seksikkyyyteni

kaisa111

En ole vartaloltani sellainen että sitä jäisi ihastelemaan olen ihan tavis, mutta hieman löysähtänyt: pömppistä selluliittia.. siis jos vierelläni kävelee joku seksikäs kiinteä misu niin minun vartaloani "ei huomaa."

tiedän että mieheni rakastaa minua noh sanoo että juuri tallaisena kuin olen, ja niinkai se onkin.? mutta kun katselee niitä oikeita seksipommeja kaupungilla ja netistä niin väittää että se ei liity mitenkään minun vartalooni. voitteko miehet allekirjoittaa tämän vai hakeeko hän niistä "oikeasti seksikkäistä" sitä iloa silmilleen mitä minun lösähtäneestä, siis siitä ei mikään seksipommi-vartalostani saa? JA JOO ei mitään että laihuta! vaan tuohon kysymykseen rehellinen vastaus. Mainittakoon vielä että en ole siis LÄSKI. vaatteet pääällä voisin näyttää laihalta. ja no alastikin en ole läski mutta se pömppis jenkkaa ja jotenkin lösähtäneisyys. tiedättekö mitä tarkoitan...hieman ylipainoinen ei mikään lenkkipolulla viihtyneen näköinen... :D

2

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huuuuuuuuu

      Rehellinen vastaus 42v mieheltä. Joku timmi typy voi olla seksikäs esteettisesti. Siis sellainen että järki sanoo sen olevan seksikäs.

      Se että jotain naista haluaa, onkin toinen juttu. Se että haluaa vaikkapa harrastaa seksiä naisen kanssa vaatii seksikkyyttää muuhunkin kuin ulkonäköön. Minun vaimo on seksikäs. Hän on kahden lapsen äiti, ja vajaa 40v. Ihan hyvässä kunnossa fyysisesti, mutta todellisuus on, että ei hän enää bikinimalliksi kelpaisi, koska yhteiskunta odottaa jotain muunlaista sellaisilta bimboilta. (vajaa 170cm pituutta ja oliskohan vajaa 65kg painoa. Ihanat rinnat muuten!) Minä haluan ja himoitsen minun vaimoani -en yhtäkään bikini-bimboa.

      Seksikkyys tulee siitäkin, että tiedän miltä seksi itselle tärkeän ihmisen kanssa tuntuu. Ja hänen kanssa uskaltaa olla rohkea. Rivokin. Kyllä se ihan aito ja oikea perä käsissä on miljoonasti seksikkäämpi, kuin jokin pelkkä pintakuva. Vaimoni uskaltaa näyttää itsensä, ja se on seksikästä. Vaimoni uskaltaa nauttia, ja se on vielä seksikkäämpää. Ja kaikkein seksikkäintä on se, että vaikka vaimo joka hemmetin päivä huolehtii töistä, lapsista, kodista yms, niin hän kaiken päälle jaksaa huolehtia myös itsestään ja meidän suhteesta. Se on elämässä ihan hemmetin seksikästä. Ei siinä mikään timmi nuori nainen pärjää, ei samalle sivullekaan.

      Se joka sanoo seksikkyyden olevan pelkkää pintaa, on joko hyvin nuori tai sitten henkisen kasvun kesken jättänyt.

      Itekin luotan siihen, että oon vaimon silmissä seksikäs. Mulla on tukka jo lähtenyt päästä aikaa sitten ja lihaksetkin kummasti pienen ja pehmeän kerroksen alla. Silti vaimo tuntuu minua haluavan.

    • Kannattaa ottaa sellanen mies jonka naismaku kriteeri nro 1 ei oo joku "epälösähtäneisyys", .. esim itse tutustuin johonkin jonka naismakuun kuulu jotku rasvaprosentti 1 naiset ja muutenki ihan epärealistiset käsitykset naisten ulkonäöstä ja mitä enemmän se mua määräili ja arvosteli, sitä enemmän mun teki mieli lösähtää vaan sen typerien vaatimusten ja ärsyttävien kriteereiden takia... :D kyl se onni tulee jostain muusta, ja seksikkyyskin. :D että jotkut pitää pehmeistä naisista, jotkut kiinteistä misuista. ettei voi sanoa mitään totuutta tohon seksikkyyteen todellakaan.. :)
      ja kauneus on katoavaista joten kandee pistää asiat tärkeysjärjestykseen, ite en halua mitään pornontuijottelijamiestä, joten oon ilonen etten siltä myöskään näytä.. :)
      eikä oo mitään ettei vartaloa huomaa, ei voi sanoa että joku ON seksikäs mutta joku EI.
      Se sun mukaan seksipommi voi olla ihan toisenlainen vaikka vuoden päästä ja sä myös..
      ktä stna kiinnostaa.........!!!!!! miksei muka taavista voisi ihastella? totta kai joku himotreenaus ja ulkonäkökeskeisyys tuo erilaista näköä, mutta se on yhteydessä kaikkeen muuhunkin. että jos miehesi pitää ylimielisistä naisista niin sitten luultavasti pitää niistä "ei-lösähtäneistä", mutta jos kiltimmistä, niin luultavasti miestässi sytyttää naisellinen pehmeys.. :) koska matala rasvaprosentti tuo huonot piirteet esiin ihmisessä, usein..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1796
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1376
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe