UPS-kuriiri

UPS-keikkaa

Oletetaanko ups:llä, että paketin vastaanottaja on kotona klo. 07.00-16.00 välisen ajan odottamassa pakettia koko päivän? Ei soittoa, että olisi paketti tulossa vaan käydään sattumanvaraisena aikana ja sattumanvaraisena päivänä. Lähetyksen seurannasta näkyy pelkästään, että paketti on helsingissä eikä toimituspäivämäärää ole saatavissa. Asiakaspalveluun kun yrittää soittaa niin kukaan ei vastaa useammasta soittoyrityksestä huolimatta. En oikein ymmärrä tätä pakettien jakamista päivätyöaikaan kun iso osa ihmisistä on kuitenkin itse sen ajan töissä. Kuka nämä kuljetukset hoitaa Lappeenrannassa? Kun tietäisi edes sen niin voisi soittaa suoraan sinne kun kerran UPS ei vaivaudu asiakaspalveluun vastaamaan.

PS. UPS on hanurista.

12

2582

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tilaaja

      Jos et ole kotona, paketti toimitetaan lähimpään postiin... Sieltä tulee sitten ilmoitus paketista.

    • tilaaja

      Sori puhuin pjaskaa.

      Näin ups.ssa:


      Lähetystä yritettiin toimittaa kolme kertaa, mutten ollut kotona. Mitä lähetykselle nyt tapahtuu?


      Jos kyse ei ole COD-toimituksesta, UPS säilyttää lähetystä viiden työpäivän ajan lähimmässä UPS-palvelupisteessä. Jos lähetystä ei noudeta viiden työpäivän kuluessa, se palautetaan lähettäjälle.

      COD-lähetykset palautetaan lähettäjälle automaattisesti sinä päivänä, jolloin viimeinen toimitusyritys on tehty. Toimitusyrityksiä on kolme.




      DHL toimitti kerran pakettini postiin kun en ollut kotona. Autonrenkaat oli jätetty rivarin etuovelle. Eivät kelvanneet kellekkään tuliterät pirellit..

      • ilmari 69

        Ei Pirellit kelpaa kennellekään,,Posti on Itellan yritys ,,ei DHL..


      • tilaaja
        ilmari 69 kirjoitti:

        Ei Pirellit kelpaa kennellekään,,Posti on Itellan yritys ,,ei DHL..

        Siulla ei vaan ole varaa Pirelleihin, joten jatka apina ajoa ässä uusiorenkaillasi


    • HUPS 10

      Ei ole aikaa odotella näillä hinnoilla,että joku ois kotona pakettia vastaanottamassa.Jos kukaan ei ole kotona,niin paketti palautuu terminaaliin.

      • Noin se toimii

        joka paikassa muuallakin. Pitäisikö kuskin alkaa soittelemaan vastaanottajan perään paketin perille toimittaakseen?


      • UPS-keikkaa
        Noin se toimii kirjoitti:

        joka paikassa muuallakin. Pitäisikö kuskin alkaa soittelemaan vastaanottajan perään paketin perille toimittaakseen?

        DHL toimittaa yhden toimitus yrityksen jälkeen paketin lähimpään postiin, mikä on ilmeisestikkin sopimussyistä UPS:lle mahdotonta. Tämä mahdollistaa sen, että voin hakea paketin silloin kuin kykenen. Ei se kyllä minustakaan ole kuskin vastuulla saanko paketin vai en, ajattelin vaan että jos tulisi soitto voisin sanoa että en ole ottamassa pakettia vastaan joten kuskin ei edes tarvitsisi käydä pimpottelemassa ovikelloa turhaan. Tuntuu vaan turhalta kun itse on aina töissä kun pakettia yritetään toimittaa. No, ehkä kolmas kerta toden sanoo.


    • Kuriiri on persaukin

      Pitäisi soittaa jos siitä on maksettu. Tänään kuriiri toi paketin klo 8:30 juuri kun oli lähtemässä asioimaa muualle. Saksalaisen myyjän kansa oli sovittu että toimitus 16- 19 välille ja ennen toimitusta soitto jolla vartmistettan että ollaan kotona. Tämä kaikki oli nähtävissä toimitusseurannassa ja tästä palvelusta olin maksanut. Taitaa suomalaiset kuriirit olla niin persaukisia että puheluun ei ole varaa. Eikä tämä ollut yksittäistapaus.

      Kerran jouduin hakemaan paketin kuriirin toimipisteestä Myllymäeltä kun ei säästö syistä haluttu soitta ennakkon niin kuin oli sovittu. Päivääkään ei osattu sanoa ja nuoren miehen liikkeet oli kuin Speden rautakauppa sketsissä. Siis todella vastenmielin kokemus.

      Mutta näillä eväillä on toistaiseksi pakko elää.

    • IlopilaUPS

      Kyllä oletetaan. Ostin Windows tuotteen ja Windows voi valita toimittajan mielensä mukaan. Ja tästähän se tuska sitten alkaakin. UPS kyllä toimittaa tavaran varmasti ilmoitettuun osoitteeseen, silloin kuin heille sopii. Kuka saatana sitä kyttää koko päivän tuleeko toimitus vai ei. UPS:n sivuilla PITÄISI olla valintavaihtoehtoinen toimitusosoite esim. työpaikalle, vaan kun ei ole valittavissa. Toimitusta ei voi vaihtaa. Paska systeemi kun myyjä on valinnut UPS:n kuriiriksi. Toivottavasti mietitte useaan kertaan ennen kuin hankitte tavaraa verkon kautta ja millä tavalla maksamanne tavarat teille toimitetaan. Suomessa oli ennen toimiva postijärjestelmä, joka toimitti tavarat perille saakka tai ilmoitti mistä toimipaikasta ne voi noutaa. Nyt kansainväliset kuriiripalvelut ovat polkeneen hinnat markkinoilla niin alas, ettei postin palvelua kannata käyttää. PASKAN saa pyytämättäkin, kunhan pyllistää! Ja tämä paska haisee UPS:lle ja Windowsille. Tutustukaa huolella toimitusehtoihin, ne on mainittu pienellä printillä usein kaupan viimeisellä sivulla. Halvalla ei saa mitään hyvää, ei edes Windowsia.

    • UPSsuomilaatua

      Palvelu toimii vain Suomessa noin huonosti. Muissa maissa on asiallinen toimitus.
      Tässä on ns. suomalaista laatua ja osaamista parhaimmillaan.

      • UPSmaailmalla

        Sori nyt vaan, mutta olen asunut koko elämäni ranskassa ja UPS on sieläkkin ollut huono. Kaikki ongelmat jotka ilmeni täällä ovat voimassa myös siellä, sama juttu sveitsissä (kavereita asuu siellä ja ovat sanoneet niin). En tiedä missä maissa toi systeemi toimii, mutta ei ainakaan suomessa, sveitsissä tai ranskassa. En voi sanoa muista maista mitään kun en ole asunut tai kokenut UPS toimintaa muissa maissa.


      • 3456723546

        Olen tilannut ainakin 10 pakettia Saksasta UPS:llä. Aina on hyvin hoitunut homma ja kuski soittanut joka ikinen kerta. Kannattaa muuten myyjän kanssa sopia että pakettiin laittaa puhelinnumerosi. Oma vika jos ei ymmärrä sitä tehdä. Sekä jos vähäänkään älyää seurata lähetystä netistä, niin voi suomen asiakaspalveluun soittaa, kun näkee paketin olevan Suomessa. Aina ollaan heti vastattu puhelimeen siellä asiakaspalvelussa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1893
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1456
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      16
      1399
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      11
      1369
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe