mutta: 2016 - 2017 S.Mälkiän johdossa K-Vantaa pääsi yli 10 vuoteen sinne tasolle jonne sen kokonsa vuoksi tulisi kuulua. Yli 10 vuotta olen seurannut K-Vantaan pelejä aktiivisesti. Mälkiä on ollut sinä aikana ainoa valmentaja joka on suoriutunut tehtävästään ylivoimaisen loistavasti!

      No, nyt kaudella 2017-2018 ja siitä eteenpäin Jokerit ovat taas mukana kuvioissa. Mälkiä siirtyi Kookoo:seen valmennustehtäviin. Valitettavaa, koska Mälkiä on todella lupaava ja mitä ilmeisemmin tulevaisuudessa kovan tason valmentaja liigassa.

      Kiekko-Vantaa on käsittääkseni taas seuraavat 3-vuotta jonkinlaisena Jokereiden farmina tai jotain siihen suuntaan. Itse olisin nähnyt mielummin Kiekko-Vantaan jatkossakin, nyt kun hyvään vireeseen 10 vuoden jälkeen päästiin omana joukkueena ja tietysti siinä samalla sitten pk-seudun liiga/khl-joukkueiden yhteistyökumppanina.

      Seuraava kausi näyttää ovatko uudet valinnat olleet oikeita vai eivät. Vähän negatiivisia viboja on kyllä ilmassa.

      Vantaa tuskin tulee edes yrittämään mihinkään liigaan koska Suomen 4. isoimmassa kaupungissa ei ole edes siihen soveltuvaa jäähallia. Vantaalla jäähalleja on kaksi: Tikkurila (2 kaukaloa) ja Myyrmäki (1981 vanha halli) 2:lla kaukalolla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe