Mikä/kuka on Jarno Piipponen Ministry?

Uutta pukkaa

Amerikan "David Herzog Ministries" -tyyli eli saarnaajan nimen mukaan nimettyjen uusien seurakuntien perustaminen on näemmä leviämässä Suomeen. Nyt tulee Jarno Piipponen Ministry.

Kuka ja millainen tämä Jarno Piipponen on joka perustaa oman "ministryn"?

Lieneekö Jarno sukua Veijo Piipposelle joka on myös mukana avajaisissa 28.1.?
Uuskarismaattiset Herzog-kannattajat näyttäisi olevan paikalla runsain joukoin, osoitteesta päätellen Mika Jantusen Kohtaamispaikka-seurakunnan tiloissa, joka ilmeisesti korvasi Jantusen MetroCenter -seurakunnan?

TV7 Plus näköjään lähettää perustamistilaisuuden suorana: http://www.tv7plus.fi/suora/jarno-piipponen-ministry-avajaiset/

Mainosvideo tuolla:
http://pyhanhengentulva.blogspot.fi/2014/12/jarno-piipponen-ministryn-avajaiset.html

Mistä näitä ministryjä oikei tulee...?

149

11734

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tode*

      ministryjä tulee siitä, kun Helluntaiherätys - eikä muutkaan kirkkokunnat - voi ottaa ihan kaikkia saarnamiehiksi pyrkiviä työyhteyteensä.

      • opukset

        tv se on semmonen minnne voi laittaa oman lahkonsa ja oppiensa mukaiset ohjelmat lisänä tv 7 eli tämä mystisempi osasto hengen opetuksista jotka ojares hyväksyy henkioppaan johdolla ! pyytäkää nöyrästi lupa sinne tai että pyörre ilmestyisi ojarekselle! katolilaiset varsinkin ja ekumenia toimii siellä !


      • Anonyymi

        Kuuntelin / katselin LOIMAAN JUHANNUSJUHLIA V.2022.
        VOI SITÄ Jarno Piipposen huutoa jopa vihaisuutta puheessaan !! Levoton kävely KOKO ajan puhuessaan.
        MISTÄ tuo tyyli ?? MIKSI ???
        Niin muuttui Veijo & Aulikin
        tyyli Afrikan matkan jälkeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuuntelin / katselin LOIMAAN JUHANNUSJUHLIA V.2022.
        VOI SITÄ Jarno Piipposen huutoa jopa vihaisuutta puheessaan !! Levoton kävely KOKO ajan puhuessaan.
        MISTÄ tuo tyyli ?? MIKSI ???
        Niin muuttui Veijo & Aulikin
        tyyli Afrikan matkan jälkeen.

        Eikös johtunut siitä että oli vihainen itsellensä? Käsitin niin, että ensin ruoski seurakuntalaisia huonosta palkastaan, toiseksi siitä että häiritsevät liikaa perhe-elämäänsä. Joka taas on johtanut pastorin väsähtämiseen ja johonkin syntiin, joka puolestaan on saanut eräät kääntämään hänelle selkänsä. Nyt on kuitenkin kaikki taas hyvin ja tasapainossa.

        Itse arvostan avautuvia ihmisiä. Minulle ainakin saa tulla avautumaan. Siinä on kuitenkin avautuvan suuri riski tulla tallotuksi. Lähtökohtaisesti jokaisen kristityn pitäisi olla läpinäkyvä. Vailla kulisseja. Saattaa tuo tietysti olla rankkaa kuulijalle, mutta rehellisyys palkitaan taivaista. Näin uskon.


    • Jarno Piipponen on kai ainoa helluntailainen, joka kuuluu ns. Herzog-porukkaan?

      • puhetaitoinenehkä

        on se kun nuhdellaanja jos ei toiselta uskovalta kestetä nuhdetta niin se on saatanasta! suorastaan loukaavaa näin kun uskovien kesken ei voida sanoa asiaa että tässä ja tuossa olisi korjattavaa tai muutosta ! mutta ei kaikkii haihatukset ja opintullety otetaan tupaan kuin sade halooo piiponen ymt!! . se ns hyvä vain otetaan että se on jumalasta semmosta hihih uskoa! jos maailma teitä vihaisi ym nii sitten olisi asenetta mutta kun sliipataan ja hienostellaan niin eihän semmoinen saa mitään aikaan kellekkään silitetään vaan kaikki sisään!!


      • puhetaito0

        kaikki tuulahdukset amerikasta ym kivat tulet uudet jutut uutta sitä ja uutta tätä miten ihanaa on kun menisi gigantiin kun menee noihin kokouksiin nii saa jonkun uudenvoitelun tai supervoitelun olet erinomainen edustat uusintamuotia tai olet hieno mitenkä kristusmaista onpa ihanaa! ja sittten puheetkin on hieman poikeaa raamatusta muttta ese mitään onhan se jumalalTA. ei kannata koetella jumalan sanalla eikä muutaakaan terveellä järjellä toimia että otetaan van tupaan kaikki mitä tulee ja mistä vaan sattuu tuulemaan tai satamaan!


      • Anonyymi

        Jarno Piipponen on vapaakirkollinen.


    • Infoa..

      Saarnoja tuolla: http://saarna.net/puhuja.php?id=Piipponen_Jarno

      "Jarno on Forssan Saalem-Helluntaiseurakunnan Come Together -nuorteniltojen järjestäjä vaimonsa Ilonan kanssa."

      Jarno Piipponen kirjoittaa kotisivullaan http://jarnopiipponen.fi/etusivu/

      "Näky

      Herra näytti noin seitsemän vuotta sitten näyn, jossa Jumalan tuli syttyi Suomeen ja levisi kulovalkean lailla.

      Uskon, että tehtävänäni on olla levittämässä tuota tulta ja rohkaista muitakin tekemään samoin. Jeesushan sanoi; ”Tulta minä olen tullut heittämään ja voi kumpa se olisi jo syttynyt” Luuk 12:49

      Koen myös suurta tarvetta olla rakentamassa yhteyttä uskovien välillä Herramme rakkaudella.

      Opettihan Jeesus meitä rakastamaan lähimmäistä niinkuin itseämme Matt. 22:39 ja että keskinäisestä rakkaudesta meidät tunnetaan Hänen opetuslapsikseen Joh 13:35.

      Näkyyn kuuluu myös työ median kautta, sekä palveleminen paikallisseurakunnassa.

      Herramme Jeesuksen Kristuksen armo ja Pyhän Hengen osallisuus olkoon teidän kanssanne.

      -Jarno-"

      • joukokk

        Onko jarno Aulikki ja Veijo piipposen poika? Onnea. Psppeus kulkee suvussa. Siunausta.


      • who cares
        joukokk kirjoitti:

        Onko jarno Aulikki ja Veijo piipposen poika? Onnea. Psppeus kulkee suvussa. Siunausta.

        no ei hän nyt ainakaan Aulikin poika voi olla, eikös Aulikki ja Veijo juuri vasta menneet naimisiin? Veijon poika taitaa olla.


      • Veijon
        joukokk kirjoitti:

        Onko jarno Aulikki ja Veijo piipposen poika? Onnea. Psppeus kulkee suvussa. Siunausta.

        On Veijon poika. Kävi selväksi kun seurasin ohjelmaa osan aikaa.


      • Kulkijana

        Ei kenenkään "tehtävänä " ole "tulen levittäjä" vaan evankeliumin "levittäjä ". Ei kukaan ihminen jakele Jumalan Henkeä . Jumala ei ole petettävissä , Hän antaa "Hengen" uskon kautta, jota edellyttää tietysti terveen evankeliumin kuulemista jonka kautta ,kuulemlla ihminen tulee uskoon. Uskon kohde on siis Jumlan sovitustyö Kristuksessa , evankeliumi , hyvä sanoma siitä mitä Jumala on tehnyt Kristuksessa ("..me niin uskon kautta saisimme luvatun Hengen...")

        Gal.3:12."..Mutta laki ei perustaudu uskoon, vaan: "Joka ne täyttää, on niistä elävä". 13. Kristus on lunastanut meidät lain kirouksesta, kun hän tuli kiroukseksi meidän edestämme - sillä kirjoitettu on: "Kirottu on jokainen, joka on puuhun ripustettu" - 14. että Aabrahamin siunaus tulisi Jeesuksessa Kristuksessa pakanain osaksi ja me niin uskon kautta saisimme luvatun Hengen..."

        Apt.10:38.".. te tiedätte, kuinka Jumala Pyhällä Hengellä ja voimalla oli voidellut Jeesuksen Nasaretilaisen, hänet, joka vaelsi ympäri ja teki hyvää ja paransi kaikki perkeleen valtaan joutuneet; sillä Jumala oli hänen kanssansa. 39. Ja me olemme kaiken sen todistajat, mitä hän teki juutalaisten maassa ja Jerusalemissa; ja hänet he ripustivat puuhun ja tappoivat. 40. Hänet Jumala herätti kolmantena päivänä ja antoi hänen ilmestyä, 41. ei kaikelle kansalle, vaan Jumalan ennen valitsemille todistajille, meille, jotka söimme ja joimme hänen kanssaan sen jälkeen, kuin hän oli kuolleista noussut. 42. Ja hän käski meidän saarnata kansalle ja todistaa, että hän on se, jonka Jumala on asettanut elävien ja kuolleitten tuomariksi. 43. Hänestä kaikki profeetat todistavat, että jokainen, joka uskoo häneen, saa synnit anteeksi hänen nimensä kautta." 44. Kun Pietari vielä näitä puhui, tuli Pyhä Henki kaikkien päälle, jotka puheen kuulivat..."

        Luuk.12:49. ".Tulta minä olen tullut heittämään maan päälle; ja kuinka minä tahtoisinkaan, että se jo olisi syttynyt! 50. Mutta minä olen kasteella kastettava, ja kuinka minä olenkaan ahdistettu, kunnes se on täytetty!.."

        Siis "Golgatan" ristinkuoleman ja ylösnousemuksen jälkeen "luvattu Henki " ("..kuinka minä tahtoisinkaan, että se jo olisi syttynyt! Mutta minä olen kasteella kastettava,...") "Tuliset kielet" oli yksi tapahtuma joka ei toistunut , edellisen kerran "tuli " oli ilmennyt "käsillä tehdyn temppelin" vihkiäisissä ja vain kerran , Herra osoitti hyväksyvänsä silloisen "käsillä tehdyn "temppelin. Muut temppelit olivat "edellisen" korjausta, eikä niissä ilmennyt "tulen "lankeaminen", vain ensimmäisessä se ilmeni. Mutta nyt ihmisruumiista tuli Jumalan Hengen temppeli ja Jumalan läsnäolo ,joka tapahtuma vahvistettiin "tulislla kielillä" ja vanha "käsillä tehty "temppeli menetti merkityksensä eläin uhreineen , siellä ei Jumalan läsnäolo enään ilmennyt .

        Joh.7: 39. "..Mutta sen hän sanoi Hengestä, joka niiden piti saaman, jotka uskoivat häneen; sillä Henki ei ollut vielä tullut, koska Jeesus ei vielä ollut kirkastettu..."
        Joh.14: 26.".. Mutta Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä minun nimessäni, hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa teitä kaikesta, minkä minä olen teille sanonut..."
        Apt.2:1."..Ja kun helluntaipäivä oli tullut, olivat he kaikki yhdessä koolla. 2. Ja tuli yhtäkkiä humaus taivaasta, niinkuin olisi käynyt väkevä tuulispää, ja täytti koko huoneen, jossa he istuivat. 3. Ja he näkivät ikäänkuin tulisia kieliä, jotka jakaantuivat ja asettuivat heidän itsekunkin päälle. 4. Ja he tulivat kaikki Pyhällä Hengellä täytetyiksi ja alkoivat puhua muilla kielillä, sen mukaan mitä Henki heille puhuttavaksi antoi.."


      • kielijepari
        Kulkijana kirjoitti:

        Ei kenenkään "tehtävänä " ole "tulen levittäjä" vaan evankeliumin "levittäjä ". Ei kukaan ihminen jakele Jumalan Henkeä . Jumala ei ole petettävissä , Hän antaa "Hengen" uskon kautta, jota edellyttää tietysti terveen evankeliumin kuulemista jonka kautta ,kuulemlla ihminen tulee uskoon. Uskon kohde on siis Jumlan sovitustyö Kristuksessa , evankeliumi , hyvä sanoma siitä mitä Jumala on tehnyt Kristuksessa ("..me niin uskon kautta saisimme luvatun Hengen...")

        Gal.3:12."..Mutta laki ei perustaudu uskoon, vaan: "Joka ne täyttää, on niistä elävä". 13. Kristus on lunastanut meidät lain kirouksesta, kun hän tuli kiroukseksi meidän edestämme - sillä kirjoitettu on: "Kirottu on jokainen, joka on puuhun ripustettu" - 14. että Aabrahamin siunaus tulisi Jeesuksessa Kristuksessa pakanain osaksi ja me niin uskon kautta saisimme luvatun Hengen..."

        Apt.10:38.".. te tiedätte, kuinka Jumala Pyhällä Hengellä ja voimalla oli voidellut Jeesuksen Nasaretilaisen, hänet, joka vaelsi ympäri ja teki hyvää ja paransi kaikki perkeleen valtaan joutuneet; sillä Jumala oli hänen kanssansa. 39. Ja me olemme kaiken sen todistajat, mitä hän teki juutalaisten maassa ja Jerusalemissa; ja hänet he ripustivat puuhun ja tappoivat. 40. Hänet Jumala herätti kolmantena päivänä ja antoi hänen ilmestyä, 41. ei kaikelle kansalle, vaan Jumalan ennen valitsemille todistajille, meille, jotka söimme ja joimme hänen kanssaan sen jälkeen, kuin hän oli kuolleista noussut. 42. Ja hän käski meidän saarnata kansalle ja todistaa, että hän on se, jonka Jumala on asettanut elävien ja kuolleitten tuomariksi. 43. Hänestä kaikki profeetat todistavat, että jokainen, joka uskoo häneen, saa synnit anteeksi hänen nimensä kautta." 44. Kun Pietari vielä näitä puhui, tuli Pyhä Henki kaikkien päälle, jotka puheen kuulivat..."

        Luuk.12:49. ".Tulta minä olen tullut heittämään maan päälle; ja kuinka minä tahtoisinkaan, että se jo olisi syttynyt! 50. Mutta minä olen kasteella kastettava, ja kuinka minä olenkaan ahdistettu, kunnes se on täytetty!.."

        Siis "Golgatan" ristinkuoleman ja ylösnousemuksen jälkeen "luvattu Henki " ("..kuinka minä tahtoisinkaan, että se jo olisi syttynyt! Mutta minä olen kasteella kastettava,...") "Tuliset kielet" oli yksi tapahtuma joka ei toistunut , edellisen kerran "tuli " oli ilmennyt "käsillä tehdyn temppelin" vihkiäisissä ja vain kerran , Herra osoitti hyväksyvänsä silloisen "käsillä tehdyn "temppelin. Muut temppelit olivat "edellisen" korjausta, eikä niissä ilmennyt "tulen "lankeaminen", vain ensimmäisessä se ilmeni. Mutta nyt ihmisruumiista tuli Jumalan Hengen temppeli ja Jumalan läsnäolo ,joka tapahtuma vahvistettiin "tulislla kielillä" ja vanha "käsillä tehty "temppeli menetti merkityksensä eläin uhreineen , siellä ei Jumalan läsnäolo enään ilmennyt .

        Joh.7: 39. "..Mutta sen hän sanoi Hengestä, joka niiden piti saaman, jotka uskoivat häneen; sillä Henki ei ollut vielä tullut, koska Jeesus ei vielä ollut kirkastettu..."
        Joh.14: 26.".. Mutta Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä minun nimessäni, hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa teitä kaikesta, minkä minä olen teille sanonut..."
        Apt.2:1."..Ja kun helluntaipäivä oli tullut, olivat he kaikki yhdessä koolla. 2. Ja tuli yhtäkkiä humaus taivaasta, niinkuin olisi käynyt väkevä tuulispää, ja täytti koko huoneen, jossa he istuivat. 3. Ja he näkivät ikäänkuin tulisia kieliä, jotka jakaantuivat ja asettuivat heidän itsekunkin päälle. 4. Ja he tulivat kaikki Pyhällä Hengellä täytetyiksi ja alkoivat puhua muilla kielillä, sen mukaan mitä Henki heille puhuttavaksi antoi.."

        Ei ole mitään syytä kääriä joka toista sanaa sitaatteihin. Häiritsee lukemista.


      • Anonyymi
        who cares kirjoitti:

        no ei hän nyt ainakaan Aulikin poika voi olla, eikös Aulikki ja Veijo juuri vasta menneet naimisiin? Veijon poika taitaa olla.

        Aulikki on se joka rikkoi veijon avioliiton


      • Anonyymi
        who cares kirjoitti:

        no ei hän nyt ainakaan Aulikin poika voi olla, eikös Aulikki ja Veijo juuri vasta menneet naimisiin? Veijon poika taitaa olla.

        Aulikki on se joka rikkoi veijon avioliiton


      • Anonyymi
        Kulkijana kirjoitti:

        Ei kenenkään "tehtävänä " ole "tulen levittäjä" vaan evankeliumin "levittäjä ". Ei kukaan ihminen jakele Jumalan Henkeä . Jumala ei ole petettävissä , Hän antaa "Hengen" uskon kautta, jota edellyttää tietysti terveen evankeliumin kuulemista jonka kautta ,kuulemlla ihminen tulee uskoon. Uskon kohde on siis Jumlan sovitustyö Kristuksessa , evankeliumi , hyvä sanoma siitä mitä Jumala on tehnyt Kristuksessa ("..me niin uskon kautta saisimme luvatun Hengen...")

        Gal.3:12."..Mutta laki ei perustaudu uskoon, vaan: "Joka ne täyttää, on niistä elävä". 13. Kristus on lunastanut meidät lain kirouksesta, kun hän tuli kiroukseksi meidän edestämme - sillä kirjoitettu on: "Kirottu on jokainen, joka on puuhun ripustettu" - 14. että Aabrahamin siunaus tulisi Jeesuksessa Kristuksessa pakanain osaksi ja me niin uskon kautta saisimme luvatun Hengen..."

        Apt.10:38.".. te tiedätte, kuinka Jumala Pyhällä Hengellä ja voimalla oli voidellut Jeesuksen Nasaretilaisen, hänet, joka vaelsi ympäri ja teki hyvää ja paransi kaikki perkeleen valtaan joutuneet; sillä Jumala oli hänen kanssansa. 39. Ja me olemme kaiken sen todistajat, mitä hän teki juutalaisten maassa ja Jerusalemissa; ja hänet he ripustivat puuhun ja tappoivat. 40. Hänet Jumala herätti kolmantena päivänä ja antoi hänen ilmestyä, 41. ei kaikelle kansalle, vaan Jumalan ennen valitsemille todistajille, meille, jotka söimme ja joimme hänen kanssaan sen jälkeen, kuin hän oli kuolleista noussut. 42. Ja hän käski meidän saarnata kansalle ja todistaa, että hän on se, jonka Jumala on asettanut elävien ja kuolleitten tuomariksi. 43. Hänestä kaikki profeetat todistavat, että jokainen, joka uskoo häneen, saa synnit anteeksi hänen nimensä kautta." 44. Kun Pietari vielä näitä puhui, tuli Pyhä Henki kaikkien päälle, jotka puheen kuulivat..."

        Luuk.12:49. ".Tulta minä olen tullut heittämään maan päälle; ja kuinka minä tahtoisinkaan, että se jo olisi syttynyt! 50. Mutta minä olen kasteella kastettava, ja kuinka minä olenkaan ahdistettu, kunnes se on täytetty!.."

        Siis "Golgatan" ristinkuoleman ja ylösnousemuksen jälkeen "luvattu Henki " ("..kuinka minä tahtoisinkaan, että se jo olisi syttynyt! Mutta minä olen kasteella kastettava,...") "Tuliset kielet" oli yksi tapahtuma joka ei toistunut , edellisen kerran "tuli " oli ilmennyt "käsillä tehdyn temppelin" vihkiäisissä ja vain kerran , Herra osoitti hyväksyvänsä silloisen "käsillä tehdyn "temppelin. Muut temppelit olivat "edellisen" korjausta, eikä niissä ilmennyt "tulen "lankeaminen", vain ensimmäisessä se ilmeni. Mutta nyt ihmisruumiista tuli Jumalan Hengen temppeli ja Jumalan läsnäolo ,joka tapahtuma vahvistettiin "tulislla kielillä" ja vanha "käsillä tehty "temppeli menetti merkityksensä eläin uhreineen , siellä ei Jumalan läsnäolo enään ilmennyt .

        Joh.7: 39. "..Mutta sen hän sanoi Hengestä, joka niiden piti saaman, jotka uskoivat häneen; sillä Henki ei ollut vielä tullut, koska Jeesus ei vielä ollut kirkastettu..."
        Joh.14: 26.".. Mutta Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä minun nimessäni, hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa teitä kaikesta, minkä minä olen teille sanonut..."
        Apt.2:1."..Ja kun helluntaipäivä oli tullut, olivat he kaikki yhdessä koolla. 2. Ja tuli yhtäkkiä humaus taivaasta, niinkuin olisi käynyt väkevä tuulispää, ja täytti koko huoneen, jossa he istuivat. 3. Ja he näkivät ikäänkuin tulisia kieliä, jotka jakaantuivat ja asettuivat heidän itsekunkin päälle. 4. Ja he tulivat kaikki Pyhällä Hengellä täytetyiksi ja alkoivat puhua muilla kielillä, sen mukaan mitä Henki heille puhuttavaksi antoi.."

        Siinä tapauksessa jumalana on tämä kristittyjen raamatun jumala:
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
        ...ja laittomuuden uskovaisten syntien sovittajana:
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."

        Kaikkivaltias Laintanut kristillisten Jeesus ei paavalaisten herroja palveleville armoa suo:
        Matt.24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
        KAIKKIVALTIAAN ANTAMA KIELTO KOSKEE NÄITÄ HERROJA:
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."
        -
        Matteuksen evankeliumia: 7:23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.
        Matteuksen evankeliumia:23:33 Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?
        Kaikkivaltiaan Jeesuksen anatama tuomio:
        Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
        7:23 25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."

        Joten, olis paikallaan, että uskovaiset palvelisivat herrojaan niin omilla nimillä jotta ihmiset ei eksyisi teidän valheellisuuksista! Väärän todistuksen antamiset ovat laittomuuksia, jotta varokaa....
        --
        HUOM!
        Kristyttyjen laittomuudella herroineen ei ole Pyhää Henkeä ja pilkkaamisesta on raamatussa säädetty tuomio.

        Luopumalla HEISTÄ yhdestä, luopua samalla HEISTÄ!
        JUMALSTA LUOPUNEET OVAT LUOPUNEET MYÖS JEESUKSESTA
        SEKÄ PYHÄSTÄ HENGESTÄ, sillä:
        Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
        10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."

        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
        JOTEN LUOPUNEINA HEISTÄ OLETTE laittomuuden omien jumalan ja barjeesuksen palvelijoita KAIKKIVALTIADEN PYHIIN NIMIIN ESIINTYVIÄ HEIDÄN PILKAAJIA!
        -
        Joten Kaikkivaltiaan Jeesuksen antama tuomio on eksytetylle uskovaiselle ansioiden mukainen joten ellette aikaisemmin tienneet niin nyt tiedätte!


      • Anonyymi
        who cares kirjoitti:

        no ei hän nyt ainakaan Aulikin poika voi olla, eikös Aulikki ja Veijo juuri vasta menneet naimisiin? Veijon poika taitaa olla.

        Veijon poika.Aulikilla ent.miehensä kanssa KOLME lasta.


      • Anonyymi
        kielijepari kirjoitti:

        Ei ole mitään syytä kääriä joka toista sanaa sitaatteihin. Häiritsee lukemista.

        Kun siteeraa jonkun tekstiä, vaikkapa Raamatun sanoja, ne kuuluu laittaa sitaatteihin.
        Etkö ymmärrä sen vertaa kieliopin säännöistä?? "._____."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aulikki on se joka rikkoi veijon avioliiton

        Ei voida sanoa vain yhden rikkovan avioliiton, vaan kyllä molemmat osapuolet, Veijo ja Aulikki, ovat syylliset molempien avioliittojen rikkomiseen.


      • Anonyymi
        who cares kirjoitti:

        no ei hän nyt ainakaan Aulikin poika voi olla, eikös Aulikki ja Veijo juuri vasta menneet naimisiin? Veijon poika taitaa olla.

        JARNO ESITTELEE : " OLEN KOLMEN POJAN ISÄ JA YHDEN VAIMON MIES ".
        JARNOLLA TAKANA AVIOEROON PÄÄTYNYT AVIOLIITTO ENNEN NYKY LIITTOA !!


    • En tiedä,

      mutta jos se on Piipposen seurakunta, niin sitten se ei ole Kristuksen seurakunta.

      • 4+14

        Ja mihinkähän tällainenkin paskapuhe mahtaa perustua? Mistä sinä tiedät, mikä on ja mikä ei ole Kristuksen seurakunta?


      • JaahasJaa

        Jos kunnia otetaan Piipposelle, niin sitten se ei ole Kristukselle annettua kunniaa. Kutsuiko Paavali perustamiaan seurakuntia nimellä Pyhän Paavalin seurakunnat? Ei. Olivatko Pietarin seurakunnat nimeltään Pyhän Pietarin seurakuntia. Eipä ei. Kutsuiko edes Martti Luther katolilaisesta kirkosta eronneita seurakuntia luterilaisiksi seurakunniksi? No eipä tietenkään, sen asian keksivät vasta toiset kauan jälkeenpäin. Millainen uskovainen muuten uhoaa tuolla tavalla kuin sinä ja käyttää alakielistä termiä paskapuhe? Onko se uskovaisen suuhun sopivaa? Oletko tehnyt parannuksen?


      • puolueeton1
        4+14 kirjoitti:

        Ja mihinkähän tällainenkin paskapuhe mahtaa perustua? Mistä sinä tiedät, mikä on ja mikä ei ole Kristuksen seurakunta?

        4plus14. Mistä tiedät mikä on kristillinen seurakunta taikka kirkko .Jeesuksen aikaan oli vain seurakuntia ,mutta ei yhtäkään kirkkoa ,se on myöhäisempi epäraamatullinen keksintö epäjumalineen ,koristeltuna ristin merkeillä ja puuveistoksilla .Jos Jeesus olisi halunnut hänestä rakenneltavan muistopatsaita niin olisihan sen maininnut .Muutamia vihjetä kristityn ulkomuodosta ja käyttääntymisestä sekä kielenkäytöstä on olemassa ,mutta jätän sen tällä kertaa ettei tule riitaa .


      • vedonlyöntieisallittua

        en tiedä ,esitit polttavan kysymyksen piipposelle ,mutta siihen hän ei vastaa ,vai lyödäänkö vetoa siittä .


    • surprised

      Enpä oikein tiedä mitä tällasesta ajatella.. Voiko siis kuka tahansa perustaa seurakunnan? Eikö ensin tulisi toimia paikallisseurakunnassa, palvella sitä kautta ja kasvaa siellä vanhempien uskovien valvonnassa? Miksi kaikkien pitäs heti olla jotain srk:n johtajia? Eikö kykene olemaan palvelijan asemassa? Pitää perustaa oma ja saada hallita ihmisiä??

      Herättää paljon kysymyksiä.

      • 1+2

        Mistä sä tiedät missä, mitä ja miten kauan tää Piipponen on tehnyt?

        Nuo on ihan hyviä ja aiheellisia kysymyksiä, mutta sulla ei oo mitään syytä kyseenalaistaa Piipposta näin. Vai onko muka? Eipä taida olla, tuskin tunnet koko ihmistä.


      • kösb

        Hyvä suprised, eihän missään paikallisseurakunnassa riitä johtajan paikkoja kaikille johtajiksi haluaville vaikka kuinka ahkerasti ja kauan yrittäisivät palvella olemassa olevien johtajien alaisuudessa. Silloin tie johtajaksi pääsemisessä on perustaa oma pulju ja nimittää itse itsensä sen johtajaksi ja kas, kutsumus on toteutunut.


      • laukkuryssä

        Kyllä kuka tahansa voi perustaa seurakunnan, jos tuntee siihen tarvetta, eikä saa kannatusta asialleen paikallisseurakunnissa.

        Ei ne jonkin tietyn seurakunnan kasvatusmetodit monastikaan edista seurakuntalaisen hengellistä kasvua muuhun, kuin penkkiin jämähtämiseen. Se on nähty tosiasia seurakunnissa.

        Ja jos jollakin nuoremmalla uskoontulleella riittää ns. 'virtaa' hengellisen työn oma-alotteiseen tekemiseen, ja tämä perustaa oman puulaakin, niin tulevaisuus on toivoa täynnä menestymiseen sielujenvoittamisoperaatioissa. Eikä motivaatio hengellisen työn menestymiseen ole missään menestysteologiassa, vaan Isä Jumalan armosta Kristuksessa Jeesuksessa.


      • teltatlaittomiksi
        laukkuryssä kirjoitti:

        Kyllä kuka tahansa voi perustaa seurakunnan, jos tuntee siihen tarvetta, eikä saa kannatusta asialleen paikallisseurakunnissa.

        Ei ne jonkin tietyn seurakunnan kasvatusmetodit monastikaan edista seurakuntalaisen hengellistä kasvua muuhun, kuin penkkiin jämähtämiseen. Se on nähty tosiasia seurakunnissa.

        Ja jos jollakin nuoremmalla uskoontulleella riittää ns. 'virtaa' hengellisen työn oma-alotteiseen tekemiseen, ja tämä perustaa oman puulaakin, niin tulevaisuus on toivoa täynnä menestymiseen sielujenvoittamisoperaatioissa. Eikä motivaatio hengellisen työn menestymiseen ole missään menestysteologiassa, vaan Isä Jumalan armosta Kristuksessa Jeesuksessa.

        Pannaanpas yksi tärkeä asia päätökseen .Jeesus antoi esimerkin ,miten taivaallisen pyhänhengen voimassa hänet kastoi Johannes Kastaja ,aikuisuuden saavutettuaan
        Jeesus aloitti saarnaamisen pelastuksesta syntisille .Huomaa eräs tärkeä asia . saarnaamaan syntisille ,mutta Jeesus itse oli puhdas synneistä .Apostolit olivat puhdistetut synneistä pyhän hengen vuodatuksen jälkeen ,joten he olivat oikeutettuja opettamaan muita .Kuinka ihmeessä joku tämänpäivän syntisistä voi opettaa totuutta kenellekkään,se on mahdottomuus .Se jolla ei ole syntiä ,heittäköön ensimmäisen kiven ,syntisen suuntaan .Lopettaisitte tyhjänpäiväisen jumalattomuutenne .Teltoissa ei ole vikaa ,mutta siellä opetetuissa harhaopeissa on selvä ristiriita raamatun opettamassa totuudessa .


      • haukkuuväärääpuuta
        kösb kirjoitti:

        Hyvä suprised, eihän missään paikallisseurakunnassa riitä johtajan paikkoja kaikille johtajiksi haluaville vaikka kuinka ahkerasti ja kauan yrittäisivät palvella olemassa olevien johtajien alaisuudessa. Silloin tie johtajaksi pääsemisessä on perustaa oma pulju ja nimittää itse itsensä sen johtajaksi ja kas, kutsumus on toteutunut.

        Miksi kristityn olisi kilpailtavan johtoasemasta .Se kuullostaa ihan kirkollisen hierarkian kamppailuista päästä " PAAVIN SUOSIOON ",mutta ei sillä ole mitään tekemistä päästä Jumalan suosioon .


      • ettäsilleenhehheh
        laukkuryssä kirjoitti:

        Kyllä kuka tahansa voi perustaa seurakunnan, jos tuntee siihen tarvetta, eikä saa kannatusta asialleen paikallisseurakunnissa.

        Ei ne jonkin tietyn seurakunnan kasvatusmetodit monastikaan edista seurakuntalaisen hengellistä kasvua muuhun, kuin penkkiin jämähtämiseen. Se on nähty tosiasia seurakunnissa.

        Ja jos jollakin nuoremmalla uskoontulleella riittää ns. 'virtaa' hengellisen työn oma-alotteiseen tekemiseen, ja tämä perustaa oman puulaakin, niin tulevaisuus on toivoa täynnä menestymiseen sielujenvoittamisoperaatioissa. Eikä motivaatio hengellisen työn menestymiseen ole missään menestysteologiassa, vaan Isä Jumalan armosta Kristuksessa Jeesuksessa.

        Tuo " uskoon tuleminen on hämärä asia ". Myöskin monet väittävät syntyneensä uudestaan .UUsi ajokortti,uusi kelakortti ,uusi sossunumero .Osoitteen muutos ,ei enää maallinen ,vaan taivaallinen osoite ,mihin ei posti kulje, eikä puhelinyhteydet riitä uusimmillakaan kännyköillä ,patterit liian heikot siihen .Kuuluvaisuus huono ?


      • mielenkiintome
        teltatlaittomiksi kirjoitti:

        Pannaanpas yksi tärkeä asia päätökseen .Jeesus antoi esimerkin ,miten taivaallisen pyhänhengen voimassa hänet kastoi Johannes Kastaja ,aikuisuuden saavutettuaan
        Jeesus aloitti saarnaamisen pelastuksesta syntisille .Huomaa eräs tärkeä asia . saarnaamaan syntisille ,mutta Jeesus itse oli puhdas synneistä .Apostolit olivat puhdistetut synneistä pyhän hengen vuodatuksen jälkeen ,joten he olivat oikeutettuja opettamaan muita .Kuinka ihmeessä joku tämänpäivän syntisistä voi opettaa totuutta kenellekkään,se on mahdottomuus .Se jolla ei ole syntiä ,heittäköön ensimmäisen kiven ,syntisen suuntaan .Lopettaisitte tyhjänpäiväisen jumalattomuutenne .Teltoissa ei ole vikaa ,mutta siellä opetetuissa harhaopeissa on selvä ristiriita raamatun opettamassa totuudessa .

        tulta ja voitelua ja kaikkea tietoa asemaa ja ihmisten yläpuolellle nousemusta eli ylösnousemusta olen tullut etsimän niitähän nuo ukot ja akat jakaa nuissa kokouksissa ja terveyttä uskonsanaa reemaa ja meditaatiota ylistystä joka jankutaa päässämme ja yläpuolellamme nii ja se puuttuu se loputon kiitosjankutus jono suusta vielä ! voi voi voi!


      • Anonyymi
        haukkuuväärääpuuta kirjoitti:

        Miksi kristityn olisi kilpailtavan johtoasemasta .Se kuullostaa ihan kirkollisen hierarkian kamppailuista päästä " PAAVIN SUOSIOON ",mutta ei sillä ole mitään tekemistä päästä Jumalan suosioon .

        Tottakai! uskovaiset pelkäävät että Kaikkivaltiaan Jeesuksen laittomuudelle varaamat paikat eivät riitä....
        -kristittyjen laittomuuden todellinen jumala ja Barjeesus:
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."
        -
        kristittyjen paavalilais-luterilaisuuden herroihinne uskomisesta saa paikkoja ja ne riittävät paavallilaisuuden oppeihin uskoville:
        Matteuksen evankeliumia: 7:23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.
        Matteuksen evankeliumia:23:33 Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?
        Kaikkivaltiaan Jeesuksen anatama tuomio:
        Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
        7:23 25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."


    • 4+4

      Jaa... hetikö se on nyt "leviämässä Suomeen" jos YKSI ihminen laittaa tollasen nimen toiminnalleen... :D.

      Entä jos tää Piipponen aikoo olla tekemisissä vaikkapa ihan ULKOmaalaisten ihmisten (!!!) kanssa, ja haluu siks jo nimessään selventää, mistä on kyse? Onko se heti niin kauheeta meille peräkylän junteille?

      Kauheesti järkee nostaa tällanenkin pikku juttu näkyville. Eikö tärkeempää puhuttavaa ole?

      • One Way Jeesus

        Selkomaa sai nyt kilpailijan. Jos Niilo Y livainion kaatumistemppuja ei olisi helluntailaiset hyväksyneet niin ei olisi niin sekavaa opetusta helluntsiseurakunnissa nykyään.

        Tapani Suonto on tervettä karismaattisuutta.


      • väärääpalvontaa
        One Way Jeesus kirjoitti:

        Selkomaa sai nyt kilpailijan. Jos Niilo Y livainion kaatumistemppuja ei olisi helluntailaiset hyväksyneet niin ei olisi niin sekavaa opetusta helluntsiseurakunnissa nykyään.

        Tapani Suonto on tervettä karismaattisuutta.

        Miksi te puhutte yksilöiden suosituksista toisiin verrattuna .Onko raamatun selittäminen kiinni henkilöstä ? Raamattu on samaa kaikille ,jotka siihen uskovat .
        Karismaattisuus ei pelasta ketään ,se on pelkästään luomusten palvontaa ,jota
        raamattu ei suosittele ,vaan kieltää sen .


      • Fhjyffrg
        One Way Jeesus kirjoitti:

        Selkomaa sai nyt kilpailijan. Jos Niilo Y livainion kaatumistemppuja ei olisi helluntailaiset hyväksyneet niin ei olisi niin sekavaa opetusta helluntsiseurakunnissa nykyään.

        Tapani Suonto on tervettä karismaattisuutta.

        Piippista ei nyt voi Selkomaan verrata. Selkomaa on nöyrä Jumalan mies


      • Anonyymi
        One Way Jeesus kirjoitti:

        Selkomaa sai nyt kilpailijan. Jos Niilo Y livainion kaatumistemppuja ei olisi helluntailaiset hyväksyneet niin ei olisi niin sekavaa opetusta helluntsiseurakunnissa nykyään.

        Tapani Suonto on tervettä karismaattisuutta.

        Ei Suonto ole karismaattinen. Pyhän Hengen toiminta on hänelle vierasta.


    • TetragrammatonJahve

      Kas kas ,juutalaiset ovat keksineet astua kristikunnan varpaille muodostaen uskonnollisia järjestöjä ,joista on David Hertzokille tuloja ,heheh,onpahan aikoihin
      eletty .Sokea kristikunta menee kaiken uskonnollisen perässä ,janoten demonien
      kuiskuttelua jerusalemin maanpäällisestä ennallistamisesta .Sitä harhaoppia tukevat helluntailaiset ,luterilaiset ja ,jopa katolilaisetkin .Harhauttamiset on ennustettu raamatussa ,joten meillä muilla ei ole mitään hätää olla peloissamme , JEHOVAN avustamana .

    • Kysykäätte

      Aina kannattaa kysyä muuten henkilöltä itseltään, jos jokin asia kiinnostaa. Suomi24 ei ole oikea paikka ruotia kenenkään ihmisen, uskovan asioita. Yhteystiedot löytyvät ketjussa olevien henkilöiden sivuilta.

      • ElämäKristuksessa

        Piipponen lainannut facebookissa lehtileikettä, jossa puhutaan sitoutumisesta ja omistamisesta. Käykää katsomassa facebookista...
        mitä tuolla omistajuudella tarkoitetaan? Valtaa....

        Jos vilpittömin sydämin haluamme tehdä Herran työtä, olemme siihen sitoutuneet! Herran on seurakunta!

        Tässä nykypolvessa on puhujia, jotka hamuavat valtaa ja näkyvyyttä.
        Pitää saada omistajuutta, että voi olla sitoutunut...??
        Tiedän Piipposen; hänen opissaan on menestysteologisia piirteitä,
        lisäksi hän on paljolti tekemisissä "nuoren polven" puhujien kanssa,
        joilla menestysteologiaa opetuksissaan.

        Missä on nöyryys!
        Onko se Jarno Piipposen omilla facebook -sivuilla oleva ilmoitus
        Porissa järjestetystä kokouksesta:
        "Puhujana Polvijärven pastorin poika, väkevä julistaja Jarno Piipponen"
        Lause paljastaa itseriittoisuuden.

        Kuka meistä voi sanoa olevansa väkevä? Jumala yksin on väkevä.
        Jos Hän armossaan meidän kautta ilmestyy, se on armoa.
        Olen mielelläni heikko,silloin Herra on minussa väkevä.


      • KIRJOITETTU.ON.Rk38

        HERRA on HEIKOISSA VÄKEVÄ.

        "MINUN VOIMANI tulee täydelliseksi HEIKKOUDESSA." (2.Kor.12:9)


      • Anonyymi
        KIRJOITETTU.ON.Rk38 kirjoitti:

        HERRA on HEIKOISSA VÄKEVÄ.

        "MINUN VOIMANI tulee täydelliseksi HEIKKOUDESSA." (2.Kor.12:9)

        Amen❗


    • mummikainuusta

      Tämä kertoo ehkä aika paljon:
      Jarno Piipposen Facesta
      Seurakunnassamme pidetään apostolinen konferenssi 19-21.2.2016. Viikonlopun aikana on useampi kaikille avoin tilaisuus. Tule mukaan! Perjantaina 19.2 klo 19 Apostolic Youth with Patrick Tiainen & Jarno Piipponen. Lauantaina 20.2 klo 19 Apostolinen ilta, mukana Patrick Tiainen, Rodrigo & Saara Campos, Tomi Vartiainen, Arild Måsö, Heikki Hilvo, Jarno Piipponen ja Markus Korhonen. Sunnuntaina 21.2 klo 15 Suomi Jeesukselle -messu, Patrick Tiainen, Tuija Valtanen. Tervetuloa!

      • MiksiOiMiksi

        Jarno Piiponen tekee yhteistyötä menestysteologia oppia julistavien kanssa. Lisäksi hänen tuottamansa ohjelmat ovat kyseenalaisia, oikeastaan suorastaan eksytystä levittäviä. Hänhän on seiska teeveen kanavatuottaja ja on tuottanut mm Julistakaa-ohjelmasarjan, jonka puhujat opettavat ja intoilevat menestysteologiaa uhkuvin lausein ja sanonnoin.

        Nuo julistajat jauhavat mm uskovan auktoriteetin ottamisesta ja näin saa sitten haltuunsa sen mitä kristityille kuuluu kuten terveys jne.

        Piipponen ilmeisesti seisoo tyyppien julistuksen takana. Miksipä muuten olisi valinnut ja hyväksynyt Julistakaa-sarjaansa moisia menestysteologisia julistajia kuten Patric Tiainen, joka on käynyt menestysteologiaa opettavan koulunkin.


        Ja miksi, oi miksi Forssan helluntaiseurakunta on tämän eksytystä levittävän Jarno Piipposen suosittelijana. Todella harmillista!


      • Hmmmmmmmmm

      • mummikainuusta
        Hmmmmmmmmm kirjoitti:

        Taitaapi Jarno olla uusapostolisen opin kannattajia...

        http://www.kristitynfoorumi.fi/mielenhallinta.htm

        Kävin lukaisemassa artikkelin. Ja taidanpa olla samaa mieltä asioista, joita siinä tuotiin esille. Tämä oli minusta hyvin asiaa avaavaa:
        (ote ed. olevasta linkistä)
        Oleellinen osa mielenhallintatekniikkaa on eksklusiivinen, siis äärimmäisyyteen saakka itseä ja omaa käsitystä korostava ja muut poissulkeva opetus ja toiminta. Karismaattisessa liikkeessä mukanaolijoille on luotu mielikuva siitä, että liike on voimallinen ja suuri Jumalan ilmestyminen lopun aikana. Näin mukanaolijat ajattelevat myös palvelevansa Jumalaa ja olevansa Hänelle mieliksi. Jos he tutustuisivat tarkemmin liikkeensä johtajien opetuksiin ja kirjoituksiin, niistä kävisi ilmi, että näissä lopun ajan skenaariossa uusapostolinen seurakunta itsessään on syrjäyttänyt Jumalan. Kaikki tehdään seurakunnan valtaan asettamisen, seurakunnan maailmassa tunnetuksi tulemisen hyväksi ja sen johtajiston maallisten valtapyrkimysten eteen. Se on seurakunnan tulemus maailmalle. Jumalan sanassaan ilmoittama Kristuksen toinen tulemus jää tämän päämäärän jalkoihin, koska senkin tapahtuman saa aikaan seurakunta vallatessaan maailman, aloite ei olekaan yksin Jumalalla (vrt. Matt.24:36). Mielenhallintatekniikalla synnytetään myös ”me – he” vastakkainasettelu, jossa kaikki minun käsityksiäni arvostelevat ovat ”paholaisen asialla” tai ”saatanan palveluksessa”,


      • Forssasta
        MiksiOiMiksi kirjoitti:

        Jarno Piiponen tekee yhteistyötä menestysteologia oppia julistavien kanssa. Lisäksi hänen tuottamansa ohjelmat ovat kyseenalaisia, oikeastaan suorastaan eksytystä levittäviä. Hänhän on seiska teeveen kanavatuottaja ja on tuottanut mm Julistakaa-ohjelmasarjan, jonka puhujat opettavat ja intoilevat menestysteologiaa uhkuvin lausein ja sanonnoin.

        Nuo julistajat jauhavat mm uskovan auktoriteetin ottamisesta ja näin saa sitten haltuunsa sen mitä kristityille kuuluu kuten terveys jne.

        Piipponen ilmeisesti seisoo tyyppien julistuksen takana. Miksipä muuten olisi valinnut ja hyväksynyt Julistakaa-sarjaansa moisia menestysteologisia julistajia kuten Patric Tiainen, joka on käynyt menestysteologiaa opettavan koulunkin.


        Ja miksi, oi miksi Forssan helluntaiseurakunta on tämän eksytystä levittävän Jarno Piipposen suosittelijana. Todella harmillista!

        Kyllä itsekin ihmettelen Forssan helluntaisrk:n toimintaa asiassa.


      • OikeaaAsiaa
        Forssasta kirjoitti:

        Kyllä itsekin ihmettelen Forssan helluntaisrk:n toimintaa asiassa.

        Hyvä onkin ihmetellä! Kertoo, että sinulla on arvostelukykyä!


    • Siunatkaa näitä nuoria, älkää puhuko pahaa heistä, älkää vastustako. Älkää heittäkö kiviä rattaisiin vaan lisää tulta ja öljyä. Jos sinun mielestäsi he tai joku heistä on eksyttäjä, siunuaa siunaamalla siunaa häntä, heitä.

      Siunaamalla ihmistä Jumala vaikuttaa hänessä ja kääntää häntä oikeaan suuntaan, jos hän on hairahtunut väärään. Älkää hyvät ihmiset nousko näitä nuoria sotaurhoja ja -neitoja vastaan. Herra käyttä heitä tässä lopun ajassa. Minä iloitsen jokaisesta nuoresta julistajasta, iloitsen jokaisesta Jumalan palvelijasta ja Jumalan lapsesta, mutta ennen kaikkea näistä nuorista julistajista.

      Iloitkaa ja ylistäkää Herraa Jeesusta Kristusta näistä nuorista. Herra Jeesus ainakin iloitsee. Pyytäkää heille varjelusta ja siunausta ja voitelua ja rohkeutta ja vapautta ja iloa ja kaikka hyvää mitä keksitte. Eihän tässä voi muuta kuin tulla siunatuksi kun katsoo ja kuuntelee näitä nuoria julistajia. Niin miksi emme siunais heitä? http://www.tv7plus.fi/vod/series/?series=40890

      • Kirkkaudeksi.Kansoille

        ..."katsoo.."

        SILMÄ on edelleenkin; ruumiin LAMPPU. "JOS sinun silmäsi on viallinen, niin KOKO RUUMIISI ON PIMEÄ."

        valvomisen paikka niin Jaikalille kuin meistä jokaiselle, TaivasTiekutsun saaneelle, ikään katsomatta!


      • SeurataanJeesuksenMallia

        En voi olla lisäämässä öljyä rattaisiin, kun eksytystä ollaan voimalla levittämässä, en vaikka kyseessä olisi innostuneita nuoria ihmisiä.

        Olen kyllä rukoillutkin monesti näitten menestysteologiaan/uusapostolisen liikkeen opetuksiin yms eksyneiden puolesta ja jatkan rukoilemista. Tälläiset eksyneet ja heitä seuraavat tarvitsevat kuitenkin apua, jotta huomaisivat sen missä menee vikaan Raamatun opetuksiin verraten. Raamatussakin kehotetaan puuttumaan ja oikaisemaan, jos huomaa jonkun tai joidenkin lähteneen harhapoluille.

        Jos kuuntelee noita Julistakaa-sarjan intomielisiä puheita, voi huomata, että monessa kohdin useiden puhujien opetukset menevät vakavasti harhaan. Esim siinä, kun väitetään, että kun kristitty vain ns ottaa auktoriteettinsa, hän voi saada ne asiat kuten terveyden, jotka kristuksen kuoleman perusteella jotenkin kuuluvat meille jo nykyään. Mitä muuta tämä on kuin menestysteologian harhaoppista paatosta.

        Laajasti muutakin eksyttävää opetusta löytyy noitten ohjelmien nuorten ihmisten intoilusta. On kyllä kiva, jos intoa kristittynä elämiseen ja julistamiseen löytyy, mutta sen innon pitäisi olla aidosti Jumalan sanan totuuteen nojautuvaa eikä epäraamatullisia ajatuksia levittävää kuten monessa puheessa asianlaita tuossa sarjassa on.

        Puhujanlahjoja kyllä monelta heistä hienosti löytyy, mutta monella puheen sisällön kanssa on vakavia ongelmia ja tärkeintä olisi aina kuitenkin sanoman sisältö. Sen pitäisi olla sopusoinnussa Raamatun sanoman kanssa.


      • SeurataanJeesuksenMallia kirjoitti:

        En voi olla lisäämässä öljyä rattaisiin, kun eksytystä ollaan voimalla levittämässä, en vaikka kyseessä olisi innostuneita nuoria ihmisiä.

        Olen kyllä rukoillutkin monesti näitten menestysteologiaan/uusapostolisen liikkeen opetuksiin yms eksyneiden puolesta ja jatkan rukoilemista. Tälläiset eksyneet ja heitä seuraavat tarvitsevat kuitenkin apua, jotta huomaisivat sen missä menee vikaan Raamatun opetuksiin verraten. Raamatussakin kehotetaan puuttumaan ja oikaisemaan, jos huomaa jonkun tai joidenkin lähteneen harhapoluille.

        Jos kuuntelee noita Julistakaa-sarjan intomielisiä puheita, voi huomata, että monessa kohdin useiden puhujien opetukset menevät vakavasti harhaan. Esim siinä, kun väitetään, että kun kristitty vain ns ottaa auktoriteettinsa, hän voi saada ne asiat kuten terveyden, jotka kristuksen kuoleman perusteella jotenkin kuuluvat meille jo nykyään. Mitä muuta tämä on kuin menestysteologian harhaoppista paatosta.

        Laajasti muutakin eksyttävää opetusta löytyy noitten ohjelmien nuorten ihmisten intoilusta. On kyllä kiva, jos intoa kristittynä elämiseen ja julistamiseen löytyy, mutta sen innon pitäisi olla aidosti Jumalan sanan totuuteen nojautuvaa eikä epäraamatullisia ajatuksia levittävää kuten monessa puheessa asianlaita tuossa sarjassa on.

        Puhujanlahjoja kyllä monelta heistä hienosti löytyy, mutta monella puheen sisällön kanssa on vakavia ongelmia ja tärkeintä olisi aina kuitenkin sanoman sisältö. Sen pitäisi olla sopusoinnussa Raamatun sanoman kanssa.

        Nämä julistajat ovat nuoria vasta alkajia. Ei heiltä voi vaatia viisikymppisen kokeneen saarnaajan tasoa mitenkään. Annetaan aikaa kasvuun ja kehitykseen, sitä kyllä tulee ajan ja kärsimyksien kanssa. Meidän asiamme on siunata, Jumala kyllä kanansa kynii ajallaan, jos on tarpeen. Mutta kun ihminen lähtee oikomaan ja nuhtelemaan, usein lihassa, silloin lyödään tuore taimi maahan ja saadaan pahaa jälkeä aikaan. Parempi on kannustaa ja tukea kuin lyödä Raamatulla päähän. Minä en ainakaan vaadi nuorelta julistajalta täydellisyyttä koska en ole itsekään sitä saavuttanut vaikka olen ollut uskossa kauemmin kuin mitä näillä julistajilla on ikää. Iloitaan että on nuoria innokkaita Jeesuksen todistajia. He ovat mitä ilmeisemmin Herra kädessä. Emme koske heihin pahalla mielellä.

        >>>Esim siinä, kun väitetään, että kun kristitty vain ns ottaa auktoriteettinsa, hän voi saada ne asiat kuten terveyden, jotka kristuksen kuoleman perusteella jotenkin kuuluvat meille jo nykyään. Mitä muuta tämä on kuin menestysteologian harhaoppista paatosta.<<<

        Tämä terveysasia on vähän kaksipiippuinen juttu. Periaatteessa asia on justiinsa niin. Mutta käytännössä se ei toimi kovinkaan monen kohdalla. Silloin jos tavoitellaan parantumisia, tulisi etsiä tietä parantumiseen sillä, se on todellakin mahdollista. Parantuminen tapahtuu uskon kautta. Jollakin täytyy olla usko parantumiseen jotta se voisi tapahtua. Ja vaikka kenelläkään ei olisikaan uskoa, Jumala voi siittä huolimatta parantaa. Onhan näitäkin tapauksia olemassa, Kukaan ei rukoillut sairaan puolesta eikä sairas edes ajatellut voivansa parantua mutta uskoi evankeliumin ja otti Jeesuksen Kristuksen vastaan ja,... hupsi! Seuraavana päivänä huomasi parantuneensa.
        Ja koska näin on, usko vaikuttaa aina positiivisesti parantumiseen. Usko Sanaan ei varmastikaan heikennä parantumisen mahdollisuutta.

        Jos siis Jumala parantaa sairaan ilman että parantumiseen uskoo tai sairas edes ajattelee koko asiaa, Jumala voi vielä varmemmin parantaa henkilön jolla on usko. Ja uskon kohde on Jumalan Sana, Jumalan ilmoitus Raamatussa. Uskon vaikuttaa ja antaa Jumalan Sana. Usko Sanaan on kunnioitusta Sanaa kohtaan. Kunnioitus Jumalan Sanaa kohtaan on kunnioitusta Jumalaa kohtaan. Ja Jumala kunnioittaa sitä, joka Häntä kunnioittaa. Ja mitä siitä seuraa, mitä luulet?

        Mutta monet saarnaavat epäuskoa koska eivät itse usko että sairaat voivat parantua tässä ja nyt, niin silloin ei myöskään parantumisia tapahdu. Jeesus väistyy epäuskoiselta maaperältä. Useimmiten julistajalla tai sairaalla on joku muu auktoriteetti kuin Jumalan Sana. Monesti katsotaan siihen mitä on ollut ja mitä nyt on ja ajatellaan että huomenna ja ensi vuonna on samalla tavalla, koska aina on näin ollut. Olosuhteet ovat siis tulleet auktoriteetiksi Jumalan ilmoituksen sijasta.

        Jumalan tekee parantamisteot uskon kautta Sanaan ja Sanan kautta. Silloin meidän uskovien tulee julistaa Jumalan Sanaa ja siinä Sanassa ei ole epäuskoa koska se on uskon Sana. Myös Pyhä Henki, joka asuu Jumalana Sanassa, on uskon Henki. Ja kun joku sitten saarnaa tätä uskoa, uskon Sanaa, uskon Hengessä, häntä kritisoidaan ja haukutaan menestysteolokiksi. Ehkä kritisoija onkin eksyksissä ja väärässä tässä asiassa, eikä "menestystelogi".

        Olen pohtinut lisää parantumisaiheesta seuraavasti: http://www.jaikal.se/48683131


      • Kirkkaudeksi.Kansoille

        niin..EI YLI sen, mikä KIRJOITETTU ON.


      • FokusSanomaan
        Jaikal91 kirjoitti:

        Nämä julistajat ovat nuoria vasta alkajia. Ei heiltä voi vaatia viisikymppisen kokeneen saarnaajan tasoa mitenkään. Annetaan aikaa kasvuun ja kehitykseen, sitä kyllä tulee ajan ja kärsimyksien kanssa. Meidän asiamme on siunata, Jumala kyllä kanansa kynii ajallaan, jos on tarpeen. Mutta kun ihminen lähtee oikomaan ja nuhtelemaan, usein lihassa, silloin lyödään tuore taimi maahan ja saadaan pahaa jälkeä aikaan. Parempi on kannustaa ja tukea kuin lyödä Raamatulla päähän. Minä en ainakaan vaadi nuorelta julistajalta täydellisyyttä koska en ole itsekään sitä saavuttanut vaikka olen ollut uskossa kauemmin kuin mitä näillä julistajilla on ikää. Iloitaan että on nuoria innokkaita Jeesuksen todistajia. He ovat mitä ilmeisemmin Herra kädessä. Emme koske heihin pahalla mielellä.

        >>>Esim siinä, kun väitetään, että kun kristitty vain ns ottaa auktoriteettinsa, hän voi saada ne asiat kuten terveyden, jotka kristuksen kuoleman perusteella jotenkin kuuluvat meille jo nykyään. Mitä muuta tämä on kuin menestysteologian harhaoppista paatosta.<<<

        Tämä terveysasia on vähän kaksipiippuinen juttu. Periaatteessa asia on justiinsa niin. Mutta käytännössä se ei toimi kovinkaan monen kohdalla. Silloin jos tavoitellaan parantumisia, tulisi etsiä tietä parantumiseen sillä, se on todellakin mahdollista. Parantuminen tapahtuu uskon kautta. Jollakin täytyy olla usko parantumiseen jotta se voisi tapahtua. Ja vaikka kenelläkään ei olisikaan uskoa, Jumala voi siittä huolimatta parantaa. Onhan näitäkin tapauksia olemassa, Kukaan ei rukoillut sairaan puolesta eikä sairas edes ajatellut voivansa parantua mutta uskoi evankeliumin ja otti Jeesuksen Kristuksen vastaan ja,... hupsi! Seuraavana päivänä huomasi parantuneensa.
        Ja koska näin on, usko vaikuttaa aina positiivisesti parantumiseen. Usko Sanaan ei varmastikaan heikennä parantumisen mahdollisuutta.

        Jos siis Jumala parantaa sairaan ilman että parantumiseen uskoo tai sairas edes ajattelee koko asiaa, Jumala voi vielä varmemmin parantaa henkilön jolla on usko. Ja uskon kohde on Jumalan Sana, Jumalan ilmoitus Raamatussa. Uskon vaikuttaa ja antaa Jumalan Sana. Usko Sanaan on kunnioitusta Sanaa kohtaan. Kunnioitus Jumalan Sanaa kohtaan on kunnioitusta Jumalaa kohtaan. Ja Jumala kunnioittaa sitä, joka Häntä kunnioittaa. Ja mitä siitä seuraa, mitä luulet?

        Mutta monet saarnaavat epäuskoa koska eivät itse usko että sairaat voivat parantua tässä ja nyt, niin silloin ei myöskään parantumisia tapahdu. Jeesus väistyy epäuskoiselta maaperältä. Useimmiten julistajalla tai sairaalla on joku muu auktoriteetti kuin Jumalan Sana. Monesti katsotaan siihen mitä on ollut ja mitä nyt on ja ajatellaan että huomenna ja ensi vuonna on samalla tavalla, koska aina on näin ollut. Olosuhteet ovat siis tulleet auktoriteetiksi Jumalan ilmoituksen sijasta.

        Jumalan tekee parantamisteot uskon kautta Sanaan ja Sanan kautta. Silloin meidän uskovien tulee julistaa Jumalan Sanaa ja siinä Sanassa ei ole epäuskoa koska se on uskon Sana. Myös Pyhä Henki, joka asuu Jumalana Sanassa, on uskon Henki. Ja kun joku sitten saarnaa tätä uskoa, uskon Sanaa, uskon Hengessä, häntä kritisoidaan ja haukutaan menestysteolokiksi. Ehkä kritisoija onkin eksyksissä ja väärässä tässä asiassa, eikä "menestystelogi".

        Olen pohtinut lisää parantumisaiheesta seuraavasti: http://www.jaikal.se/48683131

        Jarno Piipponen tekee yhteistyötä Patric Tiaisen kanssa. Nuoresta iästään huolimatta Patric on jo yhden uuden seurakunnan pastori Uskonsana eli Word of faith Church Finland .Hän on Uskon sana-liikkeen raamattukoulussa Afrikassa (Word of Faith Bible College) opiskellut pastoriksi. Tuo afrikkalainen raamattukoulu opettaa menestysteologiaa, jonka opin Tiainen on imenyt itseensä tehokkaasti ja levittää sitä nykyään omaan seurakuntaansa, ystäviinsä ja tv-ohjelmien, blogin ja netin kautta koko Suomeen. Hän kiertää Suomessa laajalti puhumassa eri seurakunnissa.

        Jarno Piipponen tekee ohjelmia menestysteologisia ajatuksia opettavista ihmisistä (kutenTiaisesta)ja antaa heidän julistaa avoimesti epäraamatullisia oppeja. Nämä menestysteologisia, uusapostolisen liikkeen oppeja ja yleensäkin uuskarismaattista eksytystä saarnaavat nuoret miehet verkostautuvat tehokkaasti ja levittävät oppeja , jotka eivät ole Jumalaa miellyttäviä eivätkä raamatullisia.

        Se, että he ovat nuorehkoja, ei saa olla mikään tabu ja este arvioida heidän toimintaansa ja opetustaan kuten Raamatussa on kannustettu. Heidän opetuksistaan ja taustastaan on syytä varoittaa myös muita.

        Uskonsana liikkeessä sekä nuoret että vanhat opettavat menestysteologiaa. ei se tilanne siitä itsekseen iän myötä parane. eksytyksen syvyys vain pahenee iän myötä, jos henkilö jatkaa Uskonsana -liikkeen yhteydessä.

        Menestysteologian kannattajat eivät opeta uskosta ja parantumisesta terveellä tavalla. Samoin monessa muussa asiassa he menevät ihan harhaan:

        http://www.arvioikaa.com/M.html

        http://www.onewaymission.fi/index.php/opetusta/luettavaa/226-mitae-on-menestysteologia


      • FokusSanomaan
        FokusSanomaan kirjoitti:

        Jarno Piipponen tekee yhteistyötä Patric Tiaisen kanssa. Nuoresta iästään huolimatta Patric on jo yhden uuden seurakunnan pastori Uskonsana eli Word of faith Church Finland .Hän on Uskon sana-liikkeen raamattukoulussa Afrikassa (Word of Faith Bible College) opiskellut pastoriksi. Tuo afrikkalainen raamattukoulu opettaa menestysteologiaa, jonka opin Tiainen on imenyt itseensä tehokkaasti ja levittää sitä nykyään omaan seurakuntaansa, ystäviinsä ja tv-ohjelmien, blogin ja netin kautta koko Suomeen. Hän kiertää Suomessa laajalti puhumassa eri seurakunnissa.

        Jarno Piipponen tekee ohjelmia menestysteologisia ajatuksia opettavista ihmisistä (kutenTiaisesta)ja antaa heidän julistaa avoimesti epäraamatullisia oppeja. Nämä menestysteologisia, uusapostolisen liikkeen oppeja ja yleensäkin uuskarismaattista eksytystä saarnaavat nuoret miehet verkostautuvat tehokkaasti ja levittävät oppeja , jotka eivät ole Jumalaa miellyttäviä eivätkä raamatullisia.

        Se, että he ovat nuorehkoja, ei saa olla mikään tabu ja este arvioida heidän toimintaansa ja opetustaan kuten Raamatussa on kannustettu. Heidän opetuksistaan ja taustastaan on syytä varoittaa myös muita.

        Uskonsana liikkeessä sekä nuoret että vanhat opettavat menestysteologiaa. ei se tilanne siitä itsekseen iän myötä parane. eksytyksen syvyys vain pahenee iän myötä, jos henkilö jatkaa Uskonsana -liikkeen yhteydessä.

        Menestysteologian kannattajat eivät opeta uskosta ja parantumisesta terveellä tavalla. Samoin monessa muussa asiassa he menevät ihan harhaan:

        http://www.arvioikaa.com/M.html

        http://www.onewaymission.fi/index.php/opetusta/luettavaa/226-mitae-on-menestysteologia

        Lisätietoa Patric Tiaisen edustamasta liikkeestä (Word of Faith eli uskonsana )

        https://ucministries.wordpress.com/2011/03/16/on-the-word-of-faith-heresy-by-john-edwards/

        http://www.charismanews.com/opinion/41054-10-ways-the-word-of-faith-movement-went-wrong


      • YksiPaikallaan
        FokusSanomaan kirjoitti:

        Jarno Piipponen tekee yhteistyötä Patric Tiaisen kanssa. Nuoresta iästään huolimatta Patric on jo yhden uuden seurakunnan pastori Uskonsana eli Word of faith Church Finland .Hän on Uskon sana-liikkeen raamattukoulussa Afrikassa (Word of Faith Bible College) opiskellut pastoriksi. Tuo afrikkalainen raamattukoulu opettaa menestysteologiaa, jonka opin Tiainen on imenyt itseensä tehokkaasti ja levittää sitä nykyään omaan seurakuntaansa, ystäviinsä ja tv-ohjelmien, blogin ja netin kautta koko Suomeen. Hän kiertää Suomessa laajalti puhumassa eri seurakunnissa.

        Jarno Piipponen tekee ohjelmia menestysteologisia ajatuksia opettavista ihmisistä (kutenTiaisesta)ja antaa heidän julistaa avoimesti epäraamatullisia oppeja. Nämä menestysteologisia, uusapostolisen liikkeen oppeja ja yleensäkin uuskarismaattista eksytystä saarnaavat nuoret miehet verkostautuvat tehokkaasti ja levittävät oppeja , jotka eivät ole Jumalaa miellyttäviä eivätkä raamatullisia.

        Se, että he ovat nuorehkoja, ei saa olla mikään tabu ja este arvioida heidän toimintaansa ja opetustaan kuten Raamatussa on kannustettu. Heidän opetuksistaan ja taustastaan on syytä varoittaa myös muita.

        Uskonsana liikkeessä sekä nuoret että vanhat opettavat menestysteologiaa. ei se tilanne siitä itsekseen iän myötä parane. eksytyksen syvyys vain pahenee iän myötä, jos henkilö jatkaa Uskonsana -liikkeen yhteydessä.

        Menestysteologian kannattajat eivät opeta uskosta ja parantumisesta terveellä tavalla. Samoin monessa muussa asiassa he menevät ihan harhaan:

        http://www.arvioikaa.com/M.html

        http://www.onewaymission.fi/index.php/opetusta/luettavaa/226-mitae-on-menestysteologia

        Patrick opiskeli, kyllä joo, Keniassa Word of faith seurakunnan Raamattuopistossa, mutta tuolla Afrikkalaisella Word of faith seurakunnalla ei ole mitään tekemistä Amerikkalaisen vastaavan nimisen seurakunnan kanssa. Afrikkalainen WOF-seurakunta on helluntaiseurakunta ja Patrick on ottanut saman nimen perustamalleen seurakunnalle, joka ei siis kuulu, Suomessakin toimineeseen, Amerikasta lähtöisin olevaan, Uskon Sana -liikkeeseen. Selvittäkää faktat ennenkuin huutelette.
        Ja joo, Patrick ja Jarno ovat ystäviä, mutta eivät menestysteologeja siinä merkityksessä, jossa menestysteologiaa käytetään ilmaisemaan karismaattisten seurakuntien harhaoppisuutta.
        ...ja mitä tulee Forssan helluntaiseurakuntaan. Siellä menee Jumalan työ mukavasti eteenpäin pastoreiden ja vanhimmiston (johon siis Jarnokin kuuluu) rukoillessa ja ollessa Jumalan johdatuksessa.
        Siunausta ystävät teille :-)


      • dargia

        Tuon Jaikalin teksteissä välittyy aito armo ja rakkaus.
        Täälä ei taida olla montakaan tuollaista kirjoittajaa.
        Tuomitsijoita ja arvostelijoita kyllä näyttää riittävän.
        He ovat pääasiassa ihmisiä, jotka eivät ole koskaan itse sormeaankaan ojentaneet hengellisten asioiden hyväksi, vaan tuhlanneet koko elämänsä vain muiden arvostelemiseen ja muista vikojen etsimiseen.


      • laukkuryssä

        Savolaenen aforismi: "Ne tekköö, jotka ossoo, jotka ee ossoo, ne arvostelloo".


      • egnneg
        YksiPaikallaan kirjoitti:

        Patrick opiskeli, kyllä joo, Keniassa Word of faith seurakunnan Raamattuopistossa, mutta tuolla Afrikkalaisella Word of faith seurakunnalla ei ole mitään tekemistä Amerikkalaisen vastaavan nimisen seurakunnan kanssa. Afrikkalainen WOF-seurakunta on helluntaiseurakunta ja Patrick on ottanut saman nimen perustamalleen seurakunnalle, joka ei siis kuulu, Suomessakin toimineeseen, Amerikasta lähtöisin olevaan, Uskon Sana -liikkeeseen. Selvittäkää faktat ennenkuin huutelette.
        Ja joo, Patrick ja Jarno ovat ystäviä, mutta eivät menestysteologeja siinä merkityksessä, jossa menestysteologiaa käytetään ilmaisemaan karismaattisten seurakuntien harhaoppisuutta.
        ...ja mitä tulee Forssan helluntaiseurakuntaan. Siellä menee Jumalan työ mukavasti eteenpäin pastoreiden ja vanhimmiston (johon siis Jarnokin kuuluu) rukoillessa ja ollessa Jumalan johdatuksessa.
        Siunausta ystävät teille :-)

        Oletko forssasta? Tiedätkö todella....?


    • zxqqååxxcz-

      Jarno on Veijon poika.

      • Antipipo

        Eipä ole omena kauas puusta pudonnut. Isänsä kauhea paperista suoraan vouhottaja ja muiden uskovien tuomitsija. Rakkaudetonta paatosta koko miehen väkevyydeltä. Niin saa jokainen kuulla kunniansa. Veijo ja Aulikki ovat kaikkia muita parempia ja meitä neuvomassa. Mutta mitä tämä Jarno tuleekaan saamaan aikaan. Teit isäin astumaan. Eipä taida pojasta polvi parantua.
        Ällöttää kaikki Herzogin seuraajat ja vouhottajat ja TV7 on niitä täynnä. Ojaresta myöten.


      • voiihmistä
        Antipipo kirjoitti:

        Eipä ole omena kauas puusta pudonnut. Isänsä kauhea paperista suoraan vouhottaja ja muiden uskovien tuomitsija. Rakkaudetonta paatosta koko miehen väkevyydeltä. Niin saa jokainen kuulla kunniansa. Veijo ja Aulikki ovat kaikkia muita parempia ja meitä neuvomassa. Mutta mitä tämä Jarno tuleekaan saamaan aikaan. Teit isäin astumaan. Eipä taida pojasta polvi parantua.
        Ällöttää kaikki Herzogin seuraajat ja vouhottajat ja TV7 on niitä täynnä. Ojaresta myöten.

        ojareskin seonnut kun uskoo että jokin henggen aiheuttama pyörremyrsky jaloissa on jumalan kyllä voi voi voi!!!


      • Anonyymi
        Antipipo kirjoitti:

        Eipä ole omena kauas puusta pudonnut. Isänsä kauhea paperista suoraan vouhottaja ja muiden uskovien tuomitsija. Rakkaudetonta paatosta koko miehen väkevyydeltä. Niin saa jokainen kuulla kunniansa. Veijo ja Aulikki ovat kaikkia muita parempia ja meitä neuvomassa. Mutta mitä tämä Jarno tuleekaan saamaan aikaan. Teit isäin astumaan. Eipä taida pojasta polvi parantua.
        Ällöttää kaikki Herzogin seuraajat ja vouhottajat ja TV7 on niitä täynnä. Ojaresta myöten.

        kyllä näin on !


    • Torpaneukko26

      Antipipo, veit sanat suustani tuosa vimpassa parissa lauseessa.

    • jumalakokäski

      miksei poika kompuroi kun isänsäkin kompuroi!

      ällöttää tuollaiset kun jätetään oma perhe ja ollaan muka Jumalan johdossa hah mitä sokeutta, ja taa son ihmisiä jotka taputtaa, no sokeat ei näytä loppuvan vaikak kuinka pidetään parantumiskokouksia mukamas!

    • Valheuusapostolit.666

      Avatkaa jo silmänne ihmiset: Menestysteologia on Perkeleestä!

      • Eikaatajapappi

        Menestysteologia on huijausta. Kaatajapapit ovat huijareita.


    • Vierestäseuraaja

      Aika hankala kaveri tää Piipponen tyylillä hajota ja hallitse. Täysin yhteistyökyvytön. Palkattiin Forssan seurakunnasta osa-aikaiseksi tt:ksi nuorisontyäntekijäksi. Ohittaa kaikkia. Nimeää itsensä pastoriksi. Toteaa jo olevansa meidän srkn johtaja. Aikamoinen kaveri. Ei oo lukenut raamatusta kohtaa se joka itsensä ylentää se alennetaan

      • saviseutulainen

        Jarno Piipponen on nykyisin myös Loimaan helluntaiseurakunnan osa-aikaisena pastorina.

        Torontolaishenkinen "kaatajapappi"!
        ( oli ainakin joitakin vuosia sitten vieraillessaan Forssasta ko. seurakunnassa )


      • Vierestäsruraaja

        Piipponen ei ole Loimaan helluntaisrkn osa-aikainan pastori vaikka niin itsensä tituleeraa. Forssan helluntaisrksta hänen palvelujaan on ostettu nuorisotyöhön.


      • saviseutulainen
        Vierestäsruraaja kirjoitti:

        Piipponen ei ole Loimaan helluntaisrkn osa-aikainan pastori vaikka niin itsensä tituleeraa. Forssan helluntaisrksta hänen palvelujaan on ostettu nuorisotyöhön.

        Ok, kiitos tarkennuksesta!

        Saviseutulainen on saanut väärän käsityksen lukiessaan Loimaan Lehdestä hell.srk:n pikkuilmoituksia.
        Yhtä kaikki, JP eksyttää Saviseudun "pääkaupungissa" sitten Forssasta ostettuna nuorisotyöntekijänä.


    • laukkuryssä

      Muljahtipa tällainen mieleen..

      Että nyt taitaa olla niin, kuin Jeesus sanoi: "tulta minä olen tullut heittämään maan päälle. Ja kuinka minä toivoisinkaan, että se olisi jo syttynyt". Että se Jeesuksen heittämä tuli on syttynyt, koskapa nuoret saarnaajat innostavat muita evankeliumin julistus asialle. Esimerkkinä Jarno Piipponen.

      Mutta sen sijaan palstalla negatiivisen mielipiteensä asiassa esittävät arvostelijat ovat tainneet syttyä helvetin tulesta, eikä Herramme Jeesuksen heittämästä tulesta. Se on helppoa arvostella ja räkättää muutoinkin, kun sen saa tehdä anonyymisti. Mutta lärvit taatusti menisivät tukkoon, jos mielipide olisi tehtävä oman nimensä takana seisten.

    • fireeeee

      "Se on helppoa arvostella ja räkättää muutoinkin, kun sen saa tehdä anonyymisti. Mutta lärvit taatusti menisivät tukkoon, jos mielipide olisi tehtävä oman nimensä takana seisten".

      No siinähän"räkätät" "laukkuryssä", mikä muuten oikea nimesi onkaan???

      Piipposta olen sen verran läheltä seurannut, että eipä vakuuta.

      • laukkuryssä

        Tunnen Veijon ja Jarmon ja muutkin Piipposet aivan henkilökohtaisesti, kun aikoinaan Polvijärven vapikseen kuuluttiin.

        Revi siitä free-vamu. Sulla kuulostaa oevan asennevamma. Räkättää osaat, kun et muuta osaa.


      • Ystäviäsi
        laukkuryssä kirjoitti:

        Tunnen Veijon ja Jarmon ja muutkin Piipposet aivan henkilökohtaisesti, kun aikoinaan Polvijärven vapikseen kuuluttiin.

        Revi siitä free-vamu. Sulla kuulostaa oevan asennevamma. Räkättää osaat, kun et muuta osaa.

        Tunsitko heidät jo silloin kun molemmat syttyivät haureellisesti toisistaan ja hylkäsivät puolisonsa ja menivät keskenään naimisiin?

        Kuulitko kuinka ystäväsi opettivat Jeesuksen kuolleen hengellisesti helvetissä?


      • laukkuryssä

        Jo vain tunsin ja kehoitin kiireesti menemään naimisiin, koska naimisissa olevat eivät keskenään haureutta harjoita enään.

        Jeesuksen helvetissä kuolemisesta en ole kenenkään kuullut saarnaavan, koska Raamatun Kirjoituksissa ei ole moisesta mainintaa.


      • fireeeee
        laukkuryssä kirjoitti:

        Tunnen Veijon ja Jarmon ja muutkin Piipposet aivan henkilökohtaisesti, kun aikoinaan Polvijärven vapikseen kuuluttiin.

        Revi siitä free-vamu. Sulla kuulostaa oevan asennevamma. Räkättää osaat, kun et muuta osaa.

        "Revi siitä free-vamu". ??? Mitähän mahdat tarkoittaa? Ettet vain ole kiihdyksissä, kun kirjoituksesi ovat sekavia?


      • laukkuryssä

        Tahallaanko Sinä freeee-vammainen heittäydyt tyhmäksi, vai oletko aivan tosissaankin sellainen..


      • fireeeee
        laukkuryssä kirjoitti:

        Tahallaanko Sinä freeee-vammainen heittäydyt tyhmäksi, vai oletko aivan tosissaankin sellainen..

        Jos käytän "fireeeee"-nimimerkkiä, pitäisikö minun ymmärtää "free-vamu"-juttujasi? No eipä pidä. Enhän minäkään kirjoita esim. "lakurysä vamu".....olisit varmaan ymmärtänyt.....

        Vastauksesi osoittaa, missä hengessä olet.


    • omituinenseonkin

      laukkuryssä on harvinainen nimi suomessa!

      • laukkuryssä

        Ei se laukkuryssä ole nimi, vaan nimike. Jos joku on vaikka suden- tai karhun metsästäjä, niin häntä nimitetään nimikkeellä sudenmetsästäjä ja karhunkaataja. Ett'silviistee..


    • poliisiasia

      Jarno Piipposen sivuilla ilmoitetaan tilinumero, jolle voi osoittaa lahjoituksia ym, mutta rahankeräysluvasta ei löydy mainintaa. Onko sellaista olemassakaan?!

      • laukkuryssä

        Lahjoitushan on täysin vapaaehtoista, joka perustuu vilpittömään lähimmäisenrakkauteen. Jotenka siihen ei tarvitse rahankeräyslupaa.

        Voithan Sinä toki itsekin laittaa tilinumerosi palstalle ja pyytää lahjoituksia vaikkapa huonoon taloutesi kohentamiseen tai kaljaan.. ;))


      • moirahat

        hei ei näy raamatussa Jeesuksen tilinumeroa oisin laitanu sille rahaa että laittas pojalle autorahatjotka moninkertaistus!


    • henki

      laukkuryssä skriivasi: "Jeesuksen helvetissä kuolemisesta en ole kenenkään kuullut saarnaavan, koska Raamatun Kirjoituksissa ei ole moisesta mainintaa."

      No nyt on sinullakin mahdollisuus parantaa hieman yleissivistystä, nimittäin kohdassa 8:48 Aulikki opettaa:

      "Ja ajatelkaa että Jeesus koki, hän koki kaiken tämän keskellä hengellisen kuoleman myös. Jeesus meni helvettiin meidän puolestamme täyttäen Isän tahdon, josta Isä nosti Jeesuksen hengen ja sielun ylös, myös niiden ihmisten tähden jotka pilkkasivat Jeesusta."

      http://www.tv7.fi/vod/player/?program=38751

      • laukkuryssä

        Ei Jeesus suinkaan Helvettiin mennyt, vaan Tuonelaan. Uskontunnustuksessa luetaan: "Astui alas Tuonelaan, nousi kolmantena päivänä ylös".

        Aulikki puhuu omiaan, eikä niinkuin Kirjoiettu on.

        Mistä se kohta 8:48 on?


      • henki
        laukkuryssä kirjoitti:

        Ei Jeesus suinkaan Helvettiin mennyt, vaan Tuonelaan. Uskontunnustuksessa luetaan: "Astui alas Tuonelaan, nousi kolmantena päivänä ylös".

        Aulikki puhuu omiaan, eikä niinkuin Kirjoiettu on.

        Mistä se kohta 8:48 on?

        Avaa video ja kelaa kohtaan 8 minuuttia 48 sekuntia. Jos et osaa, pyydä PH avuksi.


      • niin.Sana.opettaa
        laukkuryssä kirjoitti:

        Ei Jeesus suinkaan Helvettiin mennyt, vaan Tuonelaan. Uskontunnustuksessa luetaan: "Astui alas Tuonelaan, nousi kolmantena päivänä ylös".

        Aulikki puhuu omiaan, eikä niinkuin Kirjoiettu on.

        Mistä se kohta 8:48 on?

        Käsittääkseni Helvetti on toistaiseksi täysin tyhjä.

        Tiettävästi Peto ja "Väärä Profeetta" ovat Helvetin ensimmäiset asukkaat, Ilm. 19:20.

        Seuraavaksi, "Tuhatvuotisen Valtakunnan" jälkeen Helvettiin heitetään itse Paholainen, Ilm. 20:10 ja vasta sitten tulee viimeinen tuomio ja pelastumattomat, joiden nimeä ei löydy elämän kirjaan kirjoitettuna, Ilm. 20:15, joutuvat tuolloin paholaisen seuraan.

        Jumalan tuomiota odottavat pelastumattomat ovat Tuonelassa, niin kuin "Rikas Mies" ja pelastuneet puolestaan ovat Paratiisissa odottamassa ruumiin ylösnousemusta.


      • laukkuryssä
        henki kirjoitti:

        Avaa video ja kelaa kohtaan 8 minuuttia 48 sekuntia. Jos et osaa, pyydä PH avuksi.

        Minulla ei ole tarvetta katella hengellisten löperöpuhujain videoita, jotenka se 8:48 saa jäädä.
        Minun hengellisen kasvamiseni edistämiseen on tarpeellisempaa Raamatun Kirjoitusten tutkistelu, sillä se tuo ydintä luihin.


      • henki
        laukkuryssä kirjoitti:

        Minulla ei ole tarvetta katella hengellisten löperöpuhujain videoita, jotenka se 8:48 saa jäädä.
        Minun hengellisen kasvamiseni edistämiseen on tarpeellisempaa Raamatun Kirjoitusten tutkistelu, sillä se tuo ydintä luihin.

        laukkuryssä kommentoi: "Jo vain tunsin ja kehoitin kiireesti menemään naimisiin, koska naimisissa olevat eivät keskenään haureutta harjoita enään."

        Olisit ensin tutkiskellut seuraavaa Raamatun kirjoitusta, ennen kuin menit neuvomaan heitä menemään naimisiin: Matt 19:9.


      • laukkuryssä
        henki kirjoitti:

        laukkuryssä kommentoi: "Jo vain tunsin ja kehoitin kiireesti menemään naimisiin, koska naimisissa olevat eivät keskenään haureutta harjoita enään."

        Olisit ensin tutkiskellut seuraavaa Raamatun kirjoitusta, ennen kuin menit neuvomaan heitä menemään naimisiin: Matt 19:9.

        Ei kyseinen sanankohta Matt. 19:9 olisi asiaa estänyt. He olivat jo yhteistuumin päättäneet avioitua. Ajankohta vaan oli avoin. Ja kun kerroin, ettei heillä ole mitään aikajanaa eikä muutakaan estettä avioitumiseen, he menivät tuomarin juttusille.

        Ja nyt, kun he ovat laillisesti avioituneet, niin asiassa sanotaan aamen ja pannaan piste.

        Puheet näin jälestäpäin ovat vaan juoruämmäin jorinoita ja sivartelua.


      • henki
        laukkuryssä kirjoitti:

        Ei kyseinen sanankohta Matt. 19:9 olisi asiaa estänyt. He olivat jo yhteistuumin päättäneet avioitua. Ajankohta vaan oli avoin. Ja kun kerroin, ettei heillä ole mitään aikajanaa eikä muutakaan estettä avioitumiseen, he menivät tuomarin juttusille.

        Ja nyt, kun he ovat laillisesti avioituneet, niin asiassa sanotaan aamen ja pannaan piste.

        Puheet näin jälestäpäin ovat vaan juoruämmäin jorinoita ja sivartelua.

        Olet kyllä väärässä, sillä se että he olivat yhteistuumin päättäneet avioitua sen jälkeen, kun tekivät huorin, ei paina vaa'ssa paljon mitään. Ainoa asia jolla on merkitystä on se, että he eivät ole vieläkään katuneet tekojaan seurakunnan ja Jumalan silmien edessä. Kaikki muu on sanojen helinää.


      • fireeeee
        laukkuryssä kirjoitti:

        Ei kyseinen sanankohta Matt. 19:9 olisi asiaa estänyt. He olivat jo yhteistuumin päättäneet avioitua. Ajankohta vaan oli avoin. Ja kun kerroin, ettei heillä ole mitään aikajanaa eikä muutakaan estettä avioitumiseen, he menivät tuomarin juttusille.

        Ja nyt, kun he ovat laillisesti avioituneet, niin asiassa sanotaan aamen ja pannaan piste.

        Puheet näin jälestäpäin ovat vaan juoruämmäin jorinoita ja sivartelua.

        "Ei kyseinen sanankohta Matt. 19:9 olisi asiaa estänyt".

        No eipä niin, kun Jumalan Sanaa eivät kunnioita.

        "He olivat jo yhteistuumin päättäneet avioitua." .

        Niinpä niin; molemmat tahoillaan jättivät puolisonsa. Kiitivät pitkin maita ja mantuja keskenään, puolisoiden jäädessä kotiin. Ensin erosi Veijo, ja kuinka ollakaan, Aulikki
        hetken päästä valitti "murheellisena", kuinka puoliso ei jaa yhteistä näkyä!

        Oliko Aulikin mies edes uskossa? Olisi voinut Aulikki näyttää hyvää esimerkkiä, mutta ei.

        Tuollaiset kulkevat sitten opettamassa.....no eipä tarvitse ihmetellä, että heidän opetuksensa menevät pahasti harhaan monessakin kohdin. Osaisivat edes hävetä, mitä ovat tehneet! Mutta ei, ollaan niin "herttaisia" ja hyviä.....ja opettamassa muita....???!!

        Ja sinä"laukkuryssä", taidat tosiaankin olla varsinainen "ryssä", kun tällaisia henkilöitä puolustelet.

        Jumala Sanassaan selkeästi ilmoittaa eroasiasta, mm. em. Matt. 19:9. Ei se pyyhi vääryyttä pois, että he keskenään menevät naimisiin, hyljäten puolisonsa. Eivätkä missään kohden ole nähdäkseni osoittaneet vähääkään katumusta.
        Ja totta kai Ojarekset olivat onnittelemassa, kuten myöskin Orren pariskunta Forssasta yhteisellä Kenian matkalla. Muuten, eronneita kaikki.....


      • ryssäksimeni
        laukkuryssä kirjoitti:

        Ei kyseinen sanankohta Matt. 19:9 olisi asiaa estänyt. He olivat jo yhteistuumin päättäneet avioitua. Ajankohta vaan oli avoin. Ja kun kerroin, ettei heillä ole mitään aikajanaa eikä muutakaan estettä avioitumiseen, he menivät tuomarin juttusille.

        Ja nyt, kun he ovat laillisesti avioituneet, niin asiassa sanotaan aamen ja pannaan piste.

        Puheet näin jälestäpäin ovat vaan juoruämmäin jorinoita ja sivartelua.

        siinä sitä on ydintä kaivelleen tuloksia nähtävissä.

        sekö on jokin Raamatulline ratkaisu että yhdessä päätetään tehdä syntiä ja sitten yhdessä päätetään jatkaa sitä avoimesti häh !?

        siinä sitä oli nyt sitä ydintä Raamatusta voi herraisä näitä opettajia.


      • laukkuryssä
        fireeeee kirjoitti:

        "Ei kyseinen sanankohta Matt. 19:9 olisi asiaa estänyt".

        No eipä niin, kun Jumalan Sanaa eivät kunnioita.

        "He olivat jo yhteistuumin päättäneet avioitua." .

        Niinpä niin; molemmat tahoillaan jättivät puolisonsa. Kiitivät pitkin maita ja mantuja keskenään, puolisoiden jäädessä kotiin. Ensin erosi Veijo, ja kuinka ollakaan, Aulikki
        hetken päästä valitti "murheellisena", kuinka puoliso ei jaa yhteistä näkyä!

        Oliko Aulikin mies edes uskossa? Olisi voinut Aulikki näyttää hyvää esimerkkiä, mutta ei.

        Tuollaiset kulkevat sitten opettamassa.....no eipä tarvitse ihmetellä, että heidän opetuksensa menevät pahasti harhaan monessakin kohdin. Osaisivat edes hävetä, mitä ovat tehneet! Mutta ei, ollaan niin "herttaisia" ja hyviä.....ja opettamassa muita....???!!

        Ja sinä"laukkuryssä", taidat tosiaankin olla varsinainen "ryssä", kun tällaisia henkilöitä puolustelet.

        Jumala Sanassaan selkeästi ilmoittaa eroasiasta, mm. em. Matt. 19:9. Ei se pyyhi vääryyttä pois, että he keskenään menevät naimisiin, hyljäten puolisonsa. Eivätkä missään kohden ole nähdäkseni osoittaneet vähääkään katumusta.
        Ja totta kai Ojarekset olivat onnittelemassa, kuten myöskin Orren pariskunta Forssasta yhteisellä Kenian matkalla. Muuten, eronneita kaikki.....

        Kun olin keskenkasvuisena kansakoulussa, minua nimiteltiin siellä ryssäksi sillä perusteella, että isovanhempani olivat Vienan Karjalan venäläisiä ja isäukolle tuli kotiin kannettuna Neuvostoliitto -niminen lehti. Mutta koska ryssä -nikkiä ei ylläpidon mielestä ole syytä käyttää, ettei naapurin miehiä mollattaisi, niin laitoin nikiksi laukkuryssä.


      • VstanZaVeruRuskajaZemlja
        laukkuryssä kirjoitti:

        Kun olin keskenkasvuisena kansakoulussa, minua nimiteltiin siellä ryssäksi sillä perusteella, että isovanhempani olivat Vienan Karjalan venäläisiä ja isäukolle tuli kotiin kannettuna Neuvostoliitto -niminen lehti. Mutta koska ryssä -nikkiä ei ylläpidon mielestä ole syytä käyttää, ettei naapurin miehiä mollattaisi, niin laitoin nikiksi laukkuryssä.

        Ottaen osaa murheeseesi. Minua on haukuttu ryssäksi ympäri nettiä Venäjä-ystävällisten ja Itänaapuria kohtaan rauhantahtoisten mielipiteideni vuoksi. Ei ryssäksi haukkuminen niinkään, mutta kun en itse tiennyt olevani ryssä. Totta hitossa tuollainen, oman tietoni mukaan "perätön" nimittely otti päähän.

        Muuan sukulaiseni sanoi kerran, että mulla on venäläinen nenä. Kiva. Mutku minkään sukujen kantakirjat eivät suoraan mainitse yhtäkään venäläistä. Juutalaistakin löytyy, mutta ite ryssä puuttuu.

        Kunnes. Hallatijallaa!

        Koin melkoisen, sanoisinko "sairauskohtauksen" joulun alla ja sain piipaakyytiä valot vilkkuen sairaalasta toiseen. Minua käänneltiin ja väänneltiin ja tiputeltiin ja varjoaineita pumpattiin ja minä oksensin.

        Tuli Jouluyö. Kun muilla kävi joulupukki, itse fyysisesti huonossa jamassa, ajatuksissani, hiljaa lauleskelin Heinillä härkien kaukalon, ym. ja aloin muistella lapsuuden joulujani. Silloin sain menneisyydestä muistikuvia. Mutta vasta Tapaninpäivänä tajusin muuan äärimmäisen tärkeän seikan. Muistissani nk. avasin esivanhempieni joululahjan.

        Se tuli yhtäkkiä. Olihan tuo himppa järkytys. Mutta asia, koko persoonani, joka ilmenee minussa koko solullani, ajatuksissani, tunnemaailmassani, peilikuvassa sai selityksen. Olen selannut sen paikkakunnan sivustoja ja historia on totta.

        Nyt foorumin joka ryssä ja puoliryssä mukaan tanssiin ja lauluun, taputetaan mukana!

        https://www.youtube.com/watch?v=gdPvaIXxm4Q&index=8&list=RD6Ut8ULCAiNA

        Omista juuristaan tulee aina olla ylpeä.

        https://www.youtube.com/watch?v=B0Q3Ob5RNPE
        *


      • laukkuryssä
        henki kirjoitti:

        Olet kyllä väärässä, sillä se että he olivat yhteistuumin päättäneet avioitua sen jälkeen, kun tekivät huorin, ei paina vaa'ssa paljon mitään. Ainoa asia jolla on merkitystä on se, että he eivät ole vieläkään katuneet tekojaan seurakunnan ja Jumalan silmien edessä. Kaikki muu on sanojen helinää.

        Missähän se mahtanee sijaita se seurakunta, jonka edessä Aulikin ja Vejon katuminen huomioitaisiin niin, että se olisi myös Jumalan mielen mukainen teko?

        Nimeappä nyt palstalla se seurakunta.


      • 5fffd
        laukkuryssä kirjoitti:

        Missähän se mahtanee sijaita se seurakunta, jonka edessä Aulikin ja Vejon katuminen huomioitaisiin niin, että se olisi myös Jumalan mielen mukainen teko?

        Nimeappä nyt palstalla se seurakunta.

        Milloin ovat katumuksensa osoittaneet?


      • Anonyymi

        herrojenne palvelijoille...
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."
        ... on riittävästi paikkoja Kaikkivaltias Lain ja opit antanut kristillisten Jeesus varannu joten olette pelastettujan Hänen varaamiin paikkaan:
        Matteuksen evankeliumia: 7:23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.
        Matteuksen evankeliumia:23:33 Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?
        Kaikkivaltiaan Jeesuksen anatama tuomio:
        Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
        7:23 25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."


      • Anonyymi
        fireeeee kirjoitti:

        "Ei kyseinen sanankohta Matt. 19:9 olisi asiaa estänyt".

        No eipä niin, kun Jumalan Sanaa eivät kunnioita.

        "He olivat jo yhteistuumin päättäneet avioitua." .

        Niinpä niin; molemmat tahoillaan jättivät puolisonsa. Kiitivät pitkin maita ja mantuja keskenään, puolisoiden jäädessä kotiin. Ensin erosi Veijo, ja kuinka ollakaan, Aulikki
        hetken päästä valitti "murheellisena", kuinka puoliso ei jaa yhteistä näkyä!

        Oliko Aulikin mies edes uskossa? Olisi voinut Aulikki näyttää hyvää esimerkkiä, mutta ei.

        Tuollaiset kulkevat sitten opettamassa.....no eipä tarvitse ihmetellä, että heidän opetuksensa menevät pahasti harhaan monessakin kohdin. Osaisivat edes hävetä, mitä ovat tehneet! Mutta ei, ollaan niin "herttaisia" ja hyviä.....ja opettamassa muita....???!!

        Ja sinä"laukkuryssä", taidat tosiaankin olla varsinainen "ryssä", kun tällaisia henkilöitä puolustelet.

        Jumala Sanassaan selkeästi ilmoittaa eroasiasta, mm. em. Matt. 19:9. Ei se pyyhi vääryyttä pois, että he keskenään menevät naimisiin, hyljäten puolisonsa. Eivätkä missään kohden ole nähdäkseni osoittaneet vähääkään katumusta.
        Ja totta kai Ojarekset olivat onnittelemassa, kuten myöskin Orren pariskunta Forssasta yhteisellä Kenian matkalla. Muuten, eronneita kaikki.....

        Hui kauhistus mitä touhua ei ihan heti uskovaisiks uskois ! !


    • shhhhhhhhh

      Vaikeniko laukkuryssä lopullisesti? Aamen sille.

      • adffbfb

        laukkuryssä meni sanattomaksi.


      • laukkuryssä
        adffbfb kirjoitti:

        laukkuryssä meni sanattomaksi.

        En mennyt sanattomaksi, vaan totesin täällä koneen ääressä, ettei teidän kaltaistenne löperöpuhujien ja saivartelevien sonnanpuhujien kanssa voi yleensä mistään aiheesta järkevästi keskustella, ellei ajattele samalla tavalla niinkuin te ajattelette. Jotenka saatte mun puolestani jäädä löperönpuhujakaartiinne turhia märisemään aiheista, joihin ette enää millään tavalla ettekä mitenkään voi vaikuttaa.


    • havainnoitsevainen

      Näkyy tykkäävän Hillsongista, ja Bill Johnsonista....On TV7 Plussan kanavatuottaja.

    • mitäseuraavaksi

      On nyt Loimaalla "pastorina", srk:n nimi muutettu "Elävät virrat" -nimiseksi.
      Viime syksynä hehkutettiin Hyvä Sanomassa, kuinka Loimaalla puhaltaa "uudet tuulet...".
      Taitaa puhaltaa, liittynyt jo Helluntaikirkkoon, vanhemmiston keski-ikä n. 34-35 vuotta.
      Piipponen kävi hetken Forssassa sekoittamassa pakkaa ja lähti....
      Kyllä nämä tiedetään.

    • SAS

      Kaveri sai harjoitettua koko Loimaan helluntaiseurakunnan.
      Ei saanut kun riitaa ja pahaa mieltä aikaiseksi.

      No se joka itsensä ylentää se kyllä alennetaan. Aikansa kutakin

      Tosi surullista mitä paha saa aikaiseksi.

    • Sas

      Ilouutinen . Jarno jättää Loimaan helluntaiseurakunnan, jonka nimen muutti eläväksi virraksi.

      Mitä jarno jätti jälkeensä. Hajotti KOKO seurakunnan hallituksesta lähtien, savusti ulos eri mieltä olevia henkilöitä. Eripuraa ja pahaa mieltä.

      Jarnon näky: seurakunta täyttyy pihaa myöden. Ikkunat pitää pitää avoimena että saarna kuuluu, koska sisälle ei mahdu

      Todellisuus; penkit tyhjät, joitakin Jarnon komppiksia käy eri puolelta Suomea.

      Näin käy kun näky on oma ja itseensä ylentää ja omassa voimassa vaeltaa.

      Luulis että nyt olisi kaverilla se tilanne että löytyisi herran edessä. Vetäytyisi hetkeksi keskeiseltä paikalta ja miettisi mikä jumalan tahto oikeasti on

      • laukkuryssä

        Ylpeys käy lankeemuksen edellä..


      • oliodotettavissa

        Mistä olet saanut tietosi? Sinänsä ei mitään uutta, on/oli odotettavissa että näin käy.
        Eihän siitä ole pitkäkään aika, kun Jarno oli Forssassa nuorisotyöntekijänä, sitten vanhemmistossa ja hallituksen puheenjohtajana.

        Seurakunnassa ja seurakunnissa, joissa pastori ja vanhemmisto ovat Jumalan johdatuksessa ja kuuliaisia Hänelle, tällaista ei tapahdu. Ei oteta pystymetsästä henkilöä huseeraamaan niitä ja näitä. Oli visioita Forssankin kohdalla siitä ja tuosta, kuitenkin yhtäkkiä tehtävät siirtyivät Loimaalle...

        Toiset haluaa olla "piallysmiehiä", riviseurakuntalaisen paikka ei kiinnosta....pitää olla johtaja sitä ja tätä. Ja kun näyt ja toiminta ei ole Herrasta, jälki on mitä on. Sekamelskaa ja hajaannusta.

        Missä oli Forssan srkn johdon hengellinen näkökyky, kun Piipposelle annettiin tilaa seurakunnan johdossa. Johan yksin TV 7 ohjelmistoa seuraamalla olisi pitänyt kellojen soida (Piipponen kanavatuottaja). Kiinteät yhteydet Kokkolan Uskon Sana seurakuntaan ja Tiaiseen. "Olen Fest"tapahtumia, joissa Tiainen puhumassa.
        Varoituksia annettiin seurakunnan johdolle, mm. pastori Tommi Hintsaselle ja monille vanhemmistaan jäsenille, mutta kuuroille korville meni. Jälki ja tulokset on mitä odottaa sopii. Kun ei kuunnella Herraa, väkeä on lähtenyt pois. Osa ei yksinkertaisesti voi katsoa jumalatonta menoa.

        Jos ja kun Jarno lähtee Loimaalta, eiköhän hän taas löydä paikkansa jonkun poppoon johdossa.
        Aina riittää henkilöitä, jotka ovat riittävän sokeita avaamaan ovia.

        Olisi aika Piipposen todellakin pysähtyä, ja nöyrtyä Herran edessä. Nöyryydestä kun ei ole vielä merkkejä näkynyt. Ja kysellä johdatusta.


      • eerik76
        oliodotettavissa kirjoitti:

        Mistä olet saanut tietosi? Sinänsä ei mitään uutta, on/oli odotettavissa että näin käy.
        Eihän siitä ole pitkäkään aika, kun Jarno oli Forssassa nuorisotyöntekijänä, sitten vanhemmistossa ja hallituksen puheenjohtajana.

        Seurakunnassa ja seurakunnissa, joissa pastori ja vanhemmisto ovat Jumalan johdatuksessa ja kuuliaisia Hänelle, tällaista ei tapahdu. Ei oteta pystymetsästä henkilöä huseeraamaan niitä ja näitä. Oli visioita Forssankin kohdalla siitä ja tuosta, kuitenkin yhtäkkiä tehtävät siirtyivät Loimaalle...

        Toiset haluaa olla "piallysmiehiä", riviseurakuntalaisen paikka ei kiinnosta....pitää olla johtaja sitä ja tätä. Ja kun näyt ja toiminta ei ole Herrasta, jälki on mitä on. Sekamelskaa ja hajaannusta.

        Missä oli Forssan srkn johdon hengellinen näkökyky, kun Piipposelle annettiin tilaa seurakunnan johdossa. Johan yksin TV 7 ohjelmistoa seuraamalla olisi pitänyt kellojen soida (Piipponen kanavatuottaja). Kiinteät yhteydet Kokkolan Uskon Sana seurakuntaan ja Tiaiseen. "Olen Fest"tapahtumia, joissa Tiainen puhumassa.
        Varoituksia annettiin seurakunnan johdolle, mm. pastori Tommi Hintsaselle ja monille vanhemmistaan jäsenille, mutta kuuroille korville meni. Jälki ja tulokset on mitä odottaa sopii. Kun ei kuunnella Herraa, väkeä on lähtenyt pois. Osa ei yksinkertaisesti voi katsoa jumalatonta menoa.

        Jos ja kun Jarno lähtee Loimaalta, eiköhän hän taas löydä paikkansa jonkun poppoon johdossa.
        Aina riittää henkilöitä, jotka ovat riittävän sokeita avaamaan ovia.

        Olisi aika Piipposen todellakin pysähtyä, ja nöyrtyä Herran edessä. Nöyryydestä kun ei ole vielä merkkejä näkynyt. Ja kysellä johdatusta.

        Pitkämielisyys ja kärsivällisyys, niitäkin tarvitaan. Jos asiat eivät mene kuten minä tahdon,
        ei tarkoita että tehtäviä vaihdetaan kuin paitaa.
        Mutta ensimmäisenä tulee se, että onko Herra kutsunut.
        Valitettavan paljon näkee, miten ihmiset nostavat toinen toisiaan. Ja hedelmä on mitä on.


      • pientärajaa

        Ne on nitä ”eturivin” uskovia, ”edelläkävijöitä”, milloin mitäkin mahti-ilmaisuja, ”Joelin armeija”tai
        Elian armeija” jne.
        Porukka, josta Mattila on hyvin sanonut: ”Tietynlaisessa parvessa ne tietynlaiset linnut lentää”.

        Kun ovat niin erinomaisia, miksi tulokset ovat jotakin muuta?


      • Sas
        oliodotettavissa kirjoitti:

        Mistä olet saanut tietosi? Sinänsä ei mitään uutta, on/oli odotettavissa että näin käy.
        Eihän siitä ole pitkäkään aika, kun Jarno oli Forssassa nuorisotyöntekijänä, sitten vanhemmistossa ja hallituksen puheenjohtajana.

        Seurakunnassa ja seurakunnissa, joissa pastori ja vanhemmisto ovat Jumalan johdatuksessa ja kuuliaisia Hänelle, tällaista ei tapahdu. Ei oteta pystymetsästä henkilöä huseeraamaan niitä ja näitä. Oli visioita Forssankin kohdalla siitä ja tuosta, kuitenkin yhtäkkiä tehtävät siirtyivät Loimaalle...

        Toiset haluaa olla "piallysmiehiä", riviseurakuntalaisen paikka ei kiinnosta....pitää olla johtaja sitä ja tätä. Ja kun näyt ja toiminta ei ole Herrasta, jälki on mitä on. Sekamelskaa ja hajaannusta.

        Missä oli Forssan srkn johdon hengellinen näkökyky, kun Piipposelle annettiin tilaa seurakunnan johdossa. Johan yksin TV 7 ohjelmistoa seuraamalla olisi pitänyt kellojen soida (Piipponen kanavatuottaja). Kiinteät yhteydet Kokkolan Uskon Sana seurakuntaan ja Tiaiseen. "Olen Fest"tapahtumia, joissa Tiainen puhumassa.
        Varoituksia annettiin seurakunnan johdolle, mm. pastori Tommi Hintsaselle ja monille vanhemmistaan jäsenille, mutta kuuroille korville meni. Jälki ja tulokset on mitä odottaa sopii. Kun ei kuunnella Herraa, väkeä on lähtenyt pois. Osa ei yksinkertaisesti voi katsoa jumalatonta menoa.

        Jos ja kun Jarno lähtee Loimaalta, eiköhän hän taas löydä paikkansa jonkun poppoon johdossa.
        Aina riittää henkilöitä, jotka ovat riittävän sokeita avaamaan ovia.

        Olisi aika Piipposen todellakin pysähtyä, ja nöyrtyä Herran edessä. Nöyryydestä kun ei ole vielä merkkejä näkynyt. Ja kysellä johdatusta.

        Olen käynyt välillä katsomassa Ja itse ollut myös srk:n vastuutyöntekijä.


      • pientärajaa
        Sas kirjoitti:

        Olen käynyt välillä katsomassa Ja itse ollut myös srk:n vastuutyöntekijä.

        Toiminta näyttää jatkuvan ennallaan. Olitko Loimaalla vastuutyöntekijänä?


      • Sas
        pientärajaa kirjoitti:

        Toiminta näyttää jatkuvan ennallaan. Olitko Loimaalla vastuutyöntekijänä?

        Piipponen lopettaa 31.12.2018


      • Sas
        pientärajaa kirjoitti:

        Toiminta näyttää jatkuvan ennallaan. Olitko Loimaalla vastuutyöntekijänä?

        Muutos tapahtuu vuodenvaihteessa jolloin Hän lopettaa


      • pientärajaa
        Sas kirjoitti:

        Muutos tapahtuu vuodenvaihteessa jolloin Hän lopettaa

        Toivottavasti Loimaan srk tervehtyy.


      • Anonyymi
        oliodotettavissa kirjoitti:

        Mistä olet saanut tietosi? Sinänsä ei mitään uutta, on/oli odotettavissa että näin käy.
        Eihän siitä ole pitkäkään aika, kun Jarno oli Forssassa nuorisotyöntekijänä, sitten vanhemmistossa ja hallituksen puheenjohtajana.

        Seurakunnassa ja seurakunnissa, joissa pastori ja vanhemmisto ovat Jumalan johdatuksessa ja kuuliaisia Hänelle, tällaista ei tapahdu. Ei oteta pystymetsästä henkilöä huseeraamaan niitä ja näitä. Oli visioita Forssankin kohdalla siitä ja tuosta, kuitenkin yhtäkkiä tehtävät siirtyivät Loimaalle...

        Toiset haluaa olla "piallysmiehiä", riviseurakuntalaisen paikka ei kiinnosta....pitää olla johtaja sitä ja tätä. Ja kun näyt ja toiminta ei ole Herrasta, jälki on mitä on. Sekamelskaa ja hajaannusta.

        Missä oli Forssan srkn johdon hengellinen näkökyky, kun Piipposelle annettiin tilaa seurakunnan johdossa. Johan yksin TV 7 ohjelmistoa seuraamalla olisi pitänyt kellojen soida (Piipponen kanavatuottaja). Kiinteät yhteydet Kokkolan Uskon Sana seurakuntaan ja Tiaiseen. "Olen Fest"tapahtumia, joissa Tiainen puhumassa.
        Varoituksia annettiin seurakunnan johdolle, mm. pastori Tommi Hintsaselle ja monille vanhemmistaan jäsenille, mutta kuuroille korville meni. Jälki ja tulokset on mitä odottaa sopii. Kun ei kuunnella Herraa, väkeä on lähtenyt pois. Osa ei yksinkertaisesti voi katsoa jumalatonta menoa.

        Jos ja kun Jarno lähtee Loimaalta, eiköhän hän taas löydä paikkansa jonkun poppoon johdossa.
        Aina riittää henkilöitä, jotka ovat riittävän sokeita avaamaan ovia.

        Olisi aika Piipposen todellakin pysähtyä, ja nöyrtyä Herran edessä. Nöyryydestä kun ei ole vielä merkkejä näkynyt. Ja kysellä johdatusta.

        Forssa nyt tiedossa. Toimi hyvin ponnahduslautana Piipposelle: mistä muualta olisi löytynyt yhtä sokea seurakunnan johto?


    • Laskuntulos

      Ministry=yhden miehen rahankeruu yhdistys.

    • iso.jalka

      Seuraavaksi Herra upottaa ison saappaansa isä ja mamma Piipposen (Veijo ja Aulikki) hanuriin niin voimalla ja syvälle, että loppuu se hengellinen huoraaminen.

    • mikäontodistettu

      Helluntailaiset eivät erota newagea kristinuskosta.

      • Ycytch

        Typerää yleistämistä.


      • mikäontodistettu
        Ycytch kirjoitti:

        Typerää yleistämistä.

        Ei ollenkaan. Olisiko päinvastaisia esimerkkejä?


    • mitenliehuomenna

      Ei ole enää terveitä seurakuntia paljon, muutamia löytyy maaseudun hiljaisilta raiteilta joissa ei ole ministryt päässeet kaikkea sekottamaan ja halkomaan kahtia ja kolmia.

    • Porttokirkonhelmassa
    • Anonyymi

      Ei vieläkään loimaalla päästy eroon piipposesta. Kaverin piti lähtee, mutta ei varmaan päässyt minnekkä muualle.

      • Anonyymi

        Eikös tuonne autotehtaalle oteta kovasti työväkeä, kannattais kysyä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikös tuonne autotehtaalle oteta kovasti työväkeä, kannattais kysyä.

        Jarno Piipponen on parasta, mitä Jumala meille antaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jarno Piipponen on parasta, mitä Jumala meille antaa

        money, money and money.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        money, money and money.

        Money makes your work around....
        Se on motiivi monellekin. Menestys, maine, olla ihailtu, johtaa omaa porukkaa ja ottaa profeetan tai apostolin asema. Ei saa kritisoida, ei arvioida, profeetalla on aina ehdoton auktoriteetti. On suora yhteys Jumalaan, käy taivaissa milloin haluaa ja on aina varoitus niille, jotka arvioivat kaikkea opetuksia ja ilmestyksiä. Tämänkaltaisia kutsutaan monille paikkakunnille, mutta herätys ei tule, vaan hajaannus. Myös järjen käyttö sallittu!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikös tuonne autotehtaalle oteta kovasti työväkeä, kannattais kysyä.

        Alankoulutusta ja nopeatahtiseen työhön palkka 10-13 egee .Jos ei kiireessä ehdi tehdä kunnollisia ja toimivii osii näytetty ovee.Moni kävi ja harva kelpas.


    • Anonyymi

      Olisihan näitä,Mauni Mattila MInistry, Petri Paaavola Ministry, ...

      • Anonyymi

        katselin joku ohjelma, jossa Jarno Piipponen haastatteli. . .- oli pihalla kuin "lumiukko"
        - ei ilmeisestikään, kuin "uskoon kasvatettu kaveri. . ."

        "duunattu hommaan" (ei kai siitä sitten muuhunkaan ole !?)


    • Anonyymi

      llllllllllllllllllllllllllllll
      Vaikkuttaa ette monetkaan lue ja tunne kristittynä; kristillisten Kaikkivaltiaan Lait ja opit antaneen Jeesuksen opetuksia MUTTA paavalaisuuden herrat oppeineen teille kelpaa kun niihin uskominen on kielletty!
      llllllllllllllllllllllllllllll
      Oliskohan tässä, kristittyjen hajottamassa tietosarjassa Kaikkivaltiaan Jeesuksen ymmärtäväisille antama elämänohje....
      Kallisarvoista tietoa ymmärtäväisille....:
      -
      Matt. 24:3-4 Mark.13:5
      Matt. 7:23 25:41 24:23-24
      Kielletty...Apostolien teot:13:6
      Kieltoa uskomattomille: Matt. 7:23 25:41

    • Anonyymi

      Kyllö Jarno Piipponen varasti koko Loimaan helluntaiseurakunnan, painosti vanhemmiston ja johtoryhmän, jäsenet erosi, nimi muutettiin ja nyt tituleeraa itseään johtavaksi pastoriksi, joka on perustanut seurakunnan. Miten tämä voi olla mahdollista. Yhden miehen pulju

      • Anonyymi

        Isänsä Veijon jälkiä Jarno seurailee. Veijohan oli Polvijärven vapaaseurakunnan perustaja ja johti seurakuntaa yhden miehen orkesterijohtajana. Ja sen seurauksena seurakunta lakkautettiin kannattamattomana, kun Veijo otti ja lähti mediatyöhön ja seurakunta jäi ikäänkuin tuuliajolle, jota kaikenkarvaiset tuulet ajoivat suuntaan ja toiseen. Ja kun seurakunnassa ei kukaan noussut barrikadille puhujavastuuseen, niin alamäki alkoi ja porukat lähtivät litomaan..


    • Anonyymi

      Bisnestähän nämä yhden miehen ympärillä pyörivät seurakunnat ovat. Sairaille ja muille onnettomille ihmisille luvataan paranemista ja annetaan ymmärtää, että rahaa tarvitaan Jumalan valtakunnan työhön. Tosiasiassa rahat menevät pastorien taskuun.

    • Anonyymi

      Miten voi olla mahdollista, että Loimaalla on noin käynyt? Missä ovat nyt ne, jotka on hiillostettu lähtemään? Ihmetyttää, miten ihminen voi itse julistautua pastoriksi? On kuin Villin Lännen kuvissa. En tunne tätä henkilöä. Hänen puheensa tuli fb:n, ja kuuntelin. Nimittää vanhoja uskovia harmaiksi rautakangiksi, joissa ei ole mitään iloa.Ei ole edes vanhemmistoa, hän yksin saarnaa. Jonkinlainen ilm. nuorehkojen ihmisten joukko johdettavana
      levittämään tulta. Kovin vaatimuskeskeistä julistusta. En tunnista sitä rauhaa, mikä tulee Kristuksen tuntemisesta. Olen itse vanha, en millään jaksaisi tuollaista hypetystä. Olen nöyräja hiljainen sydämeltäni, sanoo Jeesus.Onneksi asun Karjalassa, ja Jeesus on iloni joka päivä.Ihmettelen tuotakin, ettei ilmoiteta keräysluvan numeroa. Jos kuuntelee muutaman kolehtipuheen, niin korostus antamisessa samalla tavalla kuin menestysteologiassa. Herra armahda meitä.

    • Anonyymi

      Pääosin kaikki mitä nuo hengellistä elämää viettävät elävät itsepetoksessa jos kukaan vammainen ei parane.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kun ei sinusta näköjään ole niin siksi.

    • Anonyymi

      Järkyttävää luettavaa, kuka sättii ketä mitenkin ja millä sanoin.
      Raamatussa sanotaan, kehoitetaa antamaa anteeksi, jos teitä on kohdeltu väärin. Siihen pitäisi jokaisen pyrkiä.
      Jokainenhan on tehnyt syntiä, ajatuksin, sanoin ja teoin.
      Älkää tuomitko, ettei teitäkin tuomita, siellä lukee.
      Jumalan siunaamaa vuotta 2024 jokaiselle. Rukoillaan rauhaa maailmaan, eikä tuomita toinen toistamme. Rakkaus voittakoon sydämemme. Jeesus Kristus on Rauhan ruhtinas. 🙏🙏

    • Anonyymi

      Jarmo piipponen : " OLEN KOLMEN POJAN ISÄ JA YHDEN VAIMON MIES "
      JARMOLLA ON TAKANA YKSI AVIOERO ENNEN NYKYISTÄ AVIOLIITTOA !

      • Anonyymi

        Sukuvika kun sukdi ei luista


    • Anonyymi

      Hesekiel 21:1-4

      ....
      Sano tuolle Etelän metsälle .... minä sytytän sinut tuleen....Sen liekki ei sammu, sen loimussa kärventyvät kaikkien kasvot etelästä pohjoiseen..... Eikä se tuli sammu....

      Tuo kohta viittaa esim. Yhteen pituuspiiriin maapallolla Etelä-Afrikka, Kenia, Tansania, Somalia, Sudan, Egypti, Itä-Eurooppa, Suomi.
      Muuhunkin se voi viitata, mutta ainakin tähän pituuspiiriin.

      2008 Jeesus ilmestyi ja silloin päätettiin tuo tuli sytyttää täällä Suomessakin ja koko maailmassa. Vielä se ei ole kovin suuri roihu näkyvällä tavalla vaan näkymättömissä henkisenä. Mutta koska on puhe Tulesta maan päällä niin siitäkin tietää että ollaan Jeesuksen ja Jumalan asialla.

      Huolimatta Hesekielin näyn negatiivisista piirteistä ja siitä että Tuomiopäivä lähestyy voidaan sanoa että myös nämä asiat ovat lähtöisin Jumalasta. Ne ovat kuin Egyptin 10 vitsausta jotta kaikki pilkkaajat rangaistaan.
      Vitsaukset alkoi 2010 huono sato, 2011 Arabikevät, 2014 Isis , 2015 pakolaistulva, 2019 covind, 2022 Ukraina ja inflaatio, 2023 hamas jne. Kaikki nämä vitsaukset liittyy Jeesuksen sanaan : TULTA MINÄ OLEN TULLUT TUOMAAN..... Ja se tuli palaa pilkkaajien ja pilkan tähden. Ja myös jotta olisi Vapaus orjuudesta ja sorrosta.

      Aina ei tuli tarkoita positiivista asiaa ja Pyhää Henkeä. Vaan joskus syttyy toisenlainen tuli Jumalan tähden. Huolimatta siitä mihin pyritään.

      Kun luin edellä olevia viestejä niin tuli mieleeni että työ Jeesuksen asialla voi joskus hajottaa kuin tuli ja olla silti Jumalasta lähtöisin.

    • Anonyymi

      Jarno on yksi kierommista henkilöistä uskonpiireissä. Janonut aina huomiota ja kuuluisuutta. Haluaa olla ihmisten palvoma profeetta niin kuin jenkeissä superpastoreilla on tapana. Opit on aina olleet todella kieroja ja häiriintyneitä. Onneksi pääsin eroon niistä piireistä. Jarnon neuvot ihmisille ja pelottelut oli ihan sairaita.

    • Anonyymi

      Jarnolla on myös ollut tapana pomppia seurakunnasta toiseen todella ahkerasti, yrittänyt päästä aina ko. seurakunnan hallitsijaksi. Sitten kun ihmiset eivät taivu Jarnon tapoihin niin mennään taas toiseen seurakuntaan ja yritetään taivuttaa seruakuntalaiset hänen oppeihin.

      Kiertäkää kuin ruttoa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe