metodistikirkon papit

tiedonjano

Onko tietoa, olen kuullut ettei metodistikirkkojen papit ole ihan parasta mahdollista paimenkuntaa.

26

165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kospeli

      Kuinkahan moni on tietoinen taman protestanttisen lahkokirkon oikeasta kristillisyydesta. Papit metodistikirkossa eivat ole pappiskoulutuksen saaneita. Suomalaiset metodistipapit saavat "patevyytensa" suorittamalla jonkinasteisia etakursseja netin valityksella.
      Suomen metodistipapit ovat entisen ammattinsa lopettaneita ammattiavaihtaneita "pikakoulutettuja" hengenmiehia. Monet heista entisia alkoholiongelmaisia ja jopa huumeongelmaisia.
      Tallaisia paimenia ei Jumala taatusti hyvaksy seurakuntaansa, mutta metodistikirkko hyvaksyy.

      Raamatun pyhan sanan mukaan seurakunnan paimenen tulee olla kaikin puolin nuhteeton ja elamantavoiltaan moitteeton yhden vaimon mies. Haluan korostaa sanaa mies. Koska metodistikirkko oli myos ensimmaisena suomessa hyvaksymassa naispappeuden eli toimimassa vastoin Jumalan antamia saadoksia.

      Kun katsoo metodistikirkon evankelistoja, on naky masentava. Alkoholisteja, vankilakundeja, pratkajengilaisia ym. On uskottavuus kortilla.
      Metodistiseurakunta koostuu myos paljolti samankaltaisista ihmisista. Se ei ole huono asia sinallaan, mutta huonoja vaikutteita pesiytyy helposti ja vaajaamatta myos sisaan seurakuntaan. Tama on valitettavaa.
      Oikeasti uskossa oleva hyvantahtoinen ihminen voi joutua hyvin karvaasti harhaanjohdetuksi tallaisten henkiloiden toimesta.
      Hannystelijoita on kaikkialla, jotka hakevat vain hyotya itselleen ja mahdollisuuksia hyvaksikayttaa hyvantahtoisia hyvauskoisia ihmisia.
      Edes kirkossa ei kannata luottaa sokeasti ihmisiin. Moni susi tulee vastaan lampaan vaatteissa. Koskee myos monia sananjulistajia.
      Mielestani pitaisi olla sentaan jonkunasteista valvontaa asiassa, etta minkalainen yhteiso saa mainostaa itseaan kristuskirkkona ja mika ei. Kirkko jonka opetukset ja moraali ovat pyhan sanan vastaisia, ei ole oikeutettu kantamaan Kristuksen nimea.
      Tallainen joukkio voisi vaihtaa nimekseen vaikka uuden erilaisen elamanfilosofian omaksuneiden ihmisten pyha yhdistys tai jotain. Jumalanpilkka on rangaistavaa sanan mukaan.

      • Myötäilijä

        Taidatkos sen selkeämmin sanoa.
        Ottakaa opiksi ja ojennukseksi ylläolevat viisaat ajtukset!!!


    • voiuhmettä

      Ei tarvitse kuin käydä torstain rukouskokouksessa tutustumassa kirkon väkeen ja meininkiin, se puhukoon puolestaan. Mielenterveys on jossain tuolla kaukana...

    • surkeitaluusereitä

      Viimeinen kommentti kiteytti täydellisesti edellisten yksinkertaisen aivokapasiteetin. Paitsi, että siinä sentään oli pienoinen järjen kipinä miehisestä perustarpeesta. Ekat eivät edes jymmärrä

      • eriasiat

        Miehiset perustarpeet ja kirkko ovat eri asioita. Olet turha suunpieksäjä.


    • hallejalujjaa

      Hyväuskoisia hölmöjä höynäytetään..
      Katsotaanpa erästä metodistievankelistaa. Vanha rumpali ja alkoholisti. Kauniisti puhumalla saatiin unelmahomma.
      Talveksi Teneriffalle evankelioimaan ilotyttökaduille. Mikä ettei.
      Parasta asiassa kuitenkin että saatiin vieläpä höynäytettyä joku metodistimummo kustantamaan tätä evankeliointimatkaa.
      Toisen rahoilla talveksi etelään ja keväällä takaisin suomeen.
      Lähetyssaarnaajat matkaavat yleensä kehitysmaihin tai alueille jossa ei kristinuskoa vielä tunneta.
      Porilainen metodisti vetää pidemmän korren. Komeesti Teneriffan lämpöön. Mummut maksaa. Halleluja.

      • parantaja

        Eikö sun kannattaisi vaihtaa ammattia, kun saarnamiehen homma on niin helppoa ja rahakasta. Jaa, eihän sulla ole mitään am-mat ti-a. Tulisit nyt vaan reilusti kaapista ja ottaisit herran vastaan. helpottaisi olotilaasi merkittävästi, eikä tarvitsisi taistella tutkainta vastaan Aloittajalla on todettu jakautunut persoonallisuuhäiriö, koska aloituksen jälkeen ""keskustelee"" itsensä kanssa. Hoito tapahtuu 3 kk. jaksoissa ja on parannettavissa, jos potilas itse ymmärtää tilansa. Aina ei ymmärrä, sääli


      • suuripuhallus

        Joku haluaa poiketa aiheesta asiattomuuksia esittämällä. Pysytäänpä siinä.
        Todettakoon että palstalla on kirjoituksia, ei keskusteluja.
        Olen sitä mieltä että läpinäkyvää ja arveluttavaa tilaisuuden hyväksikäyttöä.
        Teneriffalla on sana jo entuudestaan viety. Siellä on kristillinen kirkko sekä pastorit sitä varten. Kyseessä ei ole mikään kehitysmaa, vaan sivistynyt sosiaalinen yhteisö,turismikeskus. Metodistii lähtee sinne lähetysmatkalle kaksituhattaluvulla. No huh huh. Tosi uskottavaa. Asiasta saisi hilpeän lehtijutun.
        Oiva kohderyhmä.. Käännyttämään ilotyttöjä. Tietäähän tuon jos mies lährtee ilotytöt kohderyhmänään lomaparatiisiin että asia on henkilökohtainen.. Voi jeesus.
        Todisteena siellä tehdystä työstä vain omat matkakertomukset ja valokuvia tyttökadulta.
        Evankeliointityön rahakkuudesta en sano muuta kuin ettei sen pidä rahakasta ollakaan. Se on kutsumustyö ei ammatti. Tai työn helppoudesta kysyisin, mitä vaikeaa on puhua jumalasta ilotytöille. Uskovalle on suuri ilo puhua Jumalasta.
        Korvaukset juoksee, mummu rahoittaa talven paratiisissa, kirkko majoittaa, kesäksi takaisin suomeen.. Oikeaa evankeliointityötähän tämä vaikuttaa olevan.

        Surullista että mummu on saatu henkilökohtaiseksi rahoittajaksi moiseen kusetukseen, ja uskomaan kyseessä olevan oikeasti herran hyväksi tehtävää työtä. Kehen tuo oikeasti uppoaa.
        Annatko kolehdin motoristikirkon evankeliumintyölle? Minä en anna.


      • K.Neromies.Jan

        ...ja kitara soi villapaitaa vasten


    • aikapöhlö

      Sama raapustaja kirjoittaa ja vastaa itselleen. Hoitoon pääsee joskus vähemmästäkin

    • vatuntosikkoko

      Jos vastaa itselleen saa mieleisensä vastauksen. Hoitoon pääse vähällä. Satasella saa jo poskihoidon.

    • teletabbi

      On täällä muitakin. Mitä eroa on Jeesuksella ja rehellisellä metodistilla?
      No, Jeesus on todellinen.

      • sanalle

        Kukas on Porin paras saarnamies, siis uskottavin?


    • elämäonkin

      Metodistiin olen koskenut. Metodistin kanssa voi käydä kaupassa. Metodistin kanssa voi rakastella, sitä kuitenkin odotit. Aika todellisen tuntuista, elävää elämää. Metodistista joutuu maksamaan vesi ja saunamaksun. En nyt halua pilkata, mutta jos ilmoitan isännöitsijälle, että meen Jeesuksen kanssa saunaan, tossa on saunamaksu kahdelta, niin voi olla, ettei minua valita enää taloyhtiön hallitukseen

    • eiuskottavaa

      Jo on metodistilla elävän tuntuista elämää. Käydä kaupassa, rakastella, käydä saunassa, ja maksaa vesimaksu. Ei ole pakko käydä saunassa jos on kovat saunamaksut. Kun käy vain suihkussa ja pesee kylmällä vedellä,säästyy sähköäkin. Tietysti voihan sitä olla likainenkin metodisti eikä peseytyä ollenkaan. Tulee edulliseksi. Hienoa elämää. Jaa muttei uskovaiset saa harrastaa seksiä. Joten valehtelit viestissäsi. Yksi metodistinainen sanoi kerran että seksi kuuluu vain avioliittoon. En ottanut sitä ihan todesta koska hän sanoi sen kun oli juuri naitu.

      • wdswert

        Kun metodistinainen sanoo, että seksi kuuluu avioliittoon niin se kuuluu. Ota se todesta äläkä yritä käyttää tekosyitä.


    • kaikilleriittää

      No tästähän tämä selvisi. Joku vapaan herätysliikkeen uskovainen on antanut sinulle pitkät ja nyt nariset kun jäi saamatta. En kyllä tajuu että joku hörhö on kiinnostunut uskovaisten sekselämästä. Kannattaisi siellä kaapissa tehdä tilit itsesi kanssa selviksi. Anna uskovaisten pitää omat säännöksensä ja koita sinä selvitä nyrkkikyllikin kanssa, peukalo jarruttaa. Maailmassa on on uskovaistenkin jälkeen vielä satoja miljoonia naisia.

    • säädöksetkunniassa

      Edellselle kirjoittajalle.Uskovaisten pitää säädöksensä?Mistä mahtaa puhua? Uskovaiset eivät itse pidä säädöksiään. Meille muille uskovaisten säädökset ovat yhdentekeviä. On surullista kun pitää kieltää seksi kovaan ääneen päiväsaikaan koska on uskovainen kunnes ilta saapuu ja sitten maistuu jo. Eikä niin väliä kenen kanssa kunhan joku on saatavilla. Siinäpä säädöstä kerrassaan.

    • voionnnetonta

      ""Meille muille uskovaisten säädökset ovat yhdentekeviä. On surullista kun pitää kieltää seksi kovaan ääneen päiväsaikaan "" No mitä hemmettiä sitten kitiset muiden ihmisten asioista, jos ne ovat yhdentekeviä . Pistäisit omat asiasi kuntoon, kun näyttää henkisellä puolella olevan aika paljon petrattavaa. Ei minua kiinnosta naapurin seksielämä tippaakaan. Sinua näyttää kiinnostavan, joten olet jonkinlainen tirkistelijä, joilla ei ole muuta kanssakäymistä vastakkaisen sukupuolen kanssa. Hae apua , sitä saa monestakin paikasta.

    • evlut

      Siunattua Apostolienpäivää kaikille kristityille Porilaisille.

    • pamr

      Kylläkäyvät pappikoulun ja mitä sitten jos on ollut ennen uskoontuloaan juoppo, varas ym. Ovat tehneet parannuksen! Olen käynyt metodisti kirkoissa Helsingissä, Oulussa ja Lahdessa ja kyllä minä tykkään että siellä toimii Pyhä Henki. Olen kuullut Porin pastorin saarnaavan ja olipa hyvä saarna.

      • Ålhyl

        Papit valmistuu teologianmaisteriksi yliopistoista n5-6 vuodes,entä metodistit?


      • parannustakrapulaan

        Vaikka ihminen olisi tai väittäisi tehneensä parannuksen hän ei ole silti kelvollinen papin virkaan jos on entisessä elämässään ollut juoppo tai narkkari.
        Raamatussa on hyvin selvät kelpoisuusvaatimukset. Parannuksen tekoa jumala vaatii jokaiselta mutta ei sillä mennä papin virkaan. Vaaditaan paljon muutakin.


      • katsokengurunloikkaa

        Se että puhuu kauniisti ei riitä. Paholainenkin puhuu kauniisti eksyttäessään ihmisiä. Kuten tapauskin osoittaa.


    • kirkossakäynyt

      Kyllä porin seurakunta on aika kuiva ja varmaan loppusuoralla

    • TohtoriTolonen

      Suositttelen pikaista yhdeyden ottoa lääkäriin.
      Mielenterveytesi ei nyt ole kunnossa sen verran täällä hourit.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe