Rauni-Leena Luukanen-Kilde

Xathar

Miten ihmeessä suomessa voi olla ihmisiä jotka uskovat tämän höperösn mummon juttuja? Onko suomessa oikeasti niin typeriä ihmisiä?
Normaalijärkinen ihminen tajuaisi ett' joko Rauni-Leena tarkoituksella valehtelee tai sitten elää harhoissa.
Suomessa tuo täti olisi jo hoidossa, muistaakseni norjassakin ovat yrittäneet saada hänelle apua.
Hän ei ole ikinä antanut väitteilleen yhtäkään todistteta ja väittää usein puhuvansa vaikka minkä maan hallituksen virkamiehille salassa jne.

Hänen väitteitään esim. ovat:

"Mikrosirutettuja ihmisiä voidaan seurata kaikkialle. Heidän aivotoimintojaan voidaan etävalvoa supertietokoneilla ja jopa muuttaa taajuuksia muuttamalla. Koekaniineina salaisissa kokeissa on ollut muunmuassa vankeja, sotilaita, mielitauti-potilaita, kehitysvammaisia lapsia, kuuroja ja sokeita, homoja, yksinäisiä naisia, vanhuksia, koululaisia ja minkä tahansa ryhmän jäseniä, jotka eliittitutkijat kokee valtavirrasta poikkeavaksi."

Tämänpäivän mikrosirut toimivat matalataajuus-radio-aalloilla, jotka osuvat niihin. Satelliittien avulla mikrosirutettu henkilö voidaan jäljittää mistä tahansa maapallolla." (Lähde: naturodoc.com/library/public_health/microchip_implants.htm )

”Jos olet oikeistolainen, niin sinut voidaan saada äänestämään vasemmistolaista.”

Luukanen-Kilden mukaan rokote on salaliitto mahdollisimman monen ihmisen tappamiseksi.

Luukanen-Kildea tituleerataan YouTubessa Suomen entiseksi terveysministeriksi.

Todellisuudessa hän työskenteli Lapin lääninlääkärinä 1980-luvun alkupuolella

Luukanen-Kilde kertoo mind controlin eli mielen hallinnan olevan sotilaallinen teknologia, jota on käytetty salaisesti jo vuosikymmeniä. Mielenhallinnalla voidaan ottaa ihmisen keho haltuun ilman, että hän itse tietää siitä. Esimerkkeinä hän mainitsee Norjan joukkosurmat tehneen Anders Breivikin. Mielenhallinnan mahdollistavat satelliitit ja muu kehittynyt tekniikka, kuten sikainfluenssarokotteessakin jaetut mikrosirut

– Tietokoneet ovat jo tänä päivänä vallanneet maailman. Ja tämähän ei ole oikein, sillä rengistä on nyt tullut isäntä, Luukanen-Kilde julistaa.

Rauni-Leena Luukanen-Kilde kertoo kärsivänsä totuuden julistamisesta. Hän on selviytynyt yhdeksästä auto-onnettomuudesta ja muutamasta murhayrityksestä. Luukanen-Kilde olisi kuollut viimeiseen autokolariinsa, ellei avaruusolio olisi pelastanut häntä. Norjan poliisi on yrittänyt leimata hänet mielisairaaksi, eivätkä vaientajien keinot pääty tähän.

– Kotini on ryövätty kerran viikossa viimeisen kahdeksantoista vuoden ajan, Luukanen-Kilde sanoo vakavana. Ryöstöt ja esinevaihdokset ovat hänen mielestä osa psykologista sodankäyntiä, jolla vastustajien taistelutahtoa heikennetään.

Haastattelua seurannut mies kertoo saaneensa armeijassa kolme rokotetta, joiden sisältöä hän on pohtinut. Luukanen-Kilde ei osaa sanoa, ovatko piikit sisältäneet jotain ylimääräistä. Hän kuitenkin kertoo, että varusmiehiä käytetään koe-eläiminä.

Luukanen-Kilde luettelee esimerkkejä ajatuksen voimasta. Koulutettu kahdentoista hengen ryhmä on dematerialisoinut israelilaisen raketin. Hän itsekin on sulattanut kasvaimia kätensä kautta kulkeneella energialla.

Hän uskoo Yhdysvaltain armeijan pitävän tukikohdissaan avaruusolentojen ruumiita ja olevan samaan aikaan yhteydessä ulkoavaruuden olentoihin. Luukanen on myös monien muiden salaliittoteorioiden kannattaja. Hänen mukaansa saksalaiset kävivät Kuussa 1940-luvulla, yhdysvaltalaiset ovat käyneet Marsissa.

Luukanen-Kilde on tuotannossaan tuonut esiin väitteen, jonka mukaan ihmisiin istutetaan mikrosiruja joiden tarkoitus on hallita ja valvoa ihmisten käyttäytymistä. Hän uskoo, että tämä salainen toiminta on täysin järjestelmällistä, ja perustaa tietonsa salaisiin asiakirjoihin, joihin hän väittää päässeensä tutustumaan. Nykyäänhän mikrosiruja on jo asennettu mm. USA:n sotilaille ja niiden laittamista suunnitellaan vangeille. Hän kertoo olevansa jatkuvasti yhteydessä humanoideihin, erityisesti unessa. Tällaiseen ”salaiseen raporttiin” perustuen hän on todennut: ”Fysiikan lait eivät päde todellakaan avaruudessa ja, että meidän pitää koko yliopisto-opetus muuttaa.”

Yhdestäkään hänen väitteestään hänellä ei ole esittää yhtä ainutta todistetta!!
Ei mihme että joutui jäämään aikaisemmin eläkkeelle kun piti.
Olisiko tuo autokolati vaikuttanut hänen mielenterveyteensä?
Toivottavasti hän saa joskus oikeasti apua ongelmiinsa.

184

3178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Veteranfan

      Vaikka Rauni-Leena Luukanen-Kilden puheet vaikuttavat pöyristyttäviltä,niin siihen kontrolloituun yhteiskuntaan tässä ollaan koko ajan menossa.

      Mikrosirut ovat todellisuutta,sitä on turha mennä kiistämään,on sitten eriasia mitä näillä mikrosiruilla saadaan maailmassa aikaan,varsinkin jos ihmiseen sellainen asennetaan???

      Rauni-Leena krtisoi vahvasti maailmanhallituksen toimia kokonaisvaltaisesti.
      Kriitikki on mielestäni paikallaan,jos ei nykyteknikalla olla saatu parannettua maailmaa paremmaksi paikaksi elää.

      Rauni-Leena on tietomäärällään ja kuoleman rajakokemuksen omaavana persoonallisuus,jos sitä pidetään hulluteena,niin ainakin Rauni-Leena tuntee olevansa elossa enemmän kuin koskaan aiemmin.

      Kaikkea hyvää Rauni-Leenalle,vaikkei kirkkoon kuulukkaan.

      • Xathar

        Mikrosirut ovat todellisuutta, mutta Rauni-leena väittääkin että niillä aivopestään ihmisiä.
        Väite että Rauni-Leena on pöpi perustuu hänen väitteisiinsä jotka listasin aloituksessa.


      • MaTEma-Tikko
        Xathar kirjoitti:

        Mikrosirut ovat todellisuutta, mutta Rauni-leena väittääkin että niillä aivopestään ihmisiä.
        Väite että Rauni-Leena on pöpi perustuu hänen väitteisiinsä jotka listasin aloituksessa.

        Yhtä hölmöä kuin väittää että viruksen perimä voitaisiin kopioida sirulle ja vaihtaa toiseen.
        Näin väittävät puolestaan tiedemiehet.


      • Voidaan_paikallistaa

      • ufomiesNeuvoi
        Voidaan_paikallistaa kirjoitti:

        Ufologi Rauni-Leena Luukkonen-Kilde paljastaa mikrosirujen käytön laajuuden.
        Kuinka ne asetetaan ihmisiin ja kuinka ne voidaan paikallistaa ihmiskehosta

        NRJ
        https://www.youtube.com/watch?v=LSEY2KviPfM

        Ja Rauni-Leenahan olikin kova paikallistamaan. Kun vaan tarvittiin pätevää paikallistajaa niin aina haettiin Rauni-Leenaa paikalle.


      • väylänvarsifobiaa

        Niinpä, nyt on paikallistettu väylänvarsifobiaa. RainiLeenan ensimmäisiltä työpaikoilta, hometta ja fobiaa.


      • vainuamiskyvyssäEroja
        ufomiesNeuvoi kirjoitti:

        Ja Rauni-Leenahan olikin kova paikallistamaan. Kun vaan tarvittiin pätevää paikallistajaa niin aina haettiin Rauni-Leenaa paikalle.

        "Ja Rauni-Leenahan olikin kova paikallistamaan. Kun vaan tarvittiin pätevää paikallistajaa niin aina haettiin Rauni-Leenaa paikalle. "

        Moni kontaktihenkilö ei ole ollenkaan yhtä kova paikallistamaan.


      • jääpaimen
        vainuamiskyvyssäEroja kirjoitti:

        "Ja Rauni-Leenahan olikin kova paikallistamaan. Kun vaan tarvittiin pätevää paikallistajaa niin aina haettiin Rauni-Leenaa paikalle. "

        Moni kontaktihenkilö ei ole ollenkaan yhtä kova paikallistamaan.

        Rauni Leena paikallisti kuuhun ranskalaisia ja venäläisiä siirtokuntia. Siinä vaiheessa taisi uskottavuus olla jo pakkasrajan alapuolella.


      • Kuvia-nähtävillä

        Joskus ovat olleet aika suurikokoisia.

        ”Siihen aikaan eli maan päällä Nephilim (jättiläisiä), ja myöhemmikin, kun Jumalan pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia; nämä olivat noita muinaisajan kuuluisia sankareita.” – 1. Mooses 6:4
        https://maunomattila.org/2013/05/25/nephilim-paluu/


      • Anonyymi
        Voidaan_paikallistaa kirjoitti:

        Ufologi Rauni-Leena Luukkonen-Kilde paljastaa mikrosirujen käytön laajuuden.
        Kuinka ne asetetaan ihmisiin ja kuinka ne voidaan paikallistaa ihmiskehosta

        NRJ
        https://www.youtube.com/watch?v=LSEY2KviPfM

        Rauni-Leena Luukasen NRJ-haastattelu osa 3. Kannattaa kuunnella.


    • eräs Henki

      Rauni-Leena Luukanen on oikeassa ainakin siinä, että lopullista kuolemaa ei ole, jokin osa ihmisen tietoisuudesta jää olemaan, vain fyysinen keho kuolee. Useimmat meistä on harhautettu hyvin kauas oikeasta itsestämme, totuudesta, ja se on suuri vahinko. Se on aiheuttanut turhan kuolemanpelon ja pelko tuo negatiivisuutta elämäämme.

      Omar Khaijam, 1100-luvulla elänyt persialainen runoilija kirjoitti

      "Oi Teltantekijä, on ruumiis teltan kaltainen:
      käy hetkeks siihen Henki, sulttaani suurvaltainen -
      ja sulttaani kun retkeään taas jatkaa tyhjyyteen,
      esille astuu Kuolema, pois teltan korjaten". (Suom. Toivo Lyy)

      Hänkin siis jo tiesi, että se Henki, joka meihin on syntyessämme asettunut asumaan, on todella jotakin suurta, mittaamattoman arvokasta. Me nykyihmiset emme juuri ymmärrä sitä, mutta siksi on ihmisiä, joille on annettu tieto kertoa siitä muille.

    • Kontaktihenkilö X

      Eli jos minä alkaisin kirjoittamaan että siniset mulkosilmäiset apinat Saturnuksesta vierailee minun luona, te hörhöt uskoisitte tuonkin ilman todisteita? Uskottehan R-L-L-K älyvapaat jutut ilman todisteita. Kuten mm. mielenhallinta katuvalot ja hänen yhteytensä avaruusolioihin....

      • mindcontrollolloitu

        Kuuntelen Rauni-Leenaa mielelläni, mutta en usko hänen joka sanaansa, vaikka ajatustenhallinnastakin elektronisesti omaan samoja näkemyksiä. Kyseessä on kuitenkin interdimensionaaliset voimat, jotka kykenevät vaikuttamaan meihin ja ajatuksiimme.


      • Ufohenkilöt.Suomessa

        Minkälaisia henkilöitä avaruusolennot etsivät kontaktihenkilöiksi?
        – Avaruusolennot etsivät pioneerityöhön pääsääntöisesti henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita tekemään yhteistyötä heidän kanssaan ja jotka eivät aristele viedä totuutta eteenpäin jossain muodossa. Yleissääntö jatkuvaluonteisena kontaktihenkilönä toimimiseen ja tehokoulutukseen pääsemiseen on, että omat ottavat yhteyttä omiinsa. Tämä käytännössä tarkoittaa sitä, että kohdeihminen on itsekin aikoinaan tullut maan sielukehityskiertoon joltakin avaruuden asutulta planeetalta. Tavattoman ratkaisevaa on, mistä rodusta lähestyjät ovat ja ovatko kyseessä juuri tästä samasta rodusta kuin aikoinaan maanpiiriin lähteneet kehollistujat. Jokaisella kosmista alkuperää olevalla sielulla on maan perussielua korkeammat elämän arvot ja totuuden etsintä. Monia näitä kontaktiin koulutettavia yhdistää se, että tavallisen elämä ei ole koskaan heiltä tyydyttänyt. He ovat hakeneet jotakin kauniimpaa, jotakin oikeudenmukaisempaa, jotakin ylevämpää ja kaikin tavoin yhteistyökykyisempää ympäristöä. Tässä yhteydessä tulee huomioida myös edistyneet maansielut. Muun ohella heillä on mahdollisuus omaa kehitystasoaan vastaaviin kosmisiin opetuksiin kontaktiensa kautta. Jos edistynyt alkuperältään Maan sielu onnistuu saavuttamaan omassa edistymisessään esim. kymmenennen asteen, hän ilman erityistoimenpiteitä huomioidaan mukaan kosmisen kansalaisen koulutukseen.

        Kalevi Riikosella on kokemuksia enemmän näistä ufoista.


      • KunTutkitaan
        Ufohenkilöt.Suomessa kirjoitti:

        Minkälaisia henkilöitä avaruusolennot etsivät kontaktihenkilöiksi?
        – Avaruusolennot etsivät pioneerityöhön pääsääntöisesti henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita tekemään yhteistyötä heidän kanssaan ja jotka eivät aristele viedä totuutta eteenpäin jossain muodossa. Yleissääntö jatkuvaluonteisena kontaktihenkilönä toimimiseen ja tehokoulutukseen pääsemiseen on, että omat ottavat yhteyttä omiinsa. Tämä käytännössä tarkoittaa sitä, että kohdeihminen on itsekin aikoinaan tullut maan sielukehityskiertoon joltakin avaruuden asutulta planeetalta. Tavattoman ratkaisevaa on, mistä rodusta lähestyjät ovat ja ovatko kyseessä juuri tästä samasta rodusta kuin aikoinaan maanpiiriin lähteneet kehollistujat. Jokaisella kosmista alkuperää olevalla sielulla on maan perussielua korkeammat elämän arvot ja totuuden etsintä. Monia näitä kontaktiin koulutettavia yhdistää se, että tavallisen elämä ei ole koskaan heiltä tyydyttänyt. He ovat hakeneet jotakin kauniimpaa, jotakin oikeudenmukaisempaa, jotakin ylevämpää ja kaikin tavoin yhteistyökykyisempää ympäristöä. Tässä yhteydessä tulee huomioida myös edistyneet maansielut. Muun ohella heillä on mahdollisuus omaa kehitystasoaan vastaaviin kosmisiin opetuksiin kontaktiensa kautta. Jos edistynyt alkuperältään Maan sielu onnistuu saavuttamaan omassa edistymisessään esim. kymmenennen asteen, hän ilman erityistoimenpiteitä huomioidaan mukaan kosmisen kansalaisen koulutukseen.

        Kalevi Riikosella on kokemuksia enemmän näistä ufoista.

        "Minkälaisia henkilöitä avaruusolennot etsivät kontaktihenkilöiksi?"

        Yleensä sellaisia arvoistelukyvyttömä tapauksia, jotka eivät pysty kyseenalaistamaan tai analysoimaan kokemuksiaan. Sellaisia, jotka kokevat saavansa sosiaalista nostetta kun ovat yhteyksissä ulkoavaruuteen asti. Vaikka kontaktihenkilöt ovatkin enemmistöltään kaikenlaisia kehveleitä ja ressukoita, se ei tarkoita, etteikö ilmiötä olisi aihetta tutkia.

        Tutkimuksia on tehty siitä, millaisia henkilöitä kontaktihenkilöiksi päätyy. Aika surkea lista. Toinen surkea lista on se, millaisista asioista kontakteissa on puhuttu. Näkyy se, että "ufo-olennoilla" on joku agenda ajettavana, mutta ei se, mitä esittävät ajavansa. Ja eivät ole ulkoavaruudesta.


      • ovat.kontakteja

        Joo--- näitä juttuja on alettu nyt kirjoittelemaan aikakauslehdissäkin.
        TV1:ltä tuli ulos 13.6 klo 0.30 dokumentti "Tähteläiset".
        Se kertoo Helsinkiläisen Annen ja Jarmon tarinan siitä minkälaista on elää Siriuslaisena Suomessa ja varsinkin kun heillä on yhteinen tytär jonka ei annettu syntyä tänne vaan hän elää Siriuksen C-planeetalla.
        Dokumentti on esitetty tavallisille katsojille fiktiivisestä näkökulkasta niin että tavallinen katoja uskoo että dokumentti on täysin fiktiivistä mutta totuus on aivan toinen, nim. dokumentti on täyttä totta.

        Anne Pajuluoma on esimerkki kontaktihenkilöstä joka ei pidä itsestään minkäänlaista ääntä julkisuudessa. Tällä tavalla pystyy myös välttämään kaikki vastoinkäymiset mitä voi kyseisille henkilöille tulla elämänsä aikana vastaan.
        Anne on ulkoisesti aivan kuin 25-vuotias kaunis vaaleahiuksinen nainen ja hänen käsivarret ovat todella ohuet sekä sormet erittäin pitkät ja ohuet (aivan kuten humanoideilla). Oikeasti Anne on hieman yli 50 v. ja hän näyttää ulkoisesti myös hyvin paljon humanoidin näköiseltä silmien perusteella ja tällainen ihminen voi olla täysin hämmentävä täysin ventovieraille. Siriuslaisilla jotka elävät tänne inkarnoituneena esiintyy usein tällaisia ulkoapäin ilmeneviä ulkomuotoja. Heidän kaikkien yhtenevä merkki on se että jokainen tuntee että heidän kotinsa on toisella planeetalla.
        Tunnen itse erittäin paljon sukulais-sielukkuutta näiden muutamien Suomessa elävien tähteläisten kanssa. Timo Teide on toinen kontaktihenkilö jonka tiedän ja osittain myös tunnenkin Suomesta. Teide on itseasiassa melkein kuin minä 36-vuotiaana ja taiteen muoto on vain kuvataiteilija. Ero ei itseasiassa ole kovin suuri kun katsotaan taiteellisia ihmisiä keskenään joilla on yhtenäisiä ajatuksia maailmankaikkeuden suhteen. Siriuslaiset humanoidit ovat yhteydessä tähän ryhmään. Kontakti tapahtuvat pääosin kontaktihenkilöiden unitasolla jolloin tapahtumat jäävät muistin alle (alitajunta).
        Suomessa hyvin harvat kontaktihenkilöt ovat puhuneet julkisuudessa omista tähtimatkoistaan. Itse en muista kuin yhden henkilön Reino Korhosen joka meni jopa vuonna 1998 MTV3:n hurjajoukko tv-ohjelmaan tentattavaksi siitä että hän oli käynyt Sirius planeetalla. Ohjelma oli se talk-show missä olivat Katja Ståhl, Kata Kärkkäinen, Marianne Heikkilä ja Marika Makaroff. Tietystihän se aiheutti saman reaktion katsojille kuin mikään muu vastaava tilanne voi aiheuttaa. Eihän ns. tilastollisesti tällaiseen Siriuksen vierailuun usko kuin n. 4-5 % Suomalaisista. Ironista se vielä että ufoihin uskoo jopa 45 % Suomalaisista. Heti kun siirrytään rajatiedon kentältä humanoideihin niin kannatusprosentit sen kuin laskee vain entisestään. Viimeistään siinä vaiheessa kun maanpäällinen salaliitto paljastuu ja joudumme ottamaan ensimmäisen yhteyden oton ja kohtaamaan heidät (tähteläiset) yksin maailman edessä menee ne aamupuurot niin monelta kurkkuun että calculaattori sekoaa sen ihmismassan edessä jos lasketaan niiden ihmisten määrät.


      • EIkunToisinpäin
        ovat.kontakteja kirjoitti:

        Joo--- näitä juttuja on alettu nyt kirjoittelemaan aikakauslehdissäkin.
        TV1:ltä tuli ulos 13.6 klo 0.30 dokumentti "Tähteläiset".
        Se kertoo Helsinkiläisen Annen ja Jarmon tarinan siitä minkälaista on elää Siriuslaisena Suomessa ja varsinkin kun heillä on yhteinen tytär jonka ei annettu syntyä tänne vaan hän elää Siriuksen C-planeetalla.
        Dokumentti on esitetty tavallisille katsojille fiktiivisestä näkökulkasta niin että tavallinen katoja uskoo että dokumentti on täysin fiktiivistä mutta totuus on aivan toinen, nim. dokumentti on täyttä totta.

        Anne Pajuluoma on esimerkki kontaktihenkilöstä joka ei pidä itsestään minkäänlaista ääntä julkisuudessa. Tällä tavalla pystyy myös välttämään kaikki vastoinkäymiset mitä voi kyseisille henkilöille tulla elämänsä aikana vastaan.
        Anne on ulkoisesti aivan kuin 25-vuotias kaunis vaaleahiuksinen nainen ja hänen käsivarret ovat todella ohuet sekä sormet erittäin pitkät ja ohuet (aivan kuten humanoideilla). Oikeasti Anne on hieman yli 50 v. ja hän näyttää ulkoisesti myös hyvin paljon humanoidin näköiseltä silmien perusteella ja tällainen ihminen voi olla täysin hämmentävä täysin ventovieraille. Siriuslaisilla jotka elävät tänne inkarnoituneena esiintyy usein tällaisia ulkoapäin ilmeneviä ulkomuotoja. Heidän kaikkien yhtenevä merkki on se että jokainen tuntee että heidän kotinsa on toisella planeetalla.
        Tunnen itse erittäin paljon sukulais-sielukkuutta näiden muutamien Suomessa elävien tähteläisten kanssa. Timo Teide on toinen kontaktihenkilö jonka tiedän ja osittain myös tunnenkin Suomesta. Teide on itseasiassa melkein kuin minä 36-vuotiaana ja taiteen muoto on vain kuvataiteilija. Ero ei itseasiassa ole kovin suuri kun katsotaan taiteellisia ihmisiä keskenään joilla on yhtenäisiä ajatuksia maailmankaikkeuden suhteen. Siriuslaiset humanoidit ovat yhteydessä tähän ryhmään. Kontakti tapahtuvat pääosin kontaktihenkilöiden unitasolla jolloin tapahtumat jäävät muistin alle (alitajunta).
        Suomessa hyvin harvat kontaktihenkilöt ovat puhuneet julkisuudessa omista tähtimatkoistaan. Itse en muista kuin yhden henkilön Reino Korhosen joka meni jopa vuonna 1998 MTV3:n hurjajoukko tv-ohjelmaan tentattavaksi siitä että hän oli käynyt Sirius planeetalla. Ohjelma oli se talk-show missä olivat Katja Ståhl, Kata Kärkkäinen, Marianne Heikkilä ja Marika Makaroff. Tietystihän se aiheutti saman reaktion katsojille kuin mikään muu vastaava tilanne voi aiheuttaa. Eihän ns. tilastollisesti tällaiseen Siriuksen vierailuun usko kuin n. 4-5 % Suomalaisista. Ironista se vielä että ufoihin uskoo jopa 45 % Suomalaisista. Heti kun siirrytään rajatiedon kentältä humanoideihin niin kannatusprosentit sen kuin laskee vain entisestään. Viimeistään siinä vaiheessa kun maanpäällinen salaliitto paljastuu ja joudumme ottamaan ensimmäisen yhteyden oton ja kohtaamaan heidät (tähteläiset) yksin maailman edessä menee ne aamupuurot niin monelta kurkkuun että calculaattori sekoaa sen ihmismassan edessä jos lasketaan niiden ihmisten määrät.

        Eihän tuo Anne ole julkisuutta vältellyt vaan sinne nimenomaan itse tunkenut. Löytyy tieto, että on ainakin yksi kirja häneltä julkaistu: Tyttö Siriuksella. Alea-Kirja Noista "tähtihommistaan". Onko useampiakin?? Ja lehtihaastatteluita?Jos haluaa pysyä oloissaan, siinä ei yleensä auta se, että kynäilee itsestään ja avautuu tuonne sekä tänne. Että kustantajana on erityisenkin äkkiväärä pienkustantamo, viittaa tietysti moneenkin asiaan.

        Tuskin on Annea pakotettu teeveeohjelmaankaan. Että julkisuutta vältteleväksi ihmiseksi näyttää onnistuvan Anne tavoitteessaan kovin kehnosti. Voi olla, että muitakin tavoitteita jäänyt saavuttamatta...


      • valtakunnankontakti
        EIkunToisinpäin kirjoitti:

        Eihän tuo Anne ole julkisuutta vältellyt vaan sinne nimenomaan itse tunkenut. Löytyy tieto, että on ainakin yksi kirja häneltä julkaistu: Tyttö Siriuksella. Alea-Kirja Noista "tähtihommistaan". Onko useampiakin?? Ja lehtihaastatteluita?Jos haluaa pysyä oloissaan, siinä ei yleensä auta se, että kynäilee itsestään ja avautuu tuonne sekä tänne. Että kustantajana on erityisenkin äkkiväärä pienkustantamo, viittaa tietysti moneenkin asiaan.

        Tuskin on Annea pakotettu teeveeohjelmaankaan. Että julkisuutta vältteleväksi ihmiseksi näyttää onnistuvan Anne tavoitteessaan kovin kehnosti. Voi olla, että muitakin tavoitteita jäänyt saavuttamatta...

        Tyttö Siriuksella - Pekka Siitoin tuotantoa (keltaruskea kansi)

        Anne Pajuluoma, Alea - Kirja Oy (Pegasos-Seura), 1975

        http://www.antikvariaatti.net/product.php?id=377492

        Eipä tuo kontaktihenkilö kovin edulliseen valoon tule kun näköjään on tuo ulottuvuus tuonne omatekemän "valtakunnankanslerin" suuntaan.


      • muttaWauhdikastamenoa
        valtakunnankontakti kirjoitti:

        Tyttö Siriuksella - Pekka Siitoin tuotantoa (keltaruskea kansi)

        Anne Pajuluoma, Alea - Kirja Oy (Pegasos-Seura), 1975

        http://www.antikvariaatti.net/product.php?id=377492

        Eipä tuo kontaktihenkilö kovin edulliseen valoon tule kun näköjään on tuo ulottuvuus tuonne omatekemän "valtakunnankanslerin" suuntaan.

        Pakko laittaa linkki videoon.

        Katsellessa sopii kysellä, ostaisitko tältä mieheltä ufokontaktikirjan.

        Ja:

        Antaisitko tämän miehen kustantaa ufokontaktikirjasi?

        https://www.youtube.com/watch?v=wGSL6MkZpvQ

        ”Pekka Siitoin, KDP:n laivaseminaari”


      • mitä.lie.palloja
        KunTutkitaan kirjoitti:

        "Minkälaisia henkilöitä avaruusolennot etsivät kontaktihenkilöiksi?"

        Yleensä sellaisia arvoistelukyvyttömä tapauksia, jotka eivät pysty kyseenalaistamaan tai analysoimaan kokemuksiaan. Sellaisia, jotka kokevat saavansa sosiaalista nostetta kun ovat yhteyksissä ulkoavaruuteen asti. Vaikka kontaktihenkilöt ovatkin enemmistöltään kaikenlaisia kehveleitä ja ressukoita, se ei tarkoita, etteikö ilmiötä olisi aihetta tutkia.

        Tutkimuksia on tehty siitä, millaisia henkilöitä kontaktihenkilöiksi päätyy. Aika surkea lista. Toinen surkea lista on se, millaisista asioista kontakteissa on puhuttu. Näkyy se, että "ufo-olennoilla" on joku agenda ajettavana, mutta ei se, mitä esittävät ajavansa. Ja eivät ole ulkoavaruudesta.

        Myöskään Finnair ei julkisesti myönnä lentäjiensä ufohavaintoja.
        Edesmennyt Finnairin lentäjä Ilpo Koskinen, itse moninkertainen ufonnäkijä, tutki ufoja useiden vuosikymmenien ajan.
        Haastateltuaan satoja sekä suomalaisia että ulkomaalaisia lentäjiä hän arvioi, että joka neljäs lentäjä on nähnyt ufoja.

        Ainoa lentäjien ufotapaus, jonka Suomen ilmavoimat on virallisesti myöntänyt, sattui Porin lentokentällä vuonna 1969. Parikymmentä ilmavoimien lentäjää
        (mm. myöhemmin Savonlinnan lentokentän johtajana toiminut Jouko Kuronen) seurasi seitsemää palloa, jotka ilmestyivät kiitoradan yläpuolelle sotaharjoituksen yhteydessä 12.4.1969.
        Kun lentäjä Tarmo Tukeva sai tehtäväkseen lähestyä palloja Fouga Magister -suihkukoneellaan, pallot lähtivät muodostelmassa lentoon kiihtyvällä nopeudella, eikä suihkukoneella ollut mitään mahdollisuuksia pysyä vauhdissa. Hetkeä myöhemmin pallot havaittiin Vaasan lentokentän tutkassa.


      • MGO

        Vatikaanilla on salainen observatorio 'Mount Graham Observatory' USA:ssa, jossa he tarkkailevat maailman suurimmalla teleskoopilla nimeltään Lucifer avaruutta ja erityisesti ulkoavaruudesta tulevia 'vierailijoita', astrobiologiaa.
        Heillä on ajatus alieneiden tulosta maapallollemme. Tämä liittyy myös Fatiman 'Marian' 3. salaisuuteen.
        Okkultistit ja ufojentutkijat ovat olleet erityisen kiinnostuneita Fatiman ilmestyksistä.


      • vaikuttavaa

        Joskus jo kauan sitten kävi sellainen juttu, että yhdessä lehdessä oli kuva kuuluisasta moskeijasta, iso pyöreäkupuinen valkoinen rakennus kapeiden tornien (minareettien) ympäröimänä ( joka nurkassa yksi ?). Toisessa lehdessä oli kuva Atlantis avaruusaluksesta korkeiden kapeiden tornien ympäröimänä, tai kuva Atlantis avaruuskeskuksesta. -Kuvat olivat aivan samannäköiset. Lehdet eivät olleet omiani, joten kuvat hävisivät sen tien. -Kuka tietäisi, mikä moskeija.
        Kauan sitten, mutta jäi mieleen.


      • saahan.sitä.miettiä

        Googlasin Atlantis-avaruussukkula ja moskeija. Katsoin kuva-haut.Ei sellaista yksi yhteen kuvaparia löytynyt, mutta läheltä pitää esim.Pixabay -sukkula kuva. tulee mieleen, että olisiko ollut alenien avaruualus moskeijojen esikuva.


      • tuttu_ilmiö
        vaikuttavaa kirjoitti:

        Joskus jo kauan sitten kävi sellainen juttu, että yhdessä lehdessä oli kuva kuuluisasta moskeijasta, iso pyöreäkupuinen valkoinen rakennus kapeiden tornien (minareettien) ympäröimänä ( joka nurkassa yksi ?). Toisessa lehdessä oli kuva Atlantis avaruusaluksesta korkeiden kapeiden tornien ympäröimänä, tai kuva Atlantis avaruuskeskuksesta. -Kuvat olivat aivan samannäköiset. Lehdet eivät olleet omiani, joten kuvat hävisivät sen tien. -Kuka tietäisi, mikä moskeija.
        Kauan sitten, mutta jäi mieleen.

        "-Kuvat olivat aivan samannäköiset. Lehdet eivät olleet omiani, joten kuvat hävisivät sen tien."

        Tahtoo ufohommissa juurikin olla, että kuvat ja muut todisteet häviävät sen tien.


      • minua.jäi.kutkuttamaan

        Ei ollut kyse ufojen kuvista, vaan moskeija minareetteineen ja Atlantis- sukkula ihan minareettien näköisten "mitä lie ovat" keskellä. -Jos kuva on ollut sattuma ainoa laatuaan, eihän sillä ole merkitystä.
        -Kun ei ufot kiinnostaneet, jäi asia silleen. Sanomalehdillä on taipumus hävitä jo seuraavana pnä.
        Enempi ajattelin ihmiskunnan historiaa, että olisiko joskus joku alus käynyt pallolla. Sitä nyt ei voi todistaa.
        Mutta vertailepa minareetteja ja niitä "jotakin" sukkulan kyljissä. Siinä vanhassa kuvassa eivät olleet vielä kyljissä kiinni.


      • ehkä.tälläisiä
        KunTutkitaan kirjoitti:

        "Minkälaisia henkilöitä avaruusolennot etsivät kontaktihenkilöiksi?"

        Yleensä sellaisia arvoistelukyvyttömä tapauksia, jotka eivät pysty kyseenalaistamaan tai analysoimaan kokemuksiaan. Sellaisia, jotka kokevat saavansa sosiaalista nostetta kun ovat yhteyksissä ulkoavaruuteen asti. Vaikka kontaktihenkilöt ovatkin enemmistöltään kaikenlaisia kehveleitä ja ressukoita, se ei tarkoita, etteikö ilmiötä olisi aihetta tutkia.

        Tutkimuksia on tehty siitä, millaisia henkilöitä kontaktihenkilöiksi päätyy. Aika surkea lista. Toinen surkea lista on se, millaisista asioista kontakteissa on puhuttu. Näkyy se, että "ufo-olennoilla" on joku agenda ajettavana, mutta ei se, mitä esittävät ajavansa. Ja eivät ole ulkoavaruudesta.

        "Minkälaisia henkilöitä avaruusolennot etsivät kontaktihenkilöiksi?"

        http://www.studio55.fi/matkailu/article/juhan-af-grann-uudesta-sarjastaan-huuhaavaitteet-tulevat-keikahtamaan-nurin/129918
        Ihmisiä on aina askarruttanut kysymys, onko avaruudessa elämää. Joidenkin mielestä ufot ovat huuhaata, mutta jotkut sanovat nähneensä ja ottaneensa jopa kuvia niistä. Juhan af Grann vakuuttaa, että havainnot näistä ilmiöistä tulevat lisääntymään.
        Ufoja käsittelevistä televisiodokumenteista tuttu Juhan af Grann sanoo, että havainnot maapallon ulkopuolisesta elämästä tulevat lisääntymään.
        – Näkyjä tullaan näkemään taivaassa ja maan päällä, hän vakuuttaa.

        Ohjelmassa tiedemiehet tuovat esille väitteitä, että ET (ulkoavaruudesta maahan tullut eliö) on todellisuutta ja että ihminen on kehitellyt ET-teknologian pohjalta lentäviä lautasia, jotka ovat osa Yhdysvaltain ilmavoimien salaista huipputeknologiaa.
        Af Grann tiedottaa, että produktiossa tulee selviämään, mitä osa Yhdysvaltain hallituksen salaisista Black Programmit pitävät sisällään. Siinä kerrotaan myös, mikä oli John F. Kennedyn ja hänen lentäjänsä välinen dialogi, kun he näkivät ufon.
        Sarjassa huuhaaväitteet tulevat keikahtamaan nurin ja ihmiskunta tulee kokemaan todellisen shokin tosiasioitten edessä.


        Af Grannilla on kokemuksia avaruusolennoista, mutta niistä hän ei mielellään puhu.
        Hän kuitenkin kertoo, että näiden kokemusten myötä hänen sensitiiviset kykynsä ovat lisääntyneet ja hän on nähnyt, mitä maailmassa tulee tapahtumaan.
        – Kaikki mitä olen viesteissäni saanut, on tapahtunut, hän sanoo.
        Af Grannin mielestä ihmiset ovat keskittyneet liiaksi itseensä ja oman planeetan asioihin nähdäkseen otsonikerrosta edemmäs.
        – Maailmankaikkeus on valtava, mutta maapallolla on keskitytty muihin asioihin. Ihminen yrittää todistaa olevansa jumala. Ihminen on luonut itsensä ja kaiken, mitä planeetalla tapahtuu.

        Samalla tavalla kuin ihmiset käyvät eläintarhassa katsomassa paviaaneja, olennot katselevat ihmisiä.
        Ihmiset ovat heille koe-eläimiä.


      • he-he-heeeee
        ehkä.tälläisiä kirjoitti:

        "Minkälaisia henkilöitä avaruusolennot etsivät kontaktihenkilöiksi?"

        http://www.studio55.fi/matkailu/article/juhan-af-grann-uudesta-sarjastaan-huuhaavaitteet-tulevat-keikahtamaan-nurin/129918
        Ihmisiä on aina askarruttanut kysymys, onko avaruudessa elämää. Joidenkin mielestä ufot ovat huuhaata, mutta jotkut sanovat nähneensä ja ottaneensa jopa kuvia niistä. Juhan af Grann vakuuttaa, että havainnot näistä ilmiöistä tulevat lisääntymään.
        Ufoja käsittelevistä televisiodokumenteista tuttu Juhan af Grann sanoo, että havainnot maapallon ulkopuolisesta elämästä tulevat lisääntymään.
        – Näkyjä tullaan näkemään taivaassa ja maan päällä, hän vakuuttaa.

        Ohjelmassa tiedemiehet tuovat esille väitteitä, että ET (ulkoavaruudesta maahan tullut eliö) on todellisuutta ja että ihminen on kehitellyt ET-teknologian pohjalta lentäviä lautasia, jotka ovat osa Yhdysvaltain ilmavoimien salaista huipputeknologiaa.
        Af Grann tiedottaa, että produktiossa tulee selviämään, mitä osa Yhdysvaltain hallituksen salaisista Black Programmit pitävät sisällään. Siinä kerrotaan myös, mikä oli John F. Kennedyn ja hänen lentäjänsä välinen dialogi, kun he näkivät ufon.
        Sarjassa huuhaaväitteet tulevat keikahtamaan nurin ja ihmiskunta tulee kokemaan todellisen shokin tosiasioitten edessä.


        Af Grannilla on kokemuksia avaruusolennoista, mutta niistä hän ei mielellään puhu.
        Hän kuitenkin kertoo, että näiden kokemusten myötä hänen sensitiiviset kykynsä ovat lisääntyneet ja hän on nähnyt, mitä maailmassa tulee tapahtumaan.
        – Kaikki mitä olen viesteissäni saanut, on tapahtunut, hän sanoo.
        Af Grannin mielestä ihmiset ovat keskittyneet liiaksi itseensä ja oman planeetan asioihin nähdäkseen otsonikerrosta edemmäs.
        – Maailmankaikkeus on valtava, mutta maapallolla on keskitytty muihin asioihin. Ihminen yrittää todistaa olevansa jumala. Ihminen on luonut itsensä ja kaiken, mitä planeetalla tapahtuu.

        Samalla tavalla kuin ihmiset käyvät eläintarhassa katsomassa paviaaneja, olennot katselevat ihmisiä.
        Ihmiset ovat heille koe-eläimiä.

        "Af Grannilla on kokemuksia avaruusolennoista"

        Se on yx mikä on varma.


      • Hels.yliopisto.kertoo

      • jhgfd44

        Suomalaisen filosofian tohtori Jaakko Närvän mukaan ufouskonnollisuus on kansainvälinen, laaja ja merkittävä ilmiö, joka voi antaa viitteitä tulevaisuuden uskonnollisuudesta.
        - Närvän mukaan suomalaisista 30 % uskoo ufoihin.


      • OliskoTietoa

      • Skientologia-ufot

        Xenu on skientologisessa opissa galaktinen hallitsija, joka toi 75 miljoonaa vuotta sitten miljardeja ihmisiä Maahan, kasasi heidät tulivuorten ympärille ja räjäytti heidät vetypommeilla.
        Näiden ihmisten sielut kasautuivat yhteen ja kiinnittyivät elävien ruumiisiin. Skientologien mukaan ne aiheuttavat yhä harmia eläville. Näitä tapahtumia skientologit kutsuvat nimellä Tapaus II (engl. "Incident II")
        Skientologian perustaja L. Ron Hubbard selitti tarinan teoksessaan Operating Thetan taso III vuonna 1967 ja varoitti, että tiedot on "laskelmoitu tappamaan (esimerkiksi keuhkokuumeeseen, jne.) ne, jotka yrittävät ratkaista tiedot".


      • FBI-CIA
        Skientologia-ufot kirjoitti:

        Xenu on skientologisessa opissa galaktinen hallitsija, joka toi 75 miljoonaa vuotta sitten miljardeja ihmisiä Maahan, kasasi heidät tulivuorten ympärille ja räjäytti heidät vetypommeilla.
        Näiden ihmisten sielut kasautuivat yhteen ja kiinnittyivät elävien ruumiisiin. Skientologien mukaan ne aiheuttavat yhä harmia eläville. Näitä tapahtumia skientologit kutsuvat nimellä Tapaus II (engl. "Incident II")
        Skientologian perustaja L. Ron Hubbard selitti tarinan teoksessaan Operating Thetan taso III vuonna 1967 ja varoitti, että tiedot on "laskelmoitu tappamaan (esimerkiksi keuhkokuumeeseen, jne.) ne, jotka yrittävät ratkaista tiedot".

        .......Skientologit katsovat usein ulkomaailman vainoavan heitä ja esittävän perättömiä väitteitä ja ovat joskus verranneet itseensä kohdistunutta vastustustusta juutalais­vainoihin ja fasismiin.
        Hubbardin mielestä mm. FBI, CIA sekä muu maailma vainosivat häntä.


      • Anonyymi
        ovat.kontakteja kirjoitti:

        Joo--- näitä juttuja on alettu nyt kirjoittelemaan aikakauslehdissäkin.
        TV1:ltä tuli ulos 13.6 klo 0.30 dokumentti "Tähteläiset".
        Se kertoo Helsinkiläisen Annen ja Jarmon tarinan siitä minkälaista on elää Siriuslaisena Suomessa ja varsinkin kun heillä on yhteinen tytär jonka ei annettu syntyä tänne vaan hän elää Siriuksen C-planeetalla.
        Dokumentti on esitetty tavallisille katsojille fiktiivisestä näkökulkasta niin että tavallinen katoja uskoo että dokumentti on täysin fiktiivistä mutta totuus on aivan toinen, nim. dokumentti on täyttä totta.

        Anne Pajuluoma on esimerkki kontaktihenkilöstä joka ei pidä itsestään minkäänlaista ääntä julkisuudessa. Tällä tavalla pystyy myös välttämään kaikki vastoinkäymiset mitä voi kyseisille henkilöille tulla elämänsä aikana vastaan.
        Anne on ulkoisesti aivan kuin 25-vuotias kaunis vaaleahiuksinen nainen ja hänen käsivarret ovat todella ohuet sekä sormet erittäin pitkät ja ohuet (aivan kuten humanoideilla). Oikeasti Anne on hieman yli 50 v. ja hän näyttää ulkoisesti myös hyvin paljon humanoidin näköiseltä silmien perusteella ja tällainen ihminen voi olla täysin hämmentävä täysin ventovieraille. Siriuslaisilla jotka elävät tänne inkarnoituneena esiintyy usein tällaisia ulkoapäin ilmeneviä ulkomuotoja. Heidän kaikkien yhtenevä merkki on se että jokainen tuntee että heidän kotinsa on toisella planeetalla.
        Tunnen itse erittäin paljon sukulais-sielukkuutta näiden muutamien Suomessa elävien tähteläisten kanssa. Timo Teide on toinen kontaktihenkilö jonka tiedän ja osittain myös tunnenkin Suomesta. Teide on itseasiassa melkein kuin minä 36-vuotiaana ja taiteen muoto on vain kuvataiteilija. Ero ei itseasiassa ole kovin suuri kun katsotaan taiteellisia ihmisiä keskenään joilla on yhtenäisiä ajatuksia maailmankaikkeuden suhteen. Siriuslaiset humanoidit ovat yhteydessä tähän ryhmään. Kontakti tapahtuvat pääosin kontaktihenkilöiden unitasolla jolloin tapahtumat jäävät muistin alle (alitajunta).
        Suomessa hyvin harvat kontaktihenkilöt ovat puhuneet julkisuudessa omista tähtimatkoistaan. Itse en muista kuin yhden henkilön Reino Korhosen joka meni jopa vuonna 1998 MTV3:n hurjajoukko tv-ohjelmaan tentattavaksi siitä että hän oli käynyt Sirius planeetalla. Ohjelma oli se talk-show missä olivat Katja Ståhl, Kata Kärkkäinen, Marianne Heikkilä ja Marika Makaroff. Tietystihän se aiheutti saman reaktion katsojille kuin mikään muu vastaava tilanne voi aiheuttaa. Eihän ns. tilastollisesti tällaiseen Siriuksen vierailuun usko kuin n. 4-5 % Suomalaisista. Ironista se vielä että ufoihin uskoo jopa 45 % Suomalaisista. Heti kun siirrytään rajatiedon kentältä humanoideihin niin kannatusprosentit sen kuin laskee vain entisestään. Viimeistään siinä vaiheessa kun maanpäällinen salaliitto paljastuu ja joudumme ottamaan ensimmäisen yhteyden oton ja kohtaamaan heidät (tähteläiset) yksin maailman edessä menee ne aamupuurot niin monelta kurkkuun että calculaattori sekoaa sen ihmismassan edessä jos lasketaan niiden ihmisten määrät.

        Mitäs nyt sanotte. Ääliöt.
        Salaliittoteoria on totta ja mikrosirut.. 😂😂


    • Unihipili

      Rauni-Leena on hieno ja sivistynyt ihminen, jolla on näiltä aihealueilta kai enemmän tietoa kuin kellään muulla suomalaisella. Hän toi ensimmäisenä suomalaisten tietoisuuteen mm. gang stalking-ilmiön.

      • Xathar

        Mistähän päättelet että on enemmän tietoa? Eipä ole yhtään todisteita tuonut esille, kaikki taitaa olla harhaa hänen omassa päässään. Annappa esimerkkejä tästä Gang-stalking ilmiöstä, siis sellaisia jotka on todistettu oikeiksi.
        Sivistynyt ihminenkin voi kärsiä mielenterveys ongelmista ja harhoista.


      • ujrtyew

        Unihipli kun katsoo sinun kommentteja muissa ketjuissa, niin et taida itsekkään olla ihan terve..


      • TiFi

    • Nih en Draco

      Reptiliaanit ovat totta vaikka Rauni ei sitä myönnä!! Ovat aivopesseet hänet antamaan disinformatiota!! Älkää uskoko häntä!!

    • ttkkl

      Harmiton akka! Jeesus sanoi:"Kaikki mikö tulee juki on valkeutta! ja opetuslapsilleen:"Mitä hän(Jeesus) puhuu salassa, julistakaa katoilta!" Kristiusko on valkeuden oppia!
      Viisautta on jättää lukematta ja kuuntelematta henkilön juttuja, jos pitää jotenkin epäpersoonana,vaikka ei olisikaan.

    • olikjuhgbcv

      Hullu akka joka jopa vaikuttaa sikainfluenssaan jossain..

    • 14+14

      Ihan totta Rauni puhuu! Ufo jutut menee vähän yli mutta puheet mikrosiruista pitää paikkansa.

      • interdimensional con

        Rauni-Leenan UFO-jutut ovat vielä varsin kevyttä kamaa tämän skenen tuntien. Siinä vaiheessa kun puhumme ulottuvuuksien välisestä kanssakäymisestä menemme vasta asiaan, ja sitä puolta hän ei tee.


    • hörhöjä löytyy

      Eihän tämä mikään ihme ole. Onhan täällä niitäkin jotka vielä uskovat hallituksen ja etujärjestöjen kasvu-ura ideologiaan.
      Mitä tämä kasvu-ura ideologia on saanut aikaan? Ajatelkaa nyt sitä.

      • (uutisvuoto)

        Totta pöriset!
        Kuinka joku vielä uskoo Kookoomushallitukseen? Tahi yleensä poliitikkoihimme!
        Miksei kukaan huomaa miten meitä petkutetaan julkisilla valheilla?
        ELÄIMELLISTÄ MENOA; ja ihmiset vain myhäilevät kuin lampaat.


      • oppiaikäkaikki
        (uutisvuoto) kirjoitti:

        Totta pöriset!
        Kuinka joku vielä uskoo Kookoomushallitukseen? Tahi yleensä poliitikkoihimme!
        Miksei kukaan huomaa miten meitä petkutetaan julkisilla valheilla?
        ELÄIMELLISTÄ MENOA; ja ihmiset vain myhäilevät kuin lampaat.

        Koulutus.. koulutus..


      • metsään mentiin
        oppiaikäkaikki kirjoitti:

        Koulutus.. koulutus..

        Koulutus tekee ihmisistä oikeaan työhön kykenemättömiä.
        Eli nykyään suuri osa koulutetaan työttömiksi.
        Alunperin koulutuksen tarkoitus oli sivistää ihmisiä mutta nyt sekin koulutus jota tarjotaan on työmarkkinoiden ehdoilla kouluttamista joka ei ole samaa kuin sivistys.
        Ja työmarkkinat pitävät siitä huolen, että koutuksen taso koituu pelkästään lisäämään elinkeinoelämän etuja eikä sen joka kouluttautuu.
        Sekin minkä koulutettu kuvittelee olevan hänen etunsa ei ole sitä sanan varsinaisessa merkityksessä.


    • Lärvä2

      Aloittaja on täysin väärässä.Kuule on meitä muitakin joille tapahtuu näitä asioita emme vain rohkene näistä kertoa. Rauni- Leena on lämmin ja hyväsydämminen ja todellakin asioista perillä oleva henkilö.

      Sinä et vain näe totuutta. Miten muuten luulet että suuria massoja hallitaan..? Kyllä helpointa on hallita just sinukaltaisia ihmisiä uskot vain mitä valtamedia ja muut tuputtaa kaiken aikaa tuutin täydeltä.

      Avaa silmäsi ja tarkkaile mihin tällähetkellä olemme menossa. Asia ja laitteet joita mainostetaan tuomaan helpotusta elämääsi esim. puhelimet. tabletit ym. on todellisuudessa orjuttavia laitteita, sinuakin tarkkaillaan jatkuvasti etkä etes poloinen älyä sitä!

      • Xathar

        Raunu-leena kertoo harhoistaan ja täyttä roskaa johon aivottomat idiootit uskovat ilman todisteita.
        Minä tiedän enemmän todellisuudesta ja tekniikasta kuin sinä ressukka poloinen.


      • NäinMeillä

        " esim. puhelimet. tabletit ym. on todellisuudessa orjuttavia laitteita, sinuakin tarkkaillaan jatkuvasti etkä etes poloinen älyä sitä!"

        Jokainen normaali ihminen tietää ja tajuaa että kännykkää, tablettia tms. voidaan käyttää ihmisten seuraamiseen. Se tekniikka on täysin normaalia ja uskottavaa. Se että joku vain ihmisen sisään laitettu mikroskooppinen siru olisi jo vuosikymmeniä mahdollistanut ihmisen seuraamisen ja hänen ajatustensa ja tekojensa kontrolloinnin taas ei perustu mihinkään nykyisin (puhumattkaan että aikaisemmin) tunnettuun tekniikkaan eikä ole mitenkään nykykäsityksen mukaan mahdollista. Mikään mikrosiru ei noin vain kykeydy ihmisen aivoihin ja mieleen saatika että vaikuttaisi siihen. Tässä on se ero.

        Tiedämme myös että on paljon ihmisiä joilla on harhoja ka kummallisia kuvitelmia. Jos ihminen kertoo näkevänsä tonttuja tai lentäviä elefantteja, hyvin harva uskoo häneen. Mutta jos harhoissaan kuvittelee kansainvälisiä salaliittoja ja hallituksen ajatuskontrollia, löytyy äkkiä ihmisiä jotka kuvittelevat että se voi olla totta. Silti ne ovat ihan samalla tavalla harhaisen mielen tuotteita.


      • 7+16
        NäinMeillä kirjoitti:

        " esim. puhelimet. tabletit ym. on todellisuudessa orjuttavia laitteita, sinuakin tarkkaillaan jatkuvasti etkä etes poloinen älyä sitä!"

        Jokainen normaali ihminen tietää ja tajuaa että kännykkää, tablettia tms. voidaan käyttää ihmisten seuraamiseen. Se tekniikka on täysin normaalia ja uskottavaa. Se että joku vain ihmisen sisään laitettu mikroskooppinen siru olisi jo vuosikymmeniä mahdollistanut ihmisen seuraamisen ja hänen ajatustensa ja tekojensa kontrolloinnin taas ei perustu mihinkään nykyisin (puhumattkaan että aikaisemmin) tunnettuun tekniikkaan eikä ole mitenkään nykykäsityksen mukaan mahdollista. Mikään mikrosiru ei noin vain kykeydy ihmisen aivoihin ja mieleen saatika että vaikuttaisi siihen. Tässä on se ero.

        Tiedämme myös että on paljon ihmisiä joilla on harhoja ka kummallisia kuvitelmia. Jos ihminen kertoo näkevänsä tonttuja tai lentäviä elefantteja, hyvin harva uskoo häneen. Mutta jos harhoissaan kuvittelee kansainvälisiä salaliittoja ja hallituksen ajatuskontrollia, löytyy äkkiä ihmisiä jotka kuvittelevat että se voi olla totta. Silti ne ovat ihan samalla tavalla harhaisen mielen tuotteita.

        Eipä sitä usko ennen kuin osuu omalle kohdalle. Ääniä pystytään jollain tekniikalla lähettämään uhrin päähän. Kyseessä on kidutus eikä uhrit saa mitään apua muuta kuin skitsofrenia diagnoosin jolloin asiasta ei puhuta julkisuudessa. Käsittämätöntä mutta aivan totta. Luukanen-Kilde on tietoinen asioista mutta eihän kukaan joka ei ole kokenut häirintää, usko hevillä. Nämä asiat ovat täyttä totta: gang stalking, mind control, voice to skull ja ehkäpä myös mikrosirut vaikka ääniä pystyy lähettämään ja uhria tarkkailemaan ilmankin mikrosiruja, tekniikka on jo sen verran kehittynyt.


      • tutustukaa tähän
        NäinMeillä kirjoitti:

        " esim. puhelimet. tabletit ym. on todellisuudessa orjuttavia laitteita, sinuakin tarkkaillaan jatkuvasti etkä etes poloinen älyä sitä!"

        Jokainen normaali ihminen tietää ja tajuaa että kännykkää, tablettia tms. voidaan käyttää ihmisten seuraamiseen. Se tekniikka on täysin normaalia ja uskottavaa. Se että joku vain ihmisen sisään laitettu mikroskooppinen siru olisi jo vuosikymmeniä mahdollistanut ihmisen seuraamisen ja hänen ajatustensa ja tekojensa kontrolloinnin taas ei perustu mihinkään nykyisin (puhumattkaan että aikaisemmin) tunnettuun tekniikkaan eikä ole mitenkään nykykäsityksen mukaan mahdollista. Mikään mikrosiru ei noin vain kykeydy ihmisen aivoihin ja mieleen saatika että vaikuttaisi siihen. Tässä on se ero.

        Tiedämme myös että on paljon ihmisiä joilla on harhoja ka kummallisia kuvitelmia. Jos ihminen kertoo näkevänsä tonttuja tai lentäviä elefantteja, hyvin harva uskoo häneen. Mutta jos harhoissaan kuvittelee kansainvälisiä salaliittoja ja hallituksen ajatuskontrollia, löytyy äkkiä ihmisiä jotka kuvittelevat että se voi olla totta. Silti ne ovat ihan samalla tavalla harhaisen mielen tuotteita.

        Tällaiseen aihepiiriin liittyvistä teniikoista on olemassa patentteja. Tuossa pari esimerkkiä. Käy "näinmeillä" tutustumassa noihin. Paljon muutakin materiaalia on näistä olemassa.

        Patentti ajatuksenlukumenetelmästä

        http://remoteneuroimaging.blogspot.fi/2010/09/us-patent-3951134-apparatus-and-method.html

        Patentti menetelmästä, jolla voidaan tuottaa/lähettää ääniä ihmisen
        päähän siten että vain kohde eli tietty ihminen kuulee sen.

        http://www.rense.com/general37/skull.htm


      • tgrtftgfd
        7+16 kirjoitti:

        Eipä sitä usko ennen kuin osuu omalle kohdalle. Ääniä pystytään jollain tekniikalla lähettämään uhrin päähän. Kyseessä on kidutus eikä uhrit saa mitään apua muuta kuin skitsofrenia diagnoosin jolloin asiasta ei puhuta julkisuudessa. Käsittämätöntä mutta aivan totta. Luukanen-Kilde on tietoinen asioista mutta eihän kukaan joka ei ole kokenut häirintää, usko hevillä. Nämä asiat ovat täyttä totta: gang stalking, mind control, voice to skull ja ehkäpä myös mikrosirut vaikka ääniä pystyy lähettämään ja uhria tarkkailemaan ilmankin mikrosiruja, tekniikka on jo sen verran kehittynyt.

        Rauni-Leena on itse harhainen ihminen ja selvästi päästään vialla. 7 16 taidat itsekkin kärsiä pahoista mielenterveys ongelmista..Haeppas apua.


      • NäinMeillä
        7+16 kirjoitti:

        Eipä sitä usko ennen kuin osuu omalle kohdalle. Ääniä pystytään jollain tekniikalla lähettämään uhrin päähän. Kyseessä on kidutus eikä uhrit saa mitään apua muuta kuin skitsofrenia diagnoosin jolloin asiasta ei puhuta julkisuudessa. Käsittämätöntä mutta aivan totta. Luukanen-Kilde on tietoinen asioista mutta eihän kukaan joka ei ole kokenut häirintää, usko hevillä. Nämä asiat ovat täyttä totta: gang stalking, mind control, voice to skull ja ehkäpä myös mikrosirut vaikka ääniä pystyy lähettämään ja uhria tarkkailemaan ilmankin mikrosiruja, tekniikka on jo sen verran kehittynyt.

        "Ääniä pystytään jollain tekniikalla lähettämään uhrin päähän"

        Millään tunnetulla tekniikalla ei kyllä pystytä. Sen sijaan äänien kuuluminen päässä on hyvin tunnettu ilmiö tietyissä mielenterveyden häiriöissä kuten skitsofreniassa.

        "ja ehkäpä myös mikrosirut"

        Tuo on juuri tyypillistä ymmärtämätöntä muka teknistä puhetta. Mikään mikrosiru ei itsessään vielä tee mitään.

        "vaikka ääniä pystyy lähettämään ja uhria tarkkailemaan ilmankin mikrosiruja, tekniikka on jo sen verran kehittynyt."

        Tullaista tekniikkaa ei ole olemassakaan. Jos olisi, niillä olisi myös valtavaa kaupallista potentiaalia jota olisi varmasti hyödynnetty. Esim. jos ääntä pystyisi lähettämään suoraan henkilön päähän, se mullistaisi koko kuuloke ja kaiutinteollisuuden ja sillä olisi lukemattomia hyödyllisiä sovelluksia. Kuurot kuulisivat jne. Tuollaista ei vain valitettavasti ole olemassakaan.


      • Terve moi
        NäinMeillä kirjoitti:

        "Ääniä pystytään jollain tekniikalla lähettämään uhrin päähän"

        Millään tunnetulla tekniikalla ei kyllä pystytä. Sen sijaan äänien kuuluminen päässä on hyvin tunnettu ilmiö tietyissä mielenterveyden häiriöissä kuten skitsofreniassa.

        "ja ehkäpä myös mikrosirut"

        Tuo on juuri tyypillistä ymmärtämätöntä muka teknistä puhetta. Mikään mikrosiru ei itsessään vielä tee mitään.

        "vaikka ääniä pystyy lähettämään ja uhria tarkkailemaan ilmankin mikrosiruja, tekniikka on jo sen verran kehittynyt."

        Tullaista tekniikkaa ei ole olemassakaan. Jos olisi, niillä olisi myös valtavaa kaupallista potentiaalia jota olisi varmasti hyödynnetty. Esim. jos ääntä pystyisi lähettämään suoraan henkilön päähän, se mullistaisi koko kuuloke ja kaiutinteollisuuden ja sillä olisi lukemattomia hyödyllisiä sovelluksia. Kuurot kuulisivat jne. Tuollaista ei vain valitettavasti ole olemassakaan.

        Moi, en nyt tähän hätään pysty linkittämään, mutta oikeasti on olemassa eräänlainen lähetin, joka voidaan kohdistaa henkilön päätä kohden ja kohde kuulee lähetettyjä ääniä korvan kautta kuitenkin kuvitellen kuulevansa pään sisäisiä ääniä. Kuuroilla tämä ei kuitenkaan toimi. Valitettavasti sellainen manuaalisesti siirrettävä laite ei oikein pysy liikkeessä, joten ihan 24/7 lähetystä ei vielä pystytä tekemään 360 astetta kertaa 360 astetta.

        Jokainen joka sattuu kuulemaan vähänkin sekuntia pidempiä ääniä, kannattaa kokeilla hypätä volttia, jos lause loppuu kesken, tietää etteivät ne ole harhoja, jos ei, kannattaa haastaa itsensä psykologiseen sodankäyntiin.


      • NäinMeillä
        Terve moi kirjoitti:

        Moi, en nyt tähän hätään pysty linkittämään, mutta oikeasti on olemassa eräänlainen lähetin, joka voidaan kohdistaa henkilön päätä kohden ja kohde kuulee lähetettyjä ääniä korvan kautta kuitenkin kuvitellen kuulevansa pään sisäisiä ääniä. Kuuroilla tämä ei kuitenkaan toimi. Valitettavasti sellainen manuaalisesti siirrettävä laite ei oikein pysy liikkeessä, joten ihan 24/7 lähetystä ei vielä pystytä tekemään 360 astetta kertaa 360 astetta.

        Jokainen joka sattuu kuulemaan vähänkin sekuntia pidempiä ääniä, kannattaa kokeilla hypätä volttia, jos lause loppuu kesken, tietää etteivät ne ole harhoja, jos ei, kannattaa haastaa itsensä psykologiseen sodankäyntiin.

        Olisi oikeasti hauska nähdä moinen lähetin joka myös toimii. En kyllä usko ennen kuin näen (=kuuluen).
        Ja käytäännössähän tuo ei edes toimi kuvatulla tavalla. Mistään esim. asunnon ulkopuolelta ei pystytä tarkasti suuntaamaan mitään tällaista "äänisädettä" aina juuri oikeaan henkilöön ja jos taas sen vaikutusalue olisi laaja, sen kuulisivat myös muut henkilöt lähistöllä.


      • Otappaselvä
        Terve moi kirjoitti:

        Moi, en nyt tähän hätään pysty linkittämään, mutta oikeasti on olemassa eräänlainen lähetin, joka voidaan kohdistaa henkilön päätä kohden ja kohde kuulee lähetettyjä ääniä korvan kautta kuitenkin kuvitellen kuulevansa pään sisäisiä ääniä. Kuuroilla tämä ei kuitenkaan toimi. Valitettavasti sellainen manuaalisesti siirrettävä laite ei oikein pysy liikkeessä, joten ihan 24/7 lähetystä ei vielä pystytä tekemään 360 astetta kertaa 360 astetta.

        Jokainen joka sattuu kuulemaan vähänkin sekuntia pidempiä ääniä, kannattaa kokeilla hypätä volttia, jos lause loppuu kesken, tietää etteivät ne ole harhoja, jos ei, kannattaa haastaa itsensä psykologiseen sodankäyntiin.

        Ei se lähetin jolla päähän voidaan ääniä lähettää poikkea radiosta ollenkaan - onpa jopa hammaslääkäreitten raportteja tapauksista joissa hampaanpaikka on toiminut tuottaen radioääniä! Ääne toimivat aalloilla ja ei siihen kummasta kapinetta tarvita upottaa kun kuuluu satavarmasti! Luita pitkin ääni kuullaan päässä vaikka se sijaitsisi kauempana päästä!


      • EiLupamaksuja
        Otappaselvä kirjoitti:

        Ei se lähetin jolla päähän voidaan ääniä lähettää poikkea radiosta ollenkaan - onpa jopa hammaslääkäreitten raportteja tapauksista joissa hampaanpaikka on toiminut tuottaen radioääniä! Ääne toimivat aalloilla ja ei siihen kummasta kapinetta tarvita upottaa kun kuuluu satavarmasti! Luita pitkin ääni kuullaan päässä vaikka se sijaitsisi kauempana päästä!

        "Ei se lähetin jolla päähän voidaan ääniä lähettää poikkea radiosta ollenkaan"

        Tässä piileekin juuri se mainio mahdollisuus, että sillä päässä olevalla lähettimellähän voi periatteessa lähettää omasta päästään omaan matkaradioonsa vaikka sävellahjaa. Ja kuunnella sitä sieltä, Jos ei ohjelma muuten miellytä.


    • :-*:-*:-*:-*:-*

      .

    • NTesla kunniaan

      Xathar, katsohan maailma on täynnä mitä ihmeellisempiä asioita eli kusetuksia, joita ovat tehneet ökyrikkaat, teollisuus, poliitikot ym, jotka tahtovat saada sitä valuuttaa, joilla tehdä omat elämänsä mukavaksi ja ainutlaatuiseksi, riistämällä, kenotteluilla ja suoranaisella vallalla (jonka ovat joskus ryövänneet tavalla,toisella). Katsot maailmaa näitten tiedotusvälineitten (jotka ovat vain käsikassaroita valtaapitäville) suoltaman saastan kautta. Itse uskon R-L Luukasen puhuvan totta. Saa melkein päivittäin lukea ja kuulla mitä se ja ne tahot ovat tehneet. Maailmanmeno pahenee koko ajan ja toivottavasti ihmiskunta herää unestaan.
      Nikola Teslan keksinnöt tekevät maailmastamme paratiisin. Ei saastuttavaa teollisuutta ja ydinsontaa vaan rajatonta energiaa, jonka Teslan tarkoitus oli tarjota ihmiskunnalle jo 1900- luvun alussa, mutta usa luultavasti juutal.pankki( rahaeliitti) rosvosi sen itselleen myöhempiä aikoja varten.

    • Jou man!

      R-L-L is the MAN!

    • jkggyggyug

      Raunilla on todettu mielenterveys ongelmia..

      • aiwomönjä

        sinäkö totesit?


    • nnldndmfnflfkd

      ”Jos olet oikeistolainen, niin sinut voidaan saada äänestämään vasemmistolaista.”

      Toi nyt ei tartte edes mitään mikrosiruja. Katainen ja stubb riittää..

    • Dyhynvar

      Taitaa joitain typeryksiä ottaa päähän se että tuo rauni on oikeasti joko valehtelija tai hullu, kumpi se on? Miten jotkut udkovat moiseen moskaan ilman mitään konkreettisia todisteita?

      • jaa a

        Mistäs tiedät jos joillakin on todisteita, mutta sulla ei ole. Eikä tule niin kauan kuin ei ole avoin tutkimaan asioita. Ei tietenkään pidä uskoa kaikkea mahdollista tuosta vaan. Mutta jatka ahtaassa katsomuksessa elämistä, kuten ennenkin.


      • NäinMeillä
        jaa a kirjoitti:

        Mistäs tiedät jos joillakin on todisteita, mutta sulla ei ole. Eikä tule niin kauan kuin ei ole avoin tutkimaan asioita. Ei tietenkään pidä uskoa kaikkea mahdollista tuosta vaan. Mutta jatka ahtaassa katsomuksessa elämistä, kuten ennenkin.

        No jos oikeasti olisi pitäviä todisteta, tällainen oli todella mehevä uutinen kenelle tahansa journalistille. Kyllä näitä on pengottukin mutta käteen on jäänyt vain vainoharhoista kärsiviä ihmisiä.
        Kivahan näin on uskoa mutta todellisuuden kanssa niillä on yhtä vähän tekemistä kuin joulupukilla.


      • hahahhaaa

        Luuleeko joku sinisilmäinen hölmö, että kaikesta tieteellisestä toiminnasta ja sotilaallisita kokeista tiedotetaan suoraan taviksille? Mitä kaikkea tapahtuukaan kulissien takana...


      • Dyhynvar
        jaa a kirjoitti:

        Mistäs tiedät jos joillakin on todisteita, mutta sulla ei ole. Eikä tule niin kauan kuin ei ole avoin tutkimaan asioita. Ei tietenkään pidä uskoa kaikkea mahdollista tuosta vaan. Mutta jatka ahtaassa katsomuksessa elämistä, kuten ennenkin.

        Minun maailmani ei ole mitenkään ahdas vaan avoin, en vain ole niin typrtä että uskoisin mitään ilman todisteita.
        Sinä voit jatkaa elämistäsi tuossa maailmassa missä elät, eli paikassa jossa jokaisen uutisen takana on salaliitto ja ja kaikki salataan. Voisit itse ottaa selvää mitä todisteet kertovat.


      • NäinMeillä
        hahahhaaa kirjoitti:

        Luuleeko joku sinisilmäinen hölmö, että kaikesta tieteellisestä toiminnasta ja sotilaallisita kokeista tiedotetaan suoraan taviksille? Mitä kaikkea tapahtuukaan kulissien takana...

        Ei tietenkään tiedoteta. Jonkin verran tekniikasta ja muusta selvillä oleva henkilö kuitenkin osaa arvioida mikä on kohtuullisen uskottavaa ja mikä ei. Valitettavasti suurin osa näistä salaliitoista perustuu ihan "ufo-teknologiaan". Nykyään tekniikan kehitys menee suurelta osin kaupallisuuden ehdoilla eikä armeijalla tai tiedustelulla ole mitään sellaista ihme tekniikkaa jota ei lainkaan tunnettaisi siviilipuolella. Joskus aikoinaan näin oli mutta ei enää.


      • higher
        NäinMeillä kirjoitti:

        Ei tietenkään tiedoteta. Jonkin verran tekniikasta ja muusta selvillä oleva henkilö kuitenkin osaa arvioida mikä on kohtuullisen uskottavaa ja mikä ei. Valitettavasti suurin osa näistä salaliitoista perustuu ihan "ufo-teknologiaan". Nykyään tekniikan kehitys menee suurelta osin kaupallisuuden ehdoilla eikä armeijalla tai tiedustelulla ole mitään sellaista ihme tekniikkaa jota ei lainkaan tunnettaisi siviilipuolella. Joskus aikoinaan näin oli mutta ei enää.

        niinhän sä luulet


      • NäinMeillä
        higher kirjoitti:

        niinhän sä luulet

        En luulle vaan tiedän. Jokainen näkee ihan itse miten taloudelliset resurssit ovat siirtyneet yksityispuolelle kaikessa tuotekehityksessä. Valtioiden omaan käyttöön tuleva kehitys polkee pahasti paikoillaan tai hiipuu kuten huomaamme kaikista julkisista teknologiahankkeista esim. avaruuspuolella. Myöskin aseteollisuudessa kehitysvauhti on hiipunut mekoisesti. 50- ja 60-luvuilla vaikkapa uusia hävittäjämalleja tuli muutaman vuoden välein, nykyään kokonaan uusia koneita suunnitellaan ehkä 20-vuoden sykkleissä ja muun ajan vain hieman parannellaan ja päivitetään tekniikkaa.
        Kännyköitä ja tietokoneita taas pukataan aina uusia ja tehokkaampia muutaman kuukauden välein.
        Vai onko sinulla kertoa edes joku esimerkki miten valtioiden toimesta kehitetty tekniikka on on viime aikoina ollut uraauurtavaa ja käsityksiä uudistavaa?


      • 6+2
        NäinMeillä kirjoitti:

        En luulle vaan tiedän. Jokainen näkee ihan itse miten taloudelliset resurssit ovat siirtyneet yksityispuolelle kaikessa tuotekehityksessä. Valtioiden omaan käyttöön tuleva kehitys polkee pahasti paikoillaan tai hiipuu kuten huomaamme kaikista julkisista teknologiahankkeista esim. avaruuspuolella. Myöskin aseteollisuudessa kehitysvauhti on hiipunut mekoisesti. 50- ja 60-luvuilla vaikkapa uusia hävittäjämalleja tuli muutaman vuoden välein, nykyään kokonaan uusia koneita suunnitellaan ehkä 20-vuoden sykkleissä ja muun ajan vain hieman parannellaan ja päivitetään tekniikkaa.
        Kännyköitä ja tietokoneita taas pukataan aina uusia ja tehokkaampia muutaman kuukauden välein.
        Vai onko sinulla kertoa edes joku esimerkki miten valtioiden toimesta kehitetty tekniikka on on viime aikoina ollut uraauurtavaa ja käsityksiä uudistavaa?

        Joku tuolla mainitsikin patenteista. Ota ite selvää asioista.


      • Höpö-Rauni
        hahahhaaa kirjoitti:

        Luuleeko joku sinisilmäinen hölmö, että kaikesta tieteellisestä toiminnasta ja sotilaallisita kokeista tiedotetaan suoraan taviksille? Mitä kaikkea tapahtuukaan kulissien takana...

        Miksi sitten olisi tiedotettu mielenterveysongelmaiselle ex-lääkärille? Onneksi hullusta päästiin. Eipä ole palannut horisemaan, vaikkei kuolemaa pitänyt olla.


    • Ei mitää todisteita

      Miksi RauniLeenalla olisi sitten tietoa noista asioista? te hörhöt ette kyllä elä reaalimaailmassa. Rauni-leenakin väittää tavanneensa ties mitä salaisia upseereita ja tiedemiehiä..tainnut kyllä käydä nämä keskustelut vain oman pään sisäisessä maailmassa.

      • Michaeljackson

        Niin miksikähän nämä luukaset ja snowdenit tapailevat venäjän ja lännen välissä korkealentoisia puhuen näitä näin tärkeitä henkilöitä? Eikä kenelläkkään juolahda että he ovat ammattihämmentäjiä sirkuksessa jota johtaa iso raha ja jesuittamoraali kontrolloden molempia puolia! Siksi Nl seurasi Apollo ohjlemaa koske se mötikkä juuri kuvasi sen kuulennon ja loppu tehtiin studiossa Australiassa:)! Ja kähetettiin sämplättynä yhteen Houstoniin! Koko kuulomailun tarkoituksena on saattaa maapallon ihmiset aikanaan horroroimaan hyökkäyksen edessä että uskonto saadaan jesuiittojen aatostenalle! Muu onnretoriikkaa!


      • kaikkeasitao
        Michaeljackson kirjoitti:

        Niin miksikähän nämä luukaset ja snowdenit tapailevat venäjän ja lännen välissä korkealentoisia puhuen näitä näin tärkeitä henkilöitä? Eikä kenelläkkään juolahda että he ovat ammattihämmentäjiä sirkuksessa jota johtaa iso raha ja jesuittamoraali kontrolloden molempia puolia! Siksi Nl seurasi Apollo ohjlemaa koske se mötikkä juuri kuvasi sen kuulennon ja loppu tehtiin studiossa Australiassa:)! Ja kähetettiin sämplättynä yhteen Houstoniin! Koko kuulomailun tarkoituksena on saattaa maapallon ihmiset aikanaan horroroimaan hyökkäyksen edessä että uskonto saadaan jesuiittojen aatostenalle! Muu onnretoriikkaa!

        [email protected]
        [email protected]
        [email protected]
        [email protected]
        [email protected]
        [email protected]
        [email protected]
        [email protected]
        [email protected]
        [email protected]
        [email protected]
        [email protected]
        [email protected]
        [email protected]
        [email protected]
        [email protected]
        [email protected]
        [email protected]
        [email protected]
        [email protected]
        [email protected]
        [email protected]
        [email protected]
        [email protected]
        [email protected]


    • jÖGGERNHOLM

      ANTAKAA TODISTEITA RAUNIN PUHEISTA! MUUTEN HÄN ON HULLU JOHON SAIRAAT IHMISET USKOVAT.

      • nix

        Hyvä lapsukainen! Ei SINUN tarvitse uskoa hänen puheitaan. Miksi ihmeessä otat ollenkaan kantaa? Oletko edes niin sivistänyt itseäsi, että olet lukenut hänen kirjojaan? Eikä sinun missään tapauksessa tarvitse pelätä, ei viisaus eikä elämänkokemus tartu.


      • nix

        Niin, "jÖGGERNHOLM", en halunnut loukata sinua, mutta viestisi vaikuttaa niin avunpyynnöltä, suorastaan hätähuudolta. Elä ja anna muidenkin elää.


      • xfbfdbcvfbcbcv
        nix kirjoitti:

        Hyvä lapsukainen! Ei SINUN tarvitse uskoa hänen puheitaan. Miksi ihmeessä otat ollenkaan kantaa? Oletko edes niin sivistänyt itseäsi, että olet lukenut hänen kirjojaan? Eikä sinun missään tapauksessa tarvitse pelätä, ei viisaus eikä elämänkokemus tartu.

        Sivistyneet ihmiset eivät lue noin surkeaa fiktiota kuten RAuni-leenan kirjat.


      • nix
        xfbfdbcvfbcbcv kirjoitti:

        Sivistyneet ihmiset eivät lue noin surkeaa fiktiota kuten RAuni-leenan kirjat.

        Ymmärräthän, että jos ei ole lukenut muuta kuin iltapäivälehtien väheksyviä tai sensaatiohakuisia kirjoituksia hänestä, niin on heikoilla jäillä. Sivistystäkin on niin monenlaista.


    • sinäkömukajärkevä

      Rauni on sentään fiksu nainen vaikka kaikki jutut eivät olisikaan totta osassa sentään on huomioon otettavia pointteja toisin kuin sinun kaltainen kusipää joka anonyyminä haukkuu muita hörhöksi etkö itse kusipää tiedä että tuota vittuiluasi pidetään vielä hörhömpänä ja tullaan aina pitämään

      • ÄläNaurataRessu

        Sinäkömukajärkevä Raunin jutuissa taitaa faktaa olla pyöreät nolla. Sinun kaltaista pelleä se vain vituttaa kun tuollaiset hörhöt vievät sinunkaltaisia herkkäuskoisia lampaia narussa. Kyllä sinun kaltaisille hörhöille tullaan aina nauramaan. Oletko sinäkin yhtä harhainen kuin Rauni?
        Otahan ressukka tosiasioista ja faktoista selvää ennen kuin itket täällä.


      • sinäkömukajärkevä
        ÄläNaurataRessu kirjoitti:

        Sinäkömukajärkevä Raunin jutuissa taitaa faktaa olla pyöreät nolla. Sinun kaltaista pelleä se vain vituttaa kun tuollaiset hörhöt vievät sinunkaltaisia herkkäuskoisia lampaia narussa. Kyllä sinun kaltaisille hörhöille tullaan aina nauramaan. Oletko sinäkin yhtä harhainen kuin Rauni?
        Otahan ressukka tosiasioista ja faktoista selvää ennen kuin itket täällä.

        Ooho narsisti koittaa esittää taas jotain mitä ei ole ja sinun kusipääsuudellasi muka on arvoa ei voi muuta sanoa kun huhhuh mutta toisaalta sun kohdalla sen ymmärtääkin narsisti ei ymmärrä muita näkökulmia kuin oman kirjotustasi ei tarvinnut 1 sekunttia kauemmin lukea kun paljasti täydellisen narsistin


    • ufolääkäri
      • drgfgdfgdfg

        Paitsi että tuossa ei ollut mitään yliluonnollista..et tainnut lukea koko tekstiä.


    • hgfdsa

      "Sillä meillä ei ole taistelu lihaa ja verta vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolento ja vastaan taivaan avaruuksissa" (Efes.6:12).

      Pahuuden henkiolennot taivaan avaruuksissa.
      Raamattu puhuu taivaallisesta sotaväestä Jumalan enkelien maailmassa eli ilmeisesti osa Jumalan enkeleitä on pyhiä "sotilasenkeleitä" (Luuk.2:13).
      Vastaavasti osa paholaisen langenneista henkivalloista toimii paholaisen sotaväkenä, joka taistelee jopa Jumalan enkeleitä vastaan (Ilm.12:7-9; Jes.24:20-22).
      Tämä paholaisen sotajoukko Luciferin apuna ilmeisesti käyttää korkeinta toimeenpanovaltaa pimeyden maailmassa.

      Monet Raamatun tutkijat ovat sillä kannalla, että nämä pahuuden henkiolennot taivaan avaruuksissa ovat myös niitä olentoja, jotka pyrkivät pettämään ihmiskuntaa, tekeytyen vieraiden sivilisaatioiden olennoiksi, humanoideiksi, jotka liikkuvat UFO-avaruusaluksilla ja joskus ilmestyvät ihmisille ja erityisesti astrologiaa ja muita salaoppeja harrastaville ns. kontaktihenkilöille.

      Jotkut profeetallisen Sanan tutkijat ovat esittäneet ajatuksen, että nämä humanoidit tulevat lopun ajassa tekemään suuremman "invaasion" maapallolle, tulevan antikristuksen vallan apumiehinä.

      • salaliittoteorioita

        R-L Luukkasen parisielu ?

        Haastattelussa Stan Romanek – Maailman uskottavin UFO-siepattu?
        http://dome.fi/viihde/haastattelut/haastattelussa-stan-romanek-maailman-uskottavin-ufo-siepattu

        Uskotko että on olemassa salainen Illuminati ja pahoja voimia, jotka koettavat orjuuttaa ihmiskunnan, kuten “Lazarus” kertoi sinulle kirjassasi Answers?
        Entä uskotko, että sinua seuraava “Black Ops” on osa tätä salaista järjestöä?

        – Koetan olla vellomatta liikaa salaliitto-osaston asioissa, koska se ei palvele tarkoitusta.
        On kuitenkin vaikea olla kiinnittämättä asiaan huomiota, kun joutuu jatkuvasti seuratuksi, häiriköidyksi, hakatuksi, ammutuksi ja kotiin asennetaan kuuntelulaitteita.
        Uskon kuitenkin, että on olemassa kansainvälinen eliitti, joka koettaa estää tiedonleviäminen omista syistään, mitä ne sitten ovatkin.
        Historian saatossa moni tunnettu ihminen on varoittanut ihmiskuntaa tästä salaisesta hallituksesta. Yksi heistä oli presidentti Kennedy, joka valitettavasti ammuttiin vain viikkoa myöhemmin. Ja kyllä, uskon “Black Opsin” saattavan olla osa tätä ryhmää.


      • lukitse.oikea.vaihtoehto

        Vaihtoehto 1 :
        Skeptikot näkevät gang stalkingin takana mm. solipsismin ja nykyajan skitsofrenian muodon (ennen ufot ja uskonnolliset sävytteet, nyt joukkovaino). Kallonkutistajatahot puolestaan pitävät huolestuttavana, että laaja verkoistoituminen netissä kasvattaa ja ylläpitää harhaisuutta.

        Vaihtoehto 2:
        Tästä salaliittoteriasta ainakin riittää nettimateriaalia.
        On blogeja, youtube-videoita, artikkeleita, kotisivuja ja keskustelufoorumeja. Myös kirjallisuutta on julkaistu.
        Joukkovainoaminen on aika tasaisesti esillä myös suomalaisilla keskustelupalstoilla, ketjut tosin äityvät usein nopeasti niin asiattomiksi, että ne poistetaan.
        Tämä salaliittoteoriahan perustuu ajatukselle, että uhri eli "targeted individual" joutuu monenlaisen häirinnän kohteeksi.
        Vainoamisen syyksi esitetään usein epäily globaalista organisoidusta toiminnasta, jossa tutkitaan mm. yksilön ajatustenhallintaa osana laajempaa Mind control-tutkimusta.
        Myös psykopatismia ja narsismia eli jonkinlaista yksittäisen ihmisen sairaalloista halua hallita kohdettaan pidetään syynä.

        Uhriksi joutumisen syyksi mm. sen, että kohteet ovat jonkin organisaation korruption paljastajia, kansalaisjärjestöjen aktiiveja, poliittisia aktivisteja, toisinajattelijoita tai nonkonformisteja.
        Ne jotka eivät kuulu tähän joukkoon, voivat olla ns. "harjoituskohteita" tai koekaniineja.
        Perusajatuksena on, että lukuisia ihmisiä on valjastettu yhden ihmisen vainoon, vainoajia on työpaikoilla, viranomaisissa, terveydenhoitohenkilökunnassa, naapurustossa ja ylipäänsä kaikkialla vainotun ympärillä.

        Keinoja vainoon listataan monia, mm. autoilla seuraaminen, katuteatteri, fantasia-hahmon luominen kohteesta, miimikointi, mustamaalaaminen, ilkivalta, parveilu, rikosepäilyjen levittäminen, same time exit/entry-tekniikka ja elektroninen häirintä kotona.


      • Väite.Hanssenin

        Jotkut salaliittoteoreetikot uskovat, että Harmaat muodostavat osan hallitusten johtamaa muukalaisten olemassaolon salailukampanjaa, tai että ne ovat hallituksen mielenhallintakokeiden tulosta.
        Ufoja ja muuta rajatietoa käsittelevän Ultra-lehden kolumnisti Maarit M. Hanssen väittää, että Harmaat muukalaiset tuottavat avaruusolentojen ja ihmisten hybridejä ja tarjoavat vastalahjaksi tästä hallitusten käyttöön huipputeknologiaa.


      • Dr.Santillin.tutkimus

        Uusi teleskooppi tekee vallankumouksellisen löydön:
        Näkymättömiä energiaolentoja avaruudessa ja maan päällä
        Video tammikuu 30, 2016

        Thunder Energies Corp -niminen yhtiö on havainnut näkymättömiä olentoja sekä avaruudessa että maan päällä uudella vallankumouksellisella Santilli-teleskoopilla jossa on kuperat linssit.

        Yhtiö on esittänyt antimateria-galaksien, antimateria-asteroidien ja antimateriasta koostuvien kosmisten säteiden olemassaolosta todisteita, jotka on havaittu aiemmissa testeissä.
        Nyt uunituoreessa julkilausumassaan yhtiö esittää todisteita näkymättömien maanpäällisten olentojen (Invisible Terrestrial Entity, ITE) olemassaolosta.

        Tohtori Ruggero Santillin mukaan emme tiedä mitä nämä olennot ovat. Nämä ilmiöt havaitaan armeijan alueiden sisäpuolella sekä myös joissain teollisuuslaitoksissa.

        Tohtori Santillin tutkimus kertoo lisätietoja, ja se on nimeltään “Apparent Detection via New Telescopes with Concave Lenses of Otherwise Invisible Terrestrial Entities (ITE),” American Journal of Modern Physics (in press), (klikkaa tästä lukeaksesi) sekä myös R.M. Santilli Foundationin sivuilta. (täällä).

        http://eksopolitiikka.fi/tiede/uusi-teleskooppi-tekee-vallankumouksellisen-loydon-nakymattomia-energiaolentoja-avaruudessa-ja-maan-paalla/


      • tässä.myös.kontaktih
        salaliittoteorioita kirjoitti:

        R-L Luukkasen parisielu ?

        Haastattelussa Stan Romanek – Maailman uskottavin UFO-siepattu?
        http://dome.fi/viihde/haastattelut/haastattelussa-stan-romanek-maailman-uskottavin-ufo-siepattu

        Uskotko että on olemassa salainen Illuminati ja pahoja voimia, jotka koettavat orjuuttaa ihmiskunnan, kuten “Lazarus” kertoi sinulle kirjassasi Answers?
        Entä uskotko, että sinua seuraava “Black Ops” on osa tätä salaista järjestöä?

        – Koetan olla vellomatta liikaa salaliitto-osaston asioissa, koska se ei palvele tarkoitusta.
        On kuitenkin vaikea olla kiinnittämättä asiaan huomiota, kun joutuu jatkuvasti seuratuksi, häiriköidyksi, hakatuksi, ammutuksi ja kotiin asennetaan kuuntelulaitteita.
        Uskon kuitenkin, että on olemassa kansainvälinen eliitti, joka koettaa estää tiedonleviäminen omista syistään, mitä ne sitten ovatkin.
        Historian saatossa moni tunnettu ihminen on varoittanut ihmiskuntaa tästä salaisesta hallituksesta. Yksi heistä oli presidentti Kennedy, joka valitettavasti ammuttiin vain viikkoa myöhemmin. Ja kyllä, uskon “Black Opsin” saattavan olla osa tätä ryhmää.

        http://www.ultra-lehti.com/kolumnit/kol-2009_1.html

        Olen aina sanonut kysyjille, että en ole koskaan nähnyt UFO:a. Mutta kun tarkemmin ajattelen, niin eiköhän se ollut UFO, jonka näin makuuhuoneessamme Vardøssä 18. päivän vastaisena yönä joulukuussa 1988.
        Heräsin yhtäkkiä tunteeseen, että joku tuijottaa minua.
        Kun aukaisin silmät näin pääni yläpuolella vain noin metrin korkeudella keltaisenvihreää valoa loistavan, tennispallon kokoisen pallon, joka pysytteli liikkumatta ilmassa.
        Siinä sitten tuijottelimme toisiamme muutaman sekunnin ajan, kunnes aloin tuntea pelkoa ja menin peiton alle piiloon.
        Syrjäsilmällä näin, että valopallo livahti avoimesta ovesta toiseen huoneeseen. Sitten nukahdin uudelleen.
        Ehdin kuitenkin panna merkille, että valopallo liikkui erittäin älykkäästi ja analysoi ympäristöään liikkuessaan.

        Mutta lautasen muotoisia UFO-aluksia en vielä tähän päivään mennessä ole nähnyt.
        Kontaktini maan ulkopuolisten olentojen kanssa on ollut paremminkin psyykkistä ja telepaattista.
        He vastaavat esimerkiksi ajatuksiini soittamalla erittäin korkeaa ääntä joko vasemmassa tai oikeassa korvassa.
        Radioaaltojen frekvenssien vaihtuminen on usein niin rajua, että korvissa oikein pamahtelee kun korvien tärykalvo vaihtaa värähtelytaajuutta.

        Luulen, että avaruusalus eli UFO, jossa minua tieteellisesti erikoisesti valvotaan on miehitetty siriuslaisten, ystävämielisten reptiloidien ja harmaiden sekä arkturilaisten avulla. ”Arcturus is one of the most advanced civilizations in our entire galaxy” (”Arkturus on yksi kehittyneimmistä sivilisaatioista koko galaktissamme”), lausui jo parantaja ja ns. nukkuva profeetta Edgar Cayce (1877–1945) aikoinaan.
        Siriuslaiset ovat iskeneet kehooni sinisen lieskan, aviomieheni on reptiilin joukkosielun edustaja Orionin tähdistöstä,
        ystävämieliset harmaat ovat tehneet yöllisiä kehoni tutkimuksia
        (erilaisia haavoja olkapäillä ja reidessä herättäessä)
        ja lopuksi arkturilaiset ystäväni Vardøstä ja täältä Drammenista Norjassa.


    • New.Age

      Tutkikaamme UFO:jen hedelmää tutkimalla niiden ihmisten selostuksia, joihin ne ovat ottaneet yhteyttä.
      Erinomainen lähde on maailmankuulu ranskalainen tiedemies Jacques Vallee, ja hänen kirjansa "Messengers Of Deception: UFO Contacts and Cults (Petoksen airueet: UFO-kontaktit ja -kultit)". Hän tuo ei-kristityn tiedemiehen empiirisen ajattelun tähän tutkimukseen.
      Tarkastelkaamme ensin niitä aiheita, joita UFO:t opettavat niille ihmisille, joihin ovat ottaneet yhteyttä ja joista hän käyttää nimitystä ”Contactees (Kontaktihenkilöt).

      -Ruumiistapoistumiskokemukset (Out-of-Body Experiences) (s. 73)
      -Henkiviestintä (Spirit communication) (s. 123)
      -Automaattikirjoitus (Automatic Writing) (s. 123)
      -Jotkut ihmiset menevät transsiin, jossa äänet antavat heille viestejä. (s. 85)
      -UFO:t käyttävät kristalleja hankkimaan voimaa, jopa avaruusalustensa käyttövoimaksi. (s. 109)
      -Jotkut ihmiset, jotka ovat läpikäyneet tämän hengellisen muutoksen, alkavat nähdä kasvua psyykkisessä tietoisuudessaan. (s. 83-84).
      -Prosessi, jolla heidän inhimillinen tietoisuutensa kohotettiin, oli täsmälleen se tapa, jolla demoniset voimat toimivat. Se on ajatuksen siirto (s. 78-79).

      Tässä vaiheessa haluan sinun olevan tietoinen hypnoosin vaaroista ja siitä, kuinka New Age -hypnotistit käyttävät sitä.
      Kun henkilö läpikäy hypnoosin, hän luovuttaa tietoisuutensa hypnotistille.
      Hänet voidaan ohjelmoida vaikka miten monella tavalla, varsinkin siten, että hän reagoi tiettyihin toimiin vastauksena erityisiin komentoihin.
      Ihmisiä, jotka kertovat muukalaisten ottaneen heihin yhteyttä, pyydetään alistumaan hypnoosiin, niin että he voivat ”palautua” takaisin tapahtumapaikalle ja ”muistaa” kokemuksensa muukalaisten kanssa, muistot, jotka heidän tietoinen mielensä on tukahduttanut.
      Tämä ei kuitenkaan ole se, mitä tässä tapahtuu.
      Se, mitä todella tapahtuu, on, että hypnotisti istuttaa näkymiä kontaktihenkilön mieleen.
      Sitten tämä henkilö ”muistaa” sen, millä hänet on ohjelmoitu ja ”muisto” tuntuu kontaktihenkilöstä niin todelliselta, että hän todella uskoo valheen itsekin.
      Tällä tavalla hänestä tulee hyvin tehokas todistaja, joka voi vakuuttaa muita ihmisiä ja todella myös vakuuttaa.
      Pysy erossa hypnoosista, myös lääkinnällisiin menetelmiin tarkoitetusta.
      - Spiritistiset istunnot (Seances) (s. 69).
      - Opit herrarotujen, joilla on valittu tehtävä, olemassaolosta, viittaukset Atlantikseen ja muinaisiin astronautteihin... (s. 57, 103).
      Huomaa, että tämä sitoo UFO:t natsismiin. Uusi Maailman Järjestys on jälleensyntynyt natsismi.
      - Korkeamman älyn odotus on alkamassa näyttää eräänlaiselta palvonnan muodolta... (s. 66)
      Muukalaiset hyödyntävät normaalia New Age -terminologiaa kommunikoidessaan inhimillisten ”kontaktiensa” kanssa.
      Parhaiten tätä kuvaa heidän opetuksensa ”kontakteille”, että hierarkian ylösnousseet mestarit ovat valmistautumassa puuttumaan jälleen maailmanhistoriaan johtaakseen ihmiskunnan korkeammalle tietoisuuden tasolle. ”He tulevat valitsemaan ihmispersoonan ja varustamaan hänet yli-inhimillisillä voimilla ja tiedolla. jne.
      Kopioitu sivuilta: nokialainen.blogsopt.fi

      • Maailman.tapahtumia

        " Muukalaiset hyödyntävät normaalia New Age -terminologiaa kommunikoidessaan inhimillisten ”kontaktiensa” kanssa. "

        ---On mahdotonta ymmärtää kunnolla pahan vallassa olevan maailman tapahtumia, jos emme ymmärrä taustalla olevan näkymättömän maailman toimintaa, joka ohjailee näkyvänkin maailman tapahtumien kulkua.
        Lopun ajassa sielunvihollisen toiminta tulee kiihtymään äärimmäiseen raivoonsa, koska paholainen tietää, että sillä on vain vähän aikaa jäljellä ennen kuin hän joutuu vankeuteen ja kadotukseen (Ilm.12:9-12; 20:1-10).


      • Ufojen_Jutut_Ufoja
        Maailman.tapahtumia kirjoitti:

        " Muukalaiset hyödyntävät normaalia New Age -terminologiaa kommunikoidessaan inhimillisten ”kontaktiensa” kanssa. "

        ---On mahdotonta ymmärtää kunnolla pahan vallassa olevan maailman tapahtumia, jos emme ymmärrä taustalla olevan näkymättömän maailman toimintaa, joka ohjailee näkyvänkin maailman tapahtumien kulkua.
        Lopun ajassa sielunvihollisen toiminta tulee kiihtymään äärimmäiseen raivoonsa, koska paholainen tietää, että sillä on vain vähän aikaa jäljellä ennen kuin hän joutuu vankeuteen ja kadotukseen (Ilm.12:9-12; 20:1-10).

        Ufokontakteista kun lukee, niin uudestaan ja uudestaan täytyy ihmetellen kiinnittää huomiota niihin keskusteluihin, joita niissä käydään. Että jos oletetaan, että ufot edustavat jotain ylivertaista teknologiaa ja edistynyttä älyä, niin kai sentään voisi odottaa sen näkyvän niissä keskusteluissa. Siis asiat oikeilla paikoillaan. Eli normitajuissaan oleva ihminen ymmärtää olla epäluuloinen, jos matikan luennolla luennoitsija kertookin hihitellen jostain Tuksusta. Ja jos joku Seitsemän Päivetystä -lehti alkaa opettaa trigonometrisiä funktioita.

        Kun niissä kontakteissa jutellaan niitä-näitä diipa-daipaa. Taitaa olla juutuubissa yhä se Markus Kajon videonpätkä, jossa hän naureskelee kontaktitapausten sisällölle. Juuripa niin.

        Yhden aiheen osalta on erityistä ihmetyksen aihetta. Uskontoa käsitellään ufokontakteissa kovasti. Mutta eritoten kristinuskoa. Maapallolla vaikuttavat muut valtauskonnot eivät ufo-olentoja juuri kiinnosta. Kristinuskosta saatetaan kertoa mm., että Jeesus olikin heikäläisiä. Toisella kertaa kerrotaan, että vaikka Jeesus ei niin heikäläisiä ollutkaan, niin he kuitenkin ottivat Jeesuksen ristiltä talteen ja Jeesus muka vaikuttaa nykyään jossain heidän aluksessaan. Tai sitten Jeesus ei ollut ollenkaan mikään Jeesus vaan vaikkapa sen veli, Jaska. Jeesuksesta ja ristiinnaulitsemisesta on ufo-olennoilla kummallisen kovasti sanottavaa. Raamatusta poikkeavaa. Kuitenkin keskenään ristiriitaista. Kaukaisista galakseista tullaan kertomaan oudompia Jeesusjuttuja, joita selvästi sävelletään ihan randomina.

        Josta tullaankin siihen, että millä perusteella on ollenkaan tarpeen olettaa, että ufokontakti-ilmiöt olisivat mitään ulkoavaruudellista alkuperää?


      • JärjenKajastus
        Ufojen_Jutut_Ufoja kirjoitti:

        Ufokontakteista kun lukee, niin uudestaan ja uudestaan täytyy ihmetellen kiinnittää huomiota niihin keskusteluihin, joita niissä käydään. Että jos oletetaan, että ufot edustavat jotain ylivertaista teknologiaa ja edistynyttä älyä, niin kai sentään voisi odottaa sen näkyvän niissä keskusteluissa. Siis asiat oikeilla paikoillaan. Eli normitajuissaan oleva ihminen ymmärtää olla epäluuloinen, jos matikan luennolla luennoitsija kertookin hihitellen jostain Tuksusta. Ja jos joku Seitsemän Päivetystä -lehti alkaa opettaa trigonometrisiä funktioita.

        Kun niissä kontakteissa jutellaan niitä-näitä diipa-daipaa. Taitaa olla juutuubissa yhä se Markus Kajon videonpätkä, jossa hän naureskelee kontaktitapausten sisällölle. Juuripa niin.

        Yhden aiheen osalta on erityistä ihmetyksen aihetta. Uskontoa käsitellään ufokontakteissa kovasti. Mutta eritoten kristinuskoa. Maapallolla vaikuttavat muut valtauskonnot eivät ufo-olentoja juuri kiinnosta. Kristinuskosta saatetaan kertoa mm., että Jeesus olikin heikäläisiä. Toisella kertaa kerrotaan, että vaikka Jeesus ei niin heikäläisiä ollutkaan, niin he kuitenkin ottivat Jeesuksen ristiltä talteen ja Jeesus muka vaikuttaa nykyään jossain heidän aluksessaan. Tai sitten Jeesus ei ollut ollenkaan mikään Jeesus vaan vaikkapa sen veli, Jaska. Jeesuksesta ja ristiinnaulitsemisesta on ufo-olennoilla kummallisen kovasti sanottavaa. Raamatusta poikkeavaa. Kuitenkin keskenään ristiriitaista. Kaukaisista galakseista tullaan kertomaan oudompia Jeesusjuttuja, joita selvästi sävelletään ihan randomina.

        Josta tullaankin siihen, että millä perusteella on ollenkaan tarpeen olettaa, että ufokontakti-ilmiöt olisivat mitään ulkoavaruudellista alkuperää?

        http://yle.fi/aihe/artikkeli/2013/10/23/markus-kajon-pokka-pettaa

        Kajo huvittuu ufoista.


      • Rajatieto.tv.uutiset-2

        Virallinen tiede lähestyy rajatietoa.
        Yhä useammalla virallisen tieteen professorilla ja tohtorilla ovat henkilökohtaiset kanavat auenneet, ja he ovat saaneet henkilökohtaiset todisteet rajatiedon ilmiöiden olemassolosta.
        prof. Sinikka Piippo, Helsingin yliopisto
        -"Kasvien salaiset voimat on kiehtova tietopaketti kasvien taikamaailmasta. Kirjassa käydään läpi taiat, loitsut ja uskomukset, joilla kasvien maagiset ominaisuudet houkutellaan esiin. Lisäksi perehdytään wiccoihin, noitiin, shamaaneihin ja druideihin taikojen harjoittajina sekä kasveihin liitettyjen uskomusten historiaan. Kasvitiede, terve, luonnonmukainen ravinto, luonnon mysteeriot
        prof. Hannu Piekkola, Vaasan yliopisto
        - kansantaloustiede, astrologian soveltaminen Kalevalaan, kasvisyrtit, kivien energia, mediumismi
        prof. Reijo Wilenius
        - sosiologia, antroposofia
        tri Heikki Nuorteva
        - maa- ja metsätaloustiede, mediumismi
        tri Merja Sankelo
        - terveydenhuolto, saattohoito, yhteydet enkeleihin ja henkioppaisiin, kanavointi, tutkielma Brasilian parantajasta (Joao de Deus)
        tri Asta Raami
        - intuitio, parapsykologia

        KVANTTIFYSIIKKA
        - nykytieteen muoto, jonka kautta paljastunut, että kaikilla hiukkasilla ja tapahtumilla yhteys keskenään
        - todistaa tieteellisesti yhä useammat paranormaalit ilmiöt


    • jo.vain

      a.p:n tekstissä mainintana / R-L Luukkanen / Kotini on ryövätty kerran viikossa viimeisen kahdeksantoista vuoden ajan, Luukanen-Kilde sanoo vakavana.
      Ryöstöt ja esinevaihdokset ovat hänen mielestä osa psykologista sodankäyntiä, jolla vastustajien taistelutahtoa heikennetään.

      - Tänään kun telkkari oli jäänyt päälle, tuli sieltä tämä Astrologi-lähetys,,,,
      Asiakkaana oli henkilö joka kertoi kotikäynneistä ja mikäli oikein ymmärsin puheesta
      niin esim.multaa ja hiekkaa kuljetettu poissaollessa asuntoon, ja outoja pikku- juttuja tehty muitakin.
      Olen löytänyt aiheeseen liittyviä tekstejä netistä, ja olikohan peräti 8 kpl blogejakin avattu aiheesta eri puolella Suomea. Hämmästyttävää.

      • Hyvä.ammatti

        Anokjdksjklsj8u9
        16.8.2011 20:10
        Tämä ei ole oikeasti mikään pelleilyn asia. Ihmisen "yksityisyys" on nykypäivänä vain kaunista sanahelinää. Isoveli valvoo, se on totta.
        Itse tunnen erään ulkomaalaisen eläke-ikäisen entisen kirurgin joka asui vielä 5kk sitten Turun Varissuolla. Asui siis niissä kerrostaloasunnoissa joissa asuu eläkeläisiä paljon (lähellä videovuokraamoa ja seurakuntaa).

        Vuoden ajan hän valitti minulle että hänen asunnossaan käydään, että häntä seurataan ja että hänen jääkaapissaan ollutta ruokaansa on myrkytetty (oli ollut hyvin sairaana vuoden päivät eikä lääkäri keksinyt syytä, kun ehdotin että lopettaa jättämästä ruokia jääkaappiin ja syö vaikka minun luonani tai ostaa matkalla ym. oireet loppuivat yht'äkkiä.)
        Ensin en ollut uskoa, ajattelin että vanha ihminen nyt keksii kaikenlaista, epäilin jopa tuota skitsofreniaa mutta tulin itsekkin toisiin ajatuksiin.

        Huomasin usein hänen luonaan käytyäni että Esim. tavarat saattoivat muuttaa paikkaa huomaamattomasti, niin että sitä ei ensin huomannut ja valokuvia oli viety ja tuotu myöhemmin samaan paikkaan takaisin- aikamoinen töppi vakoojalta sanoisin. Puhelin hänellä myös reistaili, piippasi ilman syytä ja akku aina loppu ym.

        Kun aloin itsekkin epäillä että asunnossa käydään niin ehdotin että seur. kerralla kun menee ulos niin sirottelee vaikka lattialle jauhoja,siitähän näkee jos tulee jalanjälkiä. Kirurgi "muutti" 2 viikoksi minun luokseni (kävin itse hänen oveaan aukaisemassa tasaisin väliajoin, en tietenkään käynyt sisällä). Kun hän palasi oli asunnossa käyty taas, eli jalanjälkiä oli jäänyt, joita oli hätäisesti yritetty peittää.
        Muitakin asukkaita oli vakoiltu tässä talossa, suurin osa ulkomaalaisia.

        Kirurgi muutti sitten lopulta pois muualle - poliisi tietenkään halunnut asiaa tutkia, kielsi jopa mahdollisuuden vakoiluun.

        Nyt 3kk sitten kuulin että samassa kerrostalossa on tapettu 3 ulkomaalaista eläkeläistä asuuntoonsa, yksi kuollut ruokamyrkytykseen. (miksi asiaa ei ole uutisoitu, outoa?) Ja kuulin myös eräältä opiskelijaystävältäni joka asuu viereisissä opisk.asunnoissa että jotkut käyvät hänen naapurinsa asunnossa, tavarat häviää jne...


      • TaasNäitä
        Hyvä.ammatti kirjoitti:

        Anokjdksjklsj8u9
        16.8.2011 20:10
        Tämä ei ole oikeasti mikään pelleilyn asia. Ihmisen "yksityisyys" on nykypäivänä vain kaunista sanahelinää. Isoveli valvoo, se on totta.
        Itse tunnen erään ulkomaalaisen eläke-ikäisen entisen kirurgin joka asui vielä 5kk sitten Turun Varissuolla. Asui siis niissä kerrostaloasunnoissa joissa asuu eläkeläisiä paljon (lähellä videovuokraamoa ja seurakuntaa).

        Vuoden ajan hän valitti minulle että hänen asunnossaan käydään, että häntä seurataan ja että hänen jääkaapissaan ollutta ruokaansa on myrkytetty (oli ollut hyvin sairaana vuoden päivät eikä lääkäri keksinyt syytä, kun ehdotin että lopettaa jättämästä ruokia jääkaappiin ja syö vaikka minun luonani tai ostaa matkalla ym. oireet loppuivat yht'äkkiä.)
        Ensin en ollut uskoa, ajattelin että vanha ihminen nyt keksii kaikenlaista, epäilin jopa tuota skitsofreniaa mutta tulin itsekkin toisiin ajatuksiin.

        Huomasin usein hänen luonaan käytyäni että Esim. tavarat saattoivat muuttaa paikkaa huomaamattomasti, niin että sitä ei ensin huomannut ja valokuvia oli viety ja tuotu myöhemmin samaan paikkaan takaisin- aikamoinen töppi vakoojalta sanoisin. Puhelin hänellä myös reistaili, piippasi ilman syytä ja akku aina loppu ym.

        Kun aloin itsekkin epäillä että asunnossa käydään niin ehdotin että seur. kerralla kun menee ulos niin sirottelee vaikka lattialle jauhoja,siitähän näkee jos tulee jalanjälkiä. Kirurgi "muutti" 2 viikoksi minun luokseni (kävin itse hänen oveaan aukaisemassa tasaisin väliajoin, en tietenkään käynyt sisällä). Kun hän palasi oli asunnossa käyty taas, eli jalanjälkiä oli jäänyt, joita oli hätäisesti yritetty peittää.
        Muitakin asukkaita oli vakoiltu tässä talossa, suurin osa ulkomaalaisia.

        Kirurgi muutti sitten lopulta pois muualle - poliisi tietenkään halunnut asiaa tutkia, kielsi jopa mahdollisuuden vakoiluun.

        Nyt 3kk sitten kuulin että samassa kerrostalossa on tapettu 3 ulkomaalaista eläkeläistä asuuntoonsa, yksi kuollut ruokamyrkytykseen. (miksi asiaa ei ole uutisoitu, outoa?) Ja kuulin myös eräältä opiskelijaystävältäni joka asuu viereisissä opisk.asunnoissa että jotkut käyvät hänen naapurinsa asunnossa, tavarat häviää jne...

        "Nyt 3kk sitten kuulin että samassa kerrostalossa on tapettu 3 ulkomaalaista eläkeläistä asuuntoonsa, yksi kuollut ruokamyrkytykseen. (miksi asiaa ei ole uutisoitu, outoa?)"

        Että muka siellä tapetaan ihmistä ihan sarjassa? Kun olet ihmisten kanssa tekemisissä, niin opit, että esim. mainitsemiesi eläkeläisten tiedotusverkostot ovat äärimmäisen tehokkaita ja vakikiinnostuksen aihe on ihmisten sairastelemiset ja etenkin kuolemiset. Ja vanhus ei vaivojaan säästä tehdäkseen asiat tiedoksi viranomaisille. Että joko asiat ovat täysin tiedossa ja tutkitut tai sitten mitään kuolemisia ei ole tapahtunutkaan. Paitsi normaalit.

        Vai meinaatko, että Rauni L:n henki siellä kulkee kirves kädekkeessä möyhäämässä? Vai miksi tuot noita juttujasi tähän keskusteluun?


      • Niinpä-
        TaasNäitä kirjoitti:

        "Nyt 3kk sitten kuulin että samassa kerrostalossa on tapettu 3 ulkomaalaista eläkeläistä asuuntoonsa, yksi kuollut ruokamyrkytykseen. (miksi asiaa ei ole uutisoitu, outoa?)"

        Että muka siellä tapetaan ihmistä ihan sarjassa? Kun olet ihmisten kanssa tekemisissä, niin opit, että esim. mainitsemiesi eläkeläisten tiedotusverkostot ovat äärimmäisen tehokkaita ja vakikiinnostuksen aihe on ihmisten sairastelemiset ja etenkin kuolemiset. Ja vanhus ei vaivojaan säästä tehdäkseen asiat tiedoksi viranomaisille. Että joko asiat ovat täysin tiedossa ja tutkitut tai sitten mitään kuolemisia ei ole tapahtunutkaan. Paitsi normaalit.

        Vai meinaatko, että Rauni L:n henki siellä kulkee kirves kädekkeessä möyhäämässä? Vai miksi tuot noita juttujasi tähän keskusteluun?

        ALOITUS: Miten ihmeessä suomessa voi olla ihmisiä jotka uskovat tämän höperösn mummon juttuja? Onko suomessa oikeasti niin typeriä ihmisiä?
        --- Ryöstöt ja esinevaihdokset ovat hänen mielestä osa psykologista sodankäyntiä, jolla vastustajien taistelutahtoa heikennetään.
        VÄITE EDELL.VIESTISSÄ:
        Huomasin usein hänen luonaan käytyäni että Esim. tavarat saattoivat muuttaa paikkaa huomaamattomasti, niin että sitä ei ensin huomannut ja valokuvia oli viety ja tuotu myöhemmin samaan paikkaan takaisin-


      • häirikköhengetTykkää
        Niinpä- kirjoitti:

        ALOITUS: Miten ihmeessä suomessa voi olla ihmisiä jotka uskovat tämän höperösn mummon juttuja? Onko suomessa oikeasti niin typeriä ihmisiä?
        --- Ryöstöt ja esinevaihdokset ovat hänen mielestä osa psykologista sodankäyntiä, jolla vastustajien taistelutahtoa heikennetään.
        VÄITE EDELL.VIESTISSÄ:
        Huomasin usein hänen luonaan käytyäni että Esim. tavarat saattoivat muuttaa paikkaa huomaamattomasti, niin että sitä ei ensin huomannut ja valokuvia oli viety ja tuotu myöhemmin samaan paikkaan takaisin-

        Kummitustarinoistahan voimme oppia, että sellainen ihminen, jolla viiraa pahasti, voi myös vetää perässään joskus pahojakin poltergeistilmiöitä.

        Oletko seurannut, että kuinka monessa paikassa, jossa olet käynyt, tapahtuu noita kummia???


      • Anonyymi
        Hyvä.ammatti kirjoitti:

        Anokjdksjklsj8u9
        16.8.2011 20:10
        Tämä ei ole oikeasti mikään pelleilyn asia. Ihmisen "yksityisyys" on nykypäivänä vain kaunista sanahelinää. Isoveli valvoo, se on totta.
        Itse tunnen erään ulkomaalaisen eläke-ikäisen entisen kirurgin joka asui vielä 5kk sitten Turun Varissuolla. Asui siis niissä kerrostaloasunnoissa joissa asuu eläkeläisiä paljon (lähellä videovuokraamoa ja seurakuntaa).

        Vuoden ajan hän valitti minulle että hänen asunnossaan käydään, että häntä seurataan ja että hänen jääkaapissaan ollutta ruokaansa on myrkytetty (oli ollut hyvin sairaana vuoden päivät eikä lääkäri keksinyt syytä, kun ehdotin että lopettaa jättämästä ruokia jääkaappiin ja syö vaikka minun luonani tai ostaa matkalla ym. oireet loppuivat yht'äkkiä.)
        Ensin en ollut uskoa, ajattelin että vanha ihminen nyt keksii kaikenlaista, epäilin jopa tuota skitsofreniaa mutta tulin itsekkin toisiin ajatuksiin.

        Huomasin usein hänen luonaan käytyäni että Esim. tavarat saattoivat muuttaa paikkaa huomaamattomasti, niin että sitä ei ensin huomannut ja valokuvia oli viety ja tuotu myöhemmin samaan paikkaan takaisin- aikamoinen töppi vakoojalta sanoisin. Puhelin hänellä myös reistaili, piippasi ilman syytä ja akku aina loppu ym.

        Kun aloin itsekkin epäillä että asunnossa käydään niin ehdotin että seur. kerralla kun menee ulos niin sirottelee vaikka lattialle jauhoja,siitähän näkee jos tulee jalanjälkiä. Kirurgi "muutti" 2 viikoksi minun luokseni (kävin itse hänen oveaan aukaisemassa tasaisin väliajoin, en tietenkään käynyt sisällä). Kun hän palasi oli asunnossa käyty taas, eli jalanjälkiä oli jäänyt, joita oli hätäisesti yritetty peittää.
        Muitakin asukkaita oli vakoiltu tässä talossa, suurin osa ulkomaalaisia.

        Kirurgi muutti sitten lopulta pois muualle - poliisi tietenkään halunnut asiaa tutkia, kielsi jopa mahdollisuuden vakoiluun.

        Nyt 3kk sitten kuulin että samassa kerrostalossa on tapettu 3 ulkomaalaista eläkeläistä asuuntoonsa, yksi kuollut ruokamyrkytykseen. (miksi asiaa ei ole uutisoitu, outoa?) Ja kuulin myös eräältä opiskelijaystävältäni joka asuu viereisissä opisk.asunnoissa että jotkut käyvät hänen naapurinsa asunnossa, tavarat häviää jne...

        "Puhelin hänellä ..., piippasi ilman syytä"

        Minullakin on kokemusta tuosta. Nykyään se on loppunut.


    • KuumatAallotko

      Muistelen, että jossain telkkariväittelyssä tällä tätillä alkoi keitellä aika pahasti. Muistaako joku ohjelman?

    • Yhdessä ohjelmassa kun kysyttiin perusteluita RLLK:lta väitteilleen, tämä vastasi, että "minä TIIIIEEEEDÄÄÄÄÄN että asia on näin", eikä sen kummempia perusteluita saatu.

    • montaKahviaRKLnKanssa

      Ala-arvoista jankkaamista koko ketju, mutta pari asiaa jäi mieleen.

      Vuoden 1951 lain mukaa NSA:lla on etuosto-oikeus patenttiin jos se katsotaan kansallisen turvallisuuden kannalta tarpeelliseksi. Jos näin tapahtuu on patentinhaltian peli pelattu mikäli edes pääsee patentinhaltiaksi PISTE
      Tutustu patenttijärjestelmään.
      NSA:lla on yli 5000 patenttia ja jokainen näistä blokkaa keksiöitä viemästä kaupallista tekniikkaa eteenpäin. Onko 5000 patenttia vain mappi ö:ssä?
      Saatko kaupasta uusinta tekniikkaa?

      Ääniä päässä, googlaa Barry Trower microwaves tai voice of god device
      Barry Trower " äänien lähettäminen on itseasiassa helppoa"

      Microsirut, ei se ikivanha 2 sentin mötikkä jota aina tarkoituksellisesti esitetään http://www.hilavitkutin.com/wp-content/uploads/2007/08/rfidimplant.jpg

      vaan nanochip
      Today's servers are powered by microprocessors that use 22-nanometer or 14-nanometer node chips. IBM, working with development partners at SUNY Polytechnic Institute, says it's figured out how to create 7-nanometer chips. To get to the width of a human hair, you'd need roughly 10,000 of them. A strand of human DNA, in comparison, is 2.5 nanometers. Despite the size, the chip has four times the capacity of today's best microchips, reports the New York Times

      http://www.newser.com/story/209572/ibm-makes-smallest-microchip-yet.html


      Voisi edes hiukan perehtyä faktoihin ennen huutoa': meidän isä voittaa teidän isän.

      • perehtymisaikaa

        "Voisi edes hiukan perehtyä faktoihin ennen huutoa': meidän isä voittaa teidän isän."

        Koskahan tuommoinen huuto mahtaa tulla?

        Ja kukahan sen huutaa? Sinäkö?

        ...että tiedetään. Ehditään perehtyä faktoihin.


    • Tiedustelupalvelujakin

      Samanhenkisiä persoonia löytyy kuin R-L-LK kirjoitaa kirjoissaan
      Bio-magneettinen viestintä

      http://archive-com-2012.com/com/u/2012-11-27_765118_28/Kolumnit/

      Toinen haitoista on hyvin maallista ja sillä on juurensa maallisella tiedustelupalvelulla ja sen ikuisella etsinnällä kohti tehokasta mentaalista, sielullista asetta.
      Käytämme tässä asiasta jonkin sanan, koska meidänlaatuiset ihmiset ovat korkeassa kurssissa tiedustelupalveluiden värväystyössä ja heidän toiminnoissaan saada tehdyksi perfekti mentaalinen agentti.
      Millainen sitten on perfekti mentaalinen agentti? Hän (mies tai nainen) on hyvin samantapainen kuin telepaatit televisiosarjassa Babylon 5.
      Hän osaa virittäytyä korkeille taajuuksille ja työskennellä toisissa ulottuvaisuuksissa ja jopa kuoleman rajan takana ilman että kiepsahtaa psykoosiin. Tiedustelupalvelujen haittana on tietenkin se, että sellaisia henkilöitä on vain vähän saatavilla.
      On vakavaa, että tiedustelupalvelun mentaalit tiedustelijat käyttävät hyväkseen pimeitä voimia harjoituksissaan ja työssään.
      Olemmekin alttiita värväykselle mikäli meillä on heikosti rakkauden energiaa. Siksi sanon vielä kerran: älkää epäröikö kun kutsu kuuluu.
      Harjoitelkaa virittäytymistä korkeille taajuuksille, jotta kestätte korkeita rakkausenergioita. Rakkausenergia toimii kuin pelastusrengas. Meidän on oltava tietoisia siitä, että ratsastamme samalla raja-tietoaallolla kuin mitä tiedustelupalvelut tekevät.
      Erona saattaa olla, että tiedustelupalvelut ovat tietämättämme opissa meidän luona.
      Tiedustelupalveluilla ja heidän mindcontrol-projekteillansa ei ole mitään positiivista näytettävää. Tiedustelupalvelut ovat luoneet psykopaatteja: aggressiivisia, kylmäverisiä, vihaisia, vastuuttomia ja epävakaita ihmisiä, jotka ovat tuhonneet itsensä ja lopun elämänsä.

      Galaktinen Federaatio opettaa meitä seuraavasti, jotta oppisimme olemaan varovaisia: ”Tämän tyyppistä teknologiaa on käytetty niin kutsutun psykotron-kiihdytys koneen kanssa, jolla on taito punoa aika ja avaruus yhteen ja heilauttaa teidät moniulottuvaisuuksien tasoille”, (kanavoija Sheldan Nidle). Mutta me emme voi antaa periksi vaikka tiedustelupalvelu väärinkäyttää näitä menetelmiä.

      • PeräkammarissaPimeetä

        ---Galaktinen Federaatio opettaa meitä seuraavasti, jotta oppisimme olemaan varovaisia----

        tuollaiset ajatukset voivat tuntua hyviltä ja kirkkailtakin, jos ei ikinä poistu sisätiloista


    • jhhhhjhj

      Rauni-Leena Luukanen-Kilde olisi ollut mainio pääministeri. Lääkäri ja hyvin perehtynyt siihen missä mennään. Ei ainakaan huonompi mitä on viime vuosina ollut.

      • Siitä_näkökulmasta

        Viestisi ja sen tausta on on täysin ymmärrettävä, jos olet pietarintrolli.


      • sakkiinsopiva
        Siitä_näkökulmasta kirjoitti:

        Viestisi ja sen tausta on on täysin ymmärrettävä, jos olet pietarintrolli.

        Mitenpä Rauni rajan itäpuolella olisi sikäläisestä päättäjäjoukosta poikennutkaan?


      • mahdollisuuksienPaikka
        sakkiinsopiva kirjoitti:

        Mitenpä Rauni rajan itäpuolella olisi sikäläisestä päättäjäjoukosta poikennutkaan?

        Äläs nyt. Moninkertaisena kuunkävijänä Raunihan olisi voinut tarjota venäläisille yhteyskanavan kuubolshevikkeihin.


    • UFO-korneri

      R-L-LK oli CIA:n palkkaama disinformaatio agentti joko tietämättään tai tietäen. Suomeksi trolli.

      • kaislahame_Ja_Rummut

        Ei vaan päinvastoin Rauni-Leenahan oli ollut edellisessä elämässään Tyynen Meren Vanuatulla amanuenssina. Lääkärihommissaan kun hän otti vanua pakkauksesta, hänelle tuli aina niin kumma olo ja katse karkasi kaukaisuuteen.


      • jesuitCIAshilli

        Ei tuota voi oikein välttääkään, kun menee eteenpäin ufototuuden etsimisessä. Varsinkin jos vielä haluaa puhua traumapohjaisella massamielenhallinnalla ohjatuille massoille niin pitää tehdä sopimuksia. En usko RLK:n saaneen mitään palkkaa noilta, toki jotkut yhteydet hänellä on ollut kun kokemusta on tuon kaltaisista poikkeavista tietoisuudentiloista missä on myös suurvaltojen kiinnostus ja lisäksi RLK:lla oli kontakteja armeijahenkilöihin.

        Jos tiedät mitä on joutua näiden interdimensionaalisten mielenhallintaohjelmien ja psykotronisten aseiden kohteeksi voimme puhua lisää. Itse en kestä taas olla uudelleenohjelmoitavana, vailla omaa tahtoa ja kyvyttömänä muodostamaan itse ajatuksia. Lähtee puoliksi puretut delta itsemurhaohjelmoinnit käyntiin näiden miettimisestä. Ei tästä vapaaksi täysin pääse mutta saa tätä itse hallittua, joskaan minun traumani (trauma/breaking point) eivät ole (vielä) niin vakavia kuin olen nähnyt muilla kohteeksi valituilla. Minun rinnassani oleva Sacred Heart on omissa käsissäni ja kultin veljet/sisaret tukena, se pitää kunnossa.

        https://www.youtube.com/watch?v=L6igMTmyahA

        Kultin sleeperinä eli nukkujana olisi helppoa olla ja sellaisena pidin Rauni-Leenaakin. Hän kun ei puhunut sanaakaan planeettaa hallitsevasta "satanistisesta" kultista, jonka hienovaraisen tiedostamattoman mielenhallinnan kyllä huomaa ympäri yhteiskuntaa ja lähes kaikissa ihmisissä kun tietää mihin kiinnittää huomionsa.

        Hienon elämäntyön hän kuitenkin teki.


      • gjhgjhjhj

        Middä ovat todisteet hänen armeijan kontakteista? Kannattaisi syödä ne psyykelääkkeesi, kirjoituksestasi paistaa se että et ole terve päästäsi.


      • gjhgjhjhj

        Middä ovat todisteet hänen armeijan kontakteista? Kannattaisi syödä ne psyykelääkkeesi, kirjoituksestasi paistaa se että et ole terve päästäsi.


      • nemenikaikki
        gjhgjhjhj kirjoitti:

        Middä ovat todisteet hänen armeijan kontakteista? Kannattaisi syödä ne psyykelääkkeesi, kirjoituksestasi paistaa se että et ole terve päästäsi.

        Todisteet olivat tässä mutta just hävisivät yxkax. Samalla hävis kaikki ufokuvat. Nekin, joissa humanoidiperhe vetää kärpässieniä kaksin käsin.


      • NiinTai_Näin

        Jos meiltä salataan tietoa, niin miksi he silloin niitä julkaisisivat.


    • HuhHuh_Huh

      Mistä tiedät mikä on totuus. Ai, televisiota katsomalla, heh heh.

      Maailmankuvasi on hyvin suppea mikäli olet ommentanut kaiken vain teeveestä tai median sivuilta. Sääliksi käy.

      Et hyväksy mitään uutta tietoa mikä tulee muualta kuin televisiosta, näin sulkeutunut olet. Elät laa-laa-maailmassa.

      • uhvoruuhkaa

        Eilen teeveestä tuli joku arkisto-ohjelma, jossa oli Rauni ja muitakin ufonpistämiä.

        Aivan hirmuinen on ollut Raunin ja hänen kotinsa ympärillä vallinnut ufoliikenne. Sikäli tosi harmi, että kukaan muu ei ole sitä huomannut. Mikä tilaisuus menetetty!


      • UfonRahastaja
        uhvoruuhkaa kirjoitti:

        Eilen teeveestä tuli joku arkisto-ohjelma, jossa oli Rauni ja muitakin ufonpistämiä.

        Aivan hirmuinen on ollut Raunin ja hänen kotinsa ympärillä vallinnut ufoliikenne. Sikäli tosi harmi, että kukaan muu ei ole sitä huomannut. Mikä tilaisuus menetetty!

        "Aivan hirmuinen on ollut Raunin ja hänen kotinsa ympärillä vallinnut ufoliikenne."

        Oikeastaan tarvitaanko ufoja liikenteessä mihinkään jos on toimiva julkinen liikenne.


    • tietääkö.kukaan

      Mikrosirut ja mind control ovat totta.
      Nyt seuraan mielenkiinnolla Filippiinien presidenttiä, sitä, joka päätti poistaa huumeongelman teurastamalla käyttäjät, ym.
      Nyt on tihkunut tietoa, jossa sanoo olevansa sirutettu. Ei voi jatkaa pressan hommia, koska itsenäiset viisaat ratkaisut eivät enää hänelle mahdollisia. Käskyt tulee muualta, ajoitettuina. (Pitääkö juttu paikkansa, vai käyttävätkä jotkut tilannetta hyväksi ja jakavat disinfoa, sirutusjuttujen hyväksi.)

      • OutoPiipitys

        Aika säännöllisesti sinäkin sätkit noita juttujasi. Etteivät nekin tule muualta, käskettyinä? Säteilytetään vaikka päähäsi naapurihuoneistosta?


      • stalkkeri.perskärpänen

        Mistähän sinä tiedät kuka edellisen viestin on kirjoittanut? Ylläpito/mode tietää IP:ni. Mitenkähän sinä , ilmeinen stalkkeri, tiedät. -Ihan olen kirjoitettua tekstiä pressasta nähnyt. Sellaisista vakiopaikoista, jonne tulleita juttuja silmäilen. -Mutta sinä se olet kuin perskärpänen, mistä into?


      • tärkeinpuuttuu
        stalkkeri.perskärpänen kirjoitti:

        Mistähän sinä tiedät kuka edellisen viestin on kirjoittanut? Ylläpito/mode tietää IP:ni. Mitenkähän sinä , ilmeinen stalkkeri, tiedät. -Ihan olen kirjoitettua tekstiä pressasta nähnyt. Sellaisista vakiopaikoista, jonne tulleita juttuja silmäilen. -Mutta sinä se olet kuin perskärpänen, mistä into?

        Et kuitenkaan vastaa, että säteilytetäänkö sinua naapurihuoneistosta.


      • mitään.en.muuta

        Mikroaallotettu on,jo edellisten asukkaiden aikana. Silloin jo jouduin muuttamaan olkkarin lattialle nukkumaan.

        Nyt viime aikoina aallotuksen tulosuuntia on tahallaan hämärretty, vissiin kun olen kertoillut, kuinka iisiä on ollut suunta määrittää. _ Nyt ei tiedä, tulee samaa aikaan paristakin suunnasta. -Kun rupeaa selkäpuoli jytisemään, eikä muualla, niin kyllä voi väittää, että pakko tulla alhaalta, jne. - Minulla on vähän sanasto hakusessa, kun on aaltoa, sädettä ,jne. -Mutta eihän tämä tänne kuulu. -Ja tilanteet muuttuvat. Väliilä on seinän takana häirintä vehkeet ja niitä käytetään. Äkkiäkös ne sieltä pois viedään. - On sana sanaa vastaan. En ysty todistamaan. Mutta ei pysty vastapuolikaan todistamaan, ettei olisi.

        Jotain tahoa näyttää harmittavan, että on jäänyt kiinni,ainakin niin, että minä tiedän.


      • nytjojännittää
        mitään.en.muuta kirjoitti:

        Mikroaallotettu on,jo edellisten asukkaiden aikana. Silloin jo jouduin muuttamaan olkkarin lattialle nukkumaan.

        Nyt viime aikoina aallotuksen tulosuuntia on tahallaan hämärretty, vissiin kun olen kertoillut, kuinka iisiä on ollut suunta määrittää. _ Nyt ei tiedä, tulee samaa aikaan paristakin suunnasta. -Kun rupeaa selkäpuoli jytisemään, eikä muualla, niin kyllä voi väittää, että pakko tulla alhaalta, jne. - Minulla on vähän sanasto hakusessa, kun on aaltoa, sädettä ,jne. -Mutta eihän tämä tänne kuulu. -Ja tilanteet muuttuvat. Väliilä on seinän takana häirintä vehkeet ja niitä käytetään. Äkkiäkös ne sieltä pois viedään. - On sana sanaa vastaan. En ysty todistamaan. Mutta ei pysty vastapuolikaan todistamaan, ettei olisi.

        Jotain tahoa näyttää harmittavan, että on jäänyt kiinni,ainakin niin, että minä tiedän.

        "Mikroaallotettu on,jo edellisten asukkaiden aikana. Silloin jo jouduin muuttamaan olkkarin lattialle nukkumaan."

        "Jotain tahoa näyttää harmittavan, että on jäänyt kiinni,ainakin niin, että minä tiedän. "

        Lisää sitten vaan säteilytystä tälle, että ei ehdi paljastamaan meitä.


      • väärässä.ketjussa

        Ihan on rikolliset asialla, ei avaruusoliot.
        Tänä aamuna herätettin niin kovilla kivuilla, että olin mennyt kippuraan. -Ihan stalkkerit tätä tekee. Ei mitään yliluonnollista.


      • EiOleTehonnut
        väärässä.ketjussa kirjoitti:

        Ihan on rikolliset asialla, ei avaruusoliot.
        Tänä aamuna herätettin niin kovilla kivuilla, että olin mennyt kippuraan. -Ihan stalkkerit tätä tekee. Ei mitään yliluonnollista.

        Aika hankala säätää säteilyttämistä oikein kun on seinä välissä. Pitäisiköhän vääntää potikasta tehot ihan oikeasti kaakkoon? Kun näköjään ei muuten meinaa tepsiä.


    • EiOle_eiole_ei

      Yritä selittää alkuasukkaalle kännykän toiminta. Yhtä toivottomia me olemme. Uskomme vain sen mitä olemme tähän saakka omuksuneet.

      • kysyväeiExy

        millaisethan on nuo uhvojen valmistusmäärät

        ostaako nyt vaikka "harmaat" uhvonsa kaupasta vai yksityiseltä

        annetaanko vanha uhvo vaihdossa

        osamaksulla vai käteisellä

        onko valmistusmäärät tarpeeksi isoja vai joutuuko jonottaan

        miksei Rauni-Leenalle järjestetty työsuhdeuhvoa ?


      • esteettömyyskysymys
        kysyväeiExy kirjoitti:

        millaisethan on nuo uhvojen valmistusmäärät

        ostaako nyt vaikka "harmaat" uhvonsa kaupasta vai yksityiseltä

        annetaanko vanha uhvo vaihdossa

        osamaksulla vai käteisellä

        onko valmistusmäärät tarpeeksi isoja vai joutuuko jonottaan

        miksei Rauni-Leenalle järjestetty työsuhdeuhvoa ?

        Eikös ufoneuvossa laiteta olento turvavöihin toisinpäin? Että on helpompi tehdä niitä alituisia suolistotutkimuksia, joista kontaktikertomuksissa on ollut puhetta.


      • SyySelvisi
        esteettömyyskysymys kirjoitti:

        Eikös ufoneuvossa laiteta olento turvavöihin toisinpäin? Että on helpompi tehdä niitä alituisia suolistotutkimuksia, joista kontaktikertomuksissa on ollut puhetta.

        Minusta humanoidit ovat paskanpuhumisasialla. Maapallohan on, kuten tiedetään, väärällään paskanpuhumista jo ilman niitäkin. Jossain Alfa Centaurin sinnikkäimmissä paskanpuhumispiireissä on se ilmeisesti jo huomattukin ja sieltä on tänne tulleet paikalliset kaikein ankarimmat paskanpuhujat. Ajattelevat, että täällä se menestyy selittäminen vähemmälläkin järjellä.

        Näin sen täytyy ollakin. Mitä enemmän lukee kaikenlaisia ufokontaktikertomuksia, niin sitä selvemmin tulee esille, että sillä porukalla ei VOI olla mitään muuta tavoitetta touhuilleen kuin perusteellinen paskanpuhuminen. Koska ainostaan siinä ovat onnistuneet. Ja hyvin!


    • 6yrtedghjtyik

      Joo mun työkaveri perheineen R-L Luukosen johsdattamana kieltäytyivät sika flunssa rokotuksesta, koska siitä saa sirun itseensä.

      Ilmestyskirja Raamatussa LUVUSTA 666 KERTOO jotain , mutta onko sitä mitä Luukonen luuli ....
      Kuinka ollakkaan aina ufo ja muut jutut kumoavat Kristinuskon ja sovituksen Jeesuksen ELI JUMALAN veriuhrin kautta.
      Tulee mieleen onko riivaajat liikkeellä jotka tietävät loppunsa ja kaikkensa koettavat etteivät IHMISET USKOISI JEESUS ON AINOA TIE, TOTUUS JA ELÄMÄ ISÄN LUO....

      • totuuspysyy

        Luukanen ja "hengen" heimolaisensa lisäävät lustetta, jotta totuus peittyisi.


    • Huuiskreisijuuoormii

      Ja tämän perusteella pitäisi uskoa mitä lääkärit sinusta kertovat kansioihinsa.

      • PotikatKaakkoon

        Tälle nyt äkkiä lisää säteilyttämistä!


      • sivuefekti
        PotikatKaakkoon kirjoitti:

        Tälle nyt äkkiä lisää säteilyttämistä!

        Ei voi enää lisätä tehoa seinän läpi. Alkaa seinä mustua!


      • ToimistonNeuvot
        sivuefekti kirjoitti:

        Ei voi enää lisätä tehoa seinän läpi. Alkaa seinä mustua!

        Emme täältä toimistolta suosittele vaikutuksen tehostamisen apukeinona saman säteilytystehon käyttämistä vastapäisestä huoneistosta käsin. Käy äkkiä niin, että oma henkilökunta säteilyttää keskenään toisiaan. Jos yhden säteilytyslaitteiston teho ei riitä, niin kahta voi joissakin tapauksissa käyttää ristikkäin. Jos huoneistojärjestyksen puolesta mahdollista.

        Jos pelkällä säteilytyksellä ei ole mahdollista saada kohdehenkilöä tolaltaan, sitten tulee käyttää täydentävänä keinona jatkuvaa vakoilua ja varjostamista niin, että kohdehenkilö sen varmasti huomaa. Se alkaa viedä hiljakseen järjen. Eräs vainontaryhmä havaitsi hyvänä konstina käydä kohdehenkilön poissaollessa tämän jääkaapilla. Vaihtoivat milloin omenan sipuliin, milloin piilottivat sardiinit, milloin tekivät erilaisia vakoja voin pintaan. Kohdehenkilön psyyke alkoi näillä kohtalaisen keveillä ja halvalla järjestetyillä tempuilla päsähtää pikavauhtia.


      • pianTaasjatketaa
        ToimistonNeuvot kirjoitti:

        Emme täältä toimistolta suosittele vaikutuksen tehostamisen apukeinona saman säteilytystehon käyttämistä vastapäisestä huoneistosta käsin. Käy äkkiä niin, että oma henkilökunta säteilyttää keskenään toisiaan. Jos yhden säteilytyslaitteiston teho ei riitä, niin kahta voi joissakin tapauksissa käyttää ristikkäin. Jos huoneistojärjestyksen puolesta mahdollista.

        Jos pelkällä säteilytyksellä ei ole mahdollista saada kohdehenkilöä tolaltaan, sitten tulee käyttää täydentävänä keinona jatkuvaa vakoilua ja varjostamista niin, että kohdehenkilö sen varmasti huomaa. Se alkaa viedä hiljakseen järjen. Eräs vainontaryhmä havaitsi hyvänä konstina käydä kohdehenkilön poissaollessa tämän jääkaapilla. Vaihtoivat milloin omenan sipuliin, milloin piilottivat sardiinit, milloin tekivät erilaisia vakoja voin pintaan. Kohdehenkilön psyyke alkoi näillä kohtalaisen keveillä ja halvalla järjestetyillä tempuilla päsähtää pikavauhtia.

        Ja jos nyt sais pyytää säteilytettäviltä, että pysyis ihan liikahtamatta paikallaa seur 15 mintsaa

        me vaihdetaan säteilyttämiskoneeseen uus röntgenputki


    • syytämuistuttaa

      Jos Rauni-Leena Luukkanen-Kilde ei puhunut jo vuonna 2009 kesäkuussa totta sikainfluenssarokotusten vaarallisuudesta - pandemia julistettiin Suomeen vasta syksyllä ja alkoi rokotukset, niin miksi Puolan terveysministeristä tuli kansallissankari, kun hän ei tilannut yhtään sikainfluenssarokotusta?

      Puola jätti rokotteet tilaamatta - terveysministeristä tuli sankari
      Ulkomaat Julkaistu 04.02.2011

      https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/puola-jatti-rokotteet-tilaamatta-terveysministerista-tuli-sankari/2224076#gs.x7fxMjg

    • mietintää

      Se, mitä R-L kertoi, taisi lopultakin olla vasta jäävuoren huippu.

    • Anonyymi

      Olen targeted individual ja voin allekirjoittaa satelliitilla seuraamisen ja supertietokoneiden käytön ihmisiin. Monia ihmisiä ns. mind controlloidaan (ihmisten tietämättä). Minua vainotaan juuri Luukanen-Kilden tavoin. Tiedätkö, että virtsa on 90% vettä? Jos et niin nyt tiedät. Asiat joita ei ole kokenut VOI pitää paikkaansa. Ufoihin en ota kantaa millään tavalla, mutta mind control satelliittien ja supertietokoneiden avulla on 100% paikkansa pitävä juttu.

      • Anonyymi

        Täällä kohtalontoverisi. Tähän mennessä Luukanen-Kilde on ollut täysin oikeassa. Vainoajiani ovat SDP, CIA, FBI ja SatSHP.


      • Anonyymi

        Olit väärässä jopa kusen kohdalla.

        Terveellä ihmisellä se on 95% vettä.

        Ja koska olit väärässä jo kusen suhteen tuskin olet oikeassa myöskään tuon muun kohdalla.

        Kukaan ei saa mitään lisäarvoa vainoamalla Suomalaista juoppohullua; asiat on täysin omassa mielessäsi huolimatta siitä mitenkä todellisiksi ne itse koet. En odota että uskot tätä, koska se ettet usko on osa sairautta.


    • Anonyymi

      Seurataan ehdollistumia, ollaan niinku robotit, mennään kuin raiteilla juna, edestakaisin, näin kulkee oravanpyörä. Ei elämällä mitää merkitystä ole, jalka nousee kun käsketään, ei sovi ajatella, - kyllä Herra, - ja reipas tervehdys, . kyllä se siitä. Ei tarvi mikro sirua.
      Media on täynnä negatiivista viestintää tunnetasolla, keho tuottaa entsyymejä, hormoneja välittäjäaineita j.n.e. sen mukaisesti, se sisältää terveysriskin, onko se salaliittoteoria mömmöfirmoilta?

      • Anonyymi

        Joo ei se Pavlov ihan huvikseen sitä koiraa/koiria treenannu. Pakoon et pääse koska pakko on asua jossain, nukkua, syödä jne. Jos olisin tekijä enkä kokija saattaisin jossain vaiheessa seota tai pelätä ihan älyttömästi kun tietäisin kaikki metodit ja sen että kuka vaan voi olla kohde seuraavana. Jopa itse tekijä vaikka heille toisin luvataan.... Eikö kukaan koskaan ihmettele miten rahakkaat ihmiset esim asuvat "huvikseen" vuokralla vaikka voisivat hankkia omistusasunnon?


    • Anonyymi

      Luukanen näkikin kaukaisempaan tulevaisuuteen. Kehitys on menossa siihen suuntaan että ihmisten kontrollointi lisääntyy. Teknologian kehittyessä mieltä pystytään ohjailemaan. Se on pelottavaa. Silloin ihmisen ihmisyys ryövätään. Tällainen kehitys voidaan vielä estää. Toivottavasti kehitys jää kasvojen tunnistuksen ja sormenpään tunnistuksen asteelle. Nämä tulevat pian käyttöön. Jotkut Luukasen jutut vaikuttavat harhaisilta, mutta osassa on paljon totuutta.

    • Anonyymi

      Onko tästä poistettu viesti, jolla ketju nostettiin?

      TI:t voisivat tänne kertoa, mitä Luukasen ennustamaa on heidän kohdallaan toteutunut. Paljon on minun kohdallani, mutta en viitsi rasittaa itseäni niiden luettelemisella, edes.

      Hyvä, että on nostettu.

      • Anonyymi

        Tämähän ei ole yllätys.

        Harhaisen mielessä kaikki tapahtuva on suunniteltu häntä vastaan "niiden" taholta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämähän ei ole yllätys.

        Harhaisen mielessä kaikki tapahtuva on suunniteltu häntä vastaan "niiden" taholta.

        yksi sääntöjen vastainen viesti oli poistettu, kun tulin tähän ketjuun. Kirjoitin tähän kohtaan, että itse olet harhainen.

        Kas kun viesti hävitetty.


      • Anonyymi

        Mikään hullun mummon ennustuksista ei ole toteutunut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikään hullun mummon ennustuksista ei ole toteutunut.

        Minä tarkoitan vain elektromagneettisen spektrin eri energoiden avulla tehtäviä rikoksia. Kyllä on minuunkin kohdistettu sellaista, mitä on aikanaan ennustanut. (En ota kantaa ufomaailmaan.)


    • Anonyymi

      Sirutusta ei tarvita enää - jokainen kantaa älykännyä mukanaan ja kertoo valtakoneelle KAIKEN itsestään.

      Kuka olet - ja KENEN kanssa olet.

    • Anonyymi

      Minä ja Luukanen, historiaa:

      1990-luvulla törmäsin ufojuttuihin. Olivat muotia. Luin ja ihmettelin. Päädyin siihen, että varmaan maailmankaikkeudessa on muitakin sivilisaatioita ja ovat voineet tänne lentäviä tuntemattomia esineitä lähettää.

      Korkeasti koulutettu Luukanen ihmetytti. Nyt on seonnut ufojutuista, kohta menee työpaikka. - Muutti ulkomaille. Sitten "unohdin" koko henkilön.

      2015 muut TI:t saivat minuun yhteyden ja kertoivat, että olen gs-vainon kohteena.
      Rupesin kelaamaan elämääni taaksepäin. Kyllä, 1990 lopusta alkaen ainakin. Taas sai ihmetyksen aihetta, kun pidempään vainon kohteilla Luukanen oli ihailtu ja kunnioitettu asiantuntija.

      Lähinnä NWO vainon kohteiden verkko FB:stä luin Luukasen kirjoituksia. Jouduin myöntämään, ettö on jo ajat sitten kuvannut niitä häirintöjä, joita meille parhaillaankin tehtiin teknologian avulla.

      Kuvio on se, että sotateknologiassa plus CIA:lla sun muilla oli käytössään tekniikkaa, jota salattiin. Tavallista näytti olevan, että 30 vuotta salataan tavallisilta ihmisiltä, sitten paljastetaan tai paljastuu. - Parhaillaankin on käytössä vielä salattuja tekniikoita.

      Nämä e-häirinnän kohteet olivat takertuneet Luukaseen, kun tämä oli ainoa tietolähde, josta löytyi selitystä sille, mitä heihin kohdistui.

      Nyt omaa ajattelua:
      - mistä/keneltä Luukanen on saanut TIETONSA. Ei ufojen alieneilta. Luulen, että ufot ovat olleet peitetarina.
      - hän on ollut älykäs, mutta ei ole pystynyt kuvittelemaan sitä kaikkea, mistä on kertonut.
      - luulen, että hänet piti tappaa, ettei jotakin paljastuisi: tietolähteensä tai lisää salattuja asioita. (Ei ollut kyse luonnollisesta kuolemasta syöpiin.)

    • Anonyymi

      Se hullua on, kun ihmiset kulkevat maski naamalla, toinen vuosi täyttyy ja edelleen pidetään maskia.
      Ei pidä kääntää huomiota oleellisesta pois ja siihen mitä nyt tapahtuu.

      • Anonyymi

        Aasian maissa on noin tehty jo vuosikymmeniä.

        Mikä on pointtisi?

        Toki sä saat mennä miten haluat, mutta lupaathan kuolla pois pikaisesti että pääset tapaamaan muita denialisti-kavereitasi jotka jo delasi?


    • Anonyymi

      En ihmettele vaikka kaikki sen muijan jutut olisikin totta. Ellei olisi, kysyisin mikäs hallituksia vaivaa.

      • Anonyymi

        Eiköhän ne pääosin ole totta. Tuli vanhemmiten vähän vihaisen ja kiukkuisen oloiseksikin kun aina oltiin kyseenalaistamassa ja epäilemässä ja etenkään kristittyjä ei voinut sietää. Luukasen mukaan Marsissa on Maan siirtokuntia ja Kuussakin käydään jatkuvasti.Jenny Bradley on seitsemänkymppinen nainen, joka kertoo olleensa 25 vuotta Mars-planeetalla saksalaisessa siirtokunnasa upseerina. Hänen mukaansa Marsissa on 10 miljoonaa saksalaista ja sota amerikkalaisten kanssa jatkuu yhä siellä, koska Saksa hänen mukaansa voitti toisen maailmansodan Antarktiksella. Saksalla on liittolaisina mm. reptiliaaneja ja Dracoja.
        Jenny Bradley on minulle uusi tuttavuus, joten vasta yritän tutustua hänen ajatuksiinsa ja kertomuksiinsa. En tiedä vielä, että uskoako, vai uskoako osittain, vai eikö uskoa olleenkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän ne pääosin ole totta. Tuli vanhemmiten vähän vihaisen ja kiukkuisen oloiseksikin kun aina oltiin kyseenalaistamassa ja epäilemässä ja etenkään kristittyjä ei voinut sietää. Luukasen mukaan Marsissa on Maan siirtokuntia ja Kuussakin käydään jatkuvasti.Jenny Bradley on seitsemänkymppinen nainen, joka kertoo olleensa 25 vuotta Mars-planeetalla saksalaisessa siirtokunnasa upseerina. Hänen mukaansa Marsissa on 10 miljoonaa saksalaista ja sota amerikkalaisten kanssa jatkuu yhä siellä, koska Saksa hänen mukaansa voitti toisen maailmansodan Antarktiksella. Saksalla on liittolaisina mm. reptiliaaneja ja Dracoja.
        Jenny Bradley on minulle uusi tuttavuus, joten vasta yritän tutustua hänen ajatuksiinsa ja kertomuksiinsa. En tiedä vielä, että uskoako, vai uskoako osittain, vai eikö uskoa olleenkaan.

        Yksikään hänen väite ei ole totta, hän ei ole antanut todisteita yhdestäkään. Se taasen on todistettu että hän oli henkisesti sairas.
        Minä tein tämän aloituksen jota Nasu myös haukkuu pebapörrääjäksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yksikään hänen väite ei ole totta, hän ei ole antanut todisteita yhdestäkään. Se taasen on todistettu että hän oli henkisesti sairas.
        Minä tein tämän aloituksen jota Nasu myös haukkuu pebapörrääjäksi.

        Mukava että palstalla on muitakin pitkän linjan kirjoittajia.


    • Anonyymi

      Rauni Leena Luukanen ei ollut mikään höperö nainen. Ei höperöt pääse New Yorkin tiedeakatemian (New YorkAcademy of Scients) kutsutuksi jäseneksi missä maailman älyköt ovat kutsuttuina jäseninä kuten Rauni.. Tuohon akatemiaan kuuluu yli 40 Nobelin palkinnon saanutta tiedemiestä. Melkoinen saavutus ainoalta suomalaiselta joka on kutsuttu arvostetun akatemian jäseneksi.
      Luukanen oli todella älykkö ja tiedollisesti ainutlaatuinen. Häntä arvostettiin enemmän ulkomailla kuin Suomessa. Kuutta kieltä puhuvana ja kontaktiensa kautta hän pystyi hankkimaan sellaista informaatiota, johon ihan tavikset eivät pääse käsiksi.
      Monissa niistä teorioista joita hän esitti lukuisilla luennoillaan kaikkialla maailmassa konferensseissa sekä kirjoissaan, olivat todella totta.
      En suinkaan väitä, että allekirjoittaisin kaiken mistä hän puhui ja kirjoitti. On tervettä suhtautua joskus epäilevästikkin lukemaansa tai kuulemaansa. En usko kaikkea mistä hän luennoi tai kirjoitti. Siksi häneen suhtauduttiin kuin höperöön mummoon joskus.
      Mutta kuten totesin monissa asioissa hän oli aikaansa edellä ja oikeassa. Hän uskalsi rohkeasti tuoda esille pohdintansa.
      Rauni muutti minun elämän suunnan ymmärtämään mitä on olla ihminen, mitä on rakkaus kuten hän näistä teemoista usein aiheesta kirjoitti ja luennoi.
      Hänen filosofiset pohdintansa ihmisyydestä, elämän tarkoituksesta, ihmisenä olemisesta ja rakkauden merkityksestä elämässä soveltuvat edelleen nykypäivän ajattelumme.

      Hänen ehdottomasti paras kirjansa on Tähtien lähettiläs. Kirjassa hän jättää ufo ja muut erikoiset salaliittoteoriat sivummalle ja keskittyy filosofisiin pohdintoihin ihmisenä olemisesta ja siitä, kuinka rakkaus on avain kaikkeen. Niin mitä on olla ihminen?
      Tähtien lähettiläs on ehdottomasti hänen paras kirjansa juuri ihmisyys ja iäisyys teemojen pohdintansa vuoksi. Hän kirjoittaa syvällisesti kuinka tärkeä rakkaus voisi olla jos rauhaton ihmiskunta sen vain ymmärtäisi ajoissa, ennenkuin on liian myöhäistä.
      Rauni ei todellakaan ollut höperö kuten keskustelun aloittaja niin väittää.
      Monissa asioissa hän oli oikeassa jotka ovat todellisuutta tänään. Kaikessa ei tietenkään hän ollut oikeassa. Mutta kukapa meistä olisi kaikessa aina oikeassa? On monta totuutta joista valita.
      Maailma on kuitenkin täynnä ihmeitä loppuelämäksi jos ymmärrämme pitää silmät auki ja sydämmen avoinna kaikkeen uuteen alati ihmeelliseen, mitä elämä jokaiselle tarjoaa. Kuten erän Rauni Leena Luukasen kirjan nimi osuvasti kuvaa, olemme jokainen
      ”universumin lapsia”

      • Anonyymi

        Voi olla älykäs sekä henkisesti kuten hän oli todistetusti. Hän väitti että häneen kotiinsa murtaudutaan viikottain ja vaihdetaan tavaroiden paikkaa 😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi olla älykäs sekä henkisesti kuten hän oli todistetusti. Hän väitti että häneen kotiinsa murtaudutaan viikottain ja vaihdetaan tavaroiden paikkaa 😂

        Viimeisessä kirjassaan oli tuollaista juttua kyllä ja asui silloin Norjassa, mutta mistä tiedät, että ei ole totta? Tiedustelupalveluthan käyttävät tuonkin typpisiä keinoja horjuttaakseen uhriensa mielenrauhaa. Ja kukaanhan ei tietystihään usko kun uhri uskoutuu jollekulle ja se lisää uhrin henkistä kärsimystä.


    • Anonyymi

      👍👍👍

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      1992
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1526
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1438
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1395
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe