Alkaisi jo MOT

kysyjäx

kaikki on valmiina, valot himmennettyinä. tänään se tapahtuu.

rulla WC paperia sekä tuubi yleisvoidetta. näillä takaan nautinnon sillä tänään tulee MOT jossa perSSut saavat epämieluisaa julkisuutta.

aijai kun jo nyt "seisottaa". en malta odottaa että pääsen katsomaan ja samalla hitaasti siirtelemään rasvattua "maalitolppaani"!

ps. ensi yöstä tulee pitkä kun teen kymmenen aloitusta MOT ohjelmasta

29

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Halla-ahon_äänestäjä

      EHDOTAN ETTÄ MENET NUKKUMAAN NIIN AIKA KULUU NOPEAMMIN ODOTTAESSA. TÄMÄ ON VARMA KONSTI ESIM. JOULUPUKKIA ODOTTAESSA

      Tämä on Ylen provokaatio se on selvä, tukityöllistetyn ns. kirjailijan tekemä esitys erilaisista perussuomalaisista paikallispoliitikoista jotka riitelevät paikallisesti OMISTA ERI SYISTÄÄN kun eivät tule jonkun kanssa toimeen ja sen

      jälkeen

      täti kirjoittaa että vika on Soinin

      Viime eduskuntavaaleissa yle revitti Halla-ahon vastaista propagandaa joka kääntyi niitä vastaan

      http://www.halla-aho.com/scripta/elamaa_eurovaalien_jalkeen.html

      suurin syy siihen, että nousin eduskuntaan vuonna 2011 ja europarlamenttiin vuonna 2014, on kaiketi se hysteeriset mitat saavuttanut noitavaino, jonka kohteeksi päädyin vuoden 2008 kunnallisvaalien jälkeen. Kun etsitään "jytkyn" tekijöitä, on siis aihetta lähettää kiitokset myös (silloiselle) valtionsyyttäjä Mika Illmanille, apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalskeelle, Vihreille Naisille sekä Suomen vähemmän korkealaatuiselle valtamedialle Pasilaan ja Sanomataloon.

      http://timosoini.fi/2015/02/perussuomalaisten-mustamaalaus/

      • ttttyyy

        Juuri niin ohjelma saattaa tuottaa pettymyksen kysäjälle


      • Halla-ahon_äänestäjä

        tottakai se tuottaa, keskenään riitelevien pikkupoliitikkojen syyttäessä Soinia jostain
        Ihme että joku on VÄKISIN perussuomalainen ja kinaa johdon kanssa,
        vähän heikot eväät päästä kansanedustajaksi tai puolueen vaikuttajaksi voisi luulla

        Ilmeisesti eräs haastatelluista veti PS:n oikeuteen ja sai laskua lähesä 60 000 euroa


        https://www.suomenuutiset.fi/karajaoikeudelta-hauta-aholle-taystyrmays-kaikki-vaatimukset-hylattiin/

        Käräjäoikeus on hylännyt kaikki Seppo Hauta-ahon perussuomalaista puoluetta kohtaan esittämät vaatimukset. Hauta-aho velvoitettiin maksamaan oikeudenkäyntikuluina 55 800 euroa.

        Helsingin käräjäoikeus on hylännyt vuoden 2013 syyskuussa vireille tulleen perussuomalaisten puoluekokousta koskevan kanteen kokonaisuudessaan. Janakkalalaisen insinöörin Seppo Hauta-ahon jättämä kanne koski Joensuun puoluekokouksen lainmukaisuutta.


    • peruspersu

      Ehditään käydä vielä naapurin persun kanssa lähimetsässä ylämäkityöntämässä ennen shouta. Työntelemme vuoronperään toisiamme ja puksuttelemme mäkeä ylös alas. Ihmiset ovat jo niin tottuneet junaamme että moikkailevat iloisesti. Meillä on PS-lippikset päässä niin saamme samalla mainosta puolueelle.

    • Hyvä, että tuli puheeksi. Olisi jäänyt muuten katsomatta.

    • Halla-ahon_äänestäjä

      TÄMÄ KIRJOITTAJA Sirpa Ahola-Laurila
      ON YLESTÄ VALMISTUNUT YLIOPPILAS ELI HÄNELLÄ ON SUHTEET YLEEN, ymmärtääkö hän mitä on tekemässä Ylen kavereittensa kanssa? Puhdistamassa maailmaa saastako?


      on päivän selvää että Soinilta odotetaan lausuntoa siitä miten on mahdollista että eduskuntavaaliehdokas vähän ennen vaaleja kirjoittelee tällaisi kirjoja, mistä siinä on kyse?

      Miksi tällaista tapahtuu?

      Miksei ehdokas tee vaalityötä? Hän on ilman muuta itse ulkona vaalikamppailusta nyt. Puolueen on muodostettava kanta mikä tilanne on Oulun piirissä sieltäkö tämä juontaa?

      • vtun

        Persut nojaa enemmän venäläisyyteen kuin isänmaallisuuteen

        22.2.2015 08:10 Karri Tanninen EU ja Venäjä Länsi Perussuomalaiset 23 kommenttia ilmoita asiaton viesti

        Käyttäjän karritanninen kuva

        Kun katselee persujen kirjoituksia, niin silmiinpistävää on se miten vähän he puhuvat venäläisistä haukkuessaan ulkomaalaisia. En sano, että venäläisiä pitäisi mollata tasapuolisuuden nimissä, mutta kun Suomi on korruptiovertailuissa positiivisesti kärkimaita, niin miksi organisoidun rikollisuuden tai veropetosten mahdollinen kasvu ei huoleta?

        Voihan tietysti olla että veli venäläinen on liian hurja, Halla-ahohan meni itkemään poliisille jopa Simo Rantalaisesta joka on vaahtosammuttajan kokoinen. Tässähän voi olla yksi persujen syy jopa suoranaiseen veljeilyyn. Reijo Tossavainen väitti että Suomen olisi parempi olla osa Venäjää kuin EU:ta, vastaavaa on tullut myös mm Juho Eerolan suusta, näitähän voisi kysyä ukrainalaisilta. Persut tuo homot peliin kun haukutaan muslimeja, mutta venäläinen homojen kurmoottaminen on jopa nettipalstoilla ihailtavaa heikäläisten mielestä. Halla-aho ei ikinä kirjoittanut Aleksandr Litvinenkon tai Anna Politkovskajan murhista, tapahtumien aikaan hän tosin pilkkasi Ylioppilaslehteä neuvostojournalismista kun he kirjoittivat Sambian homoista. Kuitenkin Halla-aho on puhunut paljon Charlie Hebdo tapauksesta, ja muhevaa freudilaisuutta tässä edustaa se että lehti on vasemmistolainen.

        Perussuomalainen talous-ja sosiaalipolitiikka on vasemmistolaista, ja onkin aika paradoksaalista että he arvostelevat EU:ta siitä mitä itse ajavat, keskusjohtoista politiikkaa. Euroopan ongelmat juontuvat paljon Kreikan kriisiä pidemmälle, eikä perussuomalaisia kiinnosta vapaampi markkinatalous jossa innovaatiot kukkii. Persut haluaa komentaa, siksi persut muistuttavat enemmän venäläisiä kuin länsimaalaisia. Suomi on historiansa ajan halunnut kuulua länteen, välissä oli toki suomettumisen kausi, mutta siitä muu Suomi on päässyt eroon. Eeroloiden ansiosta nimenomaan persut edustavat tämän päivän suomettumista. Persut kaipaavat sitä mitä jo itse sisäisesti ovat, Halla-aho on kuin Putin omilleen, kuvan palvonta on tärkeää ja se luo sairaita piirteitä kun itsekritiikki puuttuu. Persujen suhde viinaan on myös lähempänä venäläistä tapaa kuin tämän päivän suomalaista, suuria tekoja isänmaan puolesta vaaditaan muilta mutta itse mielellään jätetään inttikin väliin ja vaaditaan naisia armeijaan, riittää kun pitää leijonakorua kaulassa ja jallupulloa framilla.

        Venäläinen useimmiten tosin sopeutuu länteen muuttaessaan sinne, heille sopii myös vapaus ja vastuu, toisin kuin persuille. Venäläinen myös tuntee kulttuurin ja tietää mitä postmoderni tarkoittaa.


    • oulainek

      Soini itse luonut tämän kohun kieltäytymällä ohjelmasta. Kun olisi suoraselkäisesti mennyt siihen, kertonut niitä hyviä juttujaan mitä hänellä muka aina on, niin kukaan ei olisi kiinnittänyt ainakaan ennalta ohjelmaan mitään huomiota ja jos Soini olisi esiintynyt edukseen, niin tuskin sen jälkeenkään. Nyt hän itse loi tämän kohun ja sen että koko Suomen kansa tapittaa TV:tä kohta ja muodostaa uusia käsityksiä persuista. Puolueen johtajalla ei ole oikein ote hanskassa ja jos olisi joku muu puolue kyseessä, niin hänet vaihdettaisiin ainakin heti vaalien jälkeen jos tulo se mitä ennakoidaan. Mutta tässä tapauksessa hän saa hölmöillä aivan niin paljon kuin haluaa.

      • Siivooja

        Soini jatkaa valitsemallaan linjalla. Antaa muiden siivota sotkut, mitä ei voi piilottaa maton alle.

        Nyt siivoojaksi oli joutunut Jussi Niinistö.

        Tavan mukaan Soini tulee taas esille, kun on jotain positiivista kerrottavaa. Noloa johtamista.


    • ager

      Puoli tuntia, niin puolueen märäntyneisyys paljastuu. Jeah!!!!!

    • jussi89

      Persujen noitavainotovat alkaneet vaalien lähestyessä. Tämä tulee nostamaan persujen kannatusta. Ihmiset näkevät kyllä mistä on kysymys. Ylen vihervasuritoimittajat yrittävät hajoittaa perussuomalaisia, mutta tämän ohjelman jälkeen olemme entistä vahvempia ja persuista kerrotut valheet eivät meitä hetkauta. Miksi ei toisista puolueista kerrota samoja asioita, vaikka juttuja kyllä riittäisi.

    • jypytys

      Jos mistä tahansa puolueesta erotettaisiin vaalien välillä yli 400 ihmistä, niin kyllä se alkaisi kiinnostaa mediaa. Ohjelma oli erittäin hyvä kuvaus persujen "puhdistuksesta". Ne ovat käynnissä ja Niinistö sanoi aika tylysti että jos puolue ei miellytä voi lähteä tai sitten erotetaan ja myönsi että ihmisiä on erotettu.

      Tässä "puhdistuksessa" Soini ottanut ison riskin. Jos sen vuoksi tulee vaalitappio niin puhdistus aivan turha koska se tehty juuri siksi että puolue olisi hallituskelpoinen. Tähän liittyi myös se ettei Halla-aho asettunut ehdolle. Se oli Soinin päätös. Jos vaalitulos ei edellytä hallituspaikkaa, niin silloin kenttä nousee jaloilleen ja Soinilla vielä enemmän selittämistä. Nyt persuilla paineet seuraavissa vaaleissa. Se määrittää paljon tulevasta.

      • Halla-ahon_äänestäjä

        mistä muuten tuo luku 400 on otettu? mistä ne tietävät sen?


      • diema

        Ei niitä välttämättä ole erotettu, vaan facebooryhmässä persuista eronneet on 400 jäsentä. Eikä siinä tietenkään ole kaikki, eivät kaikki ole tuoneet itseään noin julki eivätkä välttämättä ole Facebookissa. Mutta jotain se kertoo silti persujen tilanteesta tällä hetkellä. Ei voi sanoa että tilanne puolueen sisällä aivan rauhallinen ja tulisi sellainen yllätys kuin viimeksi kun vaalitulos tuli aivan puskista ehkä jopa puolueen johdolle.


    • olikosehoikka

      milloin mot alkaa pitääkö vielä kauan odottaa
      odottavan aika on pitkä kuin kerjäläisen kelkannaru
      vai oliko se hoikka kuin ylen propaganda

    • Halla-ahon_äänestäjä

      Kirjailia Hannu Salama oli pikkupoikana Pispalassa äidin ja idän kanssa ja siellä tuli tuulen viemää elokuva joka ei pikku-Hannua kiinnostanut vaan hän odotti MOT-ohjelmaa
      jossa piti olla lumikki ja seitsemän henkistä ylekääpiötä

      kun sitten tuulen viemää vain jatkui ja jatkui ja mitään ei tullut mitä pikku-Hannu halusi hän laukaisi pimeässä salissa täysin hiljaisella hetkellä

      ÄITI MILLOIN NE KÄPIÖT TULEE

      ite kertonut hannu isona

    • kysyjäx

      perSSut tuottivat pettymyksen jälleen. muutama taloudesta ja politiikasta tietämätön vain kommentoi parin lehtileikesivukuvien välissä. Tarinoissa esiintyi jopa niitä perSSuja joiden uskottavuus oli jo mennyt ennen ohjelmaa.

      tutkijat ja haastatellut poliitikan tuntijat pitivät jopa mahdollisena hallituspaikkaa

      ps. eikä edes "seisottanut" kun ei näkynyt vilaustakaan halla-ahosta.

    • milloinsealkio

      milloin se mot alkoi

    • kysyyhän

      Jussi Niinistö kyllä vastaili hieman kyräilevästi kaikkiin muihin esitettyihin juttuihin, mutta ei puhunut mitään säätiöstä vaikka sitä kritisoitiin. Ei selittänyt sen olemusta eikä järjestelyjä miksi heillä virtaa rahaa puolueesta säätiöön kun se yleensä on toisinpäin että säätiöön kerätään ulkopuolista rahaa liiankin innokkaasti jaettavaksi kentälle. Persut taasen rypevät kurjuudessa eikä ainakaan tule niitä vaalirahasotkuja kun säätiö pitää puolueenkin rahat.

      Tähän avoimeen kysymykseen ei Niinistö vastannut eikä kukaan persu ole muutoinkaan vastannut kuin pottuilemalla ja sanomalla että muilla on muka aivan samalla tavalla. Mutta kun ei ole. Ne nuorisosäätiöt juuri jakoivat rahaa ylenpalttisesti sekä kehittyvien maakuntien liitot. Persun säätiö jemmaa rahaa ja imee puoleen kassan tyhjäksi. Kukaan ei tätä ole persujen puolelta selittänyt miksi on näin?

      • eihätää

        Pitäisikö puoluetoimisto olla jonkun muun omaisuutta että vuokra voitaisiin maksaa ulospäin. Soini on myös kokenut sen kun lähipiiristä joku kavaltaa rahat tai miten puolue ajautuu konkurssiin. Näinkin räjähdysmäisesti kasvava puolue on tarvinnut turvapaikan rahoille. Tottahan näitä Hauta-ahoja käsi ojossa olisi ympäri maata. Kyllä sinne puoluetuet katoaisivat kuin tuhka tuuleen. Sitten on yhteisestä linjasta poikkeavia kunnallisvaltuutettuja jotka itkevät kun kansanedustajaehdokkuus evätään. Voitte toki kertoa miten säätiö on rahaa jakanut ja mikä siinä tuntuu epäoikeudenmukaiselta. Dokumentissa se eräs erotettu herra oli varmastikin oikeassa. Soini ei täysin tiedä mitä kentällä tapahtuu. Räjähdysmäinen kasvu ja organisaatio ei ennätä perässä. Mutta se tasaantuu, se tasaantuu.


      • Erityisasemassa

        On se niin väärin, kun meidän piiri ainakin sai säätiöltä 1000 euroa tuleviin vaaleihin pyytämättä! Olemmekohan erityisasemassa, kun saimme jonkin summan Eu-vaalejakin vaten?


      • hautaojatsirpa

        Olisi aivan yksinkertaista kuin puolue omistaisi puoluetoimiston eikä vuokraa tarvitse maksaa kellekään. Niillä puoluetukirahoilla se toimisto kuitenkin on ostettu. Nyt se vain kierrätetään säätiön kautta ja puoluetuki valuu säätiöön lain kirjainta hipoen.

        Olisi ollut paljon viisaampaa käyttää puoluetuki siihen mihin se on tarkoitettu ja mihin lain mukaan määrätty käytettäväksi. Puolueen toimintaan ja sen kehittämiseen. Niin olisi monta soppaa vähemmän ja olisi voitu kouluttaa väkeä ja palkata asiantuntijoita kehittämään organisaatiota. Nyt talkootyöllä huseerattu mitä huseerattu ja jälki sen näköistä. Tilanne ei tule enää koskaan korjautumaan ellei säätiötä pureta ja rahavirtoja järjestellä uudelleen.


    • sobstoriesbymusulmans

      Sitten tää on hyvä

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1424705399081.html

      Lahtelainen seurakunta rahoitti lähes kahden vuoden ajan ulkomaalaista miestä, joka nyyhkytarinoillaan sai seurakunnalta 120000 euroa. Mies oli seurakunnan jäsen.

      Kun seurakunta oli vetänyt rahahanat kiinni jatkoi pappi edelleen lähimmäisen auttamista ja menetti miehelle omia rahojaan noin 30 000 euroa.

      46-vuotias mies kertoi tulevasta miljoonaperinnöstä, koska äiti ja sisko olivat kuolleet. Hänen täytyi perintö- ja hautajaisjärjestelyjen vuoksi matkustella Ruotsissa, Syyriassa, Libanonissa, Kuwaitissa ja eri puolilla Eurooppaa.

      • asetelmaonaikaselvä

        Olisi aivan yksinkertaista kuin seurakunta omistaisi oman mamun eikä tarvitse maksaa kellekään. Niillä se mamu kuitenkin on ostettu. Nyt se vain kierrätetään seurakunnan kautta ja seurakunannan riistämät verot kansalta valuvat mamuun lain kirjainta hipoen.

        Olisi ollut paljon viisaampaa käyttää rajat omaan mamuun eli siihen mihin se on tarkoitettu ja mihin lain mukaan määrätty käytettäväksi. Seurakunnan toimintaan ja sen kehittämiseen. Niin olisi monta soppaa vähemmän ja olisi voitu kouluttaa mamua ja palkata afrokampauksen tekijöitä kehittämään kehitystä. Nyt talkootyöllä huseerattu kirkko mitä huseerattu voi muuttua moskeijaksi ja jälki sen näköistä. Minareettia ja huntua. Tilanne ei tule enää koskaan korjautumaan ellei mamua ja moskeijaa pureta ja rahavirtoja järjestellä uudelleen virtaamaan.


    • e88754w2r5

      Persuja on mollattu. Kukaan ei a-Studiossa ikinä uskonut edes Persujen jytkyyn ja kannatuksen nousuun.

    • terhopursis

      Persujen alamäen alku on juuri Soinin säätiössä. Se kaikkeen syyllinen. Jos ei olisi alunperinkään ryhdytty piilottamaan puoluetuen kautta saatuja veroeuroja säätiöön, olisi puolueen tilanne aivan toinen. Kentällä olisi rahaa, koulutetumpaa väkeä ja vaalikampanjat asiallisia. Kyllä maailma on väärällään konsultteja selvittelemään äkkiväärien välejä. Eikä siitä edes ole kyse, vaan pelkästään amatöörimäisestä huseeraamisesta.

      Säätiön kautta persuista on tullut rötösherrapuolue. Se ei välitä enää mitään kenttäväestään, sen tahdosta eikä halusta ja mitä äänestyksiä kentällä suoritetaan, niillä pyyhitään takapuolta. Asiat tehdään siten kuten rötösherrat määrää. Mitään puolueen alkuperäisiä asioita ei ajeta, vaan rakennetaan rötösherroille herrahissiä ja sitä varten puhdistetaan puolueesta mamuista ja muista räyhäävät vajakit pois.

    • leikkauslista

      Persut ovat hieman puolueena kuin Kreikka. Sinne saa lapioida veroeuroja, mutta se ei näy millään tavalla tallisen rivijäsenen toiminnassa, vaan joudutaan tekemään talkoilla ja nälkäpalkalla töitä eikä saada ammatti-ihmisiä mihinkään touhuun. Puolueen keinottelijat kätkevät veroeurot säätiöön ja piiloon verottajalta sekä puolueväeltä. Vaikka miten paljon sinne lapioidaan veroeuroja, niin se ei näy missään. Pitäisi lopettaa se puoluetuki, lopettaa se avustaminen, mutta eihän persut voi nyt sitä kannattaa kun on näin rötöspuolue. Ei se voi antaa mennä oman säätiön konkurssiin kun sillä tekaistua velkaa puolueella mitä sen täytyy maksaa pois veroeuroilla.

      Vanhat kunnon puolueet voivat kyllä lopettaa puoluetuen, niillä omat vakaat tukijansa sekä talous rehellisellä pohjalla. Persut taasen eivät halua lopettaa veroeurojen lapiointia omaan säätiöönsä. Eivät tietenkään eivätkä edes uskalla ennen vaaleja edes puhua asiasta että puoluetuki lakkautettaisiin, vaan että hyss, hyss. ei puhuta.

    • toivoton_tapaus

      Surkeaa on elämä jos MOT:n seurassa pitää runkata, kyllä kannattaisi nyt miettiä sitä eutanasiaa, jos ei elämää enää onnistu hankkimaan

    • Sitäsaamitäjne

      No, minkä on fiilis nyt?

      Vieläkö persufoobikkoja panettaa? Taisi jäädä ilonne aika ohueksi?

      Hetken se housuihinsa lorahtanut sontaläjä tuota "kirjailijaa" varmaan lämmitti, kun yletoverit lämmittäjäkurssilta vai mikä se nyt oli, avittivat julkisuuteen, mutta nyt taitaa olla enemmän ja enemmän kylmä, kun odottelee vaalitulosta.

      Ilmainen neuvo: kannattaa äkkiä vaihtaa puoluetta, koska ura ei persuissa taatusti urkene. Jospa joku muu sakki auttaisi ystävää hädässä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2052
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      46
      1591
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe