Miten luntata kokeessa? (VINKKEJÄ)

Harry Houdini

En SUOSITTELE ketään lunttamaan, mutta jos olet huono jossain aineessa ja olet nyt 9 luokalla ja haluat nostaa numeroitasi.

1. Hanki älykello (Samsung GEAR) Kuvaa sillä kaavoja tai tärkeätä sisältöä kirjasta.
Ennen koetta!

2. Puhelin, jos istut takarivissä laita puhelin penaalin sisään ja katso sillä googlesta vastauksia, tai käytä sitä niin ettet jää kiinni.

3. Lunttilaput taskussa. Kirjoita lunttilappuihin vastauksia ja pyydä kokeen aikana vessaanpääsyä. Tai ota kouluun 2 puhelinta ja jätä toinen luokkaan jos opettaja sanoo: "saat mennä vessaan, kunhan jätät puhelimen luokkaan"

4. Viittomakieli/Huulilta lukeminen. Jos sinulla on hikkekaveri sovi hänen kanssaan että, kesken kokeen hän voi auttaa sinua huulilta lukemisella tai viittomakielellä.

5.Lunttilaput kengän pohjassa, tai lyijykotelossa!

LISÄTKÄÄ MYÖS OMIA VINKKEJÄ!

45

4391

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eieiieieieieieiei

      Muuten hyvä, mutta joissakin kouluissa pitää laittaa penaali reppuun kokeen ajaksi.

      Lunttaaminenhan ei auta ketään, vaikeuttaa vain oppimista.

    • Bad Wolf

      1. Kenelläkään ei oo varaa siihe kelloon...
      2. Penaali pitää laittaa reppuun...
      3. Ei saa mennä vessaan,ope tarkkailee ettei ota mitään lappuja...
      4.kukaan ei osaa viittomakieltä/huulilta lukemista...
      5. Kenkiä ei saa pitää sisällä, ei saa käyttää lyijytäyte kyniä, pitää käyttää lyijykynää...

      • Joulukuusi003

        3. Ennen koetta voi laittaa laput valmiiksi


      • titititii
        Joulukuusi003 kirjoitti:

        3. Ennen koetta voi laittaa laput valmiiksi

        käy sie vessas muutki ku lunttilapun laittanut, en siis luottaisi tuohon kikkaan

        kirjoittaa pyyhekumin toiselle puolelle, niin olen välillä tehnyt ruotsin kokeessa


      • 18+4

        Meillä voi edes teroittaa. Lunttasin joskus mun kamulta kun Se meni muualle. Tuli mieleen joskus matikassa olin laittanut matikassa väärän asteluvun niin Kamu korjas sen nolottaa koska Se oli päin persettä.


      • kinuskikakku

        "4. Kukaan ei osaa viittomakieltä/huulilta lukemista..."

        Toi oli niin läppä et melkee repesin! XD "KUKAAN EI OSAA!!!" X)


      • No_problem
        kinuskikakku kirjoitti:

        "4. Kukaan ei osaa viittomakieltä/huulilta lukemista..."

        Toi oli niin läppä et melkee repesin! XD "KUKAAN EI OSAA!!!" X)

        Sie se repelet vähä kaikel... ://


      • K.B

        Siis mitä?? Kyllä mulla on jokasessa kokeessa ollut lyijytäytekynä... Ja meidän koulssa ainakin kengät pitää pitää jalassa... Ja juu, kyllä ihmiset osaa (monetkin) viittomankieltä, että jos ei itse osaa se ei takoita että kukaan ei osaa.


      • Anonyymi
        kinuskikakku kirjoitti:

        "4. Kukaan ei osaa viittomakieltä/huulilta lukemista..."

        Toi oli niin läppä et melkee repesin! XD "KUKAAN EI OSAA!!!" X)

        Mitä hauskaa tossaki on


    • aina toiminut

      Itellä käytössä paita, jossa on tosi korkea kaulus. Laitan vaan lapun kauluksen sisään nuppineulalla kiinni ja tarvittaessa yskähtelen sinne ja vilkaisen samalla :D

    • hehheee

      meilä on ihan sama mitäkynää käyttää kuha se lähtee kumila pois

    • Beror

      Tai sitten voi olla koepäivänä kipeä ja saada lisää lukuaikaa. :)

      • Anonyymi

        ei toimi XD


    • badass3

      Itse olen 9luokalla oleva tyttö ja oppimisvaikeuksia/koulu ei jaksa innostaa sanon aina, että haluan tehdä rauhassa kokeen yksin jossain huoneessa puhelin pitää laittaa laukkuun, mutta aina joku kälyne puheiln vaa sinne ja oikee puhelin johonkin paidan sisään äkkiä sit vaa kahtelee googesta kaikki toimii aina ! (Y) jossei jää kiinni ;)

      • Idiottit

        Kuka jäis kiinni


      • fiksu tyttö x3

        Tsi mitä jos ..xD
        te lukisitte niihin kokeissii :D
        vaikks ei jäiskää lunttaamisest kii..ni ei se hyödytä sitä sun! Oppimista..

        Teet kaiken ittees varten siel koulussa.. muistakaa se ;)


    • miiiii3

      ei kannata luntata kannattaa opiskella

    • erhueuj

      Kysynpä, onko lunttilapuista oikeasti mitään hyötyä? Joskus historian kokeeseen sai ihan luvan kanssa tehdä lunttilapun, mutta ei minulle ainakaan ollut siitä mitään hyötyä. Ei pieneen lappuun voi laittaa kaikkia niitä asioita, joita kokeessa voidaan kysyä.

      • kinuskikakku

        Voipas! Ainakin "lyhennetysti"! ;)


      • Väsyttää

        Mulla lunttilapun tekeminen ainaki auttaa vailken mä oo sitä koskaan käyttänykkään. Mulla vaan painuu ne asiat mieleen samalla ko yritän saaha niitä tiivistettyä jollekki säälittävälle lapulle :D


    • Herobrine11

      Laitoin enkunkirjan sanisvihon alle ja lunttasin sieltä. Ja ope oli vielä meidän koulun reksi D: mut ei Se ei huomannut. Kerran kun oli kokeessa tehtävä katsoa yhdestä kirjasta jtn ja sit kun piti muistaa rukous niin en muistanut. Mutta sitten löysin sen kirjasta vaikka sitä ei olisi saanut katsoa. Mutta kukaan ei tiennyt että siinä kirjassa oli Se rukous. XD difficult:peaceful

      • Herobrine11

        Piti kirjoittaa kylläkin vaikeustaso XD mut en muista enää miten Se kirjoitetaan XD


      • Totta:
        Herobrine11 kirjoitti:

        Piti kirjoittaa kylläkin vaikeustaso XD mut en muista enää miten Se kirjoitetaan XD

        Loool . Oots sä joku11v minejonne


    • musti 14

      Olen kerran ekun sana kokees kattonu edelliselle sivulle jossa oli muistiinpanoja ope ei huomannu se oli se oli pien ryhmän puolella ja siel oli kaks huonetta ope meni toiseen niin katoin edelliselle sivulle ja muuten sain siitä kokeesta 10 eli kympin jeee

    • 3+2

      Kirjota pulpetin kanteen enne koetta himmeel.

    • Lunttaaminen

      Sanon nyt vinkiksi ihan kaikille: älkää luntatko, koska jos olet valmistautunut kokeeseen edes vähän ja olisit voinut saada omilla taidoillasi edes 7, niin sitten jos opettaja huomaa se on automaattinen nelonen!!! Kumman valitset? Ja tiedät varmasti, että lunttaamalla ei opi yhtään mitään ja se ei ole todellista osaamistasi! Lunttilappujen tekeminen ei hyödytä, sillä usein kokeessa kysytään paljon vaikeampia ja laajempia kysymyksiä mitä pienelle muistarille mahtuu. Ja jos turvaudut aina lunttaamiseen se jää helposti tavaksi ja kärsit siitä myöhemmin kuitenkin. ( esim. Lukiossa vahditaan oppilaita paljon tarkemmin ja ylioppilaskirjoituksissa lunttaaminen on lähes täysin mahdotonta.) Kannattaa aina valmistautua kokeisiin keinolla millä hyvänsä, ettei tälläisiin menetelmiin tarvi ryhtyä! Muista: kerran lintsari aina lintsari, kerran lintsari aina lunttari! Saatua huonoa mainetta on vaikea muuttaa, joten älä lunttaa!

    • lunttaaja99

      tähä on nii moni laittanu näit tapoi mil voi luntat mut mä voisin kertoo nyt millä tavalla kannattaa käyttäytyä kun lunttaa :D ite oon ainaki todennu noi hyväks ja oon nyt 9lk

      ●älä vilkuile usein opettajaa koska jos katot kokoajan sitä se on epäilyttävää. välillä kuitenki pidä huoli ettei se kato sua

      ●jos huomaat opettajan tuijottavan sua kun esim katot just penaalista jotain lunttia nii elä vedä kättä pois sieltä. oo rauhallisesti ja ota käsi pikkuhiljaa hitaasti käsi pois sieltä. sit opettaja luulee et oot vaa ns näplänny jotai kynää ajatuksissas.

      ●kun oot kattoo vaiks kännykäst jotai nii sun katsehan on tietysti tiiviisti siin kännykäs, jos tajuat open tuijottavan sua ni älä vaihda katsetta nopeesti. jatka tuijottamista mut vaihda pikkuhiljaa katseen kohdetta esim maahan tai pulpettiin. sit opettaja luulee et oot vaan ollu omis maailmois ja tuijottanu jotai vaa.

      ●jos käytät kännykkää pulpetil tai vaik jalkojen pääl ja näät et ope kattoo sua nii nosta heti molemmat kädet salaman nopeesti mutta rauhallisella ilmeellä pulpetille ja nojaa niihi nii opettajat menee kusee ja miettiiki et eihän sillä ollutkaan kännykkää (tää kannattaa tehä vaa jos istuu takarivissä et sää sen kännykän laitettua helposti reppuun sen jälkee ku on nostanu kädet.

      ●ihan sama mil tyylil lunttaat mut oo kokoajan semmosella tylsistyneellä ilmeellä ja sillee. koska jos näytät pelokkaalta tai muuten vaa oudolta nii opettaja arvaa että lunttaat.

      ●jos oot just esim kattomas repust jotai eli oot kyyryssä nii älä missää nimes nouse heti vaa nopeesti laita esim kenkää paremmi. älä kuitenkaa nyt pitkäs aikaa sinne maaha jää XD et semmone 5-10 s sen jälkee ku ope näki.


      siin nyt jotai mitkö oon ite vuosie varrel todennu hyväks. :-D

      tiivistettynä toi kaikki on se et pysy rauhallisena ja älä lopeta heti sitä mitä oot just tekee , vaan pikkuhiljaa vaihtamal kohdetta/tekemistä

    • höhöhöm

      Lunttaamiseen liitty kiinnijäämisen riski. Se voi haitata myöhempää opiskelua, koska siinä menettää opettajien silmissä maineensa. Jos lunttaa ylioppilaskirjoituksissa, niin ne loppuvat siihen. Samoin yliopistossa vilppiin suhtaudutaan erittäin huumorintajuttomasti. Ja vaikka ei jäisikään kiinnin vilpistä, niin se jostain syystä nousee monta kertaa mieleen myöhemmässä elämässä.

      • jssnns

        ihanku jostai lunttaamiseta tulis jotain omatunnon tuskia :-DD kaikilla on niiin paljon pahempia juttuja elömässä mitä salaa että ei toi edes elämää hetkauta.


    • Yvnä

      Ite lunttaan luokan edessä, koska opettajat katsovat vain taakkse :d

    • YläastelainenTyttö

      ite ainaki kirjotan kätee tärkeimmät jutut ku istun aina takana, pitää olla vaa pitkähihane nii sillä saa jo seiskan

    • kinuskikakku

      Kurkkaat sillee huomaamattomasti joko edessä tai vierellä olevan koepaperiin!! Toimii!! Olen kokeillut ja sillä tavalla olen saanut paremmat pisteet kuin olisin saanut ilman että olisin tehnyt sen!! ;-)
      On taas eri asia onko sillä toisella se vastaus oikein, yrittääkö hänkin kuumeisesti saada nopeasti kurkattua jonkun toisen koepaperia!

      • Väsyttää

        Meillä piettiin kerran auditoriossa joku koe ja mä näin edessä istuvan koepaperin kokonaan :D


    • viivotin_tyttö

      kirjoittakaa viivottimeen ja sutatkaa sitä muutenki. ope ei huomaa

    • SmartMe

      Pyyhekumin toinen puoli=D jos osaa lyhenne ajatuksia=D. Mutta ainoastaan jos todellakin haluat huijata, itse en lunttaa, koska olen pro=D.

      • Anonyymi

        et ole kovin pro XD jos annat täällä lunttaus vinkkejä XDXDXDXD


    • xklsdbfjdidkcjr

      Menee aika säälittäväks joidenki touhu hah.. Kirjottakaa pulpettiin tai käteen ennen tunnin alkua, tai sitte vaa lunttilappu penaaliin.

    • ffjöäcfp

      Mulla oli lappu aina hihassa. Sen kun laittoi koepaperin alle siten, että vain osa näkyy, ei opettaja huomannut mitään, kun näyttää siltä, että keskityt vain kokeeseen. Helpointa se oli, kun ei mennyt koepäivänä kouluun ja sai tehdä rauhassa itsekseen.

    • ENKEKSIMITÄÄNTUNNUSTA

      No meillä tehdään kokeet juhlasalissa ja siellä kiertelee noin 5 opettajaa ett noi ei oikein onnistu kun jos päätään kääntää nii opettajat alkaa tuijottaa haukansilmällä...

    • PartyGreen

      Kaverini on joskus historiankokeessa kirjoittanut käsivarteensa. Myös penaaliin itsessään kirjoittaminen onnistuu, kunhan siinä penaalissa on paljon muitakin töherryksiä. Jos penaali ei saa olle esillä, laitat sen reppuun niin päin, että näät vastaukset penaalista, jos katot laukkuusi. Voit laittaa vaikka vesipullon mukaan (Ilman mitään tarroja yms. Perus juomapullo) Ja juot vettä aina kun katot reppuun. On toiminu monta kertaa.

    • joohmoi

      Mulla on kynä joka tarttuu hyvin ihoon, se on melkein ihon väristä joten ei herätä huomiota esim ranteesta tai kämmenestä :--)

    • Katuva

      Itse lunttasin lukion läpi vain yksinkertaisesti katsomalla vastaukset sylissä olevasta puhelimesta. Kertaakaan en jäänyt kiinni. yo kirjoituksissa tosin kostautui...:D

    • Anonyymi

      Laita lunttilappu taskuun ja ja jos tulee vaikee kohta niin katso vaivihkaa lunttilappua

    • Anonyymi

      Ite käyttäny tätä kuvahommaa oman älykellon kans. Otin kuvat ja pistin mun Huawei Watch Gt2:n kellotauluks kuvan fysiikan kokeen kaavoist. Katoin kaavaa välil tunnil ja hyvin meni. 200iq strategia.

    • Anonyymi

      Parhaiten saa luntattua jos on kipeä koe päivänä tai hammaslääkärin tms sopii koe päivälle niin kun pääsee yksin tekemään toiseen luokkaan joskus ainakin ja laitta jonku luntti lapun taskuun tai jollekki lyijy täytekynän tai semmosen pyyhekkumin paperin tms sisälle. (HA JOO ELKÄÄ LUNTATKO MUTTA JOS KERRAN PARI SATTUU UNOHTAAN ETTÄ SEURAAVANA PÄIVÄNÄ ON KOE NII EI SE NIIN VAKAVAA TAI JUST VARSINKI JOS 9 NIIN KÄY TAI MEINAA JOSTAIN AINEESTA TULLA 4) 🤷🏻‍♂️ Sit lunttaamiseen joo varsinkin jos pääsee vessaan ja jättää puhelimen jonnekkin piiloon vessassa vaik paperin alle ja roskiksen taakse tai jättää johonkin tollasee piiloon lunttilappuja. Tai hyvä jos omistat 2 puhelinta. (TEHKÄÄ OMALLA VASTUULLA JA JOS JOKU SEN OUHELIMEN VAIKKA DIELTÄ PÖLLII SANOKAA VAIKKA VIRASTOMESTARILLE ET SE ON HUKAS JA ÄLKÄÄ MUA SYYTTÄKÖ) + Työ elämään tai jatko opintoihin et selviä vaikka kuinka tahtoisin jatkuvalla lunttauksella , pitää opiskella itse ET HALUA VAIKUTTAA VAJAÄLYISELTÄ JA LAISKALTA IDIOOTILTA -Phrkikää edes 7,8 arvosanoihi OIKEESTI 🤓🧐

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe