Kerjäläiset......

noroviirukset-tulee

Taas on kerjäläisiä joka kadun kulmassa. Kävelin K-torilta Sokokselle, sillä matkalla oli 3 mustalaista mukit ojossa ja vielä Punaisen ristin pyytäjä Kauppahallin edessä. Nyt se yks mustalainen oli vielä laittanu jonkun uskovaisten kuvan viereensä että mummot antais viimeisenkin senttinsä. Eikö tätä kerjäystä saada millään loppumaan? Ennen oli joka pihassa ja rapussa kielto kerjäämisestä. Se koskikin tietysti vaan meitä suomalaisia. Romanian kerjäläisakat kerjää päivät ja äijät varastaa öisin. Niinhän se sanoi, se yks varas lehdessä. Mustalaiset olivat pääsiäisen Romaniassa ja tulivat isolla porukalla takaisin. Oli siis kerjäläisten vaihtoviikot! Millähän rahalla ne matkustelee? Voi perkele! Rasistiko? Ihan sama!

36

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kylkeh

      Kyllä kehtaavat ryysyissä kerjätä

      • Manithimaan

        Ostopoliisi päivystää vain keskustorilla!


    • veronmaksaja2014

      loppuu kerjääminen, kun potkiit mukit vittuun. aina kun kävelee ohi , niin minä ainakin teen, hirvee kälätys kyllä kuuluu perästä. ja nämä punaisenristin rahat menee vain johtajiensa elättämiseen ja kiinteistökauppoihin.

    • ElävöitetäänKunnolla

      Näinhän sitä Hämeenkatua elävöitetään. Lisää tilaa kerjäläisille. Kohta saavat kyllä kerjätä toisiltaan, kun ei muita enää keskustassa ole...

    • että-sillai

      Kerjäläiset saa hyvät istumapaikat, kun Ikonen elävöittää Hämeenkatua.

      • ikonen saa provikat kerjuusta, täytyyhän huonopalkkaista paperinsiirtelijää tukea.


      • jatka.vaan
        Johtotähti-V8 kirjoitti:

        ikonen saa provikat kerjuusta, täytyyhän huonopalkkaista paperinsiirtelijää tukea.

        Tasosi alkaa toden teolla tulla näkyviin.


    • koiraihminenolen

      Vapun aattona oli lähellä Kauppahallia kerjäläinen, jolla oli kaksi koiraa siinä vieressä. Kyltissä luki, että meillä on nälkä. Pahus kun en Sokokselle mennessä mennyt sitä kautta, Jos olisin nähnyt heidät kauppaan mennessäni, olisi ostanut KOIRILLE ruokaa. Rahaa en missään nimessä antanut, ei se koirille mene. Eikö ole jo eläinrääkkäystä pitää koirat paikallaan siinä kylmällä jalkakäytävällä? Koirat olivat hirveän rauhallisia (huumattu?). Eilen kävin myös Sokoksella ja menin sitä kautta, vaan nyt ei koiria ollut.
      Törkeää käyttää koiria kerjäämisessä!

      • äläannamitään

        Itse en ole koiria nähnyt, mutta nyt on alkanut tulla vastaan kerjäläisiä milloin milläkin vammoilla. yksi kädetön nuori mies (käsi poikki noin kyynärpäästä), ja mies jolla tekojalka. yhden mummelin näin joka yritti kerjätä jollain lasten kuvalla, en katsonut tarkemmin..


      • pois-maasta
        äläannamitään kirjoitti:

        Itse en ole koiria nähnyt, mutta nyt on alkanut tulla vastaan kerjäläisiä milloin milläkin vammoilla. yksi kädetön nuori mies (käsi poikki noin kyynärpäästä), ja mies jolla tekojalka. yhden mummelin näin joka yritti kerjätä jollain lasten kuvalla, en katsonut tarkemmin..

        Joo, näin kans miehen jolla käsi oli katkaistu. Tuli oikein eteen pyytään rahaa. Sillä naisella on kuvia edessään. Yrittävät joka tavalla saada rahaa. Jos Ruotsi kieltää kerjäämisen ne on kaikki täällä " elävöittämässä " katuja.


      • romaanikoirakidutus

        No voi vittu mikset soittanu eläinsuojeluun 2 koiraan eläinrääkkäydes..


    • hauveli

      Eläinrääkkäystä! Varastettuja koiria jos oli romanian kerjäläinen.Viime kesänähän yks pieni koira kulki kerjäläisten mukana. Soitin siitä eläinsuojeluun. Mitähän sille koiralle tapahtui, tietääkö kukaan?

      • Niinpäsniin

        Juu kun näette kerjäläisten kohtelevan eläimiä huonosti tai eläinten olevan muutoin pulassa olevan oloisia niin soittakaa aina kunnan eläinsuojeluviranomaiselle ja mieluiten varmistakaa kirjallisesti (esim sähköposti) että toimenpiteisiin on ryhdytty.

        Älkää koskaan antako rahaa näille kerjäläisille, varsinkaan jos he vetoavat teihin eläinten kärsimyksen avulla.

        Antamalla rahaa eläinten kärsimysten vuoksi tulette itseasiassa ostaneeksi eläinrääkkäystä. Kun he saavat eläintä rääkkäämällä rahaa, niin he vain jatkavat ja pahentavat eläinrääkkäystä. Koska se on tuottavaa bisnestä.

        Älkää antako rahaa säälistä tai hyvästä tahdosta. Kerjäläiset käyttävät "heikkouttanne" saadakseen rahaa.


    • manneftree

      tervee mää oon manne mä höynäytän teikä läisiä
      vien teiltä manitbois

      • ei_rahaa

        Nyt puhutaan itä euroopan kerjäläisistä.
        Suomen mannet on oma juttunsa.


      • ostaamersuu
        ei_rahaa kirjoitti:

        Nyt puhutaan itä euroopan kerjäläisistä.
        Suomen mannet on oma juttunsa.

        Niistäkin kyllä juttua riittäis!


      • mkjhjk
        ei_rahaa kirjoitti:

        Nyt puhutaan itä euroopan kerjäläisistä.
        Suomen mannet on oma juttunsa.

        Suomen mannet saa työtätekevien verovaroista niin paljon rahaa ja etuuksia, että niitä ei kerjäämässä näe, mitä nyt silloin tällöin ryöstelevät avuttomia kantasuomalaisia vanhuksia. Demarifeministit, rkp ja vihervassut pitävät tätä ok-juttuna.


    • Riisipussi

      Minua surettaa vanhat näköjään yksinäiset ihmiset jotka antavat haleista rahaa. Muutamankin kerran kerjuunainen iloisena hypähtänyt tuttua vanhaa rouvaa halimaan. Setelin tai euron kuva silmissä tietenkin.
      Enpä tiedä..... ehkä siitä sitten hyvän mielen se rahaa antava saa.

      • varo-varasta

        Vanhoille ihmisille pitäis jonkun sukulaisen tai tuttavan kertoa totuus tästä kerjäys touhusta. Eivät kaikki tajua mitkä rikollisliigat ovat kerjäläisten takana. Kannattaa kyllä varoa kaikelaisia vieraitten "halauksia" ja yleensäkin kiertää kaukaa kerjäläiset!


      • turpiin-vaan

        Meikä vois antaakin pari ropoo, jos joku tulis kerjäämään turpiinsa. Jokainen kerjäläinen on nyrkiniskun arvoinen.


    • tehkäänäin

      Potkaistaa se kerjuukuppi AINA nurin ohimennessänne! Ja jos ovat liikkeen, esim. Hallituskadun Lidlin edessä, niin sanokaa vartijalle. On laittanut jo pari kertaa kerjäläisen menemään.

    • säälipisteitä

      Nyt ne on tosiaankin keksiny laittaa "perhekuvan" kerjuu mukin viereen. Jospa irtois paremmin mummon sentit.

    • Taiverkonpainoksi

      Hämeensillalla jalkapuoli kerjäläinen pahvikuppinsa kanssa. Ylipäiväinen mustamakkaralahjoitus niille,niin ripuloivat plyysinsä eikä enään tule ihmisten ilmoille kerjäämään.

      • nääs_nääs_nääs

        Mustakakkaran tarjoilu kerjäläiselle on edesvastuutonta.


    • ihlhljhljhl

      Kerjäläiset tienaavat jopa 100000 (130000 euroa) puntaa vuodessa. He asuvat suurissa omakotitaloissa Romaniassa ja ajelevat luxus-autoilla. Tämä on siis faktaa, ei rasismia eikä suvaitsemattomuutta, vaan silkkaa faktaa:

      http://www.dailymail.co.uk/news/article-2051482/Child-beggars-young-making-100-000-year-gypsy-gangs.html

      Näillä kerjäläisillä on syy siihen, miksi he jättävät Romanian ja matkustavat pitkän matkaan pohjoiseen kerjäämään, vaikka tuleminen tänne on kallista.


      Tässä kerjäläinen yllätetty Romaniasta oman hulppean talonsa vierestä:

      http://news.bbc.co.uk/panorama/hi/front_page/newsid_9618000/9618038.stm

      Kerjäämällä saatu raha on verotonta tuloa kaiken lisäksi. Jos jollekin tulee hyvä mieli tällaisen toiminnan rahoittamisesta, niin siitä vaan, itse en aio antaa senttiäkään.

      Lopuksi hieman pidempi dokumenttivideo, joka kannattaa katsoa kokonaan. Ajassa 29:35 hulppeita kerjäläisten taloja Romaniassa niille jotka eivät jaksa koko dokumenttiä katsoa.

      https://www.youtube.com/watch?v=oJRGC8pMQU8

    • rauhanhippi

      eilen oli joku romanian mustalaisukko keskustorilla pahvikuppinsa kanssa ja aika agressiivisesti vaati euroja laittamaan kuppiinsa.. :/

    • uusi-laki

      Suomalaisille pitäisi näyttää kaikille noi edellä olevat videot. Vaikka väkisin.

    • Pistäävihax

      Myös öisin nämä kerjäläisleidit kulkee pitkin Hämeenkatua ja kuiskivat miehille pilua pilua ja kiistelevät pahvikuppeja. Kiekko oikeasti itseään myyvät vai haluavatko saada kontaktia miehiin jotta voivat varastaa jotain. Viime kesänä nuori kerjäläistyttö halaili pilkun jälkeen todella humalaista vanhempaa Suomalaismiestä. Mies oli ihan meiningissä mukana mutta ei huomannut että tyttö tyhjensi samalla hänen puvun takin taskuja. Menimme kavereiden kanssa väliin ennen kuin lompakko olis lähtenyt. Miksi poliisi ei tee näille mitään. Asuvat pakettiauton rotiskoissa millon missäkin ja dumppaavat syksyn tullen paskansa ja roskansa jonnekin luontoon, kerjäävät todella ahdistavan agressiivisesti, ja käyttävät apunaan vielä koiria ja pikkulapsiakin. Olkoon köyhiä tai ei mutta multa ei sympatiaa kyllä heru!!

      • jopparille

        Luuletteko etttä ne kerjäläisiä on.Joku joppari on kuskannut ne ympäri Suomee
        ja itse kerää rahat pois.Älkää antako senttiäkään niille rahaa,kun se menee
        jonkun huijarin taskuun??Mun puolesta saisi upotaa Suvantoon kaikki???


    • Ajatmuuttuvat

      Heh heh. Ennen sanottiin: "Vedetään kenkälankit naamaan ja mennää sossuun..." Nykyää voi sanoo: "Vedetään rätit ympärille ja mennää kadulle kerjäämään..."

    • ei-naurata

      Suloinen Suomemme kerjäläisiä, mustia, rättipäitä ja loput rajantakaa.

    • itkisköVaiNauraisko

      Lada tulee rajan takaa, mutta niin tulee romanikerjäläisetkin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe