Vaaliehdokkaat huom!!

Eduskuntaanko

Kysynpä tämän kautta teiltä ehdokkailta, jotka tuonne "päättäjän" paikalle hamuatte:
Mitkä tavoitteet teillä on Lapin kuntia auttaa? Missä mielessä lähdette ns puolustamaan meitä täällä esim Kemissä?? Minua ei kiinnosta vaalipuheet paskan jauhamisesta, vaan selvällä selkokielellä lyhyesti ja ytimekkäästi!! Lapista on muistaakseni 5-7 edustajaa eduskunnassa, ei varmaan paljon heitä tuo arvaus.. Mitä ovat saaneet aikaiseksi? Minä en tiedä yhtään asiaa :( Siispä kannattaako edes äänestää?

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näintoimitaan

      Kannattaa äänestää, jos et, niin hyväksyt nykymenon jatkuvan.
      Nyt tarkkana ketä äänestää, mielestäni sellaisia ihmisiä eduskuntaan, joille Suomen etu on ykkösasia.
      Autetaan sitten muuta maailmaa, jos joskus saamme oman maamme asiat kuntoon ja hirvittävän velkamme pienenemään. Valtion velka nyt 100 miljardia.

      Pieni Suomi ei voi enään pitempään olla koko maailman sosiaalitoimisto.

    • valitettavasti

      En äänestä..syystä, ettei ole kemissä yhtään äänen ansaittua ihmistä..eipähän puolisot pääse leeveileen..kuten face bookissa

      • 541

        kyllä ovat kemin ehokaat arkoja kun markkinat eivät uskaltaneet paikalle moisanen ja ekore kallinkankaalla sielkö makkaran paistossa kemin asioita hoitavat ja äänestäjiä pakoilevat hävetkää


      • peruskomppi
        541 kirjoitti:

        kyllä ovat kemin ehokaat arkoja kun markkinat eivät uskaltaneet paikalle moisanen ja ekore kallinkankaalla sielkö makkaran paistossa kemin asioita hoitavat ja äänestäjiä pakoilevat hävetkää

        Tauriainen oli paikalla. Ämmät painukootkin sinne maalle!


    • vvhhteri

      40 vuoden aikana Ruotsin väkivaltarikostilastot ovat nousseet 300%. Etnopopulistinen kukkahattunatsi tietää kertoa, että tällä ei ole mitään tekemistä maahanmuuton kanssa, koska…?

      40 vuoden aikana Ruotsin raiskaustilastot ovat nousseet 1472%. Etnopopulistinen kukkahattunatsi tietää kertoa, että tällä ei ole mitään tekemistä maahanmuuton kanssa, eikä erityisesti mitään islamin kanssa, sillä vaikka valtaosa raiskauksista on muslimimiesten tekemiä, on islam aina rauhan uskonto™.

      Ruotsi on maailman raiskaustilastoissa sijalla kaksi!!! Ensimmäistä sijaa pitää afrikkalainen Leshoto, jossa raiskaus on osa pitkää kulttuuriperinnettä ja määritellään pikemminkin jokamiehenoikeudeksi kuin rikokseksi.

      Ruotsalainen media ei koskaan kerro rikoksen tekijöiden etnistä taustaa ja toisen polven maahanmuuttajat kuvataan “uutisoinnissa” aina “ruotsalaisiksi”.Tätä menetelmää soveltavat myös meidän selkärangattomat mediasuojatyöpaikkasopulimmekin.

      Ruotsalainen oikeuslaitos on omaksunut linjan jossa rikosen tekijöitä suojellaan ja uhreja syyllistetään. Käsittämättömän monissa tapauksissa ruotsalainen oikeuslaitos on todennut, että muslimijengin joukkoraiskaamaksi tullut ruotsalaisnainen on oikeasti halunnut seksiä kahdeksan maahanmuuttajataustaisen mekkapyllistelijän kanssa.

      • tehtaan_varjosta

        eikös se ole tutkittu juttu Afrikasta... neljä viidestä (4/5) nauttii ryhmäseksistä?


    • Äänestäkuitenkinoikein

      Jos käyt vaalikojuilla kuuntelemassa .askan jauhamista mm. Demokraatisesta hyvinvointivaltiostamme(!) niin kysäiseppä miten se kansan mielipide noteerataan. Nyt laajan kansanosan kansalaisaloite pakkoruotsin poistamiseksi hylättiin! Näin sitä Kansan Ääntä ja Mielipidettä nöyrästi kuunnellaan ja ansiokkaasti noudatetaan.....

      • Vapaaehtoiseksi

      • Seurataan

      • Älänuitaäänestä

        Vuokralordit,vihreät javasemmisto johon kuuluu kokoomus,sdp entinen skdl eli nykyinen vasemmistoliitto ja koko homman sielu rkp. Nuilla on aina käsi jonkun muun kuin omissa taskuissa. Eipä silti kyllä nuitakin (vielä)äänestäviä asunee omistamissaan asunnoissa.Jotka on maksettu oikeaa työtä tekevien verorahoista.


    • Kotimaahan

      http://demokraatti.fi/hapea-suomelle-rinne-nostaisi-kehitysapua/

      Hyvä tietää, että demari Rinne on valmis nostamaan kehitysavun määrää. Yli miljardi maksetaan nykyisinkin, osa epämääräisiin, nimeämättömiin kohteisiin kunhan vaan saadaan kaikki raha kulutettua. Suomessa elää perusturvan varassa 230000 henkeä. Semmoinen 500 milj. kehitysavusta pois ja osoitetaan kotimaan tarpeisiin.

    • Hfluyf

      Edellä monta hyvää syytä ja perustetta äänestää tulevissa vaaleissa oikein eli äänestämällä Perussuomalaisten ehdokasta! Vain siten saamme Suomen suunnan muutettua.

    • imek

      ei kannata ainakaan vasemistoa opositiossa istuvat sieltä eivät saa mitään aikaseksi

      • fgyj

        Kemin markkinoilla Vasemmistoliiton teltalla olevat vasuri äijät olivat sitä mieltä, että Helsingin hyysäri Arhinmäki on ns. viherhyysäyksellään aiheuttaunut Vasemmistoliitolle pelkkää haittaa. Arhinmäestä ei monikaan vasuri tykkää kehä kolmosen ulkopuolella.

        Arhinmäki on Kemin vasureiden mielestä enemmän vihreä, kuin vihreät konsanaan.
        Entisen puistotyöntekijän Arhinmäen pääteemat ovat homotus ja mamutus, tästä ei pohjoisen "rautakourat", tavalliset työtätekevät ihmiset tykkää.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1751
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe