Playa del ingles: huumeita ym. epämääräistä?

Huolestunut

Hei.

Olemme lähdössä ensi vuonna kanarialle. Suunnitelmissa on Kanariansaaret ja siellä Ingles. Porukassa on kaksi aikuista ja kaksi nuorta.
Onko Inglesissä paljon "epämääräisiä" porukoita? Entä mitkä ovat alueet,kauppakeskukset ja baarit missä nämä maleksivat? Tahtoisimme tietää vältettävät alueet, vaikkei tässä mitään liikkumiskieltoja ollakkaan jakamassa.

T:Matkailija

16

8312

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • epämääräinenMaleksiva Paavi

      Varmaan parempi jättää menemättä jonnekki tosi tosi hurjalle kanarialle,jos niin paljon pelottaa tuo maailman muuttuminen.Vedä tuulipukusi tiukasti päälle ja painu sinne K-marketin nurkille vaikka valistamaan ihmisiä maailman kauheudesta.

    • Mato

      Jos huumeveikkoja, homoja, päällekäyviä afrikkalaisia kaupustelijoita ja varkaita pelkäät, kannattaa valita joku muu lomakohde kuin Ingles. Sinänsä huumehörhöistä ei ole itselle ollut koskaan mitään haittaa. Koskaan ei kukaan ole kaupitellut mitään huumeita. Kello- ja rihkamakauppioista on vaivaa, mutta jos selvästi näyttää, ettei ole kiinnostut, ne jättävät yleensä rauhaan.
      Kasbah, Yumbo ym. ostarit ovat myöhään illalla paikkoja, jossa huumeporukkaa pääsääntöisesti hortoilee.

    • Vaihda saarta

      Ingles on todellakin pahin huumehörhöjen, transvestiittien ja homojen kerääntymispaikka Kanarian saarilla. Jos haluatte vältää ne niin etsi joku muu kohde Gran Canarialla tai vaihda eri saarelle.

      Teneriffe on vähän rauhallisempi ja Lantzarote vieläkin rauhallisempi perhelomapaikka.

      • Asiallisuutta

        Miksi niputat huumeitten käyttäjät, transvestiitit ja homot samaan ryhmään. Ei voida vetää mitään yhtäläisyyttä ko ryhmien välille.

        Homofobiasta kärsivät ovat tietysti asia erikseen. Heidän olisi tosiaankin paras pysyä kotimaassaan siellä K-Marketin nurkilla.


      • Niilo
        Asiallisuutta kirjoitti:

        Miksi niputat huumeitten käyttäjät, transvestiitit ja homot samaan ryhmään. Ei voida vetää mitään yhtäläisyyttä ko ryhmien välille.

        Homofobiasta kärsivät ovat tietysti asia erikseen. Heidän olisi tosiaankin paras pysyä kotimaassaan siellä K-Marketin nurkilla.

        Kyllä voidaan "yleistää". Kysymys on ilta ja yöpimeydestä. Lisätään vielä huorat ja varkaat, niin kyllä huoli on aiheellinen. Älkää koskaan edes irrottako katsettanne grogilasistanne yökerhon tungoksessa.


      • kyllä joo
        Niilo kirjoitti:

        Kyllä voidaan "yleistää". Kysymys on ilta ja yöpimeydestä. Lisätään vielä huorat ja varkaat, niin kyllä huoli on aiheellinen. Älkää koskaan edes irrottako katsettanne grogilasistanne yökerhon tungoksessa.

        Maailmalla reissatessa saa, jos niin haluaa: turpiin, suoneen, vierasta edestä ja takaa..jne ja sitten vielä turpiin. Mutta saa olla myös rauhassa ja kohtaa ystävällisen palvelun. Kun kotona rupeaa pelottamaan, kannattaa lähteä oitis nurkistaan.


    • Huolestunut

      Hei.

      Jos valita saa, ennen käytän säästöni K-markettiin, kuin uusiin kännyköihin tai nuorison psykiatrin palkkioihin. Onko tuo drinkkien terästys kovinkin yleistä? Ilmeisesti edellä tarkoitettiin ryöstön vaaraa, eikä seksuaalista hyväksikäyttöä.
      Ei seksuaalinen suuntautuminen kenestäkään pahaa tee, vai ovatko kyseiset ryhmät juuri Inglesissä koostuneet erityisen vaarallisista yksilöistä.
      Kuinka suuri uhka on, että humalaiset nuoret ostavat tyhmyyksissään "huumeita", ja saavat jotain vielä vaarallisempaa ainetta? Englanninkielisiltä sivuilta olen ymmärtänyt, että tummat kaverit harrastavat tätä.

      T:Matkailija

      • m-p

        .. olla varovainen. Jos tulee provosoiduksi tai on yksinkertaisesti typerä, niin saa syyttää vain itseään. Olen niin paljon lomaillut kaikilla Kanarian saarilla, että pidän niitä turvallisina kolkkina tässä maailmassa. On ollut hyvä tuuri muuallakin maailmassa. Siispä on mukava taas lähteä omista nurkista ja jättää plussa-kortti piironginlaatikkoon. Kaikkea hyvää toisille matkalaisille!


    • Matkailijatar

      Aina pitää olla hieman varovaisuutta, kun lähtee ulkomaille, mutta liika on liikaa. Riittää kun käyttää maalaisjärkeä, ei esim. lähde yksin harhailemaan "epämääräisille" kujille pimeällä... Ei kannata lukittautua neljän seinän sisälle vaan nauttia lomasta. Turistiripulin saa lääkkeillä pois, mutta käyttämätöntä elämää ei saa takaisin. Hauskaa matkaa!

    • lea

      Hei sinä kahden nuoren tai lapsen kanssa lomalle lähtevä, sanoisin ihan ensiksi, että joka maasta löydät huumeita ja viinaa ja epämääräistä seuraa, jos sitä oikein etsimään lähdet. Mutta itse lapsieni kanssa Playa del Inglesissä montakymmentä kertaa matkanneena, voin sanoa rehellisesti, että menkää ihmeessä, siellä on aurinkoa, nähtävyyksiä ja kaikkea muuta kivaa.
      Mukavaa tulevaa matkaa.

      • Milli

        Kaikkialla on huumeita... itse olen ollut 6 kertaa Inglesissä ja omaa järkeä käyttämällä selviytyy hyvin yöelämän sykkeestä. Drinkit kädessä tai niin, että joku jää vahtimaan niitä pöytään,kun menee jonnekin. Huumeita ei mulle oo koskaan tultu tarjoomaan, mutta niitäkin sielä liikkuu..
        Inglesissä on ihanat rannat, ja hyviä ruokapaikkoja pilvin pimein.


      • Matti
        Milli kirjoitti:

        Kaikkialla on huumeita... itse olen ollut 6 kertaa Inglesissä ja omaa järkeä käyttämällä selviytyy hyvin yöelämän sykkeestä. Drinkit kädessä tai niin, että joku jää vahtimaan niitä pöytään,kun menee jonnekin. Huumeita ei mulle oo koskaan tultu tarjoomaan, mutta niitäkin sielä liikkuu..
        Inglesissä on ihanat rannat, ja hyviä ruokapaikkoja pilvin pimein.

        Piti kirjoittaa tähän, mutta HYVÄ NAISET!! tässä edellä. Allekirjoitan täysin, mitä kirjoititte. Reipasta matkaa meille kaikille!!


    • mapsu

      Olin itse inglesillä viime jouluna, olen nuori (alaikäinen, en tosin kauan). Olin siskoni ja vanhenpieni kanssa.
      Kävimme siskoni kanssa baareissa, joimme alkoholia kohtuudella ja juttelimme toisten kanssa siellä. Parhaat baarit löytää Plazan läheisyydestä, mm. Scandic ja Hippodrome. Ihmiset ovat inglesillä mukavia, ja jos sinulla on tyttäriä varaudu siihen että tummat miehet vikittelevät näitä, siihen on vain totuttava.. eivät he sentää ihan päällekäyviä ole. huumeita ei tarjottu, kashbashin ympärillä tosin liikkui vähän epämääräistä porukkaa...
      mutta nauttikaa lomasta! ingles on ihana.

    • Opossumi

      Itse olen ollut Inglesissa kolme kertaa ja ihan mukava paikka kauniine rantoineen.
      Mutta jos haluaa tehdä rauhassa ostoksia niin kannattaa välttää 'marokkolaisten' kauppoja. Sieltä jos et osta mitään niin saat vittuilua perääsi jos ylipäätään päästävät pois liikeestä. Ovat kovia roikkumaan hihassa.

      Ja sitten on minulle tultu kauppaamaan huumeitakin ranta-alueella. Tumma mies tuli kauppaamaan kelloja ja muuta rihkamaa ja sitten lopuksi kyseli tartteenko huumeita. Ruohosta kokaan olisi ollut.
      Mutta joka paikassa on huonot/hyvät puolensa mutta suosittelen Inglesiä kyllä mukavana rantalomana kaikille.

    • ja kaikkialla

      Joka paikassa on saatavilla huumeita. Jopa Suomen pienissä kylissä on huumeita. On vaan osattava olla sortumatta kaikesta huolimatta. Ingles on hyvä paikka ja maisemat ja rannat ovat ihania.

    • Homoiluingles

      Kyllä siellä on ihan hirveästi homoseksualisteja ja huimausaineiden käyttäjiä. Lapset kannattaa pistää mummon luokse loman ajaksi jos ite meinaa tuolla loman viettää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2122
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1674
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1501
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      32
      1486
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe