Jospa aloitettaisiin se Kemin siivoaminen.

Jenkkiautopaperimies

Facebookissa, sosiaalisessa mediassa vauhkotaan kuinka maahanmuuttajat pitäisi saada pois sosiaalitoimen tuilta ja yms ja suomi pelastuisi.
Tosi asia on kuitenkin se, että helpoitan saataisiin rahaa kun alettaisiin ihan laittamaan perus kemiläiset vastuuseen teoistaan. Viinan trokaajat, pimeästi töitä tekevät ja yleensäkkin lainrikkojat.
Nämä samat ihmiset ketkä omalla nimellään meuhkaavat kuinka systeemiä käytetään hyväksi. Jos he maksaisivat sen takaisin minkä ovat valtiolle velkaa niin siitä rahasta jäisi paljon enempi entä jostain sodan runtelemana perheen auttamisesta.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • UllaMelkonen

      Pitäs kaikki pieni kikkeliset viedä poies Kemistä. Tosin ei tänne sitten jäis muita kuin maahanmuuttaja miehiä. Joka olis oikeestaan ihan hyvä juttu.

    • Velkarahaa

      Kemin sosiaalipuolen hörhöistä ollaan samaa mieltä. Täällä on niitä liikaa, kun on otettu se linja vuosia sitten. Tietyt naapurikunnat on edesauttaneet sitä näkyvästi.
      Pakolaistyö on sinällään arvokasta, mutta sille täytyy aina löytyä myös rahoitus. Valtio ei korvaa kuluista syntyneitä kustannuksia täysimääräisesti ja jos kunnan taloustilanne on huono, kuten Kemillä on niin olis syytä harkita jatkoa. Vai pitääkö sitä jatkaa, jotta saadaan pidetyksi suuri organisaatio toiminnassa ? Alla olevasta linkistä voi lukea kuinka siellä mainitussa kunnassa on tehty johtopäätöksiä ? Tämä trendi tulee jatkumaan vaikka valtiovalta ajaa sitä kuin käärmettä pyssyyn. Halpatyövoimaahan siinä haetaan ei Kepu ja Kokoomus olis muuten voimallisesti sen takana. joten eiköhän Keminkin olis syytä pitää muutaman vuoden tauko ?

      http://yle.fi/uutiset/etela-pohjanmaa_sulkee_ovensa_pakolaisilta_ainoana_maakuntana_suomessa/7890219

    • vierestäkatsoja

      Rahat riittäisi jos nämä ammattikoulun ihmelapset katsoisivat peiliin ja näkisivät omat rikoksensa ja vastuuseen niistä. Turhalla pelottelulla ja asioiden vääristelyllä laitetaan kaikki yhteiskunnan ongelmat muiden kuin omaan piikkiin. Kun itse ovat olleet vuosien ajan loisimassa ja nauttimassa yhteiskunnasta maksamatta sitä mitä muutkin.

    • kukkismoku

      Jaa kukkahattu mokuttaja tuli tänne kommentoimaan anonyymisti kun ei omalla nimellään sitä kehtaa tehdä siellä missä keskustelua käydään!

    • Mirkku989

      yks raiskari musta mies karkoitettu kemistä! ei vain otettu tarpeeksi aikaisin tosissaan..jotain piti tapahtua... ennenkuin alettiin toimimaan

    • apin8

      Kuka se työt tekee Kemissä , jos maahanmuuttajat käännytettäisiin . Paikalliset lorvii kaljakuppiloissa ja toiset lorvit ajaa uusilla maastureilla hedelmäpelien ääreen .

      • otemporaomore

        Kuules nyt, ei ne ole ennenkään siellä töitä tehneet. Illalla lähtevät kulmille ajaa karvaralliaan miehet Joille maksoimme ajokortin auto koulun. Naiset hoitaa kodin ja synnyttää lapsia. Hitoille nuo maastamme.


    • jhökskkss

      Eihän täällä ole kaljakuppiloita!

    • Ihmekaupunki

      "Jos he maksaisivat sen takaisin minkä ovat valtiolle velkaa niin siitä rahasta jäisi paljon enempi entä jostain sodan runtelemana perheen auttamisesta." Mitä ihmettä he ovat valtiolle velkaa? kerro, kun kerran syyttelet.

      • huvasuomi

        Kyllä sulla maailmanhalaaja mieli muuttuu, kun joudut itse leipäsi tienaamaan ja laskusi maksamaan. Niin se on käynyt muillekin kaltaisillesi.
        Suomella on jo nyt 100 miljardia velkaa ja mielestäsi maailmaa pitää lisää halata, auttaa, tiedätkö miten se on mahdollista, ottamalla lisää velkaa.
        Jos loputtomiin pitää velkarahalla muita auttaa, tulee velkoja aikanaan maksamaan sinun lapsesi ja lapsenlapsesi, sitäkö haluat ?
        Varmasti hyvää tarkoitat, mutta ensin on saatava Suomen velkaantuminen taittumaan, oman maan asiat kuntoon, vanhustenhuolto ym. Autetaan sitten muita kun yllämainitut asiat saadaan kuntoon.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1506
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1218
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe