Myyntityötä Turusta?

Salesrep

Olen hiljattain muuttanut Turkuun. Löytyykö turusta jotain suhteellisen leppoisaa firmaa, jossa pääsee tekemään myyntiä? Mielellään telemarkkinointia.

En jaksaisi mitään telekampanja-avustaja tason hommia missään agentuuri firmassa kuulokkeet korvilla sähköä tai vitamiineja kaupaten vaan mieluiten joku firma jolla omat myytävät tuotteet.

Ilmoitustilamyyntiä tai vastaavaa olisi mukava tehdä.

Kiitos jo etukäteen asiallisista vastauksista!
(Päälliköt pysykää poissa mainostamasta omia firmojanne varsinkin jos kyseessä on agentuurifirma)

28

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • unohdapuhelintyöja

      Koita vaikka myydä persettä. Sillä on kysyntää ja koko kaupunkihan on tunnettu siitä, että se on Suomen persereikä. Helposti hyvät ansiot.

      • Ennenkinkirjailtu

        Vaikkakin tämä palsta on tunnettu siitä, että on lähes mahdotonta saada asiallista kommenttia, niin voisitte edes yrittää, koska aloittaja sitä erikseen toivoi.

        Vastauksena aloittajan kysymykseen sanoisin, että Turusta on melko vaikea löytää hyvää firmaa tällä alalla. B2C puljut ovat lähes kaikki juuri näitä alihankkija tapauksia, joihin ei kannata koskea pitkällä tikullakaan. Paskoja provikoita, ihmeellisiä pistetaulukoita ja kuluttajamyynnin kirous eli peruutukset, joita todellisuudessa ei ole vaan pomopojat haluavat muutaman roposen lisää itselleen.

        Ilmoitustila myyntiä Turussa tekee muutamakin pienempi firma. Haastavan työn takia maksavat kuulemma 30% provisiota, jossain paikassa. Hakemisto ja luettelopalveluihin en lähtisi, on sen verran kilpailtu ala ja kulunut idea, mutta perinteinen lehti- ja verkkolehti-ilmoituspaikkojen sekä banneripaikkojen myynti kukoistaa.
        Kannattaa ihan katsoa MOLin sivuilta näitä "ilmoitustila myyjä"n pestejä, hankkiutua haastatteluun ja sitten tehdä päätös.


    • Kokemustalöytyy

      Muuta Tampereelle. Kontaktia oy etsii myyjiä koko ajan. Hyvä mesta :-)

      • aivanjuu

        Hyvä mainos hermanni! Ei ihmekkään kontaktian maineella, että joutuu etsimään "koko ajan myyjiä".. Maksaisivat edes palkat!


    • kokemusonmyös

      Ota samalla asuntolaina. Kannattaa luottaa täysillä puhelinmyyntifirmaan ja panostaa uuteen työhön. Hae pikavippiä!

      • Mainosmies

        Nimeen omaan mihinkään puhelinmyynti virmaan aloittaja ei halunnut? Tämä kommentti siis suhteellisen asiaankuulumaton.

        Itse myyn verkkolehtien minospaikkoja turussa. Ei ole mikään agentuurifirma kyseessä vaan yritys, joka myy omia tuotteita. Agenttifirmoissa provikka yleisesti on maksimissaan 20%, kun taas yrityksissä, joissa on omat tuotteet voi olla jopa 30% provikka.


    • Kukkahattutäti

      Oho. Olipas siinä mielensäpahoittaja taas asialla. Oppisiko se turkulainen persepää, että Turku kirjoitetaan isolla alkukirjaimella? Mitä tarkoittaa "minospaikka"? Onko se joku turkulaisten oma lusikointimesta? Muilla paikkakunnilla asuville tiedoksi, että lusikoinnilla turkulaiset tarkoittavat sitä, kun kaksi miestä onalasti 69-asennossa ja kaivavat ulostetta toistensa peräsuolista teelusikalla. Todella suosittu turkulainen harrastus, munien tervaamisen ohella. Varsinkin Puutorilla kesäisin opiskelijat lusikoi toisiaan. Keski-ikäiset lusikoi yleensä Ruissalossa tai Aurajoen rannassa.

    • AutanAina

      Löytyy.

      • Kiitosmutta

        Avulias vastaus, tarkentaisitko hieman?
        Mistä firmasta puhutaan?
        Millainen provikka?
        Mitä myyvät?


      • AutanAina
        Kiitosmutta kirjoitti:

        Avulias vastaus, tarkentaisitko hieman?
        Mistä firmasta puhutaan?
        Millainen provikka?
        Mitä myyvät?

        Buusterista.

        Suomen paras provikka.

        Myyvät a-lehtiä


      • AutanAina kirjoitti:

        Buusterista.

        Suomen paras provikka.

        Myyvät a-lehtiä

        Ei kannata uskoa! Buusteri on Suomen surkein puhelinmyyntifirma.


      • jynkytijynkyjytky

        Kilpailevan firman pomo yrittää jytkyttää! buusteri on rautaa! buustaa buutsitkin jalasta! jytkystä kolmannella: 1...2... 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • B2B4life

        Buusteri on justii näitä älyttömiä alihankinta puljuja, joista aloittaja puhui. Kustantajan ja myyjän välissä on niin paljon ottavia käsiä, että myyjälle jää vain pistetaulukon mukaiset roposet.

        Jos lehtiin mielit, soita kustantajalle suoraan ja myy kotoota käsin jos kyseisellä kustantajalla ei ole OMAA toimipistettä Turussa.

        Oma mielipiteeni on, että b2b on se mikä kannattaa!


    • MeneSiivoomaan

      Etsit väärää työtä, kun et osaa soittaa firmoihin ja kysyä.

      • Myyjä89

        Jokainen perus telekonttori totta kai myy omaa firmaansa jos niihin lähtee soittamaan, koska vaihtuvuus on kovaa ja kuka tahansa, jolla kännykkä pysyy kädessä tai luurit korvilla ja osaa jote kuten suomea pääsee "töihin". Näissä ratkaisee volyymi eikä laatu ja oikealle myyjälle on tärkeää, että voi tehdä töitä hyvällä fiiliksellä edustaen tuotetta, jonka takana voi seistä.

        Suomi24 on hyvä kanava etsiä firma, josta löytyy vähiten huonoa palautetta.

        Alottajan kanssa täysin samoilla linjoilla, että kannattaa hakeutua yritykseen jolla oma tuote. Myynti laadukasta ja provikat kohillaan.


      • turkulainenebola

        "Suomi24 on hyvä kanava etsiä firma, josta löytyy vähiten huonoa palautetta."

        Taitaa pomo olla taas ensin poistattanut oman firman kommentit ja sitten alkaa perään mainostaa HAHAHAHAHAAH

        Muistakaa vitun vesipäät että firmoihin HAETAAN eikä mennä töihin. yllä kirjoittanut on joko kusipääpomo tai omaa pippeliään vetkuttava pikku nurkkakommunisti joka luulee itsestään liikoja. Todennäköisesti huumeidenkäyttäjä.


      • taitaaollanäin

        Kyllä, yrityksiin haetaan töihin. Tosin agentuurifirmoihin käytännössä voi kävellä sisään vaikka muuta uskottelevatkin haastatteluissa, mutta oikeisiin yrityksiin haetaan.

        "Suomi24 on hyvä kanava etsiä firma, josta löytyy vähiten huonoa palautetta."
        Mitä naurettavaa tuossa kommentissa on? Käsittääkseni on ihan luonnollista kartoittaa mahdollisen tulevan työnantajan taustoja? Onko jäänyt mahdollisesti palkkoja maksamatta? Millainen ilmapiiri yleisesti?

        Yllä kirjoittanut taitaa olla tätä sakkia joka on elämässään tehnyt kolme päivää puhelinmyyntiä ja lähtenyt lätkimään juuri HAETTUAAN huonoon yritykseen töihin ja nyt purkaa pahaa oloaan netissä anonyyminä.


      • Onanoitkotyöpaikalla
        Myyjä89 kirjoitti:

        Jokainen perus telekonttori totta kai myy omaa firmaansa jos niihin lähtee soittamaan, koska vaihtuvuus on kovaa ja kuka tahansa, jolla kännykkä pysyy kädessä tai luurit korvilla ja osaa jote kuten suomea pääsee "töihin". Näissä ratkaisee volyymi eikä laatu ja oikealle myyjälle on tärkeää, että voi tehdä töitä hyvällä fiiliksellä edustaen tuotetta, jonka takana voi seistä.

        Suomi24 on hyvä kanava etsiä firma, josta löytyy vähiten huonoa palautetta.

        Alottajan kanssa täysin samoilla linjoilla, että kannattaa hakeutua yritykseen jolla oma tuote. Myynti laadukasta ja provikat kohillaan.

        Hyviin firmoihin ei pääse työhön kuka vain. Taidatkin etsiä homoklubia, kun ilmapiiri kiinnostaa. Normalijärkinen hakee työtä, eikä nuuski naapurien perseitä.


      • työpaikkaonanoijat

        Turkulaisen homobaarin "myyjät" ovat vaan niin pirun herkkänahkaisia. Ensimmäinen työpäivä ja parikymmentä rekkamiestä hoideltuna niin heti vingutaan miten "tääeikylläoomunjuttu"


      • Buusteriko

        Taisit itse kirjoittaa tauolla klo00:26 kommentin omasta työstäsi.

        Jos keskitytään itse myyntityöhön?

        Turussa ilmoitustilaa myydään parissakin konttorissa.
        Pikaisella googlettelulla löytyy Scanria, Estelle Group, Q Marketing Solutions ja jopa Buusteri(?) en ole kuulukkaan, että buusteri myisi ilmoitustilaa. Joku uusi kampanja varmaankin.

        Vähän kannattaa googletella, minkä maineisi firmoja ovat ja katsoa kotisivuja. Usein kotisivut kertovat myös kuinka laadukkaita palveluita mahdollisesti pääsee myymään.


      • okeiolenkukkahattu

        Pakko kommentoida tähän heti!

        Estelle group ainakin jätti meikäläisen ja parin silloisen työkaverin palkat maksamatta. Myös myynti"kikat" ja tyyli erittäin kyseenalaiset. Päivittäin reklamaatioita ilmapallo kaupoista.


    • näintaitaaolla

      Mulla on kuule poika mersu ja rahaa niin ettei paskalle taivu. Mitä sulla on? Demareiden jäsenkirja?

      • hankiAuto

        Miksi oot mersun hankkinu? Paska kaara


      • näintaitaaolla

        toivoo mossekuski.

        ps: runkkaan takapenkillä


      • laidastalaitaankokemusta

        Ikävää, että joudut runkkaamaan mersusi tekonahkaisilla nahkapenkeillä, mutta semmosta se on yleisesti, että mersu kuskit joutuvat turvautumaan oman käden oikeuteen.

        Mites tämä liittyi myyntityöhön?

        En osaa sanoa, mutta sen sanon, että jokainen joka on telemyyntiä tehnyt ymmärtää, että näissä firmoissa saa helposti mahdollisuuden jos on vähääkään reippaampi kaveri. Eri asia on saako kauppaa ja kuinka hyvää on pysyvyys, mutta tunnetusti myyntialalla vaihtuvuus on kovaa ja siksi isomman volyymin myyntiä harjoittavat yritykset palkkaavat helpommin kuin arvokkaampia ratkaisuja tarjoavat yritykset. Ilmoitustilan myynti, joka täällä jo oli nostettukin esille on hyvä esimerkki näiden välimaastosta. Kauppaa tulee joka päivä, mutta kauppojen koko on silti yleensä enemmän kuin riittävä hyviin tienesteihin.

        Semmonen vinkki kaikille alaa harkitseville, että hakeutukaa alueellanne toimiviin pienempiin firmoihin mielummin kuin isoihin ketjuihin. Isoissa yrityksissä yksittäinen työntekijä jää jalkoihin, provisio on pienempi ja työ yli teollistettua. Pienemmissä mediataloissa saa vapaammat kädet ja pääsee hyödyntämään myynnissä omia vahvuuksiaan ja poikkeuksetta maksetaan parempaa provisiota vähempien välikäsien vuoksi. Poikkeuksetta myös se täällä haukuttu ilmapiiri (järkyttävää muuten jos joku haluaisi nauttia työstään ja työporukasta.. huhhuh!) on pienemmissä firmoissa parempi!


    • Sontaaa

      En osaa siihen sanoa mitään, että mihin kannattaa hakea, mutta sen voin kertoa, että Medialuotsille ja tämmönen uusi kusetusfirma joka itseasiassa ei edes ole firma vaan ainoastan markkinointinimi kuin [PR] Media ovat täyttä sontaa!

      Medialuotsilla ok tuotteita ja sinällään reilupeli, mutta ylimieliset ja epä asiantuntevat pomot. [ PR ] Media taas.. suoraan sanottuna myy ilmaa ja sitäkin eprehellisesti. Ei Googlen käyntikortin/My Business palvelun/Yrityspalvelun täyttämispalvelussa itsessään ole mitään vikaa. Sitä myy moni täysin rehtikin firma.
      Epärehellisys astuu kehiin siinä mitä he myyvät, eli muka yksinoikeudella palvelua, ominaisuuksilla, joita muut eivät pysty tarjoamaan ja takauksella sijoituksen Googlen etusivulla.. ja hinta? 1395€?!?!

      Voi niitä yrittäjä raukkoja jotka tähän ovat lähteneet mukaan..

      Palvelun myynti näin epärehdisti ei tee hallaa pelkästään PR Medialle sillä, että google laskee heidän omaa laatuluokitusta vaan myös asiakkaiden jotka ottavat palvelun heiltä laatuluokitus laskee.

    • Sinäsenkin

      Q Marketing Solutions oy ! Älkää ikinä menkö tänne töihin tai ostako heiltä mitään! Huijjasivat isääni, nyt meillä tosi vaikeaa!

      • ahahahhahahahahaha

        Pienet on ongelmat, jos yksi puhelu teki elämästänne vaikeaa.
        Soitellaan taas!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1933
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1496
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      23
      1412
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe