Hennan kannataja jotenkin " Vajaa"?

aivan_selvää_tämä

Minkälainen henkilö kannattaa ns. Henna hanketta?

Väkisinkin tulee mieleen että sellainen ei ole aivan täysijärkinen - oletteko huomanneet saman?

Mielestäni yksikään täysipäinen ei voi olla niin tyhmä että kannattaisi tuollaista tuhoon tuomittua hanketta, ellei sitten ole itse hyötymässä hankkeesta taloudellisesti ja näitä hyötyjiä ei ole kovinkaan montaa tahoa - maata ylihintaan myyneet, suunnittelijat ja muut konsultit, maansiirtofirma, siinä taisivatkin hyötyjät olla.

31

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • höhliäneon

      Samaa mieltä olen. Kokkareitten älyttömyksiä ne on koko hennan rakentaminen. Ei ole täysi järkisiä minunkan mielestä. rahaa sinne vaan menee. Täysin höhlä ajatus sinne rakentaa.

      • hävetkää

        Täysin samaamieltä olen minäkin myös. Pakko olla omalehmä ojassa ei muuten sitä niin kovin halua. Omalle firmalle vaa töitä ja rahaa on kokkkariporukoissa meinaus. Yhteiskunnan rahoilla eli meidän rahoilla. Järjetöntä ovat.


      • vastustaa

        Minä olen ja samaa mieltä. on vähän outoa touhua.


    • Tämä_selkeää

      Hennan rakentamista verovaroin kannattava on varmuudella " vajaa" ainakin älylliseltä tasoltaan, sillä yksikään täysijärkinen ei sijoittaisi lanttiakaan verovaroja kyseisen hankkeen infraan, maiden hankintaan tai suunnitteluun.

      Hennaa kannattava on tollo ja " hennatollot" tulee asettaa edunvalvontaan!

      Henna hanketta saa viedä eteenpäin niin paljon kun haluaa, mutta ei verovaroin!

      Joko selkis!

    • Vajaahennalainen

      Ei tarvitse olla järjen jättiläinen havaitakseen kirjoitus tyylistä että yksi ja sama älykääpiö käy vastailemassa aloittamaansa viestiin. Tai voihan olla että Hennan vastustajista löytyy useampi saman älyn omaava kun tuollaisia kirjoittelee. Enemmän minä aloittajan täysipäisyyttä kylläkin epäilisin. Hanki vaikka hyvä harrastus,ettei hennan vastutaminen ja sen tuoma katkeruus katkaise verisuonta päästäsi.

      • eteenpäinpyrkijä

        Juuri niin, pöljät muuttakoot pöpelikköön! Ei heitä kaikkea ja kaikkia vastustavia ääliöitä tarvita sen enempää Hennassa kuin Orimattilassakaan. Jos ihminen ei ole sen vertaa oppinut koulussa, että osaisi edes kirjoittaa oikein, kannattaisi pysyä pois julkisilta mielipidesivuilta!
        Olen huomannut, että juuri nämä vastustajat ovat niitä yhteiskunnan alimmassa mudassa rämpijöitä, joilla ei ole minkäänlaista koulutusta, ei työtä eikä tulevaisuuden suunnitelmia.
        Jos ei ole muita argumentteja Hennan vastustamiselle kuin, että muut ovat tolloja ja höhliä ja edunvalvontaan laitettavia, niin kannattaisi pitää mielipiteensä omana tietonaan.
        Vastustaa saa demokraattisessa yhteiskunnassa, mutta järkeviä argumentteja pitää olla takana!


    • venäjänystävä

      Kuparinen sentään tervehtii ihmisiä ja on syytön koko hennajuttuun.

    • Valtuutettu

      Henna-hanketta kannattaa vastuuntuntoinen Orimattilan tulevaisuudesta huolta kantava ihminen. Valtuustossa sellaisia on 43, sillä Hennaa koskevat päätökset on tehty yksimielisesti. Jos joku väittää olevansa eri mieltä, niin siitä sitten vaan saamaan aikaan sellainen päätös valtuustossa. Löysät vastustamispuheet eivät mihinkään johda.
      Vastustajien kirjoittelusta näillä palstoilla huomaa älyn tason tai tasottomuuden. Tyyli viittaa pariin jatkokirjoittajaan. Pysykää erossa asiasta kun ette asiaa tunne tai tulkaa sitten parin vuoden kuluttua päättämään viisaudellanne kaupungin kehittämisestä. Veikkaan tosin, että ette onnistu vaaleissa saamaan edes äitinne tai tyttöystävänne ääntä, kun he tuntevat tasonne.

      • sepuli

        Hienosti kirjoitettu. Seisi edelleenkin selkä suorana. Koirat haukkuu karavaani kulkee.


      • Valtuuutettu
        sepuli kirjoitti:

        Hienosti kirjoitettu. Seisi edelleenkin selkä suorana. Koirat haukkuu karavaani kulkee.

        Me valtuustossa teemme mitä haluamme ja muut mitä uskaltaa.


      • kuoliotuli

        kokkarit on paskonut alleen. Sen tuntevat seuraavissa kuntavaaleissa 2017 huhtikuussa. Eivät saa viittä valtutettua enempää.


      • sepuli

        Sinulle valtuutettu. Poistatin tuon uhkausviestin, toivottavasti ylläpito jatkaa sen käsittelyä.Samoin poistatin henna hanke turhaa vouhotusta osastolta. Olisi aika ottaaa järki käteen millä tavoin asiansa ilmaisee nimettömänäkin. Viranomaiset kyllä tutkii tarvittaessa. Mielipiteensä saa ilmaista mutta tämä p....n jauhaminen täällä saisi jo loppua. Meno on paikka paikoin kuin venäjän propaganda osastolta. Edelleenkin voimia seistä omien päätösten takana ja sen minkä sydänmestään oikeaksi tuntee. Tuli aikalisä tai ei henna hankkeeseen, se on mielestäni aivan loistava suunnitelma Orimattilan tulevaisuutta ajatellen.


    • järkionhukassa

      Vai on Henna loistava suunnitelma. Joskus vielä ymmärrätte sen mahdottomuuden. Tuollainen hanke ei edes kuulu kunnan tehtäväkuvaan, rakentaa kaupunginosa umpimettään. Jonkun kahelista ajatuksesta.
      Utopiaa koko ajatus vaikka Orimattilalla olisi rahaa sata miljoonaa sinne heittää.

      • sepuli

        Orimattilan kaupunki on alkanut joskus umpimettästä. Lahden laune oli aikoinaan pelkkää peltomaata, mitä se olisi nytkin jos lahden kaupungin päättäjät olisi olleet näköalattomia. Nykyinen arolan alue oli pelkkä laidunmaa, metsärinteen alue epämääräistä kallioaluetta. Helsingistä asti on porukkaa tullut rakentamaan taloja ja kulkevat täältä pääkaupunkiseudulle töihin. Minun mielestä henna on hyvä mahdollisuus rautatien varressa. Olisiko pitänyt kaupungin jättää kaavoittamatta koko alueet ja tuumia ei siitä nyt kuitenkaan mitään tule. Jokaiseen asiaan täytyy investoida. Hennaan laitetut rahat tulevat takaisin myytyinä tontteina,tulevina veronmaksajina. Sitten kun asukasmäärä on tarpeeksi suuri niini kaupat sun muut toimijat alkavat kiinnostua alueesta. Ei vuodessa eikä kahdessa mutta kymmenen vuoden kuluttua jo näyttää hienolta.


      • voivoivoi

        Nyt et ymmärrä koko asiaa. Nuo kaikki mainitsemasi kohteet ovat syntyneet LUONNOLLISEN KASVUN ja TARPEEN MUKAAN. Mietipä sitä.


    • näköalaton

      Hyvä Sepuli
      Kun Lahden Launetta ja Orimattilassa, Arolan ja Metsärinteen asuinalueita alettiin rakentaa, OLIVAT TIET JO OLEMASSA (tarvittiin vain parantaa niitä) ja KUNNALLISTEKNIIKKA LÄHELLÄ. Mainitsemillesi alueille ei tarvinnut rakentaa asemarakennusta ei siirtää voimalinjoja kaupunkien puolesta.
      Voin olla näköalaton ihminen, mutta valitettavasti näen kaupungissamme niin paljon parannettavia asioita,joihin tarvittaisiin kipeästi niitä Hennaan heitettäviä euroja.

      • näköalaaon

        Täysin samaa mieltä. Sinulla on jalat maassa ja järki päässä.


    • sepuli

      Hyvä näköalaton.
      En millään tavoin vähättele etteikö parannettavia asiota ja rahaa tarvitsevia kohteita ole muutenkin. Moni asia vaatii korjaamista ja täällä esille tuotuja huolia ei voi sivuuttaa. Samanlaiset ongelmat on tänään varmaan joka kunnassa. Uskon edelleen että Henna on Orimattilalle mahdollisuus. Se millaisessa aikataulussa en osaa sanoa. Ehkäpä tuo info tilaisuus tuo tämän hetkistä tilannetta selkeämmäksi. Lienet kanssani kuitenkin samaa mieltä että tälläisella kirjoittelulla, millä tämä aloittaja on viestiketjunsa aloittanut tai tuo selkeä ruumillinen uhkaus (jonka poistatin) on jo mennyt liian pitkälle.

    • eihennankannataja

      Viestiketjun aloittaja on vähintään professoritason henkilö, ainakin lettutieteen vihtori. Nauttii laajaa kansalaisluottamusta.
      Hän tarkoittaa tuolla Hennan kannataja jotenkin "Vajaa"? -kysymyksellä, että onko Hennasta riittävästi tietoa hankkeen kannattajilla.
      Kuten edellä olevista viesteistä näkyy, niin ihan perusasiat ovat eräillä hakusessa, kun eivät ymmärrä miten kaupunki tai joku sen osa syntyy ja kasvaa luonnollisen tarpeen seurauksena. Ensin syntyy asutusta, sitten työpaikkoja, sitten alkaa kuntatekniikkaakin tulla, kun ollaan yhteisö jne. Mennään tyvestä latvaan eikä päin vastoin kuin Hennan kanssa on aiottu. Onneksi keskusta nyt vetää käsijarrusta persujen kanssa ja vaatii ensimmäiseksi edes sitä nimeä asemasopimuspaperiin. Siitäkin on annettu huuhaa-tietoa vuosikausia.
      Ei pidä tulla tänne kertomaan satuja ja unelmia, joita ei pysty itse ymmärtämään saati rahoittamaan ko hanketta.

      • Näinolemmepäättäneet

        Rahat on jo valmiina ja joka vuosi maksatte meille lisää verojen muodossa. Pankista on jo neuvoteltu miljoonien rahoitukset pelkästään Hennaa silmälläpitäen. Limiittiä on. Henna tulee jurputatte kuinka paljon tahansa. 43 valtsemaanne henkilöä on se päättänyt. Unelmilla on tapana toteutua kun vain niin haluaa.


      • RaimoRyysynen

        Satusetä siellä taas asialla.
        Ei ole pankista neuvoteltu mitään.


    • Selkiyttitaasasiaa

      Ai eli ei ole rahoitustakaan valmiina ja jätkät suunnittelevat tekevänsä jotakin? Nyt ymmärrän miksi nämä täällä jurputtavat typeryydestä. Jo tavallinenkin ihminen kun suunnittelee rakentavansa taloa neuvottelee ensimmäiseksi rahoituksen kuntoon. Sus siunakkoon millaisia päättäjiä meillä. Mitenköhän ajattelivat asian hoitaa? Kaupungin kassasta vai? Juuri ominaista Kataisen meininkiä.. Seuraavaksi pakoon?

    • Vaieirahotustakaan

      Kauheeta! Jos Ryysysen Rape on päättäjä ja tietää varmasti asian ettei rahoitusta ole hankittu niin miksi ihmeessä suunnitellaan miljoonien töitä jo tälle vuodelle? Samaa mieltä muiden kanssa, että nyt on järki kadonnut tyystin. Jostainhan sitä rahaa olisi oltava saatavilla. Voi pöntöt...

      • jokkevaa

        Koko hanke on alusta alkaen ollut utopiaa. Niin asema kuin rahoituskin.


    • hienojuttuon

      Onko perää, että Henna olisi ehdolla vuoden Kyläksi 2016 Päijäthämeessä? Olisi paikallaan kun silloinhan sitä uutta asemaa jo rakennetaan ja ensimmäiset omakotitalojen kivijalat ovat pystyssä.

    • Hienomeriitti

      On siinä perää, lisätietona täydennykseksi vain se, että Henna valitaan koko valtakunnan hölmöläksi. Esityksen ovat tehneet ratahallinto ja liikennevirasto. Asianosaisetkin palkitaan valtakunnan hölmöin ansiomerkein. Olisiko syytä juhlaan?

    • isojuttuasema

      Minä taas kuulin että ratahallinto joutuu ohjaamaan kaikki junaliikenteen Lahesta Kärkölään ja sieltä Riihimäelle kun Hennan aseman rakentamien on niin suuri urakka ettei sitä voi samaan aikaan rakentaa jos on junaliikennettä häiritemässä. Pisararatahanke pääkaupunkiseudulla siirtyy Hennan takia 2100 luvulle.

      • Hihihihihihihihihiiii

        Tuskin kuulit mitään sen naurunremakan yli mitään kun kuulivat teidän Henna fantasioinnistanne. Hah haa


      • hyväuutinentulosa

        se oli persujen baarissa missä puhuttiin myös siitä kun joku persujen nokkamies olisi soittanu tulevalle valtiovarainministeri Soinille ja kysynyt Hennan aseman rahoituksesta. Kuulemma on tulossa vähintään 10 miljoonaa rakentamiseen ja samalla saadaan paikalliselle raksafirmoille tärkeitä raksakohteita ettei tule konkkia.


      • Soininlipojiako

        Niinhän tuo sanoi ja nauroivat paskasen naurun Orimattilan hölmöille kun uskovat ihmeisiin...koska pörrö muuten on persujen nokkamieheksi muuttunut? Sehän siellä on baaripuheiden mukaan Soinia liponut.


      • lipoisoinia

        Soinikin nauroi pörrölle että on kyllä hullun hauska ajatus se henna. Nauru raikasi koko persubaarissa. vieläkin siellä hykerrellää. Henna heeeeeh...


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1721
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1323
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe