Remun Oy:n reipas tappio (Kauppalehti otsikko)

talousnero

Kauppalehti otsikoi, REMU konsernin tulos painui negatiiviseksi liikevaihdon reippaan laskun myötä.
http://www.kauppalehti.fi/5/i/yritykset/tulostiedote/tiedote.jsp?selected=kaikki&oid=20140801/14090626511250&liikevaihtoluokka=&toimiala=&paikkakunta=

29

1166

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pyh hyh

      Kilpailijoitten panettelua!

    • Remulaati

      Vain käteismaksu/ennakkokauppaa tarjolla.

    • suokone

      Oiskohan myös kellahtavien kaivinkoneiden ansiota - seulatekeet ainakin sakannut.

    • Mitäremullatapahtuu
    • W.Hatti

      No joo, muistakaa kuitenkin että lainan saajalla on PÄÄOMAA investoitu tietyn verran jonka saattaa menettää. Mutta Suomessa on tapana näillä koijareilla (monilla suunnilleen koko työhistoria näitä tuettuja hankkeita eikä muuta) lypsää siitä firmasta todella tehokkaasti rahaa ulos ennenkuin menee nurin. Tai tekevät suunnilleen nollatulosta niin kauan että pelkästään omina palkkoina, etuina ja kavereille hommattuina etuina (joista tietenkin saa nostetta ja vastapalveluksia ja vastakauppoja, ehkä omalle toiselle firmalleen...) on otettu ulos oman sijoituksen verran ja enemmänkin. Ja on ollut kiva leikkiä 'pisnesmiestä' koko sen ajan sen sijaan, useimmiten hyvin vähän mitään oikeata työtä, varsinkaan tavoitteellista sellaista tekemättä.

      Moni näistä firmoista on tosissaan liikkeellä, mutta ei takuulla pitäisi siltikään tällaista tukea saada ja hyötyvät suuresti näistä.

      Tiedän tyyppejä jotka on pistänyt minimin omaa rahaa joka on ollut siis todella vähän, ja sitten ovat pelleilleet ties mitä pari vuotta ja eläneet ihan ok tuloilla. Käytännössä ei oikeasti eroa sohvalla istuvan työttömän kanssa lisäarvon tuottamisessa kenellekään, hyödyllisyys korkeintaan sama ja nämä 'tukiyrittäjät' kuluttavat muiden varoja paljon enemmän. Toinen ryhmä vaan istuu verkkareissa sohvalla ja illalla ravintoloissa, toinen ryhmä tykkää pyöriä puku päällä leikkimässä yrittäjää.

      • Alluttamaan

        Remusta on tullut puutunut ja intohimoton virma. Virta on loppu, miksi tähän on tultu?


      • Tosivesi

        Ihmisistähän intohimo kupuaa. Kun intohimo sammuu, loppuu myös motivaatio ja jäljelle jää vain rahanahneus - ja ahneen loppu tiedetään.


      • skoppi

        "joista tietenkin saa nostetta ja vastapalveluksia ja vastakauppoja, ehkä omalle toiselle firmalleen..." tai hevosille niinkuin Wegelius konsanaan.


      • tietoaon

        Remu Oy:n omistajalla on 2000 ekee omaa rahaa ja sitoomuksia kiinni Remussa. Kaikki Finnveran ja pankkien luotottamaa eli omaa rahaa ei ole kiinni virmassa juuri lainkaan! Kiva pelata muiden rahoilla!


      • kepulirahaa
        tietoaon kirjoitti:

        Remu Oy:n omistajalla on 2000 ekee omaa rahaa ja sitoomuksia kiinni Remussa. Kaikki Finnveran ja pankkien luotottamaa eli omaa rahaa ei ole kiinni virmassa juuri lainkaan! Kiva pelata muiden rahoilla!

        Keskustapuolue ja yhteiskunta (lue Mikko Savola) tekee lopun hämärämiesten puuhista ja lopettaa veronmaksajien täysin turhan tuen kepuliyrittäjille. "Tärkeää on maan talouden kehittäminen rehellisesti. Perusasioilla laittamalla kivijalka kuntoon saamme myös koko Suomen kuntoon". Projekteja keksitään ja tukirahoja kuitataaan usein täysin perusteettomasti. Jo annetut perusteettomat tuet pitää periä pois!


      • Appiukkotakaa
        tietoaon kirjoitti:

        Remu Oy:n omistajalla on 2000 ekee omaa rahaa ja sitoomuksia kiinni Remussa. Kaikki Finnveran ja pankkien luotottamaa eli omaa rahaa ei ole kiinni virmassa juuri lainkaan! Kiva pelata muiden rahoilla!

        Kyllä appiukko takaa mitä tarvitaan!


      • appiukkotakaa
        Appiukkotakaa kirjoitti:

        Kyllä appiukko takaa mitä tarvitaan!

        Remun halli ei käynyt kaupaksi joten appiukon piti vuokrata se muuhun käyttöön - Remun myynti on tippunut tosi alhaalle ja laskut maksamatta. Tuleekohan noutaja?


      • dunderi
        Tosivesi kirjoitti:

        Ihmisistähän intohimo kupuaa. Kun intohimo sammuu, loppuu myös motivaatio ja jäljelle jää vain rahanahneus - ja ahneen loppu tiedetään.

        Remun motiivi on yrittää veloista eroon.


    • mikromikkoo

      Remu Oy:n laskeva työntekijämäärä alkaa pikkuhiljaa sijoittua mikroyritysluokkaan (alle 10 työntekijää) vielä pikkuisen yli kuitenkin toistaiseksi - vähenevä suunta kuitenkin.

    • AjatteleeErkki

      Suomi tarvitsee juuri tällaisia innovatiivisia vientiyrityksiä, joten täysin turhaa täällä pilkata. Koko Suomen vientiteollisuus sakkaa surkeasti ja työttömiä on riittävästi. Kateelliset sosialistit lopettakaa älytön toimintanne ja kannustakaa yrittäjiä, sekä yrityksiä. Älkää urakoitsijat ostako Kiinalaista roskaa, suosikaa Suomalaista.
      Yritysten konkurssit ja irtisanomiset ovat olleet jo vuosia hulestuttavan yleisiä. Yritysten hinnoittelussa noin puolet on veroja ja veroluonteisia maksuja, jolla yhteiskuntaa pidetään yllä. Minua alkaa pelottaa, kuka palkkani täällä kunnanvirastossa maksaa ?

      • AjatteleeTyömies

        Remu oy on saanut 696 000,00 € tukirajaa vuosina 2010-2014: https://extranet.tekes.fi/ibi_apps/WFServlet?
        Remu Oy:n tulos ilman tukirahoja on rajusti miinuksella.

        Kysymykseesi on kaksi parempaa vaihtoehtoa kuin nykyinen:
        1. Mene yksityiselle töihin = paras vaihtoehto. Tienaa oikealla työllä lisäarvoa Suomelle. Tosin sulle on vaikeaa saada töitä yksityiseltä sektorilta. Remukin vähentää väkeä vuosi toisen jälkeen - aurinko laskee
        2. Toiseksi paras vaihtoehto sinulle on työttömyys. Tällä tavalla yhteiskunta säästää nettona merkittävän summan rahaa kun et ole jakamassa tyhjiä apurahoja
        3. Huonoin vaihtoehto on nykyinen tilanne. Lisäarvo kunnanviraston kahvipöydässä on nolla - lisätappiota tulee jos onnistuisit avaustamaan konkurssikypsiä virmoja


      • madechina

        Remun tuotteissa käytetään runsaasti ulkomaalaisia komponentteja, mm lukuisia kiinassa valmistettuja osia (ketjurikot johtuvat juuri kiinalaisista osista)


    • Demarit

      Vaikeudet häämöttää Remulla: lomautukset, lyhennetty työviikko, irtisanomiset....

    • cverre
    • Hei,
      Olemme yritys sijaitsee Itä-Euroopassa, Liettua. Voimme tarjota sinulle laajan valikoiman varaosia (New, käytetty, kierrätetty) useimpien tunnettuja tuotemerkkejä. Meidän osat alue on lähinnä rakennus-, kaivos- ja lastaus (käsittely), diesel-generaattorit, teollisuuden kompressorit, valopylväät, CNC-koneet, jotkut autot ... Olemme myös käsitellä täysin uusia / käytettyjä koneita yksiköt: Komatsu: kaivinkoneet, kuormaajat , Doosan: kaivinkoneet, kuormaajat, trukit, dieselgeneraattoreita asettaa, valopylväät, hydraulivasarat.
      Aito, OEM, vaihtoehtoja osat rakentamiseen ja teollisuuden laitteet: Komatsu, Hitachi, Daewoo - Doosan, Samsung, Halla, CNH, Volvo, CAT, Hyundai, Terex, JCB, sillä Liebherr voisimme toimittaa vain moottorin osat.
      Akselit ja lähetykset: Carraro, Dana, Clark-Hurth, osat ja komponentit, täydellinen akselit ja vaihteistot, momentinmuuntimien.
      Hydraulipumput ja moottorit, täydellisinä yksikköinä ja niiden osia. Kayaba, Kawasaki, Rexroth, Danfoss, Eaton, Char Lynn.
      Emme tilatut, ovelta ovelle, ei ole väliä jos se `s Yhdysvalloissa tai missään pienin maa. Meillä on sopimuksia TNT, UPS, he auttavat meitä tavoittaa asiakkaita farest maailman kolkissa. Jos haluat, voit järjestää kuljetusta teidän puolellanne.
      Tutustu sivuillamme oppia lisää yrityksestämme.
      Se oli lyhyt lyhyt meistä, jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä minuun milloin tahansa.
      Terveisin,
      David.
      Mob: 37060054004
      Skype: portablepowerparts
      www.portablepowerparts.eu
      Yrityksen nimi: Portable Power osat, UAB
      Osoite: Lentvario 2e, Kaunas, Liettua, LT-44439.
      Y-tunnus: LT100009050816
      Y-tunnus: 303488928

      • Dobri

        Tehdäänkö Remun kauhat alihankintana Liettuassa???????????? Vaiko van osia????


      • jakejakejake

        Tämmöisiä ne suomalaiset tuoteet ovat. Bustereita tehdään Puolassa ja Remuja Liettuassa. Suosikaa avainlipputuotteita!!!!


    • AjatteleeErkki

      2016 ei tehdä enää Remuja. Kuppi nurin että heilahtaa.

      • Kauppalehtiraportoi

        Liikevaihdon reippaan laskun myötä myös REMU konsernin tulos painui tappiolliseksi. Tappiota tilikaudelta kertyi 490 tuhatta euroa, kun edellisenä vuonna tulos oli vielä 353 tuhatta euroa voitollinen. Tulos heikkeni edellisestä vuodesta 843 tuhatta euroa. http://www.kauppalehti.fi/5/i/yritykset/tulostiedote/tiedote.jsp?selected=kaikki&oid=20140801/14090626511250&liikevaihtoluokka=&toimiala=31&paikkakunta=989


    • AjatteleeErkki

      Vaikeata on Remulla. Viimeisen tuloslaskelman mukaan myynti on pienentynyt rajusti, noin kolmanneksella, liiketoiminnan tulos sekä Remy Oy:llä, että Remu Holding Oy:llä on tappiolla ja omavaraisuusaste kehno 20%. Omavaraisuusaste mittaa yrityksen vakavaraisuutta, tappion sietokykyä sekä kykyä selviytyä sitoumuksista pitkällä tähtäimellä ja nyt näyttää todella huonolta.
      Henkilöstö pakkolomalla ja myynti heikkoa. Toimihenkilöitä liikaa, erääntyneitä maksuja maksamatta ja tuotanto pienenee, koska myynti sakannut - kova on talvi tiedossa!

    • rokkitähti

      Eikös remu ole laulaja remu et hurrigans.

    • maraimas

      Mustalaisia molemmat!

      • AlluKasvaa

    • vodee

      Remun vakavaisuus on heikko eikä maksuvalmiutta. Toimittajat hyväksyvät vain ennakkomaksuehdon. Tilanne kriisissä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2013
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      55
      1731
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1634
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1535
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe