Miten pitäisi suhtautua...

töissä?

Tapasin tosi kivan kumppaniehdokkaan. Olemme viettäneet mukavia hetkiä ja tulemme ihan kivasti toimeen. Nyt kuitenkin, mitä enemmän olen oppinut tuntemaan niin tällä toisella on hirmuinen kiire.
Viikon tuntemisen jälkeen julisti somessa olevan parisuhteessa. Sain kehoituksen käyttää tiettyä hajuvettä. Mies on paikalla aina ja kun ei ole niin pitäisi olla koko ajan luettelemassa omia tekemisiä.
On katsellut yhteistä asuntoa jo kahden viikon tuttavuuden jälkeen.
Hän ehdotti, että menisimme vaateostoksille yhdessä vaikka haluaisin ne katsoa kylläkin ihan itse.

Kun olen vieraillut hänen kotonaan niin exän tavaroita tulvii joka paikasta vaikka erosta on aikaa. Henkilökohtaiset hygieniatuotteet jne. Asunnossa on tosi paskaista ja koen, että minun kuuluisi alkaa siellä siivoamaan. En kuitenkaan tahtoisi. Jotenkin koen, että ei ole minun tehtävä siivota sitä exää pois ja ihan kuin tämä mies olisi luovuttanut.

Vietimme viikonlopun katsellen tästä eksästä noin sata miljoonaa kuvaa. Ehdotin elokuvaa ja vihdoin sen sitten sainkin, mutta niin myöhään, että nukahdin.

Mahdankohan olla jonkun sijaisena, enkä sittenkään omana itsenäni? Jotenkin alkaa vaan ahdistaa.Mies on kuitenkin ihan kiltti ja mukava.

5

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ällöö

      Jotenkin toivois, että ihmiset käsittelis ne eronsa ensin. Eikä ala muuttamaan toista sellaiseksi mihin on tottunut.

    • gjcfhvdhhhg

      Kannattaa varoa ihmisiä, joilla on kova kiire!
      Kuukausi pari on helppo esittää jotain sellaista mitä ei oikeasti ole...

      Tasapainoinen ihminen ei ala kahden viikon kuluttua katsomaan yhteistä asuntoa, oli sitten millainen tahansa. Viimeistään tuossa vaiheessa pitäisi hälytyskellojen soida ja lujaa!

      Nyt on varmaan vielä hyvä hetki viheltää peli poikki, ennen kuin tilanne muuttuu painajaiseksi.

    • Valitettavasti

      Kuulostaa läheisriippuvaiselta.

      Tee testi. Pyydä omaa vapaata aikaa, ja jos kysyy perusteluja sano rehellisesti mitkä asiat painostaa sinua.

      Jos reaktio on narsistinen ja älämölyä ym ym, niin minkäs sille mahtaa, tämä ihminen ei ole ilmeisesti vielä kasvanut ottamaan vastuuta omista asioistaan ja elämästään.

      Tietenkin voit lähteä "kasvattamaan" häntä, mutta voimavaroja se sinulta vie.

    • 1+6

      Pikaisen yhteenmuuton järjestely, ulkonäön muuttaminen, tekemistesi vahtiminen jne. kyllä kuulostavat siltä että mies on turhan kontrolloiva. Kannattaisi ainakin ottaa etäisyyttä ja katsoa mitä siitä seuraa.

      Satutko muuten tietämään miksi ja miten mies ja eksä erosivat? Luulisi näet että sopuisassa erossa eksä olisi hakenut tavaransa pois, mutta tietysti jos ero tapahtui niin että piti suurinpiirtein ikkunasta karata jotta pääsi pois...

    • töissää

      Noniin, palasin päivittämään tilanteen. Pari kuukautta tätä touhua katselin ja nyt olen valmis jatkamaan elämää eteenpäin. Jatkoin yritystä sillä meillä oli kuitenkin kivojakin hetkiä. Älämölöä ei tullut vaikka hetkittäin erossa olemme joutuneet vuorotyön takia olemaankin. Mutta olen ajoittain eri keskustelujen yhteyksissä vaikkapa shoppaillessa saanut kuulla infopätkiä joita en olisi halunnut kuulla. Tämä kaveri ehti siis kertomaan sellaista, että "kiva ettet ole kaunis. Olen malleja kokeillut niin paljon, että tiedän heidän olevan tyhmiä". Pidän silti itseäni kauniina vaikka ylipainoa on jonkun verran. Oli kuitenkin kurjaa kuulla kun luulin hänen pitävän minua kauniina. Yleensähän oma kulta on kaunis omissa silmissä vaikka mikä olisi.
      Ajoittain hän on kertonut pettäneensä kaikkia kolmea pitkää suhdettaan. Ajoittain hän on retostellut seksikumppanien määrillä ja aiemmilla seikkailuilla. Ja kun olen ihmetellyt miksi hän minulle lesottaa niin vastaus on ollut jotakuinkin kaikkeen, ettätämä on niin uutta, ettei tiedä miten käyttäytyä. Samaan aikaan viimevuoden deitti chattaili pitkin iltaa.
      Hänellä on lapsi olemassa josta on aikanaan isän oikeudet luopunut. Lapsen ikä on kuitenkin muuttunut joka kerta kun asiasta on puhunut.
      Peseytymisessä huomasin ongelmia, kun tämä ihminen alkoi haisemaan. Hän ei tiennyt, että saippuaa pitäisi käyttää myös kainaloihin. En tiedä onko tietämättömyyttä vai onko tahallista ärsytystä vai mikä.
      Nämä petikaveriröyhistelyt ovat tulleet joka kerta kun iltavuoro on alkanut lähestymään. Koin, että hän ruokkii mustasukkaisuutta tahalleen.
      Asuntonsa oli tosiaan täynnä naisten juttuja kuukautissuojista kirjahyllyssä lähtien. Siellä ei oltu siivottu varmaan vuosiin.
      Kun päätin suhteen niin hän mainitsi vielä minulle, ettei häntä hänen entinen elämänsä häirinnyt vaan kummallista oli, että minua häiritsi.
      Nyt hengähdän hetken ja jatkan elämää toivoen, että törmäisin tasapainoisempaan ihmiseen.
      Kiitos kommentoijille ja hyvää kevättä!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2072
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1481
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      23
      1462
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1387
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe