Mikä on elämän tarkoitus

kadonnut__

ja minkälainen on hyvä elämä? ennenkaikkea mitä elämässä pitäisi tehdä että tulis hyvä mieli? Minä olen kadottanut sen kaiken johonkin mistä joskus sai hyvää oloa. Asiat mistä nautin ja tykkäsin ennen niin ne ei enää tunnu miltään. Se vaan on sitä ja sillä selvä mutta mitään tuntemuksia siis hyvää mieltä en saa enää mistään eikä mikään asia tyydytä.

Tuntuu että mitä ihmettä minä täällä enää teen kun mikään ei kiinnosta eikä missään ole mitään järkeä.

39

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kadonnut__

      Joka päivä odotan vain iltaa että pääsee nukkumaan ja toiveissa ettei enää heräis.

    • kadonnut__

      Niin ja ennen kun olin tehnyt päivän aikana monenlaisia puuhasteluja niin illalla kahvikupposen ääressä mietiskelin kulunutta päivää että olipas jänskä päivä ja sielä ja sielä oli semmoista, olin tyytyväinen. Nyt sitten jos on ollut puuhastelujen täytteinen päivä jossa olisikin tapahtunut monenlaista niin se ei tunnu miltään enkä enää illalla edes välttämättä kunnolla muista että minkälainen päivä se edes oli aivan kun ei edes kiinnostaisi.

      • Vesimies84

        Mulla oli kliffaa viime lauantaina (2.5.) olin katsomassa frendin teatteriesitystä, esitti Prinsessa Ruususta, sit mä menin hänen luokseen ja skruudattiin päivällissafka ja käytiin viel Prismalla shoppailemas namukkaa ja suklaata. Ja tästä jäi mulle päällisin puolin hyvä fiilis. Mut okei, kyl mullakin on välil päivii ku funtsii goisaamaan mennes et olipas hävyttömän rankka, oikeen härdelli-päivä, tällaiset päivät jättäis mielummin väliin ja keskittyis mielummin johonkin mielekkäämpään puuhaan, olkoonkin se puuhastelu kuinka yksinkertaista, tylsää ja tarkoituksetonta, mutta kuitenkin. Oon tullu siihen tulokseen, et oon tyhmäs työpaikas duunis, pitäsköhän lähtee lätkiin? Tällasii ajatuksii mulla. :)


      • asdf345sdf3245

        Kaikki työpaikat ovat tyhmiä sen kolmen ensimmäisen kuukauden jälkeen jossa oppii kaikki mitä tulee koskaan tapahtumaan ja sen jälkeen pelkkää tylsää toistoa, mutta rakennusalalla on niitä isättömiä psykoja jotka ovat juuri lusineet homoraiskauksesta. työpaikasta jossa on huono fiilis kannattaa ilman muuta vaihtaa toiseen kunhan ensin hankkii sen toisen eikä ensin lähde ja ole työttömänä, koska silloin se on paljon vaikeampaa.


    • paskaa_kaikki

      Tämän nykyisen maailman tarkoitus on urkkia ja kytätä muita ihmisiä ja jos värkeissä
      ynnä ympäristössä muuten riittää pelimerkkejä, urkkia ja kytätä koko maailmaa.
      Aina parempi jos onnistuu jollain opilla pääsemään näissä kokonaisissa kyttäys
      organisaatioissa riittävän korkeaan asemaan ja hyödyntämään kaikkea organisaation
      mukanaan tuomaa painostus - ja hallintavoimaa yhdistettynä monin eri kyttäyskeinoin
      saatuun tietoon. Seuraava vaihe on haalia mahdollisimman suuri omaisuus, piilottaa se
      mitä erinäisimmin yritysjärjestelyin mitä erilaisimpien veroparatiisien taakse piiloon, edelleen
      käyttäen tätä urkkimalla ja painostamisilla saatua tietoutta miten toteuttaa tuo kaikki.
      Sen jälkeen alkaa hallita tällä piilotetulla omaisuudella ympäröivää maailmaa, missä
      muut ihmiset ovat vain pelimerkkejä, mitä käytetään hyväksi kulloisenkin tilanteen
      vaatimalla tavalla. Vain tarinatuokioitako nämä ?
      - Ehei, mitä totisinta totta ja arkipäivää joka ikinen päivä, tämä varjotalous vain
      pysyttelee parhaansa mukaan piiloissaan, se ei tule sieltä vapaaehtoisesti esiin.
      Joissain maissa heidän sikäläisistä ihmisten hallintakoneistoistaan on tullut aivan sinne
      suurimpaan piilotalouseliittiin kaikista suurimmat tekijät näin.
      Mikään maa ei enää nykyisin ole turvassa tältä peliltä, ihmisten urkintakyttäys
      organisaatiot on ensin, sitten ne huomaa keinot miten toteuttaa tuo peli ja sitten ne
      tekee sen. Avaintekijä tässä pelissä on nuo veroparatiisit, minne saadaan nuo
      ryövätyt omaisuudet piiloon, ilman niitä kaikki omistukset voisivat olla julkisia, kaikkien
      ihmisten ulottuvilla se tieto omistuksista. Eli tuon tyyppinen toimintahan se on nykyisin
      elämän tarkoitus - syö tai tule syödyksi.

      • Vesimies84

        Mä sanon sulle ''dictatorship never works'' eli diktatuurit ei palvele kansoja, oli ne kommunisti- tai fasistidiktatuureja.


    • inhokki

      Elämän tarkoitus on herättää pahennusta,pelkoa ja inhoa tekopyhissä ihmisissä.

      • Sinänsä melko siedettävä vastaus.


    • foreverskidi

      Aamukahvin jälkeinen räjähtävä aamupaska on aina nautinnollinen. Kuuma suihku tuntuu hyvältä rankkasateessa seisoskelun jälkeen. Nousukänni on mukava tila kanssa hyvssä seurassa. Muksuna mahanpohjasta kutitti kivasti Linnanmäellä. Runkkaus on tietty priimaa ja nussiminen jos sais.

      Jaa nii kysyit tarkoitusta. Biologinen tarkoitus on varmaan lisääntyä, mutta eiköhän muuten ole tehdä sitä mistä tykkää.

    • rgqwgq

      Elämän tarkoitus on kohdata haasteet ja oppia niistä.

    • UskovaNoora

      Esitit, aloittaja, kolme kysymystä: 1. Mikä on elämän tarkoitus? 2. Millainen on hyvä elämä? 3. Mitä elämässä pitäisi tehdä, että tulisi hyvä mieli?

      Noihin kolmeen kysymykseen voi vastata ihan eri tavoin.

      1. Tämän elämän tarkoitus on päästä uudelleen yhteyteen Jumalan kanssa. Täällä maailmassa olemme vain kauttakulkumatkalla. Olemme syntisiä, heikkoja ja vääryyttä harjoittavia; olemme paljon muutakin, mutta syntisyys on ratkaiseva ja akuutti ongelma, koska se vaikuttaa iankaikkisuuskohtaloomme.

      Tie Jumalan yhteyteen on Jeesus, Jumalan ainoa Poika, joka syntyi ihmiseksi ja sovitti syntimme ristillä ja voitti kuoleman. Uskomalla Jeesukseen syntiensä sovittajana ja Herranaan, seuraamalla Häntä, pelastuu iankaikkiseen elämään. Iankaikkisuudessa ei tarvitse enää edes kysellä elämän tarkoitusta, vaan se on ilmeistä joka hetki eikä ihminen siellä enää kaipaa mitään eikä koe ahdistusta. Emme voi vielä edes kuvitella, millaista siellä on, koska ymmärryksemme on rajoittunut tämän ajallisen maailman ja synnin lainalaisuuksiin.

      2. Hyvä elämä täällä maailmassa on varmaan kokemuksellisesti sellainen, johon kuuluu onnellistavat olosuhteet (kuten terveys, hyvät ihmissuhteet ja riittävä varallisuus...), kyky iloita ja suhtautua elämään uteliaasti mielekkyyttä kokien. Kärsimyksen vähäisyys; ei sairauksia, kipua, traagisia menetyksiä, jatkuvaa torjutuksi tulemista jne.

      Mutta jos ajatellaan hyvää elämää tarkoituksen täyttymisen kannalta, niin usko Jeesukseen kuuluu hyvään elämään siinä mielessä, että henkilö itsekin ymmärtää elämänsä tarkoituksen olevan täyttymässä. Uskovaiset ihmiset usein joutuvat kärsimään tässä maailmassa, joten tarkoituksen täyttymisen kannalta hyvä elämä voi olla räikeässä ristiriidassa kokemuksellisesti hyvän elämän kanssa! Samoin kokemuksellisesti hyvä elämä voi johtaa kadotukseen, jos henkilö ei ole pannut luottamustaan Jeesukseen, vaan esim. ihmisten hyväksyntään ja suosioon, rahaan, ihmissuhteisiin, terveyteen, ulkonaiseen kauneuteen tai muuhun ajalliseen ja katoavaan.

      3. Hyvän mielen saa yleensä ainakin esim. lähitulevaisuuden hauskan tapahtuman suunnittelusta ja valmistelusta; seuraavalle viikonlopulle voi järjestää jotain hauskaa, ja sitä voi valmistella viikon mittaan – uskoisin, että siitä tulee hyvä mieli. Myös auttamisesta ja tuntemattomien ihmisten ystävällisestä kohtelusta tulee hyvä mieli. Siivoamisesta tulee hyvä mieli (siis siinä vaiheessa, kun siivous on tehty..).

      Mielekkäästä puuhasta tulee myös hyvä mieli; lukemisesta, tarinan kirjoittamisesta, kävelylenkistä, elokuvan katsomisesta. Syömisestä. Ajan viettämisestä läheisten ihmisten seurassa. Rakastumisesta. Arkisen pienistä ja vähän suuremmista asioista. Laaja huumorintaju ja iloisuuteen taipuvainen perusluonne auttaa hyvän mielen saamisessa ja pysymisessä.

      • What is a god? What is the colour of Monday? Is it a necessary agent? It doesn't make any sense right? A god is omnipotent, which is a paradox. A god lives forever, which means it can not die and not kill itself or doesen't have the ability to kill itself. A god is everywhere, it is omnipresent, which means it doesen't have the ability to be absent or to leave a place. I guess the list goes on.

        By surrounding yourself with ritual paraphernalia, you are encircling yourself with things that you beleive in, but...Is faith stronger than the forces of nature? I don't think so. Are there any other possibilities? If there are any, I guess they present themselves.

        As a child I was involved in an accident and was clinically dead for about almost two minutes. My body was not taken to the morgue because I was resuscitated. So literally, I returned from the dead. No light in the end of a tunnel. Nothing. A "nothingness" is not dangerous. Like Freud wrote: ”Religion is a neurosis based on wishes.”


      • UskovaNoora
        MorticiaNox kirjoitti:

        What is a god? What is the colour of Monday? Is it a necessary agent? It doesn't make any sense right? A god is omnipotent, which is a paradox. A god lives forever, which means it can not die and not kill itself or doesen't have the ability to kill itself. A god is everywhere, it is omnipresent, which means it doesen't have the ability to be absent or to leave a place. I guess the list goes on.

        By surrounding yourself with ritual paraphernalia, you are encircling yourself with things that you beleive in, but...Is faith stronger than the forces of nature? I don't think so. Are there any other possibilities? If there are any, I guess they present themselves.

        As a child I was involved in an accident and was clinically dead for about almost two minutes. My body was not taken to the morgue because I was resuscitated. So literally, I returned from the dead. No light in the end of a tunnel. Nothing. A "nothingness" is not dangerous. Like Freud wrote: ”Religion is a neurosis based on wishes.”

        God's omnipotence is what can be called divine omnipotence. There are certain things that God cannot do; He can't lie for example, and we are told in the Bible that God cannot deny His graceful / merciful nature. God is righteous and holy, He can't sin. He cannot be totally absent, like you said, but He can create something out of nothing.

        We live in a fallen creation. The forces of nature present a hostile environment to life, and so does our own sinful nature. Every individual organism, like human individuals, degenarates and dies in the end in this world. God is more powerful than the forces of this fallen world, and through faith we can live in contact with Him. God can and will raise from the dead someone who has died in faith in Him. So even if someone's faith is not stronger than the forces of nature, God is. Faith is like a passage to Him.

        I wouldn't put too much emphasis on near-death or back-from-the death experiences. The way I understand it, God (in His divine omnipotence) is able to control the matters in everyone's life and death. He doesn't let someone accidentally almost get in to Heaven after a heart attack or a car accident and then return them to this world. God knows what He's doing and we can trust Him. He knows in advance when your time comes and certainly doesn't make mistakes, like "ooops"...

        I suppose it's possible that God lets some individuals see a glimpse of the afterlife on purpose for some reason, but it's noteworthy that not all of these individuals with a near-death experience are believers in Jesus Christ. Maybe at least some of those stories are just cultural anecdotes with a neuro-psychological cause? Who knows..


      • Thanks for your reply. I have to reject the term "divine omnipotence", it suffers from the limitation of definition. Your statements mean that a god is not divine. Another step-by-step example: A god either can or cannot create a rock that is so heavy that he cannot lift it. If it can create a rock that is so heavy that it cannot lift it, then god is not omnipotent. If it cannot create a rock that is so heavy that he cannot lift it, then it is not omnipotent. Therefore: A. God is not omnipotent. B. If a god exists then it is omnipotent. Therefore: C. God does not exist. The paradox still remains.

        What makes you call god a he, like it's a man?

        No, of course, my experience does not prove much, but we have logical reasoning for it. I haven't seen any proof of the existance of any kind of god. But of course, if you believe in a god, it is totally fine with me.

        Yours sincerely.


      • UskovaNoora kirjoitti:

        God's omnipotence is what can be called divine omnipotence. There are certain things that God cannot do; He can't lie for example, and we are told in the Bible that God cannot deny His graceful / merciful nature. God is righteous and holy, He can't sin. He cannot be totally absent, like you said, but He can create something out of nothing.

        We live in a fallen creation. The forces of nature present a hostile environment to life, and so does our own sinful nature. Every individual organism, like human individuals, degenarates and dies in the end in this world. God is more powerful than the forces of this fallen world, and through faith we can live in contact with Him. God can and will raise from the dead someone who has died in faith in Him. So even if someone's faith is not stronger than the forces of nature, God is. Faith is like a passage to Him.

        I wouldn't put too much emphasis on near-death or back-from-the death experiences. The way I understand it, God (in His divine omnipotence) is able to control the matters in everyone's life and death. He doesn't let someone accidentally almost get in to Heaven after a heart attack or a car accident and then return them to this world. God knows what He's doing and we can trust Him. He knows in advance when your time comes and certainly doesn't make mistakes, like "ooops"...

        I suppose it's possible that God lets some individuals see a glimpse of the afterlife on purpose for some reason, but it's noteworthy that not all of these individuals with a near-death experience are believers in Jesus Christ. Maybe at least some of those stories are just cultural anecdotes with a neuro-psychological cause? Who knows..

        Minä osaan vähän suomea myös. Haluaisin vaan kirjoittaa, jos olet onnellinen uskossasi, mikä siinä. Nauti elämästäsi!


    • Keissa

      Jos on masentunut, niin mikään ei innosta ja elämällään ei näe tarkoitusta. Kristittynä kyllä koen, että jos vain elää itselleen ja hakee elämyksiä, niin ennen pitkää olemassaolo menettää tarkoituksen ja on tylsää.
      Keräsin tänään muutaman tunnin Nepalin maanjäristyksen uhreille ja illalla osallistuin hautausmaan jokakeväisiin haravoimistalkoisiin. Ja vielä olen kutonut lapasta ensisyksyn Patmoksen joulunlapsipaketteihin.
      Elää saa ja pitää ihan vain ihan itsensä vuoksi, mutta mutta myös lähimmäisen ja ihmiskunnan yhteiseksi hyödyksi. Ja siitä syntyy mielekkyys.

    • neljänkympin_kriisi

      Elämän tarkoituksen miettiminen kuuluu neljänkympin kriisiin. SatSHP julisti minut tarpeettomaksi 41-vuotiaana, joten elämäni tarkoitus on nukkua 25/7 ja kuolla.

      • UskovaNoora

        Ei Satakunnan sairaanhoitopiiri ole Jumala, joka määrittää elämäsi tarkoituksen ja / tai arvon.

        Miksi nukkuisit 25/7, jos sinun ei ole pakko? Tee jotain mikä on mielekästä itsellesi ja ehkä muillekin. Muukin kuin ansiotyö voi olla mielekästä tekemistä tai jopa työtä. Olet siinä mielessä onnekas, että asut maassa, jossa ansiotyötön kansalainen saa kohtuullisen korvauksen ansionmenetyksistä, eli perustoimeentulon yhteiskunnalta.

        Sitten kun itse täytän 40, kiitän Jumalaa, että Hän on pitänyt minut hengissä neljän vuosikymmenen ajan – siis olettaen, että minulle sallitaan tilaisuus siihen.


    • thehikke

      Elämällä ei ole tarkoitusta, olemme vain sattuman kaupalla syntynyt laji, aivan kuten eläimetkin. Onnelliseen elämään kuuluu kunnollinen talous, monilla perhe, harrastukset, viihde yms.

      • UskovaNoora

        Jumala on luonut universumin, planeettamme ja ihmisen Jumala on luonut omaksi kuvakseen.

        Katsopa, jos osaat engalntia, alla oleva video, jolla kristitty filosofi debatoi Jumalan olemassaolosta ateistin kanssa:
        https://www.youtube.com/watch?v=4KBx4vvlbZ8


      • samatsanat

        Olemme samaa mieltä.


      • kakstoista_apinaa

        hommahan on niin jotta ihminen loi jumalankuvan, täten mitätöidään jumala/jumaluudet.


      • sdbdfshdsg

        Toki jokainen saa uskoa mihin tahtoo, sattumaankin, mutta elämän kohdalla kuten muulloinkin puhutaan todennäköisyyksistä.

        Todennäköisyys että kaasupilvi sattumalta tiivistyi planeetaksi jolla lopulta kaikkien sattumien seurauksena elää pikku Volvollaan insinööritoimistossa töissä käyviä ihmisiä on sama kuin sen, että heität golfpallon kolmen talonseinän kautta kuuhun josta se kimpaa takaisin Eiffel-tornin nokkaan ja tekee siitä valitsemallesi kentälle hole-in-onen.

        Toki se todennäköisyyslaskennan perusteella on mahdollista...


      • sdbdfshdsg kirjoitti:

        Toki jokainen saa uskoa mihin tahtoo, sattumaankin, mutta elämän kohdalla kuten muulloinkin puhutaan todennäköisyyksistä.

        Todennäköisyys että kaasupilvi sattumalta tiivistyi planeetaksi jolla lopulta kaikkien sattumien seurauksena elää pikku Volvollaan insinööritoimistossa töissä käyviä ihmisiä on sama kuin sen, että heität golfpallon kolmen talonseinän kautta kuuhun josta se kimpaa takaisin Eiffel-tornin nokkaan ja tekee siitä valitsemallesi kentälle hole-in-onen.

        Toki se todennäköisyyslaskennan perusteella on mahdollista...

        ...tosin ei fysiikan lakien, tai pitää heittää _todella_ kovaa.


    • heihuomentabee

      Eput sen jo kertoi: elämän tarkoitus on murheen karkoitus.

      • Entäpä, jos ei ole murheita?


    • ruusu-
      • seontäälläjo

        Ja koska ruusu- ei viitsinyt laittaa linkkinsä oheen tätä tietoa itse, niin mainittakoon, että linkissä on video, jossa pyritään käännyttämään katsoja muslimiksi. Islam-käännytys on rantautunut Suomeen.

        Ja ruusulle tiedoksi, että netti-etikettiin kuuluu kertoa lyhyesti, mitä linkki sisältää. Pelkän mysteerilinkin laittaminen on spämmäämistä.


      • ruusu-

        "pyritään käännyttämään katsoja muslimiksi" ? Ei todellakaan. Ilmeisesti et katsonut koko videota, jos tuo oli päätelmäsi. Videolla puhuttiin elämän tarkoituksesta. Asia, jota jokainen varmasti pohtii ja haluaa löytää totuuden. Meille on annettu järki ja kyky etsiä ja pohtia. Video oli vain vastaus aloittajan kysymykseen. Ei ollut spämmäämistä.


    • fhsdfds

      Elämän tarkoitus on elää ja yrittää saamillaan eväillä parhaansa. Niin että kuolinpedillä ei kaduta.

    • ölökytämättäätaas

      Toki ennen kaikkea hyvin pitkä, mieluiten ikuinen elämä on se hyvä elämä. Siinä ohessa sitten kasvaa niin aikuiseksi, että ei tarvitse piitata siitä mitä muut sinusta ja elämästäsi sattuvatkaan ajattelemaan.
      Rakenna siis oma, onnellinen ja ikuinen elämäsi niiden omien intressiesi varaan!

      • niinkö

        Eli jos on vaikka natsi, niin hänen tulee rakentaa elämänsä rotusorron varaan?


    • sinä_olet_kaunis

      Elämän tarkoitus: ei ainakaan miettiä elämän tarkoitusta. Voit kuluttaa elinvuotesi pohdiskellen elämän tarkoitusta ja mitä sinun pitäisi tehdä, jotta olisit onnellinen. Vanhana kuolinvuoteellasi tajuat, että se kaunis ja onnellinen elämä, jota niin kauan ja hartaasti pohdit, sujahti silmiesi edestä etkä edes tajunnut sitä. Tai sitten voit elää joka päivän täysillä, anna tunteiden leiskua ja näytä ne kaikille, elä kuin eläisit elämäsi viimeistä päivää. Jos tahdot olla onnellinen, ole! Onni ei ole lahja tai maksu, jonka joku vain antaa. Onnellisuus on tapa reagoida. Mistä vain voi tulla onnelliseksi, jos osaat ajatella positiivisesti. Mutta tässäpä teille mielenkiintoinen lausahdus: onni ei tee sinua onnelliseksi. Hyvä ja positiivinen elämä perustuu siihen, että annat tunteillesi luvan myrskytä, sisälläsi tai sitten kaikkien nähtävillä. Nauti tunteiatasi, anna niiden olla äläkä yritä laittaa niitä kuriin. Seuraa omia arvojasi, älä kuuntele muita! Opettele arvostamaan itseäsi, mutta älä siltikään arvostele muita. Muista kehua itseäsi. Muista, että kaikki muutkin ihmiset yrittävät seurata omia arvojaan, vaikka ne arvot eivät olisi samanlaiset kuin sinun.

      Jos tämä kaikki tuntuu liian vaikealta, hae apua. Elämä on löytämisen arvoinen asia.

      Temppiä haleja voimia ja pusuja kaikille henkisiin sairauksiin sairastuneille! Ette ole yksin!

      pimein hetki on juuri ennen auringon nousua♥♥♥

      • hejpådej

        Elämän tarkoitus on elää


      • Yllättävän positiivinen kirjoitus tämän foorumin kirjoitukseksi.


    • My answer in English, sorry. Does life have a meaning? This question is so compelling and it has been asked many times. Accept it. Do you need a meaning? Maybe you need to stop searching and accept it. I don't say everything is pointless or meaningless, I don't think it's accurate to say so. I would maybe even be arrogant. But again, if we can create our own meaning, we can also destroy it. The minute we have meaning, we also have a potential for meaningless.

      Let me demonstrate with an example. A handprint is an impression or mark made with the palm and fingers on a surface. We created the meaning, real relations between language and the world. Take care.

    • metalliavaan

      rupeet kuuntelemaan power metallia ja melodista metallimusiikkia niin takaan, että mieliala rupee kohenemaan, kun esim tobias sammet (edguy, avantasia) laulaa sulle parit soinnut tai vaikka jarkko ahola teräsbetonista vetäsee sulle erittäin korkeelta pari säkeistöö nii johan on eri fiilinki:D

    • Syödä, juoda ja runkata.

    • Hällikkä

      Hevi on turhan simppeliä, karkeeta ja ennalta-arvattavaa muzakkia edistyneelle korvalle, valitan. Hyvä kuitenkin jos itse saat siitä tyydytystä ja olosi paranee!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1476
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1233
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe