VAALIVILPPIÄ

Aikakusetusta

Tuukka Virtaperko lisäsi 6 uutta kuvaa.
21 t · Muokattu ·
Oltiin Susan Virkkalan kanssa katsomassa hylättyjä ääniä. Meidät palloteltiin kolmeen eri virastoon kunnes yhdessä neukkarissa sitten todella oli mitä luvattiin eli laatikoittain hylättyjä ääniä.
Katsottuamme näytteille asetetut teräsmiesäänet kävimme käsiksi laatikoihin joissa oli ne äänet joita ei asetettu näytteille. Useisiin ellei useimpiin oli kirjoitettu ymmärrettävä numero. Meille sanottiin että numero oli liian suuri ja siksi hylätty. Tämä selitettiin sillä että monet äänestäjät eivät tienneet mihin vaalipiiriin kuuluvat. Outoa. Entä tuo 94? Millä perusteella hylätty?
Meidät hoputettiin pois virastosta aika pian sen jälkeen kun aloin räpsiä kuvia äänestyslipukkeista. Lisäävätkö virkailijat lipukkeisiin ylimääräisiä numeroita hylätäkseen ne?
Henkilön Tuukka Virtaperko kuva.
Helsingin vaalipiirissä nro. 94: Cecilia Ehrnrooth (RKP)

http://tulospalvelu.vaalit.fi/E-2015/fi/ehdkutulos_01.html
Uudellamaalla nro. 320 olisi ollut Alexander Stubb.

http://tulospalvelu.vaalit.fi/E-2015/fi/ehdkutulos_02.html
Uudellamaalla ehdokas nro. 387 olisi ollut Matti Vanhanen.

http://tulospalvelu.vaalit.fi/E-2015/fi/ehdkutulos_02.html
Uudellamaalla ehdokas nro. 273 olisi ollut Susanna Bruun (SDP).

http://tulospalvelu.vaalit.fi/E-2015/fi/ehdkutulos_02.html

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • enikinääänestäenää

      MV- lehden keskustelupalstalla mielenkiintoisia juttuja

      Vs: VAALIVILPPI-ketju
      #15
      eilen kello 21:23
      Itse olen ollut ääntenlaskijana. Luottamustehtävissä, mutta näistä ei voinut puhua. Viime vaaleissa jo tehtiin osittaista ohilaskentaa. Osa lapuista merkittiin "ohi"- toiselle ehdokkaalle. Mistä te luulette, että sitä kukaan selvittää. Kaikki äänestyslaputkin tuhotaan, joten jälkiä ei jää. Olin joskus luottamustehtävissä, mutta olen liian rehellinen siihen työhön.

    • katsokaa

      Eivät halua että kannatuksen käyrä olisi ylöspäin, ja siksi tätä vilppiä tehdään.

      Suunniteltua kansanmurhaa, valtapuolueet haluavat olla vallassa vaikka kantikset ollaan vaihtamassa tummempiin kulutusrobotteihin ja sharia-terroristeihin.

      Yksi hylätyistä äänistä, 94, oli ympäristö-asiaan liittyvä. Tulee mieleen TVO plus STUK, ja Talvivaara, TTIP-sopimus sekä itä-uudenmaan erittäin mahdollinen tuleva uraanikaivos:

      94 Elo, Tiina, maatalous- ja metsätieteiden maisteri, ympäristöasiantuntija

    • tyhmiäkusetetaan

      Kirjoitin aiemmin suomalaisasiantuntijasta joka osoitti vaalivilpin mahdolliseksi käsittelemällä muistikorttia jolla äänet siirrettiin yhdysvaltojen presidentin vaaleissa äänestyspaikalta keskusvaalikoneen laskettavaksi. Löysin aiemmin artikkelin jossa asia mainitaan ja muistelin nähneeni suomalais miehen amerikkalaisessa dokumentissa demoamassa kuinka yhden äänestyspaikan kortin manipuloimalla sai muutettua KOKO vaalien tuloksen ja keskuskoneen tekemän laskelman haluaman laisekseen. Esitinkin kysymyksen, miten suomessa äänestystulokset siirretään äänestyspaikoilta Tiedon laskettavaksi... Oli ihan pakko muistella ja kaivaa dokumentti netin syövereistä ja täältä sen löytää: Harri Hursti esiintyy dokumentin loppupuolella pariin otteeseen, kannattaa katsoa ainakin loppuosa dokumentista kokonaan alkaen noin tunnin kohdalta. Tunnin ja viiden minuutin kohdalla Harri demoaa kuinka ääniä saadaan muutettua ilman, että äänimäärät täsmäävät äänestäjä määriin kirjoittamalla miinusääniä ei halutuille ehdokkaille ja plusääniä halutuille ehdokkaille.. Kirjoittamalla pelkästään lisä ääniä halutuille ehdokkaille näkyisi, että ääniä olisi enemmän kuin äänestäjiä, tuleepa vain mieleen suomesta hurjia lukuja edellisistä vaaleista, joissa löytyi annettuja ääniä joiltakin äänestyspaikoilta jopa useita kymmeniä enemmän kuin rekisteröityjä äänestäjiä...

      Tässä linkki dokumenttiin Hacking democracy http://www.sprword.com/videos/hackingdemocracy/

      • PSnjäsen

        Unohdat, että äänestyslaput jäävät jäljelle. Tuo ääniä enemmän kuin rekisteröityjä äänestäjiä ei taida olla mahdollista tain jos niin käy, se on poliisiasia. Äänestäjiltä tarkistetaan henkilöllisyys ja jokainen äänesänyt merkutään koneelle, joten tarkista nyt vain foliohattusi...


    • 8776652444

      Mikko Stig/Lehtikuva jukaisija Ilkka 19.4. 2015. Ennakkoäänten laskenta käynnissä Helsingin Kallion virastotalossa. Kuvassa etualalla oleva nainen näyttää olevan varustautunut kuivamustekynällä ja kahdella lyijykynällä. SAATTAA EHKÄ TERÄ KATKETA KAIKESSA KIIREESSÄ! Mihin tarkoitukseen ääntenlaskija tarvitsee LYIJYKYNÄÄ?

      • PSnjäsen

        Riippu laskentatavasta. ehdokkaita on toistasataa, ja tapana on kasata äänet sen ääniä saaneen numerolapun (numerolappuja on kaikille ehdokkaille, ja vaaleissa, joissa on paljon ehdokkaita, niitä on pitkin pöytiä) eteen. Sitten äänet lasketaan ja uudelleentarkistusta (jos vaikka kävijämäärät ja annettujen äänien määrä ei vastaa, äänet lasketaan uudestaa) varten niiden määrä kirjoitetaan lappuun. Eli kynälle on tarvetta.
        Toki laskentaprosessit eroavat toisistaa eri paikoista, riipuen onko tilaa, pöytiä, jne...


    • totuutta

      "..Monet EU-jäsenyyden vastustajat ovat myös äänestänet niin sanottuja EU-kriitikoita, jotka eivät aja todellisuudessa muutosta nykytilaan. Paljon vaikuttaa sekin, että vaalit eivät ole vapaat ja reilut. Äänestäjillä ei ole kunnollista mahdollisuutta verrata haastajien ja vallassa olevien tavoitteita keskenään. Muitakin selittäviä tekijöitä on. Yksi niistä on pettymyksen muuttuminen äänestämättömyydeksi, joka tukee entisen politiikan jatkumista.

      Itsenäisen valtion tunnusmerkkejä ovat muista valtioista riippumaton lainsäädäntövalta, omaan lainsäädäntöön nojaava itsenäinen tuomioistuinlaitos ja oma ulkopolitiikka. Mitään näistä itsenäisyyden merkeistä ei EU-Suomella ole.

      EU:n lait ovat jäsenmaiden lakien yläpuolella, EU:n tuomioistuimen päätökset ovat jäsenmaiden tuomioistuinten päätösten yläpuolella ja Suomi on luopunut itsenäisestä ulkopolitiikasta kun on sitoutunut EU:n ulko-, turvallisuus- ja puolustuspolitiikkaan.

      Oma raha ei tee valtiota itsenäiseksi, mutta ilman omaa rahaa valtio ei voi olla itsenäinen..

    • PSnjäsen

      Olin itse laskemassa ääniä, enkä havainnut mitään vilppiä.

      Miten se on edes mahdollista? Kun uurna tyhjätään pöydälle, sen ympärillä on kymmenkunta ihmistä eri puolueista. Kaikki vahtimassa haukkana, ettei heidän puolueensa äänille satu mitään. Ota siinä stten kynä esiin.......

      Samoin äänestäjien määrä, nehän merkataan koneelle, vastasi annettujen äänien määrää ja hylätyt äänet olivat sellaisia, jotka minun nähdäkseni olisivat voineet hyödyttää RKPtä.

      Eri juttu, jos äänet lasketaan jossain täysin RKP tai Kepun hallitseassa syrjäkylässä, mutta siellä tuskin muut puolueet muutenkaan saisivat ääniä.

      Kokemuksen perusteella aloitus on pelkkää foliohattuilua.Suosittelen pyrkimään mukaan äänten laskentaa, niin vaalien rehellisyys ei jää epäselväksi. Kysele pari kuukautta ennen vaaleja vaalilautakunnan sihteeriltä, pääsetkö mukaan.

    • tyhmienparatiisivaasa

      Ei sitä kyllä kukaan persulta odota sisälukutaitoa saati luetun ymmärtämistä.
      Voit vetää persu foliohatun korviin, jos vaikka järki lämpenis ja alakaas aivot pelata.

      • ciaelvisja911

        Ihminen on siis mielestäsi tyhmä koska tietää kokemuksesta miten asiat ovat eikä lähde mukaan foliohattuiluun liskoihmisten salaliitoista ja salaisista vapaamuurareista?
        mene pelle itse mukaan laskemaan ääniä, niin loppuu foliohattuilu.


    • bhsiduhdug

      kvbbhvv

    • Adhd2011

      Kateelliset vaan noita juttujakeksii.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1671
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1297
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      6
      1277
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe