Voi paska, joutuu lähtemään mökille

Ei.naurata

Menin kännipäissäni lupaamaan että lähden juhannuksena kaverin mökille kolmeksi päiväksi. Helvetin helvetti, kylmyyttä, sadetta, hyttysiä, paarmoja, muurahaisia, ampiaisia. Kaiken kruunaa haiseva paskahuussi, voi vittu!

20

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vyysinenhajonta

      Otan osaa. Voisitko sanoa millainen sää on pääkaupunkiseudulla viikoilla 33-35?
      Helpottaisi kummasti päätöstä koskien matkan varausta Koh Samuille.

    • 1216

      Älä mene. Peru koko reissu.

    • mekkk

      Ota kuaan hyttysen karkoitin ja laitat paskahuusin kuntoon ettei haise. Yksi tapa on että muuta tuota pessimistin asennetta niin helpottaa.

    • huomannut

      Paarmat ei kyllä vaivaa kylmällä säällä. Sitten kun on pitemmän aikaa mittari 30:n tienoilla alkaa paarma innostua.

      • ihmehommaa

        Kyllä ne paarmat mökillä kuitenkin kylmälläkin säällä vaivaa, vaikka tuo pikkuisen luoonnonlakeja vastaan onkin. Samoin auringon polttamia ja auronkoihottumaa saa mökillä sateisemmallakin kelillä.


    • älä-tuu-tänne

      Peru reissu, helpottaa meitä muita kun et ole örveltämässä siellä mökkimaisemissa. Mene siellä kaupungissa johonkin olutkuppilaan ja istu tuopin äärellä se juhannus.

    • VieläOnAikaa

      Ongelmaksi löytyy monta toimivaa ratkaisua. Tässä pari vapaasti käytettäväksesi.

      Voit viikkoa ennen katkaista jalkasi. Rymyä vaikka päissään polkupyörällä. Ei ne sinua halua mökille pyörätuoliin passattavaksi iloista tunnelmaa pilaamaan elävänä esimerkkinä kännäyksen riskeistä. Muista paloitella isäntäväelleettet pääsekään, se on kohteliasta. Kipsi koivessa vältyt mökkireissuilta koko kesän.

      Voit myös piipahtaa alkukesästä Thaimaassa. Hankit sieltä supertippurin ja oikein pahan näköisen märkäruven naamaasi jotain visvapillua nuolemalla. Antibioottitiptuksesta huolimatta pyri innokkaasti mökille tulevasta yhteissaunomisesta intoillen. Veikkaanpa että isäntäväki tekee parhaansa että et tule mökille. Näyttele oikein pettynyttä, kun sinua ei huolista mukaan.

      Tää on ihan pettämätön keino, testattu. Parhaalla kaverillani Ekillä on pysyvä porttikielto kotiimme ja mökillemme, kun taikkulan reissulta rupisena palatessaan yöpyi meillä ja tuliaisviinat yöllä nautittuaan innostui aamupala pöydässä tuhannen päissään ylistämään thainaisten alapäitä ja niiden käyttötaitoja, kuvien kera tottakai. Petivaatteetkin lensi roskiin suurin piirtein samalla ovenavauksella kun Eki lähti jatkamaan matkaa vaimonsa (nykyään ex) luo.Eki pitää vaimoani tiukkapipoisena pirttihirmuna.

      Pikkasen mielikuvitusta peliin niin keksit kyllä toimivan ja sääliempatiaa keräävän keinon keinon välttää ikävä juhannus.

    • bvvccxz

      Siitä vierailusta kun alat vähitellen palautumaan maan pinnalle toivottavsti luut ja muutkin paikat ehjänä, niin apukin on lähellä:
      A-klinikka

      • Hehehehhehehwheh

        Hyvin heitetty. Mökkiläisten sairaala on A-klinikka :)


    • Ryyppää

      Vaimon veljen mökille joka juhannus, ei yhtään innosta. Minä ajan mökille, sitten alan ryyppäämään. Kännissä pari päivää mökillä kestää, ei muuten. Vaimo ajaa mökiltä pois koska kännissä sieltä poiskin lähden.

    • mannnsi

      Mut eihän sun ole sinne mökille pakko mennä!!! sanot vaan rehellisesti et tuli muuta ja mökkeily ei kiinnosta yhtään! vai onko sun jostain syystä pakko? Miksi?

      • Ei.naurata

        Lupaus on lupaus eikä sitä voi perua! Voihan perseensuti, on tämä kyllä yhtä helvettiä...


      • 1316

        Voi ne olla ne kutsujatkin iloisia kun perut, saattaa harmittaa kännissä eitetty kutsu. Vieläpä enemmän kuin se saatu.


    • tuttutunne

      Tuo on muuten hankala juttu. Meilläkin mökkeilyyn hurahtaneet sukulaiset ovat aina vaatimassa kylään mökeilleen. Heille tuo mökkeily on jo lähes uskonnollinen kokemus. Itse en tykkää yhtään, eivät myöskään mieheni ja tytär. Ja sitä loukkaantumisten määrää, kun kieltäydytään kutsuista. Tuntuu, että kesän aikana loppuu jo kaikki kohteliaat verukkeetkin.

    • Tri.Sykerö
    • Kokemusta.on

      Kyllä mökillä viikkokin menee kunhan mukana on tarpeeksi olutta, lonkeroa ja viinaa. Koko ajan pienessä sievässä eikä aina niin pienessäkään. Grillaa, saunoo, uimaan ei kannata mennä eikä soutelemaan, se on vaarallista.

      • missämiehenmuna

        Avaajasta ei olisi puolustamaan isänmaatamme saati talvisotaan puhumattakaan mistään kriisistä tai luonnon katastrofista. Avaaja olisi niitä heikkopäisiä narreja jotka luikkisivat pakoon ja jättäisi naiset ja lapset heitteille - avaaja olisi maanpetturi, avaaja kuolisi hypotermiaan jos joutuisi kerrostalonsa kellarissa käymään.


      • Jotain_rajaa1

        Hyppää sinä sotahullu järveen niin rauhoitut. Sotaa ei ole ollut 70 vuoteen eikä sitä ole nytkään näköpiirissä. Aivan ihmeellinen vuodatus.


    • Helppo.homma

      Juhannukseen on vielä paljon aikaa, hyvin ehtii keksimään jonkun tekosyyn. Vatsatauti on hyvä, sillä vältät mökkireissun.

    • älyvapaatapuhaa

      Koetinpa saada 4.5 tuntia porakaivoa ejektoripumpulla toimimaan sukulaisen muutaman päivän mökkikäyntiä varten. Simenevettä käytin 60 litraa, se olisi riittänyt käyttövedeksi käynnin ajaksi. Pohjavesi on joko alhaalla, kallion saumat jumissa tai ejektoriventtiilli jumittaa. Sain kierron toimimaan, mutta sulkuventtiiliä avatessa vain vähän vettä menee säiliöön ja sitten kierto pysähtyy. Nyt kommunistien tuottama kunnallinen vesi omassa talossa tuntuukin hyvältä. Kesämökit ovatkin heille, joilla ei ole kunnollista ykkösasuntoa kivalla paikalla, kommunistien yhteiskuntarakenteen tiivistämissairaudesta ja ryöstöverotuksesta johtuen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe