Onko teillä hyvä henki naapurustossa

HyvätTavat

Kevät on taas ja on mukava nähdä kun naapurit tulevat koloistaan kohentamaan isoja ja parantelemaan terassejaan. Taas voidaan vaihtaa kuulumisia ym.
Olenpa kuullut että jossain rivitaloissa on myös asukkaita jotka eivät osallistu mihinkään ja vastustavat kaikkea, pysyvät piilossa.
Kannatan YHTEISÖLLISYYTTÄ. Se on kaikissa asumismuodoissa viihtyisin. Lapsille ollaan ystävällisiä, vanhuksia autetaan ja talkoita pidetään!

13

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HyvätTavat

      Piti tietysti lukea parantelemaan PIHOJAAN.

    • KyttääjätKaikki

      Näitä mörköjä on joka talossa. Ja kyttääjiä.

    • OHOH

      Sain vuosi sitten nuoren lähiasukkaan, joka ei edes tervehtinyt ensin ja sitten kun vastaan tuli sain sellaisen ihmeellisen ilmeen, jota en tajunnut. Selkäytimeen meni. Sitten hän tervehti muutaman kuukauden ja olin varpaillani kyllä. Nyt on niin tiukka ilme, ettei tee mieli lähestyä naista. Onneksi hän saa koko ajan taustalta tietoa, että osaa suhtautua ajoissa minuun näinkin vahvasti. No, toiset on parempia luonnostaan. Muuten olisin tyytyväinen, mutta poikakaveri on tällä myös niin hyvä ja tiukkapipoinen että kuinkahan vaan meikäläinen pystyy kohta elämäänsä järjestelemään ja elossa pysymään. Kyllä ensikohtaaminen on todellisempi tilanne. Onko teillä tällaisia kokemuksia?

    • kiiminkine

      Avohoidokit.

    • unnatpirkanmaaparkano

      Asuntoyhtiössä ei ole muuta pakkoa kuin maksaa vastike. Jos talkoilla tehdään jotain, on se jokaisen oma valinta. Ihme tyyppejä riittää. Siis näitä jotka eivät tajua perusasioita.

      • JaElämässä

        Naulan kantaan... ja elämässä ei ole muuta pakkoa ku kuolla. Se onkin sitten eri asia kuka minkälaisen puuhailun tai puuhailemattomuuden kokee mielekkäämmäksi. Jos lähtee siitä, ettei tee muuta kun ihan sen pakollisen, ei varmaankaan oo elämä noin kokonaisuudessa kovin häpöstä.


    • Naapurit

      Muuten hyvä mutta jotkut eivät tervehdi, še on heidän häpee. Suurin osa ihania naapureita. Kiva vaihtaa kuulumisia, mutta ei olla liian läheisiä, oma rauha tärkeää.

    • zolanda

      Ensviikonloppuna oleva Pöheikön pölläys ei ainakaan lisää asumisviihtyvyyttä täällä.Se vois olla siellä Takamaalla,missä se Takamaan takkutukka Syrjä asuu.Kyllä ne Eput on eilispäivän esiintyjiä.ei ne varmaan paljon keikkojakaan saa muualta,kun täältä.Milloinkaan eivät osallistu minkäänlaiseen hyväntekeväisyyteen esim.kuten monet tämän päivän artistit. Taitaa olla rahanahneita ja leuhkoja nuo EPUT.Ainakin Martti Syrjä vaikuttaa sellaiselta.Niitten aika on jo ohi.Syrjä on sitäpaitsi epäsiisti ja kamalan näköinen,ollut aina.Vois käydä edes parturissa.

      • Johtotähti--V8

        Eput on täydessä iskussa ja keikkojakin olisi tarjolla vaikka kuinka ,herrat valitsevat vain parhaat paikat. se miksi ne esiintyvät pölläyksessä ,niin nehän tukevat juuri nuorten musiikkiharrastusta ja kun keikan järjestäjänä on Rantajätjät Ry. EPPU NORMAALI senkun porskuttaa vuodesta toiseen huippukeikoilla. sitäpaitsi zolanda vois mernnä vaikka pinsiön perämettään ,kuuntelemaan variksien räkätystä.


    • eridanous

      Suomessa on sananvapaus ja oikeus mielipiteeseen.Eivät kaikki voi tykätä Epuista ja kritiikki pitää kestää,myös fanien.Suomessa on mielestäni paljon parempia bändejä kuinEput ja laulajia kuin Syrjä.Syrjäkin on haukkunut muita artisteja,joten ei hänkään mikään pyhimys ole.Ei ne Eput enää missään huipulla ole,eikä siellä kukaan artisti ikuisesti pysykään.Martti Syrjä vois tosiaan katsoa peiliin,ettei näyttäis elähtäneelle juopolle.Heidä musiikistaankaan eivät kaikki voi pitää,kamalaa jo aikansa elänyttä suomirokkia.

      • juice-fruit

        ja tämän paskan suolsi ulos hanurimusiikin ystävä. tunge kuule se hanurisi ,vaikka ämmäsi peräreikään.


      • johtotähti--V8

        huippusuosittu taas loppuunmyyty keikka edessä.


    • fritti

      Rivitaloissa hyvä henki naapurustossa saattaa tai useimmiten heikkenee ajan kanssa.Pieni yhteisö,jossa ihmiset joutuvat olemaan melko lähekkäin paljolti ilman yksityisyyttä alkaa ilmeneen kateutta ja kyttäämistä.Joillain on niin pienet ympyrät,että kerkiävät kyttään kaikkea.Sellaisten ihmisten tarttis hankkia elämä muiden kyttäämisen sijaan.Jotkut eivät tervehdi tai lopettavat tervehtimisen jostain syystä.No,se on lapsellista ja heidän häpeänsä.Jos saavat siitä tyydytystä,niin so what!Toisten käytös on jäänyt hiekkalaatikkotasolle.Mielestäni tervehtiminen kuuluu alkeellisimpiin käytöstapoihin,eikä paljon vaadi mutta moukkia juntteja,minkäs teet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1283
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe