Auton eteen hyppääminen, millä nopeuksilla kuolee

kgkjrughys

Kaveri kertoi, että autokoulussa oli kerrottu tapauksista, joissa jo kolmessakympissä auton alle jääneeltä on lähteny henki. Mutta toi arvatenkin on ollu tuuria. Mikä olis idioottivarma nopeus, josta ei enää selviäis?

28

4644

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • finalexit------

      No moottoritiellä vähintään satasen nopeuksilla lähtee henki tietysti helpoiten. Kysehän on myös siitä, ehtiikö autoilija väistää ja laskea nopeuttaan riittävästi. Mutta toi on huono idea itsarin tekemiseksi, voi aiheuttaa myös muiden kuolemia ja vammautumisia toisin kuin junan alle hyppääminen, joka on muutenkin paljon varmempi keino. En kyllä kannata edes sitä.

      Jos olet tosissasi lähtemässä täältä oman käden kautta ja haluat mahdollisesti antaa sekä saada tukea sen tekemiseen, voisit laittaa meilisi tähän. Itse ajattelin jättää kaiken taakseni jo ensi kuussa ja olen miettinyt, että exitus voisi olla vähemmän ahdistava kokemus yhdessä jonkun kanssa.

      • ei.vahinkoa.muille

        Älkää menkö edes junan eteen!!
        Silläkin on kuljettaja ja voi olla satoja matkustajia, joiden kaikkien elämä kärsisi. Älkää aiheuttako vahinkoa muille.


      • Anonyymi
        ei.vahinkoa.muille kirjoitti:

        Älkää menkö edes junan eteen!!
        Silläkin on kuljettaja ja voi olla satoja matkustajia, joiden kaikkien elämä kärsisi. Älkää aiheuttako vahinkoa muille.

        Sadat matkustajat eivät edes saa tietää, että joku on hypännyt junan alle ja kun saavat se on yleensä mediasta ja vetävät johtopäätlsensä, että mik juna. Trauma on lähes poikkeuksetta vain kuskilla ja luuletko että alle hyppääjät enää välittää jonkun traumasta, kunhan paha olo vain loppuu ja monesti avun pyytäminen on hyvin vaikeaa. Et puhuisi näin jos olisit kokenut vastaavaa.
        Metsikön rajalla kaikkein paras, niin ensireaktio kuskilla on peura ja niitä jää todella paljon junan alle. Koordinaatit ovat jo itselle selvät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sadat matkustajat eivät edes saa tietää, että joku on hypännyt junan alle ja kun saavat se on yleensä mediasta ja vetävät johtopäätlsensä, että mik juna. Trauma on lähes poikkeuksetta vain kuskilla ja luuletko että alle hyppääjät enää välittää jonkun traumasta, kunhan paha olo vain loppuu ja monesti avun pyytäminen on hyvin vaikeaa. Et puhuisi näin jos olisit kokenut vastaavaa.
        Metsikön rajalla kaikkein paras, niin ensireaktio kuskilla on peura ja niitä jää todella paljon junan alle. Koordinaatit ovat jo itselle selvät.

        Itsesuojeluvaisto on melkoisen voimakas ihmisellä, joten miten tällaisen tekiän muka pystyy ohittamaan?

        Suurin osa ihmisistä ei ainakaan pysty omaa elämäänsä päättämään, mutta poikkeuksia nähtävästi löytyy. Puuttuuko heiltä sitten tämä itsesuojeluvaisto kokonaan?


    • käytä_järkeäs_nyt

      Voi siis vittu mää sanon! tajuutsä millasen paskan sä heität toisen niskaan hyyppäämällä sen eteen kuolemaas? Masennuskin on hoidettavissa kyllä ku käyttää vähän järkeä,itsemurha on maailman itsekkäin teko.

      • Anonyymi

        Masennus saattaa olla vain niin voimakas, ettei hoitoon haku välttämättä onnistu omin voimin. Oletko kokenut? Et kun puhut aivan mitä sattuu ja hyvin monesti masentuneet ihmuset eivät edes näytä oloaan muille. idiootti hae apua tyhmyytees


    • Inhoan ihmisiä, jotka tekevät itsemurhan hyppäämällä jonkun kulkupelin alle. Eivät yhtään tule ajatelleeksi sitä miltä ajajasta voi tuntua.

      • Anonyymi

        Tiedät kai että itsareiden tekijät eivät välttämättä ole enää siinä mielentilassa, että ajattelevat muita, vana haluavat vain pois täältä. Itse inhoan tällaisia pellejä, jotka eivät käsitä tätä mielentilaa. Idiootti.


      • Anonyymi

        No en usko että siinä vaiheessa kiinnostaa ku elämä menee nii paskasti ja kerranki mahollisuus lähtee


    • Muitavaihtoehtoja

      Älä mene auton eteen. On liian suuri riski että se autoilija väistää sinua ja ajaa ulos tieltä jolloin autossa olijoille käy huonosti ja sinulle ei käy yhtään mitään. Hyppää mieluummin junan alle koska juna ei pysty mitenkään väistämään, vaan juna voi ainoastaan yrittää pysähtyä ajoissa. Suuresta ajonopeudesta juna ei ehdi pysähtymään jos menet yllättäen junaradalle viimeisillä sekunneilla esimerkiksi puun takaa jolloin junan kuljettaja ei ole ehtinyt näkemään sinua. Suuresta ajonopeudesta pysähtymiseen juna tarvitsee yleensä jopa kilometrin matkaa.

      Englanninkielellä löydät pitkän listan muita hyviä vaihtoehtoisia tapoja "poistumiseen" ikuisiksi ajoiksi kun pistät googleen hakuun hakusanoilla, löytyy jo googlen hakutulosten ensimmäisiltä sivuilta: alt.suicide holiday Methods FAQ

      • EI.VAHINKOA.MUILLE

        Autossa voi olla lapsia kyydissä ja huonolla tuurilla he vammautuvat loppuelämäkseen pyörätuoliin ja joutuvat ehkä vielä orvoiksi, jos vanhemmat kuolevat.


    • varma_tieto

      40 km/h

    • lbhiskyncllthd

      Tiiän, että itsemurha on itsekäs teko (kuten myös elämisen vaatiminen usein muiden taholta). Olen ollut hoidossa vuosia, mutta olo ei helpotu. Tätä ennen oli täys työ ees saada apua, kun "ei oo syytä näin lievässä tapauksessa". Eli mun voimavarat yksinkertaisesti loppuu pikku hiljaa.

      Ja olen sen verran säälittävä ihminen, että haluaisin juurikin kuolla nopeasti, jäämällä jonkin alle, kun muut keinot on usein joko epävarmoja ja/tai hitaita. Mutta teen kylllä sitten kaiken yksin, että mä en oo oikee henkilö siihen, jos joku etsii "kaveria" oman lähtönsä tueksi. Mä suoraan sanoen pelkään vieraita ihmiskontakteja.

      • helpotustavalintaan

        Junan pyörät liikkuvat niillä pitkillä raiteilla, pituus suunnassa olevia metalliraiteita pitkin, ei poikittaisia lyhyitä pitkin. Jos junan pyörät osuvat päähäsi niin sinä kuolet 100% varmasti, koska junan pyörät toimivat tehokkaina leikkureina ja suurinosa ihmisistä jotka jäävät junan alle yleensä poikkeuksetta leikkautuvat palasiksi, suurista ajonopeuksista toisinaan niin pahasti ettei uhria voida enää varmuudella tunnistaa. Junan pyörissä ei ole lainkaan kumia kuten esimerkiksi autojen renkaissa on.


      • ligjieowrughfkbje

        Juurikin olet järjestämässä jonkun toisen elämää pilalle. Tahattomastikin tappaneen elämä ei siitä koskaan toivu.

        Mieti nyt hyvä ihminen, miten toteutat ajatustasi. Kiipeä johonkin piippuun tai mastoon. Sielä vaan alas.


    • onnensir

      Älä tuhlaa omaa elämääsi,et saa enää toista tilaisuutta,Jollet muuta osaa ajatella,niin mietipä läheisiä ihmisiä.He tulevat kaipaamaan sinua ja joutuvat elämään syyllisyyden ja epätietoisuuden kanssa,et varmaan halua sitä tuskaa esim. vanhemmillesi.Elämässä on paljon myös hyviä asioita,pieniäkin,ne täytyy vain löytää.Tilanteesi varmaan helpottaa jossain vaiheessa,yritä sinnitellä.Ei elämä helppoa ole muillekaan.Kaikki kuolemme joskus,Koita löytää edes jotain kaunista elämästäsi ja ala suunnitella tulevaisuutta.Tee jotain sinusta mukavaa.Ulkoile ja nauti tuulesta ja linnun laulusta..Yritä nähdä iloa pienestäkin asoista.

    • ex-masentunut

      Vitun idiootti hirtä itsesi tai aja sillan tolppaan 200 km/h, niin minäkin meinasin tehdä kunnes parannuin.

    • väsynytelämään

      Mä oon miettiny itsemurhaa jo jonkin aikaa. Välillä on hyviä kausia että ei käy itsari ees mielessä, mut sit ku se ajatus tulee, ni se ei meinaa lähtee pois. Tämmöst oloo kestäny vuoden päivät, enempi ollu hirveetä oloo kuin hyvää oloa.

      Kaikki sanoo että itsemurha on helvetin itsekäs teko. Sitä mullekii on sanottu... Niinhän se tavallaan on, koska se tekijä aiheuttaa hirveetä surua läheisille ym. Mut kuka voi vaatia ihmistä elämään ja kestämään vuosikausia kipuja, joihin ei saa mitään apua? Jos tekee sen, ni se on itsekästä, jos jatkaa elämää, se on kärsimystä päivästä toiseen ja vuodesta toiseen.. Ja mun lähipiiriin kuuluu sellanen henkilö joka viikko sit laitto viestiä että tapa ihtes. Laitoin välit poikki siihen viime vkl ajaksi, en vastannu kellekään. No sit soitti yhtäkkii poliisit, että ootko kunnos. Se joka käski tehä itsarin, oli kuitenkii huolissaan ku en vastannu. Mitä hemmettiä se sit on? Tapa ihtes, ja sit kuitenkii muilta kyselee miten mulla menee ym?

      Onks ne, jotka on miettineet itsaria, ni aikoneet jättää jotain jäähyväiskirjettä läheisille? Mä jos teen jtn itelleni, ni jätän jokaiselle oman kirjeen..

      Miks mitään itsarii ees pitäs miettiä? Kivut lähtis ja kaikki paska loppuis. Sit en näkis enää eläimiä tai kummityttöä koskaan. Muita mulla ei olekaan.. Tai toki siskot, veli ym. Mut siskonlapsii ei nää varmaan koskaan ku se laitto välit poikki. Yritän vaan unohtaa ne vaik se sattuukii ihan vitusti ja rupeen itkee jos ees mietin niitä. "minkälaista elää vuodesta toiseen väkivallan alla ja ne jotka yrittää ees auttaa siinä, ni ne poistetaan kokonaan elämästä, välit poikki, ihan ku se ratkaisis kaiken.." Kyse kuitenkii alle koululaisista, jotka kestäneet tällä hetkellä väkivaltaa tasan 2-v.

      En mä oikeesti halua itsaria tehä, mut ne p*skat ajatukset ja epätoivoinen olo vaan tulee, vaik tekis jotain kivaakin! :( Miten voi varata aikaa lääkärille jos ei pysty soittaa. Tulee pala kurkkuun ku ees miettii sitä.. Mihin tahansa muualle voi soittaa ihan helposti.

      • tiivikiivi

        Käy terveysasemalla paikanpäällä varaamassa aika. Tai jos paikkakunnaltasi löytyy kriisikeskus jossa voisit käydä. Kun sinulla on itsetuhoisia ajatuksia uskon että saat ajan lääkärille nopeasti.


    • Halvaantuminen. Pahimmassa tapauksessa makaat loppuelämäsi sängyssä kykenemättä itse-eutanasiaan. Meidän täytyy liittoutua, se on ainoa mahdollisuus.

      Kaikki me tiedämme, mihin tämä Maailma on menossa.

      • Ei tarvita kuin yksi, jolla on ase. SItten se kiertää ringissä. Jos et uskalla ampua itseäsi, niin anna ase seuraavalle. Se ampuu itsensä takuulla.


      • Kylmis__
        liittynyt kirjoitti:

        Ei tarvita kuin yksi, jolla on ase. SItten se kiertää ringissä. Jos et uskalla ampua itseäsi, niin anna ase seuraavalle. Se ampuu itsensä takuulla.

        Japanissa tuohon touhuun puututtiin virkavallan toimesta.


      • Kylmis__ kirjoitti:

        Japanissa tuohon touhuun puututtiin virkavallan toimesta.

        Suomi elää jo muutenkin velaksi ja lähi-idässä kiertää jutut veljeltä toiselle, kuinka Suomessa saa elää täysin ilmaiseksi, tekemättä yhtään mitään, kunhan vain sepittää jonkun koskettavan tarinan sossu-tädille.

        Sen jälkeen kaikki veljekset ja niiden kaverit Suomeen loisimaan. Pienintäkään aikomusta tehdä yhtään mitään muuta, kuin käyskennellä ja koristella itseään. Sekä panna kaikkea, mikä liikkuu.


      • liittynyt kirjoitti:

        Suomi elää jo muutenkin velaksi ja lähi-idässä kiertää jutut veljeltä toiselle, kuinka Suomessa saa elää täysin ilmaiseksi, tekemättä yhtään mitään, kunhan vain sepittää jonkun koskettavan tarinan sossu-tädille.

        Sen jälkeen kaikki veljekset ja niiden kaverit Suomeen loisimaan. Pienintäkään aikomusta tehdä yhtään mitään muuta, kuin käyskennellä ja koristella itseään. Sekä panna kaikkea, mikä liikkuu.

        Koska Hitler.

        Minä olen valmis lähtemään siihen rinkiin, vaikka Japanin virkavalta vastustaa ajatusta. En halua kokea kurkunleikkausta, varsinkaan, kun ne apinat nykyään leikkaa vain puoleen väliin, jotta niillä riittäisi naurua loputtomiin niistä tuskan korinoista. Katsokaa niiden kurkunleikkaajien kallojen kokoa. Se on todella pieni. Ne nauttii siitä teurastamisesta.


      • 10000
        liittynyt kirjoitti:

        Koska Hitler.

        Minä olen valmis lähtemään siihen rinkiin, vaikka Japanin virkavalta vastustaa ajatusta. En halua kokea kurkunleikkausta, varsinkaan, kun ne apinat nykyään leikkaa vain puoleen väliin, jotta niillä riittäisi naurua loputtomiin niistä tuskan korinoista. Katsokaa niiden kurkunleikkaajien kallojen kokoa. Se on todella pieni. Ne nauttii siitä teurastamisesta.

        Aika tyhmä tapaus olet, auton alla voi vammautua pahoin mutta juna on paras tapa tuollaiselle paskahousulle.

        Naapurissa samanlainen tomppeli joka kyseli parasta tapaa ja joku neuvoi sille hirttämisen,
        No, se meni hirttämään itsensä ja pani narun tuohon mahan kohdalle ja siinä jonkun aikaa roikuttuaan totesi, että tuohon perhana voi kuolla ja mahakin sekaisin.

        Voithan kokeilla.


      • tyhmäsaaolla
        10000 kirjoitti:

        Aika tyhmä tapaus olet, auton alla voi vammautua pahoin mutta juna on paras tapa tuollaiselle paskahousulle.

        Naapurissa samanlainen tomppeli joka kyseli parasta tapaa ja joku neuvoi sille hirttämisen,
        No, se meni hirttämään itsensä ja pani narun tuohon mahan kohdalle ja siinä jonkun aikaa roikuttuaan totesi, että tuohon perhana voi kuolla ja mahakin sekaisin.

        Voithan kokeilla.

        Aika tyhmä saa olla jos panee köyden mahan kohdalle ja haluaa hirttäytyä kuoliaaksi. Oikea kohta köydelle hirttäytymisessä on niskan/kaulan kohdalla.


    • itsekästä.niin.itsekästä

      Oliko niin, että suurin osa itsemurhan tekijöistä katuu tekoaan kun on sen aloittanut? Noin ovat tiettävästi henkiin jääneet kai sitten kertoneet.

      Ei edes junaa, sillä kuljettaja ja moni matkustajista kärsisi ehkä loppuelämänsä teostasi. Ja junan pyörät menisivät äkkijarrutuksesta pilalle.

      Osta halpa auto ja aja kallioon, tai kiipeä jonnekin hyvin korkealle ja hyppää... jos ihan pakko... Et vahingoittaisi ketään muuta. Paitsi silloinkin sukulaisiasi, ystäviäsi, tuttujasi, jopa naapureitasi, ...
      Parempi olisi parantua,

    • Anonyymi

      Nälkälakko peräkammaris niin ei muut joudu kärsiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe