Sipilä haluaa lakkauttaa Lapin Yliopiston

kepu_pettää_aina

Keskustan Juha Sipilä haluaa lakkauttaa Lapin yliopiston Rovaniemeltä. Lehdet ovat kaunistelleet jo uutista, että Sipilä tarkoitti Lapin yliopiston yhdistämistä Oulun yliopistoon.

Paikan päällä kuultuna Sipilä sanoi suoraan, että Lapin yliopisto olisi lakkautettava säästöjen vuoksi.

https://twitter.com/TimoRautajoki/status/582508796821504000?utm_source=fb&utm_medium=fb&utm_campaign=TimoRautajoki&utm_content=582508796821504000

Tässä lisää keskustan aikaan saamia paskalakeja ja tuulivoiman syöttötariffeja.
http://janne1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/190690-keskustahalllitusten-sisapiiripaatokset-ja-miten-niille-kavi

Sipilä haluaa autoilijoille väliaikaisen lisäveron, aivan kuten väliaikaiseksi tarkoitettu autovero joka on jo yli 50 vuotta ollut väliaikainen.
http://www.iltasanomat.fi/autot/art-1426917782010.html

29

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • järkyttävää

      Eikö riitä, että tuo lestajehu on viemässä kaljatkin kaupasta? Nyt se vie sen ainoankin sivistyksen kehdon Lapista eikä meiltä kysytä mitään.

      Äänestäkää hyvät ihmiset jotain muutakuin Keskustaa.

    • MV_lehdenReppanalle

      Persujen oma vaalitoimisto taas jauhaa täällä harhaisia kuvitelmiaan totena. Otetaanpa totuus taas esiin, eikä uskota näitä MV-lehden tasoisia tarinoitasi.

      Juha Sipilä nimenomaan vastustaa Lapin Yliopiston lakkauttamista. Kai minä tiedän asian kun olin itse paikan päällä, sinusta ein tiedä. Suora lainaus Sipilän puheesta:

      "SIPILÄ on Lipposen kanssa eri mieltä pohjoisten yliopistojen yhdistämisestä arkiseksi yliopistoksi.

      – En yhdistäisi Oulun ja Lapin yliopistoja. Yhteinen tutkimusneuvosto tai -ohjelma sopisi paremmin."

      Karseinta oli, että Sipilää riensi arvostelemaan myös tyhjäntoimittaja Sara Tuisku. Muistaako Tuisku sellaista juttua kun Helsingin herra Kokoomuslainen (Bogomoloff) sanoi lehdille tässä muutama aika taaksepäin ettei Lapin Yliopistosta valmistuneet kelpaa kuin lumenluontiin? Todiste asiasta on tässä, ole hyvä:

      http://yle.fi/uutiset/kokoomuspoliitikko_lakkauttaisi_lapin_yliopiston/6223501

      Timo Rautajoki on yksi johtavista tuulivoimahankkeiden vastustajista. Aika "yllättävää" että hän moittii tuulivoimaa suosivaa Juha Sipilää. Rautajoki on ilmeisesti häiriintynyt jonkin tuulivoimalan äänestä vai onko hän menettänyt aarin verran maata jonkin tuulivoimalan takia. Siitä hän on ikuisesti katkeroitunut Keskustalle.

      Nuo tuulivoimatarinasi on jo kertaalleen osoitettu faktoilla valheeksi. Älä yritä vääntää niitä toiseksi, sen pelin olet hävinnyt jo 6-0.

      Ainoa tosiasia on väittämäsi Sipilän polttoaineveron nosto ehdotus, huom. ehdotus. Sen suuruus on kuten tiedät 5 centtiä litralta. Miten kestät sellaisen asian jos öljyn maailmnmarkkinahinta nouseekin hiukan ja polttoaineen hinta nousee kymmenen centtiä? Isompiakin korotuksia olen nähnyt elämäni aikana, joten se siitä.

      Persuksilla on näköjään hätä kädessä kun iso jytky sulasi käteen jääväksi ripulikasaksi. Voit jatkaa mutta nolasin jo sinut faktoillani.

      • lestakepulit_killumaan

        Kylläpä nasahti kalikka oikiaan rakkikoiraan kun nuin älähti totuudesta.

        Älä sotke minua mihinkään omiin harhaisiin kuvitelmiin persuista. Siinä on toinen porukka joka pitäisi karkottaa suomesta kepulaisten ryöstelijöiden ohella.


      • TiedoksiItkuiikalle
        lestakepulit_killumaan kirjoitti:

        Kylläpä nasahti kalikka oikiaan rakkikoiraan kun nuin älähti totuudesta.

        Älä sotke minua mihinkään omiin harhaisiin kuvitelmiin persuista. Siinä on toinen porukka joka pitäisi karkottaa suomesta kepulaisten ryöstelijöiden ohella.

        Totuus koski sinua. Voinkin sanoa että pahastippa kalahti kalikka sinuun totuuden muodossa.


      • Vihaanmyös

    • Lapinpuolesta

      Lapin yliopisto on tärkeä Pohjois-Suomelle, sitä ei tule yhdistää Oulun yliopistoon, ei edes hallinnollisesti. Oulun yliopisto veti jo muutama vuosi sitten kasvatustieteiden kampuksen pois Kajaanista, sama olisi luvassa myös Rovaniemen yksiköiden kanssa. Lapin yliopistoa tulee kehittää koko Pohjois-Suomen tavoin, ei ajaa sitä alas.

      • KolikonToinenPuoli

        Kokoomuksen Bogomoloff ehdotti koko Lapin Yliopiston lakkauttamaista. En kannata sitä mutta mielestäni hallintoa voisi keventää. Siellä on näitä Riepuloita ollut jo tarpeeksi paljon suojatyöpaikoissaan joten säästäjä tarvitaan. Jos kuntiakin yhdistetään ja päällekkäisyyksiä saadaan sillä purettua niin miksei yliopistojakin voisi hallinnollisesti yhdistää? Ajattelemisen arvoinen asia, ehdottomasti.


      • Lapinpuolesta
        KolikonToinenPuoli kirjoitti:

        Kokoomuksen Bogomoloff ehdotti koko Lapin Yliopiston lakkauttamaista. En kannata sitä mutta mielestäni hallintoa voisi keventää. Siellä on näitä Riepuloita ollut jo tarpeeksi paljon suojatyöpaikoissaan joten säästäjä tarvitaan. Jos kuntiakin yhdistetään ja päällekkäisyyksiä saadaan sillä purettua niin miksei yliopistojakin voisi hallinnollisesti yhdistää? Ajattelemisen arvoinen asia, ehdottomasti.

        Onko kukaan puhunut Vaasan yliopiston kohtalosta, eihän se taida olla edes Lapin yliopistoa suurempi kokoluokassaan.

        Kuntauudistus on välttämätöntä, niitä on aivan liikaa. Tässä kuitenkin käy aivan kuten muissakin hallintojen yhdistämisessä, kunnat keskittävät toimintaansa jolloin palvelut etääntyvät. Yliopistot eivät tee tässä poikkeusta. Lapille ja Rovaniemelle yliopiston 6000 opiskelijan ja henkilökunnan poistuminen olisi todella merkittävä ja ei-toivottava asia. Mitä suojatyöpaikkoihin ja valtion virkoihin tulee, niin olen samaa mieltä. Hallintoa voi aina järkeistää, toivottavasti vain ja ainoastaan Lapin yliopiston sisällä.

        Suomen tulisi muutenkin ottaa arktiset asiat enemmän omakseen, tässä ollaan merkittävästi muita pohjoismaita jäljessä. Tästä uutisoitiin tänään HS:kin: http://www.hs.fi/politiikka/a1427689194074. Tulevaisuus on täällä. Lapin yliopiston arktiselle keskukselle ja tutkimukselle on ja tulee olemaan tarvetta. Toivottavasti eduskunnassa edes arktisen rautatien rakentaminen saa pien tuulta siipiensä alle.


    • ihanaakepu

      Täältä lisää kepuherkkua. http://keskustelu.suomi24.fi/t/13392321

      Sipilä myy minkä ehtii 20 000€ puhdistamoita väkipakolla mummuille paskalain avulla mutta paskalaki ei koske kepulaisia. Ne levittää paskansa ja jätteensä suoraan luontoon.

      • VarmaÄäniVäyryselle

        Ja niin käy Tornion persut Keskustan kimppuun kun yksi maanviljelijä on levittänyt pelloillensa pazkaa. Toki tuo yhden ihmisen purkaus vain lisää Katri Kulmunin ja Juha Sipilän äänimäärää, kiitos siitä!


    • järkeäpaskanjauhantaan

      Höpönhöpöä. Kokoomuksen velliperseillä paskat housussa.

      Luehan www.suomenmaa.fi

      SIPILÄ on Lipposen kanssa eri mieltä pohjoisten yliopistojen yhdistämisestä arkiseksi yliopistoksi.

      – En yhdistäisi Oulun ja Lapin yliopistoja. Yhteinen tutkimusneuvosto tai -ohjelma sopisi paremmin.

      • eiikäänkepu

        Lehdet kirjoittavat mitä ne haluavat ja varsikin keskustapuoleen oma lehti. Kepu puhuu puuta heinää ja valehtelee sikana, kun on voittavinaan vaalit. Ala-arvoista puuhaa tämä keskustan touhu.


    • Apilankukkane

      http://www.suomenmaa.fi/etusivu/7397156.html

    • rosvojoukkoa

      No nyt en kyllä äänestä kepumafiaa ku nuin meinvaat lopettaa yliopistoniki!

    • PaskahoutTeJuuri

      Kuka on Sipilä?
      EVVK.
      Älkää siis vastatko paskahousut.

      • Paskahousulle

        Kohta voit puhutella häntä sanoilla Herra Pääministeri.


      • Jäätteenmäki_Vanhanen

        Ja kohta sen jälkeen sanoilla Herra Entinen Pääministeri.


    • PatePaskanhajuFurry

      Pate väyrys on luvannut haistella takahalkiotaan kaikkien häntä äänestäneiden. Oikein nuuhkia...nuuh...nuuh... Siis Sepen lisäksi.

      Pate ruukaa olla Pistossa furrypuku päällä ja takahalkio auki. Tulkaa Pistoon nuuhkimaan pate-furryn takahalkiota. Hurmaannutte ja äänestätte sitten varmasti patea. Patelle taas eduskunnan lehterille mustille silmälaseiille paalupaikka neljäksi vuodeksi LOISIMAAN LOISENA.

      Pate ottaa, muttei anna kenellekään mitään muuta kuin takahalkionsa hajua nuuhkittavaksi.

      Sepeä pyllyyn. Se on paten narsistinen motto.

    • Kiitti_mulle_riitti_SDP

      Sipilästä en tiedä, mutta merkittävä demarivaikuttaja Paavo Lipponen jyrähtää päivän Lapin Kansassa: "Oulun ja Lapin yliopistot yhteen". Siitä alkaa pikkuhiljaa Lapin Yliopiston alasajo!

    • KAIKKI-POLIITIKOT-JA

      VIRKAMIEHET OVAT ELINKAUTISLOISIA, kommunistisessa Suomessa. Täältä kannattaa muuttaa pois tai ajaa nuo elinkautisloiset hevonvitunhelvettiin. .

    • TotuusJulkiTaas

      No niin, laitetaanpa sitten ketjun avaajalle ja myös sivustahuutelijoille faktatietoa. Erityisesti jutun saa lukea myös Kokoomuksen ehdokas Sara Tuisku joka ehti mollaamaan täysillä sipilää.

      Juha Sipilä ei ole edes ehdottanut Lapin ja Oulun yliopistojen yhdistämistä. Koko juttu oli uutisankka jonka sai liikkeelle Timo Rautajoen höpötys. Rautajoki pyytää anteeksi tänään twiitissään aiheuttamaansa sekaannusta Juha Sipilältä.

      Todiste ja varma tieto löytyy täältä:

      http://yle.fi/uutiset/juha_sipila_en_kannata_lapin_ja_oulun_yliopistojen_yhdistamista/7900419

      PS. Eikö teillä hävetä yhtään?.

    • OsaaNeMuutkin

      SDP:llä sitä onkin ideoita, meinaavat laittaa pitkä-aikaiset työttömät pakkotyöhön työehtosopimuksen mukaisella palkalla, siis ei enää tarvitse kouluttautua vanhusten avustajaksiko? Mistähän ne rahat löytyy epäpätevien ihmisten palkkaamiseen?
      Entä vastuu asiat, jos vanhus haluaa palvelijan ostavan viinaa niin onko sitä mentävä ostamaa hänelle, jos ei toimita niin toimiiko palvelija vastoin työsopimusta?
      Mitenhän on nuo SDP:n jutut, ei oikein ajatella kokonaisuutta? Tuollaiset ratkaisuthan tekevät kouluttamisen turhiksi, joten ainakin siinä mielessä tulisi säästöjä kun oppilaitospaikkoja vähennettäisiin?

    • LassiHerranjestasMaaliin

      Se istuu taas paten tukevat mustat silmälasit eduskunnan lehterillä seuraavat neljä vuotta...
      Voi HERRAN JESTAS jos me lassit jaksaisimme sen taas maaliin asti 4 vuotta.
      Siitä huolimatta vaikka lassi ei edes kato tv.tä ikinä, ei kuuntele rariota, ei lue lehtiä jne....
      HERRANJESTAS loppumme tulee ennen maalia...emme jaksa paten silmälasien istumista lehterillä sekuntiakaan.
      Revimme perseemme inhosta ja tympeytestä parkuen paskoen housumme silkasta äärimmäisestä taivaanrannan tuijottelusta.
      Se on paten silmälasi istuntojen syytä lehterillä tukevana ja pönäkkänä patena mustina silmälasien sankoina

    • TotuusJulkiTaas

      No niin, laitetaanpa sitten ketjun avaajalle ja myös sivustahuutelijoille faktatietoa. Erityisesti jutun saa lukea myös Kokoomuksen ehdokas Sara Tuisku joka ehti mollaamaan täysillä sipilää.

      Juha Sipilä ei ole edes ehdottanut Lapin ja Oulun yliopistojen yhdistämistä. Koko juttu oli uutisankka jonka sai liikkeelle Timo Rautajoen höpötys. Rautajoki pyytää anteeksi tänään twiitissään aiheuttamaansa sekaannusta Juha Sipilältä.

      Todiste ja varma tieto löytyy täältä:

      http://yle.fi/uutiset/juha_sipila_en_kannata_lapin_ja_oulun_yliopistojen_yhdistamista/7900419

      PS. Eikö teillä hävetä yhtään?.

    • sfgnd
    • yksikaksikolme

      On ihmispedoilla otsaa valehdella julkisesti. Tämmöiset palstat pitää lopettaa, jotta
      hörhöille ei annettaisi valtaa tässä yhteiskunnassa. Sipilä ylivoimainen, perseet ja
      eritoten oinosen räkänokka Soinin tuella eivät tiedä mitä tekevät. Äänestäjät kyllä
      osaavat erottaa nämä räkärääkkyjät omaan kastiinsa. Toki me Keskustassa puolus-
      tamme näitäkin poloisia selviytymään tulevasta.

      • typerätkeput

        Kuinkahan keput valehtelevat julkisesti, eikä heille kannattaisi antaa valtaa.
        Paskat te ketään puolusta, vaan haukkua räkäräksytätte joka tilaisuudessa muita puolueita oikein olan takaa.


    • Tätäköhaluatte

      Keskikaljakielto, uusi autobensavero ja ostovoiman leikkaus yliopiston lopettamisen ohella, huh huh mitä politiikkaa.

      • OletVeljesiIsä

        Keskikaljakielto? Koko jutttuhan oli vain hetken elävä urbaanihuhu talvella. Sipilä sanoi TV-haastattelussa ettei ole viemässä keskiolutta Alkoon ja sillä selvä.

        Bensaveron korotusta Sipilä ehdotti (huom. ehdotti) 5 centtiä litralle. Jos olet niin persaukinen että sen takia teet konkurssin niin teeppä ihan rauhassa. Vedätkö itsesi killumaan jos bensan hinta nousee öljyn maailmanmarkkinahinnan nousun takia vaikka 20 centtiä litralta? Tällainen juttu kävi muutama vuosi sitten ilman mitään veronkorotuksia.

        Yliopisto-jutullasi osoitat vain henkisen jälkeenjääneisyytesi. Itse kohun aiheuttanut Rautajoki on jo pyytänyt kontallaan Sipilältä anteeksi höpöpuheitaan. Sipilä ei ole lopettamassa Lapin Yliopistoa ja piste.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1846
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe