Kerroin poliisille

Aspergerinfolainen

mitä autismi aidoimmillaan on!

He ottivat viestini tällä kertaa vakavasti. Pyysin heitä kertaamaan, mitä olen heille aiemminkin jo kertonut eli heidän tulisi lukea kirjallisuutta autisminkirjon henkilöiden ongelmista sekä siitä, kuinka niihin tulisi suhtautua milloin missäkin tilanteessa. Jokainen tilanne on erilainen arjessa eli siis poikkeaa toisistaan (yliopistossa joskus tullaan opettamaan tämä, en oo käynyt VIELÄ tuolla, mut silti, mutulla kirjotan omista kokemuksistani [ps.siksen hakeutunut yliopistomaailmaan toisten kiusattavaksi]) koska kaikki tarpeellinen tieto nykyisin löytyy netistä. Sen soveltaminen omaan elämään on pikkujuttu Asperger-henkilölle. Tähän vielä lisäisin, että mielestäni yliopistot pitäisi lopetuttaa, sillä siellä opiskelevat eivat hyödy siitä juurikaan mitenkään; saavat "oppikirjojen" ja "luentojen" muodossa vanhentunutta tietoa niin paljon, etteivät itse enää tiedä, miksi ja mitä he opiskelevat. Tämän kaiken jälkeen he ottavat yhteyttä yliopiston terveydenhuoltosäätiöön ja valittavat siellä toimiville puoskareilla kuinka väärin heitä on opiskeluelämänsä aikana kohdetu.RAYn tuella. Sillä aikaa, kun neurologisista oireista/oireyhtymistä kärsivät jäävät ilman yhteiskunnan tukea.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • autistinen_ääliö

      Autismi- ja ASPERGERliitto saisi hävetä. Eivät ole osanneet vuosikymmenien aikana hoitaa asioita oikeaan suuntaan. Siitä on julkisesti aiheutunut paljon vihaa autisminkirjon henkilöiden keskuudessa. Jos Autismiliitto olisi osannut hoitaa asiansa oikein, ei Kriminaaliittoa tarvittaisi mihinkään. Kuka tahansa neurologisesta sairaudesta kärsivä ihminen vihastuu sellaisesta jos asiat hoidetaan päin mäntyä vuosia.

      Olisi mielenkiintoista saada tämän Autismiliiton uusimman tj:n näkemys kokonaistilanteesta julkisesti nähtäväksi, eikä vain siten, että joskun päivitellään liiton sivustolle jotain netistä kopioitua roskaa, mikä on vanhentunut jo vuosikausia sitten.

      t. itsensäepätoivoisestitunnetuksiväkintekevä-älykääpiö

    • eiaspergerinfolainen

      "... kaikki tarpeellinen tieto nykyisin löytyy netistä. ... yliopistot pitäisi lopetuttaa ..."

      Tuossa on hyvä esimerkki kuollut elavan psykoottisesta "logiikasta", jota johdonmukaisesti soveltamalla samoin voimalaitokset pitäisi räjäyttää, koska kaikki tarvittava sähkö saadaan "töpselistä".

      • vääränlainenpersoona

        Suosittelisin liittymään vaan rohkeasti joukkoon. Tuonlaisella logiikalla et kovin pitkälle todennäköisimmin elämässäsi tule pääsemään, joten kannattaisiko muuttaa asennetta logiikan ohella..Luuletko ihan oikeasti, että kaikki tarpeellinen tieto, mitä ihmisille netissä jaetaan, on yliopisto-opiskelijoiden tai yliopistoista valmistuneiden aikaansaannosta. Tiedän yhden "kirurgin", joka ei ole päivääkään tehnyt kirurgin töitä ja on persoonaltaan sellainen, etten koskaan uskaltautuisi hänen potilaakseen. Toinen yliopistossa opiskeleva on potkinut minua talomme rappukäytävässä ja kolmas uhannut tappaa. Sitten vielä lopuksi; minulla ei koskaan ole diagnosoitu psykoottisuutta. Lopeta kiusaamiseni myös. Kuten Yksijalkasängynkin puolestä tänne kirjoittelu.


      • taustailija-U

        Herjasit vuosikausia ihmisiä Asperger-foorumilla, jonka poliisi käski poistamaan, nyt jatkat samaa täällä? Sellaisten ihmisten haukkumista joita et edes ole koskaan tavannut. Fiksua?


    • 16853

      Kannattaisi Alarikin pyytää anteeksi. KE ei ole herjannut ketään. Sinä oletat jonkun kirjoittavan sinusta pahasti ja lähdet sillä perusteella herjaamaan. Miksi herjaat ihmisiä yleensäkään missään? Onhan tuollainen aika kummallista toimintaa aikuiselta ihmiseltä?Tässä olen kyllä Aspergerinfon puolella. Onko sinulla lainkaan omaatuntoa?

    • IhmeEhdotuksia

      Noissa yliopistohorinoissasi ei kyllä ollut mitään järkeä. Lähinnä ne osoittivat vain sen, ettet ole siellä opiskellut.

    • kyllästynyt80

      Miksi Alarik ja Daria eivät arvosta vammaisia ihmisiä tipan vertaa ja miksi heidän tarkoituksenaan on tuoda jatkuvasti omaa muka-erinomaisuuttaan ympäri netti esiin? Kumpikin ihminen on ihan tavallinen tallaaja, autismista heidän kohdallaan ei ole puhettakaan vaan halusta yrittää hallita ja alistaa muita ihmisiä.

    • palauttaja

      Tästä ketjusta on ehdottomasti lähetettävä linkkiä Aspergerliiton palautelomakkeeseen sekä suoraan toiminnanjohtajalle.

    • poliisillesoittaja

      Poliisi muuten korjasi alaistensa virheellisiin väitteisiin tekemät lausunnot tietokantoihinsa. Saipa yksi autisti taas oikeutta osakseen.
      Jos tietokannoissa lukee joten paikkansapitämätöntä, sen perusteella henkilöä jatkossakin kohdellaan, tämä on päivänselvyys. Mikäli vääränlaiseen tiedonlevittelyyn syylistyy, siitä seuraa rangaistus, myös viranomaiselle. Tästä on muutama kohta myös laissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      1992
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1526
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1438
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1395
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe