Julki h.u.o.r.a. kirkossamme

leuhkablondie

On kirkko ajautunut epätoivoiseen tilaan kun kirkkoneuvostossa ja tilaisuuksien vetäjänä saa toimia tällainen henkilö. Ei ilmeisesti ole seurakunnassa jäseniä kun pitää pohjamutia kaapia.
Tällainen henkilö vastuuhenkilönä on huonoa mainosta kirkolle.

28

229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EroaJoKirkostapistefi

      Ehkä se on just parasta mainosta ....

      • groovy

        Ehkä se vetää paremmin väkeä sisään.


      • allasaiivojavain

        Suutaritar?


    • hhyyt

      Voiko tää oikeesti olla enään tottakaan ? Missä islamilaisessa maassa luetaan valtion omistamalla kanavalla raamattua ? Miettikää nyt ihan oikeesti... muistakaahan myös äänestää tulevissa vaaleissa ja olokaahan suvaitsevaisia !
      Koraani luetaan kannesta kanteen Ylen kanavilla
      Islamin perusteos Koraani luetaan kokonaisuudessaan Ylen tuottamassa radio-ohjelmasarjassa. Tiettävästi vastaavaa ei ole tehty missään aiemmin. Tavoitteena on lisätä tietoa Koraanista ja muslimien kulttuurista. Ohjelmasarja alkaa Yle Radio 1:ssä...
      yle.fi|Henkilöltä Mikko Pesonen

    • mannaavaimunnaa

      Uskovaisten tavara on yhteistä. Mutta yleinen tarjoaminen kirkon sisällä ei ole kaunista katsottavaa.
      Pappi ja evankelistat ovat päässeet makuun...

    • tutkijakin

      Millainen mies tämä julkihuora on ? Raamattua on luettu nyt sata vuotta radiossa, voi sitä välillä lukea muutakin kirjallisuutta. Kun itse olet lukenut koraanin kannesta kanteen, tietysti myös raamatun, niin kerro sitten mitkä kohdat olivat ikäviä. Mitkä sinua eniten riepoivat? Kerro mitkä kohdat ja asiat poikkesivat raamatusta ja miten ? Kerro joitakin kohtia raamatusta, joita pidät ja joista et pidä . Hopi, hopi, lukemaan

    • fatimako

      Taidat eksyttää aiheesta. Julkihuora kirkossamme oli aiheena. Vanha nainen. Mies ei voi olla huora. Stönö.

      • oletkohuorapukki

        Kyllä mies on samalla tavalla huora, kuin nainenkin, Jos mies käy vieraissa niin hän on huora, olkoon sitten mieshuora. Aivan samanarvoinen petos on naisen tai miehen tekemänä. Vai saako mies mielestäsi juosta vieraissaa, ja se on sallittua ? Sovitaan sitten, että miespettäjä on HUORAPUKKI. Vanhakin mies voi olla HUORAPUKKI.


      • tofu

        Olet kiihkofeministi. Miksi yleistät. Yksi vanha nainen nyt sattuu olemaan likainen julkihuora kirkossa, etkä voi sille asialle mitään. Kukaan ei voi.
        Likaiseksi sen tekee asia että kehtaa esiintyä luotettavana uskovaisena ja johtaa tilaisuuksia kirkossa, eli vastuuhenkilönä. Hän edustaa Jumalan kansaa ollessaan tuollaisessa roolissa.
        Häpäisee itsensä ja kirkkonsa. Pettää ja valehtelee rakkailleen.


    • tuomio

      Olen mielelläni feministi. Jumala teki ihmisen omaksi kuvakseen. Mitään ei tapahdu Jumalan tahtomatta. Kaikella on merkityksensä. Myös sillä, että uskonveli houkutteli toisen oman vaimon haureuden teille. Sitä hän ei jätä rankaisematta. Houkuttelija saa aina suuremman tuomion

      • jumalankuvat

        Jumala loi ihmisen, miehen omaksi kuvakseen. Näinhän se menee. Nainen luotiin miehen kylkiluusta. Eikö se niin mennyt. Ole vaan mielelläsi feministi, muta mies on jumalankuva...


    • eijärjenhäivääsulla

      Mitään ei tapahdu Jumalan tahtomatta???
      Meinaatko että Jumala haluaa aviorikoksen tapahtuvan, kun kerran hän nimenomaan kieltää ne ehdottomasti sanassaan.??
      Olet tosiaan nainen.

    • syntiä

      Hän kieltää myös käskyssään viekoittelemasta toisen puolisoa. Sen hän rankaisee aina seitsämänteen sukupolveen saakka.
      ÄLÄ HIMOITSE LÄHIMMÄISESI AVIOPUOLISOA, PALVELIJOITA, KARJAA ÄLÄKÄ MITÄÄN, MIKÄ ON HÄNEN OMAANSA.



      MITÄ SE MERKITSEE?

      MEIDÄN TULEE NIIN PELÄTÄ JA RAKASTAA JUMALAA, ETTÄ EMME HOUKUTTELEMALLA, PAKOTTAMALLA TAI VIERAANNUTTAMALLA RIISTÄ LÄHIMMÄISELTÄMME HÄNEN VAIMOAAN, PALVELUSVÄKEÄÄN TAI KARJAANSA, VAAN KEHOTAMME KAIKKIA PYSYMÄÄN TEHTÄVISSÄÄN JA TÄYTTÄMÄÄN VELVOLLISUUTENSA

    • 1200

      Voi meitä pölvästejä taas. Loppuu voimat näiden lukemisessa. Pointti voisi olla vaikka nyt alkaapäälle se, että lukekaa vaikka koraania tai raamattua, kunhan luette; tai vaikka toivottavasti molemmat, niin lisäätte ymmärtämystänne molemmista. Häh?

    • huonojäljennös

      Mihin hävisi loistava mielipide siitä mitä naispappeus saa aikaan kirkoissamme ja yhteiskunnassamme.
      Sanaa muokataan täysin Jumalan sanan vastaiseksi, vaikka raamattu kieltää muuttamasta tekstiä mihinkään suuntaan.

    • eimuokatakaan

      ""Sanaa muokataan täysin Jumalan sanan vastaiseksi, vaikka raamattu kieltää muuttamasta tekstiä mihinkään suuntaan.""
      No ei muokata. Jos hän haluaisi myydä tyttärensä orjattareksi (2. Moos. 21;7), niin mikä olisi sopiva hinta.

      Jos naisella on kuukautiset, hän on epäpyhä viikon ajan ja kaikenlainen koskeminen häneen on kielletty. Vaatteet ovat saastuneet; jopa vuode on saastunut. (3. Moos.15;19-24). Kirjoittaja kysyy, mistä hän tietää naisen kuukautiset, koska naiset eivät kysyessä helposti vastaa.

      3. Moos. 25;44 sanoo, että orja on ostettava naapurikansoilta. Amerikassa se siis tarkoittaa joko meksikolaisia tai kanadalaisia orjia.

      Kirjoittaja sanoo, että hänen naapurinsa tekee mielellään lauantaina ja sunnuntaina töitä. Kuitenkin 2. Moos. 35 kieltää sen selkeästi. Jokainen, joka sinä päivänä tekee työtä, surmattakoon. Kehottaako Laura surmaamaan omin käsin?

      3. Moos. 11. sanoo, että teidän tulee inhota ja karttaa kaikkia evättömiä ja suomuttomia pikkueläimiä, joita liikkuu merissä, järvissä ja joissa, ja myös kaikkia muita vesieläimiä, joilla ei ole eviä eikä suomuja. Kirjeen kirjoittaja kysyy, onko kotiloiden ja muiden pikkunilviäisten ja mustekalojen syöminen suurempi synti kuin homoseksuaalisuus.

      3. Moos. 21;20 sanoo, että uhraamaan ei saa tulla kukaan, joka on sokea, rampa tai kasvoiltaan tai ruumiiltaan epämuodostunut, eikä kukaan, jolta on katkennut jalka tai käsi tai joka on kyttyräselkäinen tai kitukasvuinen, jonka silmäterä on samentunut tai jolla on ihottuma, rupitauti tai vialliset kivekset. Nyt kirjoittaja myöntää, että hän joutuu käyttämään silmälaseja. Onko määräys ehdoton vai onko pelivaraa. Hän näkee laseilla hyvin.

      3. Moos 19 määrää että älkää leikatko hiuksianne lyhyiksi ohimoilta älkääkä leikkaamalla turmelko parran reunaa. Kirjoittaja kertoo monien ystäviensä leikkaavan kaikki karvat. Onko siitä kuolema rangaistuksena.

      3. Moos.11 kertoo kaikista niistä eläimistä, joita on vältettävä. Voiko pelata siannahasta tehdyllä jalkapallolla, jos käyttää hanskoja (ei siannahasta)..

      • reikäpää

        Vanha testamentti oli kirjoitettu aikaan ennen Kristuksen syntymää. Silloin annetut lait olivat sen ajan ihmisille opiksi ja ojennukseksi. Vanha testamentti on historiankirja, vanha lakikirja.
        Jeesuksen myötä tuli uusi laki maailmaan,uusi testamentti kirjoitettiin.
        Tuo kiukuttelija voisi vähän kasvaa ja ehkä tutustua vähän Jumalan sanaan Ennenkuin alkaa aukomaan päätään niin tietäväisenä.
        . Veikkaan että olet ikikakara n.17 vuotias tyhjäpäinen rääväsuu emakko, jonka elämä kuluu facebookiin ja mesettämiseen. Aivoja sinulla ei vaikutaisi olevan.
        .


      • eipystyniineipysty

        Naisen aivot ei pysty raamatun ymmarrykseen.


    • Luepaitsesanaa

      Ja uusi testamentti vasta hänen kuolemansa jälkeen.
      Jotkut kristityt väittävät, että nykyään vain Uusi testamentti pätee. Ehkä he tietävät paremmin kuin Jeesus. Monessa Uuden testamentin kohdassa Jeesus sanoo, että kaikki Vanhan testamentin lait sitovat ikuisesti, toisissa päinvastaista. Lisäksi Jeesus itsekin määrää ikuista kidutusta ja kuolemaa niille, jotka eivät usko häneen, erittäin monessa kohdin.

      Matt. 5:17 "Älkää luulko, että minä (Jeesus) olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään."
      Matt. 5:18 "Sillä totisesti minä (Jeesus) sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut."

      • lukioon

        Olet todella idiootti. Ei tajua,ei tajua...lue kunnes tajuat jotain lukemastasi.


    • voivoikin

      Niin siellä vain lukee. Ei tässä enää tiedä mihin luottaisi. Luotanko sinuun joka luulet olevasi viisaampi kuin Raamattu. Sinuun joka pistät omia sanojasi Herran suuhun. Joka tulkitset raamattua omien mieltymyksiesi mukaan. Kun sanan mukaan Jeesus on sanonut, että kaikki vanhan testamentin lait ovat voimassa, niin pakko kai siihen on uskoa. Voit ihan omin silmin sieltä uudesta testamentista lukea. Jos taas vanha testamentti ei pidä paikkaansa, niin miksi roikottaa vanhaa historian teosta uuden testamentin mukana. Eikö vanha testamentti pitäisi hävittää, uuden lain tieltä. Ei maallisessakaan lakikirjassa roikoteta vanhaa lakikirjaa kylkiäisenä. Vai oletko sitä mieltä, että valitaan vanhasta Kirjasta parhaiten omiin tarkoituksiin sopivat. Tähän oheen muutama laki : Mitä kristinuskon perustaja ja korkein oppi-isä Paavali, Jeesus ja Jeesuksen vahvistama Jumalan laki Vanhassa testamentissa sanoivatkaan:
      Efes. (Paavali) 5:22-24 Vaimojen on antauduttava miehilleen kaikessa kuin nämä olisivat jumalia.
      5. Moos. 22:23-24 Jos raiskauksen uhri ei ole huutanut tarpeeksi kovaa, kivitä hänet kuoliaaksi.
      Efes. (Paavali) 6:Roomalaiskirjeet
      1:24-26 Paavali tuomitsee homoseksuaalit
      8:33 Kristittyä ei voi syyttää mistään väärästä teosta.
      11:7-10 Jumala sokaisi juutalaiset, jotta he eivät näkisi Messiasta.
      14:2 Vain heikot ovat vegetaristeja.

      1. Korinttilaiskirje (Paavali)
      6:9-11 Homoseksuaalit ja naismaiset eivät pääse taivaaseen.
      7:27 Naimattomien ei koskaan pidä mennä naimisiin.
      11:7-9 Miehet ovat Jumalan kuvia, naiset miesten kuvia. Naiset luotiin miehistä ja miehille.
      11:13-15 Jumala tykkää lyhyistä hiuksista miehillä ja pitkistä naisilla.
      14:34-35 ”Nainen vaietkoon seurakunnassa” ja olkoon tottelevainen miehille.
      5 Orjien on toteltava herrojaan ”kuin Kristusta”.

    • torvelontti

      Vanhan testamentin laeista puheenollen tarkoitetaan kymmentä käskyä, jotka korvautui uuden testamentin muodossa.uudeksi rakkauden kaksoiskäskyksi.
      Jos et olisi idiootti ymmärtäisit että näihin kahteen käskyyn sisältyy kymmenen vanhaa käskyä.
      Toisin sanoen jos noudattaa rakkauden kaksoiskäskyjä, ei voi tehdä mitään sellaista mikä olisi kymmentä käskyä rikkovaa.
      Mene ymmärryskursseille ja vihanhallintaan sekä opettelemaan sosiaalista sopeutuvuutta.

      • 1200

        Juurikin näin.


      • sos.op

        Höpöti, höpöti. Tehän nyt ihan uunoja olette. Heprealainen ja kristillinen Raamattu ovat itse asiassa kokoelma kirjoja, eräänlainen pienoiskirjasto. Protestanttisessa Raamatussa on 66 (39 27) erillistä kirjaa. Nämä kirjat on kirjoittanut noin 36 ensisijaista kirjoittajaa. Katolisen kirkon käyttämässä käännöksessä, Vulgatassa, on lisäksi seitsemän Vanhan testamentin apokryfikirjaa, oikeammin deuterokanonista kirjaa, ja ortodoksisen kirkon Raamatussa lisäksi vielä kuusi muuta Vanhan testamentin apokryfikirjaa. Luterilainen kirkko ei myöskään ole hylännyt apokryfisiä kirjoja, vaan niillä on sekundaarinen asema eräänlaisena Raamatun oheislukemistona, ja ne ovat mukana joissakin Raamatuissa Uuden ja Vanhan testamentin välistä löytyvänä liitteenä. Tuorein suomenkielinen apokryfikirjojen käännös otettiin käyttöön vuonna 2007. Suomenkielinen käännös ja ruotsinkielinen Bibel 2000:n käännös sisältävät 11 Vanhan testamentin apokryfikirjaa kattavan kokoelman.[3].
        Siitä sitten tulkitsemaan.
        Raamatuntulkinta tarkoittaa Raamatussa olevien tekstien ymmärtämistä tietyssä tulkintahorisontissa, jossa tekstin lukija elää. Jokainen Raamatun lukija harjoittaa raamatuntulkintaa. Kulttuurinen tausta, uskonnollinen asennoituminen, koulutustaso sekä oma persoonallisuus vaikuttavat siihen, miten ymmärrämme Raamattua.
        Sinä tulkitset omalla, ehkäpä hieman vajavaisella tavallasi raamattua. Vanhaan testamenttiin ei saisi enää uskoa, tai viitata. Mutta kirjoja, tekstejä, ja Selityskirjoja on molemmista testamenteista roppakaupalla. On se merkillistä , Hylätystä kirjasta.
        Sekin hieman hassua kun olen oikein kiltti ihminen ja erittäin suosittu ja sosiaalinen isossa työyhteisössäni. Vai vielä vihanhallintakursseille.


    • oppiojassa

      Latelet hienosti kirjatekstiä näkyville. Olennaista ei ole se osaatko kirjoittaa viisaalta kuulostavia sanoja monta peräkkäin. Olennaista on se ymmärrätkö lukemaasi.
      Ymmärrys puuttuu sinulta. Sitä paitsi aihe oli jotain muuta kuin raamatun tulkintaa.

    • toperski

      Vanha testamentti on historiankirja. Aika ennen Jeesusta, joka tuli ja täytti lain.

    • totuudessaelän

      Olen hurskas vanha nainen. Seksi kuuluu vain avioliittoon.
      Paitsi kun ilta saapuu, soitan taas nuorelle salarakkaalleni, rakastajalleni. Hän tulee kun on jo pimeä, aamulla lähetän hänet pois ennen kuin maailma.herää.
      On taas aamurukouksen veto kirkolla. On oltava pyhä ja hurskas.

    • eevankeliumi

      Kyllä vanhaan testamenttiin tulee ja pitääkin uskoa. Se on tärkeä historiallinen teos, ja auttaa ymmärtämään millainen oli maailma muinoin.
      Raamatun tärkein sanoma on kuitenkin evankeliumi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1967
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      51
      1701
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1617
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe