Miksi 26-vuotiaalla miehellä ei seiso

Epähaluttava

Niin mikähän siinä on, että 26-vuotiaalla nuorella miehellä ei seiso? Ollaan seurusteltu yhdessä useampi vuosi ja asutaan saman katon alla kerrostalossa. Seisomisongelmaa on ollut vähän aina lievässä määrin, mutta nyt todella pahana. Reiluun puoleen vuoteen ei ole ollut enää minkäänlaista seksuaalista kanssakäymistä, kun ei vaan seiso eikä hän ole enää tehnyt minkäänlaista aloitettakaan. Minä olen kyllä yrittänyt, mutta petyn siihen, kun pehmeänä se siellä pysyy vaikka kuinka kävelisin alasti talossa tai hipelöisin häntä ja tiedän, ettei se johda mihinkään. Nytkin itken tätä asiaa.

Hän pistää stressin piikkiin. En tiedä mitä stressiä hänellä nykyään on yhtään sen enemmän kuin aikaisemminkaan. Minä en kuulemma auta stressin poistossa. Olenko jotenkin epähaluttava?

6

220

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • salikisu

      Harvemmin kyllä ne naisesta johtuu jos juuri koskaan. Passita hänet lääkäriin, ei ole normaalia. Sanot että haluat suhteessa myös seksiä. Sit jos ei puhe auta joko ero tai sanot , että saat hakee sen sit muualta. Itse en olisi mitään tekemäti tollasel sa suhteessa.

    • m50m50

      Silloin kun olin 26 seiso kulli kuin rautakanki lähes aina vaikkei seksiä pahemmin ajatellukaan,riitti että naaras tallusteli samassa huuhollissa.Miehelläsi on joku elimellinen sairaus sillä tuossa iässä kullin pitäis sojottaa kattoa kohti aina ..nykyäänkin seisoo vankasti 17cm

    • zcccvbb

      Löylykauhan puute

    • utkkutuktuktuktdk

      Noin nuorella tuskin on mitään elimellistä vikaa, et syy lienee psyykkinen. Parisuhteen ongelmat ovat aika yleinen syy. Mies ei sellaisia helposti kerro, mut ne voi näyttäytyä noin.

      • M50_

        Psyykkisiä ongelmia on jossain vaiheessa lähes kaikilla ikään katsomatta. Asiasta vaan on valitettavasti tapana vaieta. Tai sitten yleisellä tasolla todella rankkaa pilkkaa. Tuskin muuten mistään muusta terveydellisestä ongelmasta on sosiaalisesti täysin hyväksyttävää heittää sellaista läppää.

        Ongelmat menee tavallisesti ohi ennemmin tai myöhemmin. Itselläni oli 2-3 viikossa taas ok. Olennaista on puolison 100% tuki, niin että ongelman kohde sen myös tajuaa. Jos tuosta lipsut (esim. osoitat tyytymättömyyttä kyvyttömyyden vuoksi tai vihjaat hakevasi muuta seuraa tai isomman dildon), niin suurella todennäköisyydellä teidän suhde on seksin osalta ohi. Lopullisesti.

        Molemmilla varmaan pelittää myöhemmin ihan ok, mutta teidän kahden välitä on se luottamus rikottu. Mieskin näet kaipaa suhteeseen luottamusta, sekä haluaa kokea olevansa haluttu oman naisensa taholta.

        Olisiko ideaa että miehesi kävisi hakemassa reseptin lääkkeisiin. Viagran patentti on rauennut, eikä kopiolääkkeet ole edes kalliita. Jos vähänkin kiihottuu teidän esileikeissä, niin erektio kestää huomattavasti paremmin. Vähän dopingia peliin, niin epäonnistumisen pelko on pienempi.


    • korjaussarja

      Seksi on erinomainen lääke stressinpoistoon joten vika on miehen päässä tai lääkityksessä tai sitten olet saanut miehen oppimaan, että ei kannata.
      Nuo kaksi ensimmäistä hoituunee lääkärin avulla kolmas vaihtoehto lienee vaikeimmin korjattavissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1933
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1496
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      23
      1412
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe