Aloittelija miehelle neuvoja anaali-itsetyydytykseen

Seppooooooooo

Olen hurahtanut anaali-itsetyydytykseen, antaa kyllä 3x kovemman orkun kuin normi tumputus!
Eli kaipailen neuvoja, paras itsetekemäni dildo oli kurkusta, pikkasen muotoilin veitsellä kyrvän muotoseks, ainoo ongelma et meinas vähä hajoilla kortsun sisään..:/ banaanit yms kokeiltu mutta eivät kestä, hiusharja on taas liian kova. Eli varmasti täältä löytyy muitakin, jotka ovat tätä hommaa harrastaneet, kertokaa millä olette täyttäneet anaalinne? Kuinka kauan olette venyttäneet anaalia sormilla ennen kuin laitatte "dildon" kehiin? Asiallisia kommentteja ja vastauksia pyydän, kuin näitä jotka kommentoivat tähän viestiin: vitun homo jne.. En huomioi näitä viestejä!

9

8719

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tee-se-itse-mies

      Kotoa ei valmiiksi löydy käyttökelpoista apuvälinettä ja materiaalitkin ovat usein vääränlaisia eli liian kovia ja joustamattomia. Tiheästä solukumitangosta voi muotoilla dildon, joka muuttuu käyttökelpoiseksi seksileluksi laittamalla sen päälle kondomi. Kovettuvasta silikonista voi muovailla jonkun joustavan esineen dildoksi tai anaalitapiksi, mutta se vaatii vaivannäköä. Lelun kovaa osaa voi muotoilla halutuksi rakentamalla sen kuumaliimasta. Lopullisen lelun päällä kannattaa käyttää kondomia.

      Paras ratkaisu on oman kokemuksen perusteella se, että käy reilusti seksitarvikeliikkeessä ostamassa jellymateriaalista tehtyjä seksileluja. Jos lelu on liian iso anaalikäyttöön niin sen saa tuunattua eli pienennettyä ja muotoiltua paremmaksi käyttämällä mattoveistä ja kuumailmapuhallinta. Materiaalia voi sulattaa ja liimata itseensä sulana eli kasvattaa lelun kokoa halutuista paikoista. Toimii niin anaalitappien kuin dildojenkin kohdalla.

    • kullervo1963

      olis kiva joskus kokeilla yhdessä reiän venytystä. I love it.

      • Harjottelua

        Kaikkea on yrittänyt et peppu venyi. Nyt huppelissa istun 30cm patsaan päällä mikä paksunee alspäin. Vaikka rasvaa niin haluu väkisin työntää niin pitkälle että tuntuu.Ei viellä alas asti.


    • Tietäjätaitaja

      Hommaa ihan oikea dildo, eivät paljoa maksa ja on paljon paremman tuntuinen kuin itsetekemät. Sormilla eikoilla kerroilla vähän kokeilin mutta sitten menin seksikauppaan ja pstin ihan oikean dildon, en mitään kovin paksua.
      No, jos ei kuitenkaan halua oikeaa dildoa hommata, on hyvä miitä olen itsekin kokeillut hk sininen lenkki tai joku muj makkara. Kortsu ympärille ja menoksi. Toinen huvä kotikonsti on, otat kynän mahdollisimman pitkän, leikkaat normi a4 paperista suikaleita ja käärit ne kynän ympärille. Teippaat kiinni, sitten otat elmukelmua ja käärit sitä paperin ympärille mahdollisimman paljon, etenkin dildon kärkeen. Ja sitten kortsu päälle. Tästä saa tehtyä niin paksun kuin haluaa.

    • Ukkelix55

      Itsekin kokeilin kaikenlaista dildoa, mutta lopulta totesin oikean kullin olevan se paras väline. En hae mitään jättikullia. Tosin 21 cm on pisin, jota on yritetty laittaan anukseeni, mutta ei se vaan mahtunut. Sellainen 15-16 senttinen ohuehko kulli on minulle paras. Se ei töki pohjaan, eikä venytä liikaa. Sellaisella saan takaapäin pantaessa mahtavan peppuorkun ja tyhjennän spekuvaraston täydellisesti kulliini koskematta.
      Asun Savossa ja jos joku haluaa käytännön opstusta, niin laittakaapa viestiä.

      • katpaskat

        Turahtaako paskat kans?


      • Kaikien

        Nuorenea poikana vaan tykkään tytöistä. Välillä kun peppuun halun niin oltuu meentyy vanhempien miesten luokse. Ne tykkää kun saa pikku pyllyistä nuorta. Kiinostavaa saada kun ei tiedä minkä kokoista saa. Kun 20cm paksuu saa niin on paripäivää hellänä. Joskus kun on ukkojen kimppa kivana niin on pitempäänkin kipiänä.


    • EhtaaTavaraa

      Parasta on aito, toiseksi parasta sopivan kokoinen dildo ihan seksikaupasta hankittuna, kaikki tuollaiset omatekoiset jutut on aina vähän niin ja näin...

    • klyyssi

      Osta hyvä mies seksitarvikeliikkeestä imukupilla varustettu tekopenis tai kaksi. Pienempi ja suurempi, sekä liukuvoidetta. Omatekoiset voi unohtaa kokonaan. Itse pärjään juuri noilla hyvin. Kokoa vaihdan fiiliksen mukaan. Tiedoksi vielä, että olen heteromies!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2142
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1694
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1511
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      36
      1495
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1435
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1239
    Aihe