Ekotori, mitä tapahtunut?

kfbxxkxjfbfk

Kysynpä vaan: Mitä on tapahtunut Ekotorille? Hyvää tavaraa todella vähän esillä ja nekin maksaa järjettömän paljon. Lentokentän myymälä oli paljon parempi, vaikka vähän syrjässä olikin. Noh, eipä siellä ole pakko käydä enää.

241

3140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • entinenekotorilla

      Hinnat ovat järkyttävän korkeat!! Ja tavaroiden esillelaitto on vähän lipsunut. Ja monasti työntekijöiden kesken on kuullut ihmeellistä nahistelua ja kiukuttelua.

    • lopunedellä

      Kyllä, hinnoittelu on mennyt ihan överiksi. Miksi maksaa *askasta, kun kaupasta saa samaan hintaan uuden?

    • myllymäkitöpeksi

      Tavraa kaikenkaikkiaan vähän, ja nekin levällään, pitkin kaupunkia.

      Ekotori alkaa nousta uudestaan kun otetaan tilat lähempää keskustaa. Ja kaikki toiminta saman katon alle!!

      • CGM1

        Eihän Toimintakeskusen "politiikka" ole enää kierrätyksessä eli se on aivan sama mitä myydään jos nyt jotain myydään sillä nythän on työllistäminen josta kaupunki maksaa noin 800000€ tärkein asia.Ps Myllymäki sai kenkää jo noin 3v sitten eli ajat ovat totaalisesti siitä muuttuneet.


      • knowsomething

        Tosiaasia : Myllymäki lähti, livisti, pakeni sotkujaan ! Ja palasi näköjään keskustaan.... SE TOIMINTAKEKESKUS RY :N HALLITUS ON TOTAALISEN TIETÄMÄTÖN EKOTORIN ARJESTA JA OMAN EDUN TAVOITTELIJA -PORUKKAA ! VAATIKAA HALLITUKSELTA ULOSTULOA. Tosin he ovat joutuneet kirjoittamaan vaitiolo -paperin.... Toimintakeskus ry .n toiminta ei siis edelleenkään kestä päivänvaloa ?


      • halpaahalpaahalpaa

        Ekotorilla on miltein kalliimpaa kuin kaupoissa. Kävin eilen siinä rantakylän ekotorilla.
        Aika hiljaista oli. Tavaraa ei ole kovinkaan paljon, mutta hinnat on ihan pilvissä.
        En tiedä, mitä hinnat on lentokentän lähellä olevassa ekotorilla.
        Kauppa ei taida käydä, kun hinnat on nostettu korkeiksi.


      • Anonyymi

        Mutta mitä sanoo poliitikot, ja yrittäjät. He eivät tykkää, että normaali kauppa ei käy.


    • TyöllistämisBisness

      Ei siellä tavaroiden myyminen ole (enää) pääasia ollenkaan. Työttömien kierrättäminen on parempi ja kannattavampi bisnes! Työkkärin ja Reitin tädit lupaa täystyöllisyyttä ja hyvää tulevaisuuden uraputkea. Sinne vaan seisomaan 9e/pv, niin kyllä varmasti naapuritkin alkaa arvostamaan ahkeraa ihmistä.

    • 1vuosioikeallapalkalla

      Miksei nää kierrä pomo, pikkupomot ja vakkarimyyjät?
      Varmasti löytyy yhtä pätevää tekijää kortistosta!

      • MGC

        Kaikkiin noihin maitsemiisi duuneihin on ollut työkkärin kautta haku joten eiköhän sitä pätevää ole löytynyt.Ps Toimintakeskuksella on vain 1 vakkarimyyjä ja hänkin on Raksatorilla lentokentällä.


      • TTCM1

        Pätevää on löytynytkin ja kuumeisesti loparit ottaneiden tilalle etsitään uusia.Ei muuta kun paperit hakuun,voit mahdollisesti jos on tarpeeksi hyvät (korkeakoulututkinto) päästäkkin.


    • tavarataivasko

      Käyn melkein joka lauantai ekotorilla ja yläkerta on hienosti kalustettu, alakerta on vähän sekaisin. Huonekalut ja astiat on kyllä hinnoiteltu liian korkealle, mutta esim. uusi päiväpeitto parisänkyyn maksoi 2 euroa! Henkilökunta aivan ihanaa, varsinkin myyjäpojat.

      • pimpinellalalla

        Näyttää tavara liikkuvan melkoisen huonosti. Alakerta on todella sekava. Ei tee mieli mennä huvikseen kiertelee tai edes jos tarvitsisi jotain.


      • valivali

        Miten niin sekava? Mikä olisi sopiva hinta mille tahansa tuotteelle? Ilmainen?


    • HujaLiisa

      Ekotori on kuin käkrän fleda. Hujan ja hajan............................

      • MCG

        Eihän käkrä ole Ekotorilla töissä vaan Raksatorilla,kaksi aivan eri paikkaa vaikkakin yhteinen omistaja.


    • JaanaBaana

      Hinnat on vällä korkeat, mutta joka kerta olen onnistunut tinkimään kohilleen. Yleensä ostan elektroniikkaa ja kulutustavaraa. Joskus harvoin vaatteitakin.

    • kierrätystäkö

      Ekotori ei todellakan ole entiselään, meni pilalle kun alettiin tekemään jotai hienoa. Harvoin enää tulee käytyä. Vaatteita ei enää ole juuri ollenkaan. Mihin n joutuu, kun ihmiset vie kuitenkin säkkitolkulla vateita ekotorille. Vaatteet on haettava karkialammen kirpparilta..??????

      • harmaatalousniin

        keräysvaatteet menevät niitä "tarvitseville" eli työntekijöiden kautta heidän omiin kirpparipöytiin. meinaatko vielä lahjoittaa vaatekeräykseen ? minä laitan ennemmin roskiin.


      • Jestassentäänmitkähinnat
        harmaatalousniin kirjoitti:

        keräysvaatteet menevät niitä "tarvitseville" eli työntekijöiden kautta heidän omiin kirpparipöytiin. meinaatko vielä lahjoittaa vaatekeräykseen ? minä laitan ennemmin roskiin.

        Joo. Kallista on. Äänestän rahapussilla. Eli en mene toista kertaa käymään. Jos jokainen ajattelee näin niin aika äkkiä asiakkaat loppuu. Järki käteen ja hinnoitteluun. Ja nimenomaan hinnoitteluun.


    • Roskiskuski

      On muutaman kerran käynyt niin että olen poistellut tavaroita (tietokoneita yms, joista osan ottaisi vastaan ekotori ja osan joutuisi (rikkinäiset) viemään kaatopaikalle. Ei ole vaikea valinta: Ajan suoraan jäteasemalle vaikka olisikin täysin toimintakuntoista tavaraa. Se vaan on järkevää tehdä yksi reissu kahden sijaan.

    • Tulonsiirtososialismi

      Ei Ekotorilla ole tarkoituskaan mitään kierrätystoimintaa harjoittaa. Homma kun perustuu vain verorahojen kuppaamiseen valtiolta ja muutama todellinen sosiaalipummi on saanut itselleen työpaikan. Työpaikan ohella myymälään on suhteilla vedetty sitten "poika"ystävä ja tämän jälkikasvu palkkatuella hommiin. Jos tavaran olisi tarkoitus kiertää niin ei jokainen lasikippo, jossa lukee pohjassa Arabia voi maksaa 50€. Ahneus on iskenyt. Työttömät jotka siellä joutuu pakosta aseisoskelemaan voivat lohduttautua sillä että toimintakeskuksen oikeaa palkaa saavat vakityöntekijät ovat niitä todellisia loisia jotka tekevät bisnestä toisten pahoinvoinnilla.

      Kaiken lisäksi homma haittaa paikallisia oikeita yrittäjiä koska palkattomalla työvoimalla teetetään sellaisia töitä joita ennen hoisi yritys eikä ilmaisen työvoiman armeija.

      Tsemppiä vaan kaikille jotka joutuvat noiden itsekkäiden ja ahneiden "hyväntekijöiden" kanssa tekemisin.

      Tervesiä Ekotorin myymälän pääkapolle ja kapon kainalossa roikkuvalle palkkatuki"johtajalle". Neuvostoliitto teistä tuli mieleen.

    • palkkatokisenmukaan

      Hienot on tittelit: KehittämisPäällikköä yms. :DDDDDDDDD

      • Tepu19

        Hieno on titteli ja vielä hienompi tilinauha:Kuukaudessa pätäkkää n.4000€.Vieläkö naurattaa?


      • novoesaakelihyi

        Ai lesboKO ?


      • Klitsko

        Stellan alakertaan aukeaa piakkoin uusi toimintakeskuksen myymälä, kehittämispäällikkö on luomassa sisustusta,,nyt nimiehdotuksia,,


    • EkotorinErkki

      Paska homma, kun toiset joutuu siellä olemaan 9e/pv. Ei ole ahneudella rajaa.

    • Väh_15e_tunti_kiitos

      Ei kannata suostua noihin 9 euroa/päivä- "töihin".
      Ei muuta kuin tiukka EI, jos TE-toimisto yrittää pakottaa moiseen orjahommaan.
      Sitten jos aletaan uhkailemaan karenssilla, niin sairauslomaa saa kyllä jokainen.
      esimerkiksi ahdistukseen tai masennukseen.

      Eli TE-toimiston työntekijä tekee pahan virheen valtiontalouden kannalta, jos ei hyväksy EI-sanaa, kun tarjoaa orjatyötä työttömälle työnhakijalle. Kannattaisi antaa mieluummin työttömän odottaa oikeaa työpaikkaa, koska kulut ovat valtiolle suuremmat tätä sairausloma-reittiä pitkin. Yksi terapiakäynti on pelkästään parisataa euroa, ja itse ainakin vaatisin(ihan vaan vittuillessani) päästä puhumaan ahdistuksestani vähintään kerran viikossa kallonkutistajalle. Sitten vielä lääkäri- ja lääkekustannukset päälle. (Lääkkeitä ei kannata alkaa syömään, vaikka määräisivätkin)

      Huomioidaan vielä mahdolliset saatavat sosiaalitoimistosta, niin alkaa potti kasvamaan.

      Eli tulkaa vaan pakottamaan minuakin sinne 9 euroa/päivä hommiin, niin laitetaan valtio maksamaan sitten ihan kunnolla tästä TE-toimiston kyykytys-yrityksestä.

      Työttömille tsemppiä työnhakuun tai joutenoloon, kumpi nyt sitten mieluisampaa onkaan!

    • mitämyllymäkiedellä

      Toimintakeskus ry saa veronmaksajien tukea, mutta tekee voittoa "itselleen" Siellähän on hallituksessa entinen pankin varainhoitaja ohjaamassa kuinka homma hoidetaan (ettekö muka tienneet ? ) ja Salo-Oksa nyökkäilee kassakoneen ( palkkansa) kilinää -verorahoillamme !

    • astianostaja

      Näin asiakkaana ihmettelen miksi ei työntekijöillä ole yhtenäistä työasua?On vaikeaa tunnistaa työntekijä ja asiakas,pukeutuminen tyäasuun on ajanmukaista.Housut ja pusero jotka kuvaa toimintaa.Samaa mieltä että astiat ovat liian kalliita samoin kodinkoneet.Henkilökunta on todella mukavaa,panostakaa heidän viihtyvyyteen enemmän.

      • EkotorinErkki

        Työasut tulisivat turhan kalliiksi. Lisäksi kun väki vaihtuu kuin luikuhihnatehtaalla (9e hemmo vaihtuu toiseen kusetettavaan), niin pitäisi olla kaikkia kokoja aina tarjolla.

        Hyvä slogani mahdolliseen työasuun voisi olla joku "Meillä kierrätetään tavarat ja ihmiset".


      • CGM1

        Oletko EkotorinErkki mahdollisesti Toimintakeskukselta kenkää saanut kun vaikutat noin kaunaiselta kyseistä r.y:tä kohtaan?


      • FknEkotori
        CGM1 kirjoitti:

        Oletko EkotorinErkki mahdollisesti Toimintakeskukselta kenkää saanut kun vaikutat noin kaunaiselta kyseistä r.y:tä kohtaan?

        mene sinä ekotorille hommiin 9 eurolla/pvä niin katsotaan sitten sinun kommenttiasi uudelleen okei?


      • kuskin

        Moraalitonta menoa.Pomot syö raflassa samaa aikaa kun orjat nakertaa kuivaa leipää.Taitaa olla sukulaisten suojatyöpaikka mesta.


    • kermaleivos

      Jääkärinkadulla aikoinaan oli erikseen "orjien" jääkaappi missä sai pitää eväitään. Sitten oli toinen jääkaappi sinne ei saanut laittaa eikä ottaa mitään. Oli usein siellä kermakakku, jossa tarralappu: kokous, älä ota. Silloisista pomoista näki että kermakakku tosiaan maistui! :D

      • itkettää

        Aika surullista.Niillä joilla on muutenkin rahasta tiukkaa,viedään ehkä kuukauden ainokainen makupalakin.Surullista sekin että 4000 tonnia palkka kun toiset ilmaiseksi raataa paskamättö töitä.


    • väh_15e_tunti_kiitos

      Lukekaa ylempää tekstistä ohjeistus, niin ei todellakaan tarvitse lähteä ilmaishommiin mihinkään.
      Se on sitten jo omaa tyhmyyttä, jos on keinot välttää mokomat orjatyöt, mutta silti sellaisista itsensä löytää.

      • TotuusIlmi

        Miten niin "ei tarvitse"? Laitapa itsesi likoon ja saat vain työttömyyskorvauksen ja sitten sinulle "tarjotaan" hommia 9e/pv karenssin uhalla, niin menisitkö? Jos et, niin se tarkoittaa 2kk ilman rahaa ja vuokrat ja laskut jää maksamatta tai sitten menet ja painat pitkää päivää 9e/pv palkalla, eli käytännössä voit ostaa kanttiinista kahvin ja sämpylän tai sitten nekin menee matkakuluihin kuten bussiin. Ota siinä sitten työ tai vikise.


    • enviittis

      Ohjeillasi otat samalla paperihin mielenterveysdiagnoosin itsestäsi. Ennemmin olen jonkun kk:n ekiksellä. Voihan siellä tehdä samalla pientä pisnestä tavaroilla! ;-)

      • pilipaliekotori123

        Ja pointtinasi oli?
        Työtä hakiessasi, missään papereissa ei mainita diagnoosia sairauslomasta.
        Mene ihmeellä ilmaiseksi töihin, me vähän järkevämmät olemme sillä aikaa suomi24:ssa nauttimassa sairauspäivärahoja.


      • eiekolle

        Ja kyllä siinä vaiheessa, kun ihminen suostuu tekemään töitä ilmaiseksi, olisi jonkinlainen mielenterveys-diagnoosi paikallaan.


      • karenssiapukkaa

        Vaan kun se on nääs pakko perkele tehdä!


      • PoisSieltäEkotoriltaNYT
        karenssiapukkaa kirjoitti:

        Vaan kun se on nääs pakko perkele tehdä!

        Lue nyt jumalauta jo nuo yllämainitut ohjeet. Mitä merkitystä sillä sulle on, maksetaanko sulle sama raha nimikkeellä: Sairauspäiväraha, tai työmarkkinatuki? Se ei ole kuin kirjaimia, tajuatko? Käyt vaan lääkärille puhumassa ahdistuksesta ja jo pienen jutustelun jälkeen sulle alkaa parin viikon saikkua pukkaa. Sitten tapaat psykiatrian erikoislääkärin, jolle puhut taas kuinka kauheesti ahdistaa, ja hän kirjoittaa sinulle pari kuukautta lisää saikkua. Siitä sitten aina jatkaa vaan. Lopulta saatkin jo vuoden sairauslomat kerralla. Onko se tosiaan niin tärkeetä millä nimikkeellä se sama kelan raha maksetaan? Mulle ainenkin olis ihan sama vaikka rahan perässä lukis lusmukorvaus. Ennemmin lusmu, kuin orjana ilmaistöissä. Ja ihan sama jos joku on niin vajaa, että haluaa olla ilmaishommissa, mutta älä vittu enää selitä, että ON PAKKO!


    • 9eOnMukavaaDuunia

      9e/pv työntekijät on paskaa. Ilmaista työvoimaa ja rahaa Mikkelin Toimintakeskus Ry:lle. Tulevaisuutta ei ole, kukaan ei noteeraa sitä vaikka tekisit pitkän diilin siellä. Kuka tahansa voi tehdä saman. Ei tarvi muuta kuin olla pitkäaikaistyötön, ja menee sinun edelle arvoasteikossa.

      • eKOTON

        Totta.


    • TotuuttaIhmisille

      Kannattaa boikotoida Ekotoria. Saavat ilmaiseksi, myyvät kalliilla ja vielä käyttävät härskisti hyväksi pitkäaikaistyöttömiä. Kukaan hullu mene tuonne seisomaan 9e/päivä, mutta työkkäri ja kunta pakottaa. Ei kannata tukea tuollaista orjuustoimintaa.

      • raksalla

        Sivusta seuranneena pitää kylläkin todeta, että tuon nakin voi näköjään myös kiertää.
        Ketään ei voi pakottaa, kun kerran on tuollainen sairausloma-porsaanreikä. Hyvää tekstiä ja hyviä neuvoja orjuutetuille. Jos itse joskus joudun tuohon asemaan, niin aion hyödyntää neuvojasi.


      • raksalla

        Ja orjat hei. Töitä voi hakea kotoa käsin koko ajan. Työkkäri ei hommaa ku alle 10% duuneista. Sairausloma ei haittaa työnhakua. Lopettakaa heti nuo orjahommat ja menkää hakemaan sitä saikkua. Ettehän te voi hyväksyä orjuutta vuonna 2015 Suomessa? Te olette niitä, nyt lääkäriin hus hus.


    • tepoton

      Aina ekistä haukutaan. Minulla kivat muistot töistä sieltä. Löysin pari mukavaa naista sieltä.Toisen kanssa tuli aika pitkä suhdekin. :)

      • thaimaalainen

        Milloin? Oliko kaunis misu ?Ja minkä ikäinen ? oliko suomineito?


    • eikiitosmulle

      Aloittajan kysymykseen:Johto ei toimi.Liikaa hiekkaa siellä missä ei pitäisi.Jos ei kiinnosta työnteko niin heipähei vain,ajastaan pääsee 9 eurolla "töihin".

      • OikeusTapahtukoon

        Jospa nyt tulevan neljän vuoden sisällä tapahtuisi sellaisia muutoksia, että tulisi kaikille kansalaisille 1000e vastikkeeton perustulo, niin loppuisi toiminta Ekotorilla ja muilla kyykytyspajoilla. Heidän pitäisi sitten oikeasti alkaa palkkaamaan työvoimaa. Se olisi oikein! Loppuisi pilipalipuuhastelut.


    • FiksuErkki

      9 ekeä on työntekijän näkökulmasta melko huono palkka. Mutta työnantajan käsityksen mukaan tuolla palkalla Suomi saadaan uuteen nousuun kilpailukyvyn suhteen. Sitä duunia pitää vaan painaa ahkerasti!! Melko fiksua??? Kyllä tuolta taimaasta saadaan väkeä töihin silläkin palkalla jos ei kepaa. Asunnon ruuan ja kaikkien muiden etujen päälle 9 euroakin on hyvää tuloa josta riittää vaikka taimaahan lähetettäväksi!!!!!!!!!!!!!

    • Toimaritaivas

      Nyt Toimintakeskus ry on avaamassa Stellan alakertaan lasivitriiniä johon tulee pitkäaikaistyöttömiä näytille, ikäänkuin varoittavaksi esimerkiksi. Käykäähän kauhistelemassa.

      • työttömänproto

        Huutonaurua.... onneksi ihmiset ymmärtää asioiden oikean laidan..tosissaan näytille tuodaanvaroittavaksi esimerkiksi. Kuuluin, että yksi 9 euron orja kuoli tuonne vitriiniin, sydän pysähtyi..


      • Ekolta_hautausmaalle

        Monille ekotori on se viimeinen työpaikka ennen hautausmaata.


    • noitamörrejä

      Saako kuvata?

      • tekoekolegomitvit

        Kaksi edellistä joutaisi sinne lasivitriiniin esittelemään vajavaisia muotojaan.


    • annebanned

      ekotorilla on töissä yksi nainen jolla on MASSAAAAA!!!

      • Tappiz

        Ei siellä taida olla töissä kun muutama ohjaaja ja loput on pakolla seisoskelemassa ja siitäkin tulee vaan vittuilua. "taas on kassan takana liikaa työttömiä seisoskelemassa".


    • loveisallaround

      ekotori on mesta paikka

    • Työtön_ikkunan_takana

      Mikäs tää Stellan alakertaan avautuva osasto on?? Missä siellä?

    • Tuiksseesko

      Siinähän se entisen game stopin tiloissa s-markettia vastapäätä.

    • apinoita

      pitää mennä tsiigaan lasin läpi

    • melkein_3000kk

      Pitää käväistä ruokatunnilla vittuilemassa niille 9 euron työntekijöille :)

      • melkeintuplasti

        Surkea palkka. Sihteerikkökö oot?


      • vapaaaaaa

        Ite pitää sit tulla vittuilemaan mokomille palkkahirmuille näin työttömän näkökulmasta. En ole yhtä köyhä kuten te, eli minulla ei ole tarvetta eikä halua juosta rahan perässä. Mulla on jotain mitä teillä ei oo... Mulla on aikaa ihan törkeesti.
        Kyllä se on vaan vitun mukavaa, kun töihin lähtemisen sijaan saa touhuta ja harrastaa päivät vuoden ympäri ihan mitä vaan haluaa. Te rahaa rakastavat köyhät työläiset ette paljoa ehdi kunnolla touhuta ja harrastella. Ai niin ehdittehän te sitten vanhoina viimeiset vuodet nauttia vapaudesta, josta mä aion nauttia koko elämäni.


      • Ekotorilla_uraputki
        vapaaaaaa kirjoitti:

        Ite pitää sit tulla vittuilemaan mokomille palkkahirmuille näin työttömän näkökulmasta. En ole yhtä köyhä kuten te, eli minulla ei ole tarvetta eikä halua juosta rahan perässä. Mulla on jotain mitä teillä ei oo... Mulla on aikaa ihan törkeesti.
        Kyllä se on vaan vitun mukavaa, kun töihin lähtemisen sijaan saa touhuta ja harrastaa päivät vuoden ympäri ihan mitä vaan haluaa. Te rahaa rakastavat köyhät työläiset ette paljoa ehdi kunnolla touhuta ja harrastella. Ai niin ehdittehän te sitten vanhoina viimeiset vuodet nauttia vapaudesta, josta mä aion nauttia koko elämäni.

        Kunhan uusi hallitus pääsee kunnolla vauhtiin, niin loppuu se vapaa-aika ja kaikki työttömät pakotetaan 9 euron töihin, eli tuista tulee vastikkeellisia.


      • höpöhöpöfoliohattu
        Ekotorilla_uraputki kirjoitti:

        Kunhan uusi hallitus pääsee kunnolla vauhtiin, niin loppuu se vapaa-aika ja kaikki työttömät pakotetaan 9 euron töihin, eli tuista tulee vastikkeellisia.

        Ei tule minun elämääni vaikuttamaan, ihan sama ketkä tätä maata hallitsevat.
        Ei vaadi kovinkaan kummoista juonikkuutta, että voi elää elämänsä suomessa käymättä töissä. Ja usko jo, ei ketään voi pakottaa mihinkään ilmaiseksi töihin, tai töihin yleensäkään. Aina löytyy hihasta joku kikkakolmonen, jolla työnteosta voi luistaa. Tää elämä on helppoa.


      • Karenssia_tulee
        höpöhöpöfoliohattu kirjoitti:

        Ei tule minun elämääni vaikuttamaan, ihan sama ketkä tätä maata hallitsevat.
        Ei vaadi kovinkaan kummoista juonikkuutta, että voi elää elämänsä suomessa käymättä töissä. Ja usko jo, ei ketään voi pakottaa mihinkään ilmaiseksi töihin, tai töihin yleensäkään. Aina löytyy hihasta joku kikkakolmonen, jolla työnteosta voi luistaa. Tää elämä on helppoa.

        Karenssi kun pukkaa, niin on kikkailut vähissä. Ja karenssia tulee, jos on omallilla toimillaan vaikuttanut siihen, ettei joku orjuuttamisjuttu ole toiminut.


      • Rautalangastakopitää
        Karenssia_tulee kirjoitti:

        Karenssi kun pukkaa, niin on kikkailut vähissä. Ja karenssia tulee, jos on omallilla toimillaan vaikuttanut siihen, ettei joku orjuuttamisjuttu ole toiminut.

        Työnnä nyt jo ne karenssit perseesees.
        Miten ne antaa karenssia, kun jokainen voi hakea sairauslomaa?
        Ei ketään saikkulaista mihinkään pakoteta.
        Ja orjuuttaminen ei todellakaan toimi, kyllä työstä pitää saada oikeaa palkkaa.
        Tosin ihan sama mulle, koska en oo mihinkään töihin kuitenkaan menossa.


    • reippe

      On siellä yks uus myyjä. Sen kanssa on mukava tehdä kauppaa.

    • Loispummiyrittäjä

      Mikkelin Toimintakeskus kylpee rahoissa, kun ei tarvi maksaa palkkakustannuksia ja työntekijöitä riittää. Ei ihme, että avaavat koko ajan uusia toimipisteitä. 9 euron työntekijöitä saa helposti työkkärin ja Rantakylän kyykytyskeskuksen kautta.

    • tavaraavailla

      Aloittaja sanoi: Hyvää tavaraa todella vähän esillä ja nekin maksaa järjettömän paljon.
      Minä sanon: "Tavara" saisi edelleenkin olla hyvin esillä mutta hinnan pitäisi olla pienempi.

    • Mainiopaikka

      Mukava paikka,monipuolinen tarjonta,hyvin esille laitettu tuotteet ja erittäin lämminhenkisiä myyjiä.Hymyn ja ystävällisen palvelutaidon omaavia ammattilaisia.Kahvila on mainio,tuoretta uunilämmintä leivonnaista tarjolla.

      • Anonyymi

        selkeetä propagandaa


    • kaikkikiertää

      Voisko niitä vakipalkattuja, jotka olleet lähes koko Ekotorin toiminta-ajan töissä siellä, niin pistää "kiertämään" välillä noihin 9e hommiin? Tulis vähän uutta ja raikasta ilmaa, kun vanhat pierut lähtis. Nyt saa työkkäristä kunnon koulutuksella olevaa pätevää tekijää helposti.

    • tavaraavailla

      ohhoh onko ekotorilla tavaraa tarjolla! millon auki seuraavaks? lähtisin jonottamaan!

    • nolopaikka

      Kuumottaakohan johtoportaan korvia näitä lueskellessa? Kyllä mua *ituttaisi olla heijän saappaissaan, kun arvostus on mitä on. Muuta osaa tehdä kuin illistellä paikallislehtien sivuilla ja jauhaa sitä samaa vanhaa *askaa.

      • EItöihinilmaiseksi

        Joo kyl hävettäis olla orjatyövoiman veturina Mikkelissä...


      • Orjuuttajan_ilot
        EItöihinilmaiseksi kirjoitti:

        Joo kyl hävettäis olla orjatyövoiman veturina Mikkelissä...

        Eipä noita näytä hävettävän. Varsinainen johtokunta hyötyy todella hyvin orjatyöpajatoiminnasta. Palkattomista työntekijöistä saadut voitot menee suoraan oikeasti palkkaa saavien työntekijöiden virkistysrahastoon, jolla kustannetaan etelänmatkat ja muut ryypiskelykekkerit.


      • Esimerkkiä_Forssasta
        Orjuuttajan_ilot kirjoitti:

        Eipä noita näytä hävettävän. Varsinainen johtokunta hyötyy todella hyvin orjatyöpajatoiminnasta. Palkattomista työntekijöistä saadut voitot menee suoraan oikeasti palkkaa saavien työntekijöiden virkistysrahastoon, jolla kustannetaan etelänmatkat ja muut ryypiskelykekkerit.

        http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/695601/TS Jotkut kunnat ohjaavat tyollistamistukea virkistysrahastoon

        Forssa on monessa asiassa toisia kuntia edellä. Siellähän työttömät pistetään maatiloille 9 euron "palkalla".


      • tyhmätduuniin
        Esimerkkiä_Forssasta kirjoitti:

        http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/695601/TS Jotkut kunnat ohjaavat tyollistamistukea virkistysrahastoon

        Forssa on monessa asiassa toisia kuntia edellä. Siellähän työttömät pistetään maatiloille 9 euron "palkalla".

        Forssan työttömät ovat siis idioottimaisuudessa muita edellä kun suostuvat mokomaan. Ketään ei voi pakottaa ilmaiseksi, eikä muutenkaan töihin. Tyhmä pitää olla, jos tietää että noi orjatyöt voi välttää, mutta silti niihin suostuu. Turha valittaa, pysykää niissä orjahommissa tai lopettakaa ne vaikka hakemalla saikkua.


      • Selityksen_makua
        tyhmätduuniin kirjoitti:

        Forssan työttömät ovat siis idioottimaisuudessa muita edellä kun suostuvat mokomaan. Ketään ei voi pakottaa ilmaiseksi, eikä muutenkaan töihin. Tyhmä pitää olla, jos tietää että noi orjatyöt voi välttää, mutta silti niihin suostuu. Turha valittaa, pysykää niissä orjahommissa tai lopettakaa ne vaikka hakemalla saikkua.

        Pitää olla huippuhyvä selittelijä ja näyttelijä, että saa saikkua monta kuukautta yhteen putkeen lääkärintodistusten kanssa.


      • KaikkiSaikulle
        Selityksen_makua kirjoitti:

        Pitää olla huippuhyvä selittelijä ja näyttelijä, että saa saikkua monta kuukautta yhteen putkeen lääkärintodistusten kanssa.

        Olet väärässä. Varsinkin ahdistukseen/masennukseen saikkua saa naurettavan helposti.

        Ensin juttelet arvauskeskuksessa muutaman minuutin lääkärin kanssa. Jutut eivät vaadi mitään erityistaitoja. "Ei jaksa mitään, mikään ei kiinnosta, ei saa nukuttua, ahdistaa varsinkin sosiaaliset tilanteet, ei saa siivottua, suihkussakäynti ja hygieniakin ylivoimaisen vaikeaa jne. jne." Mainitset myös sen ettet pysty nyt millään menemään ja olemaan missään töissä.
        Itseasiassa saikun saamista on lähes mahdotonta mokata.

        No se lääkäri kirjoittaa sulle muutaman päivän/viikon saikkua, sekä antaa lähetteen seuraavalle kusetettavalle, psykiatrian puolen tohtorille. Siellä jatkat juttujen kanssa samalla linjalla ja taas on kuukauden saikut tienattu. Sitten jatkaa showta niin pitkään kuin huvittaa. Meni jaaritteluksi, mutta pointtina oli, että saikun saaminen on helppoa kuin heinänteko


      • Masa112

        Ei varmasti onnistu kuvaamasi saikun hakeminen.Ei tarvita kuin yksi lääkäri joka ei puolla sairaslomaa niin eivät silloin muutkaan myönnä sitä sillä osaavathan he lukea lausunnot koneelta.Eli täyttä PASKAPUHETTA koko saikun saaminen.


      • Pelle_touhua
        KaikkiSaikulle kirjoitti:

        Olet väärässä. Varsinkin ahdistukseen/masennukseen saikkua saa naurettavan helposti.

        Ensin juttelet arvauskeskuksessa muutaman minuutin lääkärin kanssa. Jutut eivät vaadi mitään erityistaitoja. "Ei jaksa mitään, mikään ei kiinnosta, ei saa nukuttua, ahdistaa varsinkin sosiaaliset tilanteet, ei saa siivottua, suihkussakäynti ja hygieniakin ylivoimaisen vaikeaa jne. jne." Mainitset myös sen ettet pysty nyt millään menemään ja olemaan missään töissä.
        Itseasiassa saikun saamista on lähes mahdotonta mokata.

        No se lääkäri kirjoittaa sulle muutaman päivän/viikon saikkua, sekä antaa lähetteen seuraavalle kusetettavalle, psykiatrian puolen tohtorille. Siellä jatkat juttujen kanssa samalla linjalla ja taas on kuukauden saikut tienattu. Sitten jatkaa showta niin pitkään kuin huvittaa. Meni jaaritteluksi, mutta pointtina oli, että saikun saaminen on helppoa kuin heinänteko

        Pelkkää keksittyä löpinää. Noinko itse olet tehnyt? Montako lääkäriä huijasit ko. tavalla? Ja psykiatrian puolelle pääsit?


    • KeeermakakkuAnne

      Virkistykseenpä hyvinkin.

      • Anonyymi

        misämäs on ekotrikori?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        misämäs on ekotrikori?

        persees.....säsi


    • Anonyymi

      Hyvä kysymys ja ajankohtainen aihe! Takametsien uusi Ekotori on juuri vuoden alussa avattu. Nimi on vaihdettu kuten tavallista, mutta niin se Postikin oli välillä Itella... sama tekemisen pöihinä jatkuu. :)

      • Anonyymi

        Niinhän se on vaihtunut,tosin pakosta kun ollaan Metsä Sairilan alaisuudessa niin nimikin vaihtui Kiepiksi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinhän se on vaihtunut,tosin pakosta kun ollaan Metsä Sairilan alaisuudessa niin nimikin vaihtui Kiepiksi

        Jos joku vielä pöllii tavaroita niin he eivät ole enää entisiä Ekisläisiä vaan ihan eri firman ukkoja kaupungin palkkalistoilla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos joku vielä pöllii tavaroita niin he eivät ole enää entisiä Ekisläisiä vaan ihan eri firman ukkoja kaupungin palkkalistoilla

        Pihamies kävi irrottamassa sen evergivenin konttialuksen suezilla.mielen voimalla.


    • Anonyymi

      Minulla oli hyvä luulo Toimintakeskuksen ja entisen Ekotorin toiminnasta. Oli, ei ole enää.. Iski omaan nilkkaan. Vuosia sitten minut pakotettiin, TE-toimisto pakotti hakemaan Ekotorille myymälään. Haastattelussa aloin puhtaasti vain pohtia palkkatuki-asioita. Sitähän pitäisi myöntää vain voittoa tuottamattomille yhdistyksille. Minusta tuon entisen Ekon hinnat ovat sellaisia, että ihme on jos ei synny voittoa. Ilmaisia tuotteita myyvät ilmaiseksi ihmiset, jotka tuottavat palkkatukea. Eikä ne ihmiset sieltä työllistuyneet sinne kauppaan, tai muallekaan vapaille markkinoille, ihan ovat ja olivat vain kiertolaisia ja hyväksikäytettyjä.
      Suuttuivat niin, että järjestivät minulle karenssia. Nyt jos joutuisin samaan tilanteeseen, kertoisin jollekin p...kalehdelle. Saisivat herkullisen jutun.

      • Anonyymi

        Tuohan menee vielä niin, että vain korkeimman mahdollisen palkkatuen saajat huolitaan. Työnantaja saa siis joku 1600 euroa kk / työtön, josta sitten maksetaan työttömälle n. 800 e / kk palkkaa. Näitä kun otetaan kerralla joku 10 kpl, niin voitto on taattua jo sellaisenaan. Sitten vielä päälle 9 euron jampat tekemään ilmaista työtä, joka ei maksa mitään ja voidaan huoletta myydä voitolla nämä työt alihankitana sitä ostavalle yritykselle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuohan menee vielä niin, että vain korkeimman mahdollisen palkkatuen saajat huolitaan. Työnantaja saa siis joku 1600 euroa kk / työtön, josta sitten maksetaan työttömälle n. 800 e / kk palkkaa. Näitä kun otetaan kerralla joku 10 kpl, niin voitto on taattua jo sellaisenaan. Sitten vielä päälle 9 euron jampat tekemään ilmaista työtä, joka ei maksa mitään ja voidaan huoletta myydä voitolla nämä työt alihankitana sitä ostavalle yritykselle.

        Just näin. Tämä oikeasti vääristää kilpailua, kun voidaan tehdä urakkatarjouksia pilkkahintaa. Eikö tässä kauungissa ole vaikka polkupyörienkorjausfirmoja, joita tuollainen polkeminen edes hitusen harmittaisi.
        Sitäpaitsi, kyllä saadulla palkalla pitäisi elää, mutta kun ei elä lähellekään. Ja jos palkalla ei elä, kysymyksessä on harrastus, ei työ.
        Palkkatuetun työn pitäisi kohentaa palkkatuetulla työllä palkatun henkilön jo olemassa olevaa ammattitaitoa. Mikä ammatti on kassalla seisoja? Osaako seisoa paremmin kassalla, kun käy sitä Ekotorilla harjoittelemassa?
        Ymmärrän kyllä, jos sinne pakotetaan joitain ihmisiä, joilla ei ole vaikka päivääkään työkokemusta. Mutta olen kuullut, että intopiinä hamuavat sinne henkilöitä, kunhan vain saavat täyden palkkatuen. Siis mielellään käskevät sinne vanhuksia, joilla on työura lähestulkoon takana, mutta elämänhallinta satavarmasti kunnossa. Nämä ikääntyneet sitten paimentavat näitä luikeroita, ja millä palkalla. Jättäisivät nyt ainakin sellaisethenkilöt raauhaan.
        Mutta ei, kaikesta otetaan hyöty irti, varsinaista kierrätystä.


    • Anonyymi

      Rikoksia ihmisyyttä kohtaan?

      Olisi edes työterveyshuoltoon oikeus. Mutta ei ihmisroskille sitä suoda.

    • Anonyymi

      saapiko uudella kaatiksen ekotorilla poltaa tupakkata?

    • Anonyymi

      Meidän aikakautemme, porvariston aikakausi, on kuitenkin erikoinen siinä suhteessa, että se on yksinkertaistanut luokkavastakohdat. Koko yhteiskunta jakautuu yhä enemmän kahdeksi suureksi vihollisleiriksi, kahdeksi suureksi, välittömästi vastakkain olevaksi luokaksi: porvaristoksi ja proletariaatiksi.

      Keskiajan maaorjista saivat alkunsa ensimmäisten kaupunkien vapaat kaupunkilaiset; tästä kaupunkilaisväestöstä kehittyivät ensimmäiset porvariston ainekset.

      Samassa määrässä kuin porvaristo, ts. pääoma, kehittyy, samassa määrässä kehittyy myös proletariaatti, nykyajan työläisten luokka, työläisten, jotka voivat elää vain niin kauan kuin saavat työtä ja jotka saavat työtä vain niin kauan kuin heidän työnsä lisää pääomaa. Nämä työläiset, joiden on pakko myydä itsensä kappalekaupalla, ovat tavaraa niin kuin mikä muu kauppatavara tahansa, ja siksi he ovat samalla tavalla kilpailun kaikkien satunnaisuuksien ja markkinain kaikkien heilahtelujen alaisia.

    • Anonyymi

      Miksi kaupunki rakenti ekotorille vastaanotton kaatikselle? Kaupungilla omakin työllistämis palvelu, olis sille tehny.

    • Anonyymi

      Käy koulut ja hanki pätevyys, et voi panna sitä päihteiden syyks
      Ettet pystynyt pitämään rotia, vaikket nyt kestä sun kotia

      • Anonyymi

        Ekotorin uraputkelta löytyy työttömiä tradenomeja ja insinöörejä. Niitä valmistuu ihan liikaa ja suurin osa jää työttömiksi. Ekotori onneksi antaa avaimet työelämään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ekotorin uraputkelta löytyy työttömiä tradenomeja ja insinöörejä. Niitä valmistuu ihan liikaa ja suurin osa jää työttömiksi. Ekotori onneksi antaa avaimet työelämään.

        miten fatlady aikojen alussa päätyi ekotorille ja miten eteni myyjästä pomoksi?kuka tietää?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        miten fatlady aikojen alussa päätyi ekotorille ja miten eteni myyjästä pomoksi?kuka tietää?

        Se on raju tarina! Oli talouspäällikkönä jossai isossa firmassa. En muista missä kun oon ottanu aika tavalla viinaa nyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ekotorin uraputkelta löytyy työttömiä tradenomeja ja insinöörejä. Niitä valmistuu ihan liikaa ja suurin osa jää työttömiksi. Ekotori onneksi antaa avaimet työelämään.

        Työttömät tradenomit löytävät itsensä myös ViaDiasta, invaliidiyhdityksestä, Etelä-Savon liikunnasta yms. iso kyykyttäjien verkosto on Mikkeliin luotu. Valtion maksama ilmainen raha (palkkatuki) kiinnostaa kaikkia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Työttömät tradenomit löytävät itsensä myös ViaDiasta, invaliidiyhdityksestä, Etelä-Savon liikunnasta yms. iso kyykyttäjien verkosto on Mikkeliin luotu. Valtion maksama ilmainen raha (palkkatuki) kiinnostaa kaikkia.

        Kylläpä kyllä.
        Koko homma toimii, (jos toimii) Mikkelin Toimintakeskus ry:n kautta. Ja kylläpä onkin taas toimintaa. Ihmetyttää toisiaan noi yhdistykset, että miten ne on lähteneet tähän palkkatukipelleilyyn mukaan
        Jotenkin tuli tyhjän totinen, sellainen pettynyt olo, kun huomasin että eräs lastenjuttukin on mukana.


    • Anonyymi

      Tanaan työlaisten suurena juhlapäivana kerron teille raskaututeille suuren uutisen:

      JEESUS TULEE..

      Kuhan kerkee..ehkä kuukauden päästä sitten.

      • Anonyymi

        Aprillii...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aprillii...

        Jeesuksel oli sydän oikeella....sano yks roomalainen sotilas.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeesuksel oli sydän oikeella....sano yks roomalainen sotilas.

        Aprillii....nyt lähen saunaan..


      • Anonyymi

        Lähes 2000 vuotta on odoteltu, saattaa mennä toiset mokomat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lähes 2000 vuotta on odoteltu, saattaa mennä toiset mokomat.

        epäilen että jeesus oli pihamies.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        epäilen että jeesus oli pihamies.

        Elvis elää, pihamiehenä,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Elvis elää, pihamiehenä,

        tiesin. suspious minds.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        tiesin. suspious minds.

        Pihamiehet on kaikki todellisuudessa elviksiä? siii siii raider


    • Anonyymi

      Laatu maksaa.

    • Anonyymi

      Mikä on nykyään hinta/laatusuhde ?

    • Anonyymi

      Ekotori rokki soi ja se soi!

      • Anonyymi

        ekotoritsa saa iloa ja valoa elämäm t.pikku-tommi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ekotoritsa saa iloa ja valoa elämäm t.pikku-tommi

        Totta. T. iso-esa ;)


      • Anonyymi

        Taas soi rokki kovaa... laita pienemmälle!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taas soi rokki kovaa... laita pienemmälle!

        Cp cp jee jee jee
        Cp cp jee jee jee
        Ekotori
        Cp cp jee jee jee
        ..
        ...
        .....
        ......


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta. T. iso-esa ;)

        Minkälaiset vanhemmat pitää olla että antaa lapselleen nimen "Esa". Esoja tuntuu olevan kaikkialla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minkälaiset vanhemmat pitää olla että antaa lapselleen nimen "Esa". Esoja tuntuu olevan kaikkialla

        Vanhemmat,jotka myöntävät jo vauvansa olevan vajaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minkälaiset vanhemmat pitää olla että antaa lapselleen nimen "Esa". Esoja tuntuu olevan kaikkialla

        Parempi nimi kuin: Anonyymi


    • Anonyymi

      joko pikku joulut oli??

      • Anonyymi

        Ainakin vakkareilla vasta *ei kuulu sulle* paikassa *et ole tervetullut*.


      • Anonyymi

        Levillä taisi vakkarit käydä parin päivän reissulla? Tavallista pihamiestä nuo ei koske, koska jonkun on päivystettävä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Levillä taisi vakkarit käydä parin päivän reissulla? Tavallista pihamiestä nuo ei koske, koska jonkun on päivystettävä.

        Eikä muutenkaa, ne mitää tarvii, ekiksen pomojen mielestä.


    • Anonyymi

      invojen avustus oli siistiä sisähommaa.enimmäkseen jutskailua ceepeen kaa.

      • Anonyymi

        Saitko edes hyvän avustajan? Vai olikohan kuitenkin ns. piilo vittuilua sinua kohtaan sillä avustajallasi.. ;)


    • Anonyymi

      Olen palkkatukikelpoinen, ja osaan mitä vaan; ainakin omasta mielestäni;). Mikä olisi Ekotorin paras avoin duunipaikka? Ja jos saisi vähän perusteluja, kiitos.

      • Anonyymi

        Kieppi.
        Roskien lajittelu on tärkeää työtä.


      • Anonyymi

        Paha sanoa, kun nuo kaikki paikat on niin suosittuja, että täyttyvät todella nopeasti.


      • Anonyymi

        Pesukoneiden peseminen, oppisit uutta, kartuttaisit mahdollisuuksia työllistyä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pesukoneiden peseminen, oppisit uutta, kartuttaisit mahdollisuuksia työllistyä.

        linnun pönttö asentaja


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        linnun pönttö asentaja

        Te teetten niitä kuntouttavassa. Palkkatukipaikat on erikseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kieppi.
        Roskien lajittelu on tärkeää työtä.

        kiepissä jäätyyyy on kylömä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paha sanoa, kun nuo kaikki paikat on niin suosittuja, että täyttyvät todella nopeasti.

        Asiaa, asiaa. Olen seurannut näitä avoimia duuneja parin vuoden ajan, ja kyllä on ripeästi paikat menneet.
        Kaikki palkkatukipaikat ovat sellaisia, joissa oppii jotakin sellaista uutta, että se avaa polun avoimille työmarkkinoille. Tai sellaisia, jotka vahvistavat jo osattua osaamista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pesukoneiden peseminen, oppisit uutta, kartuttaisit mahdollisuuksia työllistyä.

        Mielenkiintoista. Pesukoneiden pesijä on todella harvinainen ammatti. Mihin he työllistyvät? Sairaaloihin, hotelleihin, vai ihan ihmisten koteihin pesemään pesukoneita?


      • Anonyymi

        Varmasti osaat mitä vain. Ja nyt otat yhteyttä sinne, mutta siis Uuteen Elämään. Tällä tapaa kerrot itsestäsi sen, että olet ajan tasalla. Voit avauttaa itsellesi juuri sinulle sopivan paikan. Mietitte siellä haluatko sisä- vai ulkotyön. Mitkä todella ovat vahvuuksiasi. Vain taivas on rajana. Onnea uuteen työhön.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kieppi.
        Roskien lajittelu on tärkeää työtä.

        1v-1,5v sitten kiepissä oli asiansa osaavaa henkilökuntaa, kun kysyi jotain ja jos hän ei tiennyt kertoa niin oli ilmeisesti "työllistettävä tai uusi työntekijä" niin paikalle rienti ilm työnjohtajat ja homma selvisi ja apujakin sai sekä ohjeistusta.Nyttemmin kun olen käynyt niin päitä vaan nousee nojatuolista/taukotilasta ilm , onneksi meitä oli ohjeistettu aikoinaan niin osaamme toimia nostoapua turha pyytää ETÄNÄ.Eli viemme muualle kodinkoneet.

        Nim, kodinkoneita työkseni tuova .


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Niin noloa, että pitäny naamioida noi :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin noloa, että pitäny naamioida noi :D

        kolaako pihamies koko päivän lunta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin noloa, että pitäny naamioida noi :D

        Hävettäisi olla tuolla. Kyllä työnjohtajat nauraa noille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hävettäisi olla tuolla. Kyllä työnjohtajat nauraa noille.

        lankinen on söpö


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hävettäisi olla tuolla. Kyllä työnjohtajat nauraa noille.

        Jep. Kuulin sivusta kun kertoilivat toisilleen kuntoutujien älyvapaita toilauksia ja nauraa hohottivat.


      • Anonyymi

        Ilmeisesti uudelta toimarilta V L saatu komento .Sehän oli jossain palaverin alussa kuullema hyppinyt kyykkyhyppyjä tiskintakana hihi se kertoo jo paljon.


    • Anonyymi

      Kylmää joo luvassa. Pihamiehille vinkki voitte jumppailla ekotori rockin tahtiin!

      • Anonyymi

        Cp cp jee jee jee
        Cp cp jee jee jee
        Ekotori
        Cp cp jee jee jee
        ..
        ...
        .....
        ......


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Cp cp jee jee jee
        Cp cp jee jee jee
        Ekotori
        Cp cp jee jee jee
        ..
        ...
        .....
        ......

        Tänään pikkujoulut.?


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      hyvi viihtynä siellä tupakkapaikalla mahapasin jutut naurattaa.

    • Anonyymi

      Näin unta että kiepin pihamiehet nousi aamulla siellä lumikiepistä, puisteli vaan enimmät lumet päältä ja alko kolaamaan lunta, kenttää puhtaaksi!

      • Anonyymi

        Eihä ne saa sinne pihamiehii, kovalla rahalla palkattuja siel.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihä ne saa sinne pihamiehii, kovalla rahalla palkattuja siel.

        Eli , ilmasia, palkkatukilaisia.


      • Anonyymi

        Teltta/parakki majoitus työpaikan viereen. Voisivat tehdä pitempiä työvuoroja, kun ei kulu aikaa työmatkoihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Teltta/parakki majoitus työpaikan viereen. Voisivat tehdä pitempiä työvuoroja, kun ei kulu aikaa työmatkoihin.

        meinas jäätyy tänää penis kun polin pyörällä tupiksesta kieppii -21:(


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        meinas jäätyy tänää penis kun polin pyörällä tupiksesta kieppii -21:(

        Pistä se housuun kun tuut takaspäin. Yleensä se pidetään kusemisen ja sellasen väliaikoina housun lahkeessa tai pienemmät siinä keskisaumalla.


    • Anonyymi

      Pihamies on aito panomies, kaikkien naisten ihailema. Katkokävelyn maailmanmestari. Karhutkin pelkäävät pihamiehen katsetta. On se niin sankari se pihamies.

      • Anonyymi

        Niijust :D
        ihan huippu vitsi :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niijust :D
        ihan huippu vitsi :D

        Juttu on tosi. Kerran yritti työvalmentaja päteä näyttämällä miten pesukone nostetaan. Ei saanut raukka sitä edes maasta ylös, valitti että selkä on kipeä, ei pysty. Sitten tuli pihamies ja nosti sen pesukoneen yhdellä kädellä ilmaan ja työnsi autoon. Niin se on pihamies tehty eri aineksista kuin onneton työvalmentaja.


      • Anonyymi

        Pihamiehestä puheenollen.Olin kolaamassa isäni pihaa. Naapurin mummukalle tuli lumitöihin kirkkaissa Uutta-hölmöilyä takki päällä nuori jantteri pyörällä.lunta satoi ja tuiskusi tolkuttomasti.tuli kysymään minulta että lainaanko lapioa kun pitäisi kolata toi piha?
        Annoin lapian-kolan sekä harjan rappusia varten .Säälitti!!! ei selvinnyt 4h ajassa varmaankaan sen verran oli alaa ja lippis päässä ilman hanskoja.. 9€ pv


    • Anonyymi

      ekotorin käviät kertokaa kuka on paikan kivoin ja reiluin tyyppi?miusta lankinen.

      • Anonyymi

        ddr:n miehellä on asennetta, jaksaa kovalla pakkasellakin mennä tuonne hymyssä suin.. särmi tyyppi


      • Anonyymi

        Pikku Koskinen.


      • Anonyymi

        Anniina. best


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ddr:n miehellä on asennetta, jaksaa kovalla pakkasellakin mennä tuonne hymyssä suin.. särmi tyyppi

        saako talon puolesta uniformun?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        saako talon puolesta uniformun?

        Ei ole todellista. Mistä nää aina löytää tiensä tänne. Kohta tää uniformumies alkaa unelmoida, miten uniformumies saa aina naista.
        Odotellaans hetki....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole todellista. Mistä nää aina löytää tiensä tänne. Kohta tää uniformumies alkaa unelmoida, miten uniformumies saa aina naista.
        Odotellaans hetki....

        kyllä on muuten naiset kimpussa kun uutta elämää takki päällä kaupassa käyn.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole todellista. Mistä nää aina löytää tiensä tänne. Kohta tää uniformumies alkaa unelmoida, miten uniformumies saa aina naista.
        Odotellaans hetki....

        Saako Ekiksen uniformulla lisää katu-uskottavuutta ja naisia?


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tiedä saako Ekiksen uniformulla, mutta..
        https://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/a/201501070124216

        Kyllä sillä on pelotevaikutusta jos on hihamerkit DDR Grentztruppen niillä oli lupa ampua mitään kysymättä jos epäiltiin oli amerikaanische spiooon Da kaksi tüüppiä juoksee Halt CTOJ!


    • Anonyymi

      vieläks talossa tehään löyly kauhoja ?

    • Anonyymi

      Ekotorista keskustelu pitäisi kieltää.
      Eikö tästä ole jo tarpeeksi juttuja ?

      • Anonyymi

        Miksi? Haluat salata heidän kaupungin rahojen kusetuksen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi? Haluat salata heidän kaupungin rahojen kusetuksen?

        Eipä yllätä et ViaDia jää aina toiseks, rahan jaossa, kun tietää kuka on kaupungin hallituksessa ja ekiksen takana.


    • Anonyymi

      Naurettavaa, että kodinkonehuollossa on kaksi työnjohtajaa, joilla on vielä sama sukunimi... ovatko vielä samaa perhettä??

      • Anonyymi

        isä ja poeka juvalta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        isä ja poeka juvalta

        Kellukkamaha pojalla aina mustatlasit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        isä ja poeka juvalta

        Onhan siellä äiti ja tytärkin. Mutta eivät noita samoja kuin noi pesukonerunkkarit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kellukkamaha pojalla aina mustatlasit.

        mahapasilla on ekon komein kessi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kellukkamaha pojalla aina mustatlasit.

        isä järkkäs pojalleen paikan? miksei muualla sielä ole kahta työnjohtajaa???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        isä järkkäs pojalleen paikan? miksei muualla sielä ole kahta työnjohtajaa???

        Järkkäs Tuhkanenkii...vaimolleen ja lapselle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Järkkäs Tuhkanenkii...vaimolleen ja lapselle.

        No eihän se sitte ihan tuhkis oo? Mutta onhan niillä tuhkamunillakin lapsii jollain viisii?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No eihän se sitte ihan tuhkis oo? Mutta onhan niillä tuhkamunillakin lapsii jollain viisii?

        tupakka pyrkii lerpoittamaan miehein elimen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        tupakka pyrkii lerpoittamaan miehein elimen.

        Mitä tarkoittaa "lerpoittamaan"?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Järkkäs Tuhkanenkii...vaimolleen ja lapselle.

        kunnon nepotismia tuolla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Järkkäs Tuhkanenkii...vaimolleen ja lapselle.

        Pelle touhua. Siinä ei sitten tarvitse mitään työnhakutaitoja jos perhe junailee samaan työpaikkaan 🤣 Hulluutta. Pisteet sille joka tämmöisen sallii 🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pelle touhua. Siinä ei sitten tarvitse mitään työnhakutaitoja jos perhe junailee samaan työpaikkaan 🤣 Hulluutta. Pisteet sille joka tämmöisen sallii 🤣

        Miten vakkarit alunperin yleensä tulleet taloon? Ovatko olleet ensin kuntoutujia ja sitten saaneet paikan, vai miten? Ikinä ei ole työkkärin avoimissa ollut paikkoja Uuteen Elimeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kunnon nepotismia tuolla

        Suhosetkin lisääntyneet. Ihme touhua!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Järkkäs Tuhkanenkii...vaimolleen ja lapselle.

        Ei ole ollut mahiksia vapaille markkinoille ,suojatyöpaikka tuo on noille. Tili tulee ja pomoina tietysti jokaikinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten vakkarit alunperin yleensä tulleet taloon? Ovatko olleet ensin kuntoutujia ja sitten saaneet paikan, vai miten? Ikinä ei ole työkkärin avoimissa ollut paikkoja Uuteen Elimeen.

        Kerran oli niitten omilla sivuilla paikka vakkarille avoinna. Kaipa sine periaatteessa joku sosionimin koulutus vaaditaan. Jotenkin ohkaiselta vaikuttaa siellä työskentelevien osaaminen. Yhdelle jo ikääntyneemmälle tutulle soitettiin sieltä ja yritettiin painostaa palkkatukityöpaikkaan. Oli tyyppi loppukaneetiksi tokaissut :"Jos mä vaan laitan sut sinne".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole ollut mahiksia vapaille markkinoille ,suojatyöpaikka tuo on noille. Tili tulee ja pomoina tietysti jokaikinen.

        inkiläinen oli aikoinaan palvelu- ja tuotekehitysPÄÄLLIKKÖ. Liksa tietenkin tuplapäällikön, mutta mitäköhän se sitten päälliköi??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suhosetkin lisääntyneet. Ihme touhua!

        Lisää SUHIKSIA?


    • Anonyymi

      Ekotori nyt vaan rockaa!

    • Anonyymi

      Joko ekis perustanu OY:n, josta uus toimari syksyllä lehdessä hehkutti?

      • Anonyymi

        Ei, eikä perusta, ei ole varaa.


    • Anonyymi

      n30 avointa duunipaikkaa sinne nytkin.menkää töihin.

    • Anonyymi

      nää ekotorijutut on ihan parhaita :D

      • Anonyymi

        ostin sieltä löyly kauhan desinkki by piipari


    • Anonyymi

      Miksiköhän kodinkonehuollossa siellä on kaksi ilmoitettua työnjohtajaa?

      • Anonyymi

        Niin vaativaa puuhaa, ettei yksi johtaja siellä pärjää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin vaativaa puuhaa, ettei yksi johtaja siellä pärjää.

        Kuntoutettavat vai korjattavat koneet niin vaativia, vai sekä että? Kumpihan noista pomoista on ykköspomo, onko poika-koskinen jo ottanut hegemonian?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuntoutettavat vai korjattavat koneet niin vaativia, vai sekä että? Kumpihan noista pomoista on ykköspomo, onko poika-koskinen jo ottanut hegemonian?

        Muuta osaa korjata kuin, termostaatin vaihtaa kylmäkoneisiin, ja vesipumpun pesukoneisiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muuta osaa korjata kuin, termostaatin vaihtaa kylmäkoneisiin, ja vesipumpun pesukoneisiin.

        jos vaikeempi vika ni pitää kysyy iskältä.


    • Anonyymi

      Siellä oli kerran tuulikaapin saa ottaa-laatikossa käytetyt tekarit:-D

      • Anonyymi

        Kai ne oli edes sulle sopivat eli omaan suuhun tais mennä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kai ne oli edes sulle sopivat eli omaan suuhun tais mennä.

        miä ne otin varuiksi jos omat hanpaat millon tippuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        miä ne otin varuiksi jos omat hanpaat millon tippuu

        Kyllä uskon ja eiköhän ne ole jo sulla käytössä, kun ei älli ole riittänyt omien hampaiden hoitoon


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä uskon ja eiköhän ne ole jo sulla käytössä, kun ei älli ole riittänyt omien hampaiden hoitoon

        kuntoutettavilla on kyllä kamalan näköisiä hampaita mitä olen nähnyt. :(


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kuntoutettavilla on kyllä kamalan näköisiä hampaita mitä olen nähnyt. :(

        Samaa sakkia olet


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa sakkia olet

        Olen tietääkseni tolkuissani oleva vanhempi herra. Luen näitä juttuja, koska ahdistelevat minua tuonne Uuteen Elämään. Aina vain ja jatkuvasti tulee tunne, että jostakin piilokamerasta soitetaan, kun kysellään menisinkö myymälään töihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen tietääkseni tolkuissani oleva vanhempi herra. Luen näitä juttuja, koska ahdistelevat minua tuonne Uuteen Elämään. Aina vain ja jatkuvasti tulee tunne, että jostakin piilokamerasta soitetaan, kun kysellään menisinkö myymälään töihin.

        #SMILE!# olet Ekiksen piilokamerassa * CANDID CAMERA *


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen tietääkseni tolkuissani oleva vanhempi herra. Luen näitä juttuja, koska ahdistelevat minua tuonne Uuteen Elämään. Aina vain ja jatkuvasti tulee tunne, että jostakin piilokamerasta soitetaan, kun kysellään menisinkö myymälään töihin.

        Mene ennemin ViaDialle, siellä tekijöillä on lain mukaiset oikeudet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mene ennemin ViaDialle, siellä tekijöillä on lain mukaiset oikeudet.

        Saako via dialla pössytellä pilvee työajalla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saako via dialla pössytellä pilvee työajalla?

        Eihän sitä saa pössytellä koskaan. Se on rikollista toimintaa aina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän sitä saa pössytellä koskaan. Se on rikollista toimintaa aina.

        Saa silloin jos poliisi ei näe.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saa silloin jos poliisi ei näe.

        Rikos se on silloinkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rikos se on silloinkin.

        En kysynyt sitä onko se rikos, vaan sitä saako siellä pössytellä.
        Tiedän kyllä sen olevan rikos, mutta se ei nyt mua kiinnosta.
        En mene via diaan jos en saa työaikana pössyttää ihan rauhassa.


    • Anonyymi

      talo ei tarjoa ekiksellä enää kahvia työllistetyille, mutta talon keittimiä saa käyttää ja vettäkin saa ilmaiseksi.omat porot ja suotattimet vaan mukaa.kiva!

      • Anonyymi

        Kelle tarjotaa, kelle ei...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kelle tarjotaa, kelle ei...

        eli, osalle tarjotaan.


      • Anonyymi

        Entä sähkö?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        eli, osalle tarjotaan.

        Osalla on ihan omat säännöt ja luvat. Ruskealla kielellä pärjää erittäin sujuvasti.


    • Anonyymi

      jännittää tonne meno . jos on pahoja poikia jotka kiusaa kun oon vähän erinlainen

      • Anonyymi

        Siellä jokainen on "vähän" erilainen.
        Joten hyvin sut siellä otetaan vastaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siellä jokainen on "vähän" erilainen.
        Joten hyvin sut siellä otetaan vastaan.

        😂 juurikin näin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        😂 juurikin näin.

        esim mahapasi o aikas söpö


    • Anonyymi

      haluisin nappien laitteliaksi ei vaan tuu paikka auki? :(

      • Anonyymi

        Kysyppä patterien (paristo) lajittelijaksi, melkein samanlaista hommaa ja aika tärkeetä.

        Yleisimpiä kertakäyttöisiä paristoja ovat:
        Alkaliparistot
        Litiumparistot
        Hopeaoksidiparistot
        Sinkki-ilma-paristot

        Yleisimmät paristotyypit ovat:
        AA-paristo
        AAA-paristo
        9V-paristo
        CR2032


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kysyppä patterien (paristo) lajittelijaksi, melkein samanlaista hommaa ja aika tärkeetä.

        Yleisimpiä kertakäyttöisiä paristoja ovat:
        Alkaliparistot
        Litiumparistot
        Hopeaoksidiparistot
        Sinkki-ilma-paristot

        Yleisimmät paristotyypit ovat:
        AA-paristo
        AAA-paristo
        9V-paristo
        CR2032

        lian moni mutkasta sterssaa liikaa ahistun:(


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        lian moni mutkasta sterssaa liikaa ahistun:(

        Opettelet yhden lajin päivässä.
        Kuukauden päästä olet jo vanha tekijä ja voit pyytää ammattitaitolisät palkan päälle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        lian moni mutkasta sterssaa liikaa ahistun:(

        Tässä tapauksessa kuntouttava työtoiminta sopii täydellisesti.
        Siellä ei haittaa, vaikka ahdistuksen takia olisikin poissa aina välillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä tapauksessa kuntouttava työtoiminta sopii täydellisesti.
        Siellä ei haittaa, vaikka ahdistuksen takia olisikin poissa aina välillä.

        Jos ei ole työrajotteita, ei tarvii mennä kuntouttavaan. Täysin työkykyisen henkilö voi kieltäytyä, eikä siit mitään karenssia saa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos ei ole työrajotteita, ei tarvii mennä kuntouttavaan. Täysin työkykyisen henkilö voi kieltäytyä, eikä siit mitään karenssia saa.

        Onhan toi selvä rajoite ja sen vuoksi kuntouttava sopii.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan toi selvä rajoite ja sen vuoksi kuntouttava sopii.

        Missähän tuolla ois iiseimmät duunit? Elikä lepposimmat oltavat. Osaan kaiken, mitä tuolla tarvii osata.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missähän tuolla ois iiseimmät duunit? Elikä lepposimmat oltavat. Osaan kaiken, mitä tuolla tarvii osata.

        Kiepissä on lepposimmat oltavat. Pääset nuuhkimaan mm. sohvia ja sänkyjä.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2013
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      55
      1731
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1634
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1535
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe