Häiriöntuottajat

hupparijuipit

Tämä on osaketalo, mutta monessa kämpässä asuu vuokralaisia.
Itsekin olen vuokralainen.
No, tässä pyörii parissa kämpässä vuokralaisina päihdeongelmaisia.
Yksi yksiö, jossa on jo pariin kertaan vaihtunut vuokralainen minun asumisaikanani. Vuokralainen on yksin asuva, nuori mies, syrjäytynyt päihteiden käyttäjä. Ainakin ne kaksi edellistä olivat päihteiden käyttäjiä, ja taitaa olla tämä viimeisinkin.
No, se mistä ongelmat tulevat, jos ovat tullakseen, ovat juuri nämä nuoret tyypit.

Ja sitä minä en ymmärrä lainkaan, että mikähän tarve niillä on vainota minua.
Taitaa juontaa vainoaminen ihan sinne pääkaupunkiseudulle asti, että siellä joku sairasmielinen, todennäköisesti se adhd joka pesäpallomailojensa kanssa hillui ja käyttäytyi muutenkin oudolla tavalla, syöttää näille onnettomille paskaansa.
Joo, ja nyt kun niitä kaksi tuossa tämänkin illan aikana mökkälöi rapussa, niin taisi muuten olla, että kumpikaan näistä (toisella huppari ja toinen oli pitkälettinen, ylipainoinen, vihreä maihari päällä ja muovipussi kädessä, ei tosiaankaan mitenkään siistin näköisiä ja ääni jolla mekkaloi kuulosti kyllä rapajuopon viinabassolta,,, ja päihteitä siis muodossa tai toisessa) edes asuu täällä, vaan olivat sen tietyn asukkaan vieraita.

Että mistä niitä ongelmia tulee?
Ja mikä tarve vainota minua! Toivottavasti tekevät jotain josta päätyvät maijan kyytiin.
Olikin muuten lähiön tienhaarassa hajotettu koko opasviittakokoelma tässä viikonlopun aikana.... Jep....
Olivatkohan muuten tuolla kaupungillakin liikkeellä tässä yksi päivä, kun oli hammaslääkärin plakaatit ja muovipalmut heitelty pitkin aulaa, vai kova tuuliko se oli päässyt temmeltämään läpivedon sattuessa....
Nää on näitä... jotka pitäs säilöä laitoksiin....

7

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • menestyvä_poikamies

      Kannattaisi mennä sanomaan sille tyypille, että on se hienoa kun sinulla on tuo elämä niin mallikkaassa kunnossa, että voit toisia haukkua ja - heh - kytätä. Luuletko, poikaparka, että sinun elämäsi tila jää muilta huomiotta, kun auot päätäsi toisista.

      Menestyvä poikamies....
      Toisaalta voi myös odottaa, että jonkin ajan päästä tyyppi lentää pellolle syystä tai toisesta.

      Voi olla mahdollista, että on kaveriporukassa teetetty avaimia siihen kämppään, eli loppujen lopuksi ei olekaan tiedossa, kuka siellä ns. budjaa...

      • nokittu

        Lisäys yllä olevaan:
        Ja nettiinhän ei tietenkään kannata kirjoittaa mitään, sillä näillä tyypeillä ei järki riitä asioiden ymmärtämiseen kovinkaan pitkälle, ja pahimmassa tapauksessa vääntävät kirjotetusta vain lisää solkkausta.
        Tyhmiä siis! Tyyppejä, joilla ei siis tosiaankaan ole paljonkaan ajattelukykyä, pää tyhjä. Vaikka näinhän se tietysti on nähtävä, sillä tuskin nämä tyypit ovat missään elämänsä vaiheessa olleet mitään suurempia menestyjiä... apukoulutasoisia tyyppejä, kenties koulukoti- tai lastenkotilapsia. No, onko se heidän vikansa, että kaikki lähtenyt perseelleen jo lapsuudesta? Jaa, en tiedä, mutta ei se taida olla sellaisenkaan vika, joka ei ole heidän kanssaan sukulaisuussuhteessa tai osallistunut niihin viranomaistoimiin, joilla on ns. yritetty suojella lasta!

        Laitoksiin tuollaiset kuuluvat!


      • lähihoitajaksi

        Eiväthän nämä vain ole niitä lähihoitajaopiskelijoita?


      • laitokseen_kuuluu

        Ei ne ehkä ole lähihoitajaopiskelijoita, vaikka ihan varma ei voi olla Jätkällä ei paljon aivoja ole.
        Sairaalloinen kiinnostus tännepäin. Muuten, missäs tää jätkä on töissä, on kuulemma jo parikymmentä vuotta vaan rahaa jostain vakituisesta paikasta saanut. Nyt se ainakin tässä talossa asuessaan lähtee aamulla (joo rapussa juoksee niin että kuuluu kyllä) jonnekin pistäytymään... olisko joku subutexjakelu jossain... tulee takaisin. Sitten se saattaa yöaikaan juosta tossa rapussa, joskus kantelee jotain raskaita kai, kun kuuluu tiputtelevan hirveällä kolinalla rapussa niitä kantamuksiaan. Ääni sillä onkin jo kuin rapajuopolla.

        Tosin ei se jätkä missään pariakymmentä vuotta ole ollut, ei se ole parikymmentä vuotta takaperin ollut kuin parin vuoden ikäinen jos sitäkään!

        Mitä helvettiä noita laitospaikkaa vaille olevia asutetaan normitaloihin!


      • laitokseen_pöljät

        Jos se on lähihoitaja tai edes opiskelija, niin kännissä ja hädin tuskin pystyssä pysyen lähti jälleen liikenteeseen!

        Mitä helvettiä noita asutetaan normaalien taloissa, laitokseen noi kuuluu!

        Toi tyyppi onkin se kun ei edes numeroita tunne, se on varastokopitkin sekasin ja sitten nostellaan vaan ovia saranoiltaan...


    • IhmeenäOnPidettävä

      Se siitä puheesta sitten, että kaikki yhteiskunnan pohjasakka sijoitetaan asumaan kaupungin vuokrataloihin. Ei pidä paikkaansa, sillä sijoitusasunnonostaneissa on paljon näitä Robin Hoodeja, jotka vuokraavat asuntojaan ihan siis kelle sattuu. Ilmeisesti luottotietoja ei tarkisteta, koska hörhöt ovat päässeet kiinni osaketalossa oleviin vuokra-asuntoihin. Voivat sitten pitää itseään parempina ihmisinä, koska Heidän ei tartte asua kaupungin vuokrahomeslummitalossa.

      • niinpä_niin

        Pienissä kaupungeissa, sellaisissa joissa on paljon taantunutta teollisuutta tai muuta elinkeinotoimintaa, on paljon halpoja vuokra-asuntoja yksityisillä markkinoilla. Ovat samoissa, tai jopa halvempia kun ovat vanhoja ja ilman remontteja seisoneet vuosikymmenet, kuin kaupungin vuokratalot saati joku vvo. Eli ei ole mikään ihme, että siellä on näitä päihteiden käyttäjiä, ja toinen häiriötekijä ovat sitten jokut komennusmiehet, jos paikkakunnalla on joku suurempi projekti, johon tulee ympäri maata ja Virosta tai jostain muualta itänaapureista porukkaa töihin!
        Nämä tällaiset halvat sijoitusasunnot ovat siis tosiaan remontoimattomia, sitä voi sitten miettiä missä kunnossa esim. sähkövehkeet ovat kun ovat jostain 70-luvun alusta asti olleet... Ei ole tapetoitu, ei ole maalattu, ei ole lattiaremppoja, saattaa olla että liesi ja jääkaappikin ovat mallia vuodelta 1979... Kylppäri remppaamatta... No, ei nämä ole yhtään sen parempia kuin jotkut homevuokraluukut kaupungilta. Kaupungillakaan tietysti ei rempata, jos kerran asukkaat ovat sitä sosiaalitoimiston asiakaskuntaa. Eri asia, jos kaupungissa olisi niitä teollisuudessa työskenteleviä, joille pitäisi vuokra-asuntoja tarjota. Mutta kun jos tällaisilla seuduilla jotain teollisuutta on, niin kyllä siellä tonttien hinnat ja rakentaminenkin ovat halvempi ja parempi ratkaisu kuin joku vuokrakämppä, ja vaikka itse talopaketti olis samanhintainen ympäri maata, mutta elinkustannukset ovat erilaiset eri puolilla... Että sillain!

        Ja se helvetin hampuusi mihkään eilen muuttanut, tuolla se taas örisee, ja kohta kai juoksee taas rapussa mölisemässä!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe