Start stop toiminto

Notssman

Oikeesti Suomen talviolosuhteissa tarpeeton ja hermostuttava toiminto.Varmasti jatkuva starttaaminen on enemmän autoa rasittava tekijä kuin ilman tuota paska systeemiä.Onko kellään oikeaa tietoa miten kytkimen toiminnon saisi käännettyä siten että s/s-toiminnon saisi päälle jos oikeesti jostai kumman syystä sitä haluaa eikä niinkuin nyt että jos haluat ko.toiminnon pois niin muista aina ajoon lähtiessä painaa tuota *******n nappia.

20

2237

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voihöpsöä

      Kuule ehkä helpompi vaihtaa toinen automerkki missä ei ole sellasta kuin murehtia moista, maapallolla on ekasta valmistetusta autosta tulevaisuuden autoihin niin monta biljoonaa eri automallia että on mahdollisesti ehkä jopa mahdollistakin jossain tapauksessa löytää sellainen automerkki jossa ei ole tuollaista toimintoa(mikäli älykkyytesi antaa myötä), se ehkä vaatii VÄHÄN, vain PIENEN ripauksen viitseliäisyyttä ja/tai kehtaamista ja tuo sinun pieni huolesi on iäti poissa.

      • Notssman

        Älykkyys....hmmm.
        Tuohan on hyvin älykästä ruveta haukkumaan heti toisia mutta kiitos tuosta mrs.maapallo


      • Notssman

        Älykkyydestä vielä puheenollen pystyn kyllä tuon minulle kiusallisen ss-ongelman ohjelmoimaan autostani pois ja sen tulen tekemään olin sitten mielestäsi älykkö tai en.kerroinpahan vain mielipiteeni minua häritsevästä asiasta ja kokemuksia muilta käyttäjiltä avoimesti >>> ei liene rikos olla jotain mieltä asiasta.


      • Audilainen

        Kuulostaa todella oudolta että joku vaihtaa autoa heti uudelleen uuden auton oston jälkeen vain jonkun Start/Stop-automatiikan takii. Turhaa rahantuhlausta. Ja mä en ymmärrä miksi kyseisestä järjestelmästä syntyy aina niin paljon valitusta. Mä en näe siinä mitään pahaa sanottavaa ja voihan sen kytkeä pois päältä kokonaan ja se on valmiiksi OFF-asennossa uudelleen käynnistäessä (ainakin jos käynnistää samalla avaimella). Näin on tilanne ainakin uudessa VW Golfissa, Skoda Octaviassa ja Audi A3. Mahdollisesti konsernin muissakin. :)


      • voihöpsöä

        Turhaa työtä, nopeampi vaihtaa toinen auto, sano minun sanoneen.


      • Audilainen

        Autonvaihdossa rahaa tuhlaantuu helvetin paljon jos on just ostanut äskettäin uuden auton ennen kun menee taas ostamaan auton. Jos joku vihaa kyseistä toimintoa niin paljon niin kytkekää se sitten pois käytöstä ja kun käynnistää auton uudelleen niin se on valmiiksi pois päältä. Mutta mua ei S/S ole koskaan ärsyttänyt kun ajan A3:sellani. Joskus pidän sen päällä ja joskus pistän sen taas pois päältä.


    • vaag

      Sulla ei taida olla kokemusta Start/Stopista. Se EI sammuta kylmää autoa ainakaan VW:ssä tai Skodassa. Vasta kun auton moottori on tarpeeksi lämmin, systeemi aktivoituu. Start/Stop on todella hyvä varuste, ei koskaan mitään ongelmia sen kanssa

      • Rili

        Käytössäni olevassa diesel Golfissa kyllä sammuu, vaiikka pakkasta lähes 10 astetta. Eikä konekaan lämpiä sentään vm-14. Merkki vaihtoon.


      • Notssman

        Kokemuksella voin sanoa että sammuttaa.


      • Audilainen
        Rili kirjoitti:

        Käytössäni olevassa diesel Golfissa kyllä sammuu, vaiikka pakkasta lähes 10 astetta. Eikä konekaan lämpiä sentään vm-14. Merkki vaihtoon.

        Kuulostaa ihan typerältä vaihtaa heti autoa vain jonkun Start-Stopin takia. Rahaa tuhlaantuu ja heti kun on ostanut uuden ja tuliterän auton niin pitäisi muka vaihtaa taas autoa sen mekanismin takii. Kuulostaa todella oudolta enkä ymmärrä yhtään.

        Itselläni on alla vm.2012 oleva Audi A3 jossa on S/S ja siinä se on valmiiksi pois päältä kun käynnistän auton uudelleen, ainakin jos käytän samaa avainta. Ja mä en näe Start-Stopissa mitään pahaa sanottavaa. Senhän voi kytkeä pois päältä ja ainakin suurimmassa osassa autoissa se on samassa asennossa uudelleen käynnistäessä kuin mihin sen jätti. Näin on ainakin Audeissa. :)


      • näin.on
        Rili kirjoitti:

        Käytössäni olevassa diesel Golfissa kyllä sammuu, vaiikka pakkasta lähes 10 astetta. Eikä konekaan lämpiä sentään vm-14. Merkki vaihtoon.

        Octavia 2011 1,4TSI. Start/Stop ei aktivoidu, ennen kuin moottorin lämpötila on n. 80 astetta. Minusta voisi sammuttaa moottorin jo aikaisemminkin.


    • tiäräksätoinoi

      Se on kuule selvää säästöä se toiminto koska auto ei sillon kuluta polttoainetta.

      • Notssman

        Höpöhöpö jokainen turha käynnistys rasittaa konetta ja starttia sekä lähentää akkujen uusintaa ym. Käynnistyksessä kuluvien osien usintaa esim.starttimoottori.mieti paljonko säästät polttoaineessa ja paljonko turhat huollot maksaa.


    • bmwrules99

      Bemarilla kytkee sen huollossa pois kokonaan, jos tekee kirjallisen pyynnön. Riskinä vain, että saa mätkyt, koska päästöt kasvaa ja autovero myös. On nääs tyyppihyväksytty tällä s/t toiminnolla.

    • jalisääpukkaa

      Kaikkee sonta tekniikkaa ne onkin lykänny nykypäivän biiliin, siis aivan paskaa ettei olis trafin pellet kaiken takana ja loislaitos liikenneturva ja suomen mulkku neuvosto!

      • Notssman

        Näin on.!


    • Junnu671

      Renussa toimii vasta kun on muutama plus aste ja kone lämmin.Tuttavan tdi passatissa toimii kovemmillakin pakkasilla.

    • Wernerska

      Jos kytkee pois, esim. Volvossa, niin osa turvajärjestelmistä kytkeytyy pois päältä, muun muassa törmäyksenesto, siksi kannattaa pitää päällä.

      • mammaaa

        Ei voi olla totta! Miten Volvossa on kytketty yhteen kaksi toimintoa, jotka eivät mitenkään liity toisiinsa???


    • Skoda fabia 1,2tdi vaatii poiskytkennän erikseen jokaisrn käynnistyksen jälkeen. Kytkin on käsijarrukahvan vieressa joten tuon muistaa kytkeä pois vasta ensimmäisen sämmumisen jälkeen. Tietokoneella järjestelmän sai kytkettyä kokonaan pois käytöstä. Joten ennen katsastusta joutunen kytkemään sen käyttöön.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1631
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1289
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1277
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe