Millä keinoin voisin saada hänet takaisin? :(

Murtunut

Olen aivan rikki ja maassa tällä hetkellä vaikka suhde kesti vähän aikaa ja vaikka aikaa onkin kulunut jo lähes kuukausi.

Kaikki alkoi FB:n ryhmän viestiketjusta jossa piti tykätä aina jonkun kommentista, hän tykkäsi minun, enkä ihan alkuun meinannut syttyä vaan vähän myötätunnosta tykkäsin hänenkin. Sitten hän pyysi minut kaverikseen FB:ssä ja aloimme puhua, hän lähetteli kuvia minulle itsestään ja minä myös hänelle ja juttumme alkoivat olemaan tosi kuumia heti alkuunsa ja hän pyysi että olisimme ensialkuun nähneet jossain esim. kahvilassa ensimmäistä kertaa mutta ensitreffimme lykkääntyivät, jatkoimme jutustelua ja meni n. 2 viikkoa niin hän pyysi minut luokseen viikonlopuksi, välimatkamme oli n. 130km ja ikäeroa 15 vuotta eli hän oli 43 ja minä 28. Juttu lähti meillä hyvin heti ja välillämme oli hellää kipinää kokoajan. Rakastuin häneen kokoajan vaan entistä enemmän ja sitä seuraavanakin viikonloppuna olin hänen luonaan ja meillä synkkasi tosi hyvin, mutta jonkinlainen epäilys heräsi kun hän sanoi itsekin minulle että miten paljon hän saa treffipyyntöjä miehiltä eikä kehtaa sanoa olevansa varattu. Tuon toisen viikonlopun jälkeen sain häneltä paljon vaisumpia viestejä ja huomattavasti vähemmän, vetosi ilmeisesti "tekosyynä" väsymykseen, olleensa asioilla tai puhelin ei toiminut. Sitten ilmoitti minulle yhdessä viestissään "mulla on sulle juteltavaa", alkoi kahden päivän raastava hiljaisuus enkä saanut häneltä viestejä, sen jälkeen yritin soittaa hänelle kaksi kertaa muttei hän vastannut, ilmoitti sitten tylyn oloisesti, "en pysty nyt puhumaan, laita tekstiviesti". Laitoin hänelle viestiä, sitten hän lopulta vastasi.

Kertoi kuolettaneensa kaikki tunteensa minuun, ja haittoina olivat ikäero ja välimatka eikä kestä "etäsuhdetta", ja sanoi että olen ihana ihminen ja mies ja äläkä menetä itsetuntoasi.

Menin ihan rikki ja sanoin hänelle ehkä liian suoraan ja pahasti hänen toiminnastaan, etten tahdo olla ystävä ainakaan ja että menisin vaan enemmän rikki jos näkisin häntä muiden miesten kanssa. Rakastikohan minua oikeasti? Ei rakkauden tunteita noin vain kuoleteta, en minä ainakaan. Jäinkö vain vähän vanhemman hyvännäköisen naisen itsetunnon pönkityksen kohteeksi? En tahdo uskoa niin.

Pyysin vielä anteeksi omia sanomisiani ja kerroin asioista joista meidän olisi pitänyt puhua, olisin halunnut tutustua hänen lapsiinsa, sukulaisiinsa ja kavereihinsa ja puhua myös mahdollisesti häntä lähemmäksi muuttamisesta. En saa häneen mitään yhteyttä enää, hän on estänyt minut FB:ssä, Whatsappissa ja lähetin myös hänelle kaksi kirjettä joihin hän ei ole vastannut. Olen rukoillut suhteellemme uutta mahdollisuutta sillä pakko sellainen on olla olemassa. En ole oikein saanut nukuttua öisin eikä ole ruokakaan maistunut, olo on ihan hirveän ahdistunut ja murtunut kun joku asia vähänkin minua siitä naisesta muistuttaa.

Vaikka välillä tuntuukin että olisi paras vaan pysyä kaukana hänestä mutta silti antaisin mitä vain että saisin uuden mahdollisuuden hänen kanssaan. Mitä pitäisi tehdä? En pääse koskaan irti :(

20

100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neljäneljä

      Kylläpä kirjoitit sydämeen käyvästi särkyneestä suhteesta! varmaan nainen on siinä oikeassa että olet ihana mies, se käy selväksi riveistä ja rivien välistä. En usko että hän vain pönkitti sinulla itsetuntoaan mutta varmaan hän ei ollut niin vakavissa aikeissa liikkeellä kuin sinä lopulta olit. Tuli kuva että olisit halunnut teidän yhdistävän elämänne. Jos sellainen ajatus on käynyt hänellä mielessä, hän on varmaan sen "kuollettanut" ikäeron vuoksi.

      Vaikka teillä tuntui synkkaavan hyvin, voi olla että hän vanhempana ja varmaan kokeneempana tunsi, että jotain henkistä etäisyyttä kuitenkin oli liikaa. Nuorella on monesti avoin mieli, niin kuin sinullakin tuntuu olevan, mutta keski-iässä ihmisestä tulee varautuneempi ja epäileväisempi esim. sen suhteen, toimiiko suhde sitten kuitenkaan.. Ja mistä sen tietää, jos nainen ei ikäeron takia oikein olisi kehdannut seurustella kanssasi lasten ja suvun edessä. Siitä kun syntyy helposti kaikenlaista puhetta. Sydänsuru on kova suru. Sydämestäni toivon, että jaksat etsiä iloa elämään ja sitä löydätkin!

      • Murtunut

        Kiitos ymmärryksestäsi. Olo on edelleen hirveän murtunut ja ahdistunut vaikka tuosta hänen jättöviestistään on jo kuukausi aikaa. Olen sinnittellyt töissäkin ilman sairaslomaa. Minulle tuli hirveän paha olo siitäkin kun sanoin hänelle tuon jättöviestinsä jälkeen pahasti, pyysin anteeksi monta kertaa ja kerroin asioista mistä meidän olisi pitänyt vakavasti puhua ja sitten tuntuu hirveän pahalta kun en saa häntä kiinni mitään kautta, kun hän on estänyt minut jokapaikassa, eikä hän ole vastannut kahteen kirjeeseenikään jotka hänelle lähetin.

        Itse rakastuin ihan täysin häneen, enkä edelleenkään paljoa muuta pysty miettimään kuin häntä. Olisiko parasta ollut olla tutustumattakaan häneen? Hakikohan hän itse vain alkuhurmaa ja etsi samalla muita? Löytyiköhän hänelle joku muu/muita kiinnostavampia niin halusikin heittää minut syrjään(?) Mitä eniten pelkään/pelkäsin jo suhteemme aikana. Meilläkin kaikki lähti tosi nopeasti liikkeelle niin olisi minun pitänyt vaistota tässä käyvän näin, olisin väistänyt pohjattoman sydänsurun mitä nyt poden. Voi kun se nainen tajuaisi miten paljon häntä rakastan yhä, välimatkasta, ikäerosta huolimatta hänen hyvine ja huonoine puolineen ja olisin halunnut tukea ja auttaa häntä. Sitten vain kylmästi murskataan toisen sydän.


      • Murtunut

        Ja yritin kertoa siitäkin että nuo kaikki esteet olisivat olleet täysin voitettavissa mitkä hän esteiksi näki :(

        Antaisin mitä vain että saisin suhteellemme uuden mahdollisuuden


    • springbird

      Onko sydänsuru yhtään helpottanut? Rakastuminen ja ihastuminen on maailman ihanin asia mutta valitettavan useasti siinä käy näin. Hän oli selvästi elämäsi nainen. Jaksamista toivotan ja sitä että vielä saat elää uudestaan sen mikä tuossa suhteessanne oli hyvää.

      • Murtunut

        Ei ole helpottanut yhtään. Olo on vain entistä pahempi, ei ruoka maistu, en saa nukutuksi, olo on toivoton, etoo, sydän hakkaa tajuttomasti, toivon että se löisi tyhjää.
        Näin jälkeenpäin kun on asioita selvinnyt ja meni n. kuukausi ennen kuin vasta tajusin itse tosiasiat.
        Hän oli pettänyt minua jo meidän juttumme aikana ns "lenkkikaverinsa" kanssa, josta puhui minulle kaverinaan ja se mies on minun ikiäni, taitaa olla vielä nuorempi. Tuntuu tosi pahalta ja kokoajan vain entistä pahemmalta jälkeenpäin kun karu totuus paljastui, niinkuin hän jättötekstiviestissään minulle sanoi "ei kestä etäsuhdetta, ikäeroa liikaa". Totuus olikin se "lenkkikaveri". Tuntuu tosi pahalta, itkettää, varmasti kohta haen sairaslomaa. Ei ole oikein ketään kenelle asiasta puhua. Näkisipä se nainen miten olen joutunut kärsimään ja käymään taistelua läpi.

        Vielä edelleen tulee ne katkeruuden puuskat niistä "hyvistä hetkistä" Ennen kuin tajusin tulleeni huijatuksi. Se nainen tuskin enää yhtään välittää edes vaikka toinen harkitsee itsemurhaa tapahtumien johdosta. Mitä tämäkin nainen teki, tällaisten pitäisi joutua edes jonkunlaiseen edesvastuuseen teoistaan, ei saisi toista ihmistä käyttää noin hyväksi ja antaa elätellä toiveita.

        Minulla ei ole ketään kenelle voisin asiasta puhua.


      • Murtunut

        Kaikkein pahinta on koska tiedän etten voi enää tehdä mitään. Ei ole oikein että ihminen jätetään tällaiseen ahdistustilaan ja käytettiin vain hetkellisesti hyväksi. Annettiin ymmärtää asioiden niin miten ne eivät todellisuudessa olleetkaan. Mitä voin tehdä enää? :(


    • sprinbird

      Hirveää kuultavaa kyllä tuo koko juttu!! Voin kyllä kuvitella että tuntuu sata kertaa pahemmalta kun huomaa toisen valehdelleen koko ajan. Ei ole hänellekään hyvä elämä odotettavissa jos tuolla tavalla toimii mutta inhottavaa että jouduit uhriksi tuossa. Ainoa hyvä asia on että nainen ei valehdellut pitempään vaan lopetti suhteen. Ainakin minä ajattelen niin. Ehkä huomasi miten rakastunut sinä olit eikä halunnut satuttaa vielä enemmän. Jos teillä oli aitoja hyviä hetkiä, en usko että hän ihan kylmänä voi olla tuskaasi nähden, mutta varmaan suojelee itseään eikä halua siitä lähemmin tietää voidakseen jatkaa samaa rataa. Jos hän tietäisi/ tunstisi koko tuskasi, niin ihme on jollei se häntä piinaisi, miten on toista loukannut. Älä ihmeessä harkitse itsemurhaa vaan elä eteenpäin. Tulee sinun tiellesi vielä parempi rakkaus - olet vielä nuori!!!

    • Murtunut

      Kaipaan apua, olen niin yksin koko asian kanssa etten voi kun itkeä enkä pääse sängystä ylös, paino pudonnut kuukauteen 5 kiloa, öisin nukun tuskin silmäystäkään.

    • springbird

      Tuohon vielä lisäys, että on hyvä että sentään täällä olet asiasta kertonut, ei tuollaista hirveää tuskaa jaksa kukaan yksin kantaa kenellekään puhumatta. Käyn täällä välillä lukemassa, joten kirjoita mieluummin kuin harkitset itsemurhaa. Yritä vain jaksaa!!

    • springbird

      Kaipaat kyllä apua!! Jos olet ihan maissa, voithan mennä hakemaan siihen jotain lääkettä. Ota terveyskeskukseen yhteyttä. Et saa nyt jäädä ihan yksin asian kanssa!!

      • Murtunut

        Jos siitä voisi olla apua, sama tilanne aina palaa kun jään yksin. Ihan hirveä olo tämän takia


    • Murtunut

      Yritän jaksaa, olen töissä käynyt vaikka on ollut jaksamisen kanssa ongelmia. Kokoajan olen nousemassa ylös laittamaan kenkiä jalkaani ja lähtemässä päivystykseen jos tuosta nyt voisi apua olla. En ole tänäkään viikonloppuna päässyt sängystä ylös.

      Aina kun jokin asia vähääkään muistuttaa siitä alkaa suunnaton ahdistus, alan itkeä. Asia on minulle ihan ylitsepääsemättömän vaikea, miksi annoin hyväksikäyttää ja harhaanjohtaa itseäni?

    • Olen nyt jonkun aikaa huoneessa Särkynyt sydän tällä samalla nimimerkillä. Jos haluat keskustella enemmän.

      • Murtunut

        En vielä mennyt käymään päivystyksessä, kävin juomassa lasin vettä ja jo sekin tuntui vaikealta. Aina tulee vain nuo tapahtumat ja se nainen mieleen. olisko sulla s-postia tai jotain missä voitas puhua enemmänkin? Oon niin yksin tän asian kanssa ja koskee, minulla on niin kova särky että tunnen ettei tämä pääty hyvin


      • Murtunut

        Kohta jo pitäisi mennä nukkumaan, ahdistaa saanko nukuttua silmäystäkään kun asiat vain pyörivät päässä.


    • sesamaspringbird

      Odottelin tuolla chat-huoneessa Sinkut ja suhteet -otsikon alla jossa on se Särkynyt sydän huone. Ota joku nimimerkki ja sano missä huoneessa olet niin voidaan jutella. Nimimerkinhän voi sitten poistaa kun ei sitä tarvitse.

      • Murtunut

        Odota vähän, tulen sinne


      • Murtunut

        Olen siellä särkynyt sydän huoneessa


    • myötätunnot

      Naisilla on monesti niin että saavat miehiä niin helposti että ei ole tunteet ikinä samalla tavalla pelissä kuin miehellä joka saa naisen niin harvoin. Aina löytyy joku parempi mies.
      Huono juttu meille tunteellisille miehille. Olin itsekin taannoin ihan hajalla vaikka tapailin yhtä naista vain kuukauden ajan.

    • Murtunut

      Sehän se vasta pahalta tuntuukin kun asioiden oikea laita selviää vasta jälkijunassa että jo petti minua sen miehen kanssa josta puhui minulle "lenkkikaverinaan".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1641
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1263
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1244
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      1
      1156
    Aihe