Parempia ovat maahanmuuttajat kuin yksinhuoltajat

ppppjjj

Meille on maahanmuuttaja parempi vaihtoehto kuin yksinhuoltajien elättäminen. Maahanmuuttajat tulevat tänne töihin ja maksavat veroja. Yksinhuoltaja maksaa meille veronmaksajille liian paljon ja liian kauan. Miettikää 20 - 30 vuotta me veronmaksajat maksetaan yksinhuoltajien elinkustannukset. Paljonko tämä yksinhuoltaja on maksanut veroja tähän yhteiskuntaan.Jos sellainen vahinko on sattunut että yksinhuoltaja on työelämässä, niin tuskinpa se paljon veroja maksaa palkastaa. Minä katson että yksi syy suomen velkaantumisen on yksinhuoltaja. Voi kun nyt olisi järkevä tämä tuleva hallitus ja saisi tähän järkevyyttä. Nykypäivänä yksinhuoltaja ei ole yksinhuoltaja jos toinen osapuoli on elossa. Se on todella alentavaa ja loukkaavaa niitä kohti jotka ovat oikeasti yksinhuoltajaksi jääneet.

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maksapasinä

      Niinkö. Mamut syötetään, juotetaan, asutetaan, vaatetetaan, kurssitetaan kieltä oppimaan, terveyttä hoidetaan, annetaan rahaa yms. Milloin he menevät töihin?
      Tänne tulee myös muitakin kuin sodan jaloista karanneet. Heille ei tarvitsesi antaa mitään koska vapaaehtoisesti tulevat jäädäkseen. Jopa näille kustannetaan ilmainen kielikurssi ja kaikenmaailman sopeutumiskursseja. Rahaa palaa. Vertaus. Paljonko tulee maksamaan.

      • ählämit

        Aivan ja musliminaiset ei saa edes mennä töihin ,koska niiden miehet kieltää sen, ne tekee vaan lapsia ja ovat kotona. Harvemmin ne miehetkään töihin menee.


      • rahaapalaapaljon

        On eri asia kun otetaan sodan jaloista paenneita tänne asumaan kuin niitä jotka tulevat tänne omaehtoisesti. He eivät välttämättä ole tummaihoisia. Moni tulee muuten vaan. Niitä täällä sitten todellakin hyysätään ja maksetaan kaikki, virkistyskursseista alkaen. Opetellaan kieltä, ruoanlaittoa, askarrellaan yms. yms.yms. Kyllä valtio maksaa sanoi eräs venakko kun hammaslääkäriin meni.
        Tuskin kun suomalainen menee esim. Usaan, siellä aletaan paapoa ja maksetaan sairaanhoidosta, asunnosta, opiskelusta, kielenoppimisesta ja kaikesta muusta. Olet äkkiä lentokentällä ja matkustat kotiin tai istut vankilassa.
        Täällä ulkomaalaiset ovat kuin herran kukkarossa, kaikki kustannetaan. Ulkomaalainen nainen ottaa mieheksi jonkun hönön suomalaisen ja yhteiskunta auttaa naista sopetumaan Suomeen kaikenmaailman kursseilla ja viihdykkeillä. Sinne sitä rahaa syydetään ja paljon.


    • 408

      No eihän yhteiskunta välitä sun mielipiteistä.

    • nuovvaa.justihi

      Elintasopakolaiset mitä on tänne tulevista mutiaisista väh. 98% on yhtä "tuottavia" kuin yhäriruikut! (eli yhteiskunnalle tulee noista loisista 110% takkiin!!!!)
      Nuo elintasopakolaismutiaiset ja yhäriruikkuäipät pitäis laittaa yhteen isoon paattiin ja lähettää maininkien kautta Pohjoiskoreaan!!!

    • Byyyäääähhh
    • gggggyyy

      Onko yksinhuoltaja rasismi. No nehän ne kilpailevat tulonsiiroista.

    • ruikuttajat-saunantaa

      Niin, tai sitten jos ihan yksinkertaisesti laitettaisiin Sinut ulos Suomesta, niin maahan paranisi ruikuttajasta heti. Ja kylläpä olisikin yksinkertainen ratkaisu.

    • Äly_hoi

      Yksinhuotajat ei ole mikään rotu ....ihan vaan tiedoksi.

      • onneniin

        paskaroskarotu:)


      • kivatsulle
        onneniin kirjoitti:

        paskaroskarotu:)

        No, sähän olet ihan oma rotusi, paskaroskarotu :)


    • miem

      No jos sun nimimerkistä jotain vääntää niin PIPI(pää) on aika hyvä kuvaus sinusta alottaja.
      Yhteiskunnalta en ole saanut mitään en asutotukea en toimeentulotukea vain lapsilisät ja ex puolisolta sen miniimi elatusmaksun ! Ja palkastani on mennyt 1/3osa veroja ja veroluontoisia maksuja joten olen kyllä sinunkin lataamopaikan maksanut !

    • lataamoon

      Mene hoitoon.

      • meneitse

        hoitoon..


    • Sanonpa.näin

      En ole yksinhuoltaja, enkä mamu, joten annan "puolueettoman" mielipiteeni. Yksin synnyttävä yksinhuoltaja on lapsensa kanssa kotona 2-3 vuotta, jonka jälkeen palaa joko työelämään tai kouluttautuu (siis jos on ihan normijärkinen ihminen). Sitten on se sakki, joka tekee lapsia putkeen, jottei tarvi mennä töihin lainkaan, mutte he ovat asia erikseen. He eivät teksi töitä, olisi sitten yksinhuoltajia tai ei.

      Maahanmuuttajissa on myös töitä tekeviä ja niitä, joita ei töihin saa kirveelläkään. Osa maahanmuuttajanaisista ei saa tehdä töitä muualla kuin kotona.

      Kumpi jengi on parempaa? Nooh, veronmaksajien kontolla on osa kummastakin porukasta. Mutta onhan meillä ihan perusäijiä, joille työ kuin työ ei kelpaa, vaan ollaan mieluummin kortistossa, kun huolitaan alempiarvoisia töitä, jotka sentään kelpaavat mamuille, mutta harvemmin yksinhuoltajille, kunnes lapsi on sen 3v.

    • Äiti37v_lapsi7v

      Siis mikä ihmeen urbaanilegenda tääkin mahtaa olla. Olen itse yksinhuoltaja - ei ollut oma valintani - , käyn töissä ja kesäksi olen joutunut palkkaamaan 7 v lapselle hoitajan, koska ei voi olla vielä yksin päiviä. Rahallisesti en kesän aikana työstä hyödy oikeastaan mitään mutta tehtävä sitä on, että saa säilyttää työpaikkansa. En saa mitään tukia, paitsi kaikille kuuluvan lapsi lisän yh-korotuksella, joka on siis huomat 45 € suurempi kuin ydinperheillä.
      Myöskään ystäväpiiriini ei kuulu yhtäkään lusmuilijaa työtävieroksuvaa äitiä. En väitä etteikö näitä olisi, mutta kyllä perusäiti haluaa huolehtia omasta toimeentulosta, saada työn kautta laajempaa sosiaalista ympäristöä ja näyttää elämisen mallia lapsille.

    • Madre

      Olet oikeassa, että yksinhuoltajuus maksaa ja asia pitäisikin korjata siten, että ne etävanhemmat laitetaan tasapuoliseen vastuuseen. :) Jos se isi (joissain tapauksissa etä on äiti) sitten maksanee veroja naisenkin edestä? Katsos se perhe on ollut yhteinen projekti ja ilman mitään selittelyjä vastuu puoliksi. Jos etä ei halua maksaa niin ryhtyköön lähivanhemmaksi tai lapset asukoon puoliksi kummallakin.
      Tapaamissopimuksenkin rikkominen ilman pätevää syytä, kuten sairasloma myös korvausvastuulliseksi rikkomukseksi. Saadaan se kiusantekokin lapsien avulla lopetettua. Joku sanktio myös siitä jos etä ei sopimusta halua tehdä ja lähille vapautus näistä lässytyksistä jos lapsia ei oikeuden päätöksellä voi etälle antaa. Että katsotaan asiaa hiukan laajemmin ja kurkataan myös niihin omiin pöksyihin.

      • kannatetaan

        ja sossut kuriin valehtelusta, perättömästä lausumasta lapsen olosuhteista..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1873
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1436
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe