Andreas Lubitz vai Arsene Lupin

ArseneLupin

Luulen, että Germanwingsin tuhoutuneen Airbussin tarina ei ole vielä täysin selvinnyt. Nyt perämiestä tarjotaan koko tragedian syylliseksi. Näin tietysti hyvin todennäköisesti onkin, mutta koko totuus ei selviä, kun teolle ei löydy motiivia. Lentoperämiehen terveyttä on epäilty, ja siihen on varmaan syynsä. Mutta halusiko nuorimies vain kuolla, vai onko hän edes kuollut ? Ehkäpä hän halusi kadota ja aloittaa uuden elämän jossain muualla. Kerron miten kaikki tapahtui. Perämies tuli lennolle mukanaan lentäjille tyypillinen lentolaukku. Mutta laukun sisällä ei ollutkaan takkia tai villapaitaa tms. Siellä oli laskuvarjo ja todennäköisesti hyppyhaalari, ehkä kypäräkin. Tilaisuus tuli kun kapteeni poistui ohjaamosta. Ovi lukkoon, haalarit ja varjo päälle. Koneen lentotiedoista selviää, että kone lensi vaakalentoa hetkittäin. Andreas tutkaili tilannetta ja maastoa. Irroitti ohjaamon pelastusoven. Jätti koneen automatiikan viemään koneen väistämättömästi tuhoon, ja hyppäsi itse ulos alle 3 km korkeudessa. Koneen nopeus oli melko suuri, mutta hetken vaakalentovaiheessa ja ilmajarrut täysin ulkona kone oli hetken kohtuullisessa nopeudessa. Siitä hyppy onnistui, Missä Andreas nyt on, sitä en tiedä, muutan uskon hänen elävän jossain väärällä henkilöllisyydellä. Temppu muistuttaa suuresti takavuosien ranskalaisen herrasmiesrosvon Arsene Lupinin katoamistemppuja.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mahdollista_tosiaan

      Todellakin mahdollista. Entistäkin hurjempi teko, jos kaikki on tapahtunut näin. Ohjaamon ääninauhotteessa sanotaan olevan kuultavissa hengitysääniä aivan viime hetkeen saakka. Mutta tämähän on helppo järjestää laittamalla vain nauhuri soittamaan valmiiksi tehty äänite.
      Kaikki todisteet koneesta poistumisesta katoaa, kun kone saadaan lentämään suurella nopeudella vuoren seinään. Mutta hyppy suurella nopeudella lentävästä koneesta on vaikea. Uskon kuitenkin, että se on onnistunut, ellei lähiaikoina löydetä todisteita päinvastaisesta. Suuri yleisö unohtaa melko pian Andreas Lubitzin kasvot, joten muutaman kuukauden piilossa olemisen jälkeen hän voinee liikkua maailmalla väärillä papereilla varsin helposti. Tässä on hyvä muistaa tapahtuma jostain 60-luvun loppupuolelta USA luoteisosasta. Lentokonekaappari sai vaatimansa rahat ja poistui laskuvarjolla koneen takaostasta. Kone oli B-727 ja lentonopeus oli sen vuoksi suuri. Mutta olisiko hyppy onnistunut. Miestä ei nähty sen jälkeen, mutta rahat ovat päätyneet liikenteeseen.

    • Epätodennäköinen

      Jos näin on tapahtunut, on hän suunnitellut tekoa jo pitkään ja varmaan harkinnut useita kertoja useilla lennoilla. Eli varusteet ovat olleet mukana jo monella lennolla. Jotta teko onnistuisi täytyy monen tekijän osua kohdalleen. Kapteenin pitää poistua ohjaamosta sopivallae hetkelle, jolloin kone on soveltuvan alueen yläpuolella. Tarvitaan harvaan asuttu alue, mutta ei mitään erämaata. Laskuvarjoa ei kukaan saa nähdä ja pelastusluukkua ei kukaan saa löytää myöhemmin. Maailmassa on paljon asumattomia seutuja, mutta Euroopassa vain harvassa. Varmaan tekoon tarvitaan avustaja. Jonkun pitää olla valmiina hakemaan hänet. Aika vaikea temppu järjestää. En pitäisi todennäköisena selityksenä.

    • justniin

      Voi hyvät hyssykät! Taitaa teilläkin kolmella olla jotain mielenterveydellisiä ongelmia.

    • aass12

      Andy is innocent, is he?

      He locked the door accidentally??

      http://edition.cnn.com/2015/01/30/travel/feat-delta-captain-lockout/

      Meanwhile I can only think history..

      There was a horse race in COLOSSEUM, the axle of carriage jammed and snapped, and two people were killed, both royals, but the cousin of other royal had friends in France who, it has been said, were slaves....It was also told this race man had had lunch with the slaves from the same table.....Evening came, morning came, and the next day, and soon it was totally clear there were no special reason other, but this race man had had intention to kill his mate... Next week there were lots of good shows in COLOSSEUM, One stupid criminal was crucified, He stole slaves, and let them escape, on Wednesday there were nearly 10 slaves and criminals fed to lions, because of different offensions and trials of escape, bad slaves. 3 of those slaves were offered spears, but as there were 6 of lions no one survived. Next week I can not remember, but all in all folks were happy and everything went well. COLOSSEUM is in ruins (I miss Temple of Karnak, and the law of Truth).

    • hyvääjuttuajoo

      Ihan kiva pikkutarina. Kerrotko vielä missä kohdin A320 on tämä ohjaamon hätäovi. Jaa niin, se hätäovihan on matkustamoon vievän oven alaosassa. Meinaatko että perämies avasi sen ja konttasi oven yläosaa takova kapteenin haarovälistä matkustamon puolelle ja avasi siellä kenenkään huomaamatta takaoven tai varauloskäyntioven ja hyppäsi siitä menemään?

    • mdmmdm

      Hyvä ehdotus. Mutta A320:ssä ei ole ohjaamossa hätäpoistumisovea ja jos hyppäisi ikkunasta, päätyisit päin siipeä, moottoriin tai sivuperäsimeen.

    • öloimnby

      mottipää

    • wefjwksweserhjer

      Näin on.Andreas on jalkapatikassa matkalla Suomeen jossa hän luonnollisesti anoo turvapaikkaa.Seuraaviin eduskuntavaaleihin ei toki ehdi.

    • skenaario123

      Omasta puolestani luulen, että Andreas katosi jo ennen lentoa. Hän etsi jostain tarpeeksi samannäköisen kaverin, neuvoi tälle kuinka koneessa toimitaan ja häipyi itse ties minne. Kaksoisolento luuli Andreasin neuvoja noudattaessaan tekevänsä kuten lentäjän pitääkin, mutta todellisuudessa Andreas oli antanut ohjeet nimenomaan koneen rysäyttämiseen päin vuorta. Siten ei jäänyt ketään kertomaan Andreasin juonesta ja mies itse naureskelee temppunsa onnistumiselle tällä hetkellä jollain tropiikin saarella.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe