Kuopion kaupungin virallinen tiedoituslehti

Sammuteduinlyhdyin

Kuopion kaupunki pitää virallisena tiedoituslehtenä Kuopion Kaupunkilehteä
Lehteä vaan ei jaeta kaikille Kuopiolaisille eli miten lehti voi olla enään virallinen tiedoituslehti ?
Olisiko kaupungin aika laittaa lehdelle riittävä tuli että kaupunkilaiset eivätä joudu eriarvoiseen asemaan , eriarvoisuus on sitä että kaupunki ei tiedoita sitten niin että tavoittaa kaupunkilaiset.
Olisiko kaupungin aikaa pitää kaupunkilaiset samanarvoisessa asemassa tai muuten kyseessä on kaupungin tiedottaminen vain niille joille haluaa.
Säästö ei voi olla kyseessä kun esim Parosen raitilla palaa valot yötäpäivää ja lumityöt hoidetaan paljon paremmin kuin muiden kaupunkilaisten alueilla..osalla sammutetaan valotkin jo säästösyöistä....ai niin kysehän on korruptiosta minkä näkee selvästi...

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • säästöä-sekin

      Liitosalueilla ja maaseudulla elävien ei näemmä tarvitsekaan saada mitään tietoa kaupungin asioista, mitäs periferiassa ovat!

    • VornanenNews

      Ihan samaa oon itekin miettinyt. Kaupunkilehden Viikkosavon jakelussa säästettiin vuodenvaihteesta alkaen niin, että lehtiä jaetaan nyt enää vain Kuopion taajama-alueelle. Eli kaikki haja-asutusalueet ja liitoskunnat jätettiin tylysti kokonaan jakelusta pois. Miten tuollainen harvojen lukema läpyskä voi olla jokin suurkunnan virallinen tiedotelehti?

    • kuopionsivut

      oottako kuullu että ne on keksinnä semmosen assiin kun internetti.

    • 13828

      Kyllä se jaetaan kaikille kaapunkilaasille. Maalaisista en sitten tiedä mutta tuo onkin kaupunkilehti. Ette te kaupunkilaisia ole vaikka Kuopion kunnan rajojen sisällä asuttekin. Kaupunki loppuu Petoseen. Ihan oma valinta asua korvessa ja sitten ilkeävät vielä pyytää että sinne pitäs muutaman kylähullun takia rakentaa vaikka mitä, pitää kouluja yllä ja järjestää kyytejä joita käyttää yks mummo. Ei pidä. Vielä hullumpaa kun vaatia Kuopioon raitikoita on vaatia vaikka mitä palveluja muutaman maalaisen kylään. Se jos mikä on suuruudenhulluutta. Ei tietenkään jossain Ykäslompolossa asuva mummo ole tasavertaisessa asemassa Suokadulla asuvan kanssa mutta oma valinta.

      • KorruptoitunutKuopio

        No jäikö pointti hiukan hakuseen ,kaupunki maksaa lehdelle saman kuin viime vuonnakin ja antaa lehden olla jakamatta lehteä kaikille kaupunkilaisille.
        Joo kaupunkiahan saa kusettaa mutta varmaan saunotettu kaupungin sopimuksen tekijät ,...no kaupunkihan on sisäsiittoinen ja korruptoinut..ai mistäkö huomaa ?. No vaikka päättäjien alueillla tehdään lumityöt ja valot palaa raiteilla yöt läpitte..entä sellaisissa paikoissa missä ei korruptoitunutta väkeä asu...


    • kupattu

      Oletan että kyllä ihan jokainen Kuopion kaupungin perimmäisen liitosalueen perimmäisessä kylässä asuva lasketaan mukaan kaupungin päälukuun kun koetetaan epätoivoisesti kasvaa Jyväskylää suuremmaksi. Se lieneekin ainoa kaikenlaisen kaupungin harrastaman kuppauksen lisäksi missä liitosalueen asukkaat otetaan tasavertaisena mukaan.

    • Kaupunkilehti

      Hei nimimerkki "Sammuteduinlyhdyin" ja muutkin keskustelijat! Kaupunkilehteä jaetaan nimensä mukaisesti pääosin kaupunkialueella ja taajama-alueilla. Lehden jakelu ei ole kytköksissä kaupungin rajoihin, sillä lehti ei ole Kuopion kaupungin tuottama, vaan lehti kuuluu Keskisuomalainen-konserniin. Kaupunkilehden jakelualue on nähtävissä Kuopion kaupungin verkkosivuilla: http://www.kuopio.fi/web/ajankohtaista/kuulutukset. Valitettavasti jokaiselle, yli 100 000 kuopiolaiselle emme voi lehteä jakaa. Lehteä voi kuitenkin lukea edelleen ilmaiseksi osoitteessa www.kaupunkilehti.fi. Iloista kevättä kaikille!
      Terveisin Kaupunkilehden väki.

      • HyvääKesää

        Kaupunki siltä maksaa saman kuin edellisenä vuonna ja kaupunkilehti käärii rahan itselleen ja ollen jakamatta lehteä ...niin minäkin tekisin jos olisin hyvin veljeillyt ja riippuvainenlehti.


    • Jakeluasiaa

      Nilsiän ja Maaningan alueilla paikallislehdet Pitäjäläinen ja Uutis-Jousi ovat Kuopion kaupungin tiedotuksesta vastaavia lehtiä. Molemmat ovat tilattavia lehtiä, joten lehden tilaajat saavat tietoa Kuopion kaupungin tiedotuksesta. Yleensä kaupungin tai kunnan tiedotuksesta vastaa tilattava lehti, mitä ei jaeta jokaiseen talouteen. Kuopion Kaupunkilehti kattaa Kuopion alueelta kotitalouksia varsin hyvin jakelun pienentämisen jälkeenkin ja kotisivuilta löytyy verkkolehti, joka on veloituksetta kaikkien käytettävissä www.kaupunkilehti.fi

      • Säästöä

        Ihan vaan tiedoksi teille, että ei noita nettilehtiä kukaan viitsi lukea. Tai jos niin todella olisi, niin sittenhän te voisitte lopettaa paperilehden jakelun myös kaupungissa asuville, ja tarjota heillekin vain pelkkää nettilehteä. Siinä säästyisi paljon jakelukustannuksiin menevää rahaa, mikä lienee syy edellisellekin jakelun supistamiselle.


      • fsjkfjsklgjrkj

        Ja mökin mummo tai pappa jostain perämetän syrjästä onkin varmaan kova netin käyttäjä...kenties puhelinkin vielä lankapuhelin pyöritettävällä valintalevyllä...


    • retrgtrgfdgfd

      Nettilehti olisi ok mikäli sen käyttöliittymä nykyaikaistettaisiin. Tuota nykyistä näköislehteä ei jaksa selata Erkkikään.

    • pruumi

      Huono lehti!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1826
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      46
      1608
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1497
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1485
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe