Keskustan Juha Sipilä

harveri

Voi yhren kerran !!! Olipa aika paukku kun satuin katselemaan tv1 eduskuntavaalit 2015 haastattelun... Voiko olla totta että tämä herra edustaa keskustapuoluetta? Jumaleisson! Tämä heppuhan on enempi kokoomuslainen porvari kuin kaikki kokoomuslaiset yhteensä. Näillä lääkkeillä ei elvytetä muuta kuin yritysten voittoja jotka siirrellään veroparatiiseihin. palkansaajia, työttömiä ja työttömyysuhan alaisia kyykyttämällä , heidän etuja ja oikeuksia leikkaamalla tämä maa menee entistä syvemmälle lamaan. Olipa hyvä ettei tullut äänestettyä ennakkoon. Jk. huomenna on uuninlämmitys onneksi on tuo kepun jäsenkirja sytykkeeksi.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sippilä

      Anna mennä vaan jäsenkirja uuniin! On se kyllä surkeaa lukea tuollaista vuodatusta, kun näkee, että ihminen ei ole ymmärtänyt asioista yhtään mitään! Sipilä oli todella hyvä ja ääniä ropisee entistä enemmän!! Kyllä se varmaan vitut..?!

      • Hilppa52

        Eipä ollut hyvä, jäin miettimään mikä ihme on keskustan vetonaula, minua ei ainakaan vakuuttanut. Jäi hyvin valju kuva.


      • harveri

        Siinä olet aivan oikeassa että kyllä todella v...tuttaa... Mutta avaappas sinä viisaampana että mikäs asia minulla on jäänyt ymmärtämättä?


      • hullaankustaa

        kyllä sipilä on aika aneeminen puolue johtaja tieto puolisuus asioista yleensä kiertelyä ja kaartelua asioiten välttelyä -kyllä menee ääni hullaan kustaa äänestäneillä.


    • Kotiinpäin

      Kävin vaalikoeella katsomassa ehdokasta,näin puolueen ainakin.

    • sippilä

      Kuuleppas harveri. Olitko tyytyväinen edelliseen hallitukseen? Mitä se sai aikaan? Ei yhtikäs mitään muuta kuin joukkopaon muualle! Sipilä kertoi juuri niitä asioita, millä Suomi saadaan nousuun ja tuo saatanan velan otto pois!! Se ei onnistu yhden puolueen konsteilla, vaan hyvällä yhteistyöllä jonkun muun kanssa. Onko se persut, vai sdp, kokoomus se ei voi olla, koska se puolue on jo tylsät kyntensä hammasteknikoineen näyttänyt! Onko sinulla parempia ajatuksia Suomen nousuun saamiseksi kuin Sipilällä? Veikkaanpa, että ei, koska noilla konsteilla meillä on mahdollisuus päästä parempaan ja velattomampaan tulevaisuuteen ja teillä perukkalaisillakin on parempi olla!!

      • sipissä

        sippilä-turha toivo sipilän konsteilla jolla ei näy olevan mitään tajua miten noita hommia tehdään .


      • harveri

        Eipä onnistunut edelliselläkään hallituksella talouden korjaaminen tosi on mutta minäpäs muistan senkin ajan kun tämä holtiton elvytys ja velan otto aloitettiin ja yllätys yllätys mikäs puolue siellä olikaan, ei kait vaan tämä keskusta? Jos ainut keino on korjata valtion taloutta kurjistamalla entisestään pienituloisten asemaa niin kyllä siinä silloin lääkkeet on sitä luokkaa että potilas vedetään hiljaiseen hirteen. Keinoja on kyllä muitakin kuin puuttua esim.Työttömyysturvaan ja sosiaalietuisuuksiin. Sipilän keinot noudattelee kokoomuslinjaa sillä eroituksella että on muka olevinaan huolissaan tuloerojen kasvusta.Enkä malta olla muistelematta vieläkin kauemmas kun alettiin keventää ansiotuloveroja mikäs puolue oli silloinkin päättämässä??? Ei ainakaan pienituloiset hyötyneet siitäkään ilosta ne muutamat eurot joita ei otettu suoraan tuloista verona siirrettiin monin kertaisena sellaisiin kulutushyödykkeisiin joita ihmisten on pakko ostaa ja käyttää.Toki Sipilällä on hyviäkin ajatuksia mutta tämä köyhien kyykytys näyttää olevan se poppis juttu. Jk. luulis kyllä aloitustekstistä käyvän ilmi että olenko tyytyväinen edelliseen hallitukseenkaan.


      • sippilä

        Meillä on neljä vuotta mennyt aivan hukkaan, edellisen hallituksen toimesta! Meillä on jo paskat housussa ja mitä helvetin hyötyä on muistella ikivanhoja asioita, tässä tilanteessa, kuka mitäkin on tehnyt?! Seuraava tukipaketti on Kesäkuussa ja katsokaa kuinka käy! Kaikki jotka käyttävät sosiaaliturvaa hyväkseen, pitäisi pakottaa töihin! Mielestäni, vaikka muutaman päivän työ pitäisi pystyä ottamaan vastaan ja tulo vähennettäisiin liiton korvauksista! Kuntatasolla on helkkaristi säästettävää. Siellä on aivan turhaa väkeä töissä ja toimia yhdistämällä saataisiin poistettavat ihmiset, oikeisiin tuottaviin töihin! Sellaiset viiden vuoden irtisanomissuojat on aivan älyttömiä, vailla järjen häivää!! Meillä on todella kovat ajat edessä, jos tästä ahdingosta meinataan nousta! Ei ainakaan tästä suosta nousta vanhoja muistelemalla, tai populismilla!!


      • harveri

        No kukas siellä oli päättämässä näistä irtisanomissuojista??? Oletkos itse koskaan joutunut kokeilemaan, miten käy kun otat sen muutaman päivän työn vastaan??? oletkos joutunut ilmoittautumaan työvoimatoimistoon työttömäksi työnhakiaksi??? oletkos koskaan joutunut selvittelemään tulojasi ja tekemisiäsi liittoon??? oletko koskaan joutunut Kyselemään (anelemaan) entiseltä työnantajaltasi palkkatodistuksia joita ne liitossa on vailla määrittääkseen paljonko sinulle maksetaan työttömyyskorvausta??? Tämä lista jatkuisi niin pitkälle, että loppuisi nuo jäljellä olevat merkit kesken jos kirjoittelisin kaiken tähän kommenttiin. Jos sinun mielestäsi vanhoja ei kannata muistella niin samahan se on äänestää tämä kookoomus jengeineen takaisin hallitukseen. Tulis kokoomus ja kepuoomus hallitusyhteistyö (sipilän porukkahan näyttäisi galluppien mukaan sinne menevän toiseksi) kokoomus veisi ja kepuoomus vikisisi ja kääntäis takkiansa niin että helemat paukkuis ja saumat repeilis.Kuntien säästöjä ei varmasti tule kepun toimesta jos yhtään olet kartalla minkä puolueen porukkaa siellä on päättävissä elimissä. Sinä kun tunnut olevan tuollainen etuvetoinen heebo niin varo ettei se taka-akseli vaan ole jäänyt sinne lähtösuoralle.


      • sippilä

        Ei ole tarvinnut, koska työ ei tekevältä lopu, jos vain on työ haluja ja on valmis liikkumaan työn perässä muuallakin, kuin uuninpankon, peräkamarin ja hellan välissä! Sä et nyt oikein ole tainnut ymmärtää mitä on kirjoiteltu ja ennen kaikkea mitä meillä on edessä? Siellä kuule rupeaa kuntasektorilla päitä tulemaan joutavilta vadille ja se on varmaa, oli siellä kuka vaan Pääministerinä! Saatais vain nuo helkkarin pitkät irtisanomissuojat heti lopetettua, että säästöjä alkaisi syntymään välittömästi! Kuka siinä panee hanttiin, no, Ammattiyhdistysliike tietenkin! Eihän sitä nyt voi jo saavutetuista eduista tinkiä! Nyt ei ole enää vaihtoehtoja, jos tästä meinataan selvitä kunnialla ja velanotto saadaan kuriin! Mitä tulee akseleiden jäämiseen minnekin suoralle, niin äänestä sä vaan niitä persuja, tai kommareita kuten ennenkin, jos jaksat/ uskallat liikkua sieltä mukavuusalueelta uunin pankolta ja peräkammarista minnekään! Minäkin ajattelin käydä piiiitkästä aikaa äänestämässä ja varmasti annan ääneni Keskustalle! Ainut puolue jonka ohjelmassa on jotakin tolkkua ja on jonkinlainen mahdollisuus saada Suomi nousuun, velanotto kuriin ja ei sinunkaan tarvitseisi täytellä niitä liitonlappuja ja pakoilla töitä!


      • harveri

        Johan on heebolla kauhee uho. olispa vaan tässä maapallossa kahva niin saisit käydä vähän kääntämässä siitä että saatais asiat järjestykseen. Niitä päitä on uhottu tiputella jo iät ja ajat vaan eipä ole asiat parantunut,( sori en muistanut että sinulla oli ne laput silmillä kuin ravihevosilla et siten näe muualle kuin eteenpäin) on niin helppoa syytellä muita ja arvostella heidän tekemisiään. Missäs muuten olit viime vaaleissa kun äänestämisestäsi on niin piiiiiiiiiiitkä aika? jäikö äänestämättä vai eikö ollut vielä äänioikeutta? olisiko kenties kaikista paidoista napit irronneet rintaa pullistellessa ja uhotessa ettei voinut äänestyspaikalle mennä,tietysti kun olet tuollainen supertyöntekiä ja hetivalmis kuin harviankiuas niin olethan voinut olla jossain jäärnanpersuksissa kiitos palkalla töissä, kepuahan et ainakaan ole ollut äänestämässä kun poloiset oppositoon jäivät.


    • konsrvatiivi1

      Uskovaisilla, varsinkin kiihkouskovaisilla tulee ensimmäisenä ja tärkeimpänä uskonto, sen jälkeen arkisemmat asiat. Vanhoillis-lestaatiolainen on galluppien ennustamana tulossa pääministeriksi, Kysyn vaan että onko Suomi tulossa hulluksi?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe