Ruotsin pääministeri kertoi totuuden

kjhgrfre

Ruotsin pääministeri Stefan Löfven toisti tänään sen minkä tunnusti jo aiemminkin, Ruotsi aikoo jatkaa rauhanomaista ja menestyksellistä puolueettomuuspolitiikkaansa eikä sillä ole pienintäkään aikomusta liittyä mihinkään sotilasliittoon.

Puolustusyhteistyötä Ruotsi suostuu syventämään Suomen kanssa joka tarkoittaa käytännössä melkein pelkästään sitä, että Suomi sitoutuisi tekemään osan asehankinnoistaan Ruotsista ja ehkä joitain toisarvoisia yhteisiä sotaharjoituksia missä Suomi on maksajana, totta kai! Muuta yhteistyötä ei Ruotsilta tipu. Suomen historia opettaa että Ruotsi ei ole koskaan antanut Suomelle mitään, vain ottanut.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tosiaankin

      Hyvä niin! Ruotsalaiset ovat edelleenkin viisaita Suomeen nähden. Suomi on maa, joka nöyränä tekee kaiken, mitä EU sanoo. Miksi sitoutua yhteistoimintaan maan kanssa, joka ei uskalla tehdä mitään itsenäisesti?
      Nyt jo Suomen elintaso on laskenut, kun pää pusikossa rahoitetaan EUta ja lopetetaan se vähäinenkin ulkomaankauppa mitä ennen on ollut. Käskystä vaan, sekin!

    • tippukivi

      Kyllä Ruotsi auttoi sotien aikana Suomea paljon,,,tästä ei yleensä puhuta.
      Ryssähän se on aina ollut ottamassa!

      • TyhjääParempi


      • tippukivi
        TyhjääParempi kirjoitti:

        "Pohjoismaat, eritoten Ruotsi, tukivat Suomea sodassa. Ruotsissa syntyi laaja kansalaisliike, ja Finlandskommiten (suom. Suomen komitea) avulla ja tunnuksen Finlands sak är vår alla Ruotsista saapui vapaaehtoisena sotaan yli 8 260 miestä. Nämä saivat rintamavastuun Sallan alueella helmikuussa. Apuun sisältyi myös lentokoneita: 12 hävittäjää ja neljä pommikonetta, joilla vapaaehtoinen Flygflottilj 19 osallistui taisteluihin 10. tammikuuta 1940 lähtien, muodostaen Pohjois-Suomen ainoan ilmapuolustuksen. Koneet tulivat Ruotsin ilmavoimilta ja esimerkiksi hävittäjät olivat kolmasosa Ruotsin hävittäjäkoneista.lähde? Tämän lisäksi Ruotsi luovutti Suomelle käyttökelpoisia erityyppisiä harjoitus- ja kuljetuskoneita n. 10 kpl, mm. "Hanssin-Jukan". Ruotsissa annettiin myös ryhmälle Kauhavan lento-oppilaille peruslentokoulutus. Virallisesti Ruotsi pysyi kuitenkin puolueettomana."
        LÄHDE: WIKIPEDIA

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Talvisodan_ulkomainen_apu#Pohjoismaat


    • ArmyOfTwo

      Kannattaisin Ruotsin liittymistä Natoon, sillä alkaa olla kohta tuskaset paikat omalla armeijalla sisästen levottomuuksiensa vuoksi eli monikulttuurisuuden vuoksi

    • Siirtomaa-

      Ruotsin vallan aikana Suomi ei saavuttanut milloinkaan tasavertaista asemaa Ruotsin kanssa jossa Suomea olisi rakennettu samaan tahtiin kuin isäntämaa Ruotsia. Suomi oli Ruotsille lähinnä vilja-aitta ja verojen keruualue jonka kansalaisia uhrattiin Ruotsin omiin sotiin. Itsenäisyytemmekin saimme Venäjältä, ei Ruotsilta.

      • KierotRuotsalaiset

        Ruotsilla ei ole ollut missään vaiheessa ollut pienintäkään aikomusta liittyä natoon. Onko Ruotsi vain vedättänyt Suomea ja huijannut Suomen päätäjät allekirjoittamaan isäntämaa ym. nato-sopimuksia?! Kuinka suuri osuus Ruotsilla on Suomen nattottamisessa?


    • HetiNatoon

      Eikö Venäjä uhkaakkaan Ruotsia koska Ruotsi kieltäytyy sotilasliitosta ja aikoo jatkaa puolueettomuuspolitiikkaansa? Uhkaako Venäjä ainoastaan puolueetonta Suomea? Jos Suomi liittyisi Venäjälle vihamieliseen natoon niin olisivatko suomalaiset sitten turvassa ja loppuisiko Venäjän uhka siihen.

      • Ruotsi_ei_ole

        ainakaan vielä Venäjän naapuri ja on se jo aikaisemminkin nähty miten Venäjän naapureille käy.


      • yuyyugyui

        Voi voi kunpa sinäkin olisit ollut koulussa hereillä historian tunnilla niin tietäisit että Suomen sota lakkautettua Neuvostoliittoa vastaan ei ollut sota maamme itsenäisyydestä tai edes sen säilyttämisestä. Sota oli suomenruotsalaisen eliitin aikaan saama josta presidentti J.K Paasikivi totesi myöhemmin että jos Eljas Erkossa olisi ollut edes rahtunenkin miestä, olisi hän ampunut kuulan kalloonsa.


    • EU-Suomi

      Kyllä on Suomella todellakin itsenäistä päätöksen tekoo, kun Natoon ei voi mennä ettei Venäjä suutu ja Natoon pitää mennä sillon kun Ruotsikin.

    • HurritHerraKansaa

      Ruotsalaiset ovat itsenäisiä ja oman tahdon omaavia toisin kuin suomalaiset, jotka huonon itsetunnon omaavina ovat työtämässä itseään kaikkiin liittoihin ja ytimiin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe