Iltasatu Persuille

TarinatalonJaakko

Olipa kerran eräs Pikkupossu jolle maalaisisäntä antoi nimeksi Timo. Tämä Pikkupossu Timo oli jo kovin pienenä kovin iso. Läskiä oli ympäri ämpäri vaikka toisille possuille jakaa.
Sitten Pikkupossu Soinin ekana jouluna isäntä päätti että Pikkupossu Timosta tehdään kunnon joulukinkku. Siinä sitten kun oli Pikkupossu Timona lyömässä kirveellä päähän niin Pikkupossu Timo niin pelästyi että tuli aikamoiset vetelät lörtsyt lattian täydeltä. Isäntä sitten siihen pahemmankerran luikastui ja ja Pikkupossu Timo pääsi ovesta ulos karkumatkalle. Isäntä sen perässä jonkin aika juoksi mutta ei vaan saanut kiinni. kerran oli jo hännässä kiinni mutta silloin Pikkupossu Timo taas päästeli valtavan lörtsyruiskauksenja isännältä meni näkö melkein tunniksi. Se oli Pikkupossu Timon pelastus. Kauan isäntä sitä Pikkupossu Soinia etsii ja lopulta sen löysi eräästä suursikalasta Diana-puiston laidalla osoitteessa Yrjönkatu 8-10, 00120 Helsinki.
Haju siellä kuitenkin oli niin kammottava että isäntä päätti että siellä ei voi olla sisällä joten aatteli että olkoot se Pikkupossu Timo siellä suursikalassa muiden karjujen joukossa koska siellä näkyi viihtyvän hyvin. Kun isäntä siellä sikalassa jokin aika sitten kävi kahtomassa että saisiko sen Pikkupossu Timon kuitenkin kotiansa niin joutui toteamaan että se Pikkupossu Timosta oli nyt tullut semmoinen emäsika ettei se enä sikalan oviaukosta ois mahtunut ulos joten isäntä sitten tuumas että ehkä se nyt sitten on parasta että se isoksi siaksi kasvanut Pikkupossu Timo jää sinne suursikalaan kunnes siellä jonain päivänä itsensä hengiltä syö. Timo parka oli jo niin paksu ettei sen jalat enä sitä kantaneet vaan siellä se omissa paskoissansa kieriskeli. No näin siinä sitten kävi, Mutta ehkä se sittenkin oli parempi vaihtoehto kuin että olisi joulukinkuksi joutunut.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siihen.totuttu

      Persut kertovat aina satuja?

    • Fogel

      Kun Saisio ja Kosonen ovat ilmaisseet olevansa niitä Suomen tosi älykköjä, niin voisiko joku taho järjestää heille ja myös heidän arvostelemilleen yksilöille yhteisen ns Mensan testin. Kiitos.
      Sivistyneisyys/ suvaitsevaisuus kunniaan!

    • TarinatalonJaakko

      Jatkoa iltasatuun eli aamupäiväsatu

      "Timo parka oli jo niin paksu ettei sen jalat enä sitä kantaneet vaan siellä se omissa paskoissansa kieriskeli. No näin siinä sitten kävi, Mutta ehkä se sittenkin oli parempi vaihtoehto kuin että olisi joulukinkuksi joutunut."

      Kun Kepulaiset tekivät Jutkun vaaleissa niin isäntä kun elämänsä vakaumuksellinen Kepu on ollut päätti että käy viemässä Pikkupossu Timon josta oli tullut Emäsika näytille eduskuntataloon jotta Sipilä saisi näytteen siitä mitä ahkera kepulaismaajussi aikaiseksi saa. Niin hän sitten tilasi kunnon nosturin ja sai Emäsika Timon suursikalasta kärryille n nostettua. Kärryä hän sitten läpi Helsingin kuljetti ihmisten uteliaiden silmien edessä ja viihdoin saapui eduskuntatalolle. Talkoovoimin kepulaiseen tapaan Emäsika Timo sitten saatiin raahattua portaita ylös ja sisälle vietyä kun ensin ovet purettiin karmeineen pois.
      Sitten kutsuttiin Sipilä paikalle ja niin hän sitten paikalle saapui. Vähän aikaa hän sitä Emäsika Timoa siinä katasteli ja sanoi sitten lakoonisesti isännälle. Hienoa että toit tuollaisen komian sian tänne näytille mutta kun siitä ei täällä ole käyttöä ja haiseekin niin vietävästi niin olisitko niin kiltti ja veisit sen täältä kauas pois. Isäntä teki hommia pyynnöstä ja Emäsika Timo saatiin takaisin rattaille. Siinä rattaita työntäessään eräässä jyrkässä alamäessä rattaat riistäytyi karkuun ja siinä ne sitten lujaa vauhtia omaa matkan tekoa jyrkässä alamäessä jatkoi. Isäntä yritti rattaat löytää mutta missään niitä ei vaan näkynyt, olisikohan ojasta allikkoon joutuneet.
      Sen pitinen se pieni hauska tarin Pikkupossu Timosta.
      Hei vaan kaikki lapset ja lapsenmieliset. Kerron täällä taas jossain vaiheessa uuden hauskan tarinan siitä Persulaisesta Persuolemuksesta sori perusolemuksesta.

    • Halla-ahon_äänestäjä

      Kiuru ei pystynyt pitämään SDP:n lippua ylhäällä Porissa. Hänellä piti olla siihen mahdollisuudet ja näkyvyyttä kun hän oli ministeri ja esillä mediassa. SASTAMALASSA Soinin ennusteet 2014 nappiin MIKSI STUBB äijäfeminismi RINNE EPÄONNISTUI https://www.youtube.com/watch?v=jYrkTC-x2xE Timo Soini: "Vihreät potkittava ympäristöministeriöstä turvesuolle"

      Porissa HALLA-AHO VETI KOVAN SETIN LAURA HUHTASAAREN PUOLESTA KATSO VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=bGhEvU87xEo

      PERUSSUOMEN VAALITYÖ SDP:N KANTA-ALUEELLA SATAKUNNASSA TYÖVÄEN JOUKOSSA mursi viranhakupuolue SDP:n nuukahtaneen vallan SATAKUNNASSA. ÄÄNIKUNINGATAR OLI PERUSSUOMEN LAURA HUHTASAARI https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaisten-aanikuningattarille-muhkea-potti/ Perussuomalaisten uudeksi kansanedustajaksi valittiin Satakunnan vaalipiiristä Laura Huhtasaari, joka sai 9 254 äänen saaliin. Perussuomalaiset saivat Satakunnan vaalipiirissä suurimman kannatuksen. Puolue sai äänistä 25 prosenttia. Perussuomalaisilla on nyt Satakunnassa kaksi kansanedustajaa, sillä Ari Jalonen uusi pestinsä 5 741 äänellä.

      Halla-aho ja Soini kävivät kovan mainostuksen Porissa Huhtasaaren luona ja se täytti turut ja torit. LAURA HUHTASAARI KERTOO POLITIIKASTAAN https://www.youtube.com/watch?v=UgmLyXXd0rU

      HALLA-AHON VAALIESITYS PORISSA SATAKUNNASSA. Tiedämme, että ghettoutuminen lisääntyy Suomessakin. Helsingissä ja Turussa tilanne on sama, mitä se oli Ruotsissa 30 vuotta sitten. Maahanmuuttajat kuormittavat yhteiskunnan palveluita enemmän ja ovat kuitenkin lähtökohtaisesti rahoittamassa niitä vähemmän kuin kantasuomalaiset. Tämä kiinnosti satakuntalaisia ja Halla-aho puhui Porissa Laura Huhtasaaren vaalitilaisuudessa, ja tästä tuli äänikuningatar. Perussuomalaiset on nyt suurempi puolue kuin SDP demarien vuosikausia hallinneella alueella, jossa demareilla oli ehdokkaan jopa oma MINISTERI. Halla-ahon esitys Porissa http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1194971792322/artikkeli/porissa vieraillut jussi halla-aho yhteiskunnan palveluille on hintansa kuin myos ihmisoikeuksille.html Enemmistö pakolaisista pakenee köyhyyttä ja hakee turvapaikkaa Euroopasta rahan perässä. Tällaista maahanmuuttoa pitäisi vähentää, sillä siitä koituu Suomelle enemmän turhia kustannuksia kuin hyötyä. Sanotaan, ettei ihmisoikeuksille ole hintaa, mutta niille yhteiskunnan palveluille, joita maahanmuuttajatkin käyttävät, on, joten kyllä siinä tapauksessa maksavat myös ihmisoikeudet.

      Kokoomus romahti Porissa http://yle.fi/uutiset/kokoomus_suurin_haviaja_satakunnassa__vain_yksi_kansanedustaja/7939103

      • setärkeinnirvana

        Isä Timon konajkkipieru on sellainen kulttuuripläjäys, että sitä kaikki soiniuskovaiset arvostavat korkealle kautta maan?


    • bruahahaaa

      Bruahahahaaaa. Tämä oli hyvä satu. Näitä lisää. Bruahahahaaaa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1816
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1478
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1123
    Aihe