Kiinteistötahkola kokemuksia

Eiasuntoa

Minkälaisia kokemuksia teillä muilla ihmisillä on kiinteistötahkolasta? Itse nyt vuokra-asuntoa hankkiessa sain hyvää palvelua aluksi, kunnes se kääntyikin päälaelleen. Minua hoputettiin päivän varoitusajalla päätöksistä ja asunnon hakupapereiden kanssa. Nyt kun tarkoitus olisi tehdä jopa sopimusta, törmäsin seuraavaan ongelmaan: opiskelijana minulla pitäisi olla vanhempien takaus. Olisin muuttamassa toisen henkilön kanssa asumaan ja molemmille tulee valtion ainakin 80% tuki, sen lisäksi itse käyn koulun oheilla töissä niin paljon kuin mahdollista. Vanhempani eivät tähän suostuneet, sillä heidän mielestään oli outoa että täysi-ikäinen tarvitsee sekä takuuvuokran että takauksen (joka tarkemmin ottaen minustakin on outoa), luottotietoni ovat kunnossa. Siskoni on saanut 16 vuotiaana vuokrattua asunnon ilman takausta. Olo kuin juoksutetulla pikkutytöllä byrokraattisen lestapiirin keskuudessa.
Toisinasanoen; kannattaa välttää kyseistä firmaa jos haluaa kämpän saada vuokrattua ilman ongelmia. Nyt mitä olen kuullut useammalta taholta, ei välitysfirmoihin ole luottamista. Etsin siis yksityiseltä.

10

4036

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vacanza

      Olen hakemassa ko. firmalta asuntoa ja nämähän ovat tosiaankin yksityisten sijoitusasuntoja, joita ko. firma välittää eteenpäin ja saa siitä itselleen välityspalkkion - ei siis tule (ainakaan suoraan) vuokralaisen maksettavaksi. Vesimaksu arveluttaa itseäni näissä asunnoissa. Jostain keskustelupalstalta luin, että joku pariskunta oli saanut hulppean tasauslaskun (lähemmäs tonni), vaikka olivat maksaneet 18€/kk/hlö ennakkoa. Miten lie toimii huolto, jos sattuu esim. jääkaappi hajoamaan... ei kuulu tahkolalle vastuu vaan vuokranantajalle - eli sille sijoittajalle... Paljon näyttää Oulussakin olevan tahkolalla asuntoja välitettävänä, joten kertokaa ihmiset kokemuksianne.

      • Anonyymi

        Mikään ei toimi; jättävät tekemättä korjaukset, vaikka osakkaat velvoittaisivat ne hoitamaan. Tasauslaskut eivät perustu todellisiin kulutuslukemiin. Perustelut virheellisille laskuille valheellisia. Ei voi luottaa tällaiseen touhuun.


    • poismuuttanut

      Ei toimi heillä palvelu. Vuokrasopparin onnistuvat usein tekemään hoputtamalla, kuten ketjun aloittaja Eiasuntoa kertoi. Ja sitten ei perästä päin kuulukaan mitään, jos kaikki ei ole kunnossa tai asioita pitäisi hoitaa. Ja kuten kommentoit itsekin, asunnot ovat sijoittajien, mutta hoito / vuokraaminen yms. tahkolan firman kontolla, vaan sitähän eivät oman voittonsa (palkkio vuokralaisen löytämisestä) enää hoidakaan. Kannattaa siis välttää ko. firman välittämiä vuokra-asuntoja! Niin ainakin nukkuu yönsä rauhassa!

    • jkkjbbkbk

      Kopsaa vuokrasopimus ehdotus tänne niin kerron tarkasti miksi näitä lestadiushuijareita pitää välttää.
      Oliko määräaikaine sopimus tarjolla?

    • Kiinteistölahtaus

      En suosittele, taloihin muuttaa tahkolan toimesta epäilyttävää ainesta, kaikenmaailman hermoraunioita, sekä valittajia.

      Kaikenhuippuna tahkolan isännöitsijät uskoo kaiken mitä niitten asukassivuilla kirjoitellaan lomakkeella toisista asukkaista.

      oma mielipide: VÄLTTÄKÄÄ KUIN RUTTOA

    • Anonyymi

      Aivan hirveä yritys. En tietenkään jokaisesta toimistosta voi puhua. Kokemuksia vain kahdesta. Eivät hoida velvollisuuksiaan, syyttävät muita omista virheistään, uhkailevat, kyttäävät, huutavat puhelimeen ja puhuvat päälle, puhuvat perättömiä asioita osakkaista, uhkaavat juristeillaan hallitusta.. listaa voisi jatkaa. Itse kierrän kaukaa tästä lähtien. En halua olla missään tekemisissä koskaan enää kyseisen lafkan kanssa. Vaarallista touhua, joka käy lopulta mielenterveydelle. Oma elämä nykyään paljon helpompaa, kun isännöinti hoidetaan asiallisesti niin, että osakkaiden omaisuus turvassa ja sitä tosiaan huolletaan ammattitaidolla. Ainiin, kirjanpito hyvin epäselvästi hoidettu, laskuja tekaistaan jälkeenpäin ja kirjataan sellaisia laskuja maksetuiksi, joita ei koskaan ole edes lähetetty. En muuta sano, kuin hyi.

    • Anonyymi

      Kuulostaapa oudolta.Itselläni tosi hyviä kokemuksia.Ei välittäjälle kuulu kuin välitys.Vesilaskut ottaa kiinteistöhuolto joka on ne lukenut ja lähettää isännöitsijälee.Joskus mittarit voi olla vanhat ja näyttää lukemat väärin.Välittäjällä on vastuu vuokranantajalle, että ei tule huonoa vuokralaista .Niit kun on niin paljon ja saavat paljon pahaa aikaan.

    • Anonyymi

      Ei työnantaja voi aina tietää millainen työntekijä on.Ilmoittakaa pomolle niin eiköhän asiat muutu.Naurettavaa aina haukkua tietyn suunnan ihmisiä.kyllä laestad. ovat rehellisiä ihmisiä ,ellei ,silloin he eivät niitä ole vaan jotain muuta.Yleistys ei tunnu kivalta

    • Anonyymi

      Asunnosta muutosta 2vk ja takuuvuokraa ei kuulu vieläkään.

      • Anonyymi

        takuu tuli kun otti yhteyttä


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe