Naisen puhumattomuus suhteessa..

Einor

Nainen ei puhu mistään miehensä kanssa missä vika? mies kyllä koitaa jutella ja huomioida sekä kaikin tavoin saada läheisyyden tunetta aikaan tuloksetta ja näin suhde on ollut tavallaan pysähdyksissä ja nainen kertoo ettei osaa puhua...kun ei entisessäkään suhteesaan ole puhuttu kuitekin nainen ilmoitti suhteen alusssa että on hyvä jos mies puhuu..

7

380

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • josmikääneiriitä

      Kyllä on parempi, ettei kaikkea syydä ulos ja moneen kertaan. Sanoo varmaan, jos sanottavaa on ja kyllä siellä pääkopassa on liikennettä kuitenkin. Jos sinusta tuntuu, ettei mikään riitä, niin mene ulos kevät tuulia haistelemaan...

    • Surullistamuttatotta

      No aika hankala on suhdetta eteenpäin viedä ,jos ei osata puhua toisilleen, kertoa omista haluistaan ja tuntemuksistaan ja toisen pitää vain arvailla ja päätellä käytöksen perusteella asioita.

      • tottatotta

        on niitäkin jotka osaavat puhua, myös niistä tärkeistä asioista, mutta eivät ole tarpeeksi rohkeita eli sitä kuuluisaa itsevarmuutta puuttuu. itselläni on tämä ongelma ja puhumattomuus johtuu siitä että en ole varma mitä toinen tuntee minua kohtaan. syynkin tiedän, edellisessä suhteessa minun asioilla ja mielipiteillä ei ollut mitään väliä ja nyt tarvitsen ylinmääräisen rohkeus puuskan että uskallan kertoa tunteeni..

        kannattaa muistaa että vaikka toinen kuinka näyttää itse varmalta, sanavalmiilta jne voi hän taistella menneisyyden kummituksia vastaan, ne jättää jälkensä.. kun tapeeksi usein on vähätelty on vaikea uskoa että on löytynyt ihminen jota kiinnostaa.

        itse tiedostan ongelman ja tiedän että raskasta toisesta tilanne.. kaipaisin vain paria rohkaisun sanaa..


      • Sahria

        Päässä vikaa kun vastuut omista kokemuksista vierittää muille ja toinen joutuu kärsimään joutuessaan arvailemaan toisen mielipiteitä käytöksen perusteella.kyse on silloin vallan käytöstä eikä mistään muusta.vrt. mykkäkoulu.

        Varma keino saada pari suhde karille ja päättymään on juuri avuksessa kuvatunlainen tilanne jossa aiheuttaja ei ota mitään vastuita ja hakee huomiota kun suhde päätyy niin saa kieriskellä itse säälissä ja potea hyljätyksi tulemista ja hakea siihen "vaivaansa" apua ja huomiota.

        Eli tunne lukko joka aikaisemista hyljätyski tulemisista on kertynyt ja epäonnistuneista suhteista joihin omaa osuttaan ei myönnä. näin ollen henkilö kuljettelee "ominaisuuttaan" mukana suhteesta toiseen ja eräs yleinen konsti on olla jokinlainen yhteisen kassan hoitjana ja jättää kertomatta toiselle mistään mitään ja töpeksiä raha asiat ja ajattaa molemmat mieron tielle. tämä on tyypillisempää kuin halutaan myöntääkään.

        Eli henkistä väkivaltaahan tämä kaikki on ja se kärsivä osapuoli tuskin edes aavistaakaan mitkä kaikki asiat onkaaan ja miten sössitty pilalle.
        hänestä se syntipukki kuitenkin onnistuneesti leivotaan.

        Ja tuomoisiako tulisi rohkaista ei jumalauta ei kukaan tavis ole mikään kenkään psykiatri ja tekemisten vastuun kantaja sekä sijais kärsijä.

        Naisett on vinkuneet tasa arvoa jo liiankin kauan ja mites kävikään. missä on miesten tasa arvo? jospa vaikka viranomais mentelystä joku nainen taas kerran hakee apua ongelmiinsa nimeten miehn syylliseksi tekaistuin kertomuksin niin ei poliisi edes tarkista niitä eikä sossukaan se riittää kun vasta puolella on mies. ja niin lasten huoltajuus asioissa ja ihan kaikessa. saatana hyvä että suomi kultuurii rikastuu matu moni osaajilla joilla konstit vastaavan varalle. no matujahan naiset kuin viranoamisetkin suojelee ja heistä tykkää. sepä hyvä.

        Sitä saaman pitää mitä tilaa ja matut hoitaa tasa arvo puolen kuntoon tosin ikävällä tavalla. kun suomi miehistä ei ole mihinkään tässäkään asiassa.


    • Hei Einor.

      Viestisi oli melkolailla yleisellä tasolla, enkä tiedä, puhutko itsestäsi ja omasta parisuhteestasi. Haluan kuitenkin vastata.
      Parisuhde voidaan tavallaan kuvata keinulautana, jonka toisessa päässä on erillisyys ja toisessa läheisyys. Erillisyys tarkoittaa, että parisuhteen osapuolet ovat omia erillisiä aikuisia ihmisiä ja vastussa kumpikin itsestään. Läheisyys taas tarkoittaa liittymistä toiseen, sitoutumista yhteiseen elämään ja vastuun ottoa parisuhteen ja perheen hoitamisesta. Keinulaudan kuuluisi olla suht tasapainossa. Ilman emotionaalista läheisyyttä parisuhde keikahtaa liian etäiseksi. Puhuminen on oikeastaan ainoa väylä ilmaista tunteitaan, odotuksiaan ja ajatuksiaan. Ja jotta puhumisesta tulisi vuorovaikutusta, pitää kummankin osapuolen osata myös kuunnella toisiaan ja pyrkiä ymmärtämään. Teitä voisi suuresti auttaa erilaiset pariviestinnän kurssit. Niillä yhdessä toisten parien kanssa harjoitellaan vuorovaikutustaitoja. On oletettavaa, että jos ette hoida suhdettanne ja saa välillenne avoimuutta ja vuorovaikutusta, suhteeseen alkaa tulla liikaa etäisyyttä. Puhumisen ja viestinnän opettelu on taito siinä missä muutkin. Sitä voidaan opetella. Ja niistä taidoista on pelkästään hyötyä elämässä


      Merja, diakoni

    • askalf

      Oli nainen tai mies, ei kannata tyytyä siihen, että "mä nyt olen tällainen joka ei osaa puhua". Pitää opetella sanomaan tärkeät asiat ääneen sen sijaan, että odottaisi toisilta ajatustenlukua. Olen itse opetellut, ei ole helppoa, mutta on mahdollista.

      Läheinen voi auttaa opettelua sillä, että ei heti eikä kohtakaan odota täydellistä selostusta kaikesta vaan antaa puhumaan opettelijan opetella rauhassa. Eikä ota täysin kirjaimellisesti kaikkea sanottua, sillä joitakin asioita on hirveän vaikea kuvata sanoin niin, että kuvaus olisi yksiselitteinen.

      Läheisyyttä taas voi rakentaa myös katsein, kosketuksin, tekemällä asioita yhdessä... näitä ei kannata unohtaa, etenkin jos puhuminen ei käy luontevasti. Kun käyttää näitä muita runsaasti, se saattaa madaltaa myös puhumisen kynnystä.

    • gfhfyj

      Eihän tuollainen missään nimessä normaalia ole. Noinko on ollut suhteen alusta asti? Puhuiko nainen silloin, vai sanoiko vain, että parempi jos mies hoitaa sen puolen? Miksi mies aloitti suhteen ylipäätään?

      Koska nainen sanoi, ettei edellisessäkään suhteessa puhuttu, niin voisi aloittaa siitä. Kysyä miksei puhuttu, mitä sitten tehtiin, ellei puhuttu edes? Onko naisella puhumiseen liittyviä pelkoja, tunnelukkoja? Tunteeko hän, että jotain kamalaa tapahtuu, jos hän kertoo ajatuksistaan, tunteistaan yms.?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1957
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1692
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      53
      1609
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe