Nasima Razmyar

dfwedrwdew

Hän ja hänen Vaalipäällikkö Katri Nokela lähettävät kerjuukirjeitä ihmisille postiluukuista missä pyydetään tukemaan ämmää. Onko törkydellä enää mitään rajaa. Miten kehtaavat. Toivottavasti kukaan ei äänestä tallaisia pummeja.

38

243

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oohoh

      Nusima on hävytön mutiainen, kuka kantasuomalainen mamuttajaa tukisi.

      • Anonyymi

        ei kukaan, järkevä.


    • 0258

      Nasima saa huomenna ääneni se on varma!

    • selvä

      Nussima äänestää siis itse itseään, muuten ei saisi yhtään ääntä.

      • byääbyää

        Asiantuntemuksesi EI AIVAN mennyt nappiin "nimim. selvä". Ainoastaan täysin pieleen.


    • Intti_Ranne

      Razmyar on siitä hyvä ehdokas että hän ilmeisesti ei mene läpi.

      • xfhjh

        Hyvät mahkut mennä läpi ei jääny viimeksi kauas paikasta. Saahan sitä vaalitukea pyytää, ei oo pakko antaa jos ei taho.


      • enäänestädemaria
        xfhjh kirjoitti:

        Hyvät mahkut mennä läpi ei jääny viimeksi kauas paikasta. Saahan sitä vaalitukea pyytää, ei oo pakko antaa jos ei taho.

        Samaa mieltä. Suomi on vapaa maa ja saahan sitä kirjeitä lähetellä. Todella helppo on vastaanottaa tällaisia kirjeitä, kun ei kertakaikkiaan ole varaa antaa fyrkkaa yhtään mihinkään keräyksiin.
        Nasimalle voin suositella pankkia eli pankkilainaa tai vielä nopeampaa rahanlähdettä eli pikavippiä. Kyllä poistuu rahapula ihan kerralla. Sitäpaitsi, Nasima ei nähdäkseni tule edes sijoittumaan mihinkään framipaikoille, vaan jää peränpitäjäksi näissä vaaleissa.


      • Intti_Ranne
        xfhjh kirjoitti:

        Hyvät mahkut mennä läpi ei jääny viimeksi kauas paikasta. Saahan sitä vaalitukea pyytää, ei oo pakko antaa jos ei taho.

        Näyttää siltä, että olin hieman aliarvioinut Allahin halua auttaa lahjaansa demaripuolueelle. Mielenkiintoinen kysymys on, että kuka häntä oikeastaan äänesti. Muslimimiehet? J


    • tpsl

      parempi on pyytää kuin OTTAA näinhän hallitus menetteli eläkeläisiäkohtaan.tpsl

    • Halla-ahon_äänestäjä

      Ainoa mitä ihmettelen on että joku seuraa nasima rasmayerin puuhia, mikähän niissä mahtaa kiinnostaa? Hän on mamu ja ei siten aja suomalaisten asiaa, ja jos hän ajaa omaa tai jonkin kaukaisen heimonsa asiaa, niin se on sallittua tietenkin, eipä moinen pitäisi suomalaisia kiinnostaa?

      Mamuttajien äänenkannattaja HESARI hyökkää kansanryhmää VIROLAISET vastaan etnisellä rasismilla
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015040419469622_uu.shtml
      Helsingin Sanomien Kuukausiliite etsi verkkosivuillaan lukijoidensa mielestä parasta pilkkanimeä virolaisille. Viron presidentti Toomas Hendrik Ilves kommentoi äänestystä Twitterissä.

      Viron presidentti suuttui, ymmärrettävästi
      https://twitter.com/IlvesToomas/status/584324746466238464
      HS - Helsingin Sanomat
      Äänestä suosikkisi virolaisten lempinimeksi.

      OLEN SANATON TYRMISTYKSESTÄ, Presidentti Toomas Ilves Hesarin harjoittamasta pilkasta

      http://pilguheit.com/similar/34223942/ilves-helsingin-sanomate-artiklist-ma-olen-sõnatu
      Ilves Helsingin Sanomate artiklist: ma olen sõnatu www.postimees.ee · 4 aprill 2015, 14:38
      President Toomas Hendrik Ilves kirjutas Twitteris Helsingin Sanomatis ilmunud artiklit eestlaste hüüdnimede kohta kommenteerides, et on sõnatu.


      HELSINGIN SANOMIEN IRTISANOMINEN
      KANSALAISTALKOOT, vastusta rasismia osallistumalla kansallistalkoisiin:
      peruuta Helsingin Sanomien tilauksesi ja kehota kavereitasikin tekemään sama
      Tilaukset ja muutokset 0203 31000
      ma-pe klo 6.30 - 17 la-su klo 7.30 - 12

      Perusteeksi - jos ne kysyvät - voi sanoa,
      journalistiset/toimitukselliset perusteet, ellei halua sanoa suoraan, että
      suomen kielinen muttei Suomen mielinen
      https://asiakaspalvelu.hs.fi/ukk/yhteystiedot/

    • Oksettavaa

      Nasu on röyhkeä elätti.

    • SDPntuho

      Näässimä on riekkunut ja pöyhkeillyt kun meni läpi. Onnea sitte vaan hälle kun pääsee alennustilassa olevan, kahtia revenneen puolueen kanssa oppositiossa inisemään. Näässimä tulee omalta osaltaan myös varmistamaan ettei sitä Rinteen lupaamaa jytkyä tule 2019, pelkkä Näässimän olo SDP:n ryhmässä leimaa koko puolueen vasemmistoliiton tapaiseksi cityhipster ja mamu-puolueeksi ja persuihin livenneet duunarit pysyvät poissa.

    • tässätotuus

      Nasima on SDP:n ainoa oikea ja väkivaltaa ihannoiva ja maamme tuhoon tähtäävä rasisti. Siksi hänen uisi nimensä on Nasima Rasismi. Tämä nasima Rasismin haluaa uudistaa Suomen perinpohjin. Käytännössä se tarkoittaa muuttamista Suomen ääri-islamistiseksi terroristipesäkkeeksi, jossa suomalaiset kristityt kidutetaan ja murhataan. Tässä syy miks Nasima Rasismi haluaa valataa. maassamme. Ja on aika uskomatonta, että juuri SDP on jakamassa tälle hullulle islaminuskoiselle tämän vallan. Muistakaa vihdoin: Jos pirulle antaa pukkusormen, se haukkaa pian koko käden. Nasimalla on suunnitelma ja se on Suomen raateleminen ja totaalinen tuhoaminen.

      • ONKOKIVA

    • Nosejob_needed

      Tarvitsee ilm. rahaa plastiikkakirurgiaan..

    • menestymisestä

      Nasima Razmyar kertoi tv-haastettelussa, että hänen menestyksensä perustuu ihonväriin ja erikoiseen nimeen, ne ratkaisevat menestymisen Suomessa.

    • Intti_Ranne

      Näemmä Allah sitten lahjoitti omalle lahjalleen demaripuolueessa muutamia ääniä kun tämä kerran meni läpi.

      • Play_with_boys

        Bacha baz


    • Halla-ahon_äänestäjä

      LUE HALLA-AHON UUSIN

      libe = tohtori Jussi Halla-aho on maahanmuuton asiantuntija ja istuu näiden asioiden kanssa täysipäiväisesti LIBE-valiokunnassa EU-parlamentissa (Civil Liberties, Justice and Home Affairs, European Parliament / Committees)

      http://www.halla-aho.com/scripta/taakanjakoa_ja_numeroita.html

      Tiedustelin Libessä aiemmin tänä vuonna puhuneelta komission edustajalta, miten tällainen sekundäärinen muuttoliike, joka ilmiselvästi vesittäisi minkä tahansa taakanjakojärjestelmän, pystyttäisiin estämään. Ehdotus oli, että sijoituspaikaksi valittu maa solmisi sopimuksen tulijan kanssa. Tulija sitoutuisi asumaan esim. kolme vuotta kyseisessä maassa, ja sanktiona olisi oleskeluluvan peruuttaminen. Epäilen suuresti, miten toimiva ja oikeudellisesti pätevä moinen sopimus olisi. Ne, jotka työllistyvät, jäisivät todennäköisimmin paikalleen, kun taas ne, jotka eivät syystä tai toisesta integroidu, muuttaisivat karenssiajan päätyttyä avokätisimmän jäsenvaltion riesaksi.

      Valitettava tosiasia on, että niin kauan kuin Euroopan maiden elintasoerot ovat näin suuria ja sosiaaliturvajärjestelmät näin kirjavia ja jäsenmaiden väliset rajat valvomattomia, siirtolaiset menevät niihin maihin, jotka heidän näkökulmastaan ovat houkuttelevimpia.

      VAALEISSA MEDIA VAIKENI TAAKANJAKOVALMISTELUSSA EU-PARLAMENISSA JA HUIJASI SUOMEN KANSAA, PAITSI TIETYSTI SUOMEN UUTISET, JOKA PUHUI JA ESITTELI VIDEOITA MAAHANMUUTOSTA

      EU rakentelee JÄRJESTELMÄÄ JOSSA VÄHÄMAMUISIIN MAIHIN (Viro, Latvia, Liettua, Puola ...) pakotetaan massiivisesti uusia mamuja Välimereltä, ja kaikki tietävät, että näissä maissa ei ole sosiaaliturvaa joten mamut matkustavat tänne lautalla seuraavana päivänä JUSSI HALLA-AHO 26.3.2015 PAKKOMAMUTUS LÄHESTYY https://www.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/748071178646412 http://www.halla-aho.com/scripta/eu_maahanmuutto_taakanjako.html

    • pikkanenkappeli

      Nussima menköön parantamaan kotomaansa oloja- täällä ei hänen aivopierujaan tarvita ("mutiaisten palauttaminen liian kallista"). Todellisuudessa ei maksa mitään jos verrataan näiden parasiitien vuosikymmenien elättämisen.Kaikki tällaiset Ymaumaijat helvettiin Suomesta!

    • Sdprules

      Nasima on oikealla asialla. Harvoin olen kuullut yhtä älykkäitä kannanottoja. Lisää tällaisia!

    • MuslimitJaIslam

      Muslimit ja Islamilaiset eurooppalaisessa yhteiskunnassa ei valitettavasti voi elää ! On miljoona todisteita , että he tuhovvät meidän kulttuurimme ja Eurooppaan kansalaisia joten pois Eurooppaasta !

      • poispoisne

        Terroriaalto osoittaa, etttä muslimit ovat pelkkiä murhaajia ja röyhkeitä kulltturimme päälle räkijöitä. Siksi muslimit on tapettava. Niin yksinkertaista ainoa järkevä politiikka on. Muslimeiden hyysääminen on synonyymi tuholle ja massamurhille. Muslimeiden hyysärit on karkotettava kiireesti Euroopasta.


    • STOPMIGRANTS

      EU's Tusk urges migrants to stop coming to Europe
      http://uk.reuters.com/article/us-europe-migrants-tusk-idUKKCN0W50ZM
      EU Council President Donald Tusk told illegal economic migrants on Thursday not to risk their lives or money to make a perilous trip to Europe "for nothing" but said unilateral actions by European Union states to deal with the crisis must stop.

      EU Immigration - Fact and Fiction

      Political guru Norman Smith takes a look at the facts, and fiction, around immigration and the EU.

      Immigration, the movement of EU citizens into the UK from other countries, is one of the big issues around the upcoming referendum on European Union membership.

      http://www.dailymail.co.uk/news/article-3479372/Macedonia-reveals-plans-build-200-mile-long-fence-border-Greece-protected-guards-armed-Tasers-ahead-EU-summit-deal-migrant-crisis.html

    • nohuuuuhhhuhuh

      Nasima ei ole suomalainen eikä aja suomalaisten etuja, eikä ole edes demokraattinen ihminen. Hän on kaksinaismoralistinen antiwhite bitch ja järjettömän suuri erehdys. Miten sellainen ihminen voi olla eduskunnassa? Yhtä kylmä, laskelmoiva ja suomalaisen hyvinvoinnin vihollinen kuin kokoomuslainen politiikkakin. Miten on mahdollista, että Suomessa tällainen menee läpi? Tällaiselle hyvinvointia tuhoavalle toiminnalle pitää saada loppu!

    • PätevyyttäEiole

      .....niin on ja hänellä ei ole riittävää koulutusta ja ilman pätevyyttä !

    • kiitossuvakkien

      Täällä jo niin paljon mamuja,että kohta muut ei menekkään läpi!

    • Euroopalaisia

      Hankala muija islamisaation edistämisen suunnittelija ! joka pitää potkia ulos ,koska ajaa Eurooppaa islamisoivaa politiikkaa. Suomi islamisoituminen on ainoa syy miksi hän politiikkaan lähtenyt !!! hänestä on pakko päästää eroon !!!
      Ei hänestä muuta kuin haittaa Suomelle ! ja pitää potkia ulos , koska
      ajaa islamisoivaa politiikkaa. Leviää islamilaisen kulttuurin ongelma.
      Siirtolaisia kehitysmaalaisia pitää saada pakkohoitoon jonnekin, jollain tavalla kunhan vaan eroon päästäisi tästä maahanmuuttopolitiikasta .
      Poistetaan kaikki ''siirto-pakolaiset'' lähtömaihinsa tai lähimpään turvalliseen maahan kotimaasta ne eivät kuulu Eurooppaan !

    • SuomiSuomalaisille

      se ei ole niin ! että kaikki meidän on annettava maamme, rahaa ja kulttuuriperintöämme ! kaikki mitä rakensimme ja isovanhemmat on perintömme !
      Laittomat maahanmuuttajat lähettää takaisin ja antaa heidän rakentaa kotimaahan.
      SUOMI KUULUU SUOMALAISILLE !
      https://www.youtube.com/watch?v=02aPl659AZw

    • MÄDÄTTÄJIÄTulos

      Suomen mädättäjiät ulos !

    • SUOMIonSuomalaisille

      Suomi !
      se ei ole niin ! että kaikki meidän on annettava maamme, rahaa ja kulttuuriperintöämme ! kaikki mitä rakensimme ja isovanhemmat on perintömme !
      Laittomat maahanmuuttajat lähettää takaisin ja antaa heidän rakentaa kotimaahan.
      https://www.youtube.com/watch?v=5OdFnCSNfLg
      Suomi on suomalaisille

    • Rikoskannattaa

      Tuollaista ammattirikollisuus on.

    • MuslimitEU

      heidän tehtävänsä on soluttautua Suomi ja Eurooppaa

      • minäonminä

        Muslimeiden terrori tarkoittaa vääjäämättä seuraavaa: Uusi Hitler on syntymässä. Kohta muslimeista tehdään saippuaa Euroopassa. Eurooppa ei pitkään siedä koraaniväen tekemiä massamurhia alueellaan.


    • PolittinenTavoiteIslam

      Jos islam on sulle hyvä miksi olette tullut Suomeen ja EUROOPPAAN ?????????????olisi pitänyt asua islamilaisessa maassa.
      Afganistan Pakistan Irak Syria on siellä valmis teidän islam tai muolla esim. Sadia Arabia on sopiva rikas valtio islamilaisille ja miksi te olette tullut EUROOPPAAN ????????

    • hiviävakoon

      Ketä haittasi jos joku raiskaaja-somali vetäis nasimaa ja sen kakaraa kyrvällä perseeseen. Musta se olis ihan oikein. Hiviä vaan musluhuoran vakoon.

    • Anonyymi

      Neuvostoliiton miehitettyä Afganistanin Nasiman isä toimi pystytetyssä kommunistihallinnossa. Isä- Razmyar oli Afganistanin kommunistisen puolueen keskuskomitean ja politbyroon jäsen ja toimi urallaan myös Kabulin pormestarina ja ministerinä. Sitten "viisas siirto" Afganistanin Moskovan suurlähettilääksi, eikä yllätys olisi, ettei ihan tyhjin käsin. Kun sota päättyi Neuvostoliiton tappioon ja hallinto vaihtui, Afganistaniin paluu olisi tarkoittanut vastuun ottamista teoistaan. 1,3 miljoonan kuolleen omaiset ja pakolaisiksi joutuneet 6 miljoonaa perheineen eivät olisi entisiä kommunistijohtajia kiitelleet. Neuvostoliitolle olisi ollut kiusallista pitää perhe siellä, joten Suomi "käskettiin" ottamaan perhe vastaan.
      On hämmästyttävää, että jotkut uskottelevat kysymyksessä olevan Afganistanista pakenemaan joutunut perhe. Tosiasioita löytyy mm. Wikipedia- sivustolta https://fi.wikipedia.org/wiki/Mohammed_Daud_Razmyar .
      Aika touhua on vihervasemmistolainen historian vääristely.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1967
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      51
      1701
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1617
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe