Miksi VV Polo niin kallis??

asdfsadfsa

Moi, olen katsellut perheelle 2-3 vuotta vanhaa pientä ns. kakkosautoa. Hyvä olisi esimerkiksi tuo VV Polo, mikä oli varsin pirteä ja hyvä ajaa. Hinta on vaan kova, ite koeajoin 2012 vuosimallin 1.2tsi mallia noin 40 000km mittarissa. Mikä tuossa autossa maksaa? Hinnat pyörivät siinä 14 000 - 15 000€ haarukassa helposti (comfortline malleissa). Paljon edullisemmin lähtisi Fordia, Kiaa tai Opelia.

19

106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uusi poloilija

      Se Volkswagen nyt vain pitää arvonsa paremmin, kun testivoittajassa ei ole kovin huonoja puolia.

      Polossa on sellaisia varusteita, joita kilpailijoihin ei saanut lisärahallakaan silloin kun itse sen ostin uutena. Hyvänä esimerkkinä ajovalopesurit, jotka ovat vakiona kaikissa varustelutasoissa. Skoda Fabiaan ne sai lisärahalla, muihin ei.

      Kia Rio on meluisampi.

      • uusi poloilija

        (jatkoa)

        Polossa on kunnollinen ruostesuojaus, mikä tulee hyödyksi nimenomaan käytetyn ostajalle.

        Vakiovarusteista vielä se, että kun 5. sukupolvi tuli myyntiin v. 2009 aikana, jäivät ikkunaveivit historiaan. Ikkunat ja peilit toimivat aina sähköllä, jälkimmäiset myös lämpenevät. Ja pesunesteen suuttimissa on lämmitys. Kuskin penkissä on korkeussäätö, ja kaikilla paikoilla pääntuet. Vilkuissa kaistanvaihtovilkautukset. Nämä siis jo Trendline-tasolla.

        TM:n parivertailussa v. 2010 uudistunut Polo haastoi aiemman, ison vertailutestin voittaneen Fiestan: "Vuoden Auto kiri voittoon maantieosuudella. Erinomainen ohjaus ja mukava alusta olivat avainasemassa menestykseen. Tärkeää oli myös se, että ketjussa ei ollut heikkoa lenkkiä."

        Tuulilasin vertailu v. 2012, kuusi autoa: "Polo kuittaa voiton niin monesta osa-alueesta, että lopputulos ei jää epäselväksi. Tasaisen vahva Polo menestyy ahdetun moottorinsa ansiosta erityisesti suorituskyvyssä. Myös jarrut ovat todella hyvät."


      • asdfdas

        "Tärkeää oli myös se, että ketjussa ei ollut heikkoa lenkkiä."
        Viitataanko tällä TSI-koneiden hajoileviin ketjuihin?


      • uusipoloilija
        asdfdas kirjoitti:

        "Tärkeää oli myös se, että ketjussa ei ollut heikkoa lenkkiä."
        Viitataanko tällä TSI-koneiden hajoileviin ketjuihin?

        Ei viitata TSI-koneisiin lainkaan. Vertailun kaksikossa oli 1,4-litraiset turbottomat bensakoneet, joita ei myydä enää kumpaankaan.


    • Ihmisettyhmiä

      Testeissä Volkkari voittaa kun Kesko/VV-Auto on niin suuri mainostaja! Muuta syytä en näe sille ettei kerrota TSI-moottoreiden karmeista ongelmista! Jopa Ruotsin Autoliitto neuvoo jättämään Volkkarit kauppaan!

    • meneekaupaksi

      Korkeat hinnat johtuvat siitä että käytetyistä Poloista on kova kysyntä. Oma vaihdossa liikkeelle mennyt Polo oli takaisin liikenteessä reilun viikon päästä.
      Pololla ajamani kilometrit ovat olleet halvimpia mulle kaikista autoista. Kolmena vuotena hinta ei pudonnut juuri yhtään.

    • Yksinkertaista

      Hinnatha määrittyvät ihan vain kysynnän ja tarjonnan mukaan. Parhaan hinnan saa siitä käytetystä autosta, jota halutaan eniten.

      Jos haluaa auton halvalla, on tyydyttävä vähemmän haluttuihin merkkeihin.

    • Miksi.ostaa.romuriesaksi

      "Miksi VV Polo niin kallis??"

      Odota vielä hetki niin saat puoleen hintaan sillä eihän noita pommeja kohta kukaan uskalla ostaa! Tosin itse en ostaisi vaikka saisin puoleenhintaan !

      • TuorettaVoimaa

        Miksi hintaromahdus tapahtuisi nyt tai kohta? TSI tekniikka on jo 10 vuotta vanhaa ja uutta sukupolvea on esitelty jo pariinkin kertaan.
        Jos homma olisi mennyt munilleen niin se olisi tapahtunut joskus 3-5 vuotta sitten kun ekat vuosikerrat olivat kriittisessä iässä.


    • Rahattiskiin

      Katsopa Honda Jazzia. Vielä selvästi kalliimpi tuossa ikähaarukassa. Osta vaan se Polo.

    • Polofani

      Minäkin laitan myyntiin oman n. 30tkm, autom.vaihteisen, vakionop.säät. yms. kivoja käyttöom. Polon myyntiin heinäkuussa ja tosiaankin jotain 16th hinnaltaan.
      Polo on vaan niin kiva ajaa ja huoleton huolloista, yksi katsastus takana...

    • asdfasdfas66

      Polo on hyvä pikkuauto. Minulla ei ole mitään huonoa sanottavaa. Ollut perheen kakkosautona, kauppakassina lyhyille matkoille. Juurikin tuo 2012 vuosimallin Polo 1.2 tsi koneella. Ajettu varsin vähän, 55 000km. Hyvä kaupunkiauto ja lyhyille matkoille. Ei tietenkään mitään ison auton ajettavuutta, mukavuutta matka-ajossa, mutta edullinen pitää ja vie bensaa vähän, ketterä auto erityisesti. Moottori yllättävän pirteä, ei jää jalkoihin. Huoleton peli, kyllä suosittelen kakkosautoksi tai pikkuautoksi lyhyille matkoille.

    • Eikannataottaailmaiseksi

      Malta vielä hetki.Juhannuksen jälkeen saat luultavasti Volkkarin raadon parillasadallaeurolla!

    • laatupelejä

      En pysty puhumaan kuin omista kokemuksista mutta itselläni on ollut huolettomia kilometrejä. Polo tuli ostettua uutena 6/2012. 1.2TSI DSG Highline ja mittarissa yli 75000km. Ei vaihteistoongelmia eikä muutakaan. Parkkipolttimot takaa menivät rikki 50tkm kohdalla. Ei kuluta öljyä eikä kuulu rallatusta vaikka tuttavat sanoneet että kohta menee ketju poikki.

      Laatuauto ja ostan kyllä jatkossakin volkkarin.

      Edellisessä VM2008 C mersussa jonka hankin käytettynä oli vikoja että meinasi jo itku päästä. Luulisi olevan toisinpäin nämä.

    • Laatu

      Laatu maksaa aina. VW ei ole tehnyt halpoja pikkuautoja enää vuosikausiin, siksi niitten hinnat ovat korkeita myös käytettynä. Mutta en kyllä epäilisi hetkeäkään ostaa Poloa! Ei tarvitse hitsailla, eikä ajaa korjaamolle pikapikaa aina kun on 15 tkm tullut mittariin.

    • entinetojo

      Laatu maksaa!!

    • Kiadriver

      Ei oikein luotettava kuvaa anna jos esim. tuossa edellä parkki- ja muut valot pimenevät muutaman tuhannen jälkeen. Turvatonta ajella jos tuo rikkoonnus sattuu yöllä pimeässä. Ehkä aito japsi Kia on kuitenkin luotettavampi ja lämpimämpi laatuauto. Eikä valot oikkuile...

      • uusipoloilija

        Muutaman KYMMENEN tuhannen jälkeen, edellä kirjoitettiin, eikä mistään muista valoista edes puhuttu. Itse olen nykyisellä ajanut 76 tkm, eikä ole muita kuin yksi rekisterikilven polttimo tullut käyttöikänsä päähän jossain kohtaa välillä 60-74 tkm.
        Vaikka kieltämättä turhaahan tällaisille trolleille on vastailla. Aika harva Kian omistaja pitää autoaan "aitona japsina" >D


    • Näin_on_näreet

      Soon laatu joka maksaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe