Paavo Kataikko Oy pahoissa taloudellisissa vaikeuksissa

huolissaan

80

7574

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hianosti menee sUom

      Huolestuttava ilmiö: Lopettaneiden yritysten määrä räjähti


      Perjantai 23.1.2015 klo 11.17



      Lopettaneiden yritysten määrä lisääntyi heinä-syyskuussa lähes 30 prosenttia vuoden takaisesta, kertoo Tilastokeskus.

      tänpäivänen uutinen iltalehdestä

    • Harhaanjohtavainen

      Mainostaa kotisivuillaan AAA luottoluokitusta ja suomen vahvimpia. Harhaanjohtavaa mainontaa, lienevät luokitukset kotoisin jostain viime vuosituhannelta. Ei noilla taloustiedoilla olla AAA luokkaa.

      • Sellaista se on

        Taitaa olla kohta pakko ajaa alas ,kun on luvannut osiin laitteita 10 vuoden takuun. Konkalla pääsee takuista niinkuin lämpöplussallekin kävi takuukikkailuissa.
        Mitsuissa on ollut ongelmia ,eikä rahoja tahdo saada takuuhuolloista pois millään.


    • Huutokauppias

      Yritti myydä huutokauppasivustollakin lämpöpumppuja mutta loppui aika lyhyeen. Ei saanut pelastusta sieltäkään.

    • Takuuton tuote

      Takuun voi antaa tavaran myyjä, valmistaja tai maahantuoja. Myyjä vastaa aiemman myyntiportaan, kuten valmistajan tai maahantuojan, antamasta takuusta aivan samoin kuin omastaankin. Myyjä voi irtautua aiemman myyntiportaan antamasta takuusta vain ilmoittamalla siitä ostajalle nimenomaisesti ja selkeästi ennen kaupantekoa. Jos myyjä ei ole tätä tehnyt, ostaja voi valita, mille myyntiportaalle hän vaatimuksensa kohdistaa.

      Suoraan kopioitu Kilpailu ja Kuluttajaviraston sivuilta. Elikkä kaikki jälleenmyyjät varmistamaan selusta ja kirjallisesti sopimaan takuuvastuusta irtautumisesta asiakkaan kanssa.

      • Juhani2015

        Yrittäjälle apua, hoitavat asiat mallikkaasti ja lain puitteissa
        www.bondcap.fi


    • Rikollista_toimintaa

      AAA-Luottoluokitus ja Suomen Vahvimmat logoa saa käyttää ainoastaan vuosiluvulla varustettuna. Kataikko itse tuunannut logoista vuosiluvun pois, RIKOLLISTA TOIMINTAA

    • Takuuajat

      Pudotti Mitsun Heavy laitteiden takuun kolmeen vuoteen viidestä vuodesta. Mitähän tuo Samsungin tehdastakuu tarkoittaa ? Eli koita nyt saada tehtaalta jotain apuja jos jälleenmyyjä on konkurssissa.

    • Verovilppi

      Kataikko myy näköjään uutta tavaraa ilman arvonlisäveroa huutokaupat.com sivustolla. Lienee kysymys verovilpistä.

      • Juvallakin

        Myy niitä Kataikon maakunnassa asuvat asentajatkin. Lisäksi talvivarustelukoodikin näytti puuttuvan Mitsu Heavystä tammikuussa. Ihmetyttää.


    • Taimaa

      Joo mäki tuon ja myyn sille, joka maksaa käteisellä.

    • boder

      Tuo joka täällä varoittelee taitaa olla henkilö joka itse teki konkan kun kataikko ei enään myynyt koneita laskujen maksamattomuuden takia.

    • vakuuttavaako

      Mitsun Heavyissä on takuuaika Kataikolla vain kaksi vuotta jos ne on asennettu ei asuttuun tilaan. Eipä paljon vakuuta maahantuoja. Onhan ne selvästi alitehoisiakin ja varmasti jäätyvät esim. mökkikäytössä ylläpitolämmöllä.

    • boder

      Kyllä, mitsubishielectricin takuu aika on näköjään 2 vuotta johtuu varmaan siitä kun koneet jäätyy ja sen seurauksena ulkoyksikön kennot rikkoontuu, tuosta pääsee kuulemma sillä kun poistaa talveksi sisäyksikön etupanelin.

    • Luottamuspuute

      Kenenköhän pitäisi laitteisiin luottaa jos ei maahantuojakaan luota. Kataikko pudottanut Mitsu Heavyn takuuajan 5 vuodesta 2 vuoteen. Samoin Mitsu Electricin 2 vuoteen. Electriciin saa Scanofficelta 3 2 vuoden takuun. Kannattaa muuten ihan oikeasti verrata tuon Heavyn tehoja muihin pumppuihin, 20 ja 25 sarjan laitteet ei juuri lämmitykseen riitä varsinkaan mökkikäytössä ylläpitolämmöllä, sen tietää Kataikkokin katso takuuehdot.

    • Huijari

      Ei korjaa enää vanhempiakaan takuuvikoja vaikka niille olisi myönnetty 5 vuoden takuu, vaan vetoaa uuteen takuukäytäntöön.

    • Hyytyvä

      Kataikon takuu on voimassa vain jos se on ostettu suoraan Kataikon valtuuttamalta jälleenmyyjältä. Jos laite on ostettu muualta, takuu ei ole voimassa vaikka laitteen mukana tulee 5v takuulappu ja se on täytetty ja annettu asiakkaalle.

    • Hinnoittelija

      Erikoinen ilmiö ns. tukkuliikkeeltä hinnoitella omilla nettisivuillaan laitteet valmiiksi. Eikös se ole jälleenmyyjän tehtävä ? Näyttää kataikolla olevan hinnat tuotteilla nettisivullaan.

    • Lähellä_kuolemaa

      Nyt on firma lähellä kuolemaa kun on rekisteröinyt jo verkkotunnuksenkin. kirkkonummenhautauspalvelut.fi myönnetty 30.3.2015

    • Ikäväihminen

      Kertoo aika paljon ihmisestä itsestään, kun näemmä kiusallaan rekisteröi verkkotunnuksia, eikä ole ensimmäinen kerta.

    • Mahtiale

      Mahtava tarjous Mitsu FH25 hinta oli ennen 1100 € ja nyt mahtialen jälkeen 1099 €

    • Tukestiedottaa

      Esitäytetyn ilmalämpöpumpun saa myydä loppukäyttäjälle vain silloin, kun voidaan osoittaa, että laitteen asentaa pätevä asennusliike. (suoraan kopioitu tukesin tiedotteesta) Kataikko näyttää myyvän pelkkää pelkkiä pumppuja suoraan kuluttajille verkkosivuillaan.

      • tarviitasennuksen

        Mä jouduin ainakin välittää asennusliikkeen sähköpostin asennuksesta, ennekuin sain ostettuu pumpun


    • Kymysys

      Onko K-raudassa myytävät Mitsut Kataikon maahantuomia ?

      • Combicoo

        Kataikko EI tuo maahan mitään vaan on pelkkä tukkuliike. Nettisivuillaan väittää olevansa kyllä maahantuoja, mutta näin ei ole. Combicool ym tuo laitteet maahan ja Kataikko ostaa ne heiltä. Sitten Paavo lupailee niille olemattomat omat takuunsa ja myy eteenpäin.
        Asia selvisi kun kyselin lisätietoja myytävästä Kataikon yritystoiminnasta.


      • Anonyymi
        Combicoo kirjoitti:

        Kataikko EI tuo maahan mitään vaan on pelkkä tukkuliike. Nettisivuillaan väittää olevansa kyllä maahantuoja, mutta näin ei ole. Combicool ym tuo laitteet maahan ja Kataikko ostaa ne heiltä. Sitten Paavo lupailee niille olemattomat omat takuunsa ja myy eteenpäin.
        Asia selvisi kun kyselin lisätietoja myytävästä Kataikon yritystoiminnasta.

        on muuten toisin päin kataikot scanoffiset ja muut tekevät kauppaa toistensa kans myös taas muutama ahne asentaja valittaa talvivarustus koodeista moni laittaa ite pitemmän vastuslangan maksaa 10e joten suunta viron k rautaan 600e mitsut siä maksaa ja pitempi vastusjohto vaa vaikka ei oo mulla tarvinnu sitäkää hyvin pelaa myös tutuilla


    • Läpinäkyvää

      Kukahan hörhö tätä Kataikko juttua nostaa säännöllisesti?

      • MinullaOnDiagnoosi

        Jos se olen vaikka minä? Ei sitä tiedä.


    • uppeli

      17.25 UPpista

    • noheavy

      Pakkasilla ,jos haluatte lämpöä niin laittakaa mielummin Mitsu electric kuin heavy tai sitten suoraan Daikin niin ei tarvi talvellakaan palella.

    • pumpatipumpati

      paljo se kello on nyt, hä

    • Vedattaa

      Veda on hyvä

      • Avohoitonäkyy

        Tuo veda vinoilija on pahasti sairas. Olet jo monessa ketjussa hokenut tuota samaa. Ei sinulle kukaan jaksa nauraa. Säälikin on lujassa. Säästä siomi24 ihmiset humalaltasi juoppo.


      • Höynäytetty

        Ostin viime vuoden toukokuussa Mitsubishi Heavyn mökille.Mietin olisiko sähköpatterit vai ilmalämpöpumppu paras.Emme ole mökillä ihan sydäntalvella yötä.Neuvottiin Kodin Terrasta että ilmalämpöpumput ehdottomasti ilmakin vaihtuu.Laitoin marraskuussa lämmön 10 asteen ylläpitoon.Kävin tänään katsomassa mökillä ja kauhukseni havaitsin mökin sisällä olevan -6 C pakkasta .Laite syyti jääkylmää ilmaa mökkiin.Vedet aivan jäässä,kaikki sisällä jäätyneet.Onko tämä Mitsubishi laite aivan susi?Minut on johdettu harhaan.Älkää kukaan ostako tätä laitetta enää.Saa nähdä korvaako takuu ja mökin vakuutus vahingot.


    • Takkityhjä
    • Upsista

      Taas kuuluu Kataikko kieltäytyneen takuukorjauksesta, joten nostetaampa taas esille.

      • PahviPaavo1

        Tänään taas Kataikko kieltäytyi takuu korjauksesta vedoten asennusliikkeen virheeseen. Ilp-vuotaa kaasut ulkoyksikön kennosta 4 vuoden käytön jälkeen, niin nyt se on asennusliikkeen vika. Edellisen kerran Kataikko vetosi siihen että reklamaatiota ei ole tehty oikein, niin ei mene vika takuuseen, asiakas kun oli itse toimittanut asennuspöytäkirjan ja reklamoinut vian kirjallisesti :) On se Paavo vaan hauska veikko, kuinka paljon voi tekosyitä keksiäkään. Laitoin asian juuri Suomen yrittäjien laki neuvontaan käsiteltäväksi ja neuvoin asiakkaita tekemään kuluttaja asiamiehelle Paavosta taas kerran ilmoituksen. Siellä kuulemma aikamoinen lista kuluttaja valituksia tästä yrittäjästä onkin jo valmiina :)


    • seppominä

      Ei hoida niin ei hoida :(

    • paksaa

      Paavo Kataikko on Paras...huijari

    • Naheva

      No hups ompas juttuja. Aloin sairaslomapäivänä pitkästyä ja lukemaan 24 sta. Aika karskia vihapuhetta, olen tehnyt kataikon kanssa yhteistyötä jo 14 vuotta enkä koskaan törmännyt tällaiseen, aloitin Scanofficen kanssa lämpöpumppu hommat, mutta se ylimielisyys siellä jälleenmyyjiä kohtaan johti siihen, että vaihdoin toimittajaa. Nyt olen enään myynyt kataikon maahantuomia mitsun VE malleja koska noita VEHZ malleja on syttynyt itsestään tuleen. Viime viikollakin oli yksi talo palaa, mutta onneksi asiakas näki ikkunasta liekkien nousevan ulkoyksiköstä. Noissa kataikon maahantuomissa mitsuissa ei ole sitä pohjavastuksen kliksonia joka tulipalon aiheuttaa. Vaihdoin jo pois omasta talostanikin VEHZ koneen koska en saanut kunnolla nukuttua kun tiedän, että tuo VEHZ kone saattaa syttyä tuleen koska vaan, viimeviikolla tuleen syttynyt kone ei ollut edes päällä, mutta töpseli oli seinässä. Kannattaisi muidenkin harkita ainakin puutaloissa asuvien kannattaisiko asennuttaa Scanofficen maahantuoma mitsun VEHZ ainakin parin metrin päähän seinästä.
      PahviPaavo 1 terveisiä :-)
      Soitin suomenyrittäjien lakineuvontaan uteliaisuuttani, pitivät siellä törkeänä väitettäsi, että heillä olisi yhtään kataikkoa koskevaa asiaa ollut käsiteltävänä. Pitivät sen verran törkeänä väitettäsi, että kopioivat kirjoittamasi ja yrittävät selvittää kuka olet :-)

    • Vehz

      VE mallissa ei ole tehdasasenteista pohjavastusta joten se ei ole tarkoitettu talvikäyttöön ja on ohjelmistoltaan keskieurooppamalli. Samaten kuten virossa myytävät mallit ei sovellu suomen oloihin. Misshän tuo palanut pumppu on laitappa linkkiä vaikka johonkin uutisjuttuun, taitaapi olla pas*apuhetta.

      • Naheva

        Meinaatko tosiaan, että Virossa toimii VE koneet, mutta Suomessa ei :-) Mitenhän nuo VE-koneet toimii venäjällä kun sielläkin on pakkasia. Tuota VEHZ mallia sanotaan pohjolan malliksi ja sillä saadaan hintaa nostatettua koneelle. Tehdas asenteinen vastus maksaa yli 200€ kun oikea vastuksen hinta on 8€ ja tuskin tehdas maksaa tuosta vastuksesta edes tuota 8€
        Tuon syttyneen koneen asiakas pyrkii saamaan tukesille tutkittavaksi, jos tukesilta tulee päätös, että laitteessa on suunnitteluvirhe niin tulee mielenkiintoista seurattavaa kuka asiakkaalle korvaa. Ei tuollaista juttua voi laittaa mihinkään uutisjuttuun ennenkuin tukes antaa lausunnon mistä syttyminen johtui.


    • Ettävoiollatyhmä

      No johan on taas yksi trolli vauhdissa. VE kone on keskieurooppamalli joka ei sovellu lämmitykseen pohjoisissa oloissa vaikka siihen asennettaisiin jälkikäteen pohjavastus, on se sitten myynnissä Virossa tai Venäjällä tai vaikka Gröönlannissa. Ihan sama missä se on myynnissä, vain VEHZ mallit on tehtaalla varusteltu pohjolan oloihin mm. ohjelmistoltaan ei se pelkkä pohjavastus ole mikään viisastenkivi. Sitä paitsi se jälkiasennettu vastus hehkuttaa siellä kokoajan ja haaskaa energiaa.
      Mitä tulee taas uutisiin palaneesta lämpöpumpusta, Tukesko ne uutiset tekee, ei kuule, jos tapaus ei ole lehdistön tiedossa, eikä uutisissa, sitä ei ole tapahtunutkaan.

      Katsokaas taloustietoja, Kataikko tehnyt tappiota miljoonan muutamassa vuodessa liikevaihto alle miljoonan nykyään, Scanofficen liikevaihto yli 30 miljoonaa.

      Kaitaikon myynti muutaman asentajan asennusliikkeen tasoa, ja silläkin se tekee rutosti tappiota.

    • Naheva

      Kun olet noin viisas niin kerro mitä pumppuja Suomessa myytiin ennen kuin kehitettiin pohjoismainen malli millä saatiin hilattua hintaa ylöspäin noin 200€. Scanoffice myi juuri noita pumppuja sekä muutkin ja ne pelasivat aivan loistavasti, tuossa VE-mallissa on vielä se etu, että pohjapellissä on vain yksi reikä mistä vesi poistuu niin ei kuse kaikkia vesiä minne sattuu vaan tiputtaa ne suoraan yhdestä kohtaa keräys- astiaan.
      Kaikki isommat koneet ovat vieläkin ns, etelän malleja ei niissä ole vastuksia pohjalla ellei niitä maahantuoja tai asentaja laita, katsoppas sieltä Scanoffisen sivuilta onko kaikki koneet VEHZ malleja :-)
      Tiesitkö muuten, että mitsubishielectric ruotsissakin myy VE-malleja

    • VEHZ-VEH-pohjolakoneita

      Kerrataanpa vielä kerran, että tulee ihan oikea laita asiaan. Mitsubishi Electricin tyyppimerkinnässä loppuosan H (VEH tai VEHZ) tarkoittaa aidosti Nordic mallia. Eli tehtaalla varustettu pohjavastuksella sekä OHJELMISTO sovitettu pohjoisiin oloihin. Kaikki Scanofficen myymät Mitsun ilmalämpöpumput ovat tehdasvarustellut pohjolan oloihin, olleet ainakin kymmenkunta vuotta, Suomessa ainakin, ennen sitä tai jos Ruotsissa on toisin, en tiedä, enkä välitä. Kokemuksesta voin kertoa että nuo jälkivarustellut pumput ei kyllä kauheasti luottamusta herätä, oli merkki tai malli mikä tahansa. Mutta ostaja saa päättää. Kuten kirjoitin ihan sama kuka myy ja missä, vaikka Gröönlannissa, VE- mallit on tehtaalta lähtiessä tarkoitettu vain JÄÄHDYTYKSEEN ja satunnaisesti lämmitykseen, paikoissa jossa sulatusvesi ei jäädy pohjapeltiin. Jos joku haluaa VE-mallin lämmitykseen niin siitä vaan, Kataikko näitä luultavasti myy, tosin käytännössä ILMAN TAKUUTA kuten edellä on jo ilmi käynyt, sehän ketjun pointti oli.

    • HUPSISTAKEIKKAAKATAIKKO
    • Naheva

      Välttyäksesi virheostolta osta lämpöpumppusi Mitsubishi Electric , Paavo Kataikko Oy:ltä tai meidän maahantuomia pumppuja suoraan meidän luotettavilta jälleenmyyjiltä ja asennuta se akreditoidulla kylmäasentajalla." :-) Aivan oikein, et kuitenkaan vastannut mitä pumppuja Scanoffice myi ennenkuin pohjoismainen malli tuli markkinoille, myin itsekin niitä Scanofficen maahantuomia koneita mihin piti laittaa vastus pohjalle itse asentajan.

    • Nytonvuosi2017

      HERÄÄ PAHVI, eletään vuotta 2017, sepustelet yli 10 v vanhoista asioista.

    • Naheva

      Sinun kannattaisi herätä itse :-) Miksi nuo koneet toimi 10 vuotta sitten muttei nyt toimisi :-) :-))

    • Mitsuelli

      Minulla on ollut pelkkä VE kone jo seitsämän vuotta toin sen virosta eikä ole edes pohjavastusta ja pelaa hienosti ei ole ollut mitään ongelmia. Tuo pohjavastushan laitetaan sinne pitämään vain pohjalevyssä olevat vedenpoisto reijät auki. Tässä VE mallissa on vain yksi reikä ja toimii paremmin kuin VEHZ malli jossa pohjassa paljon reikiä.
      Kaverini ostivat aikoinaan Hankintaturvaliikkeen kautta VEHZ mallit ja nyt harmittelevat kun molemmilta mennyt kompurat rikki vuodon takia, minun koneeni porskuttaa ihan kuin uutena ja nyt ovat kaverinikin vakuuttuneita ja ostaneet Kataikolta VE-koneet tosin molemmat ovat ottaneet vastuksen piuhat neuvostani irti.

    • Reikäpäällikkö

      Mä taas tukin ne kaikki reijät, niin ei myöskään tarvita vastusta pitämään reikiä auki, kun niitä ei ole ollenkaan.

      • vertaileva

        Jos kyseessä pelkkästään jäähdytyskäyttöön ostettu kone niin silloin tuo reikien teippaaminen umpeen on ihan järkevä juttu, silloin ei tule ilman ohivirtausta niin paljon eli kaikki ilma virtaa kennon läpi ja tuulettaa lämmön paremmin pois kennosta, siksiköhän noissa VE-malleissa on vain yksi reikä veden poistolle. Sama kai pätee lämmityksessä jos ohivirtausta on paljon niin kone ei ole niin tehokas. Vertasin noita VE /VEHZ malleja netissä niin tuossa VE_mallissa näkyy olevan parempi hyötysuhde


    • sähkösyöppö

      Kysymys nimimerkille VEHZ-VE-pohjolakoneita.
      Väität etteivät VE-mallit ole tarkoitettuja pakkasessa toimiviksi. Tehtaan esitteen mukaan tehdas lupaa toimivuuden ilman vastusta -15 asti VE-mallille. Tuon jälkeenhän ei jäätä oikeastaan koneeseen synny ilmankuivuuden takia. Haiskahtaa kyllä siltä, että tuo hinnan nostattaminen sillä, että kyseessä olisi pohjoismainen malli taitaa pitää paikkansa. Itselläni on VEHZ malli, otin siitä nyt pois tuon vastuksen käytöstä ja selvästi kone syö vähemmän sähköä, oli itselleni yllätys kun vastus oli 140W.
      Toinen yllätys oli kun mittasin lepotilassa olevan VEHZ koneeni, kone syö sähköä vaikkei ole käytössä 56W kun otin vastuksen töpselin irti kone söi enään 29W eli tuo vastus näkyy syövän virtaa vaikkei se ole käytössä.

    • Tossa-on
    • VEkeskieurooppamalli

      Siinäpä selvästi esitetty, ja ihan valmistajan toimesta. Vain VEHZ (tai VEH)malli on optimoitu pohjolan oloihin. Kyllä se on paljon muutakin kuin se sulatusvastus joka tekee mallista optimaalisen koviin pakkasiin, kuten edelläkin oli jo esitetty. Kataikko EI ota itsekkään vastuuta kennon rikkoutumisesta, vaikka on ne vastukset sinne itse asentanut, koska tietää ettei se siltikään toimi kunnolla. Älkää uskoko noita trolleja jotka sepittelevät vastusten poistoista, jäätyy se laitteen pohja ilman vastusta ja kenno puristuu rikki. Kataikon esitteessäkin on mallimerkinnässäkin se H suluissa joka kertoo että se on oma tuunaus.

    • tyrmääjä2

      Ensinnäkin miksi koviin pakkasiin, eihän täällä ole kovia pakkasia kuin muutama päivä vuodessa eikä missään tapauksessa kannata ostaa sitävarten laitetta, että pärjää muutaman kovan pakkaspäivän, totuus kun on täällä suomessa eletään -15 / 15 välimaastossa jatkuvasti. Jos laittaa sellaisen koneen joka toimii parhaiten -25/-30 asteessa niin sellaisella koneella ei tee mitään sitten nolla keleillä koska se syö enemmän kuin tienaa pätkäkäynnin ansiosta. On noita nähty kun myyjä on myynyt FH-35 mallin 70m2 taloon ja asiakkaat valittaa kun ei ole säästänyt mitään vaan päin vastoin nolla kelillä ei kannata pitää päällä ollenkaan vaan vasta kun on pakkasta 5-10astetta niin silloin kannattaa pistää vasta lämpöpumppu päälle jos meinaa jotakin säästää.
      Katsokaa Faktaa liite, siellä alarivillä Operation Range Oudoor tehdas lupaa FH-25 VE mallin toimivan ilman vastusta -15 asti ja VEHZ mallin -25 totuushan on ettei -15 jälkeen enään jäätä synnykkään ulkoilman kuivuudesta johtuen.
      pelkällä VE-mallilla on parempi SCOP eli vuosihyöty suhde VEHZ malliin verrattuna.
      Siinnä Faktaa.

    • Hypercore

      Että voit olla uuvatti, oletkos koskaan käynyt SUOMEN LAPISSA, ellet ole pitäisikös käydä esimerkiksi talvella. Entäs mikä pätkäkäynti, VE mallilla tehoalue 1,8 - 5,5 kW, VEHZ mallilla 1 -6,3 kW.
      Kaikki muut ovat jo huomanneet että kyseessä on kaksi täysin eri laitetta, mitäs jos ottaisit pääsi pois per****täsi ja lakkaisit tuon typerän jankkaamisen.
      Koko asian pointti tässä keskustelussa on ettei Kataikko maksa takuukorjauksia, ei edes omiin tuunattuihin keskieurooppamalleihin.
      Jokainen voi tehdä omalle laitteelleen mitä tahansa haluaa, ottakaa pohjavastus pois niin näette miten käy. Kun vertaatte laitteita katsokaa faktat, tuolta esitteestä ne löytyy.

    • tyrmääjä2

      No nythän sinä Hypercore vitsin murjaisit, et näy olevan asioista yhtään perillä. Ilmalämpöpumput TOIMII paremmin lapin pakkasissa kuin esim, eteläsuomessa johtuen kuivasta pakkasilmasta lapissa joten olet ihan pihalla väitteesi kanssa.
      Scanoffice se ei maksa takuukorjauksista siksi muutin Kataikon asiakkaaksi, löysin muuten fasesta kirjoituksen missä asiakas kertoo kun oli soittanut Scanoffiselle niin siellä oli asiakkaan mukaan huudettu ja vi..uiltu puhelimeen vaikka kyse oli ollut muutaman vuoden vanhasta laitteesta jossa oli takuut päällä.
      Tarkastappas vielä kummassa laitteessa on parempi SCOP

    • Kotikorjaaja

      Pystyykö joku auttamaan: Minulla on Mitsun Heavy 25 johon vaihdoin juuri sisäyksikön piirilevyn, mutta en siitä huolimatta saanut sitä toimimaan. Nyt sisäyksikkö vilkuttaa keltaista valoa kuusi kertaa peräkkäin minkä jälkeen tulee hieman pidempi tauko ja sit sama kuusi tauko taas jatkuu. Mitä pitäisi tehdä???

    • heavyH

      Mitsu electric ei kestä. FH mallissa tyyppivika kompurasta neesut mäelle eikä mene tyyppivika takuuseen. Hevyssä ei tätä ongelmaa.

    • Kusettaakotaas

      Onko kellään tietoa kataikolla myynnissä olevasta Mitsun LN mallista, mikä ulkoyksikön oikea tyyppi on ?
      Taitaa taas kusettaa keski/etelä eurooppamalleilla. Ei kataikon sivuilta ainakaan selviä.
      Jos ostatte varmistakaa että tyyppi on mallia VGHZ vain se on aito nordic malli.

    • Mäyräkö

      Mitsun LN-VGHZ- malleissa löytynyt kaikennäköisiä vikoja, eli lastentauteja. Muoviosat halkeilee jo muutaman kuukauden käytön jälkeen. Minulle käytiin jo vaihtamassa uusi sisäyksikkö kun kuului yksi yö aikamoinen rysähdys ja aamulla huomasin sisäyksikön päätykappale oli palasina lattialle, asentaja kertoi vaihtaneensa jo monta scanoffisen myymää sisäyksikköä.

    • Ropellinen

      Kusettajia taitaa olla ne jotka myyvät ns, pohjolan malleja. Itselläni on käytössä virosta ostettu mitsubishielectricin malli ja siinnä ei ole vastusta, viime talvena pakkanen kävi tässä espoossa -18 asteessa ja laite pysyi ilman vastusta täysin sulana eikä mitään ongelmia ollut. Pohjolan mallilla kusetetaan ihmisiä.

    • traat

      Hei,
      Laitatin 7 v sitten LG-ThermaV-vilpin firmalla, joka hakeutui pian sen jälkeen konkurssiin. Maahantuonti (?) siirtyi sen jälkeen Kataikolle, josta olen toistuvasti pyrkinyt saamaan huolto/asiakastukea, mutta asiantuntemusta ei ole löytynyt. LG-tuki ehdottaa huoltoliikkeeksi firmaa Lohjalla. Laite on pelannut hyvin, mutta nyt on ongelmana ulkoyksikön jäätyminen, jota automaattisulatus ei poista vaan se on tehtävä jäähdytystoiminnan tai kuuman veden avulla. Parikin "asiantuntijaa" on käynyt ihmettelemässä vikaa. Onko kellään ajatusta, mistä voisi olla kysymys.

    • Ropellinen

      Siis pitäisikö Kataikon hoitaa koneesi kuntoon vaikkei ole siitä saanut euroakaan eikä varmaan saisikaan kun kyse on vain ilmaisien neuvojen antamisesta. Eikö tuo ole LG:n asia antaa asiakas tukea.

      • Noro

        Nykyinen LG:n maahantuoja on Gigantti, kannattaa kysellä sieltä tai sitten huhut kertoo, että Gree valmistaa nuo LG:n pumput joten on varmaan sama tuote kysymyksessä


    • tyrmääjä2

      OHO !! katsoin suomen vahvimmatlistaa sieltä löytyi Kataikko Oy muttei Scanoffista, mitähän on tapahtunut

    • Vahvakos
    • Vertaappa
    • Hypercorettaa

      Kataikko taas kusetta LN malleillakin, eli jälleen tuunaa keskieurooppamalleihin pohjavastuksen ja lisää tyyppimerkintään H. Se ei tee siitä sen parempaa pohjolaan. Aidon Hypercoren tyyppimerkintä on VGHZ, se on täysin eri laite, tehojakin roimasti enemmän. Googlettakaa vaikka.

      • Omavika

        Ei mitään uutta, noinhan se on aina tehnyt. Oma vikansa jos joku sieltä ostaa.


    • LN-25

      Googletin ja selvitin, tuossa Kataikko Oy myymässä koneessa on parempi vuosihyötysuhde kuin Scanoffisen myymässä. Tuo pohjoismainen malli on täyttä kusetusta. Tuo Scanoffisen myymä kone sulattelee puolentunnin välein ja sulatus kestää välillä jopa kymmenen minuuttia :-) kaukana vuosihyöty mikä koneelle ilmoitetaan ja nyt on tehdaskin myöntänyt, että nuo Scannofisen myymät koneet ovat "raakileita" kaikki koneet pitäisi vetää takaisin tai vaihtaa ulkoyksikköön uusi ohjaus kortti, päivitys ei kuulemma riitä vaan ulkoyksikön kortti tulee vaihtaa.

    • Kauankopersekestää
    • Tyrmääjä2

      Taitaa ottaa päähän kun Kataikko Oy:n uudet omistajat myyvät jo mitsubishielectricin ilmastaveteen järjestelmiä ihan samoja kuin Scanoffice

    • kylmäeläkeläine

      ahneet asentajat valittaa kun kaikki näkee halvat hinnat kataiko sivulla hyvin toiminu takuut ei ihmiset maksa 500e tunti laitosta kuka tietää scanofficen asennus monopoli murenee monta maahan tuojaa tullu lisää

    • Tyrmääjä2

      Scanofficella housut tutisee, liikevaihto putoaa jo jyrkästi joten keksivät uusia juttuja. Viime viikolla olivat tarjonneet yhdelle kylmäliikkeelle sopimusta jos liike suostuu mollaamaan Kataikko Oy:tä Oulun Kylmä Center Oy on kuulemma sopimuksen tehnyt.

    • Anonyymi

      aaa tarkoittaa ahnetta paskaa vetää eniten välistä ei mitään takeita mikä virma kaatuu huomenna

    • Anonyymi

      ai tääl on scanofficen myyjillä oma lehmä ojassa sama laite kataikolta halvemmalla ahneet paskat

    • Anonyymi

      Huijausfirma se on ollu. Mitsun pumppuja ja energiamerkkikään ei päde sisä-ulkoyksikköpariin. Tarkistakaa jokainen joilla niiden laite tarkkaan tyyppikoodit kummastakin laitteesta, meillä ainakaan ei täsmännyt. Pumppu hajos muutamassa viikossa, takuukorjaus kestikin sit useamman kuukauden. Että semmoinen firma se on

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1590
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1258
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe