HD miehillä omat polut

Kolehtiko

Niin se vissiin on ja taitaa ne enimmäkseen aina olla työttömiä loisia, sitä vaan ihmettelen että mistä persaukiset saa ne kalliit pyörät alleen?

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pappappap

      Jatka sä vaan ihmettelyä,hämmästelyä ja kummastelua.

    • neonne

      "bisnekset" mitä nää HooReemiehet harrastaa.

    • Töissäkäyvä

      Minulla ainakin on ihan ansio- ja pääomatuloja, niillä olen ostanut oman Harrikkani. Ei Harrikka sitä paitsi ole edes mikään kallis hankkia, periaatteessa ihan jokainen pystyy hankkimaan Harrikan, jos vain haluaa.

      • Työkaveri

        Totta. Esimerkiksi Jyväskylän Keljon, rantaväylän, koivurannan alueella liikkuu yksi musta 2010 HD Roadking Classic twincam96(1584cc). Omistajana on normaali töissä käyvä, neljän ihmisen isä. Välillä harrikka on hänellä ajossa työmatkallakin, erityisesti lämpöisinä ja aurinkoisina päivinä.


    • MC_Piri

      Huumekaupalla tietty.

      • Tunsinkerran

        erään nuoren Harrikkamiehen. kun pääsi täysyjäseneksi mc-vajakkikerhoonsa,lopetti hän heti koulunkäynnin. Alkoi kuulemma olemaan sen verran hyvin "bisnestä" ette enää tarvinnut opiskella. On se vaan jännä miten kerhoon kuulumalla alkaa rahaa tulemaan. Millä nämä pösilöt kelanpäivärahoista maksaisivatkaan useiden satasien kuukausijäsenmaksuja jos ei klubi antaisi takaisinpäin "bisnesten" muodossa. Pulverit pölisee ja pillerit pyörii pussukoissa sitähän se on.


      • miem
        Tunsinkerran kirjoitti:

        erään nuoren Harrikkamiehen. kun pääsi täysyjäseneksi mc-vajakkikerhoonsa,lopetti hän heti koulunkäynnin. Alkoi kuulemma olemaan sen verran hyvin "bisnestä" ette enää tarvinnut opiskella. On se vaan jännä miten kerhoon kuulumalla alkaa rahaa tulemaan. Millä nämä pösilöt kelanpäivärahoista maksaisivatkaan useiden satasien kuukausijäsenmaksuja jos ei klubi antaisi takaisinpäin "bisnesten" muodossa. Pulverit pölisee ja pillerit pyörii pussukoissa sitähän se on.

        Niin ne ennakoluulot vaan päässä viiraa eikä vajakki itse huomaa kuinka vajaa sitten onkaan. Ja teidän "vajakkien" alemman ja ylemmän toimihenkilöiden kakarat niitä pilleritä ja pölyjä käyttää ja alkujaan vain siksi kun isi ja äiti on aina menossa kakarat kasva yksinään... ...ja on MC kerhoissa yhtesöllisyyttä enemmä kuin toimihenkilö perheessä


      • Eipäole

        ennakkoluuloja vaan faktaa. Onnistuvat aivopesemään jopa omat muijansa. Osa ämmistään ei tietysti välitäkään mistä se raha tulee,ummistavat vaan silmänsä röhnöttäjämiehensä touhuille.


      • Saahanpyöriä

        Osamaksulla pystyy hankkimaan minkä tahansa pyörän, jos on jonkinlaisia tuloja. Moni maksaa Harrikkaa jopa 5-vuotta...ei ihme, että omistamista pitää mainostaa kesät talvet.


      • Mainostamista
        Saahanpyöriä kirjoitti:

        Osamaksulla pystyy hankkimaan minkä tahansa pyörän, jos on jonkinlaisia tuloja. Moni maksaa Harrikkaa jopa 5-vuotta...ei ihme, että omistamista pitää mainostaa kesät talvet.

        jatketaan sittenkin kun mopo on jo kanitettu.


      • Röhnöttäjäsioilla

        ei tosin ole mitään tuloja ja luottotiedotkin on kärvähtäny jo poikavuosina.


    • Hämärää

      Kyllä minä ainakin tiedän että monilla työttömillä on varaa harrikkaan, sitä vaan aina ihmettelen että miten voi olla varaa? pyörät maksaa maltaita ja vakuutukset ja huollot hunajaa. Onko hd mies sitten aina jotenkin hämärä?

    • NäinhänSeOn
      • Liivimiehille

    • PimeestiHommattu

      Mielestäni lähes 90% niistä henkilöistä jotka ajavat harrikoilla on jonkinlainen rikollinen tausta, toki poikkeuksia on ja en sitä väitä, mutta jos harrikka on miehellä joka ei luultavasti ole missään edes töissä niin herää hieman epäilykset.

      • isiesilukumääräonsata

        Ketään ei kiinnosta sinun epäilyksesi.Voit ihan rauhassa epäillä haluamiasi asioita, vaikka sitäkin,kuka oikeasti jalkapallostadikalta onkaan biologinen isäsi.
        Sinun omat perseaukostasi repimäsi prosenttiluvut ovat omia mielipiteitäsi jotka kumpuavat sairaasta päästäsi.


    • Hiukkasenenempi

      Miksi työttömän pitäisi olla köyhä?
      Juuri tällaisen putkiajattelun vuoksi ei huvita pyöriä "tosimotoristien" marttakerhoissa..
      Tehköön kukin mitä huvittaa, mitä se kelleen kuuluu

      • LawAndOrder

        "Tehköön kukin mitä huvittaa, mitä se kelleen kuuluu"

        Haluat näköjään itse asua maassa, jossa kaikki saavat tehdä niin kuin huvittaa, kuulumatta kenellekään. Selvä, muuta sitten sinne. Minä taas haluan asua maassa, jossa vallitsee edes jonkinlainen laki ja järjestys.


    • hd_voi_kaatua

      Jos ei kuitenkaan tehtäisi aivan mitä huvittaa. Juuri tuo on monilla hd heepoilla mielikuvana ja kieltämättä toimivat mulkusti muita ihmisiä kohtaa.
      Tuo kaikki saavat tehdä mitä huvittaa kuvaa juurikin sitä rikollista luonteenpiirrettä ja uskon, että suurin osa hd on ostetttu varastamalla tai rikollisuudella esim. talousrikollusuudella.

      Ollaan niin kovia egoja kun saa kaksi pyöräisen alleen ja talvet vikistää sisällä komerossa piilossa kun ego ei riitä kohtamaan muita. Pyörän päällä on helppo käyttäytyä törkeästi kun on vielä kypärä päällä "suojaamassa" kasvojen piirteitä. Olkaa joskus aivan oikeita aikuisia ja käyttäytykää sen mukaisesti sillä ei se pyörä teistä tee yhtään sen parempia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1590
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1258
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe