On niin kauhe olo, auttakaa!:(

kyyneö888

Hei,riitelimme miehemme kanssa paljon, minkä seurauksena mies kyllästyi, eikä hänestä ole sen jälkeen kuulunut. Olen kysynyt, mitä tämä on, ja olemmeko me eronneet. Hän vastaa, että hänellä on nyt hankalaa riitojemme vuoksi, mutta ei myönnä, että olemme eronneet.

Mitä tämä on ja mitä minun pitäisi ajatella? Olemme olleet parisuhteessa 3,5 vuotta ja hän sanoo välittävänsä minusta. Olen ollut aivan rikki koko tämän ajan, vaikka toki tiedän, että olen toiminut parisuhteessa väärin.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Margareeta

      Onko nyt niin, että koko mies on kadonnut, lähtenyt asunnostanne eikä suostu tulemaan takaisin maanitteluista huolimatta.
      Nyt on kaiketikin kylvön ja niiton laki toteutunut, mitä kylvää, sitä niittää. Riitaa kylvää, niittää eron.
      Mies kai haluaa nyt rauhassa selvittää ajatuksiaan, vaikka olettekin riidellyt itsenne rikki.
      Mies varmaankin välittää teistä, mutta hänen oikeutensa on myös välittää itsestään.
      Kyselyyn, mitä pitäisi ajatella, on vaikea vastata.
      Ehkä kannattaisi ajatella, miten tulevaisuudessa voi toimia paremmin, mitä voi itsessään parantaa ja mitä mahdollisuuksia vielä on suhteen jatkamisessa. Siinä toki on mies yhtälailla avainasemassa kysyjän kanssa.

    • Miehentyöprkl

      Anna olla. Mies todennäköisesti vetää parin päivän kännit ja tulee nöyränä takaisin. Se on miehen tapa "miettiä asioita". Sen sijaan jos olet toiminut väärin niin nyt sulla on aikaa mietti teidän suhdettanne.

    • mietiomaakäytöstäsi

      Jos turhasta riidan saatte aikaiseksi, niin mies haluaa miettiä suhdettanne. Mitäs jos itse tekisit aloitteen miehen puoleen ja pyytäisit anteeksi? Jokaisessa parisuhteessa tulee riitoja, mutta teillä taitaa olla miehen ämpäri nyt täysi riitojen suhteen. Ei kukaan jaksa jatkuvasti riidellä. Sulla on nyt aikaa miettiä omaa käytöstäsi.

    • Jen_ny

      Jatkuva riitely on aina huono merkki parisuhteessa, ei sitä kukaan jaksa loputtomiin. Mutta on myös mieheltäsi kohtuutonta vain lähteä ja jättää sinut odottamaan eikä anna vastausta suhteenne tilasta. Olen myös sitä mitä mieltä että nyt kannattaa miettiä asioita ja miettiä mitä teki väärin ja missä jatkossa parantaa. Miksi riitelette niin paljon? Ja ovatko ne turhia, pieniä vai isoja riitoja? Voisiko auttaa jos tekisitte yhdessä enemmän asioita vai auttaisiko tilan antaminen? Jutteletteko asioista tarpeeksi? Onko takana jotain muuta miksi riitelette usein, turhautumista? Pyydä mieheltäsi anteeksi, tee sinä fiksuna aloite ja lopettakaa riitely. Tai vähentäkää sitä ainakin! Yrittäkää edes. Jos rakastat häntä niin kerro se hänelle. Älä ainakaan jää vain odottamaan kunnes aikaa kuluu ja kuluu.. Mutta älä myöskään ahdista häntä lisää. Jutelkaa asia halki, onko mies siihen vielä valmis? Mutta ennen kaikkea pyydä fiksuna anteeksi tee aloite ja kerro että rakastat häntä. Toivottavasti saatte asianne kuntoon, miehesi palaa takaisin ja saatte riitelyn vähentymään.

      • äläotaRENTTUA

        Miehiltä ei pyydellä anteeksi. Lähde soittoruokalaan ja etsi uusi mies joka ei ryppyile kuin pieni vauva ja nauti elämästäsi.


    • oppeliini1

      Miksi te riitelette? Mitä kauneutta ja rakentavaa näette siinä? Kuinka sinä voit "rakastaa" toista jos sinä autat tekemään teidän yhdessäolosta irvikuvan? Millaista "rakkautta" tuo on olevinaan?

      Mitähän jos vihdoinkin laskisit miehen menemään, etsimään itselleen puolison joka osaa keskustella asioista ilman ilkeyksiä. Sellaisia naisia kun ON olemassa!

      Sinä yksinollessasi voisit opetella pitämään suusi kiinni ja opetella arvostamaaan muita ihmisiä.
      Jos toisen kunnioittaminen ja arvostaminen on sinulle aivan vieras käsite, sitten sinä joko:
      -huolellisesti ja harkiten VALITSET aivan vääränlaiset ystävät
      -Vika on sinussa, sinä et salli toisten arvostaa sinua ilkeän kielenkäyttosi takia

      Kumpaankin on parannus. Ne vaativat aikaa ja itsekuria, mutta ovat sen arvoista.

    • Hei.

      Riidan jälkeen olo on usein avuton ja epätoivoinen, varsinkin, jos toinen lähtee muualle. Kuitenkin ihmisenä olemme erilaisia siinä, millä lailla rauhoitumme riidan jälkeen. Voi olla ihan viisasta pitää pieni 'jäähyaika' ennen kuin alkaa keskustella ja puida tapahtunutta, ettei provosoidu tunnetilassa vain jatkamaan haitallista kommunikaatiota.
      Vihapäissä ja tunnekuohussa ei päätöksiä suhteen tulevaisuudesta kannata tehdä eikä voikaan tehdä. Tunteet kuitenkin menevät ohi jossain vaiheessa.

      Odota rauhassa jokunen aika, että miehesi on valmis keskustelemaan tapahtuneesta, älä painosta häntä puhumaan ennen kuin hän on siihen kykenevä. Sitten kun keskustelumahdollisuus on, kannattaa opetella kuuntelevaa, syyttämätöntä keskustelumallia. Mikäli tilanne on tulehtunut, voi parisuhdeterapiasta olla korvaamatonta apua, silloinkin, jos eroon päädytään.

      Toivotan teille viisautta selvittää väliinne tullut selkkaus ja etsiä taitoja, joilla pääsette estämään, ettei vastaavaa enää pääse tapahtumaan. Jatkuvat, pahat riidat rikkovat kumpaakin osapuolta.

      diakoni Merja

    • kyynel888

      Kiitos kaikille vastauksista=) Olo on edelleen aivan hirveä, kun en ole tarkoittanut tosiaankaan, että tässä kävisi näin enkä ole pohjimmiltani mikään paha ihminen kuitenkaan. Joskus asiat syystä tai toisesta menevät vaan niin, että käyttäytyy itsellekin vieraalla tavalla..

      Olisiko nyt viisasta, että otamme pidemmän tauon suhteessamme, jotta ns.puhtaalta pöydältä aloittaminen olisi myöhemmin mahdollista? Jos siis molemmat haluavat jossain vaiheessa vielä jatkaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1575
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1248
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe