orioninkatu 1 rauhallinen?

muuttoaie

Harkitsemme muuttoa ja kysynkin tietääkö kukaan onko skinnarilan orioninkatu 1 ja täsmennettynä B rappu rauhallinen asua? Olemme kuulleet ristiriitaisia tarinoita että rappu olisi rauhaton ja meteliä ja toisin taas että metelistä ja lapsista sekä eläimistä valitetaan jatkuvasti. Meillä kun on lapsi ja koira. Mutta emme myöskään halua taloon joka rauhaton. Kertokaa kokemuksianne jotta tiedämme onko se meille oikea osoite.

15

1197

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nimiclerkki

      Saat varmaan kaikenlaisia vastauksia, mutta totuus on, että olet harkitsemassa muuttoa melko turvattomalle alueelle. Kaikenlaiset sosiaalitapaukset asuvat siellä. Toki myös ihan kunnollisia opiskelijoita löytyy. Ilta-yöaikaan liikkuminen varsinkin naisihmiselle on melkoista uhkapeliä.
      Miksi muuttaisit juuri tuolle alueelle, ellet ole töissä tai opiskelemassa yliopistolla? Vuokrat ovat halvempia, mutta sille on ihan selvä syy.
      Orioninkatu 1 on vielä tapahtumien keskipisteessä torin ja kaupan vieressä. Siellä maleksivat kaikki mielenkiintoiset tapaukset.

      Ja nyt odotellaan ko. perslävessä asuvien raivostumista, miten heidän hienoa kulttuuririkkauden kehtoaan kehdataan haukkua.

      • Heidän

        Hahahaha tulipas legendaa, ihan samanlainen paikka skinnarilassa on ku keskusta tai kivisalmi


      • llldöääöl

        Ja siinä lisää legendaa skinnarilan vuokrahelvetin asukkaalta.


    • jormaaaahh

      kyllähän se on totta että sammonlahden "gangstat" vaikuttavat asunnon hintoihin.

    • kariniemi

      Heko heko...taidat tietää itse aivan hyvin missä mennään kyseisessä osoitteessa ja asuinaluella. Koitappa jotain muuta provoa.

    • posse850

      En ymmärrä sammonlahden/skinnarilan haukkumista. Täällä yliopisto kaupunginosassa sulautuu kulttuurikirjo värikkäästi yhteen sulassa sovussa. Tämähän on virallisestikkin lappeenrannan monaco jossa asuvat kaikki lpr silmäätekevät ja rikkaat. mm ferrarin omistajasta miljoona talojen myyjiin ja tiemestarikin asuu täällä,joten kadutkin ovat tiptop kunnossa jokaisena vuodenaikana. Lisäksi palvelutkin rupeavat keskittymään tänne monipuolisten kauppojen, kelan ja sosiaalitoimiston myötä. Poliisikin on perustanut tänne oman partion pelkästään näkyvyyden vuoksi, koska mitään häiriötilanteita ei ole ollut täällä moneen vuoteen. eli tervetuloa tänne rauhalliseen ja monien mahdollisuuksien kaupunginosaan!

    • maallemuutto

      "Olemme kuulleet ristiriitaisia tarinoita että rappu olisi rauhaton ja meteliä ja toisin taas että metelistä ja lapsista sekä eläimistä valitetaan jatkuvasti. Meillä kun on lapsi ja koira. Mutta emme myöskään halua taloon joka rauhaton"

      Käsitinkö oikein että haluat rauhalliseen taloon missä ei kuitenkaan valiteta sinun, lapsesi ja koirasi aiheuttamasta metelistä???

    • Lähetti

      Skinnarila on todellakin monimuotoinen asuinalue. Sammonlahden alueella (kerrostaloalue) ja Skinnarilan kerrostaloalueen joissain taloissa (osa rauhallisia) on levotonta, mutta niin on ollut Voisalmesaa, Lauritsalassa, Mäntylässä ja muuallakin missä olen asunut. Pohjoisosa Skinnarilaa (okt-alue) on taas pääasiassa varakkaiden aluetta, jossa asuu mm.joitain rikkaimpia perheitä täällä ja talojen pihoilla seisoo saksalaisia premium -autoja. Ja ok-alue on muutenkin yksi rauhallisimpia koko kaupungissa.

    • petetyksitullut

      Asuuhan siellä mm. yksi suomalais-venäläinen pariskunta, joka huijasi mielinkielin auttamaan rahapulassa luvaten maksaa takaisin. Ei oo rahnaa näkynyt. Ykskaks ilmestyi kuitenkin auto, johon rahat eivät riitä heidän tuloillaan. Pimeetä kauppaa tekemällä se on hankittu.
      Tälläiista sakkia Orionkadulla.

    • Berttalli

      Eikös se ole ihan omistustalo, joten luulisi että olisi ihan rauhallinen talo? Vaikka ei kaupunginkaan taloissa mitään vikaa ole. Molemmissa asuneena -Sammonlahdessa sekä Skinnarilassa. Olen tykännyt asua.

      • lörpppö

        Ei talossa välttämättä vikaa ole, eikä juuri sen talon asukkaissa, mutta se sijaitsee juuri siinä pahimmassa keskipisteessä.
        Kannattaisi tsekata vaikka Huhtiniemi tai Kariniemi.


    • Viihtynyt

      Omistustalo on ja varmaan ihan ok. En ole kuullut mitään pahaa ja toisaalta jokaisessa isommassa omistuskerrostalossa asuu aina jotain sekalaista sakkia, olipa talo missäpäin tahansa. Skinnarila on ihan kivaa ja luonnonläheistä aluetta, tervetuloa vaan!

    • Jvv9875

      Ok aluetta, itte asuin 9-vuotta ja vain kerran jouduin tempaisemaan nuorisojenkin kingin (n. 15-20 kakaraa) katuun. Tämä kuningas, (somali-taustainen ja pirun isokokoinen..n.190cm) osoittautuikin melkoiseksi luuseriksi, taisi jengikin hajota nöyryytyksen jälkeen, minkä aiheutti J.. 50-v, mutta liittynytkö jo Isisin kunniallisiin riveihin..? Eli Sammonlahti ja Skinnarila ovat hienoa asuin aluetta, ei pidä kuunnella kaikkea negatiivistä. Tervetuloa, täällä pidetään toisistammae huolta.

    • Orionille

      Kyllä ne legendat jaksaa elää.Samalaista se on nykyään joka puolella. Ihan itsestä kiinni kuinka pärjää. Mutta ku koiran kanssa muutat niin huolehdin ne jätökset. Niitä riittää kun muualta tulevat koiran ulkoilijat jättää tarpeensa kadun varteen.

    • mikseikylvoi

      Skrinnarila on hyvä paikka. Pienenä asuin. Ja hyvin menee

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1977
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1516
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1428
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe