Salolainen jäkittää leukaansa

just joooo

Salolainen se vaan jaksaa jäkittää leukaansa. Se on hieman erikoista kun sisäpiirissä tiedetään, että mies on tyhmä kuin kana. Nyt se on astunut jo homopervojen kelkkaan. Oikea porvari ei sellaista virhettä tekisi, mutta Salolainen teki. Mies on tollo, järkeä ja arvostelukykyä vailla. Se ihailee kritiikittä Stubbia. Kyse onkin homoeroottosesta ihailusta, ei järjen tai poliittisen osaamisen ihalilusta, koska Stubb on poliitikkona yhtä tyhmä kuin Salolainen itse. Tulokset näkyvät: Suomi on konkurssissa... ja kreikka ja saksalaiset pankkiirit nauravat näille lapsellisesti kukkoileville idiooteille.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hehehehhehehe

      Tätä peräpään perttiä seuraa nykyisin luomulannan löyhkä. On niin innoissaan arhinmäkeläis-stubbilaisesta homotuksesta, että ei osaa enää huolehtia edes hygieniastaan. Paskalle se haisee kokoomuslaisenkin pervoporhon perä anaaliyhdynnän jälkeen.

      Ei voi muuta sanoa kuin, että kyllä maa on nyt kummallisen porukan käsissä ja koko maa romuttuu silmissä näiden kokoomuslaisten pervohomojen toimesta.

      • Epävireinen Kokoomus

        Alltså, Kokoomus eli Samlingspartiet luktar illa. eller ? Hakekaa nyt äkkiä niitä ruiskukkia, nehän tuoksuvat sentään aidosti luonnon kauneudelle ja ovat kaiken lisäksi sinisiä, niin kuin Kokoomuskin joskus oli.


    • se on lopp

      Kokoomus on nyt punaruskea eli saman värinen kuin homon persce hinttipanon jälkeen. Pinkkikenkähintti , kommunisti ja mielipuolen alkoholistin siittämä Björn nalle vaalroos on nussinut kokoomuksen täysin pilalle. Kokoomuksen homotus johtuu korruptiosta. NYT KOKOOMUS ON HURRIRAHAN HOMOTTAVA HUORA.

    • toni.

      eikös se ole se uutistenlukija?

    • tarzanin

      Uutistenlukija edelleenkin... eli höpöttää mitä suuhun laitetaan. Nyt ruotsinkieliset nttimafiosot panneet sanat sen suuhun...

      voi raukkaa.. kokoomuksen kuvatus

      • tosi on.

        Kyllä tuo Stub on asiallisin ja parhaiten puhuva pääministeri, mitä suomessa on kymmeniin vuosiin ollut. Myöskin Salolaisen Pepe on siitä parhaasta päästä. Arvostusta lisää huomattavasti se kun en ole koskaan kokoomusta äänestänyt. Mutta tosiasiat täytyy silti tunnustaa.

        Vaikka omassa puolueessani ei ole aivan noin hyviä henkilöitä kuin äsken mainutut, niin voittaa he kumminkin demari ministerit mennen tullen. Joten avaaja sossu voisit mennä vaikka nurkkaan häpeämään noiden idioottien kanssa.


      • mieleniminun
        tosi on. kirjoitti:

        Kyllä tuo Stub on asiallisin ja parhaiten puhuva pääministeri, mitä suomessa on kymmeniin vuosiin ollut. Myöskin Salolaisen Pepe on siitä parhaasta päästä. Arvostusta lisää huomattavasti se kun en ole koskaan kokoomusta äänestänyt. Mutta tosiasiat täytyy silti tunnustaa.

        Vaikka omassa puolueessani ei ole aivan noin hyviä henkilöitä kuin äsken mainutut, niin voittaa he kumminkin demari ministerit mennen tullen. Joten avaaja sossu voisit mennä vaikka nurkkaan häpeämään noiden idioottien kanssa.

        Ai puherobotti ja natokouho? Tottakai puherobotti suoltaa puhetta kuin pappi, mutta onko puheessa tolkkua? no ei edes siteeksi.

        Natokouho on yhden asian pakkomielteinen. Parempi kun siirtyisi eläkkeelle lintuja bongaamaan, siis Suomen edun kannalta.
        Tuosta tulikin mieleen ydinvoimaluvista puhuttaessa käytetty "yhteiskunnan kokanaisetu". Yhteiskunnan kokonaisedun kannalta olisi parasta mikäli molemmat mainitut henkilöt poistetaan päivänpolitiikasta.


    • nolla se on

      Tämä peräpään pertti on niin tyypillinen nousukas, oikein poliisin poika(näkyy kaikessa), jäkittäjä, pakkoruotsittaja, natottaja, leikkiporvari, vihreiden anaalia nuoleva luonnonsuojelija, ties mitä! Se saakelin nilkki on tuomassa suurpedot ihmisten pihoille ja mamut joka kaduile ja maksattaa kaiken muilla. Maksain kerrankin ite eds kahvinsa. . Samanlainen todellisuudesta vieraantunut ääliömäinen maailmaan parantaja ja taivaanrannan maalari kuin tarja Halonen eli täysin epäluotettava, yllytyshullu tyhjänhölöttäjä. Sanaa suoltaa sujuvasti, mutta milloin puheessa hitunenkaan järkeä, oikeaa isänmaallisuutta, todellisuudentajua, jotakin muuta kuin korruptoituneen pintaporvarin tyhjiä fraaseja? Salolainen istuu muiden vetämässä kelkassa eikä itse tajua sitä. .. ja Suomi islamisoituu, pedofilisoituu ja köyhtyy koko ajan kiihtyvällä vauhdilla. ... ja tämä peräpään pertti on koko ajan pelkkä tyhjää mölisevä nolla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1769
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      42
      1568
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      46
      1527
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe