viihdekäyttöön bentsoja neuvoja?

apuvaaaa

Saako vähän neuvoja eli olisin kokeilemassa bentsoja viinan kanssa ja seuraavia bentsoja löytyy levozin 50mg vahvuista ja oxamin 15mg vahvuista sekä opamox 15mg vahvuista ja vahvuista niin millä koktaililla saa hyvän viihdekäyttökokemuksen? kiitos hyvistä neuvoista..

34

6456

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • artsi19

      Noi on kaikki hermostomyrkkyjä. Jos haluat tuhota hermostosi, niin vedä vaan kaikkee. Sit oot sekasin kun peikko.

    • AivanSamaMulle

      Minä en kyllä tajua että mitä viihteellistä sekakäytössä on.

      Pidä ainakin huoli että teet sen yksin, ettet nappipäissäsi käy väkivaltaiseksi tai hajota paikkoja yms.

    • herää

      En suosittele et lähdet tohon leikkiin! Oot hullu jos lähdet noin leikkii elämälläsi.
      Lueppa bentsoista hieman tietoa!
      Haluatko todellakin viihdekäyttö mielessäsi vetää viinaa ja lääkkeitä vaikuttaen taatusti sekavalta sekakäyttäjältä, jonka puhe mongertaa ja kuola valuu. Haluatko menettää muistisi kys. illasta, sekö se hauskaa on ? Mietippä myös yliannostusriskejä.
      Pysyttäydy nyt hitto vie vaan viinassa.

    • yksitäti

      Bentsot ovat aiheuttavat todella pahaa riippuvuutta ja niistä irti pääseminen on tuskaa: vieroitusoireet ovat hirveitä. Olen katsonut vierestä, kuinka monet nuoret ovat pilanneet elämänsä tällä "viihdekäytöllä": usko pois, et koskaan pysty pitämään betsojen käyttöä aisoissa.

      Luoja auttakoon että pysyt niistä ja muista huumeista erossa.

      • kukkahattutäti

        Ei se tarkota et jos joku ei pysty pitää käyttöö aisoissa,ni et kukaan ei pystys. Vituttaa tollaset kukkahattutädit. Luoja sinua auttakoon vaan. :D


      • hattivattisetä
        kukkahattutäti kirjoitti:

        Ei se tarkota et jos joku ei pysty pitää käyttöö aisoissa,ni et kukaan ei pystys. Vituttaa tollaset kukkahattutädit. Luoja sinua auttakoon vaan. :D

        Näinhän se on. "Riippuvuus" on yksilöllistä. Todellisuudessa mitään addiktiota sairautena ei ole olemassa, kuten usein luullaan. Addiktio on oma valinta. Siihen tietenkin vaikuttavat psykoaktiivisten aineiden, kuten bentsojen tekemät fysiologiset muutokset aivoissa, jonka seurauksena tulee vieroitusoireita, kuten aineen saanti vähenee. Vieroitusoireiden vahvuus on yksilöllistä, mikä on suuri tekijä määrittämään seuraako tästä "riippuvuus." Henkilöt, joilla vieroitusoireet ovat karmeat päätyvät valitsemaan ottaa uuden ja uuden ja uuden annoksen välttääkseen karmean olotilan, joka viekkareista seuraa. Jotkut tahdon lujuudella ja eri vieroitusohjelmin päättävät irtautua aineista vaikka väkisin. Jollain tällaiseen ei ole samalla tavalla mahdollisuutta, koska työkyky pitäisi säilyttää ettei potkuja tule. Täten useat "ajautuvat" käyttämään huumettaan päivästä päivään. Tätä ilmiötä kutsutaan riippuvuudeksi tai addiktioksi. Käyttäjä muistakoon myös, että bentsojen jatkuvasta käytöstä seuraa monille eriasteisia aivovaurioita, jotka näkyvät mm. kognition ongelmina sekä mahdollisena tunne-elämän mahdaltumisena. Näistä aivovaurioista bentsojen kohdalla oli juttua YLE:llä ihan vähä aikaan sitten. Bentsojen aiheuttamien aivovaurioiden laajuutta tai vakavuutta suhteessa SSRI:den aiheuttamiin aivovaurioihin en osaa arvioida.


    • LYRca

      ensinnäkään bentsoilla ei saa päätä mitenkään sekasin. Et taida paljon tietää bentsoista. Mutta asiaan Lyrica niminen lääkevalmiste on tällä hetkellä kadullakin todella suosittua ja sitä voi käyttää päihtymiseen noin kymmenessä minuutissa saat paremmat kuosit ku millään alkoholilla.

      • viisitoista

    • lilli344

      bentsot alkoholi, menee kyllä todella sekaisin, niin sekaisin ettei seuraavana päivänä ymmärrä mitä on tullut tehty (jos määrä on tarpeeksi suuri)'. Tietty toleranssi, määrät ym. taustatekijät vaikuttaa, mutta ei todellakaan kannata! Moni on tehnyt sairaita asioita /väkivaltaa, eikä millään ole voinut uskoa sitä seuraavana päivänä. Mielestäni ei ole reilua heitä kohtaan, jotka bentsoja käyttää oikeasti lääkekäyttöön (heille se saattaa olla ainoa apua johonkin ongelmaan, paniikkikohtaukset jne.). Itse käytän vain jännitysoireisiin. En toivo todellakaan sitä, ettei joku jolla oikeasti lääketarvetta olisi, joutuu lähtemään lääkäristä reseptittä sen takia, että bentsoja käytetään päänsekoittamiseen. Onhan niitä ihan oikeita huumeitakin, jos on pakko ottaa jotain. Miksi et nauttisi vaan oluesta?

    • ryynityyli

      Mä aina oon startannu 5kpl 15mg oparil ja päälle bissee..siis noi opamoxit ja oxamiinit on sama asia. Huippuilta ollu ku sen 15kpl rouskuttanu ja bissen pitäny siin maximis 6kpl,perus ryynikänni :D

    • Joopajoo, ei se hauskaa ole kelailla sit aamulla, että mitähän mä oikein tein illalla... Sit kun ei tiedä, niin epäilee pahinta, ja morkkis on valmis. Aluksi se tuntuu kivalta ja rauhoittavalta, mutta siihen tottuu ehkä about tunnissa ja sitten tekee mieli lisää. Lähimuistikin huononee (ainakin) bentsojen vaikutuksen ajaksi.

      • 1408392

        Ei kannata ottaa liikaa,jokanen tietää omat rajansa,kokeilemalla ne rajat löytyy,ite en bentsoist niinkää perusta,mut pöhinää menee kerran kk,ja se vast on jtn.


    • Kvvibl

      Ei viinaa ja bentsoja kannata ottaa. Otapa sieniä. Ei tarvi haaveilla mistään kun huomaat että tämä todellisuus on yhtäaikaa niin kiehtovan ihmeellinen sekä absurdi juttu ettei tämmöistä voisi mitenkään keksiä. Eipä tee mieli enää ottaa mitään vitun bentsoja.

    • artsi33

      Jos huumeita alkaa nappaan, alkaa helposti sinivuokkoja kukkiin ympärillä.

      • nappisilmäzzzz

        Öö bentsot huumeita? Ihan laillinen coktaili jos on respa. Sillon tällön ihan hauskaa,en mä ainaka bentsoja joka pv nappailis mielummi kerran kuus ja kunnolla.


      • artsi34

        Eiks sienet oo huumeita?


      • nappisilmäzzzz

        Eipä nekään mut mä en mtn psykedeelipaskaa jaksa vetää...


      • wweree

        No huume ja huume. Päihde ja päihde. Lääke ja lääke. Kutsukaa mitävaan miksi haluatte. Sieniä kasvaa tuolla pihalla ja kyllä, ne on lain mukaan erittäin vaarallisia huumeita. Totuus on kuitenkin että niistä ei ole fyysistä vaaraa eikä niihin tule riippuvuutta. Niistä tulee visuaaleja (esineet muuttavat kokoa, pinnat elävät, esim. puun syyt muodostavat kuvioita jne..) ja ne myös antavat sinulle kyvyn ajatella yli normaalien rajojesi. Ymmärrät kaikenlaista. Niitä pidetään vaarallisena koska niistä voi flipata jos käy niin huono tuuri että mielesi mullistus saa sinusta esiin neurooseja tai psykoosia.


      • pillimehu

        Ootko tosissaas väittäessäs, ettei huumesienet aiheita fyysistä vaaraa? Joka muuten tarkoittaa myös neurologisia vammoja. Taidat olla aika sienissä tai sitten hlvetin ilkee tyyppi. Uskomatonta, mutta totta et jotkut oikeesti uskoo tollasten trollien kirjoituksia sitten. Ottakaa ihmiset selvää asioista muualtakin kuin jostain pirun keskustelupalstoilta- siis vielä kun voitte.. Jos meette noihin mömmöihin sekaantumaan (sienet, bentsot, huumeet) voitte sit jo unohtaa asian....


    • artsi35

      Päihteet, puhelimet, tietokoneet ovat hienoja juttuja. Ongelma on siinä et ihmiset ei osaa käyttää niitä. Eli käyttävät näitä liikaa.

      • aq34t

        Jonain päivänä nämä ehkä sekoittuvat toisiinsa. Tietokoneet ovat myös päihteitä. Ne ovat sinussa ja sinä teet mielesi kanssa ihan mitä haluat.


    • artsi35

      Näinhän se menee. Isänniksi ei auttais päästää näitä juttuja. Kultanen keskitie asioissa toimii yleensä parhaiten terveyden kannalta.

    • t4y5ytyty

      Tosi hauskaa on joo aluksi käytät niitä kun menee aivan sekaisin ja monen vuoden päästä huomaat että sulla on ahdistusta ja paniikkihäiriötä käyttöjen jälkeen ja ainoa asia mikä enää auttaa on ne bentsot.

    • benepää

      levozin ei ole bentso....oxamin ja opamox on bentsoja lievimmästä päästä jos et oo ennen syöny ota 1 15mg ja 6 kaljaa sillä saa jo esimakua...itte oon sen verran kokeneempi et otin 35kpl 15mg opamoxeja ja 8 bissee darraan ku rivan 2set jäädytettiin ku oli 4 eri reseptiä,,siinä vasta tuholaainen jossa vain mielikuvitus rajana mitä voi tapahtua...nyt olen saanu järkeä päähän ja lopettanu vielä tulee pameja välillä syötyy bissen kaa sellaseks tavaks ääny ku 7v syöny rivan 2mg 3xpv viihteilyä tuli kans paljo harrastettuu sillon ku viä toimi nii 5 kahvikuppiin kerralla ja naamaan..johan kunnon maniat havahtu kämppä täynnä varastettua tavaraa :D ei tolla pitkälle pötkitä lopetus on site sellanen painajainen et skitsofreenikollaki on mieli tasapainosempi....mutta jos ny välttis haluut annan hyvän neuvon!!!!ensinnäki heitä se levozin vaikka wc pönttöön sitte ota se yks opmamox 6-8 päkin kaa...riiippuu toki paljo juot muuten yleensä jos koppa menee nii tuo 6-8 on hyvä...ja jätä opamox sit krapulaan...

      • noniinjoo

        Järkyttävää luettavaa!! Alkoholi lääkkeet= ennenaikainen kuolema /itsemurha


    • benepää

      nii ja lisään viä et oxamin ja opamox on sama :D lääke ja levoxin neurolepti....niii tosiaaan korjaus edelliseen rivojen jäädytyksen jälkee..tää tapahtu 2v sitte ku sähköset e reseptit tuli kunnolla käyttöön..tuli niin kauheet olot että tosiaan 8 bissee ja 35 kp opamoxeja ja sillä sai pelkän darran ja sen olon vähä tasottuun..tätä jatku aina sen 8kk ryyppäsin jokapäivä kunnes sain rivat takas ny 4kk ilman käytttöä 7v ei oo normaali olo ei lähelläkäää

      • NoUuhUuh

        Joopajoo. Hyvin vaikea käsittää että mitä ihmeen järkeä tuossa touhussa on. Ei avaudu millään. Ei tee mieli kokeilla, eikä edes kuulosta mitenkään hauskalta tai kiinnostavalta. Mitä ihmeen iloa siitä on jos menee niin sekaisin ettei tiedä mitä tapahtuu, eikä välttämättä edes muista mitään? Mitä viihdettä tuollaisesta muka on, muille kuin niille jotka sekoiluillesi nauravat?


    • rtiugo

      Levozinia ei saa heittää vessanpönttöön koska se vaarantaisi putsmaaon bakteerikannan !

    • Pitkällälinjalla

      levozin ei ole bentso,vaan voimakas neurolepti.Älä missään nimessä ota niitä.opamox on sama kuion oxamin ja ne ovat bentsoja,mutta ei kannata ottaa alkoholin kanssa.krapulaan pari opamoxia auttaa varmasti.

    • älääläläikinä

      Älä vaan mene kokeilemaan!!!!!!!!!!

      Kerran sain kaverilta levozinin 25mg. Mulla on ollut aina uniongelmia joten mulle on ihan tuttuja 20mg tenoxit, 30mg opamoxit ja muut unilääkeet kuten imovanet jne. No tuon levozinin vaikutuksesta nukuin ihan hyvin sen 8 tuntia mutta vaikutus ei lakannutkaan. Oli ihan kiva olla töissä kun tuntui että olisi jollain toisella planeetalla, ja mä vedin sen ihan 0 promillea veressä. Joskus iltapäivällä vaikutus lakkasi ja olin taas oma itseni.

      Joskus nuorempana tyhmyyksissäni ja silloisessa ahdistuksessa join jopa 3 siiiiis kolma kaljaa. Minua oli koko päivän painanut erinäiset asiat ja ahdisti. Siinä ahdistuksissani otin n. 10 kpl 15mg opamoxia. Rauhoitumisen sijaan ahdistus vain yltyi ja halusin tappaa itseni joten päätin vetää ranteeni auki. Hetken päästä havahduin siihen että olin yksin omassa kämpässäni ja lattiat ihan veressä. No soitin siinä sitten pahimmassa paniikissa hätänumeroon ja ambulanssi haki päivystykseen. Siitä kun sitten heräilin aamulla todellisuuteen oli ihan sairaaaaan hyvä fiilis. Eli siis pahin morkkis ikinä

    • Ahdistunut

      LEVOZIN ei ole bentso , vaan tuju lääke skitsofreniaan ja psykoosin hoitoon!! Tohon koskisi ikinä.. Myrkkyä.. Mutta joo, bentsot alkoholi = joko putka agreesiivisuudesta tai olet voinut mennä tekemään ihan mitä vain.. Vanha kaverini kun lähti tohon sekakäyttöön niin tolla comcolla oli polttanut auton , käynyt kavereihin veitsellä kiinni yms.. Normisti rauhallisempaa miestä sai hakea. Noi muuttavat pikku hissukankin niin sairaalla tavalla sekavaksi, ettei mitään järkeä. Se on muisti pois ja yleensä herää keltaisella patjalla kytikseltä, eikä MITÄÄN hajua mitä käynyt. Ei hyvä. Voi käydä mitä vain...
      Älkää ikinä kokeilko.. Itse kokeilin ottaa ensin perus rivatril ja diapam lääkitys päällä ensin 3 kaljaa ja siitä se läks. Pieniä muisti pätkiä et tais ehkä baarissa käydä.. Ainakin tili oli tyhjä.. Heräsin putkasta myös kun lyönyt ihmisiä... En tajua vieläkään... Huhuhuhhhuhh...
      Pelottavaa.. Alkolla ja bentsoilla on jonkinlaista ristikkäistoleranssia.. Vaikka vain muutamia ottais silloin tällöin, olet kyllä nopeasti kusessa kun molemmat koukuttaa , bentsot varsinkin!! Ja nämä yhdessä.. Mene sitten katkolle esim Alkon takia ja sulla bentsoihin toleranssi.. Siellä saa diapamia, ettei tule juoppohulluutta, kouristukset jne... Mutta mitä jos se diapamkaan ei toimi?
      Älkää!!

    • Jotao

      Taisi muutamakin aiemmin tämän kirjoittaa, mutta kerrataan vielä. Älä helvetissä edes ajattele kokeilevasi, ensiksi itsesi takia, kannataa myös ajatella ihmisiä jotka OIKEASTI tarvitsisivat jotain pvk-lääkkeitä esim.ahdistukseen tilapäisesti. Eivät niitä saa, kaltaistesi itsekkäiden idioottien takia, jotka menevät lääkäriin ainoastaan saadakseen mahdollisimman vahvat lääkkeet vitun "viihdekäyttöä" varten. Ei lääkkeitä syödä huvin maksimoinniksi, toki poikkeukset vahvistavat säännön, vaan juuri ahdistukseen, masennukseen jne.

    • 95832022

      Aloituksesi on todella sairas. Sinun tyyppiset ihmiset ovat se syy siihen, että ihmiset, jotka oikeasti tarvitsisivat lääkkeitä - eivät saa niitä.

    • lycka-till

      Vai että bentsoja viihdekäyttöön. Melkoisia "viihdekäyttönappeja" ne ovatkin. :D

      Sekoillaan viinan kanssa niin että muisti menee ja kenties löytää itsensä linnasta kun on jotain sekoillut niiden kanssa. Joillakin ne voi aiheuttaa paradoksaalisia reaktioita ja sekavuutta ja aggressiota. Voi tulla myös motorisia ongelmia ja reaktiokyvyn hidastumista. Sekakäyttäjät ovat sekavia ja tuolla linjalla pääsee todennäköisimmin psykiatriseksi potilaaksi, vaikkapa lopun elämäkseen kun lekuri korvaa napit toisilla ja nuppi on seonnut ja lahonnut aineiden vaikutuksesta. Muisti heikkenee muutenkin noiden säännöllisillä käyttäjillä ja paljon käyttävien hitaudesta voi jo päätellä että kyseessä on bentsopää.

      Monissa opiaattikuolemissa yhtenä tekijänä on bentso jota on löytynyt monien nuorena kuolleiden julkkujen verestä. Bentsoihin itsessään harvoin kuolee isoinakaan annoksina, vaikkakin vieroitusoireet ja riippuvuus voi saada kyllä varmasti osalla miettimään päiviensä päättämistä. Vaarallisuus tulee sekoiteltaessa bentsoja muihin aineisiin.

      Muuten niiden viihdekäyttöarvo on aika heikkoa koska ne ovat nukuttavia ja rauhoittavia aineita. Niistä saatava euforia on äärimmäisen lyhytkestoista ja liittynee lähinnä siihen että ahdistus karkoittuu. Bentsot lamaa kaikkea aivotoimintaa, ei vaan ahdistusta. Nuppi hidastuu ja tyhmenee kun noita paljon käyttää. Käyttäjän kognitiivinen toiminta voi heikentyä.

      Fyysinen riippuvuus tulee nopeaa ja liittyy siihen että kun keho on koukussa aineeseen, siitä voi vieroitusoireiden takia olla hankala päästä eroon. Vieroitusoireet on tasoa unettomuus, helvetillinen ahdistus ja tuskallinen lista erilaisia vieroitusoireita, minkä sietäminen voi olla vaikeaa. Siinä ei välttämättä luonteenlujuus auta kun niistä alkaa vieroittautumaan. Äkillisestä suuriannoksisesta käytöstä vieroittautuminen voi johtaa sekavuuteen ja kouristuksiin.

      Vieroitus voi olla kamalampaa kuin heroiinista. Vieroitusoireet voivat olla pitkäkestoisia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1347
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe